Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elfogad egy olyan (7 db)

Ha én bejelölök egy olyan szakot amire több tantárgyat is elfogadnak és nekem van egy kémia biosz emeltem akkor megkapom a max 100 pontot ha mondjuk nem ezeket számítom be hanem a matekot és a latint?

Egészségügyi szervez? szakról lenne szó és mind a 4 tantárgyat elfogadják. Ja és nem dupláznék.

Legjobb válasz: Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.

Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A jelentkezés nem úgy mûködik, hogy te mit számítasz be és mit nem. Ha jelentkezel, akkor õk a lehetõ legjobb számolási módot fogják kikalkulálni a jegyeid/érettségi eredményed alapján.
1. vagyok 3.-nak írom: Igen, ezzel tisztában vagyok. Ezt arra értettem, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy pl. a 3 felvételi tárgy az angol, a matek és a történelem. Mondjuk az illetõ emelt töri érettségit tesz. És ezután nem úgy fogják számolni, hogy a két jó eredményû közepet beszámolják, és emellé megkapja az emeltért az 50 pontot.
Biztosan, de olyan nõt keress akire NEKED van szükséged!
olyat szerintem nem fogsz találni, aki egybõl összeköltözést akar, de olyat lehet, aki elfogad a gyerekeddel. van rá idõd, a gyerek úgyse emlékszik arra, ami ilyen pici korában történik, szóval tud majd igazi anyjaként tekinteni a párodra :) a vér szerinti anyja alkesz, vagy hogy érted, hogy veszélyes? semmi remény rendbehozni a kapcsolatot? hány éves vagy?
Nem zavarna, de nem egy hónap s nem két hónap után költöznék össze Veled. Úgy érzeném ebben az esetben, hogy anya pótlót keresel...
A kis lány nálam nem lenne probléma, de ha mondjuk 1 hónap után akarnál összeköltözni, lehet úgy érezném babysittert keresel.
Az en paromnak 2 lanya van 2-5 evesek, es nem zavart. De tobb mint egy ev utan koltoztunk ossze, addigra a gyerekek is megismertek megkedveltek talan meg szeretnek is. Senki nem fog azzonal hozzad koltozni, lassu viz partott mos...
Lányt nem fogsz találni. Esetleg egy éretteb nõt, aki már anya és amúgy maga sincsen túl jó helyzetben, neki is szüksége van támaszra. Van egy tanácsom. Ne utasítsd el elsõre, mert lehet belõle jó dolog is. Keress egy anyaotthont, ahol otthon nélkül maradt anyák, gyermekeikkel élnek és onnan szabadulni szeretnének, de egyedül nem megy. Nagyon sok fiatal, szép, helyes asszony kerül ilyen helyzetbe. Te segítesz rajta, õ segít rajtad. A gyerekeknek meg lesz szép családjuk :)
Az a gond, hogy te az összeköltözést azért sürgetnéd, mert kell a baba mellé egy "anya". Na ez megrémítheti a nõt, kap egy számára idegen kisbabát, akit gondoznia kell. Biztos nehéz neked a kicsivel egyedül, de ha megismersz valakit, akkor idõt kell adnod a kapcsolatotoknak, el kell fogadtatni a gyermeket a nõvel, hogy megszeresse és szeretettel gondozza ( kényszerbõl az ilyen dolog nem jó).
Semmi baj a babával, de összeköltözni biztosan nem akarnék, csak hosszabb idõ után.
Általában nem úgy szokott történni, hogy az elsõ randi után költözés. Valószínû az lenne az érzésem hogy anyukát keresel a gyereknek, nem párt magadnak. Anyuka hol van?
Úgy látom mindened a gyermek :) Ami nem is baj, de ténylegesen párkapcsolatot kellene keresned, persze mindent elmondva, s ha elfogadja akkor randizol még vele ha nem nem.. De ne azt mond neki hogy költözz hozzám és törõdj a gyermekemmel.. Mert egy nõnek sem kellemes az ilyet elfogadni. Ha nem akarsz válaszolni ne válaszolj a kérdéseimre!: 1.Anyuka hol van? 2. Hol szoktál keresni barátnõt? 3. Dolgozol, gyerekkel vagy? Ha dolgozol ki tud vigyázni a kis lurkóra?
De jó lenne ha a pasim legalább gyermeket akarna.. De sosem lehet :( Pedig én annyira szeretnék, még akkor is ha vérszerint nem is az enyém! Remélem minden helyre jön :)
A kérdező hozzászólása: Na igen sejtettem hogy ez lehet a gond. Az anyuka veszélyes a gyerekre, és a felügyeletem nélkül nem lehet rábízni.(ez komoly) Így nem tudok dolgozni, a szüleim meg nem tudnak segíteni. És igazából nem anya pótlót keresek csak olyan lányt akivel egybõl a mély vízbe kell ugrani. és akkor valószínûleg ettõl ijednek meg. Azért köszönöm mindenkinek a választ.
Baba ide vagy oda, nagyon nehezen fogsz olyan nõt találni, aki rögtön a mély vízbe ugrik.. én nem is tudom, hogy csinálnak-e ilyet a nõk. Megértem, hogy a kislány mellett nincs nagyon idõd randizgatni vinni egy nõt, de ha a megfelelõ korosztályban keresgélsz, nem hiszem, hogy probléma lehet egy nõnek a kislány. Semmiképp se hallgasd el, de ne is azzal indíts, hogy az anyukájára nem lehet számítani, mert menekülni fog..
Fiatal és gyerektelen énem ellenére azt mondom nem probléma, megtudnék birkózni a helyzettel, de ahogy itt többen is mondták, nem úgy, hogy a gyerek az elsõ. Ha párkapcsolatot keresek, akkor azt keresek és nem egy nevelt gyereket, akit a nyakamba akarnak varrni. Nem költöznék össze senkivel, csak ha tényleg úgy érezném, hogy én kellek annak a férfinak és nem csak mama pótló!

