Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ehet (187 db)

15 hónapos babám rossz evő, pár falat után dobál el mindent. Ha egyedül ehet, akkor talán többet eszik. Mit tehetnék, hogy jobb étvágya legyen?

Legjobb válasz: Engedd, hogy egyedül egyen, te pedig ülj le mellé az asztalhoz és egyél vele, mutass példát! Közösségben jobb az étvágy.. Tegyél elé étvágygerjesztõ ételeket, ne csak jó ízû legyen, hanem szép, érdekes is... Akár kézbe fogható ételeket is kínálhatsz neki, általában ezt nagyon szeretik..

Engedd, hogy egyedül egyen, te pedig ülj le mellé az asztalhoz és egyél vele, mutass példát! Közösségben jobb az étvágy.. Tegyél elé étvágygerjesztõ ételeket, ne csak jó ízû legyen, hanem szép, érdekes is... Akár kézbe fogható ételeket is kínálhatsz neki, általában ezt nagyon szeretik..
elõzõvel maximálisan egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy vedd fel az ételt :) nem biztos, hogy azért dobja le mert nem kéri. csak pár falatot tegyél elé egyszerre

Sony Vegas-al meg lehet csinálni egy ehhez hasonló videót, ha nem akkor milyen programmal?

Sony Vegas-al meg lehet csinálni egy ehhez hasonló videót,ha nem akkor milyen programmal? Iíme a videó: /watch?v=A-0U1RFLFq0 (YouTube) A lényeg az lenne,hogy ilyen életszerűen szerkesszek meg egy videót,mintha egy falra írt szöveget vennék fel kamerával,vagy nem is tudom hogy fejtsem ki.(A videóban is látható mintha egy falra írnák.)

Legjobb válasz: Igen, lehetséges Sony Vegas -ban, viszont egyrészt ehhez le kell töltened valamilyen neked tetszõ, speciális szövegsablont, másrészt több, mint valószínû, hogy a linkelt videót más programmal is "piszkálták", általában a Vegast az Adobe After Effects -szel szokták kombinálni, szóval én arra gyanakszom.

Igen, lehetséges Sony Vegas -ban, viszont egyrészt ehhez le kell töltened valamilyen neked tetszõ, speciális szövegsablont, másrészt több, mint valószínû, hogy a linkelt videót más programmal is "piszkálták", általában a Vegast az Adobe After Effects -szel szokták kombinálni, szóval én arra gyanakszom.
Utolsó ezt honnan vetted? MO-n aki betöltötte a 14-et az azzal létesít akár szexuális viszonyt akivel csak akar.
Mielõtt marhaságokat kérdezel/állítasz, olvasd el: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pedofília csak azért, hogy tisztáéban legyünk a pedofília fogalmával. Másrészt az eljegyzés nem jogi kategória, azzal semmi nem változik ilyen értelemben. Harmadrészt: jogilag cselekvõképes ("nagykorú") leszel a házasságtól, de azt már nem tudom pontosan, hogy milyen engedélyhez kötik, hogy fiatalkorúként házasodhass. Negyedrészt: Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. Ha valaki betöltötte a 14. életévét, szabadon létesíthet szexuális kapcsolatot bárkivel, aki szintén ezt az életkort betöltötte. Szóval jogilag a 30 éves férfi - 28 éves nõ; 14 éves lány - 70 éves férfi; 16 éves fiú - 19 éves nõ közötti szexuális kapcsolat ugyanolyan besorolásba tartozik: ha a két fél beleegyezett, egyiket sem büntetik "pedofilság" miatt. Akár tetszik anyucinak, akár nem. Az összeköltözés már bonyolultabb dolog, én úgy tudom, a lakcím megváltoztatásához 18 év alatt szülõi beleegyezés szükségeltetik. Persze az, hogy saját felelõsségére egy fiatalkorú hol hál, ha azzal más bûncselekményt nem követ el, nem büntetendõ.
NEM!! 14 évtõl már nincs pedofília! :)
biztos nem fogtok összeköltözni és a házasságon is kár gondolkodni:D
Onnan vettem, hogy amikor felmerül a pedofil téma, akkor mindig ezt mondják(nem egy ember, hanem több, sok embertõl ezt hallottam, de ezek szerint hülyeség, de nem értem, hogy akkor miért ezt mondják sokan, de mind1)
Nem az.
3év különbség nem baj, a 4év különbséget is elfogadják, annál több már pedofilság
Miért vannak a korrekt és hasznos válaszok lepontozva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ de én azt kérdeztem hogy pedofilság e ha egy 16éves fiunak , 19éves a bnõje a törvény büntetie
"Miért vannak a korrekt és hasznos válaszok lepontozva?" Mert ez a GyakoriKérdések, itt a jó válaszokat is leszokták pontozni, fõképp a család kategóriában(igaz, hogy ez nem az, de mindegyik kategóriában ez van) Szóval..üdv a GyakoriKérdéseken:D

Mennyire "divat" az, ha egy fiú nyújt lelki támaszt egy lánynak? És ti lányok hogy viszonyultok ehhez?

