Találatok a következő kifejezésre: Ha egy feláll (159 db)

Az tényleg szerencsét hoz ha egy felálló ormányú elefántot az ajtó felé fordítom?

Legjobb válasz: Hogyne! De csak akkor, ha minden reggel pontosan 4 órakor megköpködöd az orrmányát, majd tízszer elénekeled a boci-boci tarkát.

Hogyne! De csak akkor, ha minden reggel pontosan 4 órakor megköpködöd az orrmányát, majd tízszer elénekeled a boci-boci tarkát.
Nekem van egy, de szerintem nem. Bár kitudja, mi lenne nélküle. :D
Én csak azt üzenném a sok babonás embernek, hogy reálisan próbáljon már egyszer belegondolni, hogy BÁRMELYIK babona is hogy befolyásolhatna bármit is. Pld. mikor lekopogunk valamit... persze!! mert kopogtam jobb mutatóujjal egy korhas fán alulról fölfelé, ezért nem lesz baj, ha nem kopogtattam volna, baj lett volna....a kopogás valamit megváltoztatott.... ja... biztosan.... de ugyanígy az elefánt... azt valaki készítette, elõtte egy darab anyag volt, és utána is az marad, csak ebbõl éppen elefántot készítettek.... biztos befolyásolni fogja a sorsodat. Ne higyj az ilyen butaságokban!
A szerencsenek semmi koze a babonahoz. A babona az egy ember altal fabrikalt mese. A szerencse viszont valodi. Azt viszont nem lehet feled vonzani egy mini elefanttal, sot ha kecsket aldozol fel, akkor sem lesz szerencsed. A fekete macska es azert mert at az uttested, mert az ijedt arcok szorakoztatjak. A mondas 'Mindenki a sajat szerencsejenek a kovacsa'. Na mostmar mig ez nem teljesen igaz, azokat az aspektusokat az eletedben amik valoban a te iranyitasod alatt allnak, tudod es kellene is h iranyitsd oket. A tobbi, (!) az a szerencse. Tehat ertsd: Ha mindent megteszel valamit (sok munka, erofeszites, tanulas, gyakorlas, stb) akkor a tobbi jonni fog vele. Es ennyi. Az elefantot dobd ki es sztem szelloztess utana..
Miért nem elég neked a magyar babona? Miért kell mellé még az indiai is?
miquel bazz :D
Ne higyj a babonában! Dobd ki a kukába, de háttal légy, úgy dobd visszafelé, közben fogd a nadrággombod, és a jobb fülcimpádat, egyébként szerencsétlenséget hoz!
Csak ha kényelmesen elfér a szobában és nem szarja össze a szõnyeget.
Köztudottan igen. :) Aki egy álló ormányú elefántot fordít az ajtaja elé, az nagyon sokra viheti az életben: lehetsz pl súlyemelõ, erõmûvész, vagy ha továbbra is szívesen dolgoznál elefántokkal, akkor cirkuszi állatidomár.
A rengeteg barbár hozzászólások után azt mondhatom, hogy gyakran szerencsét hoz, de van amikor szerencsétlenséget is. Most pl. rajtam keresztül kaphatsz errõl tudást ami nem biztos, hogy megváltoztatja az életed. Nem biztos, hogy szerencse tudni a jövõt. Az elefánt ugyanis Sri Ganesh, az asztrológia Istenének megtestesülése - kiterjedése. A védikus asztrológiában magasszinten jártas Guru mind áldoz Sri Ganesha murtijának. A Ganesh murti elõtti tisztelet van akinél megnyitja az Ajna chakrát és megindulnak az intuitív képeségek. Azonban mivel ritkán használják a biorobottá züllesztetett nyugati pénzszolgák a 3. szemünket a zülött barbár nyugaton, ezért ha meg is van nekik ez a jövõbelátó képesség, mégsem tudják tudatosan használni, vagy egyáltalán nem is tudatosak róla. A védikus asztrológia és a diagramok olvasása, a kibontás csak eszköz a 3. szemmel való látás fejlesztésére. Olyan, mint vaknak a fehér bot. Innen a neve is, Jyotish, vagyis a fény. A fény tudománya, ami a tudatlanoknak (akik lebutítva sötétségben éltek) világosságot hoz. Persze ezt a tudományt eltitkolják nyugaton (hogy a barbár népek nehogy visszaéljenek vele) és csak egy szûk emberiség ellenes Izraeli származású értelmiség ismeri akik összelopkodnak a világból mindenféle tudást és vallást maguknak.
