Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elmegy (596 db)

A pasikat jobban izgatja, izgalmasabbnak tartják ha egy olyan lány a párjuk, aki időnként elmegy barátnőivel bulizni (nélküle) és aki néha hiányzik neki?

Nem mondom hogy buliliba, csak azt hogy van saját kis élete is, és nincsen sülve-f?ve a párja nyakán, persze ett?l még nem hanyagolják el egymást.

Legjobb válasz: Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...

Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...
Én nem szeretem, ha a nõm nélkülem bulizik. Ha egy nõ pasi nélkül van szórakozóhelyen, mindenki szabad prédaként tekint rá, az én nõm az meg nem szabad préda.
egyet ertek ... az elsovel
Az elsõnél a pont 100%-ban!!!
Szerintem az elsõ válaszolónak nincs igaza. Egy párkapcsolat az a bizalomra épül. Mért ne mehetne el bulizni nélküled. Ez nálam mindig is így volt õ is mehetett nélkülem és én is mehetek nélküle. Nem vagyunk összenõve. Engem pont az idegesít egy nõbe aki nem akar se elengedni egyedül, meg õ se megy el a barátaival.
Ha egy pár sülve-fõve együtt van, elõbb-utóbb megunják egymást. Ez törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: nem az a kérdés, hogy együtt menjnük e, hanem hogy ha nem szereti a bulit, és úgy volt, hogy õ sörözni megy, én meg buliba, mondta is hogy rendben van, és mikor keresett, akkor sem mondta hogy jönnének buliba, csak éjfélkor hívott, nem vettem észre, aztán jött egy sms hogy már ott van a buliba, ahol én vagyok, a pultnál munkatársakkal, mintha várná h menjek oda hozzá, mert õ nem talál, csakm ire észrtevettem hogy jött sms, addigra haverjam ondta nekem, hogy a párom már lelécelt, mer nem szereti a bulihelyet, mire hívtam volna, amit nem vett észre, azaz mire visszahívott, addigra már fél úton volt haza, és gyalog, meg nem akart megint fizetni mondta miatta ne menjek haza, találkozni akartam vele, dem ondta mindjárt otthon van és én bulizzak, vagy menjek haza pihizni aznap kora reggel hívott, alig aludt valamit, és mondta jön piacra, dej ött muterja iskocsival, szal értem jöttek és mentünk együtt vásárolni, aztán elmentem hozzájuk aztán õ aludt itt nálam :) szeret ezt tudom de õ nem féltékeny tipus legalábbis nem látszik rajta meg tagadta is h az volna a gond
A kérdező hozzászólása: vannak ott pasik is, de idegenekkel nem beszélünk, és ha csajozni akarnak lekoptatjuk õket, csak a barátnõinkkel foglalkozunk, keveset iszunk, és táncolunk. Nem kell ahoz pasizni, vagy pasival táncolni attól még h vannak ott azok is. Szerelmes vagyok a páromba. Igazából nem szeretek nagyon bulizni, de elmegyek, hogy lássa tipikus nõ vagyok, aki nem csak itthon kotlik, hanem igenis igényes és vannak barátnõi, meg tud élni, nem csak a szerelembõl áll a világ. Nem akarom h elbízza magát, vagy megunjon, vagy lekakiljon. Hiányozzak neki, és jólesik ha kicsit félt, vagy kíváncsi mit csináltam :) így jobban érezteti, hogy szeret :)
Szerintem attól is függ, hogy milyen buli. Egy csajbuliba bármikor illik elmenni, de idegen pasikkal táncolni szerintem nem tisztességes a pároddal szemben... Ez alól kivétel a társastáncos hely, de én ott is csak az ismert haverjaimmal szoktam max. táncolni, akiket a párom is ismer. Az, hogy külön is szerveztek programot, szerintem rendben van, de valamilyen határt szerintem fel kell állítani.
A kérdező hozzászólása: naja, a bizalom a legnagyobb ajándék :) meg nem pasizni megyek oda
A kérdező hozzászólása: ennek örülök, akkor inkább nem mennék bulizni, mivel pasim nem szeret, hanem vele lennék, filmet néznénk, lehet a haverjaimmal, õ haverjaival és mi közösen, de kettesben mégjobban szeretek vele lenni :) amúgy nem szeretek bulizni. Csak a csajok kedvéért megyek, meg a közös fotókért, és mert sajna pasim melózik, barátom nem szereti a disco zenét (igaz én sem) nem tud táncolni, és nem akarja h féltékenykedjek ha félreérthetõ helyzet alakul ki, meg õ sem akar féltékeny lenni ha más pasik akarnak táncolni velem azt mondja. Mondta megbízik bennem, és érezzem magam jól nyugodtan. Mondta õ is néha szeret haverokkal lenni külön, meg velem kettesben, de nem buliban. Vagy egyedül. Csak nem akarok neki sok lenni, nem akarom, hogy megunjon
A kérdező hozzászólása: ez a pasikkal is így van, pasi is vadászhat, ha egyedül, vagy haverokkal megy buliba. Amúgy ez bizalom és hûség kérdése szerintem. Ha barátnõkkel megy valaki, lehet egy szál pasija unatkozna, vagy szarul érezné magát csupa csajjal. Inkább sörözne a haverokkal, kanos bulit tartani. Fõleg ha a pasija a lánynak nem szeret bulizni. Fõleg nem a kedvesével, mert nem szeret féltékenykedni, ha látja, hogy más pasik hogy stírölik :) bár nem az a lényeg hány pasi néz meg, hanem az hogy én csak a pasimat szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: én nem unom meg õt :)

Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nővel?

Legjobb válasz: Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?

Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?
A kérdező hozzászólása: Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nõvel és elege van a farok verdesésbõl?
Ja ha ismerkedni is csak a szex miatt ismerkedsz menj inkább prostihoz, amúgy nem gáz de ne is dicsekedj vele.
Hát elég gáz. Csak a lúzerek járnak, akiknek agybajuk van és nem tudnak normális kapcsolatot kialakítani...
Ezt mindenkinek magában kell lerendeznie, hogy õ hogy viszonyul a dologhoz. Én soha sem tudnék hivatásossal együtt lenni, nem engedné a lelkiismeretem, de hogyha neked nincs ilyen problémád, nem okoz benned lelki törést a dolog, akkor csak nyugodtan. Persze nem kell nagydobra verni.
Szerintem nem gáz, én is járok. Haverokkal szoktunk menni másik városba, ha jövõhéten megjön a fizu, akkor már megyek is. Mostanában havonta egyszer megyek, de pl nyáron volt, hogy hetente mentem, de olyan is volt, hogy 8-10 hónapig egyáltalán nem. Egyébként én 17 évesen voltam elöszõr bordélyban ahova a nagybátyám vitt el, azóta járogatok, szóval nekem egyáltalán nem gáz. Ha az ismerõseid között nem vered nagy dobra, akkor [email protected]ál rá, hogy itt mit mondanak. Ha nincs csajod, akkor miértne? Egy matyizás semmilyen mértékben nem hasonlítható egy dugáshoz, még ha fizetsz is érte. 22/F
A kérdező hozzászólása: ma 10:23 Fízetni a szexért?Miért szerinted ha elkezdesz ismerkedni egy csajjal akkor mennyi pénz megy el mire ágyba viszed?Mozi, fagyi, vacsora, koncert stb stb.Aztán a végén lehet hgy még em fekszik le veled.Volt már ilyen velem.2 hónapig fûztem a csajt, moszi, vacsora, koncert és hasonló hülyeségek aztán még sem lett semmi belõle.Így is úgy is fízetned kell érte.Persze nem ez az életcélom de jelen esetben már eléggé ki vagyok éhezve és nem sok türelmem van csajozni így hogy már meg vagyok feszûlve és nem lennék túl türelmes.De talán érthetõ is hiszen 10 hónapja nem voltam nõvel.
Azert inkabb tartsd meg magadnak, nem kell a vilag tudtara hozni, ne errol iteljen meg kesob olyan aki esetleg ezt es nem sokkal tobbet tud rolad. Viszont ha mashogy tenyleg nem megy, menj el, ne csinalj magadnak ebbol lelkifurdalast. Erezd jol magad, nem te leszel az elso es nem is az utolso aki ilyen helyen jart :) .
Miért, világgá akarod kürtölni? Ha nem, akkor egyáltalán nem ciki. Véleményem szerint még ha világgá is kürtölnéd se lenne ciki, ismerek olyat aki rendszeresen qrvázik és mindig elmeséli. Szerinte ez is csak egy szolgáltatás, mint a pizza kiszállítás vagy az autómosás. Fizetsz érte és megkapod amit akarsz, ennyi, tisztán üzlet.
A kérdező hozzászólása: Igazából már ki is néztem egyet jó kis csajszi és igényesnek tûnik.De az volt a kérdés hogy emnnyire ciki vagy gáz?
A kérdező hozzászólása: ma 10:26 Tudom hogy lehet találni, én sem útszélhiez mennék.Nem vagyok hülye gyerek amúgy:D De azért köszi a tippeket, csak olyanhoz mennék akinek van orvosi igazolása és szigorúan gumiba még a cumit is.
Bocsánat: "az út mellett álló"
Végül is meg lehet érteni. Csak ne az mellett álldogáló nõk közül válasszon, hanem luxusprostihoz menjen! Velük elõre lehet idõpontot egyeztetni, kultúrált környezetben fogadják vendégeiket. És állandó orvosi felügyelet alatt állnak! A neten lehet találni oldalakat, ahol reklámozzák magukat, fotóval, telefonszámmal!
ha ezt elhíreszteled magadról akkor senki nem lesz jó véleménnyel rólad, de ha megtartod magadnak akkor nem teljesen mindegy???
fizetni a sexért??? hülye lennék...
Szerintem nem gáz! Sokba kerül, az biztos. De amíg nem találsz egy rendes, aranyos kislányt és már annyira hiányzik a szex, hogy majd' bele õrülsz, elfogadható, hogy néha-néha megengedsz magadnak egy, az említett módon eltöltött éjszakát. De arra készülj fel, hogy nem két filléredbe fog kerülni!

