Találatok a következő kifejezésre: Ha egy el van hanyagolva, (1 db)

Ha egy csaj el van hanyagolva, megcsalhatja-e a párját?

A barátnömröl lenne szó keveset foglalkozik vele a párja,mert sokat dolgozik.A barátnömel eléggé jó volt a viszonyunk addig amig elnem kezdte feltünöen nézegetni a pasikat,a neten is állandóan msnezik pasikkal.Én nagyon sajnálom a párját mert sokat dolgozik,és késöeste megy csak haza.Én márt nem beszélek a barátnömmel amióta igy megkergült.Ja és szinte mindenap feljár hozzá két pasi(nem egyszerre),külön-külön.Egymás mellett lakunk.De az a gond a párja meg engem fagatt.Most mit tegyek elmonjak neki mindent?Akkor tuti hogy soha nem állna szóba a barátnöm velem!Mit tegyek?Segitsetek?

Legjobb válasz: Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!

Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!
mondd meg a bnöd pasiának az igazad. hogy nem tudod megcsalja e a bnöd, de azt tudod hogy mindig vannak pasik akik járkálnak hozzá. én egy ilyen csajjal inkább nem foglalkoznék ezek mindig csak a szarba visznek. ne falazz neki... nem érdemli meg a pasit...
Az elsõ válaszoló vagyok. Nem a te dolgod kiderteni, azt bízd a pasijára! De igazán felhívhatnád a hapsi figyelmét!! Az hülyeség, hogy mert elvetélt akkor palizni kell! Nekem 5 vetélésem volt eddig, és nem csaltam meg a férjem, pedig õrülten el voltam keseredve, és akkor én is úgy érezetem, hogy elhanyagol a férjem!!
Egyet értek azzal az állásponttal hogy ez öbb mint gyanús és egy aljas szemét dolog eltartatni magunkat valakivel hát ha még pluszban ehhez az is hozzá jön hogy meg is csalja. Tehát a pasinak igenis joga van tudni h mi folyik a háta mögött és hogy kígyót melengetett a keblén Meg gondolj bele h jobb ha tõled tudja meg elõbb mint hogy késõbb magától jöjjön rá, mert ha én rajtakapnám õket a pasi helyében akkor tuti h megölném mindkettõt, tehát jobb ha tõled tudja meg!
az elötted író hülyeségeket mond... nincs olyan ember aki ezt a bánásmódot megérdemelné ha bnöröl van szó ha nem. ha a bnödnek van annyi bör a pofáján hogy össze vissza tosszon amikor a párja dolgozik, akkor neked is legyen annyi bör a" pofádon" ( es most nem megsértés) hogy elmondd a barátjának az igazat.
ha abarátnõdnek érzed, de sztem akkor is ha már nem. Nem mondhatod el a pasijának még akkor sem ha látsz vmit. Semmi közöd hozzá, te a barátnõje vagy . Felhivhatod a figyelmét hogy hülyeséget csinál, de nem haragudhatsz meg rá emiatt, és fõleg nem köpheted be. Ettõl vagy te barátnõ. neked õt kell pártolnod bármit tesz is és nem a barátját. Vagy esetleg pályázol a barátjára? Mert azokat zavarja ennyire!!!
Milyen barátnõ vagy te? Kinek mi köze a barátnõd életéhez. Még akkor sem szólhatsz bele ilyen szinten ha szemétség amit csinál. Ha meg még te is köpöd be, akkor tuti te vagy a legundoritóbb. Ehhez nincs jogod, hogy más életébe belekontárkodj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg azóta nem beszélek vele amikor kijelentete nekem hogy ö megcsalja a párját, mert az nem foglalakozik vele!Elötte ö nem ilyen volt, de ezzel a mondatával nagyon felidegesitett, ezmiatt össze is vesztünk!
A kérdező hozzászólása: Nem pályázok a barátjára van párom(férjem).De ha tényleg megcsalja az nagyon szemét dolog lenne mert a párja gürizik éjjel-nappal hogy neki meg a lányának jobb legyen!
A kérdező hozzászólása: De elöbb kikellene békülnöm valahogy a barátnömmel, hogy elmondjon dolgokat nem?Mi van ha tévedek, és nem fekszik le senkivel?Csak fura mert elég sokáig bent van nála a 2pasi(de az a fura , hogy sose egyszerre megy a kettö).Meg amióta elvettélt azóta ilyen azaz igaz.
nem tuszd olvasni vagy mi van??? azt írta hogy már nem barátnök!!! tanulj meg olvasni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elhagyott a barátom ma, úgy érzem belefogok halni! Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen?

