Találatok a következő kifejezésre: Ha egy hangosan (96 db)

Miért van az, ha egy hangosan bőgő motoros elmegy mellettem, vagy egy buliban nagyon hangos zene szól, akkor dübörög a mellkasom?

Utálok buliba járni,és utálom a hangzavart,mert mindig ez van.Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ez a hangszfaltól van olyan nagy energiát adnak le, azért mérik a hangszórókat wattban, ha jól tudom akkor ez 1 köbméterre mekkora energiát ad le. És a motor is olyan nagy. Van aki rosszul is lesz tölle. És ha kérdezed a sugárhajtásu gépek is azért nem repülhetnek alacsonyan mert hang robbanást idéznek elõ ami az ablakokra káros :) Fizika tanárt kérdezz az jobban elmagyarázza.

Ez a hangszfaltól van olyan nagy energiát adnak le, azért mérik a hangszórókat wattban, ha jól tudom akkor ez 1 köbméterre mekkora energiát ad le. És a motor is olyan nagy. Van aki rosszul is lesz tölle. És ha kérdezed a sugárhajtásu gépek is azért nem repülhetnek alacsonyan mert hang robbanást idéznek elõ ami az ablakokra káros :) Fizika tanárt kérdezz az jobban elmagyarázza.

Mi a teendő, ha egy hangos sipolással jelzi a rendszer, hogy talált egy TRÓJAI vírust a vírusirtóm? /avast/

De tényleg: mit kell tennem ilyenkor?

Legjobb válasz: ha van oylan lehetõség, akkor rakja karanténba. ha nicns törölje.

ha van oylan lehetõség, akkor rakja karanténba. ha nicns törölje.
mozgassa karanténba katt :)
Én multhéten telepítettem a legújabb verziót, állandóan jelezt hogy támadni akarnak de blokkolva lett, meg kiírta a támadó gép ip címét abból csak annyit tudatm meg hogy kõbánya és ugyan az a szolgáltató amiben én is vagyok. Na amikor meguntam azt hogy 2 percenként vinnyog beállítottam a játék módot azóta kuss van és nincs felugró ablak. Ha el van intézve a baj akkor minek sipákol? Attól nem leszek okosabb hogy van egy vírusos gép a rendszerben és állandóan fertõzni akar.
Töröld... A karanténba helyezéssel semmire sem mész, csak fölöslegesen a helyet foglalja a vinyón...
A kérdező hozzászólása: Érdekes, mert korábban is avast vírusírtóm volt egy évig és egyetlen egyszer sem jelzett trójai vírust. Most pedig egy hónapon belül kétszer is. Nem értem.

Lányokat mennyire frusztrálja ha egy pasi hangos az ágyban és ez zavaró?

Valahogy ez a téma nem került szóba sosem az ágyban, de én alapból ha tényleg jól érzem magam tudok néha percekig is hangosan nyögni akár egy csaj élvezéskor meg mellette remeg a lábam mint egy epilepszásnak és mikor ez elkezd?dik nem tudok leállni, teljesen bepörgök, zihálok és 10 másodperc múlva kilövök, de addig kívülr?l nézve gondolom néha ilyeszt?nek hathat ez. De ez nem minden aktus esetén van csak ha elkapjuk a ritmust. Ez hülyén hathat egyesek szemében?

Legjobb válasz: Én szeretném, ha a pasim kicsit hangsabb lenne. Engem izgat. És én is hangos vagyok. De ez egyén függû. Kérdezd meg a párod, hogy zavarja-e. Ha õ is hangos, akkor tuti nem zavarja, de ha nem az, akkor sem bizti, hogy zavaró számára.

