Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elhív egy lányt (66 db)

Ha elhívok egy lányt "találkozni" akkor hova hívjam el, miről beszélgessek vele, és a legfontosabb: mire figyeljek a reakcióiból?

ezt úgy értem hogy ha mondjuk csavargatja a haját akkor állítólag bejövök neki. (ez csak egy példa)

Legjobb válasz: Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.

Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.
Már egy szimpla séta, vagy pizzázás vagy éppen strandolás is tökéletes "találka hely". A reakciókat alapból észreveszed szerintem..ha sokat mosolyog és zavarban van vagy éppen elpirul akkor tuti tetszel neki.. ;D 15/L

Ha elhívok egy lányt pizzázni miről beszélgessek vele?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle mit szeret csinálni a szabadidejében, szeret-e olvasni, filmezni, sportolni. Az emberek szeretnek a hobbijairól beszélni, és általában sokat is tudnak ilyenekrõl dumálni. Ne ijedj meg ha néha lesz egy kis csönd, ez természetes, hogy eleinte még nem nagyon tudtok mit kezdeni a másikkal,de ha összeilletek, biztosan belejöttök. Hajrá:)

Kérdezd meg tõle mit szeret csinálni a szabadidejében, szeret-e olvasni, filmezni, sportolni. Az emberek szeretnek a hobbijairól beszélni, és általában sokat is tudnak ilyenekrõl dumálni. Ne ijedj meg ha néha lesz egy kis csönd, ez természetes, hogy eleinte még nem nagyon tudtok mit kezdeni a másikkal, de ha összeilletek, biztosan belejöttök. Hajrá:)
a hamburgerrõl
A feltéte(le)krõl.
Ha nagyon tetszik a lány biztos nagyon fogsz izgulni, és akkor nehéz, de ha te is tetszel a lánynak valószínûleg õ is nagyon izgatott lesz. Ilyenkor igazán nehéz jól elbeszélgetni, úgyhogy ne keseredj el, ha az elsõ randi esetleg nem sikerül olyan jól, több találkozóból tudod csak leszûrni, hogy mûködhet-e. Tetszik nagyon a lány?
Rólam, csakis rólam!
komoly ?? bármirõl ami õt is és téged is érdekel.. kérdezz felõle , ami érdekel a lányról ilyesmi.
Ha gondolod, kezdheted általános témákkal /milyen napja volt/, aztán alakul a beszélgetés magától.
Arról amit szeretnél róla megtudni. Ha elhívtad pizzázni, akkor nyilván érdekel a csaj. Hacsak nem a bugyiját szeretnéd, akkor ráb asztál.
Szex, aberrációi, ami érdekel...
róla, magadról:D közös kedvencekrõl!
A pizzáról vagy a gazdasági válságról.

Ha elhívok egy lányt randira, az nemet mond, és történetesen ennek a "sikernek" közönsége is van, akkor az most nagyon gáz?

Persze, hogy az valamilyen szinten de ezt mások úgy élik meg, hogy "Huhú szo.acs!", vagy úgy, hogy "Legalább volt bátorsága megkérdezni, ha már rosszul mérte fel a helyzetet."? Esetleg is-is?

Legjobb válasz: Öregem! Ez nagyon gáz! Én a helyedben el is bujdokolnék örökre!! Egyébként, attól függ Te hogy kezeled. Mondjuk ha kikosarazott mások elõtt, akkor megfordulsz és mitegy magadnak, de úgy hogy mindenki hallja, azt mondod: "Nem baj, majd a következõ bejön ..." Ha Te gáznak érzed és az rí le rólad, akkor a közönség is annak gondolja, ha elütöd egy macsó poénnal, akkor tökös gyerek leszel.

