Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ezelőtt (92 db)

A kérdező hozzászólása: **Lányok.
ha Róla lenne szó akkor nem utasítanám el :) attól függ, mennyire tetszett a fiú. meg atótl, hogy most van-e más
Hát nálam is az dominálna h még mennyire tetszik a srác meg h van e vki más nálam esetleg:) de ha nem tetszene senki és azért a srác sem közömbös a számomra akk nem utasítanám el

Ha egy évvel ezelőtt belém mászott egy kullancs, az most nem lehet a bőröm alatt, ugye?

Legjobb válasz: Nem. :) Még, ha be is szakad a feje pár napon belül az is távozik, egy csinos kis pattanás formájú helyi bõrreakció képében. :)

Nem. :) Még, ha be is szakad a feje pár napon belül az is távozik, egy csinos kis pattanás formájú helyi bõrreakció képében. :)
De attól még megfertõzhetett!

Igaz az, hogy ha egy - papíron - beépítetlen területet veszek, de azon van egy kis ház, amihez anno, tizenévvel ezelőtt nem kértek engedélyt, már nem köthet bele az építésügyi hatóság?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Az elévülésrõl én is hallottam, viszont ha erre hivatkozol, hogy az ingatlan már x éve áll, akkor x évre visszamenõleg követelhetik az építményadót (ha van az adott településen), illetve a NAV is bírságolhat, mert félrevezetõen adtad meg az adásvételi illetékkiszabás alapját.

Az elévülésrõl én is hallottam, viszont ha erre hivatkozol, hogy az ingatlan már x éve áll, akkor x évre visszamenõleg követelhetik az építményadót (ha van az adott településen), illetve a NAV is bírságolhat, mert félrevezetõen adtad meg az adásvételi illetékkiszabás alapját.
Van elévülési idõ, úgy emlékszem, 10 év.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az eladó szerint már majdnem húsz éve épült a nyaraló.
A kérdező hozzászólása: Én nem adok meg semmit, az építmény szerepel az adásvételi szerzõdésben. Most veszem az ingatlant.

Ha egy banknak visszafizettem kb két évvel ezelőtt az autóhitelmet, akkor ha egy másik autót szeretnék venni és az adott kereskedésben van ilyen bank, akkor érdemesebb felvennem a hitelt? Díjazzák azt ott a bankban?

Valamint ha hitelt szeretnék felvenni autóvásárláshoz egy adott kereskedésben, akkor csak attól a hitelintézetekt?l lehet felvenni akikkel ?k szerz?désben állnak, vagy én is vihetek valahonnan hitelkalkulációt, hitelelfogadást?

Legjobb válasz: ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...

ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...
Azt nem tudom, hogy díjazzák-e a hûséget. Azt viszont igen és nagyon javasolom, hogy nézz meg, más nem a kereskedésben ajánlott bankot is, mert érhet meglepetés. De azt a bankot is érdemes felkeresni akit a kereskedésben ajánlottak, mert lehet nem egyezik az ajánlat. Ha találsz jobbat, el fogadják azt is. Ez így igaz a kötelezõ biztosításra is.

Ha egy hónappal ezelőtt lefeküdtem a barátommal (megszakításos "védekezéssel") rá pár napra menstruáltam, viszont ebben a hónapban több, mint egy hete késik. Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Vagy csak szimpla stressz?

Legjobb válasz: 1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.

1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.
elképzelhetõ, jaja. vegyél egy tesztet.
igen elképzelhetõ, csinálj tesztet.
Igen, elképzelhetõ. vegyél egy tesztet, mostanra tuti kimutatja, hogy mi a helyzet.
nem értem ha rá pár napra menstruált akkor hogyan lehet terhes?
A kérdező hozzászólása: Hm köszönöm a kielégítõ válaszokat, fõleg az utolsó válaszolónak a részletes leírást. Idõközben megjött, 10 napot késett :\
ha használnál óvszert, nem paráznád szét az agyad.
A kérdező hozzászólása: édes vagy, de van okunk, hogy miért nem használtunk óvszert, gyógyszer meg egyelõre nem kivitelezhetõ.
Védekezni akkor is kell, a megszakítás meg nem védekezés. Rengeteg más módszer is van, nem csak a gumi meg a tabletta.

Szerintetek mitől van az a dolog ha egy 2 memória slotos alaplapon csak az egyik működik, Bő 1 hónappal ezelőtt pedig simán ment? Ötlet esetleg?

A lapot azóta eladtam, nálam működött az első csatorna, a tag akinek eladtam ma írt vissza hogy az 1, slot amelyiket én is használtam nem működik

Legjobb válasz: Lehet, hogy mikor belepaszírozta a modult, megrepedt az alaplap.

Lehet, hogy mikor belepaszírozta a modult, megrepedt az alaplap.

Az epekő kialakulhat újra, ha 12évvel ezelőtt volt egy epekő műtét?

Legjobb válasz: Én úgy tudtam, hogy azt kizárólag hólyagostól veszik ki. Nem tudom mit értesz mûtét alatt, ha a kõzúzást, akkor igen, kialakulhat újra bármikor sajnos.

Én úgy tudtam, hogy azt kizárólag hólyagostól veszik ki. Nem tudom mit értesz mûtét alatt, ha a kõzúzást, akkor igen, kialakulhat újra bármikor sajnos.
Igen. Teljesen függetlenül a mûtéttõl.
A kérdező hozzászólása: hólyagostól együtt vették ki..

