Találatok a következő kifejezésre: Ha egy hagyja magát (25 db)

Van egy oldal ahol képeket lehet nézegetni, és letölteni. Ha letöltök egy ilyen képet az említett oldalról, az oldal kezelője azt látja? Ha látja mit hagy maga után a számítógépem?

Legjobb válasz: A kezelõ semmit nem lát belõle max azt hogy az adott dolgot hányszor töltötték le eddig de többet nem, és a gépeden semmi nyomot nem hagy, csak a képet tölti e, vagy amit épp letöltöttél.

A kezelõ semmit nem lát belõle max azt hogy az adott dolgot hányszor töltötték le eddig de többet nem, és a gépeden semmi nyomot nem hagy, csak a képet tölti e, vagy amit épp letöltöttél.
ez így nem teljesen igaz. az, hogy egy adott szerveren melyik ip, mikor, melyik fájlt kérte le, az minden további nélkül naplózható. Egy adott számítógép minden további nélkül megjelölhetõ pl. egy sütivel, ha a böngészõ beállításai ezt megengedik. Az, hogy az illetõ az adott oldalon mit csinál, pl. nyom egy jobbgombot, hogy elõcsalogassa a kép mentése menüpontot, egy nem túl bonyorult, a lapba beágyazott rutinnal figyelhetõ. Tehát annak a rögzítése, hogy te éppen mit csinálsz egy adott oldalon, az leginkább az oldal megalkotóinak lelkesedésén múlik.
Viszont ezt a problémát is meg lehet oldani, egy print screennel.

Orvosi vizsgálatnál ma a kislányom pofon ütötte a doktornőt, elvárható egy másfél évestől, hogy ha éppen lefogják és nagyon fél, akkor hagyja magát és ne védekezzen?

Ahogy az asszisztensnő az ölébe fogta és a lábai közé szorította a kislányom lábait a doktornő közeledett szemben a fülészeti vizsgálathoz,a kislányom élből egy hatalmas pofont levágott neki. :-O A doktornő felháborodottan mondta ,hogy megverte őt a kislányom,majd amikor vizsgálta még azért is mérges lett,mert le is köpte őszerinte (éppen náthás ). A testvérével szoktak játszani,hogy finoman megpaskolják egymás arcát és nevetnek,hogy "dá-dá" ,de ez a mai nem az a játékos forma volt,hanem egy nagyon indulattalteli. Nemrég feküdtünk kórházban ahol napokig lefogva szurkodták,mert nem tudtak neki kanült bekötni,felismerte ez a fülészeti rendelőt ,mert visszajárunk oda születésétől,mindkét fülében grommet van,nagyon fél már az orvosi dolgoktól.

Legjobb válasz: Az orvos munkája veszélyes munkahely, nagy a fertõzésveszély. Nem várhatod el, hogy ne mossa le egy beteg nyálát udvariasságból! Még ha csakj a testedhez ér, csak megtapint,akkor is hosszan mos kezet utána. Ezt muszáj, különben össze-vissza fertõzne mindenkit meg magát. A mi dokinõnk ilyenkor(náthás idõkben) maszkban fogad. A fogorvos maszkban és védõszemüvegben. A kislányodat meg lehet érteni, de ennek ellenére egy felnõttet egy gyermek sohasem üthet meg. Sem játékból, sem ijedtségbõl. A lányod kicsi, és a kórház miatt megérthetõ, de a doktornõ is. Igazából az asszisztensnõnek szólt a harag, õ hibázott. De te is mondd a kicsinek, hoyg nem szabad, és a jelenlétében ne kritizáld adoktornõt, mert megérti, és azt hiheti, hoyg szabad pofozni a néniket, pedig nem szabad.

