Találatok a következő kifejezésre: Ha egy el van (1360 db)

Ha egy embernek van pl.30 hekt¨¢r f0‹2ldje ¨¦s el szeretn¨¦ adni, akkor kb 30db. ad¨¢sv¨¦teli szerz0‹1d¨¦s kell? vagy egy ad¨¢sv¨¦teli szerz0‹1d¨¦sbe bele kell hogy harminc db. hekt¨¢r f0‹2ldet ad el?

A negat¨ªv v¨¦lem¨¦nyeteket ne ide ¨ªrj¨¢tok m¨¢r!

Legjobb válasz: Ha egy embernek van pl. 30 hektár földje és el szeretné adni, akkor kb 30db. adásvételi szerzõdés kell? vagy egy adásvételi szerzõdésbe bele kell hogy harminc db. hektár földet ad el?

A kérdező hozzászólása: Ha egy embernek van pl. 30 hektár földje és el szeretné adni, akkor kb 30db. adásvételi szerzõdés kell? vagy egy adásvételi szerzõdésbe bele kell hogy harminc db. hektár földet ad el?
A kérdező hozzászólása: A negatív véleményeteket ne ide írjátok már! Hanem ha valaki okosabb akkor írja már le hogy-hogy mũködik. Elõre is köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek a mongol írásért, magától írta ki.
egy szerzõdésbe lehet, és minden földdarabot beazonosítva (tul.lap, stb)
A kérdező hozzászólása: Hogyérted? és ne rövidísd már le légyszives. :)
A kérdező hozzászólása: Valaki nem írna?
ha az eladó és a vevõ azonos, akkor egy szerzõdésben felsorolhatják tételesen - a tuladoni lapok szerinti adatokkal - a földterületeket ... csatolva mindegyiknek a tulajdoni lapját
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Ha egy hardisken vannak hibas szektorok azt meg lehet hazsnalni, nem rontja el a sz. Gepet?

Legjobb válasz: Lehet használni, csak nem ajánlatos az adatvesztesség miatt. Nem tudom, hány hibás szektor van. Ha 1-2, akkor az még talán elmegy. De ha ennél több, akkor minél elõbb vinyócsere. Nekem is volt bad sectoros vinyóm (nem is egy), és azt tapasztaltam, hogy az egyiknél hetente szaporodtak még a másiknál a mai napig is csak pár van. Természetesen egyiket sem használom, ez már 3-4 éve történt.

Lehet használni, csak nem ajánlatos az adatvesztesség miatt. Nem tudom, hány hibás szektor van. Ha 1-2, akkor az még talán elmegy. De ha ennél több, akkor minél elõbb vinyócsere. Nekem is volt bad sectoros vinyóm (nem is egy), és azt tapasztaltam, hogy az egyiknél hetente szaporodtak még a másiknál a mai napig is csak pár van. Természetesen egyiket sem használom, ez már 3-4 éve történt.

Ha egy hajón van egy ventilátor, ami fújja a vitorlát el fog indulni?

Legjobb válasz: El fog, de nem azért, mert a ventilátor által keltett légáramlat tolja a vitorlát, hanem azért, mert a ventire fújt levegõ megfordul és tolóerõként funkcionál. Vagyis nagyobb hatásfokú lenne a dolog, ha nem a vitorlára fújná a levegõt, hanem a hajó hátuljától el. Az egyik Mítoszirtó epizódban megcsinálták és mûködött. Természetesen köze nincs a "saját hajamnál fogva felhúzom magam" effektushoz.

Mondjuk nekem kicsit kétségesnek tûnik, hogy a vitorlán szétoszló légáramlat által keltett tolóerõ erõsebb lenne, mint a ventillátor által keltett tolóerõ, ami hátrafelé hat. Elvégre a vitorlán való szétoszlás egy csomó energiát felemészt. Akkor így lehetne örökmozgót is csinálni...
El fog, de nem azért, mert a ventilátor által keltett légáramlat tolja a vitorlát, hanem azért, mert a ventire fújt levegõ megfordul és tolóerõként funkcionál. Vagyis nagyobb hatásfokú lenne a dolog, ha nem a vitorlára fújná a levegõt, hanem a hajó hátuljától el. Az egyik Mítoszirtó epizódban megcsinálták és mûködött. Természetesen köze nincs a "saját hajamnál fogva felhúzom magam" effektushoz.
De elindul, csak valószínûleg hátrafelé. A ventilátor ugyanis valójában egy légcsavar, olyan, mint pl ezek a légcsavaros légpárnás cuccok: http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/fegyverek/hadihajok/zu.. Az, hogy elé teszel egy vitorlát, jó erõsen lerontja a légcsavar hatékonyságát, de összességében mégis elviszi a hajót, és valószínûleg inkább hátra, mint elõre.
Visszavonom, mégsem indul el!
Nem.
Ha elég nagy teljesítményû a ventilátor, akkor igen.
Mythbusters. 4.-nek igaza van.
4. vagyok, azt hiszem ezt a vitát egyszer és mindenkorra lezárhatjuk az általam említett epizóddal: http://www.youtube.com/watch?v=1QJz-BVXCI4 Aki türelmetlen, tekerjen 2:10-hez
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak egy haverommal vitatkoztunk ezen és érdekelt a válasz :D
Aki nem tudja/akrja megnézni: Az eszköz a vitorla/légcsavar méretének arányától függõen elindult hol az elõre, hol a hátra. Tehát létezik olyan eset, amikor az általam leírt légcsavar effektus dominál, illetve olyan, amikor a propeller képes a vitorlával együtt saját szelet generálni.


