Találatok a következő kifejezésre: Ha egy elfogad (34 db)

Ha egy lány elfogad egy olyan közös programot amin csak ketten vagyunk akkor már lehet hogy van esély?

Vagy lehet hogy még ettöl is barátnak néz?

Legjobb válasz: na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?

na én errõl tudok mesélni:D van 7 hónapja egy barátom. nagyon szeretem, sosem csalnám meg, õ sem engem, ezt tudom. viszont mellette van egy nagyon jó fiú barátom, akit már ismerek egy éve (páromat másfél éve), szóval nem mondok le róla különösebben:D eddig az iskola miatt nem nagyon volt alkalmunk találkozni, csak néha reggelente elkísért iskolába. ma délután viszont felmentem hozzá és ott beszélgettünk. de ebben semmmi romantikus nem volt, semmit nem akarok tõle, és hiszem, hogy õ sem tõlem. ha akarna is mindegy lenne, mert nekem van párom:) érted a lényeget?
szerintem ha baratja van nem kene forcirozni a dolgot...en letepnem a baratom fejet he egy masik csajjal elmenne kettesben valamerre... ha elmegy igen az mar jelent valamit, de jotisztazni a szandekotokat egymas fele...szerintem ugy korrekt
Attól is függ milyen program, ha valami romantikus akkor biztos van esély. De pl nekem is van barátom mégis szoktam más fiúkkal eljárni moziba, iszogatni, koncertekre, vagy akárhova. Ez nem jelenti hogy bármelyik is érdekelne, mivel a barátomat szeretem, a többiek csak egyszerû barátok, haverok nekem, bármit is akarnak.
A kérdező hozzászólása: De romantikusnak mi tekinthetö?
Szia! velem egy osztálytártam ugyan azt csinálja. Mindig találok valami kofogást. (remélem te vagy az XD) Egy hülyeség miatt elkéne mennem vele fagyizni. De engem ott mindenki ismer, és különben is. van pasim, igy nemkell nekem más. Ha tényleg akarna valamit akkor otthagyná a fiút de ha nemmegy akkor felejcsd el.
hát nekem is volt pasim mikor egy másikkal elmetem moziba és sétálni a margitszigetre:) a pasim tudott errõl és én NEM gondoltam a mozis srácra hogy összejönne velem.õ hívott és még lehet esélye is lett volna.azóta is berátok vagyunk és a pasimmal azóta is együtt vagyok:)

Ha egy srác huszonévesen kb.16-17-nek néz ki max, akkor egy 14-15 év körüli lány szülei jobban elfogadnák szerintetek?

Legjobb válasz: huszonévesen gáááz, ha 16-nak nézel ki ez még inkább taszító a szülõk szemében ilyen éretlen, elkeseredett, életképtelen, perverz srácnak fogsz tûnni a szemükben 14 éves lány szülei, ha normálisak, akkor lefordulnak a székrõl, ha meghallják, mennyi idõs vagy

huszonévesen gáááz, ha 16-nak nézel ki ez még inkább taszító a szülõk szemében ilyen éretlen, elkeseredett, életképtelen, perverz srácnak fogsz tûnni a szemükben 14 éves lány szülei, ha normálisak, akkor lefordulnak a székrõl, ha meghallják, mennyi idõs vagy
Indulj ki abból, hogy a lány szülei nem hülyék. 14-15 éves lányok még majdnem gyerekek! A szülõknek pedig teljesen azok.Huszonéves srác pedig akármennyinek néz ki, egy felnõtt férfi.
Szerintem nem az fogja érdekelni õket, hogy "mennyinek néz ki", hanem, hogy igazából mennyi.
Én szüleim nem fogadnák el.15/L
mond azt hogy 19 vagy :DDD beveszik simán xD
Szerintem a szülõk azt fogják nézni, hogy milyen vagy valójában a személyiségedet, és hogy szerintük megfelesz-e a lányuknak. Bár ez csak az én véleményem. 15/L

Pici a mellem 17 évesen! Zavarja a pasikat? Vagy ha szeret elfogad? Lehet, hogy ezért nem merek bevállalni egy tartós kapcsolatot mert félek ha meglát kiábrándul majd belőlem ha pucér vagyok?

Legjobb válasz: Ha valaki szeret téged, akkor nem fogja érdekelni. Például nekem sem számít, hogy mekkora a melle egy lánynak.

