Találatok a következő kifejezésre: Ha egy egy vagy (16122 db)

Segítséget kérnék azzal kapcsolatba, hogy közeledjek felé, miként szólítsam meg, miről beszélgessünk, még akkor is ha nem egyedül vagyunk, és akkor ha csak egyedül vagyunk?

Van egy velem egy id?s lány, akivel már régóta ismerjük egymást és nemrég egy buliban is találkoztunk, táncoltunk is de sajnos nem sokat, meg beszélgettünk is de nem négyszemközt, nagyon tetszik nekem, de nem tudom hogy ? mit gondol rólam, mindig kisfiúként kezel, szeretnék összejönni vele, csak nem merek vele ilyenekr?l beszélni, mert ha elutasítana, akkor elég rosszul jönnlk ki a dologból mert nagyon sok közös ismer?sünk van.

Legjobb válasz: Ha nagyon szép, akkor szerintem csak akkor van esélyed, ha te is szép vagy, vagy gazdag, mivel idõsebb. Sok szerencsét. ______ Egy próbát tényleg megér, hívd el valahova.

Ha nagyon szép, akkor szerintem csak akkor van esélyed, ha te is szép vagy, vagy gazdag, mivel idõsebb. Sok szerencsét. ______ Egy próbát tényleg megér, hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: Szépnek szép a lány, de ha én jól ismerem akkor õt nem érdekli az hogy vki mennyire gazdag, vagy mennyire jól néz ki, persze gondolom vmilyen szinten biztosan, csak remélem nem ez az elsõdleges számára, személyesen nem nagyon ismerem igaz vannak közös sztoriaink de nem annyi mint vmi régi baráttal, elhívni meg nem tudom, nem tudom a számát se + az msn címét se, egyedül f*cebookon van fenn nekem, de én így nem akarom elhívni sehova, csak személyesen, de azzal meg az a baj hogy nem tudnáknk mirõl beszélgetni, szerintem...bár egy mozizás jó ötlet lenne, csak nekem sincs sok tapasztalatom a nöknél, mostanában csak egy rövid kapcsolatom volt, elõtte meg ált.iskolás voltam
Szia! A legjobb ha elhívod valahova:) pizzázni, üdítõzni, stb...(mozi utána esetleg)attól meg ne félj, hogy mirõl tudnátok beszélgetni, mert valamelyikõtök csak elkezd egy témát.Pl hogy telt a napja, a hétvégéje, a nyáron volt-e/megy-e valahova nyaralni!hobbi, sport, filmek, könyvek, szóval színes a paletta:)
Egy tuti ötlet a temára ... mesélj neki mulatságos sztorikat :) olyat ami illik kb az ö szemelyisegehez es sokat tud rajta newetni :) ha sikerül , nyert ügyed wan :) newetni mindenki szeret... :)
3jó tanács! 1.Gyõzõdj meg arrol szeret-e téged ha nem ne eröltesd mert neked lessz kelemetlen. 2.Ha meggyözöttél akkor hivd el valahová de elöször semmi képegyedül vidd magaddal a haverokat. 3.Ha 2 vagytok romantikusan akkor szerintem te is tod...

Ha egy oldalt vagy szervezetet csak magyaroknak tartok fent, akkor az rasszizmus kirekesztés, de fordított esetben miért nem az?

most ez a legújabb gyöngyszem amúgy:

Legjobb válasz: Hát nekem elég erõltetettnek tûnik ez a kérdés. Nem ismered a rasszizmus fogalmát, ezért kérdezed ezt. A rasszizmus kirekesztést, hátrányos megkülönböztetést, illetve erre való felhívást jelent bizonyos nemzeti, etnikai és vallási közösségekkel szemben. De nem rasszizmus az, ha egy ilyen csoport problémáival foglalkozom, ha erre rávilágítok, ha ebben segítek. Tehát a belinkelt oldal semmiképpen nem rasszista. Olyan portált meg nyugodtan csinálhatsz, ami a cigányokkal kapcsolatos bûneseteket tünteti fel. Ez pl. a kurucinfo fõ vonulata, de még több más, a cigányokkal szemben erõsen elfogult oldal is van. Egy szervezettel szemben (Magyar Gárda) nem lehet rasszistának lenni, ahogy írtam fenn, ez csak etnikai stb. csoportokkal és azok tagjaival szemben lehetséges. Ha nem szeretem a kormányt, vagy a mogyorós csokit, akkor is rasszista vagyok? Nem. Ugyanez vonatkozik a gárdára is. Fogalmilag kizárt velük kapcsolatban rasszizmusra hivatkozni.