Öregem! Ez nagyon gáz! Én a helyedben el is bujdokolnék örökre!! Egyébként, attól függ Te hogy kezeled. Mondjuk ha kikosarazott mások elõtt, akkor megfordulsz és mitegy magadnak, de úgy hogy mindenki hallja, azt mondod: "Nem baj, majd a következõ bejön ..." Ha Te gáznak érzed és az rí le rólad, akkor a közönség is annak gondolja, ha elütöd egy macsó poénnal, akkor tökös gyerek leszel.
Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Te megkérdezted, bátor voltál. Bár én ugyan nõ vagyok, szóval nem tudom a férfiak hogyan állnak ehhez a dologhoz. Én nem is mondtam volna mindenki elõtt nemet, egyszerûen azt mondtam volna, hogy beszélgessünk gyere, és mikor a közönség eltûnik akkor utasítottam volna el a randimeghívást. Azt azért hozzáteszem, hogy neked is lehetett volna annyi eszed, hogy nem társaságban kérdezel ilyet :)
Mi az hogy! Nagyon is!
Ebbõl tanulsz. Sok mindenre nem tudsz elõre felkészülni. Csak a tapasztalattal tudsz jobb lenni, ami azt jelenti, hogy csomószor rosszul sikerülnek a dolgok. Egészen addig, amíg azt nem csinálod, ami mûködik. Ne éld meg ezt kudarcként. Azt tetted, amit helyesnek láttál.
A kérdező hozzászólása: Most, hogy mondjátok, az elkülönítés tényleg nem ártott volna.
Ja. Ha érzed, hogy jól megy a beszélgetés és az egész baráti társasága kedvel, akár az orruk elõtt is behúzhatod a számát. Helyzetfüggõ. De ha csak kicsit is megérzed, hogy a barátnõk nincsenek 100%-ig veled, akkor el kell különítened. Általában a barátnõk nagyobb gondot jelentenek, mint maga a csaj.
kb olyan mintha közönség elõtt elcsúszol a jégen, vagy közönség elõtt véletlenül kuka mellé dobsz egy szemetet. elbuksz, tehát valamilyen szinten gáz, de kit érdekel :P ezért szoktak olyat csinálni az emberek, hogy ha elhívsz valakit randira és társaságban van pl, akkor megkéred hogy beszélhessetek négyszemközt. persze a kudarcra ekkor is fény derülhet, de talán egy fokkal kevésbé kellemetlen. de nyilván minden embert érnek kudarcok, szóval semmi szégyellnivaló nincs az ilyen próbálkozásokban. inkább az szégyellnivaló, ha valaki kerüli a kihívásokat.
Attól függ, hogy milyen környezetben van ez az egész. Ha az ismerõsi körben, akkor próbáld meg elkülöníteni a csajt. Ne a többiek orra elõtt hívd el, mert ez neki is ciki. Lehet, hogy a barátnõi nyomására mond nemet, közben meg igent mondana. De mielõtt elhívnád inkább jólenne, ha valami kapcsolatot kialakítanál vele. Én inkább a telefonszámát húznám be, azt úgyis könnyebben megadják, minthogy azonnal elmenjen veled valahová. A lényeg, hogy különítsd el. Ha nem tudod elkülöníteni, akkor randizni sem fog veled. Ha idegenek elõtt szólítasz le egy csajt, akkor tök mindegy, hogy mit gondolnak. A legtöbben csak döbbenten állnak/ülnek. Nem is értik, hogy mi történik, annyira nem mindennapi nekik, hogy valaki leszólít egy lányt. De mondok valamit. Ki nem [email protected] le, hogy mit gondolnak? Az indulatod, hogy megismerkedj azzal a lánnyal sokkal erõsebb legyen, mint a félelmed, hogy más mit gondol. Ez a lánynak is lejön és nagyon imponáló.
aki nem mer, az nem is nyer
tudom h te kicsit gáznak éled meg, én is annak élném, de kívülrõl nem annyira gáz ez, én legalábbis ezért biztos nem néznélek le, sõt! bár igen, attól is függ h hogy reagáltál a nemleges válaszra:D
A kérdező hozzászólása: Lehetett volna, de túl biztos voltam magamban. :P
Hogyan utasított vissza?
A kérdező hozzászólása: Annyira nem érzem gáznak. Nem sütöttem el semmiféle macsós dolgot, de nem is estem kétségbe, csak elsétáltam a tett helyszínérõl. De van rá esély, hogy gázabbnak fogom érezni, ha összefutok az egyik "tanúval".
Is-is. Elõször az elsõ variáns van, majd utána mondjuk másnaptól következik a másik. Az is lehet, hogy a felszínen mindig úgy fogja tálalni, hogy de benézted, holott belül egyáltalán nem így gondolja. Függ attól is, hogy õ megmerné -e vagy sem. Illetve attól, hogy milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban...


Ha elhívok egy lányt (házi) buliba (amit persze én szervezek) mondhatom neki, hogy ha akar hozhat magával valakit?