Én azt hallottam, hogy hát darab ilyen elefántot kell összegyûjteni, úgy hoznak együtt szerencsét.
nekem is van de nem tudtam hogy az ajtó felé kell én úgy tudtam hogy reggel az ablak felé éjszaka meg az ágy felé :D
Ne az ajtó felé fordítsd, hanem a naptár felé. Aztán nézd meg, mit néz olyan kitartóan. Észre fogod venni, hogy 2013-at írunk.
Elvileg (!), amugy nem.
Elvileg 7 különbözõ elefánt szobrocskát kell elhelyezni a lakásban és akkor elvileg az szerencsét hoz.
Csak akkor , ha a viceházmester lõcsét is felállítod, az elefént mellé lökdösöd, miközben hüppögsz !
Ha akkora szobád van, hogy befér, már szerencsésnek is mondhatod magad.
Licu, ez az objektiv igazsag. De mi van, ha valaki elhiszi? Akkor is ha mondjuk egy autobaleset vagy barmi dolog igyis-ugyis bekovetkezett volna, ha eppen elfelejtettek aznap reggel balra forogni a jobb sarkukon (ez kitalalt, ne nezzetek utana), akkor azt fogjak hinni h emiatt tortent! Ha meg nem, akkor talalnak mas magyarazatot. Mert az elmult 10-20 ev kognitiv kutatasai ezt bizonyitjak. Hogy az emberek ott is jeleket, okokat, okozatokat keresnek, ahol egyszeruen csak tortent valami, minden ok nelkul. Ezzel nyugtatjak le magukat. A lenyeg viszont nem az, h nyugodtak legyunk egy hazugsaggal - mivel a tudatalattink folyamatosan ellat minket mindenfele mesevel es legtobbszor bedolunk es elhisszuk -, hanem az, hogy beletorodjunk abba h nem mindennek kell h legyen ertelme. Ezzel szemben eppen ezert kene celtudatosan, ertelmesen elni az eletunket, hogy minel kevesebb 'baleset' keruljon az utunkba. 'A tudas megved, a tudatlansag veszelybe sodor' A lenyege a kommentemnek, Licu, egyebkent h objektiv igazsagot irtal le, de ha valaki hisz a babonakban, akkor neki az az igazsaga. Valami szerencsethozo ritualet nem csinalt aznap reggel, kicsit idegesebb a megszokotthoz kepest h hujujj, lesz e valami baj e ebbol a nap folyaman. Ideges, lat mondjuk valami mast ami megjobban felzaklatja, delutan a munkabol kijove mar annyira stresszel, h tul gyorsan nez korul az uttesten es nem veszi eszre h eppen akkor fordult be egy kocsi a sarkon, o lelep es eluti az auto. Amikor felebred a korhazban, akkor szerinted mit fog okolni? Es megjobb kerdes, ha nem hitt volna a babonaban egyaltalan es nem hagyta volna magat stresszelni egy ilyen banalis dolgon, akkor eszrevette volna az autot? Szerintem valoszinuleg igen. Jo masik pelda a pszichoszomatikus betegsegek erre. Az elme igenis egy hatalmas dolog....Csak tudni kell hasznalni ezt az erot. Es
Biztos jó ez is, persze csak, ha nincs áttekinthetetlen rendetlenség, törött tárgyak és hibás készülékek a közelben...
Próbáld ki, de vigyázz, nehogy a lábára lépj, mert visszaadja.
A kérdező hozzászólása: nekem mind1 milyen babona a lényeg h legyen szerencsém:D
Én mindenhol úgy olvastam, h az ajtónak háttal kell, h álljon. Amúgy ne törõdj azokkal, akik poént csinálnak belõle. Azért hoz szerencsét, mert már úgy gondolsz rá, h szerencsés vagy és jó dolgok fognak veled történni.Nekem is van, jó érzés rájuk nézni, hálás vagyok, h van házam, otthonom, éppen milyen jó dolgok történtek ma velem.Azt, h miben hiszel az a te szuverén döntésed.Ne törõdj másokkal, ez nem az õ dolguk.Ha ezek fognak meg, akkor nézz utána és úgy rendezkedj be, ahogy neked jó.(elefánt, Buddha szobrocska, álomfogó, bágua tükör mindegy A lényeg, h te jól érezd magad.