Hát nekem elég erõltetettnek tûnik ez a kérdés. Nem ismered a rasszizmus fogalmát, ezért kérdezed ezt. A rasszizmus kirekesztést, hátrányos megkülönböztetést, illetve erre való felhívást jelent bizonyos nemzeti, etnikai és vallási közösségekkel szemben. De nem rasszizmus az, ha egy ilyen csoport problémáival foglalkozom, ha erre rávilágítok, ha ebben segítek. Tehát a belinkelt oldal semmiképpen nem rasszista. Olyan portált meg nyugodtan csinálhatsz, ami a cigányokkal kapcsolatos bûneseteket tünteti fel. Ez pl. a kurucinfo fõ vonulata, de még több más, a cigányokkal szemben erõsen elfogult oldal is van. Egy szervezettel szemben (Magyar Gárda) nem lehet rasszistának lenni, ahogy írtam fenn, ez csak etnikai stb. csoportokkal és azok tagjaival szemben lehetséges. Ha nem szeretem a kormányt, vagy a mogyorós csokit, akkor is rasszista vagyok? Nem. Ugyanez vonatkozik a gárdára is. Fogalmilag kizárt velük kapcsolatban rasszizmusra hivatkozni.
A kérdező hozzászólása: ha azt nézzük, hogy a másik szituban magyarokat diszkriminálnak, tehát fehér embereket többségében, akkor rasszizmus. de mindenképpen diszkriminálás és kirekesztés.
lehet egy rasszista állat vagyok, de az árvíznél nem hívtam egyik emberi hívószámot sem, nem adtam egyik párt adakozásába, gyûjtésébe mert az 99% ban a kisebbséghez kerül.ellenben megpakoltam a csomagtartómat vízzel és konzervekkel és személyesen adtam oda aki valóban rászorultnak találtam, sõt hagyatékból a bútoroknak is van már helye amit leviszek egy családnak ha telfonálnak, hogy már lakható házuk van.ez van és a lelkiismeretem nyugodt, ha meg ezért egy cigó beszólna õ mé nem kap, mé a parasztnak adok mindent akkor még meg is rugdosnám.vállalom szemét rasszista vagyok, és igenis kéne a magyarokért (értsd paraszt, gádzsó)egy szervezet mert mi vagyunk a legjobban diszkriminálva Magyarországon.
Csinálhatsz ilyen oldalt, de már van egy csomó, és ha leírod az IGAZAT, ígyis-úgyis rasszistának leszel kikiáltva. Köszönheted ezt a sok magát liberálisnak gondoló baromnak. A kisebbség mindig elõnyben lesz a többséggel szemben.
A kérdező hozzászólása: amúgy nem csinálhatok ilyen oldalt, kuruc azért létezik még meg a barikád is, mert külföldi szerveren van.
felõlem azt csinálsz amit akarsz!

FiúK! Mikor mentek oda legegyszerűbben egy csajhoz? Ha egyedül van, vagy ha bnő (i) jével van? Esetleg ha a szüleivel, családjával, vagy páréves unokatesójával?

Ezt úgy értem, hogy már párszor beszéltél azzal a csajjal, és összefutsz vele a faludban egy rendezvényen(búcsún). Mikor mennél oda hozzá, és mit mondanál neki?:)

Legjobb válasz: Ha egyedül van , vagy a pár éves unokatesójával... ( a családdal sose jó csajozni:D)

