Találatok a következő kifejezésre: Ha egy halvány barnás a (3 db)

Ha egy picit halvány barnás a wc papír, az miért (mitől) lehet?

12 hetes terhes vagyok. E hét csüt.ön volatm a hasi UH.-on, minden ok! Semi panaszom nincsen, nem görcsölök, nem vérzek. Tegnap este szeretkeztünk a párommal, és nem is közvetlen utána, hanem egy kicsit kés?bb, amikor mentem pisilni, láttam, hogy olyan kicsit "nyúlósabb-nyálkásabb" barnás volt. Azóta ennyire nem látszik, csak tényleg icu-picit, szinte fel sem ismerhet?, olyan mintha a vizelet miatt lenne egy picit talán sötétebb. Az Eelevit tájékoztatójában az áll, hogy a vas tartalma miatt, megszinezheti a vizeletet. Lehet, hogy pl err?l van szó? Hál' Istennek nincsen panaszom, de azért kíváncsi lettem / vagyok. Köszi!

Legjobb válasz: Szia! Velem is hasonló történt a hét elején. Igaz, még csak 6 hetes vagyok. Észrevettem egy barna foltot, elmentünk az ügyeletre, ahol a doki elsõ kérdése az volt, hogy házasélet volt -e. Megnézett Uh-n, azt mondta minden OK, ha nincs több barna folyás, nem kell aggódni. Összefoglalva a mondandómat, bizony összefüggésben lehet a dolog a hancúrral :-)

Szia! Velem is hasonló történt a hét elején. Igaz, még csak 6 hetes vagyok. Észrevettem egy barna foltot, elmentünk az ügyeletre, ahol a doki elsõ kérdése az volt, hogy házasélet volt -e. Megnézett Uh-n, azt mondta minden OK, ha nincs több barna folyás, nem kell aggódni. Összefoglalva a mondandómat, bizony összefüggésben lehet a dolog a hancúrral :-)
A 12. héten pont lenne egy mensid..ez a terhesség elsõ trimijében ilyet okoz, de valaki végig rendesen menstruál. Nem kell megijedni, de erõsebb nyilaló görcsök esetén doki. Csak cikluszavar amid van elõfordul.Amúgy amit írtál, lehetett éppen az ondó is ami távozott, de az elevit miatt ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!