Találatok a következő kifejezésre: Ha egy halvány (88 db)

Miért látható a Babymark ovuteszten a kontroll csík mellett egy halvány csík is? A tájékoztatója szerint ilyenkor nincs peteérés, ha halvány, de akkor miért van ott?

Lassan négy hónapja nem szedek gyógyszert, de rendes ciklusom még nem volt azóta. Nem tudom, hogy van e egyáltalán peteérésem, ezért most a menzi utolsó napjától minden nap használom az ovu tesztet. Tudom, hogy ciklus közepén van általában peteérés, de mivel nekem nem behatárolhatóak az eddigi ciklusaim a gyógyszer abbahagyása után, ezért utolsó menzim óta most naponta nézem, a biztonság kedvéért. A tájékoztatóban az van, ha nincs a kontroll csík mellett csík, vagy ha van, de halvány, akkor nincs peteérés. De akkor mit?l van ott mégis a halvány csík?

Legjobb válasz: Mert annyi LH hormon van a szervezetedben, hogy kimutatja halványan! Ezzel semmi gond nincs, persze így is negatív a teszt még! De ha elõször teljesen üres volt, akkor az már azt jelenti, hogy emelkedik! Nekem pl.minden nap ott volt a halvány csík, a peteéréskor pedig ugyanolyan erõsségûek voltak!

Mert annyi LH hormon van a szervezetedben, hogy kimutatja halványan! Ezzel semmi gond nincs, persze így is negatív a teszt még! De ha elõször teljesen üres volt, akkor az már azt jelenti, hogy emelkedik! Nekem pl.minden nap ott volt a halvány csík, a peteéréskor pedig ugyanolyan erõsségûek voltak!
Minden ovu teszt mutat halvány vagy kicsit erõsebb csíkot vagy egyáltalán semmit.ez azt mutatja hogy mennyi lh van..ha a csúcson van azt észre veszed mert vagy egyforma, vagy sötétebb a c.csík. de ez még sajna nem jelenti azt hogy meg is reped a tüszõ. Tapasztaltam :( Sok sikert!

Lehetek e terhes ha egy hete késik de van pecsételö vérzésem. Csináltam tesztet de az egyik azt mutatta nemvagyok a másik halványan kimuttata. Mit tegyek hogy teherbe esek? Kérlek segics!

elötte nagyon sokat ettem de megkel mondanom egyántalán nemvagyok nagy étkü!fáradékonyis voltam,vagyok!de szeretnék babát kérlek segics !

Legjobb válasz: Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.

Hát ha halványat teszteltél akkor terhes vagy! Azonnal menj el orvoshoz mert valószínû gyógyszeres rásegítés kell a megtapadáshoz, azért barnázgatsz.
Remélem elmentél dokihoz!!!!!Egy percig se habozz, ne légy felelõtlen!!!
Szia!Minél elõbb menj orvoshoz.Én is így jártam, 2 tesztet csináltam hasonló eredménnyel.Volt pecsételés, orvoshoz mentem, írt gyógyszert!Most 16 hetes terhes vagyok!
A kérdező hozzászólása: most egy kicsit vérzek de elmulik nem ojan mintha mesi lenne mit tegyek??kérlek irj!
Én a helyedben ma elmennék dokihoz, vagy be a kórházba ügyeletre, ott megvizsgálnak, megnéznek uh-n is. Nekem 7 hetesen volt kis vérzésem vasárnap, rohantunk a kórházba ügyeletes doki megvizsgált, lementünk uh-n is megnézett. Én azt mondom ne várj!!!

Fiúk, nektek tetszik ha egy lánynak halvány rózsaszínre vagy hasonló halvány színre van kifestve a körme?

Legjobb válasz: Nálam nem szempont, lehet észre sem veszem... viszont ha valaki valami brutális piros-színû rúzzsal kikeni a száját rosszul, attól rosszul leszek lehet, de a körömfestés nem probléma, csinálja, ha tetszik neki, és szeretné.

Nálam nem szempont, lehet észre sem veszem... viszont ha valaki valami brutális piros-színû rúzzsal kikeni a száját rosszul, attól rosszul leszek lehet, de a körömfestés nem probléma, csinálja, ha tetszik neki, és szeretné.
Csajok, miért értitek már meg, hogy 10 férfiból kb. 8-nak egyáltalán NEM tetszenek a festett körmök. Én is az átlátszó, francia lakkra szavazok.
A kérdező hozzászólása: Hát ép ezért kérdezem, ha nem tetszik nekik az erõsen lakkozott köröm akkor az ilyen halványabb színek be-e jönnek?
Hát..... Az erõs szín az egyszerûen pfujjj..... A halványat se szeretem annyira, mert nekem maga a körömlakkozás nem tetszik, de végül is nem nagy szempont ez nálam, de ha van akkor átlátszó legyen legalább!

Jelent az valamit, ha egy terhessegi teszt negativ, de ez a negativ csik halvany?