Ha pl. valami miatt sírtok. Odamegy a fiú, meghallgatja panaszotok, átölel titeket, vigasztalgat... Ez szerintetek mennyire férfias? Egy ilyen fiú csak jóbarát lehetne egy lány szemében?

Legjobb válasz: hát én fiu vok, de azért válaszolok én is:) töb mint 1 éve vagyok ilyen szinten jóba egy lánnyal, megbeszélünk mindent, vigasztalgatom ha valami olyan van, de esélyt részérõl arra nem látok h több is legyen köztünk. és szerintem attól még férfias, hogy néha eltudsz gyengülni is ha azt kívánja más érdeke akivel jóba vagy arra meg hogy lehet e több is csak õ adhat választ hallottam olyat is hogy egy idõ után össze jöttek, meg olyat is hogy csak jóbarátok maradtak, vagy olyan is van hogy meggyengül egy idõ után a kapcsolatuk 25/f

hát én fiu vok, de azért válaszolok én is:) töb mint 1 éve vagyok ilyen szinten jóba egy lánnyal, megbeszélünk mindent, vigasztalgatom ha valami olyan van, de esélyt részérõl arra nem látok h több is legyen köztünk. és szerintem attól még férfias, hogy néha eltudsz gyengülni is ha azt kívánja más érdeke akivel jóba vagy arra meg hogy lehet e több is csak õ adhat választ hallottam olyat is hogy egy idõ után össze jöttek, meg olyat is hogy csak jóbarátok maradtak, vagy olyan is van hogy meggyengül egy idõ után a kapcsolatuk 25/f
Ha férfias, ha nem... én biztos hogy megvigasztalnám a kedvesem, vagy lány barátom. Nem azért mert divat, hanem mert rosszul esne ha szomorkodna valami miatt, és persze hogy meg akarnám vigasztalni. Ha ilyen történne, akkor utána a lány nem feltétlenül csak mint barátra nézne rám. Legalábbis remélem így van! 16/F
Nekem volt egy "sírós" barátom.Mindig el tudtuk egymásnak mondani, hogy mi a gáz, és olyan jól esett, hogy van valaki, akit bármikor megölelhetek, és hozzábújhatok. Persze, ah a nagy könyvben meg van írva, egymásba szerettünk a sok lelkizés alatt.De mikor elém mert állni ezzel, akkor én már az elsõ babámat várta a férjemtõl, elkésett. Én annak a pasinak a lelkét szerettem, no meg a teste sem volt megvetendõ, de ha nem is volt az az alfahím, még volt benne valami pasi:) Mivel egy nagyon erõteljes nõ vagyok, így nem is mutat mellettem jól egy nõies pasi.
Szerintem ez nem divat kérdése, ha valaki szomorú azt illik megvigasztalni.
miért, ha most ide azt írná valaki hogy nem divat, vagy nem féfias, akkor ezután ha valami gondja lenne pl. a barátnõdnek, akkor nem vigasztalnád meg? Oo egyébként most ezt totál nem értem, hogy mi köze van ilyen dolognak a divathoz vagy a férfiassághoz. igazából én azt sem tudom elképzelni hogy mûködhetne úgy egy kapcsolat, hogy ha egyik félnek valami baja van, akkor a másik nem próbálna segíteni neki, nem próbálná megvigasztalni. szerintem ez pont hogy teljesen alap dolog egy kapcsolatban. barátságban is, meg szerelemben is.
olvass kevesebb romantikus regényt és nézz kevesebb latin-amerikai szappanoperát
Szia! A taoizmus azt mondja: A nõ kívülrõl szép, érzékeny, gyenge, belül viszont erõs és magabiztos. A férfi kívülrõl erõs, belül pedig szép és érzékeny. Az a férfias, ha megmutatja az érzékenységét. Ha nem teszi, akkor nem férfi, csak egy szerencsétlen aki menõ akar lenni. Jó párkapcsolatod csak ilyen fiúval lesz. Tény: A fiú ezt azért teszi(átölel, vígasztal), mert tetszik neki a lány. Nem barátnak akar! Csak a lányok a középiskolás korban nem ezt a fajtát keresik, majd csak késõbb jönnek rá, hogy de mégis. Ha te csak barátként gondolsz rá, mondd meg neki mindenképpen, ne álmodozzon feleslegesen ! F/19
Én személy szerint örülnék egy ilyen fiúnak, de sajnos általában eddig mindig az lett belõle, hogy a fiú akart többet barátságnál, de én meg nem...Ez többször is elõfordult... Ha egy kicsit lelkiztem akkor egybõl azt hitte h biztos bejön nekem mint pasi... Szóval eddig még nem volt ilyen barátom:) :(
Amit leírál az teljesen OK, és nekem jól is jönne -.-"
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert mintha egy kicsit kezdene átértékelõdni, hogy mi a férfias és mi a nõies...
A kérdező hozzászólása: De a nõk nem attól nõk, hogy érzékenyebbek és ezért lelki támaszra van szükségük? Kitõl kapják meg ezt, ha nem egy erõs férfitõl? Nem arra gondoltam, hogy a fiú és a lány együtt sír persze... Az túl csöpögõs és nõies... De ha védjük a szeretett nõt, az férfias nem?
Hát... Nekem az legelsõ , , komolyabb'' barátom akivel már rég vége õ a jelenleg lelki támaszom. Meccsek elött msn-en mndig lelkizik velem bíztat meg minden sztem tök normális.