Az orvos munkája veszélyes munkahely, nagy a fertõzésveszély. Nem várhatod el, hogy ne mossa le egy beteg nyálát udvariasságból! Még ha csakj a testedhez ér, csak megtapint, akkor is hosszan mos kezet utána. Ezt muszáj, különben össze-vissza fertõzne mindenkit meg magát. A mi dokinõnk ilyenkor(náthás idõkben) maszkban fogad. A fogorvos maszkban és védõszemüvegben. A kislányodat meg lehet érteni, de ennek ellenére egy felnõttet egy gyermek sohasem üthet meg. Sem játékból, sem ijedtségbõl. A lányod kicsi, és a kórház miatt megérthetõ, de a doktornõ is. Igazából az asszisztensnõnek szólt a harag, õ hibázott. De te is mondd a kicsinek, hoyg nem szabad, és a jelenlétében ne kritizáld adoktornõt, mert megérti, és azt hiheti, hoyg szabad pofozni a néniket, pedig nem szabad.
Igen, a szülõ hibája, illetve itt az asszisztensnõé és a szülõé. Szólj máskor elõre, hogy nagyon rosszul tûri a vizsgálatokat - a kórház miatt, "erõsen tessék fogni!" Ezt kell mondani. A kicsinek meg duruzsolgass, mielõtt bementek, a fülébe, hoyg megvizsgálják, mert muszáj, hogy felgyógyuljon, és legyen jó. És ígérj meg valami jutalmat, ha jó lesz. Érti õ, ha elég sokszor mondo, megérti. És ha tényleg ügyes volt, nagyon-nagyon dícsérd meg, mindenki elõtt, akivel sak találkoztok, és jutalmazd meg tényleg. Most meg érezze, hoyg nem volt jó azért. Nme tud gyógyítani, ha mmozog a gyerek.
Érthetõ a gyerek reakciója, és az is, hogy ennek a doktornõ nem örült, az hibázott, aki roszul fogta le.
Nem a gyerek hibája, hanem a szülõé.Le kell fogni rendesen a gyereket.
Nem várható el. De azért ne mondjátok már, hogy ti tök kiegyensúlyozottan vennétek, ha egy gyerek ezt csinálná veletek. Azért az orvos is emberbõl van, csak ne cukiskodjon már, ebben az esetben. De a gyerektõl persze nem várható el ! Máskor elõtte meg kell beszélni a dolgokat, és még akkor sem kell elvárni a dokitól se, hogy aranyos legyen, mondjuk bunkó se, csak csinálja a dolgát. Kedves anyuka, ne is agyalj ezen, nem ti vagytok az elsõ ilyen esete. Persze neked rosszul esik az egész szitu ez természetes, de tedd magad túl rajta.
Egyetértek az elõttem szólókkal, de azért én nem hagynám, hogy otthon játékosan pofozgassák egymást a gyerekek. Lehet, hogy ennek is volt némi szerepe a gyerek reakciójában. Az én fiam is ordít mint a sakál a dokinál, de azért ilyet nem tenne.
Az igaz, hogy regényt lehetne írni a tapasztalatokról, nekem is volt mindkétféle. Az is igaz, hogy másikat kell keresni, ha lehet, bár az sincs garantálva, de legalább esély lett adva, egy kedvesebb lesz. Annyiban nem teljesen értek egyet, bár jó lenne ha úgy lenne, hogy kedvesek legyenek, és totál elnézõek az orvosok, de elvégre õket a gyógyítás érdekli feltehetõen elsõsorban ezen a téren, mert ez érdekli, nem pedig óvónéni, vagy bácsi, akiknek valóban kedveseknek kell lenni. Sajnos az orvosi szakmában már egy plusznak számít, ha kedvesek. Ezeket mind úgy mondom, hogy a kisfiunkat katéterezni kellett, és sírt nagyon, semmi mást nem csinált, mégis elég ellenszenvesen viselkedett az orvos, mindenféle megértés nélkül. Talán én csak nem veszem annyira magamra, és támadásnak az õ érzésüket a helyzettel kapcsolatban, elvégre valahol érthetõ, hogy zavaró számukra. De valóban gyönyörû lenne, ha ez is elõírás lenne, hogy bírjanak ki mindent, és maradjanak kedvesek.