Ha egyedül van , vagy a pár éves unokatesójával... ( a családdal sose jó csajozni:D)
Amikor biztosak vagyunk hogy tetszünk neki, én pl fosok a beégéstõl azért nem is nagyon próbálkozok:) hogy miért? túl soványnak tartom magam meg önbizalomhiány:) szal én az a "shy" típus vagyok, tõlem várhatnád:) (sose próbáltam és lehet ez a baj :) )
11:08 vagyok, bocsi lemaradt, ha esetkeg mégis elszánnám magam akkor max ha büfénél van egyedül, vagy másol egyedül, ha más is ottvan én semmiféleképpen sem. 16/f
Szia! A legnagyobb eséllyel, ha egyedül van, vagy max. 1 barátnõje van mellette (ha nagy csoportban van, akkor kizárt. Jártam már úgy, hogy a lány barátnõi úgy néztek rám, mint valami tömeggyilkosra, amikor megszólítottam). Ha a család ott van mellette akkor biztos, hogy nem, de a páréves uncsitesó még azért "belefér". Szerintem sok más fiú is így van ezzel. 21F
Ha a barátnõjével van akkor biztos nem (általában a barátnõk nem tudják tolerálni ezt a helyzetet azzel hogy lelépnek a francba), családdal kellemetlen, inkább amikor egyedül, vagy tényleg, kistesóval van.... Vagy, ha búcsu, akkor hirtelen odaállsz mellé egy rózsa fejével (bimbójával, szóval, egy rózsa szál nélkül (5cm szállal kb, max 10), amikor egy pultnál nézelõdik, és sejtelmesen oda"csúsztatod" neki... Azért nagyon rövid szárral, mert ha családdal van vagy ilyesmi, akkor ezt nem látja mindenki, és nem kell mindenkinek mesélnie, meg magyarázkodni.... Ha pedig így mész oda hozzá, még csak mondani sem kell semmit, ez egyértelmû..... De hívd el sétálni, beszélgessetek....azt úgyis a helyzet hozza, hogy mirõl....
:D:D:D:D Azthittem fiú vagy sorry, szóval ha lány vagy, akkor szimplán ne E/2-nek olvasd...sorry:D

Fiúk! Strandon mikor szólítotok meg egy csajt? Ha egyedül van, vagy ha bnőivel? Ha két sráccal van egy csajként, akkor leszólítanátok? Milyen leszólítási móddal tennétek? 16/L

Legjobb válasz: 2 sráccal van egy csajként - kizárt 1 sráccal van egy csajként - kizárt ha barátnõivel van, vagy egyedül, akkor lehet. (egyébként szerintem cinkes strandon ismerkedni, de ez magánvélemény)

2 sráccal van egy csajként - kizárt 1 sráccal van egy csajként - kizárt ha barátnõivel van, vagy egyedül, akkor lehet. (egyébként szerintem cinkes strandon ismerkedni, de ez magánvélemény)
Semmi sem kizárt, csak max valaki nincs olyan szinten...
A kérdező hozzászólása: Miért cinkes??? Én azért megyek strandra, hogy pasizzak.:D:D Minden nap leszólít min 1 srác.:D Persze csak mikor bnõmmel vagyok. Ha a családommal, akkor nem szoktak...

Mit tudjak tenni ha egy koncerten vagy egy bulin nem tudom elengedni magam?

mindenki tancol jol erzi magat en meg mindha ledermednek...ezert nem is jarok buliba es koncertekre is csak ritkan :(

Legjobb válasz: Egy kis ital - mértékkel - segíthet. De lehet az a gondod, hogy nem elég jó társaságban vagy, mármint feszélyezve érzed magad vagy ilyesmi. Az is lehet, hogy csak simán ilyen típus vagy.

Egy kis ital - mértékkel - segíthet. De lehet az a gondod, hogy nem elég jó társaságban vagy, mármint feszélyezve érzed magad vagy ilyesmi. Az is lehet, hogy csak simán ilyen típus vagy.
A kérdező hozzászólása: azt tudom hogy ilyen tipus vagyok s eleg jol birom a piat :D jobb ha nem megyek sehova :D

Kisebb lakást könnyebb fenntartani, mint a nagyobbat, ha egyedül lakom, vagy ez nem törvényszerű?

Legjobb válasz: Meg attól is függ, mennyire lakod be a nagyobb lakást. Én két szobásba élek, egyedül, úgyhogy télen nem is szoktam csak az egyik szobát fûteni, még a konyhát se, így nem több a számla, mintha kisebb lakásom lenne. Igazából nem is vagyok, többnyire csak az egyik szobában. Villanyt meg úgyis ott kapcsolok, ahol éppen vagyok. Vízfogyasztás adott.

