Találatok a következő kifejezésre: Ha egy egyetlen (103 db)

Nem, a halmazállapot molekulák egy halmazát jellemzi.
19:21 Te hihetetlen, hogy mit össze szenvedsz ezzel a kérdéssel! Olvasd vissza a 9. választ! Az a megfejtés! Egy fél éve lejárt kérdésnél még mindig fújod a hülyeségedet... ezt nem hiszem el.
12/ Ellent kell mondanom. Igaz a halmaz mint fogalom egy kupacot is jelenthet. De a fizikai állapot meghatározásánál a halmazállapot mást jelent. A gõz is egyfajta halmaz állapot a jég is halmazállapot és a folyékony állag is halmazállapot az elemek fizikai állapota szerint. Szóval ez nem azonos egy jó nagy halmaz valamivel...
Halmazállapot... Már a nevében is benne van, hogy halmaz-állapot, tehát a halmazra vonatkozik, nem egy darab atomra/molekulára. Egy darab vízmolekulára nem értelmezhetõ a halmazállapot (és annak változása). Ezek a jellemzõk a sokaságra érvényesek.
Az elõzõ válaszolónál a pont.
A halmazállapot-változás nem kémiai folyamat, szóval nincs különbség a (természetesen tiszta!) víz- és jégmolekula közt. A molekulákat az egymással összetartó erõ nagysága függ csupán a hõmérséklettõl, ez erõ nagysága határozza meg a halmazállapotot. Ezért nem beszélhetünk halmazállapotról egyetlen darab molekula esetben.
Szerintem olyan nincs, hogy 1 molekula jégkristály. Egy hétköznapi, hexagonális rendszerben kristályosodott jégkristály elemi cellája 4 molekulából áll. Bár lehet tévedek.
OK: itt a molekulád: H......O......H. Mi a halmazállapota?
mit nem lehet poiu, meglátni? Én azt gondolom ha a orvostudomány képes meglátni a DNS molekula kódjait, akkor egy három atomból álló víz molekulát szintén képesek. Az emberiség összes DNS-e belefér egyetlen gyûszûbe!! olyan parányi egyetlen DNS!
Szerintem nem lehet, de szívesen tanulok.
Akkor természetesen egy molekula jégkristályt vizsgálnánk a mikroszkóppal. A halmazállapot mindig a molekula hõmérsékletétõl függ. mivel a kérdezõ víz molekulát kérdezett nem pedig a jég molekulát, így folyékonyként értelmeztem.
elõttem szólótól megkerdeznem, mi van, ha nulla fok alatt vizsgálsz egy vizmolakulát?
Igen kérdezõ, mert egy molekulányi, csepp halmaza van. azért halmaz, mert a víz különleges, zárt halmazt képes alkotni s az független a mennyiségétõl más vegyületeknek nem feltétlenül zárt a halmazállapotának a formája. De ha a vizet megnéznénk elektró- mikroszkóppal akkor épp olyan cseppet látnánk mint egy nagyobb tömegû víz csepp esetében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Ha egy özvegyasszonynak egyetlen élő gyermeke van, de két meghalt gyermekétől vannak unokái, akkor ki örököl? (Végrendelet nélül.) Csak a gyermeke, vagy az unokákkal közösen?

Legjobb válasz: Valamennyien együtt. Tehát az egyetlen élõ gyermeke és a két elhunyt gyermek még élõ leszármazottai.

Valamennyien együtt. Tehát az egyetlen élõ gyermeke és a két elhunyt gyermek még élõ leszármazottai.
Mindannyian. A vagyont 3 felé osztják. Tehát az élõ gyermek is kap 1/3 részt, a meghalt gyermekek gyerekei is 1/3, 1/3 részt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A helyettesítés rendje szerint, ahogy elõttem is írták a gyermekek részére számított örökséget osztják túl a leszármazókra. Tehát: Az élõ gyermek 1/3-ot örököl, az egyik halott gyermek unokái egyezõ arányban, de összesen 1/3-ot (tehát ha két unoka volt ettõl a gyermektõl akkor 1/6 - 1/6 a két unoka, ha 3, akkor 1/9-1/9-1/9...), és a másik halott gyermek unokái is ugyanúgy egyezõ arányban, de összesen 1/3-ot örökölnek.

Ha egy 22éves srác és egy 16 éves (szűz) lány le akarnak feküdni, egyetlen egy alkalommal, akkor a csávó mit várna el a csajtól?

égóta haverok, de a fiú mostmár jó csajként néz a lányra, és már majdnem meg is történt, csak valaki megzavart.de nemsokára lesz rá megint lehet?ségünk, és a csávo elvárná a lánytól, hogy mondjuk leszopja, vagy kiverje neki? vagy csak megdugná, és kész?

Legjobb válasz: finoman a nyelveddel nyalogad a végét, aztán meg le-föl mozgasd a fejed a farkával a szádban, utánna megint nyalogasd kicsit aztán meg próbáld meg tövig bekapni neki ha nem megy nem baj. utánna meg miközben a szádban van a farka kezd ell szívni neki mint ha vákumban lenne

