Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ehet már (14 db)

Ha egy 50-es Yamaha robogót 70-es hengerrel szerelnek fel, és minden más eredeti maradt akkor ehet 3, 2-3, 5 litert, úgy hogy jól is menjen?

Vettem egy robogót és azt mondták hogy 70-es de én nem vagyok benne biztos (kerekedésben vettem ismerőstől, tehát csak úgy mondhatta is, pl. azért mert az önindító nem jó és erre fogta...stb) A moci jól megy 75-80-nal és 3,5 litert fogyaszt vegyes használatnál. SE sportkipufogó Se nagy karbi SE sport légszűrő nincs rajt.

Legjobb válasz: Létezik azt hogy ennyit fogyaszt.A sportkipuf és a légszûrõ dobna csak a fogyasztásodon.Meghát ha gyári karbi van rajta és nem cseréltek sokkal nagyobbra fúvókát akkor ez arányosnak is tûnik.Nekem is volt 70-es robogóm,nos 4-5 alá nem tudtam vinni de az már nagyon tunning volt.Akkor szoktak még sokat enni ha kopott a henger,falsot szív vagy akármi más ilyen probléma. A fogyasztást nagyon lehet szabályozni a súber tû akasztásával is. Mégvalami:70hengert tényleg nem tzud megtekerni az önindító,erre ha jól emlékszem erõsebb aksi lenne a megoldás mert nem ad le annyi ampert hogy bivalyból megtekerje de ezt kikéne próbálni bikakábellel vagy nagyobb aksival.

