Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elhív egy lányt randizni, (7 db)

Miért van az, ha elhivok egy lányt randizni, ott teljesen elkezdek bénázni meg megszeppenve vagyok?

Légyszives valaki segitsen, hogy mit tudok én tenni, mert totál gáz, hogy ott szerencsétlenkedek. Furcsa de mikor fiúkkal vagyok ott meg minden jó:beszélek,nem bénázok, szóval semmi. Lányok zavarba hoztok mindig :$

Legjobb válasz: Azért van ez, mert nagyon rástresszelsz hogy összejöjjön. nem azt mondom, hogy ne figyelj rá:) de engedd el magad. ne úgy gondolj rá mint egy matekdolgozatra, hogy jónak kell lennie. csak add magad és élvezd a pillanatokat. Beszélgess vele úgy, hogy legyél önmagad, önfeledten, és lazán. Légy magabiztos. ne mindig avégkifejletre koncentrálj, hanem az adott percre:) Sok sikert;) 17/F

Azért van ez, mert nagyon rástresszelsz hogy összejöjjön. nem azt mondom, hogy ne figyelj rá:) de engedd el magad. ne úgy gondolj rá mint egy matekdolgozatra, hogy jónak kell lennie. csak add magad és élvezd a pillanatokat. Beszélgess vele úgy, hogy legyél önmagad, önfeledten, és lazán. Légy magabiztos. ne mindig avégkifejletre koncentrálj, hanem az adott percre:) Sok sikert;) 17/F
dobj be elõtte egy felest én is így csináltam bevált és csak 140 forint, hamar megnyilsz és a nyelved is beindul:)
A kérdező hozzászólása: köszi az elsõ válaszolónak kipróbálom az utolsó válaszolónak az is kipróbálom xd
hajrá:9 majd írj hogy hogy ent;) elsõ voltam
velem is ez volt a probléma elötte jol beszivtam olyna jot beszélgetünk meg kacarásztunk hogy már ránkszoltak am oziba hogy halkabban:D nagyon jó volt:) a feles is jó ötlet persze:)
Szerintem egybõl ne fogd meg a kezét! :D Az az izgi ha lassan haladtok.
Találkozásnál a 2 puszi ok, de ne akard meg fogni még a kezét.
Egybõl döngesd is meg puszi után!

Ha egy fiú elhív egy lányt randizni, akkor automatikusan a srác fizet mindent?

Tudom gyerekes kérdés:D:D:D de nem akarok beégni^^"

Legjobb válasz: Hát ez nálam természetes hogy én hívom meg a barátnõmet mindenre... Mikor elõször mentünk moziba akkor álltunk a sorba és vettem elõ a pénzt mire láttam hogy húzza elõ a pénztárcáját... Mondtam neki hogy azt most szépen visszarakod, én fizetek... nem hagyta... de ez szerintem idegesítõ egy picit... szóval ha hasonló helyzetbe kerülsz akkor kéressd magad egy kicsit és utána tedd vissza a pénzt... (am barátnõm utána fogta az ezres és benyomta a zsebembe...) másik meg hogy nem mindenképp kell olyan helyre menni ahol költeni kell... ha bpi vagy akkor margitsziget, gellérthegy, meg van egy csomó hasonló hely ahol úgy érezhitek magatokat jól hogy nem kell vásárolni...