finoman a nyelveddel nyalogad a végét, aztán meg le-föl mozgasd a fejed a farkával a szádban, utánna megint nyalogasd kicsit aztán meg próbáld meg tövig bekapni neki ha nem megy nem baj. utánna meg miközben a szádban van a farka kezd ell szívni neki mint ha vákumban lenne
azt elvárja h leszopd, de h kiverd neki? minek ha megdug akkor minek vernéd ki neki? akkor úgy is elélvez nem kell kiverned...
ki akarja hasznalni. ennyi.
ha ennyire félsz ettõl, akkor minek mész bele? amugy szanalmas, h 16 évesen ilyen ribanc vagy. :S
JÓL!!!!!! idióta hülyeleány
nem vagy ribanc... aki ezt gondolja az nagyon be van gyöpösödve...
Mennyi ilyen történtete hallhattunk már és mind ugyanaz volta vége. Szerinted egy 8évvel idõsebb srác mit szeretne egy kis szûz lánykától? Komoly kapcsolatot, biztos a tenyerén hordozna téged és szeretne! Csak megdugna és kész, pont ahogy megérdemled, ha így állsz hozzá a szeretkezéshez, ami egy nagyon bensõséges kapcsolat két ember közt, odaadod neki a legféltettebb kincsed, a tested, kitárulkozol neki, és õ mégcsak nem is fogja értékelni, csak mulat rajtad hogy ilyen buta voltál! Azért néz "jócsajként" rád, mert tetted neki magad, látja hogy könnyû préda vagy mert kis naiv, kihasználhatóü vagy és fogalmad sincs, milyen az, ha tényleg viszontszeretnek, és szerelembõl szeretkezel valakivel, nem pedig csak úgy odadobod magad. Nem jössz be neki mint ember, csak mint lyuk. 18/L
22 éves sráccal lefekszel otthagy oszt utána ha találsz valakit akit szeretsz nem biztos hogy élveznéd vele a sexet..elrontoda az egész életed!!
17:30 vagyok, melelsleg szerintem hagynunk kéne a ezeket a kérdéseket, úgyis megy a saját kis hiszékeny feje után.
harapj rá neki.. party bith... xDDDDD
utána? utána azlenne, hogy elintézné egy szia-val, és menne tovább. kb hozzád sem szólna azután már.
A kérdező hozzászólása: Ezeket mind tudom, de nagyon nehéz ellenállni neki!!! És régóta haverok vagyunk, nekem mindig is tetszett, de gondoltam, smi nem leht köztünk, mivel elég nagy a korkülönbség, de mióta elkezdett nyomulni, totál rákattantam. És tudom pontosan, hogy nem kéne megtenem, csak hát mikor ott vagyunk, nem tudok neki ellenállni! De ha megtenném és utána találkoznánk, mit gondolna/tenne? vagy mi lenne egáltalán akkor?
Basszus te nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal!!! Foggalmad sincs a szexrõl, a körülményeirõl (ami érthetõ is mert szûz vagy), nem megalázó neked úgy elveszteni a szüzességedet hogy ezt valaki kihasználja??? Gondolkodj már! Szinte 100% hogy meg fogod bánni, ennek a pasinak csak 1 alkalomra kellesz, nem veszed észre? Csinálhatsz te bármit vele, akkor sem fogsz többre kelleni neki!!! Ja és még annyit, nem kis ribanc leszel.
Végülis a te döntésed, de meg fogod bánni:S Barátnõm is egy 29 éves pasival akarta elveszteni, de lemondott róla. Ha nem lennél már szûz, úgy oké is lenne végülis, de hidd el, hogy így elveszteni nagyon nem jó... túl naív vagy, nem szabad senkinek csak így odaadni magad
jaj, bocsi, kifelejtettem a közösülést magát. az a végére szokott maradni. a kotont te húzd fel neki, szájjal. és azért akar megdugni, mert nagy ívben leszarja h te szûz vagy. ha hagyod, akkor miért ne?
elvárná h leszopd, persze. aztán análisan izgasd az ujjaiddal, majd pedig engedd neki, hogy análisan közösüljön veled. ezután lehet h aztakarja majd h újra sz0pd le. ezt is vállald be, mert ilyenkor már nemszeretik, ha nemet mondasz vmire, különben nemlesz 2. alkalom. a legjobb ha mindent megteszel, amit kér tõled. sõt, belevihetsz teis extrém ötleteket, pl kikötözteted magad, meg ilyenek. vibrátort is vihetsz.
hát most az a helyzet h õ csak ki akar használni, és ennél fogva neki nem számít h azt te nem élvezed, és igen az jó érzés neki ha te szûkebb vagy J/I
A kérdező hozzászólása: és ez neki jobb érzés?????? gondolom volt már dolga szüz csajjal, de az nekem fáj, és nem tudom ugy élvezni...
mert te, h úgy mondjam, szûkebb vagy mint az eddigi lányok... J/I
A kérdező hozzászólása: de miért jó neki annyira, hisz én béna lennék (az eddigi csajaihoz képest) nem tudnám, h mikor mi a legjobb...
