Találatok a következő kifejezésre: Ha egy feláll akkor (67 db)

Lányok ti mit éreztek ha egy pasi aki tetszik nektek azt mondja hogy múltkor úgy voltál felöltözve hogy felállt rád a farkam?

Legjobb válasz: azt hogy akkor most szar az öltözékem mert csak a multkor állt fel most nem :p

azt hogy akkor most szar az öltözékem mert csak a multkor állt fel most nem :p
Már 26 éves vagyok, az én korosztályomban ez már elég nagy taplóságnak számít. Ha úgy is volt, nem ráérne akkor elmondani, amikor már jóval közelebb kerültünk egymáshoz? De így "udvarolni", ehh... :)
A kérdező hozzászólása: ti direkt öltöztök úgy hogy a pasiknak felálljon?
Figyelj, a lányoknak az dicséret ha a srácnak feláll. Ugyanez a helyzet a fiúkkal is, nekik is hízeleg ha egy csaj benedvesedik tõle. Azért öltözünk úgy ahogy mert a hiúságunknak jól esik ha egy pasanak feláll
Azért az kicsit büszkeséggel tölt el nem?:D Vagy csak én vagyok ezzel így?
A kérdező hozzászólása: bittos
A kérdező hozzászólása: sok csajnak bejön ez
Hát hogy bejön e vagy sem... Poénkodni lehet ilyesmin bár az én baráti körömben ez nem túl felkapott szöveg, kinõttünk már ebbõl. Engem se tudna egy férfiú se ezzel megfogni :) A tizenéves lánykák gondolom jót vigyorognak ezen meg talán még be is jön nekik. Valószínûleg némileg kor kérdése is, na meg persze beállítottság. Köszönöm, az ilyen megjegyzésekbõl én személy szerint nem kérek, a párom meg kifejezi másképp, hogy tetszem neki :)

HA egy baba 7 hónaposan feláll, akkor egy éves koráig mit csinál?

Csak áll vagy próbálkozik a járással is kapaszkodva?

Legjobb válasz: Az én kicsi lányom 6 hónaposan kapaszkodva felállt,két nap múlva már lépkedett is oldalazva.Ez így ment 10 és fél hónapos koráig.Akkor úgy gondolta, hogy ez megy segítség nélkül is.Elõször két-három lépést tett meg,de egy hét alatt olyan tökélyre fejlesztette a dolgot, hogy simán körbejárta az egész lakást, a konyhától a fürdõszobáig.