Érzeni lehet ha egy pasi elmegy benned?

Bocsi semmi tapasztalatom, de érezni valami "folyadékot"? Ha igen milyen érzés?

Legjobb válasz: én olyankor nem érzek semmi folyadékot:) viszont érzem azt, ahogy lüktet, és a pasi is érzi, ha egy lány elmegy, mert õ is lüktet.

én olyankor nem érzek semmi folyadékot:) viszont érzem azt, ahogy lüktet, és a pasi is érzi, ha egy lány elmegy, mert õ is lüktet.
a folyadékot nem érzed, csak valami bizsergetõ érzés van ami téged is melegséggel tölt el


Persze. Ha nincs orgazmusa, akkor elmegy...
Én lány vagyok. Pontosan hogy érted a kérdést...? Szerintem ugyan azt jelenti, de az "elmegy" az olyan vulgáris...
A kérdező hozzászólása: :D de komolyan ! Inkább lányoktól érdekelne válasz !
Ez a két szó ugyanazt jelenti, akármit mondasz. Lehet h más dolgok között van különbség meg van több féle orgazmus, de ez a két szó akkor is ugyanazt (mindet) jelenti. 21L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Elmenni könnyû, azt produkálja a testem, mindenféle konkrét örömérzet nélkül is. Az orgazmus szót inkább csak akkor használnám, ha szívvel-lélekkel is átélem...

Melyik a rosszabb, ha egy férfi hamar elmegy viszont jó a technikája az ágyban, vagy ha rosszul csinálja, pedig bírná sokáig?

L/17 A pasim megy el hamar és nem tudunk ezzel mit kezdeni...

Legjobb válasz: Milyen technikáról beszélünk, ha hamar elmegy?! :D Gyakoroljatok.

Milyen technikáról beszélünk, ha hamar elmegy?! :D Gyakoroljatok.
A kérdező hozzászólása: 2éve együtt vagyunk ...... és egyre rosszabb ... Úgy értem hogy jól csinálja a dolgát az ágyban.. :D
mindkettõ egyformán rossz...másodjára is hamar elmegy? mert ha nem, akkor a duplázás a megoldás
A kérdező hozzászólása: másodjára nem is áll fel.. :S de ha igen akkor az is ritka és ugyan olyan hamar megy el..
Neki kellene rajta változtatni, pontosítva csak õ tudna rajta változtatni. Gyakorlással meg lehet hosszabítani illetve megtanulni a visszatartást. Bár hosszú idõ.