"Talán én csak nem veszem annyira magamra, és támadásnak az õ érzésüket a helyzettel kapcsolatban, elvégre valahol érthetõ, hogy zavaró számukra." Basszus ha zavarja ez a szitu a dokit, akkor menjen dolgozni a szalagra, és szerelje a kütyüket, azokkal kedvére morgolódhat ha nem akarnak összepasszolni a "kis szemetek". De ha valaki olyan pályát választ ahol kiszolgáltatott emberekkel és gyerekekkel foglalkozik, akkor méltóztasson ne zavarni õt ez a helyzet.
Azért el lehet képzelni, mit érezhetett a kislány, amikor egy idegen leszorítja, egy másik idegen meg valami idegen tárggyal közelít felé ( ráadásul elõtte ugyanebben a kórházban szurkálták össze-vissza). Ez a helyzet szerintem egyáltalán nem arról szólt hogy "nevelni kell a gyereket", hanem egy rossz protokollról. Mi nemrég voltunk fülészeten, az én kisfiam is sírt, de az én ölemben ült, ami nyilván nagyobb biztonságérzetet adott neki. A "doktorbácsi" rendkívül türelmes, aranyos és viccelõdõ volt, ami oldotta a feszültséget ( elvégre egy nem egészen másfél éves gyereket vizsgált).Ebben a helyzetben az lenne a jó megoldás, hogy a doki elõször is magyarázza el hogy mi lesz a vizsgálat menete, mondja el a szülõnek hogy hogyan fogja meg a gyermekét, és ha véletlenül mégis megtörténik egy ilyen malõr ( ahogy az az asszisztens esetében is megtörtént) akkor az a minimum hogy nem "vércsézem" le a gyereket.
Az a doktornõ kapott volna tõlem is egyet, de lehet hogy az ápolónõ is...
Ez az orvos nem normális. Egy 1, 5 éves gyerektõl nem várható el még szinte semmi. Nem direkt üt és nem direkt köpköd, ahhoz még pici.
ja, hát akkor te szóltál. Akkor nem történt semmi. Csak másfél éves. Nem gondolta az asszisztens, hoyg ilyen erõs. Lehet hoyg a harmadik gyerek ugrott ki a kezébõl aznap, meg összetört egy tálca levett vért, és azért volt ideges a doki. Az egyik osztálytársamba beletört az injekcióstû, mert mnegugrott, nem fogták le rendesen. Ezért nem foghatja szülõ, legtöbb zsülõ pláne nem fogná meg. Semmi baj! Felejtsd el! Vacsi!!!!
Persze, hát ez elõfordul. De az orvosok ilyenkor így szoktak reagálni. Meg kell nekik tartani a 3 lépés távolságot. Ne bánkódj ezen! Azért valahoyg tudasd a gyerekkel, hoyg nem szabad. A doktorok ilynek, így kell nekik viselkedni. Különben megennék õket a betegek.
Teljesen megértem a lányod reakcióját, egyrészt életkori sajátosság is, hogy próbálgatja mit szabad... másrészt nyilván a rossz élmények miatt is félt. Viszont ezt nem lehet szó nélkül hagyni, mármint szülõként nem csak az a feladatod, hogy megértsd mit miért csinál, hanem az is, hogy megtanítsd a helyes viselkedésre. Ez a nevelés. Ha most ráhagyod, akkor késõbb csak durvább lesz, ezekben az esetekben az elsõ próbálkozásaiknál érdemes világossá tenni, hogy mit szabad és mit nem. Az orvosnak lehet, hogy rossz napja van, lehet, hogy a 40. beteg gyereket vizsgálta, esetleg ügyeletes volt éjjel... akármi. Nem kellene kiakadnia, de a lányodnak meg nem kellene megütnie. Igazából itt szerintem az asszisztens hibázott, hogy nem fogta le rendesen. Illetve az egész rendszer rossz, mert nem engedi a szülõt ... Én soha nem adom ki a kezembõl a lányomat, mert akkor eleve idegesebb, ha egy idegen néni fogja õt, ehhez plusz a rossz élmények, egyértelmû a védekezõ reakció. A mosakodás meg higiénia miatt nagyon fontos, ezen nem szabad megsértõdni.