Az én kicsi lányom 6 hónaposan kapaszkodva felállt, két nap múlva már lépkedett is oldalazva.Ez így ment 10 és fél hónapos koráig.Akkor úgy gondolta, hogy ez megy segítség nélkül is.Elõször két-három lépést tett meg, de egy hét alatt olyan tökélyre fejlesztette a dolgot, hogy simán körbejárta az egész lakást, a konyhától a fürdõszobáig.
Lányom 6 hónaposan (majdnem napra) felült, 6 hónapos 1 hetesen felállt. 7, 5 hónaposan kezddett mászni és 11 hónaposan indult el. Most 19 hónapos és mindehova felmászna, ha ha hagynám:-)) A nagyfiam csak 7, 5 hónaposan ült fel és majdnem 8 hónaposan állt fel, de ugyanúgy 7, 5 hósan kezdettt mászni, valamint 11 hónaposan indult el.
Kisfiam 6 hónaposan felállt, két hét múlva kapaszkodva lépegetett a bútorok mellett. Aztán jó sokéig semmi változás, 15 hónaposan tette meg az elsõ önálló lépéseit. Szóval az a szabály, hogy nincs szabály, mindegyik baba más. :-)
Az én kislányom is alig volt 7 hónapos mikor felállt. Betöltötte a 8. hónapot mire elkezdett bútorok mellett lépegetni, addig felállt, leguggolt, gyakorolta :) Aztán lépegetett egészen 10 hónapos koráig, majd megindult az ágytól a szekrényig a rágókájáért. Észre sem vette, hogy egyedül kapaszkodás nélkül megy. Onnantól viszont nincs megállás. 5-én volt 16 hónapos és már úgy szalad, olyan szépen lépeget hogy mindenki csak néz a környéken :D Sõt néha szoktunk játszani is. Sétálunk sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk csüccs :D és berogyaszt vigyorogva.
Az én lányom 2 nappal 7 hónapos kora elõtt állt fel. Csak utána tanult meg mászni (kb 1 hét). DE: Két nappal az után, hogy rájött, hogyan kell felállni, oldalazva elkezdett lépkedni is. Tehát a közlekedésnek ezt a módját is felfedezte. Mikortól mászni is tudott, ahol lehetett, oldalazott, de ha nem volt kapaszkodó vagy sietett, azonnal mászni kezdett. 1o hónaposan már meg tudott állni támasz nélkül is, de csak, ha nem figyelt. 11 hónaposan megtette az elsõ önálló lépéseket is, de esett egy nagyot, így ezt a tudását 1 hónapig hanyagolta, akkorra bátorodott fel ismét annyira, hogy elkezdjen járni. Persze, ez is babafüggõ, az, hogy valaki korán feláll, nem jelenti azt, hogy hamar menni is fog és viszont. Persze, nem egy baba már 10 hónaposan megy egyedül...
Mi is teljesen ugyanígy voltunk, most lesz 1 éves 27-én.Szinte rögtön lépkedett oldalazva, de nem próbálja még az egyedül járást, viszont tegnap jópár másodpercre megállt magától, de úgy h nem vette észre h nem fogom, ha észrevette volna, azonnal elvesztette volna az egyensúlyát).Szóval van akinél a járás is ilyen gyorsan megy, és van akinél nem.
A lányom 6 hónaposan elkezdett kúszni, de egy hét után rájött, hogy kell mászni. 7 hónaposan felállt. Önállóan járni 1 évesen kezdett. Így 6 hónapon át tökéletesítette a mászást, az állást, majd a fix kapaszkodós (asztal, ágy) oldalra lépkedést, a mozgó kapaszkodós (kiskocsi, gyerek babakocsi tologatása) elõre lépkedést. Ja, és egyedül le/felülni azt hiszem olyan 8-9 hónaposan tanult meg.
Szia!Az nem alapszabály hogy 1 évesen fog járni! A lányom 6, 5 hósan már állt, pedig még kúszni se tudott! 7 hósan kezdett kapaszkodva menni de csak az ágyában!7, 5 hós volt mire fel mert állni a nappaliban is és ott is körbejár mindent ahol tud kapaszkodni!majd 9 hós volt mire el kezdett mászni!Most 10 hós és 9, 5 hósan tette meg az elsõ önálló lépéseit!De azóta is csak hozzám, vagy az apjához jön oda kapaszkodás nélkül, bár magától nem kell hívni!Elenged mindent és jön!Max 8 lépés sikerült eddig! Azóta is kapaszkodva járkál!A játszón is az egyik kezemet fogja és úgy megy!Szóval szerintem a járás (önálló) nem megy sehol két hét alatt!Azért sokat kell kapaszkodva egyensúlyozni mire biztonságosan fog tudni önállóan járni!
ez változik a babáknál.Az én fiam 7 hónaposan felállt, aztán másnap szépen el kezdett lépegetni.de csak szépen óvatosan.és ezt a lépegetést tanulgatta 13 hónapos koráig.akkor volt annyira bátor hogy elengedve ne csak pár lépést tegyen hanem métereket, vagyis elindult.de ismerek olyat is akinek ugyanúgy 7 hónaposan állt fel és 1 évesen már futott mint a nyúl.10 hónaposan indult el egyedül, az attól függ mennyire érzi az egyensúlyát, mennyit van sétáltatva, van e kompba.és mennyire bátor, vakmerõ.
nekem 5hós 4napos volt mikor felkezdett 4kézláb menni, majd rá 4napra felállt...de stabilan egyedül csak 1éves kora körül járt már, addig a bútorokba kapaszkodva ment simán, nem hagyta , hogy fogjuk a kezét.Nyugodj meg, neki ez így is nagy kihívás és le fogja hónapokig foglalni, nem fog unatkozni:) 27hós és 5hetes baba mamája

Ha egy pasinak feláll akkor már biztos hogy orgazmusa lesz?