Legjobb válasz: Én mondanám, úgyhogy: igen. Miért ne? Ha ismeretlenekbõl áll a társaság, akkor rajtad kívül esetleg lesz más ismerõse is. Na meg eldönti, mit szeretne.

Én mondanám, úgyhogy: igen. Miért ne? Ha ismeretlenekbõl áll a társaság, akkor rajtad kívül esetleg lesz más ismerõse is. Na meg eldönti, mit szeretne.
Ez most komoly? :D Jesszus ha te szervezed akkor miért ne mondhatnád neki? Nem értelek...
Szerintem egybõl ne fogd meg a kezét! :D Az az izgi ha lassan haladtok.
Találkozásnál a 2 puszi ok, de ne akard meg fogni még a kezét.
Egybõl döngesd is meg puszi után!

Ha elhívok egy lányt valahova (akár ha csak sétálni) mindig úgy ébredek hogy nemtudom miért de parázok és marhára izgulok hogy mi lesz. Hogyan lehetne ezt "megszüntetni"?

Utálom mikor a semmiért izgulok :( és nem csak úgy ébredek hanem addig parázok amíg meg nem látom és nem kezdek el beszélgetni vele.

Legjobb válasz: ez normális:D én is mindig izgulok:D

ez normális:D én is mindig izgulok:D
A kérdező hozzászólása: Hogy értetted azt hogy bajban leszel?
mindenki izgul! nehogy azt hidd, hogy akivel találkozol a nyugalom szobra. õ is ugyanannyira izgul mint te. de ez normális...
2 tequila megoldja a problémád, de ne sétálni vidd, mert azzal bajban leszel :D
akkoris. én olyankor is szoktam izgulni, ha egy haverral megyek valahova.igaz akkor azér annyira nem:DD l.15
ez neked semmi? jól állsz a dolgokhoz
majdnem ugyanaz a kettõ
A kérdező hozzászólása: de még nem is randi...hanem csak elmegyünk beszélgetni
ez természetes, mindenki izgul egy randi elõtt, még én pedig az izgulás olyan messze áll tõlem mint az ész
Elõször énis izgultam, de mostmár egyáltalán nem, akorsem ha még nem is ismerem. Csak nyugodtan próbáld ugyselesz semmi gond csak elebszélgettek aztán annyi..

Miért van az, ha elhivok egy lányt randizni, ott teljesen elkezdek bénázni meg megszeppenve vagyok?

Légyszives valaki segitsen, hogy mit tudok én tenni, mert totál gáz, hogy ott szerencsétlenkedek. Furcsa de mikor fiúkkal vagyok ott meg minden jó:beszélek,nem bénázok, szóval semmi. Lányok zavarba hoztok mindig :$

Legjobb válasz: Azért van ez, mert nagyon rástresszelsz hogy összejöjjön. nem azt mondom, hogy ne figyelj rá:) de engedd el magad. ne úgy gondolj rá mint egy matekdolgozatra, hogy jónak kell lennie. csak add magad és élvezd a pillanatokat. Beszélgess vele úgy, hogy legyél önmagad, önfeledten, és lazán. Légy magabiztos. ne mindig avégkifejletre koncentrálj, hanem az adott percre:) Sok sikert;) 17/F

Azért van ez, mert nagyon rástresszelsz hogy összejöjjön. nem azt mondom, hogy ne figyelj rá:) de engedd el magad. ne úgy gondolj rá mint egy matekdolgozatra, hogy jónak kell lennie. csak add magad és élvezd a pillanatokat. Beszélgess vele úgy, hogy legyél önmagad, önfeledten, és lazán. Légy magabiztos. ne mindig avégkifejletre koncentrálj, hanem az adott percre:) Sok sikert;) 17/F
dobj be elõtte egy felest én is így csináltam bevált és csak 140 forint, hamar megnyilsz és a nyelved is beindul:)
A kérdező hozzászólása: köszi az elsõ válaszolónak kipróbálom az utolsó válaszolónak az is kipróbálom xd
hajrá:9 majd írj hogy hogy ent;) elsõ voltam
velem is ez volt a probléma elötte jol beszivtam olyna jot beszélgetünk meg kacarásztunk hogy már ránkszoltak am oziba hogy halkabban:D nagyon jó volt:) a feles is jó ötlet persze:)
Ahogy érzed.
Egyáltalán nem. Mindenkivel megesik az ilyesmi, szóval ettõl felesleges félned.
Annyira, hogy többé nem is mehetsz emberek közé. Örök számûzetés vár rád.