Hát ez nálam természetes hogy én hívom meg a barátnõmet mindenre... Mikor elõször mentünk moziba akkor álltunk a sorba és vettem elõ a pénzt mire láttam hogy húzza elõ a pénztárcáját... Mondtam neki hogy azt most szépen visszarakod, én fizetek... nem hagyta... de ez szerintem idegesítõ egy picit... szóval ha hasonló helyzetbe kerülsz akkor kéressd magad egy kicsit és utána tedd vissza a pénzt... (am barátnõm utána fogta az ezres és benyomta a zsebembe...) másik meg hogy nem mindenképp kell olyan helyre menni ahol költeni kell... ha bpi vagy akkor margitsziget, gellérthegy, meg van egy csomó hasonló hely ahol úgy érezhitek magatokat jól hogy nem kell vásárolni...
..hat ha igazi uriember akarsz lenni es be akarsz angyon vagodni CSAJNA AKKOR KESZULJ FEL......igen az az igfazi fiu aki fizet..ezzel lassa a csaj h igazan tetszik eneked ese akarsz vele jarni sok sikert!!!!!!
Aki hív az fizet- ez általában igy van nagy lenne ha elhívnám pár haveromat szülinapi bulira aztán meg átnyújtanám nekik a számlát
Igen.Vegyél neki rózsát, vagy hívd el valahova, menjetek moziba esetleg ha imádja a fagyit meghívhatod fagyizni is
Hát az elég érdekes lehet akkor:)
Ha még nézed a válaszokat: elméletileg illene a fiúnak fizetni mindent, és elvileg ezzel számolni is fog. Viszont: szép dolog a felajánlod, hogy felesben fizetitek a dolgokat. Ezzel a srác se megy tönkre a randiban, és tetszeni is fog neki:)
Kedves elöttem szóló, Ha valaki randira hiv valakit, annak illik állni a költségeit - mert ugye senki nem kérte rá, hogy elhivjon bárkit is. Már ne haragudj, de a te dumád is nagyon rossz. Feminizmus és barátai ...ha megcsinálod a kölykeidet azokat ki látja el ugy 85 százalékban???? A dolgozó feminista nõ akivel megcsináltad...
A kérdező hozzászólása: persze, hogy nézem a válaszokat és köszönöm is õket. :)
Gondolom mindketten iskolába jártok, nyilván a fiúnak a szülei adnak zsebpénzt, de aki ezt kihasználja, az egy olcsó ribanc. Ha van keresete, akkor sem valószínû, hogy mindet nõkre szeretné költeni. Értelmeséknél úgy megy, hogy esetleg egyszer meghív a fiú, másodszor már azt mondod, hogy a felét, vagy a részedet fizeted. Õ sem lopja a pénzt.
Szerintem is vidd el a magad részét, de ne erõltess semmit. Nyugodtan fizethet (legalább látod, mennyire úriember) - és legközelebb hívd meg te. De, ha ezt nem szeretné, akkor fizessetek felesben.
Nem feltétlenül automatikusan, vigyél annyit hogy a magadét fedezni tudd. Amikor fizetni kell valamiért, kezdd elõvenni a pénzt, a legtöbb srác úgyis "leállít" majd :D Hosszabb kapcsolatnál nálam változó, van hogy meghív, van hogy mindenki fizeti a magáét (ez a ritkább), de van hogy én hívtam meg a srácot :) (egyszerûen olyan kedvem volt :D)
Manapság már nem kötelezõ, hogy a fiú fizessen, de szerintem egy úriember igazán megtehet ennyit! Legalábbis az elsõ randin... Viszont pont a kínos helyzetek elkerülése érdekében legyen nálad is pénz! Hátha kiderül, hogy a fiú otthon felejtette a pénztárcáját... :P A vörös rózsától, amit egy fentebbi válaszoló írt, nekem a hátam is borsódzik! Halott virágot adni, ami egy hét alatt elszárad, szerintem minden, csak nem romantikus. :P Arról nem is szólva, hogy a vörös rózsa a lángoló szerelem jelképe, ami az elsõ randin valószínûleg még nincs meg...
A kérdező hozzászólása: ehh.. én már a 30 perc késés miatt megmutattam volna merre van a 'húzzapicsába'..
éhe--->éhes
az eggyik barátnõmet elhívták mozizni 1. a pasi 30 percet késett 2. a számlát a csaj fizette, mert a pasi elfelejtett pénzt vinni 3.mikor moziból kijöttek a a pasi rávette, hogy vegyen kaját meg innivalót is neke, mert éhe...... Na ennyit errõl! Azóta se látta a barátnõm a pénzét......:-(
ez evidens ... az elsõ randin amikor összejöttök akk irdomos h a csávó fizessen de amikor összejöttetek akkor nem kell mindent a fiúnak fizetni egy idõ után pedig egyszer a lány máskor a fiú fizet vagy ha nincs pénze az egyiknek akk fizeti a másik :D de am nem vetted még feleségül akkor miért kéne eltartanod ?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:D:D csak attól félek, hogy nála ez nem így mûködik:D
A fiúnak illene fizetni...de hogy biztos legyél a dolgodban vigyél magaddal a te kajádat és a borravalót fedezõ összeget...vagyis, a rád esõ részt.
A srác fizet az elsõ randin ez alap...csak vigyázni kell a többi randin, hogy nem mindíg õ fizessen mindent mert azt foja hinni, hogy a pénzre hajtassz.

Ha egy lányt elhívok randizni akkor az mit foglal magában? Pl: kézenfogva menni, puszit adni stb. Ez lényegében olyan lenne mint ha azt kérdezném meg hogy járunk?

