Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elmegy a (387 db)

Ha egy ufonauta a kezedbe adna egy gömböt, rajta egy piros gombal, mit tennél? (ezután az ufonauta rögtön teleportálódik és elmegy)

A gömbszerkezet sérthetetlen, átvilágíthatatlan. Egyedül az látható rajta, hogy azt a piros gombot meg lehet nyomni. Felirat, jelek, nincsenek rajta.

Legjobb válasz: Diszkógömböt csinálnék belõle, hisz ha leesik a mennyezetrõl, nem törik el. Vagy egy egyedi talicskakereket.

Én csak NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM... xD De mi van ha elromlik közbe?
Diszkógömböt csinálnék belõle, hisz ha leesik a mennyezetrõl, nem törik el. Vagy egy egyedi talicskakereket.
Beszarnék...
#13, az elsõ esetben elintézném, hogy jutalomban részesüljek az ufonauták részérõl, amiért segítettem nekik elfoglalni egy bolygót. A második esetben pedig gondolkodás nélkül beleugranék az interdimenzionális transzmitter féregjáratba. Ha pedig a lentebb leírt három lehetõség közül lehet csak választani, akkor sem változik semmi. Az elsõ esetben megtudom, hogy mi van a halál után, vagy hogy van-e valami, úgyhogy az nem zavar. A második lehetõség tök pozitív. A harmadik lehetõség pedig nálam alapból kiesik. Szóval megnyomom. #12
Nos, én egy ember által készített dolgon nem nyomok meg semmilyen gombot, ha nem tudom mire jó az, lehet ez mobil is, nemhogy egy földönkívüli által adott kütyürén.
A kérdező hozzászólása: Had ajánljam a válaszolók figyelmébe, hogy a piros gomb megnyomásával (de lehetõségként akár a nem megnyomásával is) nem kevesebb mint az emberiség jövõje foroghat kockán. Tehát minimum számolni kell a következõ 3 lehetõséggel: 1. megnyomod és egy gigászi robbanással a Föld bolygó helyén egy diónyi fekete lyuk kering tovább. Vagy csak az emberek bénulnak meg egy szempillantás alatt. 2. megnyomod, és azonnal dimenziót vált az emberiség, beindul az emberiség felemelkedése minden szinten. Lényeg hogy beköszönt a tejjel mézzel folyó kánaán. 3. nem nyomod meg, de lehet hogy közben már belül ketyeg egy belsõ óra, és ha x idõn belül nem nyomod meg akkor az 1-es lehetõség bontakozik ki. (de az is lehet hogy a 2-es) /Egyébként csak egyetlen helyes válasz létezik arra hogy mit tegyél, kíváncsi vagyok ki jön rá elõször. Ígérem szólni fogok mikor úgy lesz./
16:59 na jó, és ha a gomb afféle csapáskijelölõ, és megérkezne a reptoid-lumbulábi-motherbookdriver flotta? :D Vagy ha pl. nyílna egy inter-dimenziónális transzmitter féregjárat a gomb lenyomása után? :)
Elõször is beszarnék. Aztán lennék olyan kíváncsi, hogy megnyomjam a gombot. Az, hogy utána mit csinálnék vele, már azon múlik, hogy milyen funkciója van a gombnak. Ha semmilyen jelentõs. hírt csinálnék belõle a médiában, valahogy bebizonyítanám, hogy egy földönkívüli adta nekem, majd eladnám rengeteg pénzért.
10: Nyílna egy dimenziókapu mögötted és a Slenderman belerántana...
Adnék én is neki egy "gömböt", amire az van írva, hogy HE-Grenade és ki is lenne biztosítva. Komolyan: kivinném egy mezõre, ami elég messze van mindentõl. lefogatnám egy lapra, raknék egy villanymotort mellé, a tengelyére egy kör alakú lemezt szerelnék, ami nem középen van kifúrva, hogy be tudja nyomni egy fél forddulattal. Aztán vagy idõrelé, vagy távirányítás használatával rákapcsonlám a motort az akksira. Persze hogy távol legyek. Aztán majd kiderül mi történik...
feldugnám a seggébe
Megzsarolnám vele a világot, ha nem adnak sok lovét akkor megnyomom a nagy piros gombot.
ja elfelejtettem írni, hogy mit: a gombot, a gömböt, az ufónótát, a fákat, meg azokat akik szembejönnek :D
Én csak NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, NYOMNÁM, ....
Nyilván hívókészülék lesz akkor. Lenyomnám a piros gombot, és ha visszajön az ufonauta, kérnék egy plazmapuskát vagy antianyag sugárt cserébe. Aztán irány a Nyócker, féregirtani.
Feltenném az ebayre.
Szétszedném. Engem ugyanis nem érdekelne, hogy a gömbszerkezet sérthetetlen, mert amit egyszer összeraktak, azt szét is lehet szedni.
Azért még mielõtt eltünne a lény, egy intergalaktikus ökölcsapást mérnék a retinájára, hogy Ö is érezze hogy én is törõdöm az Ö sorsával.