Ha valaki szeret téged, akkor nem fogja érdekelni. Például nekem sem számít, hogy mekkora a melle egy lánynak.
jaaaaaaj teeeee lány:) A legnagyobb gondondod legyen kisebb ennél:) figy rám, nekem sincsenek nagy melleim, és mégis van barátom 13. hónapja. Abszolút nem erre megy. És nem kell az elsõ hónapokban pucérkodni elõtte, csak ha már úgy érzed, szeret tisztel, megbecsül:) ha pedig ezeket érzed akkor nem kell parázz attól, , hogy mi lesz ha meglát...ha meglát akkor te leszel neki a leggyöbyörûbb lány a világon. Nekem a barátom adott önbecsülést ezen a téren, és ma már úgy tartom magamról kicsi ügyes formá melleim vannak:D amúgy meg igen, találkoztam a pasik bunkóbb formájával is ez elõtt, volt egy barátom akivel szakitottam, utánam a hátam mögött mondta hogy jó csaj vagyok csak kicsik a melleim, mint kiderült útólag csak dugni akart. Persze nemhogy nem történt semmi, de sosem látott belõlem semmit. Úgyhogy még 1x mondom amelyik pasi szeret az olyannak szeret amilyen vagy. aki pedig nem, az nem érdemel meg:) sok sikert, bátorságot:) üdv:) 18 éves lány
Szia ! Szerintem egyátalán nem baj. Sõt nekem pont ez tetszik :) Randiznál velem ? Egy 22 éves srác.
Szerintem nem a pasikat, inkabb a noket (lasd sajat magad) zavarja a kis (vagy nagy) mell. Inkabb orulj annak hogy egeszseges vagy! Ez a lenyeg!
A kis mell is lehet ugyanolyan szép és vonzó, mint a nagyobb mell, de marha nagy hibát követsz el, ha nem szereted magad és a tested. Ne a reklámok meg a média mondják már meg, hogy mi a szép.. És itt nem a szeretetrõl van szó. Nem kell ahhoz szeretni valakit, hogy el tud viselni ezt a fatális fejlõdési hibát benne, mert a kis mell nem az. Egy nõ értéke nem egyenesen arányos a melltartója kosarának méretével... Ideje lenne már megtanulni.
Csak tudnám mi a francért lettem lepontozva. Valaki lehet, hogy nem tud olvasni. 3. És értsétek már meg, hogy nem kell valakit szeretni ahhoz, hogy elfogadd, hogy kicsi a melle, attól is ugyanúgy kattan a férfiagy, aki másként gondolja az valószínûleg soha nem látott még nõt közelrõl és jó darabig szûz is marad. Agyfaszt kapok ettõl a baromságtól.
Nem zavar engem sem a mell...viszont ha kicsi akkor általában csinosak a nõk....Ne zavarjon.Ugyanugy állhat a bimbód, mint akinek hatalmas van.
Én is ilyen probléma miatt paráztam folyton. Aztán, amikor lett barátom, éreztem, hogy szeret, meg nem a mellem érdekli, az elsõ szexuális élményem, és az elõtte lévõ pettingek alatt egyátalán nem volt szégyenlõs elõtte. Veled is így lesz!
A kérdező hozzászólása: de husi vagy köszönöm amugy nekem ez tényleg dilemma:(:D...volt
A kérdező hozzászólása: tényleg köszönöm hogy "erõt" merítetek bennem:) nagyon nagyoon jóó hogy válaszoltatok
Szerintem te is tudod, hogy nem emiatt nem mered bevállalni a hosszú kapcsolatot.
Én úgy vettem észre, hogy a kis mellû nõk nagyon szépek, (pl:Kristin Kreuk meg még egy csomó színésznõ). És a férfiak általában nem egy mellbe szeretnek bele, inkább a lényedbe és a szépségedbe :) Egyébként a randi ajánlatom még áll :) Üdv
sztem kifejezetten szexuális ha valakinek nem fejõstehén mellei vannak, szeretem hha kicsit kisebb az átlagnál. A barátnõm aerobikozott meg így pattogott nemtudom mi a neve és emiatt rondák a körmei és kicsi a melle ez így kb egy szabály vagymi. Már jó ideje járunk és nem tudok betelni a látvánnyal ami akkor fogad mikor leveszem a pólóját/melltartóját.
Attól függ, mennyire kicsi. Barátnõmnek is nagyon kicsi melle volt mielõtt belémszeretett (na jó, talán a szerelmen kívül a fogamzásgátló is szerepet játszhat a változásban, na meg letette a cigit is), de azért meg lehetett fogni. Amikor két mellbimbó meredezik egy nõ sima mellkasán, na az mondjuk undorító. Ha ennél nagyobb, akkor no para, a kis mell ugyanolyan esztétikus, mint a nagy, sõt. Az más kérdés, hogy kinek mennyire izgató ez, de a fetisisztákon kívül mindenki képes más testrészeidet is értékelni...
nekem is a kisebb mellek tetszenek! képet énis várok! :)
Nem tudom, miért parázol, a kis mell tipusa felöltözve is egyértelmû, nem kell ahhoz levetkõzni, hogy kiderüljön. úgyhogy nem kell azt érezned, hogy rejtegetsz valamit, ami késõbb derül ki! Sok férfinek a kismellû nõ tetszik. már csak azért is, mert õk általában nem elhízós tipusúak! Úgyhogy éld át elõnyként a kis melleket, és sok sikert egy szép kapcsolathoz!
Nekem a kis mellek tetszenek. Kaphatok képet?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)
Csak tudnám, miért akarnak sokan nagy melleket?! :O Szerintem a kisebb és formás mell szebb (nekem). Tehát soha ne félj, nem a melled fogja érdekelni azt, aki igazán szeret Téged. 22/F