Marmint sokkal halvanyabb, mint amilyen eros a kontrollcsik. Ez azt jelenti, hogy rossz a teszt? Vagy ez normalisnak mondhato? Csak kivancsisagbol kerdezem, mert regebben volt ilyenem es lattam neten, hogy masnak is volt ilyen, de neki azt mondtak, hogy lehet terhesseg miatt, ami szerintem butasag.

Legjobb válasz: Én mindegyiken látom azt a csíkot, ahol a pozi csíknak lenni kellene... Ez szerintem, negatív. A halvány pozit sajna még nem láttam, deúgy képzelem,hogy valami kis színe van, ami a rózsaszínhez közelít.

Én mindegyiken látom azt a csíkot, ahol a pozi csíknak lenni kellene... Ez szerintem, negatív. A halvány pozit sajna még nem láttam, deúgy képzelem, hogy valami kis színe van, ami a rózsaszínhez közelít.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam, hogy lehet latni azt, ahol a pozitivnak kell megjelennie. Na, akkor elmagyarazom milyen tesztet csinaltam a multkoraban. Ez olyan volt, ami ha pozitiv, akkor egy + jelenik meg, a kontroll csik pedig egy kulonallo ablakban egy fuggoleges csik. Ha viszont negativ, akkor van egy vizszintes vonal az eredmenyes ablakban, valamint egy fuggoleges vonal a kontrollablakban. De nekem akkor is, meg meg egyszer maskor ugy jott ki a negativ vizszintes csik, hogy rettento halvany volt. Akkor vagy rossz volt a teszt (hiaba valoban nem voltam terhes), vagy pedig ennel a fajta tesztnel ez a normalis, hogy a negativ eredmenynel a vizszintes csik halvanyabb, mint a kontrollcsik ami fuggoleges a masik ablakban.
A kérdező hozzászólása: Gondolom ezekszerint nem szamit a negativ eredmeny eseten, hogy a vizszintes csik (ami a negativ eredmenyt jelenti ugye) halvanyabb sokkal, mint a kontrollcsik. Tehat ettol fuggetlenul a teszt nem hibas - gondolom en.
Szerintem próbálj ki egy másik tesztet, az a biztos.
Én is azt ajánlom, amit az elõzõ hozzászóló, hogy vegyél egy másfajta tesztet. Én is jártam úgy, hogy egy + teszt után (amit negatívnak hittem, annyira halovány volt a 2. csík) vettem egy másfajtát, ami totál negatív lett, a 3. pedig egyértelmûen pozitív.
jah, értem már, mire gondolsz... :) Szerintem, hibás a teszt ilyenkor, úgyhogy én is azt tanácsolom, mint a többiek, csinálj egy másikat! 1. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Tesztet szerintem nem erdemes amugy ujra csinalom, mert epp most van muloban a mensim, ami sajnos rendesen megvolt most, nem ugy mint mult honapban, amikor alig volt. Legkozelebb viszont tobbfele tesztet fogok probalni.

Ma vettem ésszre éles fénynél, hogy van a fogamon egy csík egy halvány repedés, de csak éles fénynél látszik. Úgy érzem mint ha az a fogamnál az íny lüktetne. Ki fogják húzni?

Legjobb válasz: Mivel nem kímélted, elrepedt a fogzománcod. Egybõl nem húzzák ki, de ha betartod a higiénát, még sokáig kibírhat. A másik megoldás: egy ügyes fogorvos be tudja vonni új mázzal, csak ilyen orvost keresni kell.

Mivel nem kímélted, elrepedt a fogzománcod. Egybõl nem húzzák ki, de ha betartod a higiénát, még sokáig kibírhat. A másik megoldás: egy ügyes fogorvos be tudja vonni új mázzal, csak ilyen orvost keresni kell.
Nem biztos h elrepedt. Nekem mindkét frontfogamon végigfut ilyen szögegyenes csík, erõs oldalfényben látszik csak. A fogorvos azt mondta, hogy rossz harapás miatt módosult a zománc kristályszerkezete, de ez nem jelent semmi gondot. Az íny lüktetése miatt viszont érdemes megmutatni orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha ma délután volt egy halványka + tesztem reggel ugyanaz a fajta erősebb lehet, ha valóban van baba?

Legjobb válasz: Téves negatívot mutathat a teszt, de téves pozitívat nem. Ha azt mutatja, hogy pozitív akkor az pozitív. Én a helyedben azért csinálnék még egy tesztet, de nagyon nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy.

Téves negatívot mutathat a teszt, de téves pozitívat nem. Ha azt mutatja, hogy pozitív akkor az pozitív. Én a helyedben azért csinálnék még egy tesztet, de nagyon nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy.
Jól mondja az elsõ. HA ott a 2 csík akkor ott baba van. Nekünk is tök halvány volt.
Baba bizony! Nekem is halvány volt 2, 5 évvel ezelõtt is és most is :) ! Gratula!