Én szeretném, ha a pasim kicsit hangsabb lenne. Engem izgat. És én is hangos vagyok. De ez egyén függû. Kérdezd meg a párod, hogy zavarja-e. Ha õ is hangos, akkor tuti nem zavarja, de ha nem az, akkor sem bizti, hogy zavaró számára.
Engem kifejezetten izgatna, ha a pasim hangos lenne szex közben. Már többször kértem tõle, de aztmondta, hogy akkor nem tud koncentrálni, ha hangosan nyög. Hát, nem mindenki egyforma...
Szerintem tok jo, ha valaki el tudja magat engedni...hiszen ez az az allapot amikor onkivulethbe eshetunk megha csak par masodpercre is.
én imádom hallgatni, ahogy zihál a partnerem, ha elmegy.
Ellenkezõleg, nekem legalábbis jó, ha visszajelzést kapok arról, h a páromnak mi jó és mi nem... nem, dehogy ijesztõ! Jó. :)
Személy szerint engem egyáltalán nem zavar. Örülök, ha tudom, hogy a barátom élvezi velem a szexet és így lehet szépen lassan megtudni mit is szeret igazán a másik.
Hû, amikor a férjem elkezd hangosan nyögni, tudom, hogy közeledik a csúcs felé, és a finom nyögdécselés annyira felizgat, hogy ez miatt sûrûn együtt megyünk el. Nagyon jó dolog, úgyh. neked is csak így tovább a nyögéssel :)
azert ne olyan mertekben nyogjon mint egy csaj, de en szeretem, nekem az izgato ha a paromat legalabb egy picit hallom amint elvezi. a te estedben picit durva, de ha beloled ien hatast valt ki, csinald, ha csak a parodat nem zavarja
Nem zavarja õket egyáltalán, azt szeretik ha a férfi röfögõ hangot ad ki. Attól tuti elmennek;)
hát ne legyen nagyon hangos. itt-ott hallatszódjon egy kis ohh vagy több de ne üvöltözzön a fiú!
Legyen hangos! Hallgatni egy guminõ is tud.
tõk aranyos ha kitudja engedni a hangját :)
Szeretem ha elengedi magát, és úúhh úúhhh áhhh ááhhh...
hangos nyögõs
hangos

Hány éves kortól várható el egy gyerektől, hogy ne fingorásszon hangosan? Tehát ha néha-néha kicsúszik egy hangos, az oké, viszont igyekezzen az ilyesmit hangtalanul elvégezni.

Legjobb válasz: Inkább ez jöjjön ki, mint az orvos. Lényeg, hogy ne fájduljon meg a hasa, csak azért, hogy ne legyen másoknak kellemetlen. Megpróbálok nem nevetni rajta, hogy ne legyen játék, csak olyan hétköznapi dolog, mint a tüsszentés. Mondom, hogy egészségedre, és annyi! Majd ha nagyobb lesz, nem fog "koncertezni" az biztos.

Inkább ez jöjjön ki, mint az orvos. Lényeg, hogy ne fájduljon meg a hasa, csak azért, hogy ne legyen másoknak kellemetlen. Megpróbálok nem nevetni rajta, hogy ne legyen játék, csak olyan hétköznapi dolog, mint a tüsszentés. Mondom, hogy egészségedre, és annyi! Majd ha nagyobb lesz, nem fog "koncertezni" az biztos.
Nem tudom, én már 35 éves vagyok, és nyilván munkahelyen, buszon stb. igyekszem hangtalan galambokat eregetni, de otthon nem fogom vissza magam a fiam és a férjem elõtt. Gyerekkoromban ki kellet menni a fürdõszobába ha jött a szellentés, ezt már akkor is hülyeségnek tartottam.
És mégis hogyan végezze el hangtalanul?Azt nem õ irányítja...
A kérdező hozzászólása: Csak mert én bármikor tudom hangtalanul végezni.
gondolom akkor nem gyerek vagy.....legalábbis nem 1-2-3-4éves, aki még nem tudja visszatartani.És nekik nem is kell, mert tényleg megfájdul a hasuk..stb. Egyébként kiváncsi lennék neked hogy sikerül hangtalanul, ahogy irtad...akkor az vagy lével jön, vagy befele durran el de komolyan...hihetetlen.....
A kérdező hozzászólása: Nagyon egyszerû, csak gyakorolni kell. Rá lehet érezni. Összeszorított fenékkel, hogy lefelé menjen lefojtva, finoman, óvatosan, apránként kiengedni.
:D :D hát ez kész...nem semmi vagy...
Mondd neki hogy diszkréten távolítsa el kissé egymástól a farpofáit ha érzi az ingert, hogy nem jöjjenek rezgésbe, tehát ne keltsenek hangot.
a választ sajnos nem tudom, az én 3 éves lányom olyan hangosakat ereget hogy csoda hogy a szomszéd nem jön át :D ja, és én is tudom hangtalanul. :-) szóval igazat adok a kérdezõnek, lehet. Nekem a hangos eregetés nem jön össze csak ritkán.