Lányok, ti bóknak veszitek, ha egy fiúnak feláll tőletek? Vagy egyből arra gondoltok, hogy csak a szexre kelletek neki?

Legjobb válasz: Hát én se bóknak nem veszem, se sértésnek, tök természetes, ha egy pasinak feláll egy nõ láttán. Nem az a lényeg, hanem hogy hogy viselkedik. Ha nem tud magán uralkodni, hanemnrögtön elkezd fogdosni, amint beindulnak a hormonjai, akkor biztos, hogy csak arra kellek neki.

Hát én se bóknak nem veszem, se sértésnek, tök természetes, ha egy pasinak feláll egy nõ láttán. Nem az a lényeg, hanem hogy hogy viselkedik. Ha nem tud magán uralkodni, hanemnrögtön elkezd fogdosni, amint beindulnak a hormonjai, akkor biztos, hogy csak arra kellek neki.
Engem teljesen beindít!
100%-ig bóknak!de persze számít hogy hol történik pl. kinn az utcán, buszon(ezen nevetvék egyet)...vagy flört közben ahol bulizunk...:P
Hát én meg bizony bóknak veszem! Nekem kifejezetten teszik tetszésük eme megnyilvánulása :)
Naná, hogy bók :) 22/L
Mindenképp bók, mivel ez nem egy olyan dolog, amit a férfiak tudnak befolyásolni. A férjem felpróbáltatta velem a szoptatós melltartómat, és totál beizgult tõle, felállt neki...Olyan aranyos volt.
Tuti élvezném, mindenféleképpen bók. És, hogy kapjon õ is bókot, szívesen odadörgölõznék hozzá.
Én is bóknak veszem.Tetszik ha valakinek ennyire felkeltem az érdeklõdését.. x)
második...
pfuuj perverz állat.
Minden képpen bók, mivel azért nem minden nõre áll fel a férfiak farka! Páromnak is volt már hogy nem állt készen, mert nem tetszett neki a csaj meztelenül...
ÉN mindenképpen örülnék neki..szal sztem is bók..jóérzés ^^:)
én mindig bóknak veszem:D néha meglepõdök, h milyen váratlan helyzetekben, de örülök neki. Az a rossz csak amikor utcán megyünk és nem tudom h most mien csajra.. tudom h természetes, meg örüljek amig áll neki, de kicsit féltékeny vok ilyenkor:$

Ha egy pasinak feláll akkor már biztos hogy orgazmusa lesz?

Ha egy pasinak már feláll akkor tuti hogy lesz orgazmusa,vagy attól függetlenül csak az a biztos hogy elfog menni de lehet nem lesz orgazmusa?

Legjobb válasz: van itt egy kis fogalomzavar. az elmenni és az orgazmus fiuk esetében ugyanaz. (lányoknál is :) ). Igaz ugyan, hogy a sperma le is fejhetõ, de ez inkább az extrémebb kategóriába tartozik. Maradjunk inkább annál, hogy ugyanaz. :) Az erekció, azaz ha feláll, egy izgalmi állapotott jelez. Mint a lányoknál a nedvesedés. Ebbõl az állapotból meg vagy lesz orgazmus vagy nem.