Mai világban mennyire számít az ha egy szakmunkásnak van érettségie? Melyik jobb ha szakma után vagy ha szakma elõtt tesszük le az érettségit?

Legjobb válasz: Igazából mindegy csak legyen mert a legtöbb munkáltató hiába kér olyan szakmai végzettséget ahol nem követelmény az érettségi, de mellé ugyanúgy kérik az érettségit mindegy milyen az eredménye csak a papír legyen meg róla. Ez inkább a sok adminisztrációs munka miatt szükségesebb, de fene tudja, meg így válogatják ki hogy ki az aki "értelmes" és ki az aki nem is részben ez alapján döntik el.

Igazából mindegy csak legyen mert a legtöbb munkáltató hiába kér olyan szakmai végzettséget ahol nem követelmény az érettségi, de mellé ugyanúgy kérik az érettségit mindegy milyen az eredménye csak a papír legyen meg róla. Ez inkább a sok adminisztrációs munka miatt szükségesebb, de fene tudja, meg így válogatják ki hogy ki az aki "értelmes" és ki az aki nem is részben ez alapján döntik el.
Elõször gyantáztattam, de most már borotválom!
Csipesz!
Én csipesszel szoktam.
Fûnyíró.
Én gyantáztatni szoktam, a kozmetikus pár száz forintért megcsinálja, és az utána kinövõ kis bajusz nem lesz olyan feltûnõ, mint ha borotváltad volna.
semmiképp se borotváld!!! én epilálni/gyantázni szoktam, és nem, nem hiszem, hogy kihullana magától:)
hacsak nem kezeletlen hormonprobléma miatt van, akkor nem fog kihullni. Ha van türelmed, csipeszelhetsz, de gyantával egyszerûbb.

Ha egy discoban van egy lánycsapat (4-5 fő) vagy akármennyi, táncolnak a tánctéren és tetszik közülük egy csaj, hogyan táncoljak vele? Mennyek oda hozzá, és hívjam el, vagy mennyek oda mögé, vagy mellé és táncoljak neki? . ár ez szerintem kicsit gáz.

Legjobb válasz: Ne menj oda mögé! Engem attól kiráz a hideg ha elkezd velem valaki táncolni a hátam mögött. Odamész hozzá, úgy, hogy lássa az arcodat és megkérdezed tõle, hogy van-e kedve táncolni. Ha nem, akkor szépen továbbállsz és nem erõlteted tovább a dolgot. A legtöbb pasi erre nem képes...

Ne menj oda mögé! Engem attól kiráz a hideg ha elkezd velem valaki táncolni a hátam mögött. Odamész hozzá, úgy, hogy lássa az arcodat és megkérdezed tõle, hogy van-e kedve táncolni. Ha nem, akkor szépen továbbállsz és nem erõlteted tovább a dolgot. A legtöbb pasi erre nem képes...
Így tlg fos:D
A kérdező hozzászólása: bár* akart lenni..:D
Megfogod a s*ggét, vagy pofánb*sz vagy elkezdõdik a tánc
Nem a legegyszerûbb eset, de megoldható. Táncolj mellettük teljes átéléssel, sugározzon rólad, hogy te érzed magad legjobban a bulihelyen, és fel fognak rád figyelni. Akkor kezdj el velük nonverbálisan játszani (mosoly, mutogasd, hogy gyorsabban táncoljanak, csinálj pár õrült táncmozdulatot, ha érdeklõdnek, akkor utánozni fognak) és ha már ez megvan, akkor szimpatikus leszel nekik és ki tudod "szedni" közülük azt, aki tetszik. A hátulról odatáncolás is mûködik, ha elég határozott vagy, de általában eléggé próba-szerencse jellegû a legtöbb srácnál, azért egy próbát megér. De jobb, ha szembe helyezkedsz azzal a lánnyal, aki tetszik, elkezdesz szemezni vele, és ha érdeklõdik, akkor diszkréten félrehívod vagy mutatod neki, hogy jöjjön oda hozzád.
Kacsincsrá v. tegyél valamilyen testjelzést felé ha válaszol akkor meny oda.:D
Rendõrség elõtt poénból :D

Ha egy nőnek van egy gyereke, és az a nő járni kezd egy börtönviselt pasival akkor akár el is vehetik tőle a gyereket?

