Találatok a következő kifejezésre: Ha egy gondja van a (52 db)

Ha egy lánynak gondja van a kapcsolatával, akkor miért a barátnőitől, meg mindenki mástól kér tanácsot, ahelyett, hogy a barátjával próbálná meg elrendezni?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jo kerdes es igazad van. De egy noi lelek kiismerhetetlen. Tele van ketsegekkel es sokszor ugy erzi a kulvilag jobban megerti a problemajat mint az, akire igazan tartozna. Szoval igazabol nem tudom...fiatalabb koromban en is volt, hogy tanacsot kertem mastol most igy 30 korul, mar kevesbe vagyok kivancsi vadidegenek velemenyere a mageneletemmel kapcsolatban. Sokszor meg joakaro baratok velemenyet sem akarom hallani. - De ha olvasgatsz, fogod latni, hogy nemcsak lanyoknak van gondja a kapcsolataval...

Ez egy nagyon jo kerdes es igazad van. De egy noi lelek kiismerhetetlen. Tele van ketsegekkel es sokszor ugy erzi a kulvilag jobban megerti a problemajat mint az, akire igazan tartozna. Szoval igazabol nem tudom...fiatalabb koromban en is volt, hogy tanacsot kertem mastol most igy 30 korul, mar kevesbe vagyok kivancsi vadidegenek velemenyere a mageneletemmel kapcsolatban. Sokszor meg joakaro baratok velemenyet sem akarom hallani. - De ha olvasgatsz, fogod latni, hogy nemcsak lanyoknak van gondja a kapcsolataval...
mert igazából nem tanácsot kér. A nõi gondolkodás nem megoldani próbálja a problémákat, hanem együtt élni velük. Amikor egy nõ beszámol valakinek egy problémájáról, akkor azt nem azért teszi, mert azt várja, hogy ez a valaki megoldja a problémát, hanem azért, mert a probléma elmesélésével csökkenti magában a probléma miatt felhalmozódott feszültséget. Egyszerû stresszoldás a számukra. Nem tudom találkoztál-e már a szituációval, de biztosan fogsz. Egy lány, akivel jóban vagy, odajön hozzád és elmondja egy problémáját. Te meghallgatod és tanácsokat adsz neki. Jobbik esetben csak simán nem fogadja meg õket, rosszabb esetben meg megsértõdik, mert kioktatod. Te meg nézel hülyén, hogy akkor most miért mondta el egyáltalán. Hát azért, mert nem tanácsot kért, hanem a feszültségét oldotta az elmeséléssel. Te meg nekiálltál (az õ szemében) okoskodni, amikor csak annyit kellett volna tenned, hogy meghallgatod és az együttérzésedrõl biztosítod. Isten hozott a férfi-nõ játszmák kicsiny világában.
És Te miért az interneten kérsz tanácsot? :) Szerintem ez PONT ugyanez, hogy Tõle kellene megkérdezned, nem? :D
A kérdező hozzászólása: 2. kérdezõhöz: Most nincs kapcsolatom, csak kíváncsiságból kérdeztem, mert eddig ezt tapasztaltam. 3. kérdezõhöz: Már sokszor találkoztam a szituációval lány barátaim, ismerõseim kértek tanácsokat, de nem igazán fogadták meg. Arra nem is gondoltam, hogy csak stresszoldásra jó nekik a beszélgetés. Valószínû ez a jó válasz. Azt nem tudom még, hogy ha majd megint lesz kapcsolatom, hogy vegyem rá majd a barátnõmet, hogy velem is beszélje meg a problémáit.
A kérdező hozzászólása: * nem kérdezõhöz hanem válaszadóhoz bocs
Szerintem is a stresszoldás van a háttérben, illetve az hogy egy lány jobban megérti egy másik lány gondolkodásmódját/érzéseit, míg egy sráccal való beszélgetésnél át kell hidalni ezeket a különbségeket. Valamint ha a barátjával leül õszintén beszélgetni, bizony kiderülhet, hogy a lány is felelõs a kialakult helyzetért, és a felelõsséget a legtöbb ember szereti áthárítani másra. A barátnõjének/kívülállóknak meg teljesen a saját szemszögébõl adhatja elõ a történteket, és azt persze hogy úgy teszi, mintha neki lenne igaza...