Ha egy pasinak már feláll akkor tuti hogy lesz orgazmusa,vagy attól függetlenül csak az a biztos hogy elfog menni de lehet nem lesz orgazmusa?

Legjobb válasz: van itt egy kis fogalomzavar. az elmenni és az orgazmus fiuk esetében ugyanaz. (lányoknál is :) ). Igaz ugyan, hogy a sperma le is fejhetõ, de ez inkább az extrémebb kategóriába tartozik. Maradjunk inkább annál, hogy ugyanaz. :) Az erekció, azaz ha feláll, egy izgalmi állapotott jelez. Mint a lányoknál a nedvesedés. Ebbõl az állapotból meg vagy lesz orgazmus vagy nem.

van itt egy kis fogalomzavar. az elmenni és az orgazmus fiuk esetében ugyanaz. (lányoknál is :) ). Igaz ugyan, hogy a sperma le is fejhetõ, de ez inkább az extrémebb kategóriába tartozik. Maradjunk inkább annál, hogy ugyanaz. :) Az erekció, azaz ha feláll, egy izgalmi állapotott jelez. Mint a lányoknál a nedvesedés. Ebbõl az állapotból meg vagy lesz orgazmus vagy nem.
Ha feláll, az azt jelenti hogy megtelt vérrel, ami vagy izgalmi állapot vagy a szervezet "átmossa" a péniszt. Ha az erektált falloszt tovább izgatják (elég ideg, megfelelõen) akkor a pasi elélvez (legtöbbször ejakuláció és orgazmus). Megfelelõ kontrollal a férfi képes elérni azt a szintet, hogy nem "veszíti magját" mikor elélvez (tao), e az ejakuláció lehet spontán is, amit alig vesz észre. Gondolom arra gondoltál, hogy ha egy férfinek merevedése van, akkor biztos ejakulál-e. Nem, ahogy egy nõ sem feltétlenül élvez el ha benedvesedett.
Attól hogy egy pasinak feláll, még nem biztos hogy el is megy! Lehet hogy félúton lelankad és nem lesz orgazmusa, tehát nincs is mi kilöveljen!
ha feláll, akkor izgalmi állapotban van, képes a szexre.ha nincs semmi, csak a gatyájába marad a kuki, akkor nem fog elmenni, nem lesz orgazmusa. ha szexeltek, vagy máshogy elégíted ki, akkor elélvez, és akkor jön a cucc. egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: szóval ha feláll akkor tuti kilövell az ondó/sperma...de attól még az nem mindig jár orgazmussal...jólértem? :D

Ha egy pasinak látod hogy felall a randin akkor az csak azt jelent hogy megd. A vagy lehet hogy szerelmes is? L

Legjobb válasz: Igen, ha feláll bármikor neki akkor megfogja dugni a közelében lévõ embert.