Kijött Xbox 360-ra egy dashboard frissítés. Ha frissítem elmegy a 3. 0 flash?

Legjobb válasz: Akkor frissitsd csak, ha olyan játékkal akarsz játszani aminek kell.

Akkor frissitsd csak, ha olyan játékkal akarsz játszani aminek kell.
Ott valami komoly baj van :D
Lehet, hogy nehéz lesz, de tanulj meg együtt élni a jelenséggel. Idõvel megszokod.
Vegyél másik kábelt :-)
A kérdező hozzászólása: megszokható, de azért ha 5 percenként van egy kapcsolás, akkor azért kellemetlen. De nem tudom, hogy a monitor tápja vagy a kábel lehet a rossz.
biztos h nem a táp kábel mert a gép hamarabb kikapcsolna mint a monitorod (érzékenyebb a gép sokkal) valószínûleg túl sok minden van bedugva abba az elosztóba próbáld meg más konnektorba bedugni vagy a villanyóránál nézd meg a fázist és a nullát nincsenek e a csavarok meglazulva!
A kérdező hozzászólása: oks köszi, ki fogom próbálni. Azért is lehet amit mondasz, mert egy hosszabbítóba van bedugva egy csomó minden, és amikor egyben kapcsolom föl a hosszabbítót, akkor van h kivágja a biztosítékot.

Ha egy kapcsolatban a srác eltûnik több napra/hétre és amikor elõkerül és rákérdezek, hogy merre volt, s miért nem szólt, hogy elmegy, azt mondja mosolyogva, hogy csak tesztelt engem. Mi ilyenkor a helyes viselkedés?

Nekem azért furcsa ez, mert ilyet biztos nem tennék a másikkal, feltétlenül szólnék elõtte, hogy hova megyek és kb. mikor jövök.

Legjobb válasz: Lehet azért csinálja, mert ha eltûnik/nem foglalkozik kicsit veled akkor utána még jobban kell neked.