Most õszintén, az orvos se normális, ha megsértõdve mondja, hogy egy másfél éves megverte. Pont ilyenkor próbálkoznak ezzel a kicsik. Tudnia kéne, maximum tanácsot adhatna, hogy szoktasd le.
és mikor az aszisztens lefogja izomból a doki meg a gyereknek nem tetszõ dolgot csinál akkor a szülõ mit csinál? állati furcsa nekem, hogy a szülõ nincs ott, nálunk úgy van, hogy én a kezét fogom, az aszisztens a lábát a doki meg bizbasz játékokkal baromkodik az üvöltõ gyereknek miközben próbálja megvizsgálni :D szerintem legközelebb szólj, hogy te is segítesz lefogni. ha nem "vennék el" a gyereket, nyilván te is meg tudnád akadályozni, hogy ne "vércse" legyen.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy én nem is sejtettem, hogy ezt fogja csinálni, még sohasem csinált ilyent, hogy így megüssön valakit, ezért nem szóltam elõre , hogy vigyázzanak vele. Mikor beléptünk azonnal hangosan, keservesen sírni kezdett felismerve a helyet ahol már sokszor történt számára kellemetlen vizsgálat ekkor mondtam is, hogy már nagyon fél a kislányom, mert nemrég jöttünk ki a kórházból ahol rossz élmények érték . Remélem hamarosan le tudom szoktatni arról, hogy másokat csapkodjon .
A kérdező hozzászólása: A szülõé ? Nem nekem kellett fogni, hanem itt az a szokás, hogy az asszisztensnõnek kell adni a gyereket és õ fogja le.
A kérdező hozzászólása: Természetesen elnézést kértem . "Vércsének" nevezték a kislányomat, hogy milyen hangosan ellenkezik a vizsgálat ellen , a doktornõ azonnal ment mosakodni utánna és lelkibeteg volt, hogy a kislányom õt leköpte .
Én találkoztam olyan fülész doktornõvel, aki egy 2 éves kislányt úgy elvarázsolt a beszédével, hogy a gyerek hagyta még azt is, hogy azt a hideg vasat a fülébe tegye, és bele is nyúlt neki. csak az ilyen ritka.
Nem várható el. Viszont ki kellene valami más módszert próbálni. Pl. ha te fognád le (bár gondolom te ezt nem akarod) Azt viszont ne hagyd, hogy bármilyen szinten is humornak fogják fel a gyermekeid egymás paskolását, mert igen nehéz lesz leszoktatni õket, és máshol is használhatják, aminek más már nem örülne, ha õk csak viccbõl csinálják sem. Amikor valaki lefogja a kicsit orvosi dolgokkor, akkor szólj elõtte, hogy jól fogják le, mert védekezni fog a kicsi, magyarul elõre kérj elnézést, és utána is ha már megtörtént.
Egyszer a két éves fiam annyira sírt a vizsgálatnál, és annyira kapálózott, hogy véletlenül a doktornõ kezéhez kapott a kezével, de ez teljesen véletlen volt, semmi akaratosság sem, csak szintén rosszul lett lefogva.A doktornõ is zokon vette, meg mondta hogy milyen harcias, és hogy késõbb még rosszabb lesz, meg nehéz lesz vele ha ilyen a természete.Láss csodát, fél éve szinte havonta a doktornõnél vagyunk mert beteges, és azóta magától megy be, köszön, maga nyitja a száját stb...semmi sírás.Akkor rossz passzba volt, fáradt, nyûgös, elég beteg is.De sokat beszélgettem vele a vizsgálatról, és hát sajnos élesben is sokat jártunk mert mindig elérte valami, így úgymond hozzászokott a vizsgálathoz.A doktornõ nagyon aranyosan fogadja azóta is, remélem így is marad.Szóval kitartás nektek is, és valahogy meg kell próbálni "hatni rá", bár még kicsi õ, de idõvel szerintem kinövi.

