Találatok a következő kifejezésre: Ha egy hüvely 10 cm (3 db)

Ha egy női hüvely 10 cm hosszú, akkor a pornófilmekben hogy megy be a csajnak 15 cm vagy több is?

Legjobb válasz: Úgy, hogy 1. a hüvely valamennyire rugalmas. Nem úgy van, hogy 10cm és slussz. 2. betuszkolják neki oda, akár tetszik neki, akár nem. Pornófilmekben nem nagyon foglalkoznak azzal sem, hogy a nõnek fáj a dolog...Márpedig ha nagyon nagy a pénisz, igenis fáj, ha nagyon benyomják.

Úgy, hogy 1. a hüvely valamennyire rugalmas. Nem úgy van, hogy 10cm és slussz. 2. betuszkolják neki oda, akár tetszik neki, akár nem. Pornófilmekben nem nagyon foglalkoznak azzal sem, hogy a nõnek fáj a dolog...Márpedig ha nagyon nagy a pénisz, igenis fáj, ha nagyon benyomják.
rugalmas és ha benedvesedik akkor csúszik
A nõi hüvely úgy ahogy elõttem ís írták rugalmas.Meg szerintem az is számít hogy milyen pózban szexeltem pl ha kutya pózban de úgy hogy a pasi kicsit a csaj felé emelkedik akkor nem tudja teljesen betenni.Legalábbis én így vettem észre..
Nem csak a filmekben vanak 15cm-es péniszek, hanem a valóságban. hiszen azoknak a pasiknak a filmekbõl van magánéletük. Igaz ahogy írták. csúszik is, meg tágul.nem is kicsit. hiszen egyszer egy babának kell ott kijönnie.
A barátomnak 18, 7 cm és ha felvagyok izgulva teljesen befér:P ennyit errõl:D
a barátod miliméter pontosan mérte le a farkát???!!!
15 cm-en ájuldoztok, mikor az az átlag? 20cm.. az már a kissé kényesebb.. A nõi hüvely is átlagosan 15 cm hosszú .. össze vagyunk méretezve a pasikkal... Nem a hosszúságon kéne lovagolni (LOL:D).. úgyis az átmérõ a lényeg, mert a vastagabb jobban érzõdik, mint a hosszú.
187mm +-15cm

Ha a hüvely 10 - 11 cm hosszú akkor miért mondják azt hogy egy 13 cm-es pénisz kicsi? Bőven elég a 13. nem?

Legjobb válasz: Nem kicsi, csak nem ér végig. És azért mondják, mert Te a tövétõl méred, de a tövéig nem tudod betenni - lévén fenék, medence, egyebek útban vannak.

Nem kicsi, csak nem ér végig. És azért mondják, mert Te a tövétõl méred, de a tövéig nem tudod betenni - lévén fenék, medence, egyebek útban vannak.
nekem 17 cm körüli a hossza és bizonyos pózokban szokott panaszkodni a barátnõm hogy túl mélyre megy és fáj neki ezért azokat a pózokat nem használjuk, viszont van olyan póz is amiben alig tudom betolni mert már kicsi a hossza. én azt mondanám hogy nem a hossza a lényeg, hanem hogy olyat tudj nyújtani a nõnek, hogy azt sose el ne felejtse
Ez így van, elég a 13 cm. Ti férfiak nézegetitek meg méritek le állandóan a 20cmes péniszeteket, hogy elég nagy e.
Az átlag vibrátor punciba nyomott részének hossza 8-10 cm. Következtess :D

Ha a hüvely hossza kb.10 cm, akkor hogyan lehetséges, hogy egy 10 cm-nél nagyobb (pl. :20 cm) pénisz tövig belemehet?

Legjobb válasz: 600 ilyen kérdés volt már. És legalább 4956783945 válaszoló kifejtette, hogy izgalom hatására akár a kétszeresére is kitágul. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg nõ élvezi ha fáj egy kicsit.

600 ilyen kérdés volt már. És legalább 4956783945 válaszoló kifejtette, hogy izgalom hatására akár a kétszeresére is kitágul. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg nõ élvezi ha fáj egy kicsit.
Az elsõ hozzászóló elmondta a lényeget.
Akkor kénytelen leszek átértékelni bizonyos dolgokat...
A RUDI UTAT TÖR MAGÁNAK
egyértelmûen ilyenkor eltörik a farkad
A relativitáselmélet szerint a gyors mozgás következtében rövidül. Tehát ha éppen dugod a csajt, akkor sokkal rövidebb! :-DD
Átlagban 16cm, de lehet a méhszájat is bökdösni :)
"Nyugalmi helyzetben a hüvely fala mintegy 7-8 cm hosszú, elülsõ fala pedig 6-7 cm. Amint a nõ izgalmi állapotba kerül, hüvelye kitágul és meghosszabbodik. A belsõ kétharmada felfúvódik, ami gyakran csökkenti az érzékenységét, de az elülsõ harmad megduzzadva, szûkül valamelyest - ezért képes alkalmazkodni a nõ akár egy rövidebb hímvesszõhöz is. Minél erõsebb a partner PC izma, annál erõsebben tudja összehúzni a hüvelyét a hímvesszõ körül, így annál jobban fokozhatja a stimulációt mindkettejük számára. Akiknek a partnere élvezi a mély behatolást, fõleg, miután a hüvelye kitágult, ugyanakkor nehezen tudja a nõ hüvelyének hátsó falát izgatni, azoknak jó hír, hogy vannak olyan párzási helyzetek, amelyben a hüvely lerövidíthetõ, megkönnyítve a mély behatolást"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!