Létezik azt hogy ennyit fogyaszt.A sportkipuf és a légszûrõ dobna csak a fogyasztásodon.Meghát ha gyári karbi van rajta és nem cseréltek sokkal nagyobbra fúvókát akkor ez arányosnak is tûnik.Nekem is volt 70-es robogóm, nos 4-5 alá nem tudtam vinni de az már nagyon tunning volt.Akkor szoktak még sokat enni ha kopott a henger, falsot szív vagy akármi más ilyen probléma. A fogyasztást nagyon lehet szabályozni a súber tû akasztásával is. Mégvalami:70hengert tényleg nem tzud megtekerni az önindító, erre ha jól emlékszem erõsebb aksi lenne a megoldás mert nem ad le annyi ampert hogy bivalyból megtekerje de ezt kikéne próbálni bikakábellel vagy nagyobb aksival.
A chip tunning az picit más.Az kb hasonló mint ha egy kalapácsos gyújtást cserélni egy tirisztorosra amin val elõgyújtásvezérlés.Itt természetesen jobb a fogyasztás.És itt nem plusz lóerõt kapsz hanem ami volt csak nem tudtad kihasználni. Szerintem rezóval ha normálisan van használva szerintem azzal is egy icipicit biztos hogy többet fogyasztana.Lehet normálisan is vitázni :)
Nyilván többet eszik, mivel tépi neki és jobban megy, de ha ugyanúgy használná kevesebbet enne, mert jobb a hatásfok... Ahogy a chiptuning is csökkenti az autó fogyasztását, HA nem változik a vezetési stílus, mivel ugyanazt a mozgási energiát kevesebb benzinbõl létre tudja hozni a motor, de nyilván ha jobban taposod, hogy kihasználd a plusz lóerõket, akkor nem fog kevesebbet enni... Kérdezõ: ha meg vagy vele elégedve ne bánts, felesleges amíg nem megy szét, ha 70-es, és gyári 50-eshez való fõtengely van benne, idõvel úgyis fõtengelycsapágyas lesz, akkor pedig kiderül a hengerméret szétszedéskor
Kezdjük azzal hogy a tervezett rezónál már alapvetõen növeled a leömlõ méretét(ellenõrizheted a letölthetõ programmal).Az okés hogy jobb az égés, de több kipufogógáz tud kimenni és gyorsabban, ha kifelé gyorsabban megy akkor befelé is gyorsabban szívja be a benzint.Tehát akkor adott idõ alatt a tervezett rezónál több a fogyasztásod.Amit meg a szocimotoroson föltesznek cikkeket azok nagyon jók, de nem mindegyik 100%-kos.Amúgy meg kérdezz meg akárkit akinek tervezett rezója van vagy sportkipufogója hogy kevesebbet eszik e vele a gép(fõleg ha 2t)
A kérdező hozzászólása: Ne ilyen [email protected]ágokat írjatok meg veszekedjetek, hanem az eredeti kérdésre válaszoljatok!
Szerintem neked elmeorvosnál lenne a helyed ha ennyibõl se sikerült felfogni. De nem is vitatkozok, felesleges, te úgyis baromi okos vagy, azért mert CSAK... nem azért mert bármivel is igazolni tudnád az állításod.
Míg te a gépeden számolsz Én addig csináltam is valamit! Amúgy akármilyen tunningról beszélünk az mindig is a fogyasztást fogja növelni.
Mekkora gyépés vagy, és itt dumálasz parasztológiáról! :) Képzeld a program alapján csináltam Én is kipufogót!!!S...fej!
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat de még várom a további véleményeket, éredemes szétszednem hogy megnézzem 70-es -e vagy 50-es? Igazából ezért kérdem.
Te vagy a hülye a 2t-hez!Nekem világéletemben 2ütemû motorjaim voltak, vannak. Gondolj már bele mirõl hadoválsz!Egy tervezett rezónál jobban pörög a gép, több anyag tud be menni és kimenni egy adott idõ alatt, ha ezt nem bírod megérteni akkor sajnálom! Áruld már el hogy egy 250-es gép miért tud 4literrel elmenni 100km-ren keresztül?Ha egy robogón csak a hengert piszkálod akkor nem fog sokat változni a fogyasztás.(kívéve ha szakszerûen rakod össze bert bejáratás idejére dúsabb keverék kell és ez többet eszik ilyenkor)
Attól függ mi a cél, ha ugyanígy 75-80 között fogsz menni vele, akkor az ûrtartalom növelésével biztos nem fog elmenni 3, 2-3, 5 között, örülhetsz ha 4, 5 alatt tudod tartani, viszont ha ráraksz egy tervezett rezót, akkor azzal növeled a hatásfokát, erõsebb lesz, magyarul egységnyi benzinbõl több mozgási energiát hoz létre, akkor vissza tudod tolni talán 4 liter alá, de 3, 2-3, 5-et kizártnak tartom. 3-as válaszoló meg teljesen hülye a 2t motorokhoz, és nem képes megérteni még az animációt sem amit linkeltem...
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszolj
Ha gyári kipufogóról beszélünk akkor egy tiszta rendszernél csökken a fogyasztás. Ha felteszel rá egy tervezett rezót azzal többet fogyaszt mivel hogy jobban és könnyebben tud pörögni a gép így több benzin is kell neki.
kipuf nem növeli, hanem CSÖKKENTI a fogyasztást, mivel javítja a hatásfokot, azzal hogy kevesebb elégetetlen keveréket enged ki a kipufogón, ezért fogja vissza borzalmasan a 2t motort ha nincs rajta normális kipufogó, mert a benzin felét kiköpi... http://i73.photobucket.com/albums/i233/texaswheelman/el6wdk... itt láthatod hogy mûködik
a fizika törvényei szerint nem eszik többet, ha mégis, akkor a használatmód, vagy a körülmények nem egyeznek, mivel a hatásfok az hatásfok, a mozgási energia pedig mozgási energia, egyszerû matek, ha 1 liter benzinnek a 20%-át tudod hasznosítani, kevesebb mozgási energiát termelsz, tehát kevesebbet mész el 1 literrel, mintha a 25%-át tudnád. :)

Milli Mia krémtúrót mikor ehet már egy baba? És túró rudit, ha leszeditek róla a csokit?

Milyen id?közönként kaphat és mennyit egy krémtúróból vagy egy túró rudiból?