Igen, ha feláll bármikor neki akkor megfogja dugni a közelében lévõ embert.
Bameg, ne legyél már ennyire csökött. Szerintem beszélgess el anyukádékkal a szexrõl, rád férne egy alapos felvilágosítás.
Valószínüleg azt jelenti, hogy megkívánt. De egyébként egy lenge szellõtõl is felállhat a farkunk, nem feltétlenül jelent bármit is.
A kérdező hozzászólása: De akkor mégis hogy lehet ezt megallapitani hogy valaki szerelms e vagy csak dugni akar??
Elárulok egy nagy titkot: a férfiaknak nem akkor szokott felállni, ha a közös esküvõtökre, családi találkozókra, stb. gondolnak.
Ha csak dugni akar, és te nem dobod oda magad 3 nap után, akkor egyre idegesebb lesz. Legkésõbb 2 hónap alatt sztem kiderül, mi is a szándéka. Ha biztosra akarsz menni, várj a szexszel fél évet!
csak testi vonzalmat jelent és teljesen normális.
jaj de buta vagy. még a válaszokat sem tudod értelmezni.
miért ne állna fel? ha tetszel neki, izgatja a kinézeted, akkor felizgul. nyilván ettõl még simán lehet beléd szerelmes
Köztudott hogy a szerelmes párok nem szexelnek csak egymás kezét fogva fekszenek egymás mellet..
Lehet valaki egyszerre szerelmes és kanos is, nem?!
Ne hogy már azért küld el a pasit, mert iszonyúan odavan érted... hülyegyerek !
Hülyegyerek.
Nincs kizárva, hogy szerelmes is, ám az álló brékó nem hinném, hogy feltétlenül a szerelem jele.
A kérdező hozzászólása: Tehát hogy megdugna csak, vagy szerelmes és azért? Fiúk nektek fel szokott állni randin?
Ez a vonzalom jele, én is csak akkor vagyok totál nedves, mikor a szerelmem a közelemben van, pedig nem azon jár az eszem hogy mindjárt levetkõztetem, egyszerûen csak azt váltja ki belõlem a közelsége, ez érzelmi alapon mûködik nálam. :)
Arra utal, hogy megkívánt. Lehet, h szerelmes...de nem sok köze van ahhoz, h felállt neki.
A kérdező hozzászólása: Akkor vsz. Csak meg akar dugni? mert ha szerelmes lenne nem állna fel ugye? Mert akkor parazna meg ilyenek nem?
Ja, kihagytam, hogy barátomnak is folyton állt a randizós idõszakban, és 5 éve együtt vagyunk, és azóta is komolyan gondolja velem.
Te nagyon buta vagy. Ez alapján soha az életben nem fogsz tudni helyesen következtetni arra, hogy szerelmes-e...
igen foleg ha kozli is!

Ha meglátok egy bikinis csajt, egyből feláll a farkam. Ha meg meztelen, akkor meg már végem is. Normális ez?

(nem 16-18 éves vagyok)

Legjobb válasz: Azt írod hogy nem 16-18 éves vagy, hanem mennyi? Mert fiatal korban ez természetes, az én barátom mesélte hogy neki még a buszon is felállt annak idején:) Élsz rendszeres szexuális életet?

Én 30 vagyok, de még mindíg feláll....remélem sokáig így lesz.Teljesen normális. :)
Azt írod hogy nem 16-18 éves vagy, hanem mennyi? Mert fiatal korban ez természetes, az én barátom mesélte hogy neki még a buszon is felállt annak idején:) Élsz rendszeres szexuális életet?
Akkor hány éves vagy? Fiatalabb vagy idõsebb. Ha fiatalabb, akkor szerintem lehet normális. De ha idõsebb, akkor azért ez már nem egészen normális. Akkor talán orvoshoz kéne menned.
2. válaszadó, bocs elnéztem azt gondoltam 16-18 éves vagy, mert akkor az még természetes!Ha idõsebb akkor nem volt még szexuális kapcsolatos!!De valójában mennyi is vagy? Miért titok ez?
Az normális ha feláll, de hogy már véged van az egyáltalán nem... Gondolom nincs rendszeres szexuális életed, sõt még magadnak sem csinálod.... Tutujgasd a jancsit rendszeresen és huzd el az orgazmus amennyire csak tudod és akkor megszûnik a problémád.
Learn to masturbate. Maszturbálj rendszeresen és a gondod megoldódik.
tok termeszetes szerintem még akkor is ha kozepkoru vagy, vagy a huszas eveidben jarsz. orulj neki, egeszseges libidod meg fantaziad van :D
Ez ebben a korban teljesen normális, ha nem így lenne az már baj!
Hol bringáznak meztelenül a csajok?
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatom mellett is masztizok, nem elégít ki.Talán ezért is van hogy egy csaj láttán merevedésem lesz.Lehet hogy pornószínésznek kellett volna mennem.Amúgy 34 múltam.