Ha egy játékon (TocaRaceDriver3) elkezdem a karriermodot és haladok vele sok hónapig, aztán egy másik gépre ugyanarról a cdjéről feltelepitem, akkor az eredeti karriermod elfog veszni?

Legjobb válasz: Nem veszik el, mivel a CD a telepítéshez kell, a mentéseket általában a Dokumentumok mappában megtalálod. Ha azt átmásolod, akkor ugyan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.

Nem veszik el, mivel a CD a telepítéshez kell, a mentéseket általában a Dokumentumok mappában megtalálod. Ha azt átmásolod, akkor ugyan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
A kérdező hozzászólása: köszi

Folyton elfog egy fojtogató érzés ha egy bizonyos személy szóba kerül miért van ez és mit tehetnék hogy elmúljon?

A barátn?m sulijában van egy srác elég sokat vannak együtt és nagyon jóban is vannak mikor szóba kerül valamiért elfog ez a fura érzés a barátn?mben bízom de ezt a srácot nem tudom hová tegyem szinte semmit nem tudok róla lehet ez a baj.

Legjobb válasz: Tetszik a srác? Vagy Te vagy a "barátnõm" pasija? Vagy te a "barátnõm" havercsaja vagy? Nem egyértelmû...bocsi :S

Tetszik a srác? Vagy Te vagy a "barátnõm" pasija? Vagy te a "barátnõm" havercsaja vagy? Nem egyértelmû...bocsi :S
A kérdező hozzászólása: hogy érthetõbb legyen inkább úgy fogalmazok hogy a csajom :)
Be kell hogy valld magadnak, nem attól félsz, hogy a srác lecsapja a kezedrõl, hanem attól, hogy a barátnõd belemegy. Ez azt jelenti, hogy nem bízol benne. Ha bíznál benne, akkor nem zavarna annyira, hogy õk jóba vannak, mivel tudod azt, hogy téged szeret, és veled van együtt, nem pedig vele.

Szeretnék venni egy szintetizátort. Kinéztem egy német gyártmányú MC CRYPT MK-4100 típusú hangszert. Gondoltam ez csak nem lehet olyan sz*r ha német gyártmány. Elfogadnék pár jótanácsot ezzel kapcsolatban. (? )

Utánanéztem a dolgoknak azt már tudom, hogy érdemes yamahát venni, a casio pedig kaki, de err?l a márkáról viszont semmit sem tudok. Úgy 20 000 ft-ot szeretnék rááldozni maximum. Nemrég vettem egy gitárt, elkezdtem tanulni de úgy érzem az valahogy "nem én vagyok" el is fogom adni viszont nagyon szeretnék zenélni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.

Nem tudom, hogy milyen ez a márka. Viszont csak 4 oktávos. Ha elkezdesz rajta tanulgatni és bejön, akkor elég gyorsan "ki fogod nõni" (szerintem 1 év se kell hozzá) és vehetsz majd egy újat. Ha így nézzük, nem biztos, hogy megér 20 ezret. Amúgy meg egy Korg lenne az igazi. De ha be tudsz szerezni egy régebbi Rolandot, mondjuk egy E16-ost, akkor azon már jó pár évig el tudsz pötyögni és használtan nem hiszem, hogy többe lenne, mint ez az MC valami, amirõl még nem is hallottam. És lenne egy kezdõnek tökéletes, asszem 8 oktávos cuccod.
A kérdező hozzászólása: Kissé hülyén írtam ki a kérdést mert ez az mc crypt csak 9000 ft. Nézelõdök még azért nem szeretnék valami gagyit venni, persze túl sokat sem költeni. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: A yamahákról csupa jót olvastam, másrészt nem gondoltam volna, hogy expresszen vagy tízszer annyi hangszeres hirdetés van mint vaterán és teszveszen. Ezt találtam: http://www.expressz.hu/hangszer/billentyus/szintetizator/hir.. Ez milyen? :)

Normális az ha 5heteses menstruacios gorcseim vannak? Mitől lehet ez? Elfog mulni? Egy nap többsz ör előfordul. Félek a vetelestol! Első baba

Legjobb válasz: Szia:)Az elején görcsölhet a hasad,de csak gyengén.Én a helyedben elmennék mindenképp orvoshoz.Egyébként terhesen 3 x 1 nospát lehet szedni az orvosok is ezt írják fel a görcsölõs kismamáknak.De azért nem árt ha megnéz az orvos és megnyugtat mert az is árt ha idegeskedsz. Egy egészségügyi dolgozó.