Egy száz literes növényes szűréséhez elég egy Tetratec EX600 egy Eheim 2224-el? (összesen 1300lph névleges vízf. ) esetleg ha kevés az áramlás tennék be egy koraliát.

Legjobb válasz: 2db ilyen is kb ugyanaz, csak olcsóbb: http://www.aquadepo.hu/product_info.php/atman-at-3335-aqua-p..

2db ilyen is kb ugyanaz, csak olcsóbb: http://www.aquadepo.hu/product_info.php/atman-at-3335-aqua-p..
Elégnek kell lennie. Én az EX600-at pakolnám még minõségi szûrõtöltetekkel, kicsit lefojtva, elõszûrõvel - kifejezetten biológiai szûrésre, az Eheimet pedig hagynám kicsit jobban dolgozni nagyobb arányban mechanikaira kihasználva.

Mit szóltok ahhoz férfiak, ha egy nő 33 évesen még szűz (nincs semmi baja, csak ilyen a természete)? Értékelitek, megbecsülitek vagy nem? Hogyan kezelitek, hogyan álltok hozzá ehhez?

Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen ? sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel (szóval elvileg még sz?z), egyrészt így alakult különböz? küls? körülmények és tényez?k miatt, másrészt nem az a f?vel-fával, hanem komolyabb, nagyon normális és nem ribanc fajta.

Legjobb válasz: Fura lenne egyben.. Bennem csak egyetlen egy kérdés vetõdött fel: hogy eddig miért nem talált akkor magához illõ valakit, ha normális fajta lány? Amúgy nem ítélem el egyáltalán, csak nem értem, hogy akkor eddig miért nem volt olyan akivel elveszítette volna.

