Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elfogad egy (34 db)

Ha egy lány elfogad egy olyan közös programot amin csak ketten vagyunk akkor már lehet hogy van esély?

Vagy lehet hogy még ettöl is barátnak néz?

Legjobb válasz: na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?

na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?
szerintem ha baratja van nem kene forcirozni a dolgot...en letepnem a baratom fejet he egy masik csajjal elmenne kettesben valamerre... ha elmegy igen az mar jelent valamit, de jotisztazni a szandekotokat egymas fele...szerintem ugy korrekt
Attól is függ milyen program, ha valami romantikus akkor biztos van esély. De pl nekem is van barátom mégis szoktam más fiúkkal eljárni moziba, iszogatni, koncertekre, vagy akárhova. Ez nem jelenti hogy bármelyik is érdekelne, mivel a barátomat szeretem, a többiek csak egyszerû barátok, haverok nekem, bármit is akarnak.
A kérdező hozzászólása: De romantikusnak mi tekinthetö?
Szia! velem egy osztálytártam ugyan azt csinálja. Mindig találok valami kofogást. (remélem te vagy az XD) Egy hülyeség miatt elkéne mennem vele fagyizni. De engem ott mindenki ismer, és különben is. van pasim, igy nemkell nekem más. Ha tényleg akarna valamit akkor otthagyná a fiút de ha nemmegy akkor felejcsd el.
hát nekem is volt pasim mikor egy másikkal elmetem moziba és sétálni a margitszigetre:) a pasim tudott errõl és én NEM gondoltam a mozis srácra hogy összejönne velem.õ hívott és még lehet esélye is lett volna.azóta is berátok vagyunk és a pasimmal azóta is együtt vagyok:)

Ha én bejelölök egy olyan szakot amire több tantárgyat is elfogadnak és nekem van egy kémia biosz emeltem akkor megkapom a max 100 pontot ha mondjuk nem ezeket számítom be hanem a matekot és a latint?

Egészségügyi szervez? szakról lenne szó és mind a 4 tantárgyat elfogadják. Ja és nem dupláznék.

Legjobb válasz: Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.

Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A jelentkezés nem úgy mûködik, hogy te mit számítasz be és mit nem. Ha jelentkezel, akkor õk a lehetõ legjobb számolási módot fogják kikalkulálni a jegyeid/érettségi eredményed alapján.
1. vagyok 3.-nak írom: Igen, ezzel tisztában vagyok. Ezt arra értettem, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy pl. a 3 felvételi tárgy az angol, a matek és a történelem. Mondjuk az illetõ emelt töri érettségit tesz. És ezután nem úgy fogják számolni, hogy a két jó eredményû közepet beszámolják, és emellé megkapja az emeltért az 50 pontot.

Ha egy srác huszonévesen kb.16-17-nek néz ki max, akkor egy 14-15 év körüli lány szülei jobban elfogadnák szerintetek?

Legjobb válasz: huszonévesen gáááz, ha 16-nak nézel ki ez még inkább taszító a szülõk szemében ilyen éretlen, elkeseredett, életképtelen, perverz srácnak fogsz tûnni a szemükben 14 éves lány szülei, ha normálisak, akkor lefordulnak a székrõl, ha meghallják, mennyi idõs vagy

huszonévesen gáááz, ha 16-nak nézel ki ez még inkább taszító a szülõk szemében ilyen éretlen, elkeseredett, életképtelen, perverz srácnak fogsz tûnni a szemükben 14 éves lány szülei, ha normálisak, akkor lefordulnak a székrõl, ha meghallják, mennyi idõs vagy
Indulj ki abból, hogy a lány szülei nem hülyék. 14-15 éves lányok még majdnem gyerekek! A szülõknek pedig teljesen azok.Huszonéves srác pedig akármennyinek néz ki, egy felnõtt férfi.
Szerintem nem az fogja érdekelni õket, hogy "mennyinek néz ki", hanem, hogy igazából mennyi.
Én szüleim nem fogadnák el.15/L
mond azt hogy 19 vagy :DDD beveszik simán xD
Szerintem a szülõk azt fogják nézni, hogy milyen vagy valójában a személyiségedet, és hogy szerintük megfelesz-e a lányuknak. Bár ez csak az én véleményem. 15/L

Pici a mellem 17 évesen! Zavarja a pasikat? Vagy ha szeret elfogad? Lehet, hogy ezért nem merek bevállalni egy tartós kapcsolatot mert félek ha meglát kiábrándul majd belőlem ha pucér vagyok?