Utolsó próbálkozásképpen... Lehet, hogy nem hsized el nekünk, és télleg belevágsz ebbe az egészbe... Legtöbb jóakaratú ember nevében mondom, hogy ne tedd... Hidd el, hogy az elsõ alkalom mindenkiben nagyon mély nyomot hagy. és nem mindegy, hogy az a nyom egy kellemes élmény, vagy egy sírógörcsöt okozó élmény. Ne akard, hogy az legyen belõle, hogy magáévá tesz és utána otthagy. Hányszor mondta neked, hogy szeret? hányszor hívott randizni? Ezek nélkül nem mehetsz biztosra. MEgbízol benne? Tudsz mindent róla? Õszinte veled? KItárulkozott már neked, vagy csa te akarod a lábaidat kitárni neki? ezeket a krédéseket sürgõsen tedd fel magadnak és nagyon gondolkozz el, hogy õszintén szeret-e õ téged, ill. fordítva is. Ha õ az az ember, aki nélkül úgy érzed , hogy nem tudnál élni, és biztos vagy benne, hogy õ ezt az érzést viszonozza, akkor feküdj le vele és hidd el, hogy felejthetetlen élmény lesz. De ha nem vagy biztos magadban( valószínûen nem, mivel a kérdést kiírtad ide, tehát nem ismered a srácot nem? nem ismered a mozdulatait, a reakcióit, hogy mi jó neki= a petting és egymás megismerése is kimaradt a dologból nem?) Õ ismeri a tested? Voltatok már 2esben, hogy el tudott élveztetni, vagy egy kicsit is figyelt rád? Szóval arra kérnélek télleg, hogy gondolj át mindent, és az a megérzésem, hogy az égvilágon semmi sem köti hozzád, csupán a "testi vágy" ha ilyet írhatok. Míg téged, lehet, hogy szerelem. De jobbat érdemelsz nála. Várd ki az igazit, megéri higgy nekünk. Túl nagy megrázkódtatás az, ha az ember csalódik. Ne akard magadat átverni. Te is tudod, hogy mire megy ki a pasas... remélem segítettem és tényleg elgondolkozol... Mano
öcsém, ennyire tapasztalatlan vagy gyere el hozzám és megmutatom hogy mit hogyan csinálj...
A kérdező hozzászólása: magyar vagyok! és nem döntöttem még el, hogy lefekszem-e vele, épp ezért kérdeztem meg itt! mert arc nélkül sokkal könnyebb õszintének lenni! tudom, hogy csak kihasználna, és hogy nem fog belém szeretni...de meg kellett, hogy erõsítse valaki, mert különben belementem volna! köszi mindenkinek, hogy észhez térítettetek!
szerintem rugd jó tökön
Hello sajnos az egész egy KIHASZNÁLÁS !!!
Bogaram!Tudod mi a különbség a "szeretkezés" és a "dug*s" között? Pont a szeretet!Ez a pasi csak kihasznána, te meg csak egy lennél a sok buta kiscsaj közül!Nem bánod meg, ha kihagyod ezt!Ha meg nem, akkor csak jól megdug, és hidd el nem fogja érdekelni, hogy neked fáj e...az majd csak nyomja, mint süket az ajtót, és aztán meg " NA EZ IS MEGVOLT"-lány leszel, és ennyi.Vagy ha nagyon jót nyújtottál neki, akkor még párszor titokban lesz veled, és be van fejezve.Te meg majd ha odajutsz, hogy szerelmes leszel valakibe, és az viszonyozza az érzéseidet, akkor majd nagyon bánni fogod, hogy egy ekkora parasztnak adtad a tested...és nem tudod mi az igazi "szeretkezés", hanem csak azt, hogy a "bumm bele, nekem jó lesz, te meg le se vagy sz*rva"-témában már otthon vagy!
Tuti hogy cigány vagy te is... már meg se lepõdnék.
nezd miert dontottel ugy h pont ITT keresel valaszokat? ugyis eldontotted h lefekszel vele, nem? valoszinu eleted vegeig szar lesz a szex, nem latod be ugyse. legalabb vedekezz...
Remélem csak viccelsz.. te mekkora büdös ri*banc vagy aztaaa :O el se akarom hinni amit látok! remélem jól megdug.. és soha többet nem fogod kívánni a szexet :S:S az kell neked.... hülyekur*va -.- L/17
Megáll az ész, hogy mekkora egy büdös r*banc vagy te is... Nem hiszem el, tényleg ennyire yoo irányba fejlõdik magyarország?Vagy mindenkibe gumit kéne tömni születésekor, hogy felfogja, ez nem játék? Nem jön , hogy elhigyjem...de ahogy látom már rengetegen próbáltak rajtad segíteni... Hasonlatként: Olyan sebességgel szaladsz fejjel a falnak, hogy mire odaérsz, szétloccsan...eszméletlen vagy! Gondolkozz már! Korodbeli srác.....
kicsit gondolkozzzzzz!!!!!! mit akarhat töled?? vajon?????? ki akar használni mert szüz vagy! ezzek a menö srácok ilyenek.. és jó lesz az neked ha mánap a haverjai elött mutogat rád h ezis megvolt.. és utána nem lesztek már barátok az 100%. ne légy hülye.. gondolkodj egy kicsit..lehet h gte szerelmes vagy de ö nem az..és nem is lesz ez miatt.. keres egy srácot aki nemcsak szexet akar töled.. L/21
Ennyi élettapasztalat 16 évesen.. Besz*rás.. :D Le se esik neki, hogy a csávó kihasználja.. Szerinted tedd meg, ennél lámább úgyse lehetsz...