Lehet azért csinálja, mert ha eltûnik/nem foglalkozik kicsit veled akkor utána még jobban kell neked.
Nem vesz téged komolyan, de jó veled a szex, jó a társaságod. Viszont neki nincs szüksége tartós kapcsolatra, vagy nem veled.... Hogy csak tesztelt, ez hülye szöveg, nem volt jobb a tarsolyában, de végül is célt ért vele, mert te bevetted. A helyes viselkedés szerintem az, hogy ha van benned tartás, akkor egy olyan fiúra fordítod a figyelmed, aki komolyan vesz téged.
"nem értem, hogy miért csinálja ezeket az eltünéseket." Azért, mert veled ezt meg lehet csinálni. Alacsony az önbecsülésed, kapcsolatfüggõ vagy, vagy te tudod miért, de egészséges nõ az elsõ ilyen után szakított volna. A játszmákhoz két ember kell és te partner vagy az õ hülyeségéhez. És ne legyenek illúzióid, nem tesztel ilyenkor, hanem a másik csajjal van. Nem gondolod, hogy többet érdemelsz ennél?
Még mindig vele vagy... szokj hozzá ezekhez. Gratulálok neked is a párválasztáshoz!
Toll a fülébe! Mit "tesztelget"? Mi õ, vizsgabiztos? Ez nem párkapcsolat? Ha párkapcsolat, akkor minek szivat ilyen marhaságokkal? Te meg ugrasz, megáll az eszem! Azért tényleg adhatnál jobban magadra és még smile-kat írsz a kérdésbe is... Ne csinálj már magadból bohócot! Te úgy táncolsz, ahogy õ fütyül. Ha én nõ lennék az elsõ ilyen után mondanám neki, kicsit viccesen, hogy "elmész ám a jó büdös p i c s á b a" aztán említeném neki, hogy még egyszer ne játsszon ilyet, mert repül. 29F
Szerinted ebben kapcsolatban egyenlõ felek vagytok? Ebbe nem nagyon fér bele, hogy csak úgy "tesztelgessen"... 26 éves nõ létedre úgy táncolsz, ahogy õ fütyül... Tudod van az a mondás, hogy "bazári majmot azért nem csinálunk magunkból senki kedvéért"!
A legújabb GoogleMaps verziók a Nullás gomb megnyomására megmutatják az aktuális pozíciót. De a gatyád rá fog menni ha a városban ezzel szórakozol, net elõfizetés nélkül.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem a Google Maps Mobile 2.0 programot és fut rajta, csakhogy a nokia n73 telón nincs GPS de van cellainfo. Az új google maps arról híres hogy ez alapján is tud tájékozódni. Ezt hogy lehet bekapcsolni a programban/telefonon úgy hogy a maps tudja ezt a lehetõséget is használni.
akkor bocs!
Hálózati beállításoknál. Esetleg adókörzet információ néven
A kérdező hozzászólása: És ez sms-ben fog értesíteni vagy kiírja a képernyõre?
Kiírja a kijelzõre.
Az adókörzet információ menüpontot keresd meg és kapcsold be.
A kérdező hozzászólása: Ez eddig ok. Csak sajnos a beáll. menüben nem találtam semmi erre utalót. Kérlek titeket küldjetek nekem valami konkrétabbat. Elõre is köszönöm!
Cellainfónak hívják és semmi köze a GPShez. így keresd a beállítások közt.
nézd meg hogy van e benne GPS. Van amelyikbe van, ha újan vetted akkor azt hiszem lennie kell!
Elemcsere újból.
Nézd meg, hogy jól raktad-e be az elemet aztán, ha továbbra is csinálja, akkor csináld azt amit az elõzõ írt.
ha rosszul raktad be az elemet, akkor a rövidzárlat miatt lemerült, és megint mehetsz újat venni, de azt már korrektül tedd be! nem ártana megmérni az elemet egy feszültségmérõ mûszerrel, és a CR2032 elem két pólusán mérhetõ feszültségnek nem lehet alacsonyabb 3V-nál, új állapotában ez 3, 5V is lehet.
A kérdező hozzászólása: Jól raktam be az elemet, multiméterrel is megmértem, szóval jónak kellene, hogy legyen.
akkor a resetelõ jumper reset állásban maradt.
A kérdező hozzászólása: Jól lett visszatéve a jumper, meg nem is lehetne rosszul visszatenni, mivel csak 2 tüskés.

Miből veszik észre a srácok, ha egy nő a szextől "elmegy"?

most a hüvelyire gondolok. szóval nem orális játékokra, meg stb

Legjobb válasz: de nézhetjük az orálisat is.

A kérdező hozzászólása: de nézhetjük az orálisat is.
testremegés, hanghatások. esetleg sehogy, mert statisztikailag sok nönek soha nem lesz orgazmusa
Az én párom mikor elmegy, akkor a hanghatások mellett teljesen "belucskosodik" a hüvelyben.
Véresre karmolja a hátam.
A kérdező hozzászólása: szóval. akinél egyszer/egy párszor elmész annál soha nem tudsz már színlelni. kár, mert egy nõ orgazmus nélkül is tudja élvezni a szexet

Claritine Akut Tabletta az antibiotikum? Befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását? Egyébként mi történik ha a tabletta mentes napon beveszek egyet, elmegy a tabi hatása?

Legjobb válasz: A claritine nem antibiotikum, hanem egy úgynevezett antihisztamin, amit allergiás betegségekre szoktak adni. Nem valószínû, hogy befolyásolják egymást, de a biztonság kedvéért egy órás különbséggel vedd be õket. A fogamzásgátló hatása nem megy csak úgy el.

A claritine nem antibiotikum, hanem egy úgynevezett antihisztamin, amit allergiás betegségekre szoktak adni. Nem valószínû, hogy befolyásolják egymást, de a biztonság kedvéért egy órás különbséggel vedd be õket. A fogamzásgátló hatása nem megy csak úgy el.
Persze. Ha nincs orgazmusa, akkor elmegy...
Én lány vagyok. Pontosan hogy érted a kérdést...? Szerintem ugyan azt jelenti, de az "elmegy" az olyan vulgáris...
A kérdező hozzászólása: :D de komolyan ! Inkább lányoktól érdekelne válasz !
Ez a két szó ugyanazt jelenti, akármit mondasz. Lehet h más dolgok között van különbség meg van több féle orgazmus, de ez a két szó akkor is ugyanazt (mindet) jelenti. 21L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Elmenni könnyû, azt produkálja a testem, mindenféle konkrét örömérzet nélkül is. Az orgazmus szót inkább csak akkor használnám, ha szívvel-lélekkel is átélem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!