Találatok a következő kifejezésre: Ha egy el van hanyagolva, (1 db)

Ha egy csaj el van hanyagolva, megcsalhatja-e a párját?

A barátnömröl lenne szó keveset foglalkozik vele a párja,mert sokat dolgozik.A barátnömel eléggé jó volt a viszonyunk addig amig elnem kezdte feltünöen nézegetni a pasikat,a neten is állandóan msnezik pasikkal.Én nagyon sajnálom a párját mert sokat dolgozik,és késöeste megy csak haza.Én márt nem beszélek a barátnömmel amióta igy megkergült.Ja és szinte mindenap feljár hozzá két pasi(nem egyszerre),külön-külön.Egymás mellett lakunk.De az a gond a párja meg engem fagatt.Most mit tegyek elmonjak neki mindent?Akkor tuti hogy soha nem állna szóba a barátnöm velem!Mit tegyek?Segitsetek?

Legjobb válasz: Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!

Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!
mondd meg a bnöd pasiának az igazad. hogy nem tudod megcsalja e a bnöd, de azt tudod hogy mindig vannak pasik akik járkálnak hozzá. én egy ilyen csajjal inkább nem foglalkoznék ezek mindig csak a szarba visznek. ne falazz neki... nem érdemli meg a pasit...
Az elsõ válaszoló vagyok. Nem a te dolgod kiderteni, azt bízd a pasijára! De igazán felhívhatnád a hapsi figyelmét!! Az hülyeség, hogy mert elvetélt akkor palizni kell! Nekem 5 vetélésem volt eddig, és nem csaltam meg a férjem, pedig õrülten el voltam keseredve, és akkor én is úgy érezetem, hogy elhanyagol a férjem!!
Egyet értek azzal az állásponttal hogy ez öbb mint gyanús és egy aljas szemét dolog eltartatni magunkat valakivel hát ha még pluszban ehhez az is hozzá jön hogy meg is csalja. Tehát a pasinak igenis joga van tudni h mi folyik a háta mögött és hogy kígyót melengetett a keblén Meg gondolj bele h jobb ha tõled tudja meg elõbb mint hogy késõbb magától jöjjön rá, mert ha én rajtakapnám õket a pasi helyében akkor tuti h megölném mindkettõt, tehát jobb ha tõled tudja meg!
az elötted író hülyeségeket mond... nincs olyan ember aki ezt a bánásmódot megérdemelné ha bnöröl van szó ha nem. ha a bnödnek van annyi bör a pofáján hogy össze vissza tosszon amikor a párja dolgozik, akkor neked is legyen annyi bör a" pofádon" ( es most nem megsértés) hogy elmondd a barátjának az igazat.
ha abarátnõdnek érzed, de sztem akkor is ha már nem. Nem mondhatod el a pasijának még akkor sem ha látsz vmit. Semmi közöd hozzá, te a barátnõje vagy . Felhivhatod a figyelmét hogy hülyeséget csinál, de nem haragudhatsz meg rá emiatt, és fõleg nem köpheted be. Ettõl vagy te barátnõ. neked õt kell pártolnod bármit tesz is és nem a barátját. Vagy esetleg pályázol a barátjára? Mert azokat zavarja ennyire!!!
Milyen barátnõ vagy te? Kinek mi köze a barátnõd életéhez. Még akkor sem szólhatsz bele ilyen szinten ha szemétség amit csinál. Ha meg még te is köpöd be, akkor tuti te vagy a legundoritóbb. Ehhez nincs jogod, hogy más életébe belekontárkodj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg azóta nem beszélek vele amikor kijelentete nekem hogy ö megcsalja a párját, mert az nem foglalakozik vele!Elötte ö nem ilyen volt, de ezzel a mondatával nagyon felidegesitett, ezmiatt össze is vesztünk!
A kérdező hozzászólása: Nem pályázok a barátjára van párom(férjem).De ha tényleg megcsalja az nagyon szemét dolog lenne mert a párja gürizik éjjel-nappal hogy neki meg a lányának jobb legyen!
A kérdező hozzászólása: De elöbb kikellene békülnöm valahogy a barátnömmel, hogy elmondjon dolgokat nem?Mi van ha tévedek, és nem fekszik le senkivel?Csak fura mert elég sokáig bent van nála a 2pasi(de az a fura , hogy sose egyszerre megy a kettö).Meg amióta elvettélt azóta ilyen azaz igaz.
nem tuszd olvasni vagy mi van??? azt írta hogy már nem barátnök!!! tanulj meg olvasni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ez az alkat? (Kép)

http://kepfeltoltes.hu/view/131023/IMG_20131023_094450-pic say_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


A linkek azèrt vannak szóközzel elválasztva mert a PIC SAY ugye összeolvasva káromkodásnak számít.