mind a 3 sztem neki úgy lesz a legjobb ha meg is dughat ha le is szopod meg ki is vered neki ez aa biztos...
Nem ismeritek a csajt sem meg a csávót sem, miért általánosítotok?
Én 18 voltam, amikor ilyen élethelyzetbe keveredtem, de szerencsére (!!!) nem feküdtem le a pasival...
áhhhhhh NEEEEEE TEEEEEEDDDDDD
azért kellesz neki mert még szûz vagy, ez a põasiknál különleges "trófeának"számít, és ha tényleg olyan jó csávó akkor te sem v csúnya...:D J/I
A kérdező hozzászólása: na ez az amit nem értek, h én még szüz vagyok, ezt ö tudja, és akk ennek ellenére, miért kellek mégis neki?? (én magamat nem is tartom annyira jo csajnak, ö meg egy elég menö csávo, az a tipus, aki bárkit megkap , akit akar)
jah am ezt is én írtam:D:D:D J/I
h, lye k*rva:D
ha kotont húz akkor a kotonba élvez ha nem akkor a szádban élvez el és azt meg kénytelen kelletlen le kell nyelned...
szivesen
A kérdező hozzászólása: és hova fog élvezni? nyeljem le?
nem azért vagy begyöpösödve h 16 éves csaj egy 22évess pasival akar kúrni hnem azért mert ribancnak tartod amiatt mert szexeli akar, kortól függetlenül...
A kérdező hozzászólása: 0:58 :köszi(L)
A kérdező hozzászólása: légyszi a kérdésemre válaszolj!
amikor nyalogatod nagyon finoman csináld, amikor le-föl mozogsz ráfoghastz a száddal egy kicsit erõsebben de csak finoman amikor meg tövig akarod akkor meg úgy ah sikerül, a vákumos dolognál meg ot tulajdonképp az a lényeg rázárod a szád a farkára és kiszíod a levegõt tehát ott is úgy ahogy sikerül
én vok begyöpösödve, h vki 16 évesen 22 éves pasival kur, aki mégcsak nem is a baratja?? te is aztan nagy iq-jú, és nagy erkölcsû lehetsz. na mind1, magyarországon ugyis ez a divat. aztan majd mentek a monika show - ba. engem aztan nem zavar. :DD de aztan nem sirni, h a nagy, 22 éves pasi nem akart gumit huzni, és h terhes vagy-e.
A kérdező hozzászólása: és mindezt milyen erõsen? épphogy csak érjek hozzá, vagy szinte szoritsam a számmal?
A kérdező hozzászólása: és hogy szopjak?
A kérdező hozzászólása: tarthatsz ribancnak, oké, de légyszi válaszolj a kérdésemre!!!!
A kérdező hozzászólása: elvárná, hogy leszopja, v kiverje neki?? v mit kéne tennem?
de az is lehet h egyszerûen kihúzza és a hasadra élvez ezt nem tudhatdo elõre;)
nekem az ribanc.. mert engedi, h a pasi kihasznalja. sztem ez igy nem teljesen normalis. meg 1 22 éves is mit akar 1 kislanytol? én ezt nem tudom elfogadni. én anno hanytam a 22 évesektõl, idõseknek tartottam õket. amugy h kellene? mit var toled, h profi vagy? nézz pornot, ott meglatod. sztem 1 ilyen stilusu pasi pont ugy akarja majd.
A kérdező hozzászólása: és a golyoit hogyan kényesztethetném? ott mit szerettek?
a szex olyan dolog h ott testileg és lelkileg is egyesültök, és ha a szerelmeddel vagy együtt elõször, aki szeret téged akkor az ezerszer jobb mint ha vki olyannal vagy együtt akinek csak arra kellesz h megdugjon és csak egy újabb trófea vagy neki
A kérdező hozzászólása: de én szeretem! csak ö nem ugy szeret engem, ahogy én azt szeretném!
de javaslok neked vmit(én írtam eddig az összes hasznos tanácsot:D) ne csináld, az sokkal jobb ha úgy vagy együtt valakivel szexuálisan ha szereted azt akivel együtt vagy, mert akkor kitárulkozol neki és ha szereted azt akivel együtt vagy maga a szex is sokkal jobb J/I
jah vagy a csávó húzza fel magnak v pedig te a száddal J/I
azt inkabb a csavo huzza fol.
ok, de a pasi tuti ezt akarja majd. nem szerelembõl lesznek egyutt. vagod??
A kérdező hozzászólása: tényleg ! a kotont a csávo huzza föl magának, v én nekki?
hát a golyóit vagy a szádba veszed és szopogatod v békén hagyod... én személy szerint nem szeretem azt ha a golyóimat kényeztetik
ok, de a pasi tuti ezt akarja majd. nem szerelembõl lesznek egyutt. vagod??
A kérdező hozzászólása: tényleg ! a kotont a csávo huzza föl magának, v én nekki?
ok, de a pasi tuti ezt akarja majd. nem szerelembõl lesznek egyutt. vagod??
ne a pornó az csak szenny abból semmit nem tanulsz meg max anyit h hogyan kell megjátszani az orgazmust:D
jaj, remélem h csak kamu. amugy legalabb védekezz. azzal tisztaban vagy? na, halljam, mit tudsz.
A kérdező hozzászólása: igen, az oké, de mit várna el a csajtól??? (tudja hogy szûz)