Ha egy évvel ezelőtt svájci frankra váltottam volna 200 ezer forintot és most visszaváltanám Ft-ba, akkor mennyi pénz lenne a pénztárcámban?

Tehát, ha egy évvel ezel?tt lett volna 200 ezer Ft felesleges pénzem (ami persze nem volt) és egy valutaváltóban átváltottam volna mindet svájci frankra, most pedig visszaváltanám forintra, mert mégsem sikerült elutaznom egy év alatt, akkor most mennyi pénzem van. Várom a válaszokat. Szerintem elgondolkodtató kérdés.

Legjobb válasz: Úgy 280e Ft-od lenne.

Úgy 280e Ft-od lenne.
10:23 vagyok, látom megelõztek... de akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem tûnik rettentõ soknak az a 260-280ezer forint erre az idõszakra. :)
Tehát az elsõ válaszban írt 280e Ft igen túlbecsült érték, emellett még a 263e Ft-nyi is még túl van lõve. Azért ennyit nem erõsödött a CHF. :)
Bocs, hogy beleszólok (egyik válaszoló írta is, hogy csak tippelt), de hol volt 2010 augusztusában 200 Ft alatt a svájci frank vételi árfolyama??? (Ha jól látom az elsõ kb. 170 forinttal számolt.) Szerintem akkor venni olyan 210 körül tudott volna egy pénzváltóban... most meg eladni el tudná nagyon jó esetben 240-ért. Ez olyan 30000 Ft nyereség maximum, de valóságban inkább csak 25000 lenne (infációt persze nem számolva). De tényleg javítsatok ki ha valamit rosszul néztem/számoltam, mert úgy látszik csak én tippelem ilyen "kevésre". (Bár azért hozamnak ez is szép.)
Kb. 21%-os árváltozása volt a CHF-nek a 2010. augusztus elejei állapotához képest (akkor kb. 205 Ft volt, most 248 Ft az MNB szerint). A valutaváltók kb. 5-10%-os árfolyamkülönbözettel dolgoznak CHF esetén (eladás-vétel). Vagyis, te vettél egy éve 200e Ft-ért ~975 CHF-ot. Ezt most kb. ~235.000, - Ft-ért tudod eladni. Ennél nagyobb nyereséget nem igazán fogsz realizálni, tehát a befektetésedre kb. 15-20%-os hozamot tudtál volna egy év alatt elérni.
de magyarázd már el nekem, hogy ezen mi ENNYIRE meglepö és "elgondolkodtató" ???
A kérdező hozzászólása: A primitív válaszok nem érdekelnek. A többieknek köszönöm. :)
Egy éve volt saccra 190, most 250. Tehát 1 éve kaptál volna a 200.000 forintodért 1052 frankot, amit most visszaváltanál kapnál érte 263.000 forintot.
ès ezen, mi olyan k u r v á r a elgondolkodtató?
250/180-as szorzóval számoltam, meghökkentõ akartam lenni, ha már a kérdezõ úgy írta ki hogy szerinte elgondolkodtató kérdés :) 10%-os hozamon/emelkedésen senki nem gondolkodna el :)
Jó memóriát?
Inkább átlagos memória :D én a több évvel ezelõtti dolgokra is emlékszem
Ez az ember egy természeti csoda! Megbeszélni fontos dolgokat szoktak. 3 és fél hónap után õ erre még emlékezett?!
Esetleg azt, hogy tényleg foglalkoztatta a téma amit megbeszéltetek, és nem csak az egyik fülén be, a másikon meg ki ment??
Szerelmes beléd, el akar venni, és babát akar tõled. Ezt akartad hallani?
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert nem vagyunk egy pár
18:33_nak Ezt ezért nem mondhatnám...És ha netán házasságot kapott a figyelmességéért cserébe?
Ez a kérdés rossz kategóriában van.
en nem emlekeznek az tuti biztod, en csak a lanyok kulsejere emlekszek, de arra nagyon tisztan, nekem elhiteted baby!
18:29! Egy [email protected] vagy!
Hááát volt egy pasi aki megjegyezte, hogy nem szeretem a csokit.Mertháthogy egyszer említettem. És igen akart valamit (meg is kapta):) ) Sok boldogságot nektek!
Hogy normális ember, aki emlékszik az ígéretére.
Jó memóriája van, vagy érdekelte, figyelt arra, amit mondasz, és ezért megragadt benne. Vagy tetszettél neki :)

Három héttel ezelőtt a nőgyógyászom még nem látott terhességet, de érzem a "dombocskát", olyan mint ha egy kis duzzanat lenne. Lehetek terhes?

A menstruációm késett, de megjött 7nap helyett csak 4-et tartott. Jelent ez valamit? Kicsit elvagyok keseredve!

Legjobb válasz: Tesztet csináltál? Érdekes amat írsz, igazán nem nagyon mernék én bármit mondani. Azt sem írtad milyen volt a menstruációd. Szerintem vegyél tesztet.

Tesztet csináltál? Érdekes amat írsz, igazán nem nagyon mernék én bármit mondani. Azt sem írtad milyen volt a menstruációd. Szerintem vegyél tesztet.
Nem irtál semmi konkrétumot.Lehet korán mentél vizsgálatra azért nem látta a doki.Ami nem jelenti azt hogy nincs is baba!A teszt jó ötlet.Ha van HCG a szervezetedben szinte biztos a terhesség.
Már ne is haragudj, de nem tudom, hogy milyen dombocskát érzel! Ilyen korai terhességet nem lehet érezni. Egybéként ha megjött akkor valóüszínûleg nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!