Legjobb válasz: ilyesmit én csak 2 éves kor után adtam neki, nem hiányzik egy gyereknek, ha nem tudja, mi az. Ráadásul nem is olcsó. Vaníliás joghurtot szokott kapni 10 hós korától, ennyi volt az édesség.

ilyesmit én csak 2 éves kor után adtam neki, nem hiányzik egy gyereknek, ha nem tudja, mi az. Ráadásul nem is olcsó. Vaníliás joghurtot szokott kapni 10 hós korától, ennyi volt az édesség.
Krémtúrót és túró rudit is tudsz otthon készíteni. Válaszd inkább ezt a megoldást, ha szeretnél adni a babádnak. :) Én a kislányomat 1 éves kora után hetente egyszer megleptem ilyesmivel. :)
6-7 hós kortól kaphat, 1-2 hetente, de én milli miat nem adnék töméncs cukor, inkább csinálj otthon túrókrémet, igazi túróból és gyümibõl.
szerintem 1 éves kor után. milli mia tele van cukorral, ezért várnék vele, a túró rudi csoki nélkül meg... nekem furcsa. elolvastad már az összetevõit? túrót nem igen látott, szerintem a csoki része a legkevésbé ártalmas :) na nem azt mondom, hogy enyém nem szokott kapni, de értelmetlennek tartom leszedni azt a kis csokit, hogy tiszta e-t és mûanyagot cukorral egyen a baba :) azt is 1 éves kor után szerintem. enyém hetente 1x-2x eszik ezt vagy azt, amúgy túrót összeturmixolok gyümölccsel és kekszet teszek bele, így szereti a legjobban :)
Én adtam 11 hónapos fiamnak egy falat Cserpes Trudit. Nincs benne semmi mesterséges adalékanyag (mint ahogy a többi Cserpes termékben sem) csak ezért mertem kipróbálni. Semmi baja nem lett tõle, de nem is kattant rá. :) Krémtúrót viszont a sok cukor és az adalékok miatt nem adnék neki. Barackos túrókrémet szoktam neki készíteni túróból és friss gyümölcsbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha egy nap kevesebbet eszik a babám (1000 ml helyett csak 600-at) másnapra már kevesebb tejem lesz? Vagy ehhez azért huzamosabb ideig kell keveset ennie?

Legjobb válasz: Látom, nem válaszolt neked senki. Nekem nem szopik a babám, csak fejem, ezzel van tapasztalatom. Elõfordul, hogy az egyik nap nem sikerül annyit fejnem, mert ideges vagyok, sok a házimunka, jönni-menni kell, ne, vagyunk otthon, túrázunk a hegyekben (bizony!), vagy nem tudok úgy fejni valami miatt, ahogy szoktam. Ilyenkor akár negyedével is kevesebb tej jöhet. De másnap visszaáll a rendes kerékvágásba. Ahhoz, hogy tartósan csökkenjen a tej mennyisége, a babádnak tartósan kevesebbet kell szerintem szopiznia.