Lányok! Nektek ijesztő volna, ha egy fiú a semmiből kinyomozna rólatok mindent és így próbálna ismerkedni veletek? (csak egyetlen egy szemkontaktus után a buszmegállóban)

Ez menő lenne, mert látjátok, hogy zseni a srác, vagy elriasztana benneteket?

Legjobb válasz: Attól függ, mi az a minden. Ha a nevemet megtudja, ok. Ha 20 embert kikérdez, hogy mit lehet tudni rólam... akkor inkább azt mondom: tõlem kérdezte volna....

Attól függ, mi az a minden. Ha a nevemet megtudja, ok. Ha 20 embert kikérdez, hogy mit lehet tudni rólam... akkor inkább azt mondom: tõlem kérdezte volna....
a logikádnak köszönhetõen megtudhatod, hogy hívják, hová jár iskolába, igen. de a felvételi eredményeit és hasonlókat már nem logikával kikövetkeztetve tudnád megszerezni, hanem nyomozás útján, ami gáz.
A kérdező hozzászólása: Jól van, mindegy. Nem értitek. De nem is érdekel. :)
Hát ijesztõnek szerintem nem ijesztõ, szerintem más is szokott nyomozgatni a kiszemeltje után neten..legalábbis én azért próbálom megtalálni az illetõt, ha tudom, de csak azért, hogy megtudjam, van-e valakije, azért a többit annyira nem csekkolom le..Szerintem ha neked összejön ezzel a lánnyal valami, azt ne közöld vele, hogy még azt is tudod hanyasokkal vették fel a jelenlegi sulijába, bár végülis te tudod, de engem ez azért már lehet lesokkolna, hogy ennyire le lettem csekkolva.. Amúgy most nekem is van egy srác aki tetszik, a buszmegállóban szoktam látni, talán én is tetszem neki..na mondjuk ha rám írna facen örülnék neki, hogy megtalált és felvenné velem a kapcsolatot:)
A kérdező hozzászólása: Melyik buszmegállóban? :D
A félévi eredményeit honnan??
A kérdező hozzászólása: Felvételi eredmények. Hova, milyen suliba, milyen pontszámokkal, hanyadik helyen vették fel az adott középiskolába.
Hát azért szerintem ha már bejön, akkor vele beszélgess, ne a neten nézegesd :S
Ha nem is érdekel a véleményünk, ha nem vagy nyitott arra, hogy mások esetleg másképp gondolják, akkor mi a f.a.s.z.é.r.t írtad ki a kérdésedet, te g.y.ö.k.é.r?!
Szegeden az egyikben:D De én már nem vagyok középsulis, szóval tuti nem én vagyok az a lány, de drukkolok nektek hogy öszejöjjön a dolog:)
Biztos, hogy nem "menõ", viszont az is biztos, hogy nem te lennél az elsõ, aki ilyet tesz. Már egy csomó embertõl hallottam, hogy a neten "kutatgatott" egy személy után. Van egy fiú, aki már egy jó ideje tetszik, de még nem beszéltünk soha. Kíváncsiságomból fakadóan kiderítettem a nevét, hogy hova valósi, egy szóval csak annyit, amennyit a fb. adatlapjáról meg lehet tudni. Szerintem ezzel nem követtem el semmi bûnt. Ha te is a közösségin megnézed az adatlapját, szerintem az még nem kémkedés. Sõt, nekem talán még imponálna is, ha a srác, aki tetszik, a nevemen leszólítana. Persze nem kell letámadnod személyes dolgokkal (már ha ilyet kiír az adatlapra), elég, ha ezt csak te tudod, aztán késõbb úgyis beavat, feltéve, ha te is tetszel neki. De amúgy, ha bátor vagy, menj oda hozzá, valamilyen ürüggyel. Szerintem, ha szemeztetek, nem fog visszautasítani. :) 16/L
Én tuti érdekesnek találnám:D vicces lenne, szegény mennyit nyomozgatott mire egy levelet tudott küldeni :D
Igen, de erre ez pont nem igaz, hogy hatalom lenne... Amit most írtál, az is igencsak gyerekes. :(
ez engem is inkább megrémítene, sem mint lenyûgözne. szerintem kapásból keresztbe húzza az egyik legfontosabb dolgot egy kapcsolatban: a bizalmat.
szerintem beteges :D
A kérdező hozzászólása: Nem, csak azokat, amiket a neten lehet megtalálni! Teljese név, lakhely, volt suli, felvételi eredmények, jelenlegi suli, osztály, barátai, miket kedvel, stb! Szóval nem másoktól szerzett infók.
Nekem nem nyerõk a kémek.
Ez paranormálisan rémisztõen ilyesztõ rejtély lenne a számomra :DD
ijeszto
A kérdező hozzászólása: :D
Csináltam már ilyent. Együtt utaztam egy lánnyal a vonaton, tudtam, hogy hol szállt fel, ebbõl következtettem az iskolára, és azt is, hogy hol szállt le, ebbõl meg a lakhely volt meg. Pillanatok alatt meg is találtam. Ráírtam, de nem jártam sikerrel. Úgyhogy most már tudom azt, hogy ez egy hihetetlenül gyerekes dolog, amit írsz, kérdezõ.
Menõ?? Én inkább azon gondolkoznék erõsen, hogy ne menjek-e el a rendõrségre, mert valaki zaklatni akar... Amúgy meg nem is teszek fel magamról ilyen informácókat sehova.
nem nyerõ, amúgy is paranoiás vagyok mert zaklattak így hogy kinyomozták hol lakom és a ház elé jártak ne nyomozgasson, írjon inkább kapásból rám vagy jöjjön oda élõben
A kérdező hozzászólása: Miért lenne gyerekes? Az gyerekes, hogy mindenki naívan kitálal mindent a neten, ez a gyerekes. Én nem zaklatok senkit, csak a logikámnak köszönhetõen kibogozom az internetet, csak élek az információval. Az információ hatalom.
A kérdező hozzászólása: Jól van, ez nem Szegeden történt! :D Köszönöm 16/L a válaszod, végre valaki más szemszögbõl nézi! Én nem csak a facebookon nyomoztam le, hanem minden létezõ nyomot, amit az interneten hagyott magaután! Egyébként csak mókából nyomoztam le. Izgalmas, hogy egy csomó mindent tudok a buszra felszálló emberekrõl, miközben õk nem tudjkk, ki vagyok, vagy éppen még nem is láttak. De nem akarok kezdeményezni, mert más típusú ember, ahogy kiderítettem, mint én. Szóval, még jó, hogy ez elõbb tudódott ki!

Te pánikba esnél, ha egy hajó törött lennél egy lakatlan szigeten ahol csak kókusz, banán, meg behütött sör, és mesztelen nök lennének, ahol te vagy az egyetlen férfi?

de sajnos impotenciában szenvednél, a hajótörést megelözö traumák miatt.