Meg attól is függ, mennyire lakod be a nagyobb lakást. Én két szobásba élek, egyedül, úgyhogy télen nem is szoktam csak az egyik szobát fûteni, még a konyhát se, így nem több a számla, mintha kisebb lakásom lenne. Igazából nem is vagyok, többnyire csak az egyik szobában. Villanyt meg úgyis ott kapcsolok, ahol éppen vagyok. Vízfogyasztás adott.
Nem csak a méret számít, hacsak nem jelentõs a különbség. Nyilván mindenképp olcsóbb egy 30m2-es lakás, mint egy 120m2-es. Ugyanakkor simán lehet kisebb a rezsije egy kétszobásnak, mint egy egyszobásnak, ha például jobb a szigetelése vagy egyéni fûtésû távfûtés helyett. A belmagasság is sokat számít. Belvárosi 4-5 m magas garzonokat sokszor több energia kifûteni, mint egy háromszobás panelt. Szóval ez többtényezõs, nem csak a lakás alapterületétõl függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Akkor tulajdonképpen csak akkor lehet gond a nagyobb lakással, ha központi fûtés van, így ha kell, ha nem, fût? Illetve, ha lényegesen nagyobb teret akarok befûteni télen?

"Ciki" ha egy magasak vagyunk a párommal? Vagy ha esetleg a srác pár cm-rel alacsonyabb?

Legjobb válasz: Nem, egyre több ilyen párt látok. Bár az én barátom egyforma magas velem, de egyre több (szép) barátnõmnek van picit alacsonyabb barátja. Egyre kevésbé szempont!