A pasik számára az izgató vagy idegesítő ha egy lány nem hagyja magát olyan könnyen?

Vagyis mindketten tudják hogy most le fognak feküdni csak a lány még kéreti magát pl: nem hagyja hogy a pasi megfogja a melleit mert visszarakja a lány a pasi kezét mindig a hasára?

Legjobb válasz: Az én párom szerint marhara idegesitö...de én is mindig kéretem magam, mert nekem az a jó ha nem kap meg olyan könnyen..20/L

Az én párom szerint marhara idegesitö...de én is mindig kéretem magam, mert nekem az a jó ha nem kap meg olyan könnyen..20/L
Az olyasmi pl izgató, ha úgy tesz, mintha meg akarna csókolni, de elhúzza a fejét, majd csábosan néz. :) De, ha pl elvenné a kezem, az nagyon rosszul esne :S
sztem idegesítõ. vagyis ha fiú volnék, szerintem engem idegesítene. de ezt csak így gondolom. soha nem kérdeztem még ezt egy fiútól sem, szal nem tudom. de én nem kéretem magam XD úgy értem, én is meg a barátom is sokáig húzzuk az idõt szex elõtt általában, mert így szeretjük XD szóval akkor minek húznám még tovább? különben is õ a barátom, miért ne "hagynám magam"?
pár percig oké, de utána nagyon kiakadok tõle.
Egy bizonyos szintig nagyon izgató, de utána már rendkívül zavaró. De olyan pl, hogy a kezem elhúzza a testérõl, el sem tudok képzelni, az már kezdettõl fogva rossz.. Ha kicsit kéreti magát, érzõdik hogy még elõjátékra lenne szükség, akkor oké.
igen idegesitõ.. en pl egy idõ után nagyon megelégelem ezt, mert ebbõl úgy látszik mintha csak a pasi akarná és a csaj nem kivánja (attól függetlenül hogy nincs igy, vagy igen, mindegy) lényeg hogy szar érzés.
Mindkettõ egyszerre. De a pasinak is tudnia kell, hogy nem szabad neki mindent azonnal, fõleg hogy ha mindent azonnal megkap, akkor onnantól nem értékeli a lányt. Meg aztán ha õ is kicsit várakoztatva van, akkor a maga teljesítményét is nagyobbra értékeli, mert úgy érzi, hogy erõs gátat sikerült áttörnie. No meg a lányok is szeretik érezni, hogy a pasi hajlandó rájuk hajtani. Szóval bevált módszer.
Nagyon rossz :S
Embere válogatja, ki kell tapasztalni.
szerintem ebbõl csak baj van.engem nagyon feltud vele mérgelni a barátnõm akkor általábban össze veszünk és már nem is lessz semmi.fõleg amikor az van h már tudja h mit akarok akkor ki találja h éhes mondom neki h pont most!erre õ meg h mennyi idönk van meg ilyenek, jó ki megyek vele enni aztán bemegyünk és azt mondja h álmos, na körülbelül ez van belõle!!!!!!
A pasik nem ismerik be h sokkal jobban oda vannak az olyan nõkért akik nehezen megkaphatóak. Sokkal jobban izgatja õket h egy olyan csaj akit nem kaphat meg hisz érte küzdeni kell. De most mit tud csinálni egy olyan csajjal aki 10 perc után oda adja magát? jót kefél és ennyi. Lehet hülyeségnek tartjátok de ez sztem igy van:)
A kérdező hozzászólása: nah ezt úgy gondoltam, hogy ujjazott már meg meg stb és akkor nem véreztem viszont amikor lefeküdtünk nemsokkal kellett megjönnie is és nah most ezért kérdeztem...de mostmár lényegtelen...
Idegesítõ. Nagyon fel tud bosszantani.
Nekem a volt barátom direkt mondta, hogy próbáljuk meg úgy, hogy ellenkezem.. sztem õ élvezte... én mindig azt csináltam, hogy ha pl felhúzta kicsit a pólómat, akkor én visszahúztam xD meg ilyenek.. nem hagytam, hogy kigombolja a gatyám
Hát nem tudom...csábosan el lehet húzni a kezet?
Úgy már igen, azzal semmi gond nincs. :P
A kérdező hozzászólása: nEM ÚGY GONDOLTAM, HANEM PÉLDÁUL ILYEN CSÁBOSAN HÚZZA EL A KEZEDET ÉS PL AZT MONDJA: NEM NEM ezt ki kell érdemelned... de ilyen nagyon csábosan, mintha azt akarná mondani hogy bizonyísd be mit tudsz... vagy vmi ilyesmi, tehát nem azért húzza el mert nem akarja hogy hozzáérj, hanem mert azt akarja elérni, hogy alig bírd kivárni hogy végre hozzáérhess...
A kérdező hozzászólása: Köszy szépen a vélemyényeket, ha van még írjatok, jó? mert erre am kíváncsi vagyok...
A kérdező hozzászólása: jaj ez az utóbbi nem ide akart menni, csak beleírtak a kommentjeimbe...:s


Ha egy srac CSAK le akar fektetni egy lanyt, de a lany nem hagyja magat, es nem engedi; akkor ti meg probalkoztok ennel a csajnal?

Legjobb válasz: Gyakorlat azt mutatja, hogy nem. Elutasítottam már pár ilyen ajánlatot és utána mikor végre valahára leesett nekik, hogy no szex, akkor lekoptak és több alkalommal nem próbáltak meggyõzi, hogy gyakorlatilag ez nekem olyan fantasztikus lenne :D Persze azért van 1-2 aki esetében nem bánnám, ha még egyszer bepróbálkozna, de nem teszik. Szóval ha valakitõl akarsz valamit, azt véglegesen ne utasítsd el,egy két szálat hagyj meg.