van itt egy kis fogalomzavar. az elmenni és az orgazmus fiuk esetében ugyanaz. (lányoknál is :) ). Igaz ugyan, hogy a sperma le is fejhetõ, de ez inkább az extrémebb kategóriába tartozik. Maradjunk inkább annál, hogy ugyanaz. :) Az erekció, azaz ha feláll, egy izgalmi állapotott jelez. Mint a lányoknál a nedvesedés. Ebbõl az állapotból meg vagy lesz orgazmus vagy nem.
Ha feláll, az azt jelenti hogy megtelt vérrel, ami vagy izgalmi állapot vagy a szervezet "átmossa" a péniszt. Ha az erektált falloszt tovább izgatják (elég ideg, megfelelõen) akkor a pasi elélvez (legtöbbször ejakuláció és orgazmus). Megfelelõ kontrollal a férfi képes elérni azt a szintet, hogy nem "veszíti magját" mikor elélvez (tao), e az ejakuláció lehet spontán is, amit alig vesz észre. Gondolom arra gondoltál, hogy ha egy férfinek merevedése van, akkor biztos ejakulál-e. Nem, ahogy egy nõ sem feltétlenül élvez el ha benedvesedett.
Attól hogy egy pasinak feláll, még nem biztos hogy el is megy! Lehet hogy félúton lelankad és nem lesz orgazmusa, tehát nincs is mi kilöveljen!
ha feláll, akkor izgalmi állapotban van, képes a szexre.ha nincs semmi, csak a gatyájába marad a kuki, akkor nem fog elmenni, nem lesz orgazmusa. ha szexeltek, vagy máshogy elégíted ki, akkor elélvez, és akkor jön a cucc. egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: szóval ha feláll akkor tuti kilövell az ondó/sperma...de attól még az nem mindig jár orgazmussal...jólértem? :D

Ha egy lány a fiú ölébe ül feláll neki? Vagy bizsereg? Illetve mik azok amiktől még felállna nekik?

Pl. ha az ölébe ül a lány, vagy simogatja, illetve lehajol előtte? mik azok a lehetőségek, hogy a pasi beinduljon?

Legjobb válasz: Nekem attól is feláll, ha meglátok egy jó csajt. :)

Nekem attól is feláll, ha meglátok egy jó csajt. :)
elég hülye kérdés. errõl az jutott eszembe amikor középiskolában egy lány az ölembe ült, majd utána eltorzult arccal felugrott... nyilván nagyon meglepõdött, hogy ha egy nõ ráül egy férfi farkára akkor az jó eséllyel izgalmi állapotba jön. remélem te sem vagy több mint 16!
Ha tetszik neki, akkor elég, ha ránéz, attól felpattan a kiskatona. Ha nem, akkor meg kell szorongatni keményen. Nekem volt már, hogy az ölemben táncolt egy elég jó csaj, de valamiért én nem tartom vonzónak így nem is állt fel.
Nekem az egyik barátnõm az ölembe ült és úgy állt..... Szerintem észrevette ezért fészkelõdött anyit. De nekem nagyon tetszett. 17/F
Minek beleülni? mikor az ujj hegyeddel egyetlen érintés elég rá?:D
A barátomnak már attól felállt múltkor, hogy meglátott buli elõtt kicsípve egy kicsit:)

Mit tegyek ha tegnap felállt a péniszem egy homopornóra?

Rég,vagy egy hónapja nem vertem ki, érdekes nem is állogatott fel.Tegnap nézegettem melegpornót, és elkezdett keményedni a péniszem, rendesen fel is állt a melegpornóra és maszturbáltam is rá.Ilyen még soha sem volt.Meleg vagyok? 23F

Legjobb válasz: ne nézz többet ilyet. Amugy nem csoda ha egy hónap után bármitõl feláll.