Ha egy lány elmegy aktus közben, de a fiú még folytatja, akkor a lánynak ez nem rossz? Mert orgazmus után összehúzódnak az izmai.

Legjobb válasz: Nem minden aktus során sikerül,hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még,még,mélyebben erõsebben,lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.

Nem minden aktus során sikerül, hogy egyszerre érjen el orgazmust mindkét fél. A hölgyek pár másodperccel az orgazmus után ismételten készen állnak egy újabb orgazmusra, kellemetlennek nem kellemetlen. Próbáljátok meg, hogy minél jobban egymásra hangolódtok, közben a még, még, mélyebben erõsebben, lassabban, mindjárt...elmegyek szavak is irányadóak lehetnek.
Orgazmus után kell pihenõ, mert olyankor kicsit szárazabb leszek, és regenerálódnom kell. Addig általában orálisan folytatom neki.
Ez változó. Általában nem okoz problémát, ha tovább kell szeretkezni, de egyes lányoknál elõfordulhat, hogy túl érzékennyé válnak, és kell nekik egy kis szünet. Egyébként ja, olyankor lehet folytatni szájjal, ahogy az elõzõ hozzászóló írja. ;)
Ez természetes védekezési mechanizmus..mint a csigáknál. Ilyenkor le kell õket hajítani magadról és agyonsózni.
Hát vannak olyan emberek is akik élvezik a fájdalom okozását, és vannak nõk akiknek olyan nagy a tûrõképességük, hogy semmi se éreznek ebben az esetben. De egy átlagos nõnek lehet, hogy kényelmetlen a szitu.
hmm, szerintem ez mindenkinél más, h rossz v sem nekem pl kicsit sem sõt, mivel akkor teljesen magamon kívül vagyok, mert nagyon jó érzés, ezért az, h még folytatja, hosszabbá teszi az orgazmust

Ha egy 12 éves gyerek elmegy egyedül az orvoshoz, akkor szól az orvos a szülőnek? És egy 14 éves gyerek be tud váltani egy receptet vagy kell hozzá szülő?

Legjobb válasz: 14 éves válthat ki receptet és nem szokta a szülõt az orvos felhívni,csak akkor ha valami nagyon súlyos esetrõl van szó és mûteni kellene a gyereket.Tehát ha mondjuk fáj a torkod és elmész dokihoz akkor ír fel receptet és esetleg kiír,de nem fogja a szüleidet felhívni,de persze a gyereknek szólni kell hogy hé anyu rosszul voltam elmentem dokihoz és kiírt a hétre.Én sokszor mentem egyedül dokihoz.

14 éves válthat ki receptet és nem szokta a szülõt az orvos felhívni, csak akkor ha valami nagyon súlyos esetrõl van szó és mûteni kellene a gyereket.Tehát ha mondjuk fáj a torkod és elmész dokihoz akkor ír fel receptet és esetleg kiír, de nem fogja a szüleidet felhívni, de persze a gyereknek szólni kell hogy hé anyu rosszul voltam elmentem dokihoz és kiírt a hétre.Én sokszor mentem egyedül dokihoz.
Szerintem se lesz probléma, nem fogják a nyomozóhatóságot anyukád után küldeni, ha nem érik el.
17:17: hát ez cifra... Szerintem be tudod váltani, minden probléma nélkül.
Azt mondjátok, hogy elutaztak, azért nincsenek otthon, és kész. Õszintén szólva kíváncsi lettem, leírhatnád néhány szóban, hogyhogy nincs szülõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem attól félünk, hogy a szülõk megtudják, hanem attól, hogy az orvos (vagy más) tudja meg, hogy nincs szülõ...
Én esetembe nem szóltak a szülõknek, sok fiatal ment egyedül dokihoz mert a szülõje dolgozott, de hogy most mi van nálatok azt nem tudom.Ha te viszed el az öccséd, veled menne, és te is bemennél vele és mivel 14 éves vagy akkor szerintem nem lesz baj.De mért féltek ennyire ne hogy megtudják a szülõk?Mi a baj?
A kérdező hozzászólása: Semmit, csak akkor biztooos hogy nem szólnak a szülõknek? Légyszi valaki még mondja meg, mert tényleg fontos..
erre én is kíváncsi lennék..
Mit titkoltok ennyire?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi. Mert a rendelõbe a váróba ki van írva, hogy 14 év alatt értesítik a szülõket, de lehet csak "fenyegetésnek" van odaírva. Az öcsém akar elmenni, aki 12 éves. A receptnél meg tudom, hogy vmit alá kell írni, de akkor azt én is aláírhatom (én 14 vagyok) vagy az öcsém (aki ugye 12)?
Sajnálak, sajnos vannak ilyen bonyolult családok, na akkor annyi hogy te 14 éves vagy és 14 éven aluli esetében értesítik a szülõket csak, akkor állj elõ egy olyannak hogy te kísérd el a tesód és ha kérdik hol vannak a szülõk mond meg sajnos dolgoznak, titeket csak az anyukátok nevel és anyukád így mivel nehéz 1 szülõként nevelni titeket ezért megkért hogy kísérd el az öccsédet orvoshoz és nem lesz baj, receptet meg te is kiválthatód.