Látom, nem válaszolt neked senki. Nekem nem szopik a babám, csak fejem, ezzel van tapasztalatom. Elõfordul, hogy az egyik nap nem sikerül annyit fejnem, mert ideges vagyok, sok a házimunka, jönni-menni kell, ne, vagyunk otthon, túrázunk a hegyekben (bizony!), vagy nem tudok úgy fejni valami miatt, ahogy szoktam. Ilyenkor akár negyedével is kevesebb tej jöhet. De másnap visszaáll a rendes kerékvágásba. Ahhoz, hogy tartósan csökkenjen a tej mennyisége, a babádnak tartósan kevesebbet kell szerintem szopiznia.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!van mindig egy idõszak amikor kevesebbet eszik úgy 4-5 napig, olyankor mindig azon aggodom nehogy kevesebb legyen.Most próbálok fejni is, de nem nagyon merek, mert ha meg lefejem akkor tuti, hogy utána meg kell neki.De amugy jó kedvû meg van bõven pisis, kakis pelus
Én testvéremtõl azt hallottam, hogy 6 hét alatt kezd drasztikusan apadni a tej.
Az én kisfiam 2 napig evett kb. feleannyit, mint elõtte. Harmadik napra már kevesellte egy cicibõl a tejcit. Negyedik nap minden szopi után fejtem 5-10percig, ha nem jött tej akkor is. 5. nap újra lett bõven tejem (még aznap fejtem, bõven jött fejéskor is). Maradtunk az egy mellbõl szoptatásnál.
Elõfordulhat, hogy már 1 nap alatt is lecsökken, de inkább több kell hozzá. Semmi teendõd sincs ilyenkor, csak igény szerint szoptatni (továbbra is). Ha újra visszajön az étvágya (ha ezért evett most kevesebbet), újra többet fog kérni és szopni és megint több tejed lesz. Mindig annyi van, amennyi neki kell, nyugodj meg.
Szerintem a sokáig tartó szoptatás egyik titka, hogy no para, bízz magadban. Tedd el a mérleget, mérd csak heti egyszer. Szoptasd amikor éhesnek tûnik, és nem lesz semmi gond. Egyszer kicsit kevesebb, egyszer kicsit több, ha kap mindig amikor kér, annyi fog termelõdni amennyi pont kell. Ha szépen fejlõdik, ne aggódj.


olajosat még nem adnék neki
Neki még nagyon megterhelõ kaja, majd 1 éves kora után add
Borsot sem adnék neki az olajon kívül. És ha esetleg pirospaprikát is tesztek bele, azt sem. Csúnyán kicsípi a fenekét. Ez még nagyon megterhelõ étel egy babának, 16 hónapos fiamnak sem adok, max 1 falatot.
Sütõpapírral bélelt tepsiben is meg lehet sütni.
A só, bors és bõ olajban sütés miatt nem adnék még. 1 éves kor után simán mehet, ha nem túl csípõs. (Tojást nem teszel bele? Az is van a tócsniban, ha jól emlékszem.)
A kérdező hozzászólása: tojást mifelénk nem tesznek bele. van keményítõ a krumpliban, ami összetartja. igaz enyhén fûszerezem, de az olaj miatt nagyon gyanakodtam, hogy nem szabad. amíg ettem bontottam neki egy gyümipürét. hát nem egy jó fokhagymás-tejfölös tócsni, de neki megteszi :)
én is inkább tepsiben, sütõpapíron sütném ki, mint bõ olajban, úgy még nagyon megterhelõ lenne neki
Fûszerek még teljesen feleslegesek neki, meg az olajban való ételek még nekünk is nehézséget okoznak.. én nem adnék neki! Neki teljesen megfelel a krumpli, répa, cékla, sütõtök, rizs.. stb. fõzve pürésítve természetes ízzel.

Ha egy baba ehet már kelkáposztát, akkor az kínai kel is lehet?

Most azt vettem, mert a boltban csak nagyon csúnya kelkáposzta volt. Megeheti?

Legjobb válasz: PERSZE!nyugodtan add neki.

PERSZE!nyugodtan add neki.

Hozzátáplálás. Ha az 5 hós babám, megkóstolt már szinte minden bébiételt, mikortól kaphat egy egész üveggel? És mikortól ehet napi 2 vagy több alkalommal bébiételt?

Eddig csak fél üveggel mertem neki adni, de látom rajta, hogy megenné az üveggel is. Ha meg is eszi utánna adjak még neki tápszert? És ha estére kap 1 üveg bébilove-os "jóéjt" bébipapit, olyan kekszeset, akkor már nem kell neki adnom tápszert? Azért rúgózom ezen a tápszer dolgon, mert nekem a doki a lelkemre kötötte, hogy a tápszert adjam a kicsinek, mert fontos vitaminok vannak benne. Csak nem tudom, hogy napi mennyi tápszeres kaja maradhat ki. Remélem érthet? a kérdés...:)