12

Ti hogy szoktatok túllépni a depressziós időszakaitokon?

10

Vissza akarom szerezni exbarátnőm. Így működhet?

exbarátnőm, az osztálytársam, mindketten 17 évesek vagyunk.2 hónapja szakítottunk, ami tulajdonképpen inkább csak ilyen "szünettartás-szerű szakítás".

Nemrég úgy alakult, hogy együtt töltöttünk egy estét, kajáltunk, elmentünk táncolni oda, ahova régen közösen jártunk, söröztünk, hazakísértem. A táncórán, ahol már rég nem voltunk, mondta az oktató, hogy nyugodtan nézzünk vissza mikor gondoljuk. Ezután volt egy osztálybuli, ahol vele keveset táncoltam, többet foglalkoztam más lányhaverjaimmal. Neki ettől nagyon szar kedve lett, sírt is, de azt konkrétan nem mondta miért, de nem nehéz összerakni, hogy miattam.

Arra gondoltam, hogy elhívnám táncórára, mivel hiányzik a tánc, és múltkor is nagyon jól éreztem amgam vele, és sokat jár a fejemben az az este. Elnézést kérek a buli miatt, és elmondom neki, hogy azért nem foglalkoztam vele annyit amennyit szeretett volna, mert nekem idő kellett, hogy átgondoljam ezt az egészet, nem akartam hogy egy buliban túlfűtve olyat csináljunk, amit nem is igazán akarunk, nem akartam neki ezzel ártani. Elmondom neki, hogy hiányzik, mint társ. Reakciótól függően esetleg meg is csókolom. Ez így beválhat? Vagy ez egyszerre sok?

8

A "mit szeretsz bennem" kérdésre mit lehet válaszolni? Ti mit szoktatok, ha ezt kérdezi tőletek a párotok?

12

Fiúk, ha a kiutaznátok 10 napra külföldre, és közben nem lenne lehetőségetek beszélni a barátnőtökkel, mi az amit egy lány tenni vagy mondani tud, ami után érzitek hogy nincs szügségetek másra?

Oké ez igy elég hülyén hangzik,de remélem értitek a szitut:D

6

Emiatt elhidegülhet tőlem?

A barátommal már négy éve együtt vagyunk. Manapság egyre többet vitázunk, mert én szenvedélyesen rajongok a katonai repülőgépekért és amikor van egy kis szabadidőm, akkor maketteket rakok össze, vagy repüléssel/repülőgépekkel kapcsolatos könyveket olvasok. De ez szerintem sose ment eddig a mi kapcsolatunk rovására. Tehát vele is sokat vagyok, és szerintem nem igaz, hogy ő vele már nem vagyok annyit. De ez őt valamiért egyre jobban zavarja és nem tudom hogyan szervezzem meg a dolgokat.

1

Hogyan lehet elfelejteni valakit akit szeretünk? Mit kell ahhoz tenni, hogy végbe menjen? Tudom, hogy ki kell vernem a fejemböl, de nem megy, köszönöm a tanácsokat! A legnagyobbik gond az, hogy csak "sajnálatból" érdeklödött

3

Ez mennyire észrevehető?

Ha egy srác aki most csókolózik először,megcsókol egy lányt aki már csókolózott.Akkor azt észre veheti a lány könnyen hogy most csókolózott először?(A lány nem sokszor csókolózott még)

2

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!