Találatok a következő kifejezésre: Ha egy egyfolytában néz, (5 db)

Ha csinálom az agykontrollt, és egyfolytában nézek egy képet, akkor szerintetek segít fogyni?

Mondom magamnak, hogy ilyen alakom lesz, ilyen vékony lesz a lábam, stb.(Persze nem irreálisan)MIt gondoltok?Mellette sportolok,és diétázni is elkezdek. *Akik nem hisznek az agykontrollban most mondom,hogy ne is írjanak, köszi!!!*

Legjobb válasz: És mi lenne, ha tündérmesék helyett kevesebbet zabálnál és eljárnál mozogni? Mert tudod, az mûködik is. Persze kérlelheted a jótündért, meg várhatsz míg kifogod az aranyhalat, csak k*rvára nem fog megtörténni egyik sem.

És mi lenne, ha tündérmesék helyett kevesebbet zabálnál és eljárnál mozogni? Mert tudod, az mûködik is. Persze kérlelheted a jótündért, meg várhatsz míg kifogod az aranyhalat, csak k*rvára nem fog megtörténni egyik sem.
Basszus elájulok a röhögéstõl, zsírt kapálni? Talán gerebléyzni, vagy lefejteni, dehogy kapálni. Az agykontrollal én a szívritmus zavaromat próbáltam kezelni, és sikerrel jártam. Legfeljebb mondogasd magadban, - olvadjon a zsír a hasamról, a combomról stb.
Igen, mûködhet persze, de ugye az agykontrol is úgy mûködik jól ha konkrétabb vagy. Szóval konkrét agykontrollos példával a láz úgy is levihetõ ha egy kis manót képzelsz oda aki lehúzza a "láz" kart a "betegség gépen", de jobb ha tudod mi okozza lázat és azt kezeled agykontorllal. Esetedben inkább az evést/ éhség érzetedet / kívánt étel tipusokat kellene kondicionálni, mert úgy hatásosabb a nézegetés meg sanszos.
23:51-NEM ENNI??és hány hónap alatt? olvastam, ha vki éhezteti magát, attól csak jobban fogy...de mind1...higgy nkm!!!!
És amikor eszel, akkor pedig: - Nem bírom megenni az utolsó falatot, odaadom valakinek, hízzon meg õ. Vagy visszarakom a hûtõbe, vagy kidobom. Én vékony vagyok, nem bírok ennyit enni. Fúj, nem is kell ez a sok kaja.
Nem azt kell mondogatni hogy le fogok fogyni, hanem azt, hogy Vékony vagyok, nem vagyok éhes. Mindent megtehetek, amit csak akarok. Most evés helyett futok egy háztömböt :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) !
Nézd, én lefogytam 30 kilót, de nem volt könnyû. Csak egy jó receptet tudok: Nem enni. Ha éhes vagy, akkor igyál, felhígitja a gyomorsavat, és nem érzed. (annyira)
A kérdező hozzászólása: Akkor azt fogom képzelni, hogy kis bányászmanók belémbujnak, és a zsírt kapálják vagy nem tudom:) és közben még mondom is magamnak, hogy ilyen leszek!
sry, az elõzõ komit én irtam..nem fogy, hanem hizik

Ha egy fiu egyfolytában néz, és mindig odajön hozzám beszélgetni, és mosolyog rám és minden nap megkérdezi, hogy van-e valakim, az mit jelent? Talán tecem neki?

Legjobb válasz: Nem talán, hanem biztos. Mi másért tenne ilyet egy fiú, ha nem azért, mert járni akar veled?

Nem talán, hanem biztos. Mi másért tenne ilyet egy fiú, ha nem azért, mert járni akar veled?
járniakarveled :D
Az elég durva lenne, de már én is csináltam ilyet...XD
Igen bisztosan teccel neki.Ezek annak a jelei.De lehet szeret

Ha egy lány egyfolytában mosolyog ha egymásra nézünk, az mit jelent?

Meg ha beszélünk,arra odafigyel,amit mondok, és jókat szokott nevetni minden hülyeségen,amit mondok neki, és mindig köszön nekem. Gyakran találkozik a tekintetünk.:)

Legjobb válasz: Nagyon tetszel neki! Lehet hogy ismerjük egymást? :D 14/L

Nagyon tetszel neki! Lehet hogy ismerjük egymást? :D 14/L
Ez korosztály kérdése! Nekem volt olyan csoporttársam az egyetemen, hogy pont ezeket csináltuk. Ha összeakadt a tekintetünk, vigyorogtunk, mint a vadalma, mindig kuncogtunk, reggel megvártuk egymást a kávéval, nevettünk egymás viccein, együtt jártunk haza..a fél szak azt hitte, együtt járunk, mondjuk rá is tettünk egy lapáttal..mindemellett semmi sem volt közöttünk, most is nagyon jóban vagyunk, ott volt az esküvõmön, jött mikor megszületett a lányom, és azóta is havonta feljön hozzánk, babázik, és jókat kuncogunk... De ha mindez 14-18 éves korunkban lett volna, azt mondanám, hogy tuti egyikünk többet akar...szóval tényleg attól függ mennyi idõsek vagytok..
Szia. Korod? Ám nem ismerhetjük egymást. ???


Ha egy nõ egyfolytában néz az utcán és mosolyog folyamatosan az azt jelenti hogy bejövök neki?

Semmi fura nem volt rajtam, éppen "csúcsformában voltam" (üzletet kötni mentem egy ügyféllel: legszebb öltöny-nadrág, cipõ és a legjobb céges autót kaptam meg az alkalomra) Éppen kiszálltam a kocsiból és mentem át az út túloldalára, amikor oldalra néztem és egy nagyon csinos kutyasétáltató csaj mosolygott rám messzirõl. Elnéztem, visszanéztem és még mindig engem nézett és mosolygott. Utána visszamosolyogtam, õ meg integetett és mégjobban mosolygott (más ember a környéken nem volt, elõször jól körülnéztem hátha mögöttem mosolyog valakire :D)

Legjobb válasz: Igen, azt.

Igen, azt.
Szerintem csak figyelmeztetni próbált hogy vigyázz kutyaszar, de neked állandóan csak a szexen jár az eszed.
Az a baj, hogy valószínüleg csak a körítés tetszett neki: öltöny, autó..
# 3 Hasonló helyzetben én is pont ezt gondoltam volna...
Igen valószínûleg rád nézett és elsõ saccra: Hmm... nem is rossz pasi, elfogadnék egy ilyet otthonra :D
jó már neked, hogy van munkád, a csaj is tuti a pénzedre ment :D

HA egy fiu egyfolytában néz téged randi közben akkor mivan?

sos me.:D

Legjobb válasz: Tetszel neki.

Tetszel neki.
Orrodon maradt a fagyi.
ha nem téged nézne, akkor meg azért tennél fel 1 kérdést ide... hogy miért nem néz rád
Várja a pillanatot hogy mikor nem názel oda, és akkor gyorsan megmarkolja a melled.
Mert leakar fektetni! Ezt minek kérdezni? Ha egy másik csajt nézne, akkor meg az lenne bajod...
Mit nézzen, a falat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!