Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elfogad egy olyan közös (2 db)

Ha egy lány elfogad egy olyan közös programot amin csak ketten vagyunk akkor már lehet hogy van esély?

Vagy lehet hogy még ettöl is barátnak néz?

Legjobb válasz: na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?

na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?
szerintem ha baratja van nem kene forcirozni a dolgot...en letepnem a baratom fejet he egy masik csajjal elmenne kettesben valamerre... ha elmegy igen az mar jelent valamit, de jotisztazni a szandekotokat egymas fele...szerintem ugy korrekt
Attól is függ milyen program, ha valami romantikus akkor biztos van esély. De pl nekem is van barátom mégis szoktam más fiúkkal eljárni moziba, iszogatni, koncertekre, vagy akárhova. Ez nem jelenti hogy bármelyik is érdekelne, mivel a barátomat szeretem, a többiek csak egyszerû barátok, haverok nekem, bármit is akarnak.
A kérdező hozzászólása: De romantikusnak mi tekinthetö?
Szia! velem egy osztálytártam ugyan azt csinálja. Mindig találok valami kofogást. (remélem te vagy az XD) Egy hülyeség miatt elkéne mennem vele fagyizni. De engem ott mindenki ismer, és különben is. van pasim, igy nemkell nekem más. Ha tényleg akarna valamit akkor otthagyná a fiút de ha nemmegy akkor felejcsd el.
hát nekem is volt pasim mikor egy másikkal elmetem moziba és sétálni a margitszigetre:) a pasim tudott errõl és én NEM gondoltam a mozis srácra hogy összejönne velem.õ hívott és még lehet esélye is lett volna.azóta is berátok vagyunk és a pasimmal azóta is együtt vagyok:)

Mi van akkor ha a válóperemre csak egy tanút tudok magammal vinni, de 2 írja alá? 1 tanút elfogadnak? Mi van ha nincs olyan ismerősöm aki tudná a helyzetemet igazolni? Nem közös egyezéses lesz és gyerek is van.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.

Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak 1 tanúval írassam alá?Olyannal aki eltud velem jönni?
ojannal kell aláíratni aki eltud menni a tárgyalásra.
Tanút ne vigyél, hanem indítványozd a tárgyaláson xy tanúkénti meghallgatását. A bíró pedig eldönti, hogy meghallgatja-e. Ha oda viszed lehet, hogy meghallgatja, de sok tárgyalást tûznek egy napra, nem biztos, hogy idõ van a meghallgatására. Ha van oké, de ha nincs, akkor hiába megy oda szegény. Esetleg mehet még egyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!