Melyik elítélendőbb, ha egy 13-15 éves szűz lány egy nap után lefekszik valakivel, vagy ha egy szűz fiú hosszas próbálkozások után, végső elkeseredésében 25 éves kor felett elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom

Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom
mégjó hogy az elsõ!!! a második inkább sajnálatra méltó... 16/L
az elsõ, a második pedig nem elítélendõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyre több lesz aki rájön, hogy valami nincsen rendjén! :) A kérdés direkt arra irányul, hogy az emberek figyelmét ráirányítsa arra, hogy amíg a legtöbben a prostinál elvesztõ fiúkat ítélik el, addig valószínüleg rengeteg olyan lány van, aki ennél sokkal elítélendõbb módon veszti el a szüzességét, nem is tesz érte semmit, mégis õket senki nem tartja lúzernek. Pedig, ha egy ilyen lány majd visszagondol késõbb az egészre valószínûleg ugyanúgy bánni fogja. De neki ezt nem kell szégyelnie, nem tartják bénának, nem kell majd titkolnia a leendõ párja elõtt ( sõt még sajnáltathatja is magát, hogy jaj de szemét volt az aki elvette). Közben meg az a fiú, aki folyamatosan küzdött érte, hogy elveszítse a szüzességét rengeteg megalázást kapott, még a társadalom elítélésével is szembe kell néznie. Nekem az volt a célom ezzel a kérdéssel, hogy erre rávilágítsak, mert én is így veszítettem el, és zavar ez az igazságtalanság. De egyrészt örülök, ha neked nem kell, (nem kellett) ilyen dolgokkal szembenézned, másrészt annak is, hogy itt mindenki inkább az ilyen lányokat ítéli el. Ja és hidd el én sem szerettem volna ilyen "beteg" lenni, hidd el! Örülj neki, ha Te nem vagy az! Irigyellek!
És hány ilyen beteg lehet, aki ilyeneken agyal?!
A kérdező hozzászólása: Azt már tudjuk, hogy rengeteg ilyen fiú van manapság aki így veszíti el, de mennyi ilyen lány lehet, aki ilyen fiatalon egy nap után odaadja magát?
Az elsõ. És az elsõ fogja a legjobban bánni szerintem!
Mindkettõ gáz!
A kérdező hozzászólása: Még az is érdekes kérdés lehet, hogy ki fogja jobban megbánni? A lány vagy fiú?
A kérdezõnek részben igazat adok! Valóban a mai lányok(tisztelet a kevéske kivételnek) ezen versenyeznek például a barátnõjükkel, hogy kit mikor, hányan, mennyi idõ után birizgálnak meg! És érdekes mód ezt az átlag nem ítéli el, sõt egyenesen vagánynak tartják! Hogy egész életében bánni fogja-e az ilyen hogy például egy nap alatt megadta magát? Kétlem! Ezek annyira e

Ha egy férfinek pisilési ingere lesz attól, hogy a makkját izgatom, bepisil, ha nem hagyom abba? Elötte elment pisilni, de izgatás közben szólt, h hagyjam abba egy picit, mert bepisil. De orgazmus után, ha elmegy wc-re, nem tud pisilni.

