Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elmegy, akkor (243 db)

Egy értségi feladat volt hogy sakkozók átlag életkoruk 50 és van egy darab 64 éves és ha ő elmegy akkor az átlag 52 év lesz. Melyik értségi feladatban volt ez?

Legjobb válasz: értségi? és honnan tudjuk, hogy melyikben volt? egy DARAB 64 éves sakkozó? hát barátom, szép.

értségi? és honnan tudjuk, hogy melyikben volt? egy DARAB 64 éves sakkozó? hát barátom, szép.
A kérdező hozzászólása: nem tudom a feladatot pontosan hogy mi volt
kevés az adat :)
gondolkodik? bámészkodik?
stíröl
Mit akarsz nyuszi, mit mondjunk? Tetszel neki.. Vagy beleültél valamibe..
nézi a segged
azt jelenti hogy holnap szep ido lesz
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsi vagyok...:)
Azt jelenti hogy õ egy kib*szott ZOMBIE!!! Gondolkozz józanul! Vagy csak üvegszeme van, és mindig tarkón vered amikor elmész mellette

Ha tippmix-en megtettem normál fogadáson 7 meccset és abból egy elmegy, akkor az összes többi is?

Mármint akkor ugrik az egész összeg, amit feltettem? Még csak most kezdtem ezt az egészet és nem nagyon értem ebben az esetben. Válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Igen sajnos.Ilyen esetekre jó a kombinált:).

Igen sajnos.Ilyen esetekre jó a kombinált:) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)


Nintendo 3DS tulajokhoz tennék fel egy kérdést. Nos az lenne, hogy tudtok e Budapesten olyan helyet ahol ha rendszeresen elmegyek akkor tudok Streepassolni? :D A Westendben sikerült párszor, de ott se mindig.

Legjobb válasz: Én debreceni vagyok, néha az az egész napi programom, hogy a Fórumban sétálok fel-alá (a forum a debreceni westend-szerûség), de nekem még 1x se sikerült...

Én debreceni vagyok, néha az az egész napi programom, hogy a Fórumban sétálok fel-alá (a forum a debreceni westend-szerûség), de nekem még 1x se sikerült...

Ha egy fiú, aki szokott nézni távolról, mikor elmegyünk egymás mellett, nem néz rám, az miért van?

Lefelé,felfelé vagy oldalra néz.

Legjobb válasz: Ezt a kérdést minden nap felteszik :D Szerintem elég egyértelmû :)

Ezt a kérdést minden nap felteszik :D Szerintem elég egyértelmû :)
tetszel neki csak amikor közelebb van fél rád nézni hogy ne legyen annyira feltünõ , , , , , , bátortalan a csáki
jaaaaaaj, egyértelmû lol én is ezt csinálom ha az utcán szembe jön velem egy jo pasi xd

Mit vegyek fel, ha egy fiúval, aki teccik nekem elmegyünk kirándulni, de a szüleink is ott lesznek?

Legjobb válasz: Ruhát mindenképpen,bár nem ismeretes elõttem a szüleitek habitusa.Egyébként meg a domborzatnak,idõjárásnak megfelelõ kényelmes öltözéket.

Ruhát mindenképpen, bár nem ismeretes elõttem a szüleitek habitusa.Egyébként meg a domborzatnak, idõjárásnak megfelelõ kényelmes öltözéket.
Kirándulásra alkalmas ruhát, öltözz rétegesen. :)
Pontosan.Örüljünk, hogy másnak csak ekkora.Eljön majd a mi idõnk is.:D
Farmert, sportcipõt és valami sportosan elegáns felsõt. Nem kell túlcicomázni magad, az egyrészt oda nem illõ és kényelmetlen is. Mi nõk ezerszer nagyobb jelentõséget tulajdonítunk ennek, mint a férfiak.
bugyit ne vegyél fel hanem térdig érõ szoknyát és térdzoknit!Fára gondolom nem mászol a szülõk elõtt, de mikor például félrementek a csávóddal lepkekergetés ürüggyel, akkor ha a bokád megfogod a szoknya simán ráborul a fejedre.A többit majd a csávó kitalálja!
Az élet nagy problémái XDXDXD
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget

A pasikat jobban izgatja, izgalmasabbnak tartják ha egy olyan lány a párjuk, aki időnként elmegy barátnőivel bulizni (nélküle) és aki néha hiányzik neki?

Nem mondom hogy buliliba, csak azt hogy van saját kis élete is, és nincsen sülve-f?ve a párja nyakán, persze ett?l még nem hanyagolják el egymást.

Legjobb válasz: Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...

Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...
Én nem szeretem, ha a nõm nélkülem bulizik. Ha egy nõ pasi nélkül van szórakozóhelyen, mindenki szabad prédaként tekint rá, az én nõm az meg nem szabad préda.
egyet ertek ... az elsovel
Az elsõnél a pont 100%-ban!!!
Szerintem az elsõ válaszolónak nincs igaza. Egy párkapcsolat az a bizalomra épül. Mért ne mehetne el bulizni nélküled. Ez nálam mindig is így volt õ is mehetett nélkülem és én is mehetek nélküle. Nem vagyunk összenõve. Engem pont az idegesít egy nõbe aki nem akar se elengedni egyedül, meg õ se megy el a barátaival.
Ha egy pár sülve-fõve együtt van, elõbb-utóbb megunják egymást. Ez törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: nem az a kérdés, hogy együtt menjnük e, hanem hogy ha nem szereti a bulit, és úgy volt, hogy õ sörözni megy, én meg buliba, mondta is hogy rendben van, és mikor keresett, akkor sem mondta hogy jönnének buliba, csak éjfélkor hívott, nem vettem észre, aztán jött egy sms hogy már ott van a buliba, ahol én vagyok, a pultnál munkatársakkal, mintha várná h menjek oda hozzá, mert õ nem talál, csakm ire észrtevettem hogy jött sms, addigra haverjam ondta nekem, hogy a párom már lelécelt, mer nem szereti a bulihelyet, mire hívtam volna, amit nem vett észre, azaz mire visszahívott, addigra már fél úton volt haza, és gyalog, meg nem akart megint fizetni mondta miatta ne menjek haza, találkozni akartam vele, dem ondta mindjárt otthon van és én bulizzak, vagy menjek haza pihizni aznap kora reggel hívott, alig aludt valamit, és mondta jön piacra, dej ött muterja iskocsival, szal értem jöttek és mentünk együtt vásárolni, aztán elmentem hozzájuk aztán õ aludt itt nálam :) szeret ezt tudom de õ nem féltékeny tipus legalábbis nem látszik rajta meg tagadta is h az volna a gond
A kérdező hozzászólása: vannak ott pasik is, de idegenekkel nem beszélünk, és ha csajozni akarnak lekoptatjuk õket, csak a barátnõinkkel foglalkozunk, keveset iszunk, és táncolunk. Nem kell ahoz pasizni, vagy pasival táncolni attól még h vannak ott azok is. Szerelmes vagyok a páromba. Igazából nem szeretek nagyon bulizni, de elmegyek, hogy lássa tipikus nõ vagyok, aki nem csak itthon kotlik, hanem igenis igényes és vannak barátnõi, meg tud élni, nem csak a szerelembõl áll a világ. Nem akarom h elbízza magát, vagy megunjon, vagy lekakiljon. Hiányozzak neki, és jólesik ha kicsit félt, vagy kíváncsi mit csináltam :) így jobban érezteti, hogy szeret :)
Szerintem attól is függ, hogy milyen buli. Egy csajbuliba bármikor illik elmenni, de idegen pasikkal táncolni szerintem nem tisztességes a pároddal szemben... Ez alól kivétel a társastáncos hely, de én ott is csak az ismert haverjaimmal szoktam max. táncolni, akiket a párom is ismer. Az, hogy külön is szerveztek programot, szerintem rendben van, de valamilyen határt szerintem fel kell állítani.
A kérdező hozzászólása: naja, a bizalom a legnagyobb ajándék :) meg nem pasizni megyek oda
A kérdező hozzászólása: ennek örülök, akkor inkább nem mennék bulizni, mivel pasim nem szeret, hanem vele lennék, filmet néznénk, lehet a haverjaimmal, õ haverjaival és mi közösen, de kettesben mégjobban szeretek vele lenni :) amúgy nem szeretek bulizni. Csak a csajok kedvéért megyek, meg a közös fotókért, és mert sajna pasim melózik, barátom nem szereti a disco zenét (igaz én sem) nem tud táncolni, és nem akarja h féltékenykedjek ha félreérthetõ helyzet alakul ki, meg õ sem akar féltékeny lenni ha más pasik akarnak táncolni velem azt mondja. Mondta megbízik bennem, és érezzem magam jól nyugodtan. Mondta õ is néha szeret haverokkal lenni külön, meg velem kettesben, de nem buliban. Vagy egyedül. Csak nem akarok neki sok lenni, nem akarom, hogy megunjon
A kérdező hozzászólása: ez a pasikkal is így van, pasi is vadászhat, ha egyedül, vagy haverokkal megy buliba. Amúgy ez bizalom és hûség kérdése szerintem. Ha barátnõkkel megy valaki, lehet egy szál pasija unatkozna, vagy szarul érezné magát csupa csajjal. Inkább sörözne a haverokkal, kanos bulit tartani. Fõleg ha a pasija a lánynak nem szeret bulizni. Fõleg nem a kedvesével, mert nem szeret féltékenykedni, ha látja, hogy más pasik hogy stírölik :) bár nem az a lényeg hány pasi néz meg, hanem az hogy én csak a pasimat szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: én nem unom meg õt :)

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

Van egy srác aki mindig elmegy mellettem és rám néz, és ha elmegy melletem, van amikor vissza néz rám. Tetszek neki?

Legjobb válasz: Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó,adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját,hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!

Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó, adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját, hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!
Valószínû, hogy tetszel neki! :) Csak az a kérdés, hogy neked tetszik-e... :D Ha igen akkor esetleg ha ismered egy jóhaverját akkor megkérdezheted tõle :) hátha lessz valami a dologból! ;) Hajrá! Sok sikert ;)
A figyelmét az felkeltetted, hisz visszanézett, egy olyan lányért nem szoktak visszanézni a fiúk, aki nem tetszik nekik. Ez tény, legalábbis nagyon ritkán. Próbáld ki, hogy egyszer rámosolyogsz (de ne vigyorogj!! attól megijednek) és ha õ is visszamosolyog (de nem röhög) akkor nyert ügyed van nála :) ha viszont elkapja a fejét vagy elfordítja, akkor az tudod mit jelent ..... :( Viszont az az ejtõs trükk nem is olyan rossz, csak arra vigyázz hogy ne legyél ideges, ne remegjél és ne dadogj!! Márpedig ha tetszik a fiú, akkor ez elõ szokott fordulni. Sok sikert!
Ebben annyira biztos lehetsz, mint a szándékaiban nem. Nézz rá szépen, ha tetszik, s hátha lesz a srác olyan bátor, hogy odamenjen hozzád...
IGEN!!!!! tetszel neki! mosolyogj! ...már ha tetszik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!