Nem, egyre több ilyen párt látok. Bár az én barátom egyforma magas velem, de egyre több (szép) barátnõmnek van picit alacsonyabb barátja. Egyre kevésbé szempont!
Én magasabb vagyok a páromnál. Imádjuk egymást. De engem nagyon zavar õt nem. Engem talán azért készít ki mert imdáom a magasarkút de ez így felejtös ( 3éve boldogan élünk amugy)
Nem az. De egyébként is, ha ti úgy érzitek, hogy passzoltok egymáshoz, akkor ne foglalkozzatok a külvilággal, ilyen tekintetben fõleg.
Nem. Fõleg mivel még nõni is fogtok szerintem. Ugye? Hány évesek vagytok? ;)
Fura de én azt figyeltem meg hogy minél felszínesebb valaki (legyen az alacsony vagy magas) annál többet számít neki a magasság kérdés. Általában a középmagas 16-28 közötti, kifejezetten szép lányok (akik megszokták, hogy egyedül a szépség számít és más nem) akik ilyenek.
Szóval van ebben egy ellentétes dolog, amolyan fordított arányosság. Minél magasabb a nõ, annál kevésbé fontos a férfi magassága neki. És minél alacsonyabb, annál fontosabb.
Utolsó: talán furán hangzik, de keress nálad picit magasabb nõt. Sok majd 180-as nõt ismerek, akik szépek, csinosak, amolyan bombanõk (nem a szilikon kategória!) és maguknál kicsit alacsonyabb fiúval járnak. S még magassarkút is húznak, nem zavarja õket a dolog. Ezek a nõk ugyanis nem a férfi által akarnak kitûnni. Egy picike 160 cm-es talán védtelennek érzi magát a sok magas ember között. Kell mellé egy magaspasi, aki által kitûnhet a tömegbõl. Ilyet konkrétan hallottam is alacsony nõtõl, hogy neki azért kellene 180 centis barát, mert két kicsi hogy néz már ki együtt?
Bocs, hogy ha beleavatkozok a vitátokba, de szeretném megvédeni az elõzõ kommentelõt.. Õ nem rád értette, mert Te írtad, hogy nem magasság alapján választasz párt. A kommentelõ akinek nagyon is igaza van, azon nõkre értette akik félrelöknek pl. egy 170cm-es srácot a maguk 160cm-es magasságával, mivel ez nem menõ a magassarkúk és barinõk miatt.. és rengeteg ilyen "nõ" van, hidd el. Én icsak 171cm vagyok srácként és kaptam már magassarkú és "védelem" miatt elküldést.. Az ilyeneken csak röhögni érdemes.. Szóval sztem Te csak félreértetted õt..
Nézd. Én írtam egy általánosságot amit nem szeretek és te egybõl magadra ismertél benne... erre mit lehet mondani ;)
A kérdező hozzászólása: Khm.. Szóval dekoratív bútordarab lettem egy kérdés miatt. Felemelõ érzés. Kíváncsi volnék miféle tökéletes jellem bújik az ilyen szúrkálódó kommentek mögött :)
A dekoratív bútordarabok számára fontos kérdés egyedül a másik megfelelõ magassága. Aki magára ismer nyugodtan elszégyellheti magát. Más az amikor az ideális álomjelöltrõl kérdeznek és arra a válasz hogy a magas srácok jók és más ha azért nem jár egyedül egy fiúval mert az nem megfelelõ magas. Ez olyan mintha egy fiú kijelentené hogy szóba sem áll veled mert nem elég nagyok a dudáid. :D ugye milyen intelligensnek gondolnánk rögtön az illetõt
A kérdező hozzászólása: elhiszem, hogy manapság ez a "menõ" és elég kiábrándító. mi szerencsére nem ilyenek vagyunk :) nem Facebook-on éljük az életünket, nincs ezernyi közös képünk se.. életemben másodszor vagyok szerelmes, ha ciki volna a magasság-kérdés, az se változtatna az érzéseimen..
Nem. De szeretem az olyan kapcsolatokat ahol két marhadekoratív bútordarab összekapaszkodik és minden héten új fotó kerül fel róluk amin hûdeszeretem a másikat pózolnak. És mind a kettõ marhára jól mutat a képeken és az utcán is. Igazi állom pár? Mert külsõre úgy néznek ki??? tehet ez ettõl mûködne??? Komolyan van aki ezt így gondolja? Minden státuszüzenet a másiknak szól, hogy így meg úgy hiányzol. Mérföldkövek vannak hogy már 1 hete, már 1 hónapja, már 1 éve ("bírom ezt a szart fenntartani" ez persze nincs ott de szinte belelátni). Azután pedig jön a felismerés. "Mi a faxot kezdjek veled amúgy?" Egy ilyen kapcsolat fenntartása ugyanis marha sok energiát elemészt. Jön a veszekedés olyan dolgokon hogy: "Csíkos inget húztál, biztos nem szeretsz." Valahogy rá kéne venni a másikat hogy távozzon. Ismerõs? Egy kapcsolat soha nem ciki, ha ott két ember egymásra talált...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Kedves utolsó, mire fel az okoskodás? :D 'csinált' a ragaszkodásunk, csak mert feltettem egy kérdést? Gratulálni tudok, ha egy kérdésbõl te már átlátod az egész kapcsolatunkat. Respect... se. Gyakorolj még ;)
Ha az a fajta vagy aki úgy választ párt mint egy kiegészítõt a ruhájához akkor gáz! De ha ez vigasztal az ilyen kapcsolatok nem tartanak úgy se sokáig mert a 40000 közös fénykép és kiírás hogy "Így megy úgy hiányzol" után rájössz hogy a csinált ragaszkodáson kívül igazából nem tudtok mit kezdeni egymással. Semmivel nem több vagy kevesebb egy ember a magassága miatt.
Nem feltétlenül van igazad. Sok felszínes lányról tudok, akik náluk alacsonyabb fiúkkal kavarnak, nagyon felszínesen, váltogatva õket. És tesznek a magasságra. Bár ott más szempontok hasonlóan fontosak, a srác helyes arca, a frizurája, az, hogy "kis cuki" legyen, stb.