Legjobb válasz: Ha valaki szeret téged, akkor nem fogja érdekelni. Például nekem sem számít, hogy mekkora a melle egy lánynak.

Ha valaki szeret téged, akkor nem fogja érdekelni. Például nekem sem számít, hogy mekkora a melle egy lánynak.
jaaaaaaj teeeee lány:) A legnagyobb gondondod legyen kisebb ennél:) figy rám, nekem sincsenek nagy melleim, és mégis van barátom 13. hónapja. Abszolút nem erre megy. És nem kell az elsõ hónapokban pucérkodni elõtte, csak ha már úgy érzed, szeret tisztel, megbecsül:) ha pedig ezeket érzed akkor nem kell parázz attól, , hogy mi lesz ha meglát...ha meglát akkor te leszel neki a leggyöbyörûbb lány a világon. Nekem a barátom adott önbecsülést ezen a téren, és ma már úgy tartom magamról kicsi ügyes formá melleim vannak:D amúgy meg igen, találkoztam a pasik bunkóbb formájával is ez elõtt, volt egy barátom akivel szakitottam, utánam a hátam mögött mondta hogy jó csaj vagyok csak kicsik a melleim, mint kiderült útólag csak dugni akart. Persze nemhogy nem történt semmi, de sosem látott belõlem semmit. Úgyhogy még 1x mondom amelyik pasi szeret az olyannak szeret amilyen vagy. aki pedig nem, az nem érdemel meg:) sok sikert, bátorságot:) üdv:) 18 éves lány
Szia ! Szerintem egyátalán nem baj. Sõt nekem pont ez tetszik :) Randiznál velem ? Egy 22 éves srác.
Szerintem nem a pasikat, inkabb a noket (lasd sajat magad) zavarja a kis (vagy nagy) mell. Inkabb orulj annak hogy egeszseges vagy! Ez a lenyeg!
A kis mell is lehet ugyanolyan szép és vonzó, mint a nagyobb mell, de marha nagy hibát követsz el, ha nem szereted magad és a tested. Ne a reklámok meg a média mondják már meg, hogy mi a szép.. És itt nem a szeretetrõl van szó. Nem kell ahhoz szeretni valakit, hogy el tud viselni ezt a fatális fejlõdési hibát benne, mert a kis mell nem az. Egy nõ értéke nem egyenesen arányos a melltartója kosarának méretével... Ideje lenne már megtanulni.
Csak tudnám mi a francért lettem lepontozva. Valaki lehet, hogy nem tud olvasni. 3. És értsétek már meg, hogy nem kell valakit szeretni ahhoz, hogy elfogadd, hogy kicsi a melle, attól is ugyanúgy kattan a férfiagy, aki másként gondolja az valószínûleg soha nem látott még nõt közelrõl és jó darabig szûz is marad. Agyfaszt kapok ettõl a baromságtól.
Nem zavar engem sem a mell...viszont ha kicsi akkor általában csinosak a nõk....Ne zavarjon.Ugyanugy állhat a bimbód, mint akinek hatalmas van.
Én is ilyen probléma miatt paráztam folyton. Aztán, amikor lett barátom, éreztem, hogy szeret, meg nem a mellem érdekli, az elsõ szexuális élményem, és az elõtte lévõ pettingek alatt egyátalán nem volt szégyenlõs elõtte. Veled is így lesz!
A kérdező hozzászólása: de husi vagy köszönöm amugy nekem ez tényleg dilemma:(:D...volt
A kérdező hozzászólása: tényleg köszönöm hogy "erõt" merítetek bennem:) nagyon nagyoon jóó hogy válaszoltatok
Szerintem te is tudod, hogy nem emiatt nem mered bevállalni a hosszú kapcsolatot.
Én úgy vettem észre, hogy a kis mellû nõk nagyon szépek, (pl:Kristin Kreuk meg még egy csomó színésznõ). És a férfiak általában nem egy mellbe szeretnek bele, inkább a lényedbe és a szépségedbe :) Egyébként a randi ajánlatom még áll :) Üdv
sztem kifejezetten szexuális ha valakinek nem fejõstehén mellei vannak, szeretem hha kicsit kisebb az átlagnál. A barátnõm aerobikozott meg így pattogott nemtudom mi a neve és emiatt rondák a körmei és kicsi a melle ez így kb egy szabály vagymi. Már jó ideje járunk és nem tudok betelni a látvánnyal ami akkor fogad mikor leveszem a pólóját/melltartóját.
Attól függ, mennyire kicsi. Barátnõmnek is nagyon kicsi melle volt mielõtt belémszeretett (na jó, talán a szerelmen kívül a fogamzásgátló is szerepet játszhat a változásban, na meg letette a cigit is), de azért meg lehetett fogni. Amikor két mellbimbó meredezik egy nõ sima mellkasán, na az mondjuk undorító. Ha ennél nagyobb, akkor no para, a kis mell ugyanolyan esztétikus, mint a nagy, sõt. Az más kérdés, hogy kinek mennyire izgató ez, de a fetisisztákon kívül mindenki képes más testrészeidet is értékelni...
nekem is a kisebb mellek tetszenek! képet énis várok! :)
Nem tudom, miért parázol, a kis mell tipusa felöltözve is egyértelmû, nem kell ahhoz levetkõzni, hogy kiderüljön. úgyhogy nem kell azt érezned, hogy rejtegetsz valamit, ami késõbb derül ki! Sok férfinek a kismellû nõ tetszik. már csak azért is, mert õk általában nem elhízós tipusúak! Úgyhogy éld át elõnyként a kis melleket, és sok sikert egy szép kapcsolathoz!
Nekem a kis mellek tetszenek. Kaphatok képet?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)
Csak tudnám, miért akarnak sokan nagy melleket?! :O Szerintem a kisebb és formás mell szebb (nekem). Tehát soha ne félj, nem a melled fogja érdekelni azt, aki igazán szeret Téged. 22/F