Ha elhívok egy lányt sétálni milyen témákról lehet beszélni?

Legjobb válasz: A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül.

A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül. A kérdésre nem érkezett válasz a határidõn belül.
Pl: pillangók nemi életérõl..:)
beszélj a kamionok index szerkezetérõl.
bármirõl...
csakis továbbfejlesztett magfúziós elméletrõl lehet beszélgetni egy lánnyal séta közbe, különben feláldoz egy azték istenségnek miközbe az anyja megnyúz. Ezt mindenki tudja te kis tudatlan.
az asztro éspervagy kvantumfizika területén történt jelentõs eredmények és felfedezések az elmúlt 2 évtizedben. család, barátok, közös haverok, bulizási szokások, vallásosság, suli, jövõ, kertes v panel, amerika v európa, filmek, zene, sport, szabadidõ, könyvek ha nagyon nem megy a beszélgetés akkor ezeket 15 perc alatt meg tudjátok beszélni, ha megy akkor 2-3 kitölthet egy egész randit, szóval nem ezen múlik.
attol fugg, hogy hova mentek. Tudnek segiteni, irj privit:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. :D
suli, baráti kör, filmek, zene, sorozat, továbbtanulás, bulik, sport, kirándulás, utazás, kedvenc helyek, legjobb élmény, milyen volt a nyaratok, háziállatok, mit szoktatok csinálni suli után, stb. :)

Mi az amire ha elhívok egy lányt nem tud nemet mondani?

Vmi nagyon extra kellene mert még sose találkoztunk tehát könnyen nemet tud mondani, viszont én mindenáron meg akarom ismerni.

Legjobb válasz: shoppingolas ....ugy hogy te fizetsz :P

shoppingolas ....ugy hogy te fizetsz :P
kérdezd meg töle hogy patkoltále már disznót , tuti elmegyveled nálam bevált.
A jóképû fiúkra.
mond neki, hogy "van egy lány akit el akarok hívni randizni.. nincs tipped mit mondhatnék neki, hogy eljöjjön velem?.. ja várj csak.. van nálam róla kép is" --zsebedben kotorássz-- és vegyél elõ egy kis tükröt aztán mutasd meg neki.. "na itt is van :) szerintem kivételesen szép lány és nagyon tetszik... ha a helyében lennél mi az amire nem tudnál nemet mondani? " lényeg, hogy ugyan olyan természetességgel add elõ minden részét és a végén, ha válaszol a kérdésre, bármit is mond neked: Pl "mond neki, hogy >>kukutyin tankos disznó<< " akkor utána nézz a szemébe ismételd el amit õ mondott neked, hogy mondd azt... tehát miközben a szemébe nézel elismétled, hogy "kukutyin tankos disznó" MÉG AKKOR IS HA AZT MONDJA "jaj bocs, de nem akarok tõled semmi komolyat" nézz a szemébe és ismételd el, mintha azt vetted volna válasznak... hidd el röhögni fog :D
hát persze ebböl élünk :D
A kérdező hozzászólása: látom vannak itt rutinos csábítók :D jöhetnek még ilyen poénos de megvalósítható tippek.
Kérd meg, hogy kísérjen el egy telitalálatos lottószelvény beváltása alkalmából, a lottózóba.
A kérdező hozzászólása: én még tahitire is elvinném :D csak 1 dolgot tudok róla h mit szeretne, mert alig ismerem, de már láttuk egymást, kinézet alapján nem utasított el. az az 1 dolog pedig nagyon költséges és õ is kellene hozzá már az elejétõl fogva.
#2 Mert neki nem voltak elég jóképûek :P
Álomutazás Tahitire. Remélem segítettem.
Nem tudod róla, hogy mit szeret? Milyen programot? Mert ha olyat találsz ki, akkor úgyis elmegy. Engem pl a kedvenc bandám koncertjére hívtak el, arra kb senkinek se mondtam volna nemet. :) Te is valami ilyesmiben gondolkozz esetleg, ahova akár haverságból is elmegy valaki, mert ott ha jól érzitek magatokat együtt, könnyen kialakulhat bármi.
A kérdező hozzászólása: Azokra tudott :D
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi, ez nagyon jó :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!