Nem szólunk semmit, mert nem hirdetik ki az arcukra hogy szüzek. Általában nem is velünk osztják az intim titkaikat, hanem a barátnõikkel. Ha tudnánk, akkor sem lenne nagyon érdekes.
Fura lenne egyben.. Bennem csak egyetlen egy kérdés vetõdött fel: hogy eddig miért nem talált akkor magához illõ valakit, ha normális fajta lány? Amúgy nem ítélem el egyáltalán, csak nem értem, hogy akkor eddig miért nem volt olyan akivel elveszítette volna.
engem nem érdekel, õ baja 20
Semmit nem szólok hozzá és sehogy sem állok hozzá. Õ baja. Valszeg ugyanúgy beszélgetnék vele mint bárkivel.
Nem a szüzesség elvesztésérõl van szó, hanem a párkapcsolatról.
tesóm is egyenes úton halad ahhoz, hogy élete virágát elpazarolja hokizásra :D de ettõl még nem fogom kinézni, mindössze furcsállom és gyanús nekem.
Ha valóban normális lenne, legkésõbb 25 éves korára talált volna valakit maga mellé. Így már közelíti a vénlány kategóriát.
Ez azért így más, ha eleve azért nem mentél bele egy kapcsolatba sem, mert megvoltak a határozott igényeid és ez nem egyezett a másikéval, akkor tekints el attól, amit írtam. A legtöbb ember naivan kezdi vagy valami álomszerû képzelgéssel és mire megfogalmazódik benne, mit is akar, túl van 2-3 kapcsolaton és emiatt lazább is, könnyebben megy bele a következõbe (persze van, hogy pont nem). Az a baj, hogy szerintem másnak is rögtön az jutna eszébe, ha csak annyit tud, hogy 33 éves és szûz, hogy valami bajod van, önértékelési zavarod, rettegés a szextõl vagy kötõdési gondok, de szinte biztos nem arra fog gondolni, hogy túlságosan tudod, mit akarsz és nem éred be kevesebbel, mivel az elõbbi gyakori, a te nézõpontodról most hallok elõször. Talán érdemes lenne ezt az információt akkor megosztani azzal, akit partnerednek szeretnél, amikor már más tekintetben megismert, kevésbé ijeszted el és ha lesz is kérdése, õszintébben tudtok beszélni errõl.
A kérdező hozzászólása: Erre túl hosszú lenne kifejteni a választ. Maradjunk annyiban, mindig is tudtam, mit akarok és mit nem, ki az, mi az, amire vágyom és kire, mire nem. Hülye sem vagyok, sem butácska, sem puszta ösztönlény. Mindig is tudtam, mik az igényeim, de alkalmazkodni is tudok. Talán épp mindezek miatt (+ egyéb körülmények, rajtam kívülállók, de ezt itt nem részletezem) vagyok egyedül, ugyanis érzelmek nélkül nekem nem megy sem kapcsolat, sem szex, aki bejött és szerettem, az nem engem szeretett, vagy pl. aki volt, annak váratlanul vissza kellett mennie külföldre, és én meg csak azért, hogy ne legyek egyedül, nem kezdek senkivel...
Egy kapcsolat mûködését ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást. Az, hogy mire van igényed, akkor tud megfogalmazódni, ha már túl vagy néhány kudarcon és emiatt egyre határozottabban tudod, mit szeretnél. Ha 30 felett párt választasz, a partnered és te is már félig vagy akár teljes egészében kész van, akkor már nem próbálkozni kell meg kísérletezni, hanem egyeztetni az igényeket, ha ezek találkoznak, bele lehet vágni és így az esélyetek is jobb, mint mondjuk a 20-as évek elején. Ha neked lenne egy helyzeted, akkor azt nem tudod saját élménybõl megoldani, az ösztönös reakció meg pont olyan, mint egy 16 évesé, intuitív és éretlen, vagy megkérdezel itt mindent? A 16 éves is rájött, hogy hülyén reagált, aztán 18 évesen is rájött, meg 25 és 30 évesen is, majd késõbb 40 és 50 évesen is rájön, eddig mennyire hülye volt, de ezeket a lépéseket nem lehet átugrani. Neked ez meg fog így felelni, de a partnered ha nem kezdõ, akkor ez kevés lehet neki.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért gondolod, hogy nincs érettség? :o Vagy hogy képzelted, hogy aki nem volt még senkivel, az nem is érett, az nem tudna normális kapcsolatban élni? :o Elég fura válasz volt.
Eleve rosszul kérdezel rá. Értékelni, megbecsülni? Egy 16 évessel csak a friss hús érzés miatt jó lefeküdni, mert maga a szex nem egy nagy élmény, ugyanis nincs tapasztalata, de az abban a korban teljesen rendben van, viszont 30 felett nem ez az igény. A kapcsolatot is tanulni kell, hogy milyen együtt lenni, együtt élni, alkalmazkodni, kialakultak az igények és elvárások. Ennek a hiánya nem érték, hanem kifejezetten zavaró, amikor valaki érett kapcsolatot szeretne. Az érettség nem azon múlik, hogy hány éves vagy, hanem hogy együtt nõsz fel a kapcsolataiddal együtt.
A kérdező hozzászólása: 22:14 Nem hinném, hogy attól lenne elcseszve egy élet, az addigi évek, hogy vki még nem bújt ágyba senkivel...
A kérdező hozzászólása: 22:10 Mert csak olyannal szeretkezne, akit szívvel-lélekkel szeret, szerelmes belé, s a másiknál is ezt érzi, a testiségbe csak ilyennel menne bele, érzelmek nélkül nem tudna, és mert pl. akit szeretett, az nem õt szerette, vagy éppen elköltözött, s azért is, mert csak amiatt, hogy ne legyen egyedül, nem megy bele mindenféle kapcsolatba vagy kalandba, és mert õ sem szeretné, ha hülyítenék, ezért õ sem szédít hiába senkit.
azt hittem nincs 20 éven felüli nõ, hmm tévedtem de elcseszni 33 évet szex nélkül? Gyanús leszel, majd ha vki megtudja, asszexnek néznek majd:D És ez logikus is hogy annak néznek. f18
A kérdező hozzászólása: Hát, bajom az nincs, önmagammal is tisztában vagyok, szerintem míg fiatalabb voltam, már akkor is túl éretten gondolkodtam, s nem úgy, mint sokan, hogy egyik kalandból a másikba, aztán majd lesz valami - na ez az, amire én képtelen vagyok. Az a baj, hogy az emberek hajlamosak túl hamar ítélkezni a másik felett, amikor még nem is ismerik... Na de, nem ezek voltak a kérdések, hanem... amit már leírtam, címsorban olvashatod.