Gyakorlat azt mutatja, hogy nem. Elutasítottam már pár ilyen ajánlatot és utána mikor végre valahára leesett nekik, hogy no szex, akkor lekoptak és több alkalommal nem próbáltak meggyõzi, hogy gyakorlatilag ez nekem olyan fantasztikus lenne :D Persze azért van 1-2 aki esetében nem bánnám, ha még egyszer bepróbálkozna, de nem teszik. Szóval ha valakitõl akarsz valamit, azt véglegesen ne utasítsd el, egy két szálat hagyj meg.
Nem volt még olyan, hogy le akartam valakit fektetni. Vagy szexeltünk vagy nem. Szintén ez a nem hagyja magát dolog érthetetlen számomra. Gondolom te valami kommerszdiszkóban ismerkedõ alak lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok; és azért tettem fel ezt a kérdést, mert az egyik bulin rám volt teljesen szállva egy srác, (ölelgetett, viccelödött, megérintette a karjaimat, a lábomat), majd megelégeltem, hogy így viselkedik, és fogtam magam, és otthagytam. Majd ezután csak folytatta a dolgokat, ezután is amikor összefutunk, folyton bámul, illetve egyszer összefutottunk úgy, hogy beszélgettünk is, és akkor is bókolt, meg nézett. Amúgy a srác 30 éves (komolyságát tekintve szerintem nincs több 25-nél), én pedig 18 vagyok.
Nem kellett volna az az elegánsan szexi öltözködés. Ne várd, hogy ettõl az jusson eszébe: hú, de feleségül venném!
A kérdező hozzászólása: Milyen elegánsan szexi öltözködés?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:37 De ki akar feleségül menni 18 évesen? Miért mi jut eszébe majd róla? Ö maga mondta, hogy milyen jól öltözök!
ha komolyan gondolja, akkor egy idõ után leállít majd
Van.
Sosem értettem az életkoros tiltásokat. Semmi köze a kornak ahhoz, hogy csinálja e, vagy ne...
szerintem komolyan gondolja... én is igy vagyok vele.hogy 16 alatt nem.akarom elvesziteni mondjuk ez nem lesz nehéz mert most nem vagyok kapcsolatba meg március végén leszek 16:)
#4 Ez jó. Ha szereted, akkor semmilyen trükkel sem próbálod idõ elõtt rávenni. Sõt még utána is türelmesen vársz, és megtisztelve érzed magad, ha esetleg a tied lehet a szüzessége.
Ha valamit világosan és érthetõen megmond az ember, elvárja, hogy azt felfogják és komolyan vegyék. Attól, hogy mégis erõlteted, nem fog megjönni a kedve.
!dehogy mondja komolyan 4 csajjal voltam egyutt 2 15 és 2 16 evessel es mind 2 ugyanezt mondta de mikor ujjjazni kezdtem turték es utána jott a bamm bamm (nem cigganyok voltak es nem kurrvváák)

Mi lesz a kötõdéssel ha egy hétre v akár többre magára hagyom a 2 hónapos babámat?

Muszáj befeküdnöm a kórházba, meg fognak mûteni.

Legjobb válasz: Emiatt ne aggódj, ugyanúgy fog kötõdni hozzád. Elõtte vele leszel, utána is, illetve közben is bevihetik ha jobban leszel.

Emiatt ne aggódj, ugyanúgy fog kötõdni hozzád. Elõtte vele leszel, utána is, illetve közben is bevihetik ha jobban leszel.
Semmi. Tul pici meg. Amúgy ha szoptatott baba, akkor felveszik a csecsemo osztályra amig bent vagy, hogy tudd etetni.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, de szerintem jobban érezné magát itthon az apukájával. Amúgy mi lesz ha húzódik a dolog, és már 6-7 hónapos lesz mire eljutok odáig?
Ilyen komoly a baj? Nagyon sajnálom. Én úgy tudom - javítsatok ki ha tévedek- hogy nyilván egy 2 hónapos is kötõdik az anyukájához, de az igazi kötõdés 5-6 hónaposan kezd kialakulni.Szerintem is jobb ha bár tápszerrel, de apa vagy valamelyik nagyi felügyelete alatt lesz. Jobbulást, kitartást kívánok
Sajnálom! Picike még nagyon, a kötõdéssel nem lesz gond! Ha odáznád a mûtétet akkor a tejcsivel nem lenne gond, fél évesen sem észlelne még túl sokat a hiányodból.

Ha az egyik kutyánk a másiknak sokat tűr el, akkor domináns a másikkal szemben és aki hagyja magát ő meg megadó?

Szóval van két kutyánk az egyik 10 éves a másik 1, és kb 2 hónapja észre vettük,hogy az id?sebb kutyánk nagyon sokat t?r a fiatalabbnak,amíg kölyök volt a fiatal addig, az id?sebbet láttam dominánsabbnak,nem engedett meg sokat a kölyöknek,most viszont a fiatalabb t?nik dominánsnak,állandóan rááll az id?sebb hátára ,ezt nem hagyjuk neki!! meg mindig az id?sebb száját harapdálja,de ? csak hagyja bár ha nagyon "cseszteti" a fiatal akkor rá morog ,de nem hagyja abba, na ilyenkor már oda kap ,akkor észhez térül a fiatal és elmegy onnan,de van amikor az id?sebb 10 percig hagyja ,hogy a fiatal a száját harapdálja,most már egyre többször mi küldjük el a fiatalabbat,hogy hagyja az id?sebbet..