Ha van egy férfi, akit csak látásból ismerek, de soha nem vettem észre, hogy akár egy halvány mosoly is megjelent volna az arcán, mindig komoly és nem tûnik túl boldognak, pedig nagyon is jóképû, annak mi lehet az oka?

Lehet, hogy ismerõsökkel egészen más? Vagy tényleg tényleg lehet, hogy nem tud mosolyogni, ha minidg csak így látni? Néha már-már az a benyomásom róla, hogy elég életunt fickó, amit nem értek, mert szerintem ilyen külsõvel azért lehetne élvezni az életet.

Legjobb válasz: Nem minden ember egyforma...lehet h neki még akkorsem pl Te jársz az eszében hanem csak a gondok...sok ilyen ember van...hogy a gondokba meritkezik...vagy pedig mert ilyen beállítottságú...csendes..nem mosolyog..apró jelet nem mutat a külvilág számára...nem mindenkinek a külsõ a fontos... Ha pedig így gondolod hogy életunt...menj oda hozzá...próbáld meg megismerni...mert erre a kérdésre csakis Õ adhatja meg a választ...akárhogyis nézzük..mi csak tanácsokat adhatunk neked...remélem tudtam segiteni.. szia! :)

Nem minden ember egyforma...lehet h neki még akkorsem pl Te jársz az eszében hanem csak a gondok...sok ilyen ember van...hogy a gondokba meritkezik...vagy pedig mert ilyen beállítottságú...csendes..nem mosolyog..apró jelet nem mutat a külvilág számára...nem mindenkinek a külsõ a fontos... Ha pedig így gondolod hogy életunt...menj oda hozzá...próbáld meg megismerni...mert erre a kérdésre csakis Õ adhatja meg a választ...akárhogyis nézzük..mi csak tanácsokat adhatunk neked...remélem tudtam segiteni.. szia! :)
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy boldogság=jóképûség? Félreértettél és ismeretlenül kérlek ne minõsíts, köszönöm.:)
boldogság=jóképûség? naiv vagy.
A kérdező hozzászólása: A társaság alatt úgy értettem, hogy ismerõsi körben, mert amúgy emberekkel dolgozik és erre írtam, hogy senkire nem szokott mosolyogni, legalábbis én még nem láttam. És nem azt mondanám, hogy kifejezéstelen az arca, hanem inkább azt látom rajta, amit már leírtam. Egyébként köszönöm az eddig válaszokat!
Saját magamból tudok kiindulni: Nekem sem szokásom mosolyogni az utcán csak úgy mikor egyedül vagyok, társaságban viszont teljesen más a helyzet.
Lehet, hogy ennyire kifejezéstelen az arca. Nem mindenkinek ülnek ki az érzései az arcára.
Nekem is sokszor mondják, hogy mogorva fejet szoktam vágni, de nekem nem tûnik fel. Nem feltétlen van rossz kedvem, egyszerûen így nézek ki, ha egyedül sétálok az utcán. :D
Lehet, hogy azèrt, mert csak úgy egyedül nem kezd el vigyorogni, csak társaságban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, jó volt amiket írtál. Odamenni nem merek hozzá, így marad a szemlélés, nem akarom zavarni, nem tûnik olyan típusnak, aki könnyedén és szívesen elcseveg idegenekkel.
igazad van, én vagyok hülye, hogy nõnek válaszolok.
egyáltalán nem zavar semmiféle szõr. 21/f
Intim rész, kar nyugadtan lehet szõrös, láb, hónalj ne legyen szõrös.
Engem egyáltalán sehol sem zavar a szõr, kezdem már unni ezt az egyen csupaszságot.
Nem, de nyilván tudja magáról és pont ezért hordja.
Ne játszd az agya Szandi, és nem, nem normális... Niki voltam :D
Persze, miért ne, ha õ jól érzi magát így, akkor bátran.
sztem tök cool
Egészségére. :DD
Tök aranyos lehet masnival :) vhogy a Minnie egér jutott eszembe. Teszel fel képet hogy, hogy áll?
nekem meg Dolores Umbridge jutott eszembe.

Pasik szeretik, ha egy lánynak szálkásan izmos a hasa? Nem 6 kocka, csak a két függőleges csík halványan.

Legjobb válasz: Attól függ hogy jól állna e neked :) Van akinek egy kis pocak is jól áll, van olyan akire ez az izmosabb verzió tûnik. Ha neked tetszik, akkor "csináld meg" :) 20/F

Attól függ hogy jól állna e neked :) Van akinek egy kis pocak is jól áll, van olyan akire ez az izmosabb verzió tûnik. Ha neked tetszik, akkor "csináld meg" :) 20/F
nekem bejön nagyon :) 18/F
nekem is tetszik 22f
Én lány vagyok és nekem is tetszik. Olyan kis édes...Mint a táblás csoki. Igaz, h az enyém bonbon meggy....
Nekem is bejön. :) 15/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!