A kérdésre válaszolva, ha nem tudom hozzá a hátteret, kénytelen vagyok abból kiindulni, ami a valószínû, tehát hogy valami nincs rendben veled, és akármennyire szimpatikus vagy vagy tetszel külsõre, messzirõl elkerülnélek, mert halálra ítélnem magamban a közös jövõnket. Több kudarccal a hátam mögött már próbálnék biztosra menni, tudom, hogy lehetetlen, de akkor bukjon el a kapcsolat olyasmin, amit nem tudok elõre.
tegnap 22:16 Ha a szerelemért voltál oda akkor sem tettél érte semmit sem! tegnap 22:17 Ezt csak addig hiszed amíg nem lesz néhány oltári jó kefélõs éjszakád! Ott fogsz rájönni h mit vesztettél eddig és azt a kihagyott kb 15 évet már senki sem tudja visszaadni neked!!! ma 00:07 Talán azért nincs meg az érettség mivel még nem volt kapcsolatod! Az pedig nem olyan amit a nõklapjából meg lehet tanulni! Te majd 40 körül fogod megtanulni amit más 20 évesen! Hidd el hogy ami egy kapcsolatban elõjön arra nem lehet felkészülni!!!! ma 01:00 Ha nincs itthon hamburger akkor inkább éhen halok.... :D
"Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen õ sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel" Nem értem a kérdést.Akkor csak "félig szûz"? Amúgy értelmezve(?)el lehet fogadni, csak érdekes kissé.
Inkább legyen szûz mint Könnyûvérû ri**nc 2 gyerekkel akiknek nem tudja ki az apjuk. Ha egy ilyen lánnyal jönnék össze, akkor a sz*zességét nagyra becsülném. És boldogan lennék neki az elsõ. Nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy a szüzesség gáz? Inkább az a gáz, ha valaki 13 évesen már csinálja!
Valamelyik válaszadó mondta hogy a kétségbeesés sugárzik a válaszaidból ez igy igaz:) ahhoz képest hogy ugy tetted fel a kérdést mintha 1nõrõl lenne szó elég hamar kiderült hogy rólad mert dobálózol összevissza az oltásokkal, a leg elgondolkodtatóbb válasz az az hogy ki nyert többet akinek 20 évesen megvolt 1pár ember vagy akinek 30 évesen nincs semmi tapasztalata gondolkozz el ezen. kicsit sok lehet az elvárásod ha 33 évesen nem sikerült valakit összeszedned sok ember ilyen korban már házas esetleg gyereke van, temeg?lassan már azt mondtad hogy az a rossz aki képes volt szexelni abban a korban mikor eljön az ideje és igen eljön az ideje és igen eljön az ideje ha nem vonulsz zárdába.Ha belegondolsz evoluciós értelembben ez az emberi lét értelme , ez egy ösztön ami benne van az agyadban természetellenes ilyen mértékben visszafognod, az emberen kívül csak a delfinek csinálják élvezetbõl is nem csak a fajfenntartás miatt, Vagy valami gyermekkori gond lehet ami miatt nem vagy képes a dologra és túl nagyok az elvárásaid vagy gyárihibás vagy!Ennyi!Azért beszéltem ilyen hangnemben mert elolvasvva minden választ rájöttem hogy akik teljesen kulturáltan mondják el hogy valami nem klappol nálad azoknak is rögtön kétségbeesetten elkezdesz beszólogatni.UI:Lehet hogy önértékelési gondod van de nem ugy mint ahogy mindenki gonndolná(önbizalomhiány egyebek)hannem túl sokra értékeled magad ahhoz képest hogy nem is vagy olyan szép okos vagy éppen annyra vonzó mint amilyennek tartod magad.Köszönöm a figyelmet!
Õszinte leszek: nem mernék párkapcsolatba kezdeni vele. Ott valami nincs rendben...
Remélem nem fogsz lehulyezni mert szakmába vág a kérdés. Nem azzal van gond, hogy szûz vagy, az elfogadás, önmagad elfogadása a gond, férfi egy percre meg fog lépõdni, de max aranyosnak fog tartani és bevezet a rejtelmek be. Ha szeret ez nem probléma. A nagyobb probléma a korabbi kapcsolataid mélységben volt valamint a túl sok elvárás másokkal szemben, ezt csökkentsd, hisz te sem vagy tökéletes. Tanulj meg az elfogadást és a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Micsoda sík butaságokat írtál úgy, hogy mit sem tudsz rólam :D. Nem baj, az ilyenek nem érdekelnek, légy azzal boldog, hogy "okoskodhatsz" :) .
Hmmm...igaza van annak a lanykanak. Tetszik nem tetszik en ahogy igy megismertelek hanynak toled. Nem is csodalom, h frusztralt vagy, eleg erdekes eletfelfogasod van es fogsz te meg jo nagyot koppanni. Nezz vegig a valaszokon, senki se all le neked egy-ket kivetellel magyarazkodni, mert lathato, h eleg ketsegbeesett vagy, persze ezt nem fogod elismerni hiaba mondjuk tobben is, max engem is leoltasz. Ez pedig eleg szanalmas szokas. Egyebkent ha nem ismernelek akkor se allnak szoba egy 33 eves szuz novel, mert tuti mar az elejen a stilusa is unszimpatikus lenne, mint ahogy rolad is lejott? Nem csodalom, h max nyomiknak kellettel.
A kérdező hozzászólása: Micsoda hülyeségeket képesek egyesek írni azon az alapon, hogy azt hiszik, õk mindentudók és csak nekik lehet igazuk :D. ... Csak éppen minden ember más és vannak, akik nem úgy gondolkodnak, mint õk, ám szerintük az efféle más emberek hülyék - az ilyenek nem érdekelnek, hidegen hagy a sértegetésük és egyéb dolgaik is :) .
Attól függ, hogy miért nem talált eddig senkit akivel szívesen szeretkezett volna.
A kérdező hozzászólása: 21:51 Azért reagáltam rád így, mert elõtte alaptalanul vádaskodtál irányomban... Ennyi. A többi mögé meg te láttál bele olyat, ami nincs. Én csak kérdeztem, érdeklõdtem a válaszolóktól.
A kérdező hozzászólása: 21:00 Hát neked meg mi bajod van? Nem értem! Miért kötözködtél? Sehol egyetlen szóval nem írtam vagy mondtam senkinek, hogy nem tetszik, amit ír vagy nem azt "akartam" hallani... Honnan vettél te ilyet egyáltalán?!? :o Ááááááá!
Ha összejönnék vele, és eljutna a kapcsolatunk a szexig, én örülnék neki, tetszene, hogy bár ennyi idõs, de velem van elõször.