Legjobb válasz: elsõ randin csak sétálgassatok, ismerekedjetek. A második randin megpróbálhatod megcsókolni és meg fogni a kezét. Attól hogy lesz egy randitok még nem jelenti azt hogy jártok is.

elsõ randin csak sétálgassatok, ismerekedjetek. A második randin megpróbálhatod megcsókolni és meg fogni a kezét. Attól hogy lesz egy randitok még nem jelenti azt hogy jártok is.
Csõ, szerintem még várjál egy-két évet ezzel a csajozással.
Nem. Azt csináltok, amit kényelmesnek éreztek mindketten. Ha kézenfogás, akkor az, ha csók, az, ha szex, szex. És nem, a párkapcsolat nem merül ki abban, hogy megfogom a lány kezét. Azért, mert megkérdezed, hogy jártok-e, nem fog automatikusan kötõdni hozzád érzelmileg, lelkileg, testileg, akárhogyilag. A kapcsolat folyamatosan kialakul, nem pedig "megcsinálják" egy na, mától járunk-szar szöveggel.

Gáz az ha egy lány elhív egy fiút randizni?

14/L

Legjobb válasz: Dehogy! Csak bátorság!

Dehogy! Csak bátorság!
Hát gáz, de nem a te oldaladról, hanem a fiú az... Általában egy fiú szokott elhívni egy lányt randizni... én mindigis "csajnak" gondoltam aki nem mer elhívni valakit randira.
Engem nyugodtan :P 16/f
szerntem sem! 21:27 elhívjalak ? xd
Én hívtam elõször randira a barátomat. :D
a barátomat már az elejétõl mindig én hívom randira >.>
nem engen is elhívhatna egy csaj randizni
Nem. Gáz ha egy fiú zsíros kenyeret eszik?
No.
A kérdező hozzászólása: hûûû köszi :) szerintem elhívom :)

20-25 éves lányok! Mit csináltok ha egy külsőre nem tetsző pasi elhív titeket randizni?

A munkahelyemen nagyon tetszik egy lány, de szerintem ez a vonzalom sajnos egyoldalú. Mivel ott nem nagyon van lehetőségem közelebb kerülni hozzá arra gondoltam hogy elhívnám randizni, csak félek hogy visszautasít és az egész gyár rajtam fog röhögni. Attól is tartok hogy igent mond esetleg szánalomból, és egy roppant kínos randi alakulna ki belőle, ti csinálnátok ilyet? Vagy ha nem tetszik a pasi akkor biztosan elutasítjátok? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. Egyébként ő 23 éves én pedig 27.

Legjobb válasz: Ha nem tetszik, biztosan elutasítanám. Nem röhögtetném ki, nem mondanám, azt mondanám, bocs, de mostanában nem igazán érek rá, elfoglalt vagyok. Egyébként nem a legjobb dolog munkahelyen ismerkedni, késõbb kellemetlen helyzetek lehetnek belõle.