Titeket zavar, ha egy férfi hangosan nyög?

Legjobb válasz: engem az zavar ha a nõ hangos. :) bár én férfi vagyok.

engem az zavar ha a nõ hangos. :) bár én férfi vagyok.
zavar?:DD imádom
Nem, egyáltalán nem zavar, sõt, még izgat is. Habár van egy hangerõ, ami felett valószínûleg kényelmetlennek érezném.
#6 A Eurosport egyik év végi ismétlésében õk játszottak.
#6 Amúgy igen. Nem Gulbis volt?:D
Engem zavart, mikor nyögött, mielõtt elélvezett volna.. olyan.. pornós volt az egész... 20/f xD
Nadal most nem is Djokovichcsal játszott xD :D
De és ki is dobjuk a kocsmából ha nem halljuk tõle a meccset.
Nagyon. Nem is tudtam megnézni a Nadal-Djokovic meccset.
Nem, izgató.
Nem mindegy, hogy hol nyög hangosan.
Attól függ mennyire hangos, de alapvetõen pont, hogy izgató. :D

Srácok! Hogyan vélekedtek arról, ha egy nő az eggyütlét során nagyon hangos, folyton sikoltózik és annyira ki van éhezve, hogy egész éjjel folyamatosan szexelne?

Legjobb válasz: A sikítozás mesterkélt,de a hangos nyögések szerintem izgatóak....Avval meg mi a baj,ha ki van rád éhezve???Ezt vedd bóknak,a sikítozást meg kérd meg hogy hanyagolja,mert neked anélkül is ugyanolyan élvezetes.Neked soha nem volt olyan lány akit egész éjjel csináltál volna......?Ha így van veled örülj neki.

A sikítozás mesterkélt, de a hangos nyögések szerintem izgatóak....Avval meg mi a baj, ha ki van rád éhezve???Ezt vedd bóknak, a sikítozást meg kérd meg hogy hanyagolja, mert neked anélkül is ugyanolyan élvezetes.Neked soha nem volt olyan lány akit egész éjjel csináltál volna......?Ha így van veled örülj neki.
eggyütlét helyett együttlét és sikoltózik helyett sikoltozik Amúgy semmit. [email protected]ám, ahol érem, és örülnék, hogy így élvezi a farkam.
Szerintem rohadt jó lenne :D 26/F
Kösz, de inkább ne... Volt részem hasonlóban, én inkább kihagynám a sikítozósokat... Legyen már egy nõnek méltósága...
lol
Jajj, nagyon túljátsza magát, meg bizonyítani akar hogy micsoda nõ.24/L
Örülj neki b...meg
jófééle....

Lányok, hangosak vagytok az ágyban? Illetve fiúk, ti szeretitek, ha egy lány (hangosan) nyög szex közben?