De most kérdezõ te azt várod, hogy mindenki azt írja neked, h "nemm bajjjj, értékelendõ, én is ilyen nõt szeretnék" ? Most minden harag nélkül, de úgy tûnik, h te nem igazán fogadsz el más választ, csak azt, amit te hallani szeretnél. DE akkor miért teszed fel a kérdést? Amugy szerintem, ha nem is baj, de ciki... mondhat bárki bármit, de egy 33 éves nõ már leélte kb. az élete felét... lassan megöregszik, meg ilyenek... de ha az illetõnek jó, akkor egészségre, én biztos restellném magam a nõ helyébe, de én nem azt mondom, h neki is ezt kell tenni, ez csak saját vélemény. 21 L
A kérdező hozzászólása: 20:51 És ha kevés, akkor az baj, vagy mi?
Ha 33 évesen szûz megkérdezném, hogy hány kapcsolata volt eddig.
Ugyan úgy kezelném a a beszélgetést, mint bármelyik más emberrel a világon. Nincs a homlokára írva, ha tudnám se zavarna.
A kérdező hozzászólása: Kicsit helyesbítem a kérdést: Akkor hogyan álltok hozzá, ha összejöttök egy ilyen nõvel, és utána, ha eljut a kapcsolat olyan szintre, kiderül, hogy még nem feküdt le senkivel?
A kérdező hozzászólása: És aki azt írja, hogy "az õ baja" - miért lenne ez olyan nagy baj, egyáltalán miért baj?
Szia! Szerintem nem gáz, én is az vagyok..... és férfi 31 éves :)
A kérdező hozzászólása: 21:00-nak még annyit, hogy nagyon okos lehetsz... a kérdés ffiaknak szólt direkt, te meg lányka vagy, de azért véleményezel, ráadásul úgy, hogy hülyeségekkel vádaskodsz. És tényleg, restellnéd magad a helyébe?? Szerintem inkább az a szégyen és szégellni való, hogy a korodbelieknek megvolt már a Béla, meg a Géza, meg az abc összes betûje...
Egybként nekem is úgy tûnt, h kicsit agresszív vagy, ha már így megkérded, s szerintem ezt nem csak én érzékelgettem, mert a mondataidban tisztán érzõdik, h nem vagy épp nyugodt, már csak azért is, mert én semmi bántót nem mondtam csak saját véleményt te meg nekem is ugrottál, de számítottam erre az elõzõ válaszaidat olvasva. Egybként ezért sem jó, ha az ember nem szexel sokáig, frusztrációt okoz... :D
Kicsit eltertunk az alapkerdestol, a lenyeg itt az, hogy hogy reagalna arra egy ferfi, ha egy 33 eves szuz novel hozza ossze az elet... nos, en magam meg nem voltam soha szerelmes, de valahogy ugy kepzelem el a dolgot, hogy ha valakibe nagyon, de nagyon beleszeret az ember, akkor alig varja, hogy vele lehessen es beteljesuljon az a szerelem! Ilyenkor nem hiszem, hogy a szuzesseg barmifele komolyabb akadalyt jelentene, maximum meglepettseget valtana ki, mert ebben a korban ez mar nem tul gyakori, de nem hinnem, hogy szakitook lenne belole. Szoval ha szerelemrol van szo, akkor ez nem hiszem, hogy hatalmas problemat jelentene, de ha valaki itt volt mar nagyon szerelmes, akkor kerem, erositse meg, hogy valahogy tenyleg igy mukodik a dolog!
Á neeeemmmm Béla nem volt.... asszem Géza sem... De Béla biztos nem, bár kalyak így hivják a postást XD
A kérdező hozzászólása: ...vagy körülötte csináltak ügyet belõle. Nem, nem onnan, nehogy azt hidd, hogy csak egy ilyen van az országban :)
Ez a nõ vagy nagyon konzervatív neveltetésben részesült, vagy valami rossz tapasztalata a férfiakkal. Túl nagy ügyet csinál a szexbõl, hatalmasat fog csalódni az életben... Ismertem egy ilyen nõt, aki 30 felett volt és szerintem még szûz volt. Nem Nyíregyházáról vagy véletlenül?
A gondolkodás mindenképp riasztó a számomra, mivel ez a ribanc szóval való dobálózás inkább csak mentegetõzés önigazolás, és amúgy is hülyeség! Egy egészséges izgalmas nõ legalább 40%-ban ribi! Annyi kell! A csaj tudta h mi kell neki de túl gyáva volt megtenni, inkább nyugtatgatta magát hogy ez milyen szép és erkölcsös. Na persze. Inkább hülyeség. Szóval szerintem a csaj nem cselekszik intelligensen. Egy ilyen száraz fapic, sától nem sok izgalmat remélnék. Ráadásul azért 33 éves korára már egy kis tudást elvárna az ember, és ezt nullkilóméteresen ne remélje senki. Én azt érezném h ez a csaj meg akar fogni, nem ugyanazt jelenti számára a szex és a szexuális szabadság mint nekem, így biztos h nem lenne vele zökkenõmentes a kapcsolat.
És ki nyert többet azzal, hogy 21 évesen már meg volt a Béla meg a Géza meg a többiek.. És 33 évesen még semmit nem tapasztalt. Ezzel nem lenne gond, de az a felfogás, olyanokat írsz, hogy ennek meg annak már meg volt ez meg az.. És? Itt inkább az a fura, hogy még egyetlen egy olyan férfi sem volt , akivel szívesen önszántadból belementél volna az együttlétbe? Nem baj az, ha szûz vagy egyáltalán nem, de miért jössz azzal az érvvel, hogy másnak huszonévesen sok pasija volt míg egy 33 éves nõnek aki még szûz meg kevés? Semmit nem jelent, kinek mennyi volt, inkább az , hogy miért jutott odáig. Nem verseny ez, de várni a tökéletes férfit, hogy majd õ elveszi az lehetetlen, mert nincs tökéletes. Erre pedig nem adtál választ , hogy miért nem volt még olyan férfi akivel szívesen megtetted volna.
Kérdezõ, most nem azért, de látszik a kommentjeiden, hogy nagyon hiányzik neked valami, azért mégsem lehet ez olyan normális, ha ennyire frusztrált vagy, érzõdik a válaszaidon! :) )) Most jöhetsz azzal, hogy nem vagy kiváncsi az én válaszomra sem, meg milyen vagyok, de légyszives olvasd vissza magad!!!
A kérdező hozzászólása: Miért hiszi azt mindenki a mai világban, hogy a szüzesség elvesztése x éves korig "kötelezõ"? Azért, mert az emberek nagy többsége már mindenkivel szinte ágyba megy, akkor már az a normális?
Bunkóság, ha idegennek írod. Jópofa, ha kedves ismerõs vagy barát az illetõ.
Ilyen uzenetre hulyeseg visszavalaszolni. Az is hulyeseg hogy ismerosod felrakja gyereke kepet. "Fail" angolul, itt semmit nem jelentene, nem is idetartozik, nem ertem magyarba, milyen ertelemben hasznaljatok ezt a szot, de nem eredeti.