Ha fekszek, vagy ülök, és felállok, akkor mindig elkezdek szédülni, és egy pár másodpercig megsem tudok mozdulni. Ez mitől lehet. Lehet pl. attól, hogy magas vagyok, vagy miért van ez?

Legjobb válasz: Ez inkább alacsony vérnyomás lesz, az szokott szédülést okozni, ha hirtelen feláll az ember. Javaslom menj el dokihoz.

Ez inkább alacsony vérnyomás lesz, az szokott szédülést okozni, ha hirtelen feláll az ember. Javaslom menj el dokihoz.
Igen alacsony vérnyomás.Orvoshoz meg hiába mész el sajnos nem tud semmitsem tenni.Nekem tartósan alacsony a vérnyomásom néha el is szoktam ájulni hiába mondtam az orvosnak azt mondta hogy nem tud semmitsem tenni nincs rá gyógyszer csak igyam a zöld teát meg sportoljak.
Verszegeny vagy, lehet.
Kicsi vernyomas vagy verszegenyseg, de altalaban a vernyomas szokott a ludas lenni.Nekem is kicsi...es is szoktam szedulni nekem a doki vitaminkurat irt ki es jobb lett...
Abban is lehet valami, hogy magas vagy, lassabban ér fel a vér a fejedbe.
Nem nagyon szokott egy csóktól felállni. Ahhoz azért több kell.
Kedves álszentmajmozó! Egy kissrácnak persze, hogy feláll, bármitõl, még a kutyától-macskától is, de késõbb már nem egészen így van. Ugyanis a hormonrendszer is rájön, hogy össze-vissza állogatni nem érdemes, csak akkor, amikor már konkrét kialakult helyzet van. És még a csókolózós levetkõzés után sem áll, csak akkor, amikor már az un. elõjáték zajlik, több fronton.
Álszent kis majmok! Mutassatok nekem egyetlen egészséges fiút, akinek nem áll fel a farka csólolózás közben!
#12 a pályán kívül a lerobbant motorokkal meg összetört maradványokkal találkozni csak :) Az igazi élet a pályán van futam közben;) (#11)
11-es, kicsit irigyellek a nagy egód miatt, de hogy F1-esen fogalmazzak, ha majd abbahagyod az idõmérõ edzéseket, rájössz, hogy van élet a pályán kívül is!
1) ha nem jön be annyira, akkor nem csókolózok vele... 2) ha mégis, akkor valószínû csak meg akarom dugni és ha már csókolózunk, akkor sínen vagyunk, ergo nem azért áll fel mert annyira bejön, hanem mert "melegítem a gumikat a rajthoz" :D hogy Forma-1 -esen fogalmazzak :)
Eleve nálam nincs olyan, hogy valaki "csak úgy" van. Ha nem szeretem, nem jövök össze vele. Ha meg szeretem, valószínûleg tetszik is.
Aki nem jön be azt nem csókolom meg, nincs olyan, hogy csak úgy van.
Kedves kérdezõ, nekem sajnos volt már olyan csaj, akivel nem gondoltam komolyan, mind ketten tudtuk, hogy semmi se lesz, mégis olyan csók volt, hogy beindított. Olyan is volt, akivel bármi lehetett volna, volt jópár csók, mégse éreztem semmit se. Ez még nem jelent érzelmeket, csak max kicsit beindult, de ez pasiknál és csajoknál is néha érzelmek nélkül is megy.
@6: Egyszerû leszek: kíván Téged és kész. Nyilván gerincre vágna, ha tehetné, aminek leglátványosabb jelét, Te Magad is érezhetted a lába között.
A kérdező hozzászólása: Kaptam privátot, hogy mi értelme ennek a kérdésnek. Ha másban is felmerülne, akkor leírom. :) Van egy pasi, akivel találkozgatok és eléggé odavagyok érte, nekem nagyon tetszik. Csak sajnos még nem vagyok benne biztos, hogy õ mit érezhet. Vonzódik hozzám úgy érzem, de képtelen vagyok kiismerni. Már két randin is éreztem, hogy a csókolózásunk közben felállt a farka. Pedig azok a csókok nem is tartottak túl sokáig. Csak azt szeretném tudni, hogy vajon egy pasinak akkor is feláll-e egy egyszerû csóktól, ha olyan nõt csókol, akiért nincs annyira oda... hanem csak úgy van neki az illetõ, amolyan "szabadidõtöltésként", de semmi jelentõséget nem tulajdonít neki. :(
Látod, a harmadiknak bármitõl feláll. Érdekes farka lehet.
Talán úgy, hogy nem csókolok meg minden második nõt, akivel találkozom. Számomra a csóknak jelentése és értéke van, nem szimpla idõtöltés vagy szórakozási forma.
persze. akkor is.
A kérdező hozzászólása: 1# Pedig a pasinak két randin is éreztem, hogy a csókolózásunk közben felállt. Ezért kérdem, hogy vajon ha nem vagyok neki túl jelentõségteljes, "csak úgy vagyok neki", akkor is feláll-e nektek...
Igen.

