Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elhuny kötelessége teljesítése (1 db)

Ha egy katona elhuny kötelessége teljesítése közben, hogyan kárpótolják a családját?

Tudom, hogy egy fiú elvesztését pótolni nem lehet, de a kérdesem arra irányul, hogy mit tesz ilyenkor a katonai vezetés.

Legjobb válasz: kiegészitem az elõttem szolót-kap a család 1 zászlót is.

kiegészitem az elõttem szolót-kap a család 1 zászlót is.
Ha meghal miért járna bármi plusz ez üzemi baleset.
Talán azért te barom, mert meg kellett halnia azért, hogy egy országot megvédjen.
Afganisztánban?Irakban?Egészen más kultúra ahol nem kérnek belõlük, nem is hívták õket, a zsoldért vállalták.Meg az amerikai olaj érdekekért.Az elõzõnek aki baromnak nevezett, de ez a cím inkább téged illet, ha csak ilyen alul kulturáltan tudsz csak válaszolni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az alkalmassági orvosi vizsgálatba miért tartozik bele a fogászat? Ha van pár lyukas fogam alkalmatlan vagyok?

3

Miért van az hogy az amerikai high tech fegyverek egy kis "sártól" is tönkremennek de viszont az orosz fegyverek "halhattatlanok"?

11

Melyik volt az I. és a II. világháború legvéresebb csatája?

3

Mitől függ, hogy egy katonát hova helyeznek Magyarországon?

A katonának jelentkező ember döntheti el, hogy hova, milyen fegyvernemhez szeretne menni, vagy a vezetőség dönti el azt? Függhet az elhelyezés attól is, hogy ha arra a helyre megyek el jelentkezni ahol szeretnék majd szolgálni?
Budapesti lakos vagyok,de Tatára a MH 25.Klapka György Lövészdandárba szeretnék jelentkezni a későbbiekben.

9

Szerintetek felvételin belekötnek?

Már egy jó ideje járok edzeni,és a vállam egy kicsit kattog de nem fáj úgy hogy remélem nem is lesz baj az ízülettel. Bele fognak kötni felvételin? Ne adj Isten valami lenne az ízülettel de tudnám rendesen használni ahozz mit szólnának?

4

A II. világháború idején hogy lehetett elkerülni a besorozást?

Mik voltak azok az okok amik miatt nem volt valaki alkalmas, illetve nem sorozták be és küldték ki a frontra?

9

Ilyen tényleg van, lézetik? Összeurópai "intervenciós haderő"?

Remélem senkit nem riaszt el,hogy a Kurucinfón találtam !
Vagy ez már eleve kétségbe vonja s hihetőségét?
------

De hazánk annyira pacifista, hogy a mesés keleten terjeszti a demokráciát, viszont nincsen szüksége olyan erőre, amely legalább 12 órán át föl tudja tartani az esetleges agresszort, amíg felvonul ellene az esetleges szövetséges az anyaföldön. És ezt az idiotizmust van aki nagykanállal kajolja. Azért írtam "esetleges" szövetségest, mert már (kevesen tudják) régen fölállt az összeurópai "intervenciós haderő". (Igen, ez a neve: intervenciós.) Amit még kevesebben tudnak; összhaderőnemi hadsereg. Ez annyit tesz, hogy minden létező fegyvernem be van tagozva, ezért mindenféle feladat végrehajtására alkalmas, a szárazföldi, tengeri, légi hadműveleteket, különleges operatív műveleteket is beleértve, saját, logisztikai háttérrel. Ami ennél is beszédesebb azoknak, akiknek ez idáig csak bla-bla volt; saját titkosszolgálati háttérrel, saját felderítő szolgálattal, és saját belügyi egységekkel rendelkezik. Rendelkezik még egy olyan jogosítvánnyal is mely egyedülálló a világtörténelemben. Legalábbis még senkinek sem volt pofája leírni előre. Még Sztálinnak, még Hitlernek sem, bár náluk ez evidens volt. Fönnforgás estén (persze ha az illető kormány hazaárulói hozzájuk fordulnak) ez a hadsereg elfoglalhat bármilyen területet az Unióban. Szó szerint okkupálhatja, lezárhatja, belügyi szerveivel irányíthatja és ellenőrizheti, titkosszolgálatával földerítheti, akár rendkívüli állapotot, statáriumot vezethet be tetszése szerint, ahol az adott ország törvényei nem érvényesek, sőt az Unió törvényeit is az intervenciós hadsereg rendkívüli törvényei váltják fel, ahol az igazságszolgáltatást teljes mértékig kiveszik az ottani kormányszervek kezéből. Lisszaboni egyezmény alapján. Aláírta minden hazaáruló kormány a gyönyörű Európában.

2

A seregben hogy megy a (door gunner) vagy is fedélzeti lövészek kiválasztása?

Aki elvégzi a pár hónapos alapkiképzést és van ott hely hiány akkor mehet? És aki fedélzeti lövész az csak azt csinálja vagy ő is a kiképzések során részt vesz a föld harcokban is?

1

Igaz az, hogy Csepelek szolgáltak Vietnámban az amcsik oldalán?

Egy blogban ejtették el fél mondat erejéig, ezért nem lehet hiteles forrásnak nevezni. Érdekesnek tartom a gondolatot. Vajon van valóság alapja?

8

Tűzszerészekhez nehéz bekerülni?

Már úgy értem kell valami külön iskola például valami műszaki végzettség vagy mindent ott tanítanak meg

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!