Ha egy játékon (TocaRaceDriver3) elkezdem a karriermodot és haladok vele sok hónapig, aztán egy másik gépre ugyanarról a cdjéről feltelepitem, akkor az eredeti karriermod elfog veszni?

Legjobb válasz: Nem veszik el, mivel a CD a telepítéshez kell, a mentéseket általában a Dokumentumok mappában megtalálod. Ha azt átmásolod, akkor ugyan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.

Nem veszik el, mivel a CD a telepítéshez kell, a mentéseket általában a Dokumentumok mappában megtalálod. Ha azt átmásolod, akkor ugyan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
A kérdező hozzászólása: köszi

Folyton elfog egy fojtogató érzés ha egy bizonyos személy szóba kerül miért van ez és mit tehetnék hogy elmúljon?

A barátn?m sulijában van egy srác elég sokat vannak együtt és nagyon jóban is vannak mikor szóba kerül valamiért elfog ez a fura érzés a barátn?mben bízom de ezt a srácot nem tudom hová tegyem szinte semmit nem tudok róla lehet ez a baj.

Legjobb válasz: Tetszik a srác? Vagy Te vagy a "barátnõm" pasija? Vagy te a "barátnõm" havercsaja vagy? Nem egyértelmû...bocsi :S

Tetszik a srác? Vagy Te vagy a "barátnõm" pasija? Vagy te a "barátnõm" havercsaja vagy? Nem egyértelmû...bocsi :S
A kérdező hozzászólása: hogy érthetõbb legyen inkább úgy fogalmazok hogy a csajom :)
Be kell hogy valld magadnak, nem attól félsz, hogy a srác lecsapja a kezedrõl, hanem attól, hogy a barátnõd belemegy. Ez azt jelenti, hogy nem bízol benne. Ha bíznál benne, akkor nem zavarna annyira, hogy õk jóba vannak, mivel tudod azt, hogy téged szeret, és veled van együtt, nem pedig vele.