Legjobb válasz: Én csak egyedül szeretnék lenni egy lakatlan szigeten. Mivel szociális fóbiám van és antiszociális is vagyok.

Én csak egyedül szeretnék lenni egy lakatlan szigeten. Mivel szociális fóbiám van és antiszociális is vagyok.
Pánikba nem esek, csak kétségbe. Förtelmes a helyesírásod, de humorod sincs.
Ki szeretne törött hajó lenni? Mennyire lakatlan az a sziget, ahol "mesztelen nök" vannak? A sört annyira utálom, hogy pusztítom, ahol érem. Kókusz sörrel, banán nõkkel, egész jó háttér és nem pánikba esnék, hanem nyugodtan gyógyítanám a traumámat, amely a higgadtság következtében hamar elmúlna és miután meggyógyítanám a náthás csajokat, megpróbálnám egyéb hasznukat is venni, pl: a söröspoharak mosogatása számomra kellemetlen foglalatosság...
"A sört annyira utálom, hogy pusztítom, ahol érem" Úgy pusztítod hogy megiszod?
A kérdező hozzászólása: aha-aha ez érdekes. igen elnézézézésedetedet kérem hogy nem tudok helyesen irni, s fogalmazni, de hosszú õ-t is csak igy tudok irni.
Pánikba hát, mivel nõ vagyok.
meg kell nézni a lakcímkártyájukat, attól, hogy épp ott vannak, lehet nem ott laknak, tehát attól lakatlan a sziget.
A kérdező hozzászólása: na látod, ez egy jó ötlet!
Hát lakatlan akkor sem lenne már, hiszen én ott laknék. Ki kellene próbálni a hideg sörrel locsolt kókuszban tunkolt banánt, ha már a csajokat le kell passzolni. Mindenesetre jó erõsen megkötném a gyatyamadzagom és idõnként kijózanodnék egy próbára, hátha mûködik már a lógós. A lányoknak palackpostával rendelnék a kókuszhoz machetát és körömlakkot, hogy otthon érezzék magukat. Magamnak meg egy mázsa viagrát...

Jelenthet valamilyen előnyt/hátrányt, ha egy weboldal egyetlen -több képernyő magasságot lefedő- oldalból áll, vagy több oldalból (fő és aloldalakból)? Betöltődés, SEO, használhatóság, ergonómia, egyéb szempontok tekintetében?

Legjobb válasz: Igen elõzõvel hasonló véleményen vagyok. Gondolj bele,ha listázol egymás utáni cikkeket,a sok kép csak lassítja az oldalt és megnehezíti az áttekinthetõséget. Lehet a SEO-nak jobb,hogy egy helyen van valami,de fontosabb a rövid link és a meta tagok összhangja a tartalommal.

Igen elõzõvel hasonló véleményen vagyok. Gondolj bele, ha listázol egymás utáni cikkeket, a sok kép csak lassítja az oldalt és megnehezíti az áttekinthetõséget. Lehet a SEO-nak jobb, hogy egy helyen van valami, de fontosabb a rövid link és a meta tagok összhangja a tartalommal.
Ha a tartalom megengedi célszerû lehet egy lapra tenni mindent. Az emberek nem szeretik a túlbonyolított honlapokat, mert nehezen igazodnak ki rajtuk, és sókkal jobban szeretik a scroll gombot használni, mint klikkelgetni. Pl egy online portfóliót célszerû egy lappal megoldani, fõleg, ha munkát is szeretnél vele találni, mivel így nagyobb az esély arra, hogy végig is nézik/olvassák azt.

Volt egy kérdésem amiért lehom. ároztak. Melegnek számítanék már akkor is ha csak egyetlen fiúra gerjedek és a többi teljesen közömbös?

Legjobb válasz: Heh? Te sem vagy ép. Akkor vagy meleg, ha csak a férfiak vonzzanak szexuálisan. Akkor vagy biszex, ha mindkét nem vonzz így, és akkor vagy hetero, ha csak a nõk. Na most akkor tudd már eldönteni! Nyilván téged nem csak a nõk vonzzanak, és nem csak a férfik. Na, hude nehéz volt.

Heh? Te sem vagy ép. Akkor vagy meleg, ha csak a férfiak vonzzanak szexuálisan. Akkor vagy biszex, ha mindkét nem vonzz így, és akkor vagy hetero, ha csak a nõk. Na most akkor tudd már eldönteni! Nyilván téged nem csak a nõk vonzzanak, és nem csak a férfik. Na, hude nehéz volt.
bi és annyi
látom nagyon sokat jelent neked, hogy névtelenül idegen emberek leírják h nem, nem vagy meleg. kinek akarod bizonygatni? ha nem érdekelnek más pasik akkor ne érdekeljenek. tök mindegy, amit csinálsz az akkor is a homoszexuális viselkedés kategóriájába tartozik mert a srác veled egy nemû. és most akkor mi van, ha neked jól esik csináld.
Kezdesz unalmas lenni! Nehogy már a mi felfogásunkkal legyen baj! Te b..i vagy és kész!
nem hiszem el, hogy ilyen létezik...
inkább biszex.:) de nem baj, nekem is volt régebben egy ilyen barátom, és elõfordult, hogy háttérbe szorultam a barátnõje miatt, vagy õ az én barátnõm miatt, de túléltük, hosszú évekig mûködött a dolog.
Van egy pszichológus ismerõsöm ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Magyarország.2013.
Te rohadt mocskos beteg agyú állat.
#3 Ha tényleg jó barátod, akkor beszélgess el vele arról, mégis mit lehetne tenni a melegség ellen. Kíváncsi lennék a válaszára :) Elképzelhetõ, hogy te koppannál inkább

Mi a véleményetek arról, ha egy feleség úgy gondolja, hogy az egyetlen lehetőség a kilátástalan helyzet megoldására, ha más országban keres munkát míg a férje maradna itthon a bölcsis - ovis korú gyerekekkel, legalábbis kezdetben?