Legjobb válasz: Ha nem megszökött a börtönbõl, hanem kiengedték, akkor nem. De más kérdés, hogy az apa ezt nem nézheti túl jó szemmel.

Ha nem megszökött a börtönbõl, hanem kiengedték, akkor nem. De más kérdés, hogy az apa ezt nem nézheti túl jó szemmel.
Nem, miért lehetne? A férfi valamit elkövetett, leülte a büntetését, utána szabad emberként kimegy. Akár a saját vagy a nevelt gyerekeivel is élhet.
Nem vehetik el tõle a gyermekeit ez miatt.
Hogy éltek õk? Nekik kéne szégyellni magukat. Én csak lefordítottam emberi nyelvre a valóságot. A tolmácsra haragszol? Ne butáskodj már!
7-esnek igaza van, azok nem kockák, hanem négyzetek;) Egyébként szimplán emiatt a tény miatt nem vehetik el a gyereket. Ha rossz körülmények között tartják, vagy a börtönviselt fél a gyereket küldi el maga helyett lopni, hogy õ maga még egyszer ne kerüljön börtönbe, akkor már annál inkább elveszik.
Remélem elveszik.
Kérdezõ, ne foglalkozz ezzel a primitiv állattal.
A kérdezõnek igaza van véleményem szerint.
A kérdező hozzászólása: Szégyeld magad!!!!! És hülyeségeket ne írogass te paraszt!
(kocka)
gratulálok kérdezõ, látom a 2. elemi már nem volt meg :D
A kérdező hozzászólása: Kocka! A te véleményedre nem vagyok kíváncsi!!!!!
Egyáltalán nem! Ha a férfi börtönviselt, akkor az azt jelenti, hogy valamiért elítélték, leülte, kijött, a dolog el van rendezve, a felelõsségrevonás egy befejezett, lezajlott történés. Tehát senkinek semmi joga ezen ítélkezni, végtére is a férfi letöltötte a büntetést, mintegy "megfizetett" a tettéért. A büntetett elõítélet, az ún. "priusz" legfeljebb a férfi késõbbi élete szempontjából érdekes, mert vannak olyan munkakörök, ahol ez kizáró ok. De ennél több stigmát nem kéne szerencsétlen ürge nyakába lõcsölni. Tehát a válaszom az, hogy egy gyermekét egyedül nevelõ anya, nyugodtan, következmények nélkül létesíthet kapcsolatot büntetett elõéletû férfival.

Mi haszna van egy egyháznak ha államilag el van ismerve?

Amint tudjuk 14 egyházat ismert el a parlament.Nos, azt nem értem, hogy mi haszna van egy egyháznak abból, ha el van ismerve?És mit veszít egy egyház, ha nincs elismerve?

Legjobb válasz: A jelenkori szentháromságot: pénzt, pénzt, pénzt. Ha elismert, nyer, ha nem, akkor veszít.

A jelenkori szentháromságot: pénzt, pénzt, pénzt. Ha elismert, nyer, ha nem, akkor veszít.
Valóban pénzrõl van szó fõleg; ez pedig azért gond, mert több kisegyház, gyülekezet olyan missziókat végez / végzett, amelyhez az állam azért járult hozzá anyagilag, mert az õ feladatkörébe tartozna az ellátás. Pl. több hajléktalanszállót és anyaotthont mûködtetnek gyülekezetek, aztán van drogosok felé való szolgálat, stb. Természetesen amennyire bírják, folytatni fogják ezeket a tevékenységeket, de forráshiánnyal nehezebb lesz, ill. kevesebb embernek tudnak segíteni. Én csak arra leszek kíváncsi, hogy az állam mit kezd majd azokkal az emberekkel, akikrõl ezután saját szervezeteivel kell majd gondoskodnia.
Én az adózásnak néznék utána.
Az egész elismergetés elõhozásának két oka volt: pénz és hatalom. Erre volt - minden határon túl - szüksége az állami hatalomnak és néhány, a mindennapi életbe beleszólni akaró egyháznak. Egyszerre lehetett pénzt megtakarítani törvényben rögzített kifizetések visszavonásával, a hatalmat (és pénzt is) koncentrálni néhány egyház kezébe. Röviden és sommásan: a gyengék és elesettek kárára.
A kérdező hozzászólása: Ha egy egyház nincs elismerve államilag, akkor nem pályázhat?Például ha egy el nem ismert egyház akar létesíteni egy gyerekotthont, akkor nem pályázhat, mert nincs elismerve?Vagy hogy van ez?
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!