Ha egy fiú szeret engem, és én gy pillanatra hozzáérek (véletlen/direkt) bárhol (pl. kar) akkor automatikusan feláll neki?

Legjobb válasz: Nem egy érintõképernyõs telefon vagyunk hogyha hozzá érsz bármelyik testrészemhez akkor puff már áll is. 23/F

Nem egy érintõképernyõs telefon vagyunk hogyha hozzá érsz bármelyik testrészemhez akkor puff már áll is. 23/F
NemXD
Nekem ettõl még sosem állt fel :D
Nem biztos.Ez fiú függõ.Van akinél már a beszélgetés is kiváltja.Van akinek ennél több kell.
A kérdező hozzászólása: köszi elsõ, zöld pacsi :)
Az elsõ válaszoló sok amerikai pitét nézett. A beszélgetéstõl nem fog felállni. Nem a hangja lesz szexis. A fantáziálástól fog és ez nem ember függõ. Próbàld ki a fantáziálást és ha nem fog állni a farkad akkor impotens vagy, vagy esetleg meleg.

HA egy fiú szerelmes belém és tényleg elég vonzó lány is vagyok, akkor feláll neki ha lát vagy csak akkor ha csókolózunk?

köszönöm az értelmes válaszokat el?re is :)

Legjobb válasz: Nekem felszokott ilyenkor állni :D

Dobj fel képet, majd MI eldöntjük, mennyire vagy vonzó!
Nekem felszokott ilyenkor állni :D
Nekem nem, csak ha ölelkezünk/csókolózunk.
hát ha egy eunukkal vagy együt akkor nem :D
Hát ja. Ritkán nedvesedünk.
hány éves vagy kis egoista?
Te benedvesedsz egy jó képû pasitól?
Ott a pont :)
A kérdező hozzászólása: Én ha rá gondolok nagyon nedves leszek, de fiúknál ez máshogy van nem?
A kérdező hozzászólása: Te is tudod hogy nem így értettem...
Van, hogy feláll, van hogy nem, az is elég sok idõ után, ha rád gondol tudtommal. Persze az is lehet, hogy nekem kamuztak :D

Mi történik akkor, ha egy ember úgy hal meg hogy feláll neki, akkor halála után is úgy fog maradni, vagy lelankad?

Legjobb válasz: hmmmmm....elvileg lelankad mert megszünik a vérkeringés.....viszont ha érelzáródása van pont ott és ezért kap szívrohamot akkor bezony álló tökkel megy a mannyekbe xÐÐÐ

hmmmmm....elvileg lelankad mert megszünik a vérkeringés.....viszont ha érelzáródása van pont ott és ezért kap szívrohamot akkor bezony álló tökkel megy a mannyekbe xÐÐÐ
bocs :P *érelzáródása xÐÐ
a felalva marad, akkor szepen bekapod es eggyütt temetnek el vele

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!