ne nézz többet ilyet. Amugy nem csoda ha egy hónap után bármitõl feláll.
nem: tele a tököd minek a francnak nézel hõhe pornót?
ha mára elmúlt, akkor ne rágódj a múlton :)
Csapd rá a wc-deszkát, és soha többet ne nézz homár pornót! :) )
Van egy rossz hírem...
A kérdező hozzászólása: Egy izmos nagydarab srác pakolt meg keményen egy fehér bõrû szõke vékony srácot :D És én erre vertem.... Bu.zinak érzem magam
Két lány csinálta egymással, vagy két fiú?
Ezt hívják szexuális kiváncsiságnak sok embernek az, amit néztél tettél visszataszító, addig nem fogod tudni a választ, amíg ki nem próbálod mind a két verziót, utána majd tudni fogod a választ.
Ne legyél homofób!
Jaj, ismerem a dolgot... amikor már áll és nem tudsz leállni és csak késõbb jössz rá, hogy ez jó nagy hülyeség volt.. Én egyszer egy ilyen sajnálatos baleset miatt fektettem meg a haverom anyját... :/
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen az a bajom, hogy élvezésig képes voltam verni homopornót nézve.Ma már persze nem tenném, de akkor is bûnös dolognak tartom és borzasztóan bánom
Sztem told seggbe apád!
So what. Hát akkor legalább ez is felizgat. Semmi gond nincs ezzel az ég adta világon.

HA egy baba 7 hónaposan feláll, akkor egy éves koráig mit csinál?

Csak áll vagy próbálkozik a járással is kapaszkodva?

Legjobb válasz: Az én kicsi lányom 6 hónaposan kapaszkodva felállt,két nap múlva már lépkedett is oldalazva.Ez így ment 10 és fél hónapos koráig.Akkor úgy gondolta, hogy ez megy segítség nélkül is.Elõször két-három lépést tett meg,de egy hét alatt olyan tökélyre fejlesztette a dolgot, hogy simán körbejárta az egész lakást, a konyhától a fürdõszobáig.