Azèrt èrdeke mert a barátom 10kg val könnyebb mint èn ès zavar hogy olyan dagi vagyok.
Tippelnètek, hogy hány kg lehetek?

30

A csajom megütötte a hugomat. Most én is üssem meg?

Ma reggel elmentem dolgozni, anyámék mentek nagyanyámhoz baratnőm meg ott maradt reggel nálunk a hugommal. Direkt mondtam neki, hogy legyen normális tesómmal mert tudom, hogy szereti osztani neki az eszet. Elvileg az volt a probléma, hogy beakarta kapcsolni a mosógépet de nem tudta, hogy hogyan kell és felébresztette hugomat, aki pattogott neki.Ez a barátnőm verziója.Hugom szerint fel 7kor bement hozzá barátnőm, hogy takarítsa ki a szennyesét és mossa ki.
Alapból azért maradt náluk, hogy tudjon aludni nem azért, hogy hugommal szemétkedjen.
A vicc pedig az, hogy még Õ van besértődve. Tök mindegy melyik verzió az igaz, rajtam kívül meg anyámon kívül senki se szólhat még csúnyán se hozzá, nem hogy megüti!
Sose bántanék egy nőt de a hugomért ölni tudnék!
Szeretem a csajomat is, hisz nem két napja vagyunk együtt de most még a szakítás is szóba jött.
Mit tennétek ha a Ti tesótokat ütné meg a nőd/hapsid?

10

1 éve szakítottam a barátommal és idén ujra össze akart velem jönni, de nem beszéltük meg a dolgot és most összejött egy csajjal azért, hogy bosszantson, de én lehet, hogy járnék még vele. Na tanács? Am az anyja miatt kellett szakítanunk.

2

Ciki ha a lány adja az 1. szájra puszit?

9

Hogy szerezzem vissza? Hogy udvaroljak neki?

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel most lehet szakítani fogunk. Nem beszéltünk 4 napja. Hogy szerezzem vissza? Hogy kell egyáltalán udvarolni egy olyannak akit ismerek 2 éve? csinos vagy jól nézel ki, mozi vacsora stb? de az nem udvarlás. segítsetek fontos!!

ne offoljunk légyszives fontos lenne :( előre is köszi a válaszokat!

2

Szingli vagy?

36

Fiúk, ti hogyan szoktátok jelezni egy lány felé, hogy bejön nektek?

Van egy fiú aki bejön nekem, egy évfolyamon vagyunk, így néha-néha együtt vagyunk órákon. Szemem sarkából látom, hogy nézni szokott engem órákon, szünetekben. Szokszor szokott hülyéskedni velem, vagy például ha ott vagyok a jelenlétében néha a barátai mintha, szóval tudjátok úgy összenéznek vagy hogy mondjam.:D Ez akkor most azt jelenti. Ti milyen jelekkel mutatjátok egy lánynak ha bejön nektek?
15/L

2

Szerintetek miért van az, hogy a mai 18, és húszon éves lányok, egyre inkább, a tőlük 10 évvel idősebb fiúkért vannak oda?

a saját korcsoportunkban nem nagyon kezdenek párkapcsolatba.
én 21 éves fiú vagyok, és eléggé kiakaszt ez a dolog.. nekem még nem volt egy barátnőm sem, semmilyen korosztályból, sőt, még szűz is vagyok. tudom vannak olyan fiúk akiknek minden héten másik van, de én valahogy nem találom a helyem a világban, és egyre inkább kezd kiakasztani a dolog hogy én már 21 éves vagyok, és még szűz...

45

Hogyan szerezek magamnak baratnot?

Mindig amikor talaok egy jo csajt es megismerkedek vele akk vagy azt mondja hogy mar van baratja vagy azt mondja hogy nem vagyok az esete es azt hogy maradjunk baratok Mit tegyek?

6

Lányok titeket nagyon zavarna, ha a barátotokon van 7-8kg felesleg?

Sajnos eléggé meghíztam egy ideje, de le fogom fogyni, csak biztos beletelik azért pár hónapba az. De addig szeretnék egy szép csajt összeszedni. Magabiztossággal nincs gond. Nem vagyok csöndes, társaságba kedvel mindenki. Csak ez engem nagyon zavar. Mennyire hátrány ez nektek? Azt mondják nem vagyok nagyon kövér, inkább olyan nagydarab. :) De engem zavar.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!