Ha egy lány ehhez hasonlít, akkor az csinosnak és szép arcúnak tekinthető? Vagy relatív a szépség és 50% nak be fog jönni, a másik 50 nek meg nem?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490479577688324&set=..

Legjobb válasz: Az arca tényleg szép. De nem ez alapján fogja megítélni az ember, ha csak ezt a képet látja, mivel egy ostoba pcsa.

Az arca tényleg szép. De nem ez alapján fogja megítélni az ember, ha csak ezt a képet látja, mivel egy ostoba pcsa.
Ez a lány pózolós fb r*bancnak nevezhetõ Még az arca sem szép.
Szerintem szép. Hogy helyénvaló-e amit tesz, az már nem az én dolgom. 17/L
Az arca nem kifejezetten extra. De egy ilyen képnél egy férfi nem az arcát fogja nézni a csajnak :) )
nagyon idióta feje van, zacskóval elmenne, de egy ilyen nõ egy éjszakánál többet senkitõl se várjon
"Még az arca sem szép." Pedig rendben van. (mondom ezt úgy hogy nem zsánerem a szõke) És a teste is nagyon ott van. Úgyhogy te vagy egy fszverõ nyomi vagy, aki pnát is csak képen látott, vagy egy ocsmány irigykedõ gyökér nõ vagy...