Szia:) Az elején görcsölhet a hasad, de csak gyengén.Én a helyedben elmennék mindenképp orvoshoz.Egyébként terhesen 3 x 1 nospát lehet szedni az orvosok is ezt írják fel a görcsölõs kismamáknak.De azért nem árt ha megnéz az orvos és megnyugtat mert az is árt ha idegeskedsz. Egy egészségügyi dolgozó.
A tested emlékszik a menstruációra ezért van olyan hogy abban az idõszakban amikor megkéne jönni-e enyhe menstruációs görcsök jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A héten megyek dokihoz mindenfelekeppen.
MagneB6 is segithet.
Én 4 nappal a nemvárt után teszteltem pozitívat, de már elõtte 2 nappal görcsölt, mindig félve mentem a wc- re nehogy megjöjjön, és utána még kicsit több mint 2 hétig, 6 hetes koromba is görcsöltem nagyon, de semmi baj nem lesz, meg nagyon fejfájós voltam. Gratulálok 17 hkm
Teljesen normális, egészséges terhességnél is van, hogy vki végig görcsöl (pl. én).

Ha én bejelölök egy olyan szakot amire több tantárgyat is elfogadnak és nekem van egy kémia biosz emeltem akkor megkapom a max 100 pontot ha mondjuk nem ezeket számítom be hanem a matekot és a latint?

Egészségügyi szervez? szakról lenne szó és mind a 4 tantárgyat elfogadják. Ja és nem dupláznék.

Legjobb válasz: Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.

Nem. Az 50 pluszpontot az emeltért csak akkor kapod meg, ha az a tárgy felvételi tárgy és azt számíttatod be.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A jelentkezés nem úgy mûködik, hogy te mit számítasz be és mit nem. Ha jelentkezel, akkor õk a lehetõ legjobb számolási módot fogják kikalkulálni a jegyeid/érettségi eredményed alapján.
1. vagyok 3.-nak írom: Igen, ezzel tisztában vagyok. Ezt arra értettem, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy pl. a 3 felvételi tárgy az angol, a matek és a történelem. Mondjuk az illetõ emelt töri érettségit tesz. És ezután nem úgy fogják számolni, hogy a két jó eredményû közepet beszámolják, és emellé megkapja az emeltért az 50 pontot.

Ha a diplomához az a nyelvi követelmény, hogy: "legalább egy idegen nyelven szaknyelvi C típusú középfokú állami nyelvvizsga, vagy azzal egyenértékű szaknyelvi vizsga", akkor egy általános C típusú felsőfokú nyelvvizsgát is elfogadnak?

Legjobb válasz: Nem. Ha szakmai közép kell, akkor szakmai közép kell és pont. Nekünk pl. 2 szakmai kell, ott az egyik felsõfokú általánossal kiváltható. De csak az egyik.

Nem. Ha szakmai közép kell, akkor szakmai közép kell és pont. Nekünk pl. 2 szakmai kell, ott az egyik felsõfokú általánossal kiváltható. De csak az egyik.
Nem... különben vagylagosan az is oda lenne írva. Gondolom itt a szaknyelv a lényeges, természetesen ebbõl lehet felsõfokú.

Mi van akkor ha a válóperemre csak egy tanút tudok magammal vinni, de 2 írja alá? 1 tanút elfogadnak? Mi van ha nincs olyan ismerősöm aki tudná a helyzetemet igazolni? Nem közös egyezéses lesz és gyerek is van.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.

Nem kötelezõ tanút vinni a válóperre, de ha viszel egy olyan papírt, amit aláírt a másik tanú is, akkor õt valószínûleg be fogja a bíró idézni a következõ tárgyalásra.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak 1 tanúval írassam alá?Olyannal aki eltud velem jönni?
ojannal kell aláíratni aki eltud menni a tárgyalásra.
Tanút ne vigyél, hanem indítványozd a tárgyaláson xy tanúkénti meghallgatását. A bíró pedig eldönti, hogy meghallgatja-e. Ha oda viszed lehet, hogy meghallgatja, de sok tárgyalást tûznek egy napra, nem biztos, hogy idõ van a meghallgatására. Ha van oké, de ha nincs, akkor hiába megy oda szegény. Esetleg mehet még egyszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!