32 éves nő vagyok állandó gondom van a pattanásokkal és ami rosszabb mikor elmúlik egy barna folt marad a helyén már sok mindent próbáltam, közben májfoltjaim is lettek. Ha valaki tud egy kipróbált biztos kezelést e két problémára irjon? ,

Legjobb válasz: Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok,gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom,évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is,hogy amíg szedem a gyógyszert,nem eshetek teherbe,mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen,már hámlott,a szemem is száraz volt,volt olyan,hogy nem tudtam kinyitni,annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem,mert a szám is kiszáradt,hiába kentem ajakápolóval.1,5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték,nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett,de nekik is bevált.Szóval,szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj,mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!

Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok, gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom, évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is, hogy amíg szedem a gyógyszert, nem eshetek teherbe, mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen, már hámlott, a szemem is száraz volt, volt olyan, hogy nem tudtam kinyitni, annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem, mert a szám is kiszáradt, hiába kentem ajakápolóval.1, 5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték, nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett, de nekik is bevált.Szóval, szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj, mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!
Az nagyon nincs rendben, hogy 32 évesen még pattanásokkal küszködsz. Én is a bõrgyógyászt ajánlom. Esetleg az alábbi kozmetikusnak írj üzenetet (õ Bp. egyik legnevesebb kozmetikusa) és kérd el a bõrgyógyász ismerõse elérhetõségét, aki nõgyógyásszal együtt dolgozik. Õk nagyon sok problémás bõrt megszépítettek: Tugyi Márta Kozmetikus Elérhetõségek: [email protected] +36 30 950 8479
Valóban nem normális, belgyógyászati kivizsgálás kellene, addíg csak tippel a bõrgyógyász is.
A kérdező hozzászólása: szia mibõl gondolod hogy belgyógyásztra kellene mennem??
Mert ilyenkor a leggyakrabban egy gyulladt góc okozza.Ezt csak vérvétellel tudják megnézni.Nálam 10-bõl 10-nél igazolták.Ha megszûnik a gyulladás megszûnnek a pattanások is.Ez a szervezetben bárhol lehet, ezért írtam.


sehogy.
Kétféle folyadék lehet az alapja minden löttynek, PG (propilén-glikol, ha jól írom) és/vagy VG (vegetable-glicerine, azaz növényi glicerin). Van ahol csak az egyikbõl, vagy csak a másikból készül a folyadék, van ahol 70-30%, 50-50%, 30-70% vagy egyéb arányban keverik. A PG alapúnak nagy a TH-ja, de kevesebb a gõze és nem hozza ki istenigazából az ízeket. A VG-nek nagy a gõze, kiemeli az ízeket, egy kicsit édeskés, de alig van TH-ja. Milyen gyári patront használsz? És mivel töltöd házilag? Én is lassan 5 hónapja szívom, a löttyöt is magam keverem össze. Már beállt a kívánt keverési arány. PG alapú nikotinos alapot higítok kb. ugyanannyi növényi glicerinnel, és ahhoz keverek tömény mentol és dohányaromát. A glicerin kivételével minden hozzávalót ecigis weboldalról rendelek, a glicerin 99, 5%-os tisztaságban háztartási boltban kapható (a gyógyszertári csak 85%-os és nem is növényi). Vettem egy litert a József körúti Azúrban 1500 Ft-ért, több mint a fele megvan így öt hónap után, pedig néha másra is használom. Így 500 Ft alatt jön ki egy 10 ml-es flakonnyi lötty.

Egy gondom van hogy feltörték a fészbukom, és a citromailom-nak meg nemtudom a jelszavát! Mindent próbáltam már a jelszó emlékezz-tetőt, meg minden jelszót beírtam, és semmi Ha kell igazoltatom magam hogy igen az én fészbukom. Segítsen már valaki? !

Legjobb válasz: Feltörték? Kit érdekel? Találtál volna ki egy olyan jelszót amit más nem talál ki! Nem tudod a citromail jelszavad? Kit érdekel? Jegyezted volna meg, vagy esetleg meddig tartott volna létrehozni egy .txt-t és abba szépen belemásolgatni az összes jelszót, majd elmenteni? Akkor mindig tudtad volna az összes jelszavad, ha megnyitod! Egyáltalán mi a kérdés? Ha nem tudsz egyetlen jelszót se mert hülye voltál felírni, hogy segítsünk? Senki nem fog segíteni annak aki még ahhoz is hülye, hogy leírja a cseszett jelszavait! Nem fog dolgozni helyetted senki! Ajánlom, hogy korrepetáljanak nyelvtanból, mert mind a helyesírásod, mind a fogalmazásmódod érthetetlen! Üdv!