Ha nem tetszik, biztosan elutasítanám. Nem röhögtetném ki, nem mondanám, azt mondanám, bocs, de mostanában nem igazán érek rá, elfoglalt vagyok. Egyébként nem a legjobb dolog munkahelyen ismerkedni, késõbb kellemetlen helyzetek lehetnek belõle.
hó, de pont ez az hogy lehet õ sem mer lépni, mint te. akkor elõször csak beszélgess vele kicsit többet. abból kiderítheted kb hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: Ezt lenne jó tudni hogy van-e nála esélyem. Néha váltunk pár szót, de csak annyit amit mindenki mással is. Hogy deríthetném ki? Mert ha lenne, akár egy pici is akkor megkockáztatnám az égést, de így nem merem :) Ha tetszenék neki valamit már biztos lépett volna, ezért is gondolom hogy nem vagyok rá nagy hatással.
hm. hát akkor gondold végig hogy megéri-e kockáztatni. reálisan gondold végig mennyire tetszhetsz neki. ha undorodik tõled, akkor nem fog elmenni veled. olyannal azért én sem mennék el aki nagyon taszít. de ha nem ez a helyzet, akkor szerintem nyugodtan elhívhatod.
A kérdező hozzászólása: #9 Én egyáltalán nem ilyen vagyok, elsõre megértem a nemet és leállok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem ismerem annyira hogy tudjam elhíresztelné-e. De elég ha csak egy valakinek elmeséli, 2 óra múlva már mindenki tudja a gyárban. Általában ilyen sebességgel terjednek ott a pletykák.
Én azt szoktam mondani hogy "Bocsi, de nem szeretnék" De az a baj hogy a többség nem érti meg és jön azzal hogy "De miért nem? Van barátod? Na légyszíves, nagyon-nagyon tetszel" és tapadnak....Oké te nyilván nem ilyen vagy, kicsit elkanyarodtam. De megmondanám hogy nem. És nem mondanám el a többieknek, max annak csak akivel nagyon bizalmas a viszonyom.
én elmennék. mert könnyen lehet hogy egyébként meg értelmes, szórakoztató és rendes ember. egy randi meg nem házassági ajánlat, szóval miért ne lehetne kipróbálni hogy mi lenne belõle. azt nem értem miért nevetne rajtad az egész gyár. elmesélné mindenkinek hogy elhívtad és lekoptatott? ilyen szemétkedõs lány?
Szerintem azzal, hogy közlöm vele, hogy nem tetszik, nem rúgok belé.A közös sörözést azért ajánlom fel, mert attól még emberszámba veszem.
A kérdező hozzászólása: #5: Szerintem teljesen érthetõ, és sokkal jobb mint ha a képembe mondaná hogy "bocs de ronda vagy úgyhogy nem". Még ha így is gondolja, legalább ne rúgjon már belém.
Úgymond virág nyelven közölném a helyzetet, ebbõl érteni kell a férfinak, hogy mit szeretnék közölni. Szerintem jobban esik ezt feldolgozni, ahogy a kérdezõ is írta :)
#1. Az a leg szánalmasabb mikor csak hazudozni tudnak. Sokkol könnyebb elfogadni ha megmondják, hogy bocs nem tetszel. Mint mindenféle átlátszó baromságot hazudozni. 24f
A kérdező hozzászólása: #1: Ez korrekt elutasítás, még talán fel is tudnám dolgozni :) Egyébként szerintem sem szerencsés munkahelyen ismerkedni, nem is terveztem, de ez a lány átírta a számításaimat. #2: Már ne haragudj de én nem tudnék veled "barátként" sörözgetni amikor egyértelmûen többet akarok. Ez nekem csak kínlódás lenne, fõleg ha a beszélgetések közben esetleg még jobban beléd szeretnék...
Közlöm vele, hogy nem tetszik mint férfi, de szívesen megismerkedem vele emberként egy sör mellett. Az esetek kb 10%-a érti meg és megyünk így sörözni.
A kérdező hozzászólása: Itt vissza is kanyarodtunk a felvetett problémához. Sajnos csak napi pár percet tudok beszélni vele és akkor sem csak ketten vagyunk hanem sokan vannak körülöttünk. Így elég nehéz.

Lányok! Ha elhív randizni egy fiú, akitől egyértelműen nem akartok semmit, de egyébként jól el lehet vele beszélgetni, elmennétek csak azért, hogy ne sértődjön meg?

Egy beszélget?s este miért is ne, vagy jobb egyáltalán nem áltatni? Így sokkal nehezebb lesz vele tisztázni, hogy nem akarok t?le semmit? Nem vagyok gyakorlott ilyen helyzetekben.

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, ha nem akarok semmit, akkor nem is áltatom. Gondolj bele, elmész és õ másnap itt tesz fel egy kérdést, hogy ha egy lány visszautasította,de mégis találkozik vele, akkor lehet-e esélye :) Te tudod, te ismered, mennyire érti meg,hogy semmi sem lehet köztetek, de talán jobb, ha hagyod õt. 22/L

Én úgy gondolom, ha nem akarok semmit, akkor nem is áltatom. Gondolj bele, elmész és õ másnap itt tesz fel egy kérdést, hogy ha egy lány visszautasította, de mégis találkozik vele, akkor lehet-e esélye :) Te tudod, te ismered, mennyire érti meg, hogy semmi sem lehet köztetek, de talán jobb, ha hagyod õt. 22/L
Kerültem már ilyen helyzetbe.De megsajnáltam a srácot és elmentem.Aztán úgy alakult, hogy lett több találkozás is és beleszerettem.Lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye, de ez is benne lehet a pakliban.Hozzáteszem a srác nem tetszett nekem külsõre, de annyira jól éreztem vele magam és nagyon hiányzott már késõbb, ha nem lehettem vele, pedig külsõre tényleg nem volt adonisz. :)
Szerintem ezt csak biztatásnak venné.Én is megjártam már olyannal, aki többet akart mint barátság, én viszont nem.Barátkoztam vele, szigorú keretek között, mégis azt gondolta van esély.A végén már rendõrségi ügy lett belõle, és én már barátkozni sem akartam.Teljesen kifordult önmagából....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!