Legjobb válasz: nem szoktam csöndben lenni, és szeretem ha a pasi sem, jólesik a visszajelzés.

nem szoktam csöndben lenni, és szeretem ha a pasi sem, jólesik a visszajelzés.
az én barátnõm csak "hangosan" lélegzik, sóhajtozik, de hangot nem ad ki csak amikor elmegy egy icipici nyögés, meg persze "gyorsabbn/erõsebben/mélyebbre/nehagydabba/ baby" :D
Halk vagyok, abból kifolyólag ha a Szülõk itthol vannak, vagy a anyós-após jelölték. De ha nem, akkor sem zeng az egész ház, de akkor már vannak nyögések :)
énis hangos vagyok:) ha itthon van valaki akkor meg halkabb de akkor sem néma:D
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is lány vagyok, és szintén szoktam hangos lenni.. :) Nekem egyébként fura is lenne a néma szex :) )) Persze, sztem az is kiábrándító, mikor egy lány ordítva nyög... Tudjátok, a jó ízlés határán kívül... :) ))
vagyok*
Én eléggé hangos vagy, nem birom vissza fogni magam, néha az ujját a számba raktja, hogy inkább harapjam, csak ne nyögjek hangosan.De persze szokott õ is nyögni:)
En hangos vagyok..neha tul hangos talan..de igy szuper az egesz, meg a baratom is imadja:D
hát én eléggé hangos szoktam lenni, és ez bejön a mostani pasimnak. az elötte lévõnek annyira nem tetszett...
én trágárkodok közben :) ;P

Fiúk! Mennyire szeretitek, ha egy lány nagyon hangos miközben szexeltek?

nekem fél éve van kapcsolatom, 16 éves L vagyok! csak akkor szexelünk ha szülök nincsenek a közelben , mert én nagyon hangos vagyok... ti ezt mennyire szeretitek?

Legjobb válasz: én lány vagyok de engem is érdekelne ez a kérdés én például elég hangos vagyok mint a kedves iró is. és jobban izgat ha a pasim is hangosabb a szuszogásnál de sajnos ezt csak kevesektõl kaptam meg eddig:) 18/l

én lány vagyok de engem is érdekelne ez a kérdés én például elég hangos vagyok mint a kedves iró is. és jobban izgat ha a pasim is hangosabb a szuszogásnál de sajnos ezt csak kevesektõl kaptam meg eddig:) 18/l
A halkabb nyögések izgatóbbak, mintha dobhártyaszaggatóan üvöltene, attól feláll a szõr a hátamon, és általában abbahagyom...:S:D Viszont ha tök csendben van, és pofirezzenés nélkül van, akkor meg arra gyanakszom, hogy a partnerem elaludt...:D Szóval a kéjes halkabb nyögdécselések, amik jók szerintem...23/F
hátt ha nem üvölt mint a sakál és a szomszédok nem hallják ANNYIRA akkor az jó szerintem mert izgató részben meg ez is egy amolyan stílus:)
Én úgy gondolnám, hogy szex közben csak egy dolog szakadhat el - és az ne legyen egyikünknek sem a dobhártyája ;-)
Szerintem sem baj, valahogy a nõket felszabadultabbá teszi, ha hangoskodnak, meg a pasiknak legtöbbjének is tetszik, mivel azt is jelezheti hogy a nõ élvezi szexet, nem csak fapofával fekszik közben. Szóval csak természetesen.
Én simán végigcsinálom fapofával az egészet, max levegõkapkodás, lihegés ami hangot ad. A barátnõm viszont eléggé be tud durvulni. Bár, mi akkor is szoktunk, amikor szülõk a közelben vannak, csak akkor vigyázni kell, mert az ágy is recseg mint az állat :) Én amúgy imádom, mert az ilyen spontán jövõ hangok igen feldobják a dolgot :)
Nagyonis! :D Sok csaj nem mer hangoskodni, pedig joltennék:)
Attól függ, hogy mit értesz hangosságon. Ha valami pozitívat, akkor általában nem. :)
Én egyáltalán nem szeretem. Apróbb nyögések, néhány kisebb sikoly ok. De ami ennél több az irritál, elveszi a kedvem. De ezt a pároddal beszéld meg. Egyébként ha leszoksz róla akkor lehet sokkal több szex is... Akkor is ha a közelben vannak.
Engem konkrétan zavar, jobban szeretem a elfojtott kéjes nyögdécselést hallani.A másik véglet a legrosszabb, amikor a csaj olyan kuka, hogy gyanakodik az ember nem halt-e meg közben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!