Feltörték? Kit érdekel? Találtál volna ki egy olyan jelszót amit más nem talál ki! Nem tudod a citromail jelszavad? Kit érdekel? Jegyezted volna meg, vagy esetleg meddig tartott volna létrehozni egy .txt-t és abba szépen belemásolgatni az összes jelszót, majd elmenteni? Akkor mindig tudtad volna az összes jelszavad, ha megnyitod! Egyáltalán mi a kérdés? Ha nem tudsz egyetlen jelszót se mert hülye voltál felírni, hogy segítsünk? Senki nem fog segíteni annak aki még ahhoz is hülye, hogy leírja a cseszett jelszavait! Nem fog dolgozni helyetted senki! Ajánlom, hogy korrepetáljanak nyelvtanból, mert mind a helyesírásod, mind a fogalmazásmódod érthetetlen! Üdv!
A citromail jelszóemlékeztetõ kéne ide, mert ha az megvan akkor a uj jelszó is meglesz.De amikor regisztráltál a citromail-re akkor adtál meg másodlagos email címet?
A kérdező hozzászólása: igen, adtam meg de az megszûnt.. jó.bocsánat.
Tápra gyanakszom, hány vattos?
*wattos
A kérdező hozzászólása: 350 W FSP Group Inc. Amúgy mar 6 éves a gép
cseréld ki a tápod és nézd meg mi történik
A kérdező hozzászólása: Hány W-os kellene kb? Most nem tudom kicserélni, nincs másik.
400-450, vagy csak kérj kölcsön 1-et hogy ki tudd próbálni.
Ne írogassunk hülyeségeket! Egy USB eszköz maximum 500mA áramot vesz fel. Nem is jön ki több az USB-n. Az 5V mellett 2, 5W. Mitõl segítene egy nagyobb táp. Ott vagy a stick a hibás, vagy az USB port, vagy szoftveres a hiba...
Nem igaz, nem max 500 mA, ha aza kulcs többet igényel, akkor többet kap, mert azokban beleírják a szoftverbe!

Van egy tengerimalacom és van egy gondom az hogy nem mozog ha kiveszem a ketrecbe bárhova rakom nem mozog nagyon félek állitolag ez baj? Mit tegyek?

Gülükének hivják.

Legjobb válasz: Valószínûleg fél. Azonban válaszadás elõtt én is kérdeznék, hogy pontosabb válasszal szolgáljak. Mióta van nálad? Mennyi idõs? Miért van egyedül tartva??

Valószínûleg fél. Azonban válaszadás elõtt én is kérdeznék, hogy pontosabb válasszal szolgáljak. Mióta van nálad? Mennyi idõs? Miért van egyedül tartva??
Hát ha Gülükének hívnának, én se rohangálnék. Marha fontos információ volt :D Egyébként meg hagyd, majd rájön, hogy nem kell rettegni és elindul. Csak várj türelmesen, ne cseszgesd, rakd le egy levél salátával és ülj le olvasni.
Fél, és halottnak tetteti magát, ezért nem mozog. Mennyi idõs a malacka? Lehet, hogy kellene neki ez azonos nemû társ. Ha nem szeret kint rohangálni, egyszerûen vedd az öledbe és simogasd legalább fél óráig naponta, hogy megszokja , hogy az öledben biztonságos. Ha megszokja, fog szaglászni és érdeklõdni és mászkálni. Nem 1 nap alatt változik meg a helyzet, de 1-2 hét elég lesz, ha mindennap foglalkozol vele.
A kérdező hozzászólása: 1-2 éves és mindig nagyon sokat foglalkozok vele ö az életem imádom mindenki a családomból foglalkozik vele pontosan jol etetem ahogy a tengeri malc portálban van adok neki jutalom falatokat is ha nagyon ügyes !!
A kérdező hozzászólása: És tavaszal kapok mégegy lányt 1-2 éves
A salátás tanácsot nem kellene megfogadni, ugyanis a tengerimalacok télen nem ehetnek sem salátát sem uborkát. Ezeket külföldrõl hozzák be és vegyszerezik, hogy kibírja a hosszú utat! Sajnos ez a vegyszer a malacoknak a véget jelenti, szóval jobban jársz, ha te sem adsz neki salátát!
A kérdező hozzászólása: oké

Van egy HP Compaq Presario CQ56-187 SH típusú laptopom. És egy olyan gondom van vele, hogy bekapcsolásnál, kiad egy hibaüzenetet és csak akkor tudom elindítani ha entert nyomok. Különben kikapcsol a gép! Valaki segíteni?