Ha egy adott nő nem szép, hogy válogathat a férfiak közt? Elég ehhez a belső szépség?

Azt mondják rendes. Hogy bármelyik férfinak megfelelne. Õ úgy gondolja ez csak áltatás.

Legjobb válasz: Nem baj, ha csúnya vagy. Sõt, ha saját statisztikámat veszem, esélyes vagy egy jó kiállású, sármos hapsinál. Csúnya párt már láttam, de szépet még nem. Torz testû, idétlen alakú férfit bombázóval, rút nõt macsóval annál többet.

Hat... pontozzatok le, de engem jo kajaval barmilyen no meg tudna nyerni maganak :D
Nem baj, ha csúnya vagy. Sõt, ha saját statisztikámat veszem, esélyes vagy egy jó kiállású, sármos hapsinál. Csúnya párt már láttam, de szépet még nem. Torz testû, idétlen alakú férfit bombázóval, rút nõt macsóval annál többet.
Nem is szépség kell, hanem kisugárzás :) Egyébként elég egyszerûen lemérheted, hogy tetszel-e a férfiaknak. Ha néha megnéznek, vagy ha valamelyik korodbeli pasi szemébe nézel és mosolyogsz, visszamosolyog-e. vagy az utcán észre veszed-e hogy néhány megnéz. Nem az összes, de pár. Akkor helyes vagy. Ennyi bõven elég. A belsõ szépség meg tud tartani egy pasit, de önmagában vonzalmat nem ébreszt. Szóval ha kifejezetten csúnya nõ vagy, akkor sajnos nincs az a belsõ jóság amivel pasit lehet találni. legalábbis szerintem. 34/N
Bármelyiknek egész biztos nem, mindenképp túlzás.
Szerintem úgyis lesz majd olyan pasi akinek bejön, mert mindig van. És akkor õ értékelni fogja a belsõjét, mert ez tényleg fontos.
Akkor elõször tisztázzuk: mitõl lesz egy nõ szép vagy csúnya? (És ne az ápoltságot mondjátok, mert azt vegyük most adottnak, mindkét csoportnál.)
Ez pedig már egyenesen marhaság. Kérdezõ, ez nem valami reális gondolat.
És akkor egy csúnya nõ mit tegyen? Azért kérdezem, mert szerintem én azt vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: Pontosabban bármelyiket megkaphatná.
A szépség relatív! Mindenkinek más az ízlése, van akinek ez van akinek az jön be. Hidd el, nem a szépségen fog múlni, hogy találsz e magadnak párt! Én is bányarém vagyok jobb ha tudod, mégsem mentem el akárkivel, pl sose tûrtem volna meg magam mellett ápolatlan igénytelen, büdös, rohadófogú paraszt pasikat. vagy olyat aki ver, megcsal, rosszul bánik velem stb... viszont mindenkinek adtam esélyt aki érdeklõdött. az más kérdés, hogy a kapcsolat már nem volt sok esetben hosszú életû, de ez soha nem a külsõ adottságok miatt volt, hanem a személyiségünk nem passzolt egymáshoz. végül olyan férfi lett a férjem akit nagyon helyesnek tartok, igazság szerint, a gyengém a magas barna haj barna szem:) de ez a része csak véletlen. ha ugyanehhez a személyiséghez szõke haj és kék szem párosult volna, az sem zavarna. nem kellett azért lejjebb adnom bizonyos minimális igényekbõl, mert a külsõm jóval átlag alatti. az már rajtad múlik, hogy esélyt sem adsz annak aki nem a zsánered, vagy ennyire azért nem ragaszkodsz szigorúan egy típushoz. 27/N

Hogyan kóstoltassam a tojást, ha egy héten csak egyszer ehet?

3-4 napig kellene kóstoltatni, de így hogyan??? Ti hogy csináltátok??

Legjobb válasz: Nem, nem így, ahogy írod :) Elsõ alkalommal kapjon kb. negyed tojást, következõ héten (ha az elsõ után nem volt tõle baja), mehet fél tojás, és így tovább egy egészig.

Nem, nem így, ahogy írod :) Elsõ alkalommal kapjon kb. negyed tojást, következõ héten (ha az elsõ után nem volt tõle baja), mehet fél tojás, és így tovább egy egészig.
belekevertem a sárgáját a fõzelékbe (spenótba)
egy héten 1x 1 db-ot lehet neki adni mert sok a koleszterin benne, de gondolom te elsõre nem egy db-ot adtál neki!De úgy ahogy az elõzõ írta én is a fõzelékbe kevertem a fött sárgáját!Fehérjét meg csak 1 éves kora után!
1. vagyok. Természetesen én is a tojás sárgájára gondoltam... és kóstoltatni úgy kell, ahogy írtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Nem, nem adtam még neki, elõször info gyûjtés van:) :) :) Azt is tudom, hogy fehérfét csak egy éves kor után lehet. Mégegyszer köszönöm!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!