Legjobb válasz: Azt jól teszitek, hogy nem hagyjátok, hogy a fiatalabb terrorizálja az öreget, tanuljon normális viselkedést sorrendtõl függetlenül is. Egyébként valószínûleg mostanában próbálkozik be a fiatal a vezérségért, pont jó korban van hozzá, úgyhogy most még nem is biztos, hogy egyértelmû az a sorrend. A hátára állás mindenképpen a dominancia jele, de az öreg rendelkezik a kaja fölött, tehátbiztosan nem teljesen alárendelt. Majd kialakulnak ezek a dolgok idõvel. Mondjuk én azt sem hagynám, hogy õk osszák be a kaját, mindenki azt egye, amit kapott.

Azt jól teszitek, hogy nem hagyjátok, hogy a fiatalabb terrorizálja az öreget, tanuljon normális viselkedést sorrendtõl függetlenül is. Egyébként valószínûleg mostanában próbálkozik be a fiatal a vezérségért, pont jó korban van hozzá, úgyhogy most még nem is biztos, hogy egyértelmû az a sorrend. A hátára állás mindenképpen a dominancia jele, de az öreg rendelkezik a kaja fölött, tehátbiztosan nem teljesen alárendelt. Majd kialakulnak ezek a dolgok idõvel. Mondjuk én azt sem hagynám, hogy õk osszák be a kaját, mindenki azt egye, amit kapott.
hatalomátvétel készül. ivarérett lett a fiatalabbik, és ezek szerint domináns is . mivel együtt vannak, elõbb vagy utóbb lejátsszák a meccset!
Szerintem hagy oket. A szaj "harapdalas" : elvben inkabb nyalogatasrol van szo, vagy enyhe szopogatas is lehet; a farkaskolykok ezzel a szajnyalogatassal késztetik a vadaszatbol vissszajovo felnott egyedeket az étel felhanyasara. Kutyaknal egyértelmuen a kolykok szoktak a felnott, tobbnyire dominans egyedek szajszélét nyalogatni, részben sajat statuszuk (mentelmi joguk) kifejezésére. Egy felnott kutya idovel visszamorog, 5-6 honapos koruk felé elkezdi "levalasztani"magarol a kolykoket (még akkor is, sot foleg akkor ha nem az anyjuk). A te esetedben az idosebb kutyad ezt siman elfogadta, és valoszinu emiatt is rogzult ez a viselkedés. Ha meg elege van az idosebbnek, akkor meg tudja magat értetni, szerintem nincs ok az aggodalomra. A klasszikus dominencia jelek néha atértelmezodnek ilyen falka-par kapcsolatoknal.Az idosebb elfogadta kolyoknek a masikat, aki kicsit fejére no, de ha raszol, tudja hogy épp melyik hatart lépte tul. Amit leirsz szerintem nem aggaszto, felesleges bele avatkozni.
A kérdező hozzászólása: külön tálban kapnak enni, csak a fiatalabb hamarabb szokott végezni és oda megy az idõsebb táljához, ilyenkor az idõsebb rá morog a fiatal el is megy, de volt párszor, hogy az idõsebb végzett és õ ment oda a fiatal táljához õ meg morgás nélkül engedte, hogy egyen, persze rászóltunk az idõsre, mert nem egy fajta kaját kap a kettõ kutya, szóval mind2-nek meg van a külön tálja és kajája amúgy kb 2 m-er van a két tál között egymással háttal vannak evés közben, direkt így csináltuk, mert vhol olvastam, hogy ha nagyon közel vannak egymáshoz vagy egymással szemben akkor abból gond lehet..
ne avatkozzatok bele, az idõsebbik tudja, hogy mennyit engedhet meg a kicsinek.
Semmi.
Ez csak egy hasraütésszerû példa, vagy valós eset?
A kérdező hozzászólása: Csak megkérdeztem hogy ilyen esetben jól megbüntetik az illetõt vagy mi történik?
A kérdező hozzászólása: Senki sem tud mondani errõl semmit sem? Csak érdekelne hogy börtön jár ezért hogy elájul kicsit aztán aki odament elmegy tõle mert öngyilkossággal fenyegetõzik...
szerintem igen mert segítségnyújtás elmulasztása , de a magyar igazságszolgáltatást ismerve jobb , ha elmész gyorsan mielõtt valaki látja , hogy közöd volt hozzá.

Hogy közeledjek felé, ha a barátnője egy percre sem hagyja magára?