Ha egy lány elfogad egy olyan közös programot amin csak ketten vagyunk akkor már lehet hogy van esély?

Vagy lehet hogy még ettöl is barátnak néz?

Legjobb válasz: na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?

na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?
szerintem ha baratja van nem kene forcirozni a dolgot...en letepnem a baratom fejet he egy masik csajjal elmenne kettesben valamerre... ha elmegy igen az mar jelent valamit, de jotisztazni a szandekotokat egymas fele...szerintem ugy korrekt
Attól is függ milyen program, ha valami romantikus akkor biztos van esély. De pl nekem is van barátom mégis szoktam más fiúkkal eljárni moziba, iszogatni, koncertekre, vagy akárhova. Ez nem jelenti hogy bármelyik is érdekelne, mivel a barátomat szeretem, a többiek csak egyszerû barátok, haverok nekem, bármit is akarnak.
A kérdező hozzászólása: De romantikusnak mi tekinthetö?
Szia! velem egy osztálytártam ugyan azt csinálja. Mindig találok valami kofogást. (remélem te vagy az XD) Egy hülyeség miatt elkéne mennem vele fagyizni. De engem ott mindenki ismer, és különben is. van pasim, igy nemkell nekem más. Ha tényleg akarna valamit akkor otthagyná a fiút de ha nemmegy akkor felejcsd el.
hát nekem is volt pasim mikor egy másikkal elmetem moziba és sétálni a margitszigetre:) a pasim tudott errõl és én NEM gondoltam a mozis srácra hogy összejönne velem.õ hívott és még lehet esélye is lett volna.azóta is berátok vagyunk és a pasimmal azóta is együtt vagyok:)


Mi van akkor ha a válóperemre csak egy tanút tudok magammal vinni, de 2 írja alá? 1 tanút elfogadnak? Mi van ha nincs olyan ismerősöm aki tudná a helyzetemet igazolni? Nem közös egyezéses lesz és gyerek is van.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.

Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak 1 tanúval írassam alá?Olyannal aki eltud velem jönni?
ojannal kell aláíratni aki eltud menni a tárgyalásra.
Tanút ne vigyél, hanem indítványozd a tárgyaláson xy tanúkénti meghallgatását. A bíró pedig eldönti, hogy meghallgatja-e. Ha oda viszed lehet, hogy meghallgatja, de sok tárgyalást tûznek egy napra, nem biztos, hogy idõ van a meghallgatására. Ha van oké, de ha nincs, akkor hiába megy oda szegény. Esetleg mehet még egyszer.

Szeretnék venni egy szintetizátort. Kinéztem egy német gyártmányú MC CRYPT MK-4100 típusú hangszert. Gondoltam ez csak nem lehet olyan sz*r ha német gyártmány. Elfogadnék pár jótanácsot ezzel kapcsolatban. (? )

Utánanéztem a dolgoknak azt már tudom, hogy érdemes yamahát venni, a casio pedig kaki, de err?l a márkáról viszont semmit sem tudok. Úgy 20 000 ft-ot szeretnék rááldozni maximum. Nemrég vettem egy gitárt, elkezdtem tanulni de úgy érzem az valahogy "nem én vagyok" el is fogom adni viszont nagyon szeretnék zenélni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.

Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.
A kérdező hozzászólása: Kissé hülyén írtam ki a kérdést mert ez az mc crypt csak 9000 ft. Nézelõdök még azért nem szeretnék valami gagyit venni, persze túl sokat sem költeni. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: A yamahákról csupa jót olvastam, másrészt nem gondoltam volna, hogy expresszen vagy tízszer annyi hangszeres hirdetés van mint vaterán és teszveszen. Ezt találtam: http://www.expressz.hu/hangszer/billentyus/szintetizator/hir.. Ez milyen? :)
Nem lehet Sajnos ki kell várnod azt amíg kiküldik
Sajnos nem lehet, és jobb nem kockáztatni. Valahogy próbáld megoldani másképp az eljutást a munkahelyre.

Gyermekes anyukák elsősorban több gyermekesek, ti nem gondolkodtatok el azon, ha az élet, úgy hozná, hogy egyedül maradtok a gyermekekkel, vajon találtok e olyan férfit aki elfogad benneteket gyermekeitekkel együtt?

Nem vagyok egyedülálló van férjem és három pici gyermekem, de felmerült bennem a kérdés, hogy mi lesz ha... és minden férfi meg fog futamodni a gyermekek miatt?

Legjobb válasz: Az ismerettségi körömben a gyerekes anyukák könnyebben találtak párt, mint az egyedülálló nõk. Számomra nagy rejtély, hogy miért, de tény, hogy 2-3 gyerekkel belátható idõn belül "elkeltek"az anyukák. Ellenben több egyedülalló ismerõsöm van, aki képtelen párt találni.

Az ismerettségi körömben a gyerekes anyukák könnyebben találtak párt, mint az egyedülálló nõk. Számomra nagy rejtély, hogy miért, de tény, hogy 2-3 gyerekkel belátható idõn belül "elkeltek"az anyukák. Ellenben több egyedülalló ismerõsöm van, aki képtelen párt találni.
Gondoltam már rá, mi lenne ha elveszíteném a férjem, de számomra õ a tökéletes társ, ezért fel sem merülne bennem, hogy másik társ után nézzek. Azon szoktam néha elgondolkodni, hogyan szervezném az életem, hogy a gyerekeknek mindent meg tudjak adni, ha egyedül maradnék velük. Nekem másik férfi már az életben nem kell. Soha nem tudná senki megadni azt a boldogságot és harmóniát, amit Õ jelent nekem, mindennél jobban szeretem. Így nem is próbálkoznék. Én megtaláltam, akit kerestem a világban, ha õ nem lenne már, nem tudnám magam új férfi mellett elképzelni. Az életem többi területével foglalkoznék, élném az életem, ha muszáj, nélküle.
5 Éve nevelem egyedül a gyerekeimet, és abszolút nem hiányzik egy férfi jelenléte. Nem életcélom, hogy pasit taláåak. A gyerekeimnek van apja, bõven elég nekem az õ dolgait elviselni, semmi szükségem arra, hogy valaki minden nap 'boldogítson'. Szóval az, hogy egy férfi elfogad e engem gyerekestõl nem érdekel. Én, és a gyerekeim kell, hogy elfogadjunk valakit, de ilyen még nem jött szembe. Csak olyan, aki tovább bonyolította volna az amúgy sem egyszerû életünket. Ilyentõl meg ments isten. Inkább egyedül maradok. Abszolút nem vagyok társfüggõ. De szinte az összes egyedül álló anyuka ismerõsöm 1 éven belül új kapcsolatba kezdett.
Utolsó: az egyedülálló anyuka ismerõseid hol ismerkedtek??? Komolyan érdekel, mert aki egyedülálló, mindig ott van vele a gyerek, mint egy élõ villámhárító, a férfiak eleve meg se merik szólítani, mert azt hiszik van férje.
Mivel az idõ halad, mi sem leszünk fiatalabbak, így szerintem azért lehet könnyebb mondjuk harminc-negyven évesen gyerekkel találni párt, mert az ilyen idõs pasiknak vagy szintén vannak már gyerekeik (elváltak pl.), vagy nem is akarnak gyereket. Egy harmincX éves gyerektelen nõrõl elég sanszos, hogy mihamarabb gyereket szeretne, így ha egy pasi (már) nem szeretne gyereket, akkor vonzóbb számára az a nõ, akinek vannak gyerekei.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!