Legjobb válasz: Úgy alakítsd az étkezéseit, hogy napi szinten meglegyen a tejalapú táplálék. Ebben a korban még a napi 2 adag tápszer eléggé javallt.Ha ebéd vagy vacsi után elfogadja akkor nyugodtan adhatod neki, legalább késõbb lesz éhes. Az én lányom 7 hónaposan már csak napi egyszer ette meg a tápszert.Reggelire kapja a mai napig és csak 160-180 ml-t.Ezért én este tejpépet adok neki kb 180 ml-t és majdnem minden étkezés után kap babajoghurtot vagy babapudingot, de eszik már rendes joghurtot és kefírt is.A lényeg, hogy a napi fél liter tejalapú táplálék meglegyen.Mi csak négyszer eszünk egy nap úgyhogy nem könnyû :) És igen, a vitaminok miatt is érdemes lenne a tápszer.Egy idõ után majd beáll az adagja. 10,5 hós kiscsaj anyuja

Úgy alakítsd az étkezéseit, hogy napi szinten meglegyen a tejalapú táplálék. Ebben a korban még a napi 2 adag tápszer eléggé javallt.Ha ebéd vagy vacsi után elfogadja akkor nyugodtan adhatod neki, legalább késõbb lesz éhes. Az én lányom 7 hónaposan már csak napi egyszer ette meg a tápszert.Reggelire kapja a mai napig és csak 160-180 ml-t.Ezért én este tejpépet adok neki kb 180 ml-t és majdnem minden étkezés után kap babajoghurtot vagy babapudingot, de eszik már rendes joghurtot és kefírt is.A lényeg, hogy a napi fél liter tejalapú táplálék meglegyen.Mi csak négyszer eszünk egy nap úgyhogy nem könnyû :) És igen, a vitaminok miatt is érdemes lenne a tápszer.Egy idõ után majd beáll az adagja. 10, 5 hós kiscsaj anyuja
A kérdező hozzászólása: Találtam táblázatot, köszönöm szépen:-)
A kérdező hozzászólása: 14:57 AZTAMINDENIT! Nem semmi étvágya van a leányzónak:-))) Tudod én is azt vettem észre, hogy alig alig akarja abbahagyni a bébikaja kanalazását, olyan jóízûen eszik...én már nem tudom mi a jó:-(
Nestlé oldalán is van, de ha beírod googleba hogy hozzátáplálàs kidob egy csomót. Meg a Milupa is küldött.
Biztos nem fog tetszeni amit irok. A kislányommal nem lehet kostoltatni, mert szò szerint remeg érte, és annyira sír ha elveszem, hogy alig vesz levegõt. Mindenbõl elsõ alkalommal egy egész adagot megevett. Azt mondta doki nem gond, mert ha allergiás akkor Màr a második kanàl utàn kiüti. 5, 5 hónapos. Reggel 200 tápszer. Tízórai egy egész adag gyümi üveges, vagy egész banán, most Màr egy fél keksz bele. Ebéd fözelék, általában 220 milli. Uzsonna tejpép 200 vízbõl. Este tápszer. Azért kellett elkezdeni mert nem hizott. Rengetet eszik és most is csak 6500 gr. Egyedül az alma üti ki :( azt kerüljük.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:-) És honnan tudok olyan táblázatot beszerezni? Éjjel nem ébred fel, nem éhes...vizsont kaptunk egy csomó ilyen vacsit, arra gondoltam, hogy odaadom neki, de így nem:-)
Bocsi, rizspép helyett rizslisztet akartam írni. (elõzõ)
Anyósodat ne engedd a baba közelébe etetéskor. (Az almát legalább üvegreszelõn reszelte le?) Szerintem elég lenne egy (délelõtti vagy kora délutáni) étkezést kiváltanod egyelõre, akár 6-7 hónapos koráig. A továbbiakban lassíts az új gyümölcsök, zöldségek bevezetésével, ráérsz, nem kell sietni semmivel. A bébiételekkel vigyázz, a legtöbb nálunk szorulást okozott a bennük lévõ rizspép miatt. A húsokkal várj 7 hónapos koráig, szerintem, addig elég lenne a zöldség, gyümölcs, és bevezetheted 6 hósan a glutént. Ja, bocsi, azt már bevezetted a kekszes tejpéppel... Keress egy hozzátáplálási táblázatot, aztán azt kövesd, és ne engedd a védõnõt vagy az anyóst beleszólni. Este én még nem adnék neki bébiételt, kivéve, ha sokszor felébred enni, de akkor is inkább sima (nem ízesített), korának megfelelõ tejpépet.
A kérdező hozzászólása: Félreérthetõen írtam, azért értetted félre:-) Védõnõ...ugyan. Annyit mondott, hogy most már jöhetne igazán a csirke és pulykahús. Én meg csak kapkodom a fejem. Megírnád nekem, hogy mi az ami allergizálhat? Aprómagvasokat tudom, de van még más is?
