Találatok a következő kifejezésre: Ha egy el van hanyagolva, (1 db)

Ha egy csaj el van hanyagolva, megcsalhatja-e a párját?

A barátnömröl lenne szó keveset foglalkozik vele a párja,mert sokat dolgozik.A barátnömel eléggé jó volt a viszonyunk addig amig elnem kezdte feltünöen nézegetni a pasikat,a neten is állandóan msnezik pasikkal.Én nagyon sajnálom a párját mert sokat dolgozik,és késöeste megy csak haza.Én márt nem beszélek a barátnömmel amióta igy megkergült.Ja és szinte mindenap feljár hozzá két pasi(nem egyszerre),külön-külön.Egymás mellett lakunk.De az a gond a párja meg engem fagatt.Most mit tegyek elmonjak neki mindent?Akkor tuti hogy soha nem állna szóba a barátnöm velem!Mit tegyek?Segitsetek?

Legjobb válasz: Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!

Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!
mondd meg a bnöd pasiának az igazad. hogy nem tudod megcsalja e a bnöd, de azt tudod hogy mindig vannak pasik akik járkálnak hozzá. én egy ilyen csajjal inkább nem foglalkoznék ezek mindig csak a szarba visznek. ne falazz neki... nem érdemli meg a pasit...
Az elsõ válaszoló vagyok. Nem a te dolgod kiderteni, azt bízd a pasijára! De igazán felhívhatnád a hapsi figyelmét!! Az hülyeség, hogy mert elvetélt akkor palizni kell! Nekem 5 vetélésem volt eddig, és nem csaltam meg a férjem, pedig õrülten el voltam keseredve, és akkor én is úgy érezetem, hogy elhanyagol a férjem!!
Egyet értek azzal az állásponttal hogy ez öbb mint gyanús és egy aljas szemét dolog eltartatni magunkat valakivel hát ha még pluszban ehhez az is hozzá jön hogy meg is csalja. Tehát a pasinak igenis joga van tudni h mi folyik a háta mögött és hogy kígyót melengetett a keblén Meg gondolj bele h jobb ha tõled tudja meg elõbb mint hogy késõbb magától jöjjön rá, mert ha én rajtakapnám õket a pasi helyében akkor tuti h megölném mindkettõt, tehát jobb ha tõled tudja meg!
az elötted író hülyeségeket mond... nincs olyan ember aki ezt a bánásmódot megérdemelné ha bnöröl van szó ha nem. ha a bnödnek van annyi bör a pofáján hogy össze vissza tosszon amikor a párja dolgozik, akkor neked is legyen annyi bör a" pofádon" ( es most nem megsértés) hogy elmondd a barátjának az igazat.
ha abarátnõdnek érzed, de sztem akkor is ha már nem. Nem mondhatod el a pasijának még akkor sem ha látsz vmit. Semmi közöd hozzá, te a barátnõje vagy . Felhivhatod a figyelmét hogy hülyeséget csinál, de nem haragudhatsz meg rá emiatt, és fõleg nem köpheted be. Ettõl vagy te barátnõ. neked õt kell pártolnod bármit tesz is és nem a barátját. Vagy esetleg pályázol a barátjára? Mert azokat zavarja ennyire!!!
Milyen barátnõ vagy te? Kinek mi köze a barátnõd életéhez. Még akkor sem szólhatsz bele ilyen szinten ha szemétség amit csinál. Ha meg még te is köpöd be, akkor tuti te vagy a legundoritóbb. Ehhez nincs jogod, hogy más életébe belekontárkodj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg azóta nem beszélek vele amikor kijelentete nekem hogy ö megcsalja a párját, mert az nem foglalakozik vele!Elötte ö nem ilyen volt, de ezzel a mondatával nagyon felidegesitett, ezmiatt össze is vesztünk!
A kérdező hozzászólása: Nem pályázok a barátjára van párom(férjem).De ha tényleg megcsalja az nagyon szemét dolog lenne mert a párja gürizik éjjel-nappal hogy neki meg a lányának jobb legyen!
A kérdező hozzászólása: De elöbb kikellene békülnöm valahogy a barátnömmel, hogy elmondjon dolgokat nem?Mi van ha tévedek, és nem fekszik le senkivel?Csak fura mert elég sokáig bent van nála a 2pasi(de az a fura , hogy sose egyszerre megy a kettö).Meg amióta elvettélt azóta ilyen azaz igaz.
nem tuszd olvasni vagy mi van??? azt írta hogy már nem barátnök!!! tanulj meg olvasni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ebből szerelem? Mit csináljak?

Egyik volt osztálytárssammal egy középsuliba járunk. Ma 9 órám volt neki 7 és megvárt. Nekem mindig mindent elmond most is tudom kitetszik neki. Állandóan vele vagyok a suliban. Lehet hogy hülyeség de lehet hogy ő többet érez irántam mint barátság? Próbáljam rákérdezni? És ha megsértődik? Akkor a barátságnak is lőttek.

5

16 év korkülönbség mikor kezdhet el rendesen működni?

7

Ti mit tennêtek csajok?

Rajta kaptam.a pasim hogy egy csajnak udvarol. Milyen csini volt ma amikor látta. Klassz nõ

Otthagynátok vagy belefêr?

4

Ti mit gondoltok erről?