Nehéz elmagyaráznom már kicsi korom óta van ez ha mondjuk töriből felelek és csak én tudom arra a kérdésre a választ ha elmondom s megdicsér és akkor elfog egy érzés hogy húhh de nagy vagy vagy ha buzdító zenét hallgatok akkor is minek hivják ezt?

halgatom Jon Bon Jovi zenéjét az it ' s my life ot vagy az europe final coutdown-t nekem nem az éneklés tetszik a zenében hanem a ritmus és ilyenkor elfog egy érzés hogy tennem kellene valamit hogy az emberek felnézzenek rám olyat min addig míg senki az emberek közül én akarok lenni a legnagyobb hogy felnézzenek rám ne értsetek férre nem akarok senkin uralkodni csak bagyon szeretném ha felnéznének rám hogy 100 év múlva is azt mondja az apja a fiának látod fiam ez az ember volt a legnagyobb minek hívják ezt az érzést amit tudtok ról légszi irjátok

Legjobb válasz: én mai napig érzem ezt. még amikor elsõévesen beálltam a harmadévesek közé a klinikán és én válaszoltam a doktornõ kérdésére helyesen... pedig akkor már 19 voltam és ilyen hûbasszus de király vagyok érzés fogott el. nah meg amikor mûtétnél a fõorvos anatómiai képleteket kérdezgetett tõlem :D akkor is ez a "überfasza" vagyok :D meg is hívott a mûtét után hogy gyakorlatozzak náluk...

én mai napig érzem ezt. még amikor elsõévesen beálltam a harmadévesek közé a klinikán és én válaszoltam a doktornõ kérdésére helyesen... pedig akkor már 19 voltam és ilyen hûbasszus de király vagyok érzés fogott el. nah meg amikor mûtétnél a fõorvos anatómiai képleteket kérdezgetett tõlem :D akkor is ez a "überfasza" vagyok :D meg is hívott a mûtét után hogy gyakorlatozzak náluk...
huuuha:D hány éves vagy attól is függ... a legtöbb emberke átesik ezen a korszakon:)
A kérdező hozzászólása: 12
én is ezt érzem xD de én 18 éves vagyok.... szerintem ez nem rossz, sõt...:)
Elég furcsa lehet... Sose találkoztam ilyesmivel. Elégedettség naponta sokszor, de önelégültség? Az ember és a munkái, eredményei elválaszthatatlanok, de nem összetévesztendõk. Magyarul ha elcseszel valamit, akkor elõttem nem leszel buta, sõt! Csak ekkor van lehetõségem észrevenni, ki lakik ott valójában.

Például ha elfognak egy bűnözőt a tett színhelyén akkor a bírósági tárgylás előtt hol tartják?

Ideiglenesen ?rizetbe veszik vagy hol tartózkodik addig? Csak egyfajta történet megírásához kellene .

Legjobb válasz: az ügyvédes sorozatokban lehet elõzetesben és lehet tárgyalás helyett megegyezés is az ügyvédek részérõl. Egyébként a történetekben nem kell minden kis nyamvadt szálat ismertetni, lehet ködösíteni is, ha valami nem tiszta.