Ez még nem is lenne gáz! De van olyan, hogy gépezek, és akkor is kikapcsol.Majd elindítom megint enter és folytatódik ott ahol abbahagytam.A hibaüzenetet sajnos nem tudom lefényképezni mert nem tudok akkor még prt.sceenelni. Erre valami megoldást nem lehetne találni? Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Pedig kéne az a hibaüzenet. Fogsz egy fényképezõgép vagy telefont és azzal lefotózod.

Pedig kéne az a hibaüzenet. Fogsz egy fényképezõgép vagy telefont és azzal lefotózod.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Gyorsan megcsinálom!
A kérdező hozzászólása: Itt van róla kép! http://www.kepfeltoltes.hu/view/130626/IMG_0277_www.kepfelto..
A hibaüzenet alapján egyértelmûen a hûtõventilátorral van a probléma. Erre utal a menet közbeni hirtelen leállás mivel ezt akkor csinálja a gép ha túlmelegszik. Szét kell szedned a gépet és alaposan megnézni a ventilátort. Megnézni hogy nem-e lazult ki valamilyen zsinór és ki kell alaposan tisztítani. Ha ezek nem segítettek az is lehet hogy megadta magát. Ebben az esetben ki kell cserélni a hûtõventilátort.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Akkor még most neki is állok szétszedni. Remélem nem rontom el még jobban! A tisztítás, hogy tudnám megoldani?
A tisztítást sûrített levegõvel tudod megoldani. Sajnos ezen a gépen nem a legkönnyebb hozzáférni a ventilátorhoz. Itt egy kis segítség a szétszedéshez: http://www.youtube.com/watch?v=S57dYzGFwxw http://www.youtube.com/watch?v=mj4U5psOdkM De lehet jobb lenne ha olyan embert kérnél meg erre aki jártas ezekben a dolgokban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sokat segítettél!

Az a gondom, hogy van egy svchost. Exe nevű program, ami megeszi a processzorom 100%-át, és ha leállítom feladatkezelőben elmegy a hang. Zenékre hibát ír ki, Játékokban és Youtube-n sincs. Viszont az alap windows xp-hangok mennek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia. Elsõ nekifutásra indits egy viruskeresést, ehhez használhatsz of-line viruskeresõket is : drweb-cureit : [link] combofix : [link] Ha ez nem jön be, akkor próbáld ki azt, hogy leállitod a windows update folyamatot, mivel manapság egyes windows xp-s gépeken a windows update (folyamatoknál : svchost.exe ) foglalja le a processzor 80-100%-át : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Kattints kétszer a "Windows update" sorra, bejön egy ablak, ott elõször válaszd a "Leállitás" gombot, ha leállt, aztán ugyanebben az ablakban van "Inditás tipusa" leengedõ ablak oda válaszd a "Leállitva" értéket (Az "Automatikus inditás" helyett), alkalmazd majd OK gomb. Kép: [link] Ha kész inditsd ujra a gépet, és nézd meg, hogy van-e még probléma az SVCHOST-tal. Ha nem a Win update a hibás vagy vissza akarod állitani a win updatét akkor a fenti módszerrel ujra engedélyezheted (A "Leállitva"-t kell átteni "Automatikus inditásra" a leengedõ ablakban). Sok sikert. Üdv.

Szia. Elsõ nekifutásra indits egy viruskeresést, ehhez használhatsz of-line viruskeresõket is : drweb-cureit : [link] combofix : [link] Ha ez nem jön be, akkor próbáld ki azt, hogy leállitod a windows update folyamatot, mivel manapság egyes windows xp-s gépeken a windows update (folyamatoknál : svchost.exe ) foglalja le a processzor 80-100%-át : Futtatás : services.msc A megjelenõ ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni. Kattints kétszer a "Windows update" sorra, bejön egy ablak, ott elõször válaszd a "Leállitás" gombot, ha leállt, aztán ugyanebben az ablakban van "Inditás tipusa" leengedõ ablak oda válaszd a "Leállitva" értéket (Az "Automatikus inditás" helyett), alkalmazd majd OK gomb. Kép: [link] Ha kész inditsd ujra a gépet, és nézd meg, hogy van-e még probléma az SVCHOST-tal. Ha nem a Win update a hibás vagy vissza akarod állitani a win updatét akkor a fenti módszerrel ujra engedélyezheted (A "Leállitva"-t kell átteni "Automatikus inditásra" a leengedõ ablakban). Sok sikert. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!