Életemben nem gondoltam volna, hogy valaha is ebben a témában fogok kérdést feltenni, de most mégis úgy érzem, hogy muszáj lesz itt meghallgatnom néhány független véleményt.
A lényeg az, hogy a barátnőmmel 17 éves korom óta, lassan 5 éve együtt vagyok, ebből több, mint két éve együtt is lakunk. A kezdetektől fogva eléggé jól kijöttünk, igazi szerelem volt az egész. Később természetesen voltak vitáink, veszekedéseink, de soha nem tartott néhány óránál tovább, mindig megbeszéltünk mindent. Sokan álompárként tekintenek ránk a mai napig. Én pedig a közeljövőben terveztem, hogy eljegyzem.
Alapvetően túl nagy panaszom nem lehet, mert tényleg nagyon sok mindent megtesz, rendben tartja a lakást (időnként én is szoktam neki segíteni), szokott főzni, bevásárol stb.
Régen rengeteg közös programunk volt, kirándulni jártunk, városban sétáltunk stb. stb. Az utóbbi időben egyre kevesebb az ilyen program. Ez részben az én hibám, mert egyetem mellett dolgozok és alig van szabadidőm, viszont azért igyekszem ennek ellenére is mindig időt szorítani rá. Viszont számtalanszor van, hogy amikor például szabaddá teszem a vasárnapomat, hogy együtt tölthessük közli, hogy nincs kedve sehova menni és gyakorlatilag semmi közöset csinálni.
Aztán régen mindig eljártunk közösen társaságba, mostanában ha hívnak valahova minket (buliba stb.) jellemzően csak én megyek, merthogy neki nincs kedve, inkább otthon ül egyedül. Illetve régen rengeteget jártunk közösen túrázni, mostanában ha csak felhozom a témát közli, hogy utál túrázni és amikor rákérdezek azt mondja, hogy régen is mindig csak a kedvemért jött el.
Szóval alapvetően van néhány dolog amin változtatnunk kéne, neki is, nekem is. Az ilyeneket régebben mindig meg tudtuk beszélni. Mostanában viszont ahányszor ezt felhozom soha nem jutunk egyről a kettőre, mindig közli, hogy ő ilyen és fogadjam el így. Meg, hogy előbb magamban nézzek körül, hogy miben kéne változnom és ha változtattam, akkor foglalkozzak vele és így tovább. A lényeg az, hogy ezek a beszélgetések mindig kudarcba fulladnak. Nyilván nekem is vannak hibáim, de azért nem gondolom, hogy én lennék a világ legszarabb embere.
A másik pedig, hogy mostanában minden apró dolgon úgy besértődik, hogy órákon keresztül nem lehet vele beszélni, hiába kérek bocsánatot (sokszor úgy is, hogy nem tartok jogosnak a kiakadását) egyszerűen nem tudunk beszélni meg semmi.
Én tényleg szeretem, jó vele, nem szeretném ha tönkremenne ez a kapcsolat, viszont nem érzem, hogy ez az ő oldaláról is meglenne. Mostanában egyre többször hangoztatja, hogy túl korán ismertük meg egymást, ami való igaz, de hát így alakult.
Szerintetek menthető még a helyzet? Mit kéne tennem?
Bocsi a kisregényért :)

5

Azt vettem észre, hogy egyfolytában panaszkodnak a nők, hogy nincs senkijük se, magányosak aztán meg folyamatosan rázzák le a pasikat ilyen-olyan indokokkal. Ti is tapasztaltátok már ezt, nem idegesít titeket?

26

Mit jelentenek nektek az volt pasijaitok?

na jo segítséget kérek, van egy barátnőm 1 és fél éve járunk, folyton beszélget az exével, az ex-e állítólak nem bánt vele jól, de szerette őt, viszont állítólag a báratnőm nem volt szerelmes belé, de belém az, viszot ha ossze is vesznek nem tudnak sokáig haragban lenni, és a barátnőm beismerte h jelent neki vmit a közös emlékek miatt állítólag... nekem első kapcsolatom van ilyen?? mit jelentenek az exek?

6

Ha valaki szerelmes egy lányba (a barátnőjébe), attól még diszkréten megnézhet más lányokat is, akiket szépnek tart?

15

Lányok! Ha bejön egy fiú és beszélhettek is vele egyszerűen, mert pl. Egy ismerősön keresztül megismerhetitek akkor mit mondanátok inkább a srácnak? Kort is írjatok!

Hogy bejön és járni akartok vele vagy inkább, hogy szeretnétek vele összebarátkozni (azért barátkozni, mert ha megismer titeket és megszeret akkor szerintem talán nagyobb az esély rá,hogy járna veletek) vagy szerintetek nem?

4

Mit tennétek a helyemben?

Távkapcsolatban élek. Fél évre kijöttem külföldre dolgozni.3 hónap után sikerült találkoznunk a párommal. Bevallotta, hogy lefeküdt a volt barátnőjével 2 hónapja. Állítása szerint engem szeret és csak azért volt vele, mert nagyon nyomult és mert nagyon magányos volt. Könyörgött, hogy ne szakítsak és hogy gondoljam át ezt, mire hazamegyek. Nagyon szükségem lenne tanácsra. Köszönöm.

10

Félek . Még nem csokolzatam. Hogy legyen?

A legjobb barátomnak meg irtam hogy járjunk bele egyezett .. De én még nem csokoloztam .. És ha most találkozunk meg kellene , nem ?
kb . 1 honapja láttam utoljára . Nagyon félek hogy mi lesz ... Csak mert ő már tapasztalt és nem egy két lánnyal volt dolga . Én meg tuti béne leszek . Õ 17 én 15 vagyok.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!