bocs akkor ezt a minden félét félreértettem :) azért az allergizáló ízeknél nagyon figyelj! enyém allergiás, 2 kiskanál teljesen kiütötte :/ azért szomorú, hogy mondjuk a védõnõ nem veszi a fáradtságot hisz ez lenne a kötelessége :( mindegy, lényeg, hogy az ízek bevezetésében lassíts, a kiváltásban meg legyél bátrabb, nyugodtan 1-1, 5 üveg mehet a már kóstolt ízbõl :)
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem így csináltam...sõt:( Nem, nem mondta a doki, hogy ennek vannak szabályai. Elmondom, hogyan csináltam. Megkóstolta az almát egyik nap, másik nap már evett egy kisebb adagot, aztán a barackot kostólta meg, evett egy kis adagot, aztán a tököt, és végül a répát. Ezeken vagyunk túl. Tehát nem minden bébiételbõl evett ami van a földkerekségen:-) Aztán amikor láttam, hogy ízlik neki kicsit többet adtam, max fél üvegnyi bébiételt evett meg, máig. Ma kapott 1 egész üveg sütõtököt. Te nagyon jól vázoltad nekem, hogyan is KELLETT volna ezt csinálni...sajnos senki nem mondta el, akártkit kérdeztem annyit mondtak, hogy egyik nap adjak kiskanálnyit, ha nem látom, hogy allergiás akkor adhatok másnap a mennyit megeszik. Ha tudnád, hogy az anyósom ide jött megkérdezte mit eszik a gyerek, mondtam neki, hogy már eszik almát, fogta lereszelt egy vagon almát, felvizezte betette a cumisüvegbe, és lenyomta a gyerek torkán, azzal a jelszóval, hogy õ is így csinálta, és aki mást mond az mind hülye. Persze én nem utánoztam. Én kanalaztam a gyerekkel, de tényleg csak úgy, hogy kóstolát egyik nap, aztán már ette is. Remélem nem rontottam el nagyon, vissza csinálni már nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Õ 3 óránként kér enni, így napi 6 alkalommal kajál, délelõtt kap egy fél üveg akármit, pl. répát, vagy tökösalmát, aztán 90 vagy 120 tápszert, és a délutáni 3 vagy 6 órai kajcsinál kap egy kis tejpépet, olyan 80 grammnyit, és ugyanennyi tápszert. A maradék kajálás az csak kizárólag tápszer. Na ma eljött az a nap, amikor bevágott 1 egész üveg tököt, és nem kért rá tápszert. ( el is aludt rögtön) És én megijedtem, hogy akkor most ezt így jól csinálom vagy nem... Akkor oda fogok figyelni arra, hogy napi 2 alkalommal kapjon tápszert, bár ez nálunk még elég távolinak tûnik, hogy ennyi étkezést kiváltsunk.
nem az, hogy nem tetszik a válaszod, kedves 70%-os, csak én soha nem értettem hogy lehet ez :S én úgy csináltam, hogy amibõl kóstoltattam adtam 2 kanállal, majd egy már jól bevált fõzelékkel teleehette magát. soha nem volt ebbõl problémánk, akkor szerencsére :) meg azt is csináltam sokszor, hogy az elsõ meg második nap nem külön adtam azt az ízt, hanem belekevertem a már kóstolt fõzelékébe. így is el lehet kerülni, hogy elszomorodjon. én azért mondom, hogy fontos a kóstoltatás mert az én fiam allergiás, mondjuk számítottunk rá sajnos, örökölte a hajlamot, tehát én ebbõl nem is engedtem. mikor 5 hónapos volt sokfelõl hallottam, hogy az áfonyát szeretik a babák, vettem neki egy üveggel, ugye abból ki vannak vonva az allergizáló magok így ritka, hogy gondot okozzon. de.10kor kóstoltattam, du. 3-4 körül lett szinte egyik percrõl a másikra tele pöttyökkel, és ez csak 2 kanál után :( én azon is paráztam, hogy nehogy fulladásos allergiája legyen, a halnál érdemes azért tényleg óvatosnak lenni mert arra ugye gyakori és ha egy egész adagot kap... :S meg persze a mézzel is óvatosnak kell lenni, de az csak 1 éves kor után. azonkívül az aprómagvasok, csonthéjasok, meg a puffasztó ételek (K-betûsök), és savas gyümölcsök, pl. a narancs ami gyakran gondot okoz. ezekkel vigyázzatok, de mondjuk a répát meg a sütõtököt, krumplit, rizst, stb nem kell túlparázni :)
milyen játékszerét?
Itt az a fontos te mit szólsz ehhez . :D
A kérdező hozzászólása: Milyen játékszert? Jó kérdés... Te gumikacsára gondolsz? Aminek legalább 3 füle van... Engem nem zavar. Vagy a nõtársadalom egy nagyobb része nincs kielégítve, azért indít ezzel?
és téged akarnak megdugni vele ?
Valószínûleg tisztában vannak azzal, hogy ez szexkapcsolat, ezért semmilyen illúziót nem rombolnak le azzal, ha elõveszik a "csendestársat".
Szép álom, vagy elég nagy r*bancokkal sodor össze az élet.