az ügyvédes sorozatokban lehet elõzetesben és lehet tárgyalás helyett megegyezés is az ügyvédek részérõl. Egyébként a történetekben nem kell minden kis nyamvadt szálat ismertetni, lehet ködösíteni is, ha valami nem tiszta.
Biztosan, de olyan nõt keress akire NEKED van szükséged!
olyat szerintem nem fogsz találni, aki egybõl összeköltözést akar, de olyat lehet, aki elfogad a gyerekeddel. van rá idõd, a gyerek úgyse emlékszik arra, ami ilyen pici korában történik, szóval tud majd igazi anyjaként tekinteni a párodra :) a vér szerinti anyja alkesz, vagy hogy érted, hogy veszélyes? semmi remény rendbehozni a kapcsolatot? hány éves vagy?
Nem zavarna, de nem egy hónap s nem két hónap után költöznék össze Veled. Úgy érzeném ebben az esetben, hogy anya pótlót keresel...
A kis lány nálam nem lenne probléma, de ha mondjuk 1 hónap után akarnál összeköltözni, lehet úgy érezném babysittert keresel.
Az en paromnak 2 lanya van 2-5 evesek, es nem zavart. De tobb mint egy ev utan koltoztunk ossze, addigra a gyerekek is megismertek megkedveltek talan meg szeretnek is. Senki nem fog azzonal hozzad koltozni, lassu viz partott mos...
Lányt nem fogsz találni. Esetleg egy éretteb nõt, aki már anya és amúgy maga sincsen túl jó helyzetben, neki is szüksége van támaszra. Van egy tanácsom. Ne utasítsd el elsõre, mert lehet belõle jó dolog is. Keress egy anyaotthont, ahol otthon nélkül maradt anyák, gyermekeikkel élnek és onnan szabadulni szeretnének, de egyedül nem megy. Nagyon sok fiatal, szép, helyes asszony kerül ilyen helyzetbe. Te segítesz rajta, õ segít rajtad. A gyerekeknek meg lesz szép családjuk :)
Az a gond, hogy te az összeköltözést azért sürgetnéd, mert kell a baba mellé egy "anya". Na ez megrémítheti a nõt, kap egy számára idegen kisbabát, akit gondoznia kell. Biztos nehéz neked a kicsivel egyedül, de ha megismersz valakit, akkor idõt kell adnod a kapcsolatotoknak, el kell fogadtatni a gyermeket a nõvel, hogy megszeresse és szeretettel gondozza ( kényszerbõl az ilyen dolog nem jó).
Semmi baj a babával, de összeköltözni biztosan nem akarnék, csak hosszabb idõ után.
Általában nem úgy szokott történni, hogy az elsõ randi után költözés. Valószínû az lenne az érzésem hogy anyukát keresel a gyereknek, nem párt magadnak. Anyuka hol van?
Úgy látom mindened a gyermek :) Ami nem is baj, de ténylegesen párkapcsolatot kellene keresned, persze mindent elmondva, s ha elfogadja akkor randizol még vele ha nem nem.. De ne azt mond neki hogy költözz hozzám és törõdj a gyermekemmel.. Mert egy nõnek sem kellemes az ilyet elfogadni. Ha nem akarsz válaszolni ne válaszolj a kérdéseimre!: 1.Anyuka hol van? 2. Hol szoktál keresni barátnõt? 3. Dolgozol, gyerekkel vagy? Ha dolgozol ki tud vigyázni a kis lurkóra?
De jó lenne ha a pasim legalább gyermeket akarna.. De sosem lehet :( Pedig én annyira szeretnék, még akkor is ha vérszerint nem is az enyém! Remélem minden helyre jön :)
A kérdező hozzászólása: Na igen sejtettem hogy ez lehet a gond. Az anyuka veszélyes a gyerekre, és a felügyeletem nélkül nem lehet rábízni.(ez komoly) Így nem tudok dolgozni, a szüleim meg nem tudnak segíteni. És igazából nem anya pótlót keresek csak olyan lányt akivel egybõl a mély vízbe kell ugrani. és akkor valószínûleg ettõl ijednek meg. Azért köszönöm mindenkinek a választ.
Baba ide vagy oda, nagyon nehezen fogsz olyan nõt találni, aki rögtön a mély vízbe ugrik.. én nem is tudom, hogy csinálnak-e ilyet a nõk. Megértem, hogy a kislány mellett nincs nagyon idõd randizgatni vinni egy nõt, de ha a megfelelõ korosztályban keresgélsz, nem hiszem, hogy probléma lehet egy nõnek a kislány. Semmiképp se hallgasd el, de ne is azzal indíts, hogy az anyukájára nem lehet számítani, mert menekülni fog..
Fiatal és gyerektelen énem ellenére azt mondom nem probléma, megtudnék birkózni a helyzettel, de ahogy itt többen is mondták, nem úgy, hogy a gyerek az elsõ. Ha párkapcsolatot keresek, akkor azt keresek és nem egy nevelt gyereket, akit a nyakamba akarnak varrni. Nem költöznék össze senkivel, csak ha tényleg úgy érezném, hogy én kellek annak a férfinak és nem csak mama pótló!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!