Találatok a következő kifejezésre: Ha egy gyakornokot (4 db)

Ezt a könyvelõd tudja megmondani.

Gyakorlati helyet adó cég (pl. étterem) körülbelül mennyi pénzt kap egy gyakornok/tanuló után? /ha kap/

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy évi 600.000 ft/tanuló. Nekem ezt a tanárok mondták suliba. Én is ilyen szakmába vagyok tanoló (2 év jólmenõ maszek Ale Carte helyen és most hogy végzek (még 2 vizsga nap :/) ugyan ott dolgozok szakácsként. :DD ekkor pedig valami pályakezdõ adókedvezményt vagy lovét kap, de ezt nem tudom pontosan. :)

Én úgy tudom, hogy évi 600.000 ft/tanuló. Nekem ezt a tanárok mondták suliba. Én is ilyen szakmába vagyok tanoló (2 év jólmenõ maszek Ale Carte helyen és most hogy végzek (még 2 vizsga nap :/) ugyan ott dolgozok szakácsként. :DD ekkor pedig valami pályakezdõ adókedvezményt vagy lovét kap, de ezt nem tudom pontosan. :)
mármint ha meglesz a kék könyv :D

Ha valakit felvesznek egy munkahelyre "gyakornok" címszó alatt, az később dolgozhat a ott, vagy csak időleges?

Legjobb válasz: fejtsd ki, bõvebben! nekem volt gyakornokom, de azért hívtuk gyakornoknak, mert éppen ezt a szakmát tanulta, és nálam gyakorolta. késöbb felvehettem volna ha elvégzi a sulit, de nem volt szükségem rá.

fejtsd ki, bõvebben! nekem volt gyakornokom, de azért hívtuk gyakornoknak, mert éppen ezt a szakmát tanulta, és nálam gyakorolta. késöbb felvehettem volna ha elvégzi a sulit, de nem volt szükségem rá.


Úristen, tanár létedre ennél lehetnél okosabb is.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok bolond, magas az intelligencia szintem is. De szeretnem tudni, hogy masok errol hogyan velekednek.
Ez jó, tehát magas az intelligencia szinted, ami ugye abban segít, hogy logikai feladatokat ügyesen tudj megoldani. Csakhogy ez pont nem logikai feladat. Ha tetszik egy lány akkor ne azt nézd, hogy mivel foglalkozik. Vagy te úgy gondolod, hogy biológus csak biológussal házasodhat?
Miért ne lehetne? Egy kapcsolat sok mindenen múlik. Meg kell próbálni és kiderül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!