Az én kicsi lányom 6 hónaposan kapaszkodva felállt, két nap múlva már lépkedett is oldalazva.Ez így ment 10 és fél hónapos koráig.Akkor úgy gondolta, hogy ez megy segítség nélkül is.Elõször két-három lépést tett meg, de egy hét alatt olyan tökélyre fejlesztette a dolgot, hogy simán körbejárta az egész lakást, a konyhától a fürdõszobáig.
Lányom 6 hónaposan (majdnem napra) felült, 6 hónapos 1 hetesen felállt. 7, 5 hónaposan kezddett mászni és 11 hónaposan indult el. Most 19 hónapos és mindehova felmászna, ha ha hagynám:-)) A nagyfiam csak 7, 5 hónaposan ült fel és majdnem 8 hónaposan állt fel, de ugyanúgy 7, 5 hósan kezdettt mászni, valamint 11 hónaposan indult el.
Kisfiam 6 hónaposan felállt, két hét múlva kapaszkodva lépegetett a bútorok mellett. Aztán jó sokéig semmi változás, 15 hónaposan tette meg az elsõ önálló lépéseit. Szóval az a szabály, hogy nincs szabály, mindegyik baba más. :-)
Az én kislányom is alig volt 7 hónapos mikor felállt. Betöltötte a 8. hónapot mire elkezdett bútorok mellett lépegetni, addig felállt, leguggolt, gyakorolta :) Aztán lépegetett egészen 10 hónapos koráig, majd megindult az ágytól a szekrényig a rágókájáért. Észre sem vette, hogy egyedül kapaszkodás nélkül megy. Onnantól viszont nincs megállás. 5-én volt 16 hónapos és már úgy szalad, olyan szépen lépeget hogy mindenki csak néz a környéken :D Sõt néha szoktunk játszani is. Sétálunk sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk csüccs :D és berogyaszt vigyorogva.
Az én lányom 2 nappal 7 hónapos kora elõtt állt fel. Csak utána tanult meg mászni (kb 1 hét). DE: Két nappal az után, hogy rájött, hogyan kell felállni, oldalazva elkezdett lépkedni is. Tehát a közlekedésnek ezt a módját is felfedezte. Mikortól mászni is tudott, ahol lehetett, oldalazott, de ha nem volt kapaszkodó vagy sietett, azonnal mászni kezdett. 1o hónaposan már meg tudott állni támasz nélkül is, de csak, ha nem figyelt. 11 hónaposan megtette az elsõ önálló lépéseket is, de esett egy nagyot, így ezt a tudását 1 hónapig hanyagolta, akkorra bátorodott fel ismét annyira, hogy elkezdjen járni. Persze, ez is babafüggõ, az, hogy valaki korán feláll, nem jelenti azt, hogy hamar menni is fog és viszont. Persze, nem egy baba már 10 hónaposan megy egyedül...
Mi is teljesen ugyanígy voltunk, most lesz 1 éves 27-én.Szinte rögtön lépkedett oldalazva, de nem próbálja még az egyedül járást, viszont tegnap jópár másodpercre megállt magától, de úgy h nem vette észre h nem fogom, ha észrevette volna, azonnal elvesztette volna az egyensúlyát).Szóval van akinél a járás is ilyen gyorsan megy, és van akinél nem.
A lányom 6 hónaposan elkezdett kúszni, de egy hét után rájött, hogy kell mászni. 7 hónaposan felállt. Önállóan járni 1 évesen kezdett. Így 6 hónapon át tökéletesítette a mászást, az állást, majd a fix kapaszkodós (asztal, ágy) oldalra lépkedést, a mozgó kapaszkodós (kiskocsi, gyerek babakocsi tologatása) elõre lépkedést. Ja, és egyedül le/felülni azt hiszem olyan 8-9 hónaposan tanult meg.
Szia!Az nem alapszabály hogy 1 évesen fog járni! A lányom 6, 5 hósan már állt, pedig még kúszni se tudott! 7 hósan kezdett kapaszkodva menni de csak az ágyában!7, 5 hós volt mire fel mert állni a nappaliban is és ott is körbejár mindent ahol tud kapaszkodni!majd 9 hós volt mire el kezdett mászni!Most 10 hós és 9, 5 hósan tette meg az elsõ önálló lépéseit!De azóta is csak hozzám, vagy az apjához jön oda kapaszkodás nélkül, bár magától nem kell hívni!Elenged mindent és jön!Max 8 lépés sikerült eddig! Azóta is kapaszkodva járkál!A játszón is az egyik kezemet fogja és úgy megy!Szóval szerintem a járás (önálló) nem megy sehol két hét alatt!Azért sokat kell kapaszkodva egyensúlyozni mire biztonságosan fog tudni önállóan járni!
ez változik a babáknál.Az én fiam 7 hónaposan felállt, aztán másnap szépen el kezdett lépegetni.de csak szépen óvatosan.és ezt a lépegetést tanulgatta 13 hónapos koráig.akkor volt annyira bátor hogy elengedve ne csak pár lépést tegyen hanem métereket, vagyis elindult.de ismerek olyat is akinek ugyanúgy 7 hónaposan állt fel és 1 évesen már futott mint a nyúl.10 hónaposan indult el egyedül, az attól függ mennyire érzi az egyensúlyát, mennyit van sétáltatva, van e kompba.és mennyire bátor, vakmerõ.
nekem 5hós 4napos volt mikor felkezdett 4kézláb menni, majd rá 4napra felállt...de stabilan egyedül csak 1éves kora körül járt már, addig a bútorokba kapaszkodva ment simán, nem hagyta , hogy fogjuk a kezét.Nyugodj meg, neki ez így is nagy kihívás és le fogja hónapokig foglalni, nem fog unatkozni:) 27hós és 5hetes baba mamája

Ha egy pasinak látod hogy felall a randin akkor az csak azt jelent hogy megd. A vagy lehet hogy szerelmes is? L

Legjobb válasz: Igen, ha feláll bármikor neki akkor megfogja dugni a közelében lévõ embert.