Van egy lány, aki nagyon tetszik. A szomszéd osztályba jár. Felvettem msnre, egész jót beszélgettünk. Az a baj, hogy a barátn?je - akit nagyon nem kedvelek - folyton vele lóg. Egy pillanatra sem hagyna minket kettesben. Így alig beszélünk:S Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: azért nem kell bunkónak lenni a barátnõjével sem , mertha az vagy akkor a bnõje ellened fogja uszitani a csajt ..na meg a valszeg ha õ a legjobb bnõje a lánynak akkor fontos neki hogy legyetek jóban , vagy legalábbis ne utáljátok egymást .. semmiképpen se legyél bunkó.

azért nem kell bunkónak lenni a barátnõjével sem , mertha az vagy akkor a bnõje ellened fogja uszitani a csajt ..na meg a valszeg ha õ a legjobb bnõje a lánynak akkor fontos neki hogy legyetek jóban , vagy legalábbis ne utáljátok egymást .. semmiképpen se legyél bunkó.
Utalj rá (pl msn-en), hogy beszélnél vele négyszemközt, és így ha akar, akkor lerázza a barátnõt, ha meg nem akar, akkor úgyis azzal fog takarózni, hogy az illetõ lerázhatatlan, és meg se próbálja. Elképzelhetõ, hogy õ is örül a barátnõ jelenlétének, mert esetleg nem akar még lépni feléd.
ha igazán ökös gyerek vagy odamész, rámosolyogsz a kiválasztott lányra és elhívod dumálgatni 3 méterrel arrébb. Ha a bnõje is menne vele automatikusan akkor simán mond meg neki hogy bocs nem téged hívtalak... Vagy ilyesmi. Legyél ilyen helyzetben rámenõsebb.
Hívd el valahova...pl sétálni. Oda csak nem viszi a barátnõjét. Vagy akaszd rá egyik haverodat a barátnõre, addigis ellesz és Ti is lehettek ketten.
tökös gyereket akartam írni bocsi
Menj rá a barátnõjére is, akkor tuti felfigyel rád!
szerintem meg beszélj egy haveroddal és menjetek el négyesben valahová, aztán pedig mindenki hazakisérni a "párját" és hazaúton lehettek kettesben sztem a csajok is örülnének hogy elmentek valahová és a barátnõ is értékelné a dolgot igy tuti nem beszélné ellened a kiszemelt lányt
A kérdező hozzászólása: Csak az a gáz, hogy a barátnõjének van pasija. Õk 3an jóban vannak, én meg nem nagyon jönnék így képbe...
ÉRTEM Akkor mi lenne ha egyszer msnezés közben megkérdeznéd nincs e kedve sétálni vagy meginni vmit vholt délután..és ha igent mond kérdezd meg mikor lenne neki jó......

Imádom az anális szexet, lehet bajom belőle? Nem vagyok tágabb. ugyanolyan mint azelőtt Viszont utálom ha egy pasi szőrösen hagyja magát.

Pedig csinàltam màr jòpàrszor

Legjobb válasz: Mi az összefüggés az anál és a szõrös pasi közt?

Mi az összefüggés az anál és a szõrös pasi közt?
Nem lesz semmi bajod belõle sem most, sem késõbb, ha rendesen kivagy tágítva, és síkosítva;) Ha nem akkor történhetnek balesetek...
Olvass utána, okoska. :o) Mielõtt a pofád ilyen nagy lesz, elõször okosodj.
A kérdező hozzászólása: :) Nem keresek pasit Az nem baj ha.kicsit megvan nõve:) Azt utàlom hogyha a pasi ragaszkodik...erõlteti hogy nyaljam lent a zacskòknàl is miközben szõrös..wà:/ Nagy mérettel nem szoktam anàlozni
SZERINTED nem így :D Majd meglepõdsz! :D
A záró izmok...Azok rugalmas izmok, edzeni lehet õket, épp úgy, mint a pinát.ha szereted, egészségedre, én is szeretem , fõleg jó csajokkal.Ha érdekel veszprém megyei vagyok, és szabad.De szõrös, az vagyok, bár ha pasi vagy, és azért szereted az anált, az más, abban nem tudok segíteni.
De most miért baj az, ha nagyon nagyon rövidre van nyírva olyan fél centinél kisebbre és persze a zacsi teljesen le van borotválva?
Te most akkor análkedvelõ borotvált srácokat keresel?
A kérdező hozzászólása: Ha lent nem borotvalja magàt
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nem igy van:)
Egészségedre. Amúgy meg a baj nem most fog elõjönni, hanem öregkorodban, nem 70 évesen fogsz bekakálni, hanem akár 40-50, mert széjjel mennek a záróizmaid.... Jó murit! :D
Te egy pasi vagy!! :-) Nok nem irnak igy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!