Legjobb válasz: Ha nem "dubajozni" akar, és esélyesebb, hogy õ jobb, fizetõképesebb melót talál, akkor miért ne? Nem lesz neki könnyû érzelmileg és az otthon maradó párjának sem, de a cél világos, sajnos, hogy egyáltalán ezen kell gondolkozni bárkinek is (mindegy, hogy ffi vagy nõ). Erõt, kitartást és mihamarabbi talpra állást kívánok! Sok sikert! :) 32 külföldön élõ N

Ha nem "dubajozni" akar, és esélyesebb, hogy õ jobb, fizetõképesebb melót talál, akkor miért ne? Nem lesz neki könnyû érzelmileg és az otthon maradó párjának sem, de a cél világos, sajnos, hogy egyáltalán ezen kell gondolkozni bárkinek is (mindegy, hogy ffi vagy nõ). Erõt, kitartást és mihamarabbi talpra állást kívánok! Sok sikert! :) 32 külföldön élõ N
Nem tetszik az ötlet. Ekkora gyerekkel szerintem az lenne az ideális, ha mind összepakolnátok és kimennétek együtt. Neki külön elõnye lesz, hogy két nyelvet beszél anyanyelvi szinten, mire megnõ. De ha eleve rossz a kapcsolatotok, akkor nyilván ez nem jó ötlet.
Ennek a kapcsolatnak már annyi, ahogy írtad kérdezõ. Nincs mit megmenteni. Menj ki, telepedj le (megvan hozzá a nyelvtudás, más nem kell), aztán gyere vissza a gyerekekért. De csak a gyerekekért. Ugyanis a férjedet is kiviszed, majd ott is folytatja a nagylábon élést.
tudnal a gyerekeid nelkul elni? Azok a gyerekek pont abban a korban vannak, amikor a legnagyobb szukseguk van az anyjukra. Szerintem ezt meg gondolt at parszor....
Hát én speciel tuti nem tudnám megtenni. Nem bírnám itthagyni! Akkor a föld alól is kikaparnám a pénzt!
menj a gyerekeiddel együtt. Hogy van lelked itt hagyni a gyerekeidet? Azt tudd, hogy ha válásra kerülne a sor, akkor ez a férjed mellett fog szólni a gyermekelhelyezési per során.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :) "Dubajhoz" sem testi sem lelki adottságaim nincsenek :D. Annyi az elõnyöm, hogy beszélek angolul és franciául, õ meg nem (bár ha akarna, tudna rajta segíteni...) Valószínûleg ezért van bennem a furcsa érzés, mert õ nem igazán hajlandó erõfeszítéseket tenni afelé, hogy jobb legyen a helyzetünk, sõt igen nagy sara van abban is, hogy most ennyire rossz :S. Emiatt meg már a kapcsolat sem igazán jó, csak a gyerekek miatt próbálunk megoldást találni.
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem sikerül a "föld alól kikaparni"... Üldöznek a banktól a behajtók, több havi rezsi elmaradás, ami ugye azt jelenti, hogy kb bármikor kikapcsolhatnak villanyt, gázt... Az apjuk meg várja, hogy majd csak beindul az élet és lesznek megrendeléseik, de közben ugyanúgy folytatja a cseppet sem takarékos életvitelét. Nem vagyok benne biztos, hogy az rosszabb a kicsiknek, hogy pár hétig nem látják az anyjukat, mint ha neadjisten már enni sem jut nekik, mert a papájuk nem hajlandó a realitásokban élni :(.
ha a pénzhiány miatt romlik a kapcsolat, akkor ez megmentheti. de járj gyakran haza és igyekezz minél elõbb elintézni, hogy utánad mehessen a család. sokan vannak mostanában így.
Nem feltétlenül, lucerna még lehet.
és 1x véletlenül le is cumiztad mi? :D
Jo uton halad afele..
Én elhánynám magam ha nekem kellene! De búza aki megteszi ez tuti
Attól még nem buza, de szánalmasnak szánalmas...és esélyes is, hogy buza legyen.
búza :D ez jó hát ha két pali csókolkozik azt nehezebb kibeszélni, mintha két csaj csinálná lehet hogy nem csõköcsögök, de jó uton vannak. gondolom te vagy az egyik. valld csak be :D
Ahh..nem meleg..:) Mindenkiben ott a kíváncsiság hogy milyen az azonos nemmel..vagy megteszi és kipróbálja vagy nem. Akkor vagy már homó, ha tetszett is a dolog és ismétlést szeretnél!
De! Õ is köcsög
dehogynem barátocskám...:D
A kérdező hozzászólása: Ott van pl. Harry herceg, õ is csókolózott egyszer egy fiúval, mégsem köcsög.
dehogynem barátocskám...:D
Kipróbálhatod velem azt majd eldöntöd mennyire búza vagy nem búza :D
Persze, hogy búza!
búza nem biztos, de hogy b.uzi az biztos
meg is ujjaztad kérdezõ?

Ha egy férfi a munkahelyén kávéra hív egy (egyetlen új dolgozó) nőt barátkozni akar, vagy többet?