Igen, ha feláll bármikor neki akkor megfogja dugni a közelében lévõ embert.
Bameg, ne legyél már ennyire csökött. Szerintem beszélgess el anyukádékkal a szexrõl, rád férne egy alapos felvilágosítás.
Valószínüleg azt jelenti, hogy megkívánt. De egyébként egy lenge szellõtõl is felállhat a farkunk, nem feltétlenül jelent bármit is.
A kérdező hozzászólása: De akkor mégis hogy lehet ezt megallapitani hogy valaki szerelms e vagy csak dugni akar??
Elárulok egy nagy titkot: a férfiaknak nem akkor szokott felállni, ha a közös esküvõtökre, családi találkozókra, stb. gondolnak.
Ha csak dugni akar, és te nem dobod oda magad 3 nap után, akkor egyre idegesebb lesz. Legkésõbb 2 hónap alatt sztem kiderül, mi is a szándéka. Ha biztosra akarsz menni, várj a szexszel fél évet!
csak testi vonzalmat jelent és teljesen normális.
jaj de buta vagy. még a válaszokat sem tudod értelmezni.
miért ne állna fel? ha tetszel neki, izgatja a kinézeted, akkor felizgul. nyilván ettõl még simán lehet beléd szerelmes
Köztudott hogy a szerelmes párok nem szexelnek csak egymás kezét fogva fekszenek egymás mellet..
Lehet valaki egyszerre szerelmes és kanos is, nem?!
Ne hogy már azért küld el a pasit, mert iszonyúan odavan érted... hülyegyerek !
Hülyegyerek.
Nincs kizárva, hogy szerelmes is, ám az álló brékó nem hinném, hogy feltétlenül a szerelem jele.
A kérdező hozzászólása: Tehát hogy megdugna csak, vagy szerelmes és azért? Fiúk nektek fel szokott állni randin?
Ez a vonzalom jele, én is csak akkor vagyok totál nedves, mikor a szerelmem a közelemben van, pedig nem azon jár az eszem hogy mindjárt levetkõztetem, egyszerûen csak azt váltja ki belõlem a közelsége, ez érzelmi alapon mûködik nálam. :)
Arra utal, hogy megkívánt. Lehet, h szerelmes...de nem sok köze van ahhoz, h felállt neki.
A kérdező hozzászólása: Akkor vsz. Csak meg akar dugni? mert ha szerelmes lenne nem állna fel ugye? Mert akkor parazna meg ilyenek nem?
Ja, kihagytam, hogy barátomnak is folyton állt a randizós idõszakban, és 5 éve együtt vagyunk, és azóta is komolyan gondolja velem.
Te nagyon buta vagy. Ez alapján soha az életben nem fogsz tudni helyesen következtetni arra, hogy szerelmes-e...
igen foleg ha kozli is!

Mi történik velem? Eddig mindig felállt ha kellett, bnőm mellett, , ha egy kis játékra vágytunk" (a szexel még várni szeretnénk ) erre meg a tegnapi nap is ugyanúgy felállt, de

egy kis idővel azután h odaraktam a kis nadrágjához és elkezdtem nyomkodni elkezdett lekonyulni,oltári rosszérzés volt e nekem h enm tudtam megadni neki, amire vágyik. NEm tudom mióta már régebb óta h vele együtt vagyok 1,2 max 3 naponta 1 szer maszturbáltam. Néha az ő meztelen képére is, de általában vmi pornóra. Nemrégiben úgy döntöttem elég ebből, nem fogom minden egyes nap csinálni és leszokok róla, így 3 -4 naponta csináltam csak. Lehet ennek köze , ahhoz ami történt velem ? Mostanában elég sok stressz és 30. nyelvizsga szeptembertől egyetem Debrecenben meg félek is h mi lesz velünk úgy h ott fogok lakni és heti 1 szer jövök csak haza. Ja igen még egy apró kérdés, lehet örökölni az impotensséget ? csak mert apa 50 éves és már nem tudom mióta az van neki, mindig féltem m van ha öröklöm :( 18/f

