Találatok a következő kifejezésre: Ha egy el van hanyagolva, (1 db)

Ha egy csaj el van hanyagolva, megcsalhatja-e a párját?

A barátnömröl lenne szó keveset foglalkozik vele a párja,mert sokat dolgozik.A barátnömel eléggé jó volt a viszonyunk addig amig elnem kezdte feltünöen nézegetni a pasikat,a neten is állandóan msnezik pasikkal.Én nagyon sajnálom a párját mert sokat dolgozik,és késöeste megy csak haza.Én márt nem beszélek a barátnömmel amióta igy megkergült.Ja és szinte mindenap feljár hozzá két pasi(nem egyszerre),külön-külön.Egymás mellett lakunk.De az a gond a párja meg engem fagatt.Most mit tegyek elmonjak neki mindent?Akkor tuti hogy soha nem állna szóba a barátnöm velem!Mit tegyek?Segitsetek?

Legjobb válasz: Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!

Marhára elitélem azt, hogy még a másik dolgozik addig õ enyeleg, mondván, hogy el van hanyagolva!! Arra még nem gondolt a barátnõd, hogy ha annyira unatkozik akkor dolgozhatna is, és talán a párjának kevesebbet kellene? Így lehet, hogy több ideje lenne rá. Bár ílyen nem érdemel meg több törõdést! Szerintem ne falazz neki mert nem érdemli meg, csak kiszúrsz te is szegény pasival!!
mondd meg a bnöd pasiának az igazad. hogy nem tudod megcsalja e a bnöd, de azt tudod hogy mindig vannak pasik akik járkálnak hozzá. én egy ilyen csajjal inkább nem foglalkoznék ezek mindig csak a szarba visznek. ne falazz neki... nem érdemli meg a pasit...
Az elsõ válaszoló vagyok. Nem a te dolgod kiderteni, azt bízd a pasijára! De igazán felhívhatnád a hapsi figyelmét!! Az hülyeség, hogy mert elvetélt akkor palizni kell! Nekem 5 vetélésem volt eddig, és nem csaltam meg a férjem, pedig õrülten el voltam keseredve, és akkor én is úgy érezetem, hogy elhanyagol a férjem!!
Egyet értek azzal az állásponttal hogy ez öbb mint gyanús és egy aljas szemét dolog eltartatni magunkat valakivel hát ha még pluszban ehhez az is hozzá jön hogy meg is csalja. Tehát a pasinak igenis joga van tudni h mi folyik a háta mögött és hogy kígyót melengetett a keblén Meg gondolj bele h jobb ha tõled tudja meg elõbb mint hogy késõbb magától jöjjön rá, mert ha én rajtakapnám õket a pasi helyében akkor tuti h megölném mindkettõt, tehát jobb ha tõled tudja meg!
az elötted író hülyeségeket mond... nincs olyan ember aki ezt a bánásmódot megérdemelné ha bnöröl van szó ha nem. ha a bnödnek van annyi bör a pofáján hogy össze vissza tosszon amikor a párja dolgozik, akkor neked is legyen annyi bör a" pofádon" ( es most nem megsértés) hogy elmondd a barátjának az igazat.
ha abarátnõdnek érzed, de sztem akkor is ha már nem. Nem mondhatod el a pasijának még akkor sem ha látsz vmit. Semmi közöd hozzá, te a barátnõje vagy . Felhivhatod a figyelmét hogy hülyeséget csinál, de nem haragudhatsz meg rá emiatt, és fõleg nem köpheted be. Ettõl vagy te barátnõ. neked õt kell pártolnod bármit tesz is és nem a barátját. Vagy esetleg pályázol a barátjára? Mert azokat zavarja ennyire!!!
Milyen barátnõ vagy te? Kinek mi köze a barátnõd életéhez. Még akkor sem szólhatsz bele ilyen szinten ha szemétség amit csinál. Ha meg még te is köpöd be, akkor tuti te vagy a legundoritóbb. Ehhez nincs jogod, hogy más életébe belekontárkodj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg azóta nem beszélek vele amikor kijelentete nekem hogy ö megcsalja a párját, mert az nem foglalakozik vele!Elötte ö nem ilyen volt, de ezzel a mondatával nagyon felidegesitett, ezmiatt össze is vesztünk!
A kérdező hozzászólása: Nem pályázok a barátjára van párom(férjem).De ha tényleg megcsalja az nagyon szemét dolog lenne mert a párja gürizik éjjel-nappal hogy neki meg a lányának jobb legyen!
A kérdező hozzászólása: De elöbb kikellene békülnöm valahogy a barátnömmel, hogy elmondjon dolgokat nem?Mi van ha tévedek, és nem fekszik le senkivel?Csak fura mert elég sokáig bent van nála a 2pasi(de az a fura , hogy sose egyszerre megy a kettö).Meg amióta elvettélt azóta ilyen azaz igaz.
nem tuszd olvasni vagy mi van??? azt írta hogy már nem barátnök!!! tanulj meg olvasni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?

Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!