HA már másfél hónapja eszik szilárdat is a babám, ha új dolgot vezetek be, még mindig csak egy-két kiskanállal ehet először?

Már sok félét eszik. Megkóstoltatnám vele a finomf?zelékes babakaját. Ebb?l csak a karfiol az amit még nem evett, a többit már mind ette, és eszi is. Nem az egész üveget gondoltam neki odaadni, de kb a harmadát negyedét nem lehet?

Legjobb válasz: A titok az , hogy bármilyen újat szeretnél adni, elõször a délelõtti órákban próbálj kiskanálnyit (1-2) , ha délutánig , estig nem lesz tõle allergiás reakciója, esetleg hasprobléma, akkor nyugodtan adható neki. midenképpen próbáld ki elõbb kis adagban, és ha bármire allergizál, azt írd fel és jelezd a védõnõnél is....ami ilyet okoz azt pedig pár hónapig ne próbáld újra. Remélem segítettem. A hugom dietetikus , tõle tudom, ha ez elég. Jó étvágyat a bébinek.

A titok az , hogy bármilyen újat szeretnél adni, elõször a délelõtti órákban próbálj kiskanálnyit (1-2) , ha délutánig , estig nem lesz tõle allergiás reakciója, esetleg hasprobléma, akkor nyugodtan adható neki. midenképpen próbáld ki elõbb kis adagban, és ha bármire allergizál, azt írd fel és jelezd a védõnõnél is....ami ilyet okoz azt pedig pár hónapig ne próbáld újra. Remélem segítettem. A hugom dietetikus , tõle tudom, ha ez elég. Jó étvágyat a bébinek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet. Minden jót.
Lány vagy fiú vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Lány és nem szexuálisan vonz
Szerintem ezek nem nyulak, hanem macik.
vagyha megis nyulak, akkor [email protected] benan vannak megcsinalva, ugyanis egy nyul nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: eredeti állapotban nyulnak nézett ki...csak 12 évig volt egy lány alvótársa..és most szereznem kéne legalább 1 db hasonló kinézetû nyuszit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!