Legjobb válasz: 30.-án nyelvvizsa

A kérdező hozzászólása: 30.-án nyelvvizsa
A kérdező hozzászólása: lehet h már többet kívánok odalent ?
Nyilván többet kívánsz, de a gond inkább az általad is említett stressz. Nem tudsz ott lenni fejben teljes mértékben. Az impotensség pedig sok okot takarhat, hacsak nem valami durva fizikai problémáról van szó, akkor valószínûtlen, hogy örökölsz ilyesmit. Egyébként annyit maszturbálsz amennyit akarsz, de szerintem (csak hogy az élmény kellemesebb legyen) a találkozásaitok elõtti egy-két napban hanyagold.
Szerintem is csak a stressz lehet az oka.
Mindenképpen stressz az oka. Azt mi nem tudjuk megmondani milyen féle stressz. De ne idegeskedj, velem nem 1 szer fordult elõ. De nem azért mert béna lennék, ügyetlen lennék, egyszerûen érzékeny vagyok, és gyenge idegzetû...

Egy fiúnak feláll attól, ha egy lány arcon puszilja?

Barátn?immel fogadtunk és egy fiút naponta többször arcon kell puszilnom. Ennek a srácnak pedig nagyon bejövök. Neki ett?l feláll?

Legjobb válasz: mekkora kis kancsók vagytok. puszilgasd a hajléktalanokat fél kettõkor valami sikátorban. gondolom nekik tuti feláll majd, aztán megkapod a jutalmad

mekkora kis kancsók vagytok. puszilgasd a hajléktalanokat fél kettõkor valami sikátorban. gondolom nekik tuti feláll majd, aztán megkapod a jutalmad
fel
Elõfordulhat, de azért nagy reményeket ne fûzz hozzá.
mondjuk attól is függ hogyan puszilod meg Lehet azt nagyon profi módon is csinálni meg az sem midnegy hogy nézel ki
sokmindentõl függ, pl mikor könnyített utoljára magán, mikor ért hozzá utoljára lány meg egyáltalán neki mennyi kell hogy felizguljon, ennyítõl nekem max kicsit feszülne, de nem állna mint a cövek, ha felállás alatt erre gondolsz :) 17f
A héten nekem volt egy ilyen élményem. De az kifejezetten azért volt mert a "célszemély" olyan volt, hogy ..... De még aznap, egy másik lány fenekének megsimogatása már nem váltott ki ugyanilyen hatást. (Neki többet kellene tennie, ugyanazért, pedig nem rossz csaj õ sem. :D) Szóval nem tudhatod. Egyébként miért érdekel ez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak kíváncsi voltam, hogy erre egy fiú már beindul-e. :D
Attól függ, hogy ki adja neki a puszit, és mennyire ér hozzá a teste a fiúéhoz miközben adja.

Fiúk! Ti tényleg paráztok attól, hogy egy randin ne legyen merevedésetek? És az nektek nagyon ciki, ha mégis feláll?

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Az a dolga hogy álljon, és legalább a csaj is látja, hgoy nem vagyok impotens. Plusz szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM) a lánynak is jó érzés ha tudja, hogy annyira szexinek találom, hgoy még a farkam is feláll rá.

Miért lenne ciki? Az a dolga hogy álljon, és legalább a csaj is látja, hgoy nem vagyok impotens. Plusz szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM) a lánynak is jó érzés ha tudja, hogy annyira szexinek találom, hgoy még a farkam is feláll rá.
A kérdező hozzászólása: Eddig velem egyszer fordult elö, hogy a társamnak randin felállt, de nem szóltam, csak elpirultam.
Én soha nem paráztam ettõl. Akkor lenne ciki, ha látja a lány, illetve ez se biztos, randitól függ. De tényleg nem izgatott még ilyesmi
Nem igaz, nem ciki! Te mit szólsz hozzá lányként, ha egy fiúnak feláll, ha veled van?
Nem, nem parázunk (legalábbis én nem), és nem ciki csak ha észreveszik (már pedig csak akkor veszik észre, ha tréner van rajtad de olyanba meg ki megy randira?!)
Ilyen még nem fordult elõ velem és soha nem is paráztam miatta :D
A 4.-el értek 1et!
Az a ciki mikor a randin nem áll fel! Igaz az én koromban már az elsõ randin szex!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!