Legjobb válasz: Ez egy érdekes reflex,létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom,mert én azt tapasztaltam,ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét,akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni,hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni,csak a tövét kell,a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.

Ez egy érdekes reflex, létezõ jelenség, fiu vagyok csak azért írom, mert én azt tapasztaltam, ha zuhanyzás közben erõs vízsugárral veretem a farkam leghegyét, akkor valahogy löki a vizeletet.Ez egy reflex.Nem a leghegyét kell izgatni, hanem a nyakát. Mármint a faroknak.Makkon nincs mit izgatni, csak a tövét kell, a fityót kell rajta rángatni aztán csá.Ezt lehet szájjal is.
Orgazmus - fajfenntartás (Elsõdleges objektíva!) A kiválasztó rendszer mûködése ilyenkor bõven huszadrangú, ezért nem tud pisilni közvetlen orgazmus után, kivéve azt az esetet, amikor a makkot úgy ingerli ahogy te, mert akkor beindítható a vizelet. Ez olyan mint a nyelv lenyomása. Akkor is hányingert vált ki ha üres a gyomrod. Másképp masszírozd a makkot, mert tényleg be fog vizelni a szádba, és nem direkt fogja csinálni!
A válaszok jók! Én csak annyit tennék hozzá hogy én példáúl szex elött azért megyek el pisilni mert akkor könyebben el megyek. Na most ne 5 percre gondoljatok......
Én lány vagyok, de nekem is pisilnem kell, ha felizgulok, és ha közvetlen szex után megyek el wc-re alig akar kijönni, mert még megvan duzzadva minden. Nagyon rossz érzés, mikor majd bepisilsz és nem akar jönni semmi.
En akkor erzek ilyen extrem pisileshez hasonlo ingert, mikor a csajom oralisan elegit ki, elelvezek es utana nem haggya abba hanem tovabb szopja (nem var egy percet sem hanem azonnal folytatja). Sot meg olyan nevetesi kenyszer is elkap :D :D Nem tudom miert, de a pisilesi ingerrel egyutt jar hogy muszaj rohognom mint mikor nagyon csikiznek. Mondtam neki semmi baj meg nem ot rohogom ki, csak ilyen ingert erzek es nem tehetek rola :) Na ehhez mit tudtok hozzaszolni? Masnal is van ez, vagy en vagyok ilyen fura? :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem folytatom ilyenkor...Mert azon gondolkoztunk, hogy vajon bepisilne-e vagy hatalmasat élvezne?
ma 11:19 Folytasd inkább, de másképp! Nehogy abbahagyd!

Hogyan tanulhatok meg táncolni? 16 éves vagyok és nem tudok, de szeretnék megtanulni, pl ha egy-egy buliba elmegyek akkor azért nem árt.

Nagyon gyorsan tanulok, sok mindent sportoltam már és eddig mindenben tehetséges voltam. Viszont táncolni még úgy igazából meg se próbáltam. AZ interneten nincs valami tanulóvideó? Napi egy órám lenne gyakorolni. Légyszi segítsetek, nagyon fontos 16/f

Legjobb válasz: Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)

Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)
a lányeg h. legyen ritmus érzéked, bár van barátnõm akinek nincs mégis mindig táncol a bulikon és senki nem röhögi ki és fiúkkal is szokott táncolni, csak a ritmusra kell mozgatni a tested, kezed lábad, stb.Ha tényleg konkrét tánc érdekel akkor vannak tanfolyamok és tánciskolák, ott kezdõknek is indítanak órákat.
Azért nem árt, ha buli elõtt otthon gyakorolsz egy kicsit. Észrevehetõ a kezdõk bizonytalansága... Rengeteg mozgás elleshetõ a videókról. Sok fiú teszi fel magát, hogy milyen ügyesen táncol. Valóban nagyon jól mozognak. Ha tanulsz tõlük és begyakoroltad magad, hihetetlenül élvezni fogod a táncot, magabiztos leszel és ez nagyon jól fog kamatozni. A lányok imádják az ilyen táncos fiúkat, - szét fognak szedni. Bár sokkal több fiú lenne jó táncos... Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!