Már a második volt a héten. (amúgy autómatás, tehát nem cicomázott, drága cappuccino)

Legjobb válasz: Neked nem teljesen egyértelmû, hogy nem többet, hanem mást akar, mint barátságot? Aki így bénázik, az teljesen rád van kattanva...:)

Neked nem teljesen egyértelmû, hogy nem többet, hanem mást akar, mint barátságot? Aki így bénázik, az teljesen rád van kattanva...:)
Barátkozni biztos. Bár általában többet is, csak utána lehet, hogy csak barátság lesz.
Most akkor csak Te vagy ott az egyetlen csaj, vagy tényleg igaz, hogy "Pesze a csajok már most úgy néznek rám, mint a véres rongyra..elég jó pasiról van szó..! :) " Hm?
#13: Õ az egyetlen ÚJ dolgozó, az egyetlen ÚJ csaj. Szövegértés, fiam!
haj-haj, fel kéne tenni azt a szemüveget...:)
A kérdező hozzászólása: Én vagyok az egyetlen ÚJ NÕ. Még vannak régiek abban az irodarészben olyan 6-7. egy ajtóval arrébb pedig több tucat. De velük nem nagyon találkozunk. Tehát a 6-7 néz rám érdekesen. Bocsi, hogy kicsit szlenges voltam, esetleg rosszul írtam valamit. Odafigyelek jobban, ha annyira bántja a szemeteket, de szerintem nem voltak égbe kiáltó hibák.. Amúgy meg ja, szövegértés drága :) (egyébként nem is vagyok 1 hete ott, hétfõn kezdtem, de még nem ott, hanem a nagy irodában, tehát kedd, szerda, csütörtök voltunk együtt. 3 napból kétszer meghívott kávéra :) Tegnap pedig megkérdezte, hogyan oldom meg az ebédet, van kajám, vagy hogy gondoltam, én meg rávágtam, hogy van.. -.- :DD eléggé elrontottam, tudom.. :D ebbõl nem tudom mit akart kihozni.. ott vagy hoznak, vagy rendelnek, elmenni nincs idõ szerintem, vagy akkor nagyon ütemes tempóban. Szóval ez lehet, hogy tényleg csak baráti kérdés volt. Azért vagyok bizonytalan, mert olyan furcsa lenne, ha egy ilyen jó pasinak bejönnék. És amúgy nem is az a csajozós, nõfalónak tûnik, aki csak a bálványokat gyûjti. Átlagos, kedves, jóképû.
A kérdező hozzászólása: # 11 Nem hiszem, hogy ez áll a háttérben, mert megkérdezte, hogy darálós vagy automatás? Szóval csak nem fosat mind a kettõ. Ráadásul õ is ivott. :)
Neked ez biztosan elsõ munkahely és nem tudod, hogy az irodákban az új nõre mindig rá szoktak repülni. Ettõl függetlenül pedig jó lenne egy kis önbizalom beléd, mert már miért ne jöhetnél be éppen te egy jó pasinak? Elvégre egyszer az életben neked is lehet jó szerencséd...:)
A kérdező hozzászólása: Jó lenne már az a szerencse :) ) Igen, az elsõ, gondoltam, hogy rárepülnek, azért van ennyi eszem, meg természetesen minden pasi megnéz, mosolyogva köszön, tehát látom, hogy tipikus "na itt egy friss husi” címû téma áll fent..
Nyári munkát vállaltál 12 évesen, vagy tényleg ennyire ismered az embereket felnõttként? Amúgy tényleg milyen cuki, ha a cukrot a hûtõbe rakja! Már ezért is járhatnátok... összeilletek.
"iszok" "közbe" dúl a kultúra
Lehet hogy a csávó arra gyanakszik, hogy fosat a kávé, és most rajtad teszteli.
mindkettõ benne van a pakliban
A kérdező hozzászólása: tuudom, ez a gond :D de maúgy rendes, segítõkész, figyelmes velem, de ez sem egyértelmû jel még.. :(
A kérdező hozzászólása: *amúgy
második ilyen pasi vagy másodszor hívott kávézni? magából a meghívásból nem derül ki, mit akar (lehet, hogy csak azt, hogy jól érezd magad az új helyen, de lehet, hogy tetszel neki). a mozdulataiból, gesztusaiból nagyjából rájöhetsz.
Ne foglalkozz vele, hogy melyik. Majd kiderül. :D
A kérdező hozzászólása: Azért írtam oda, hogy egyetlen, mert így több esély van, hogy csak barátkozni akar. Tehát nem több csaj közül szemelt ki, hanem csak én vagyok.
Te mit szeretnél ?
A kérdező hozzászólása: Egy pasiról van szó.Egy hete vagyok ott egyébként. Tegnapelõtt, és ma hívott meg. Olyan cuki volt tegnap elõtt, lerakja a kávét az asztalra, elõveszi a tejet, és a cukrot lerakja mellé, és azt mondja: "Itt a tej meg a kávé..öö hülyeséget beszélek, tej meg a cukor." aztán akarta berakni a tejet a hûtõbe, és elõször a cukrot majdnem berakta :DD de a kis bolond még felhívta a figyelmet(lehet, hogy szintén zavarában?) én zavaromban észre se vettem volna :D Ma nem fogadtam el a kávét az gáz?? Kárdezte, hogy nem vagyok olyan kávés, aztán mondta, hogy de 1-2-t iszok egy nap, de most nem kérek. El kellett volna fogadnom?? Olyan fura, hogy õ fizet, közbe nálam is van pénz. Pesze a csajok már most úgy néznek rám, mint a véres rongyra..elég jó pasiról van szó..! :)
Ismerkedni tuti en is azt tennem itt az irodaba ha bejonnenek a lanykak aki meg bejon az meg foglalt :( szal ismerkedin esetleg tobbet is 23 F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!