Hány kreditet kell felvenni egy félévbe, hogy az érvényes legyen? Ha csak egy, vagy két tantárgyat kellene felvennem, azt is csak keresztfélévbe tudom?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdésed. Mi az, hogy érvényes? Ha megcsinálsz egy tárgyat, legalább kettesre, akkor az a tárgy kész van, tehát érvényes. Azt senki nem fogja tudni itt megmondani neked, hogy mit mikor vehetsz fel. Akkor veheted fel, ha meghirdetik az adott félévben. Viszont ha nincs meg valamennyi idõnként megadott kredited, akkor átraknak fizetõsre, vagy kirúgnak. Ezt se tudjuk neked itt megmondani, hogy pontosan mennyi, meg kell nézni az egyetemed tanulmányi szabályzatát.

Nem igazán értem a kérdésed. Mi az, hogy érvényes? Ha megcsinálsz egy tárgyat, legalább kettesre, akkor az a tárgy kész van, tehát érvényes. Azt senki nem fogja tudni itt megmondani neked, hogy mit mikor vehetsz fel. Akkor veheted fel, ha meghirdetik az adott félévben. Viszont ha nincs meg valamennyi idõnként megadott kredited, akkor átraknak fizetõsre, vagy kirúgnak. Ezt se tudjuk neked itt megmondani, hogy pontosan mennyi, meg kell nézni az egyetemed tanulmányi szabályzatát.
nálunk (ha jól tudom) egy évbe min 20 kreditet kell teljesíteni, hogy ne tegyenek át fizetõsre. feltételezem ezt akartad kérdezni.
A kérdező hozzászólása: igen, végül is csúszni akarok egy évet, mert az még elvileg ingyen van Bsc-n, és egy tantárgyat akkor nem teljesítek, de gondolom olyan nincs, hogy 3 kreditet teljesítsek egy félévbe. Passzívon meg nem akarok lenni, mert akkor nem kapok kolit, és dolgozni szeretnék, hogy el tudjak menni Msc-re, ezért lenne ez a legjobb megoldás.
úgy nem tudsz csúszni, hogy egy évig nem teljesítesz tárgyat, mert akkor következõbe áttesznek fizetõsre! azt a min 20 kreditet (de van ahol 30) teljesíteni kell 2 félév alatt.

Mért van mindenhol az ha egy boxert vagy egyebet sétáltatnak akkor az emberek összetojják magukat meg teszik a hülye megjegyzéseket, de ha egy yorkit akkor jaj de édes? "

Legjobb válasz: Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)

Mert a tv-ben a sok kutyatámadás miatt talán félnek a nagyobb testû kutyáktól, DE a kisebbek fajták agresszívabbak sokkal mint nagyobb társaik :S És minden pici valami aranyos..Ilyenek vagyunk :) Báár nekünk egy staffunk és egy csivink van a csivit a nénik meg a lányok 'jajj de édes'-ezik le a staffot 'jajj de szép kutya' azt meg a férfiak..:D Szóval kinek a pap kinek a paplan :)
Látszik, hogy nem sûrûn találkozol a kislányommal(kiscsoportos ovis) Kifejezett Boxer-fanatic. Már többször megíértette velem, hogy ha a tacskónk kiöregszik, akkor egy szép foltos boxer lányt kell vennünk. Rossz a sajtja a nay kutyáknak, és sok ember annyira nem ismeri õket, hogy boxer, roti, amstaff, staffbull, bulli, bulldook, masztiffok, ezek mind egy kalapban vannak : "emberevõ pitbullféle"
nekem is egy havanesem van az amstaff mellett és mikor együtt sétáltatom õket csak lesnek, hogy most mivan.
Én mikor a 2 kuvaszt sétáltatom...xd az emberek egyik oldalról a másikra. A többség fél a nagy kutyáktól, pedig a kis vakarcsok sokkal agresszívabbak..
A rendõröshöz csak anynit, hogy tudod hogy van ez: a szabályok a rendõrökre nem vonatkoznak, õk csak "betartatják" :D (saját két szememmel láttam, mikor rendõrbácsi szép nyugisan (nem szirénázott) úgy átment a gyalogátkelõn hogy az illetõ emberkének hátra kellett ugrania, nehogy elüsse.. :D)
Annyira megoszlanak a vélemények. Én rendszeresen kihordom a dobikat a Margitszigetre. Nyilván nem török utat velük a tömegbe, igyekszünk kulturáltan sétálni. Az emberek egy része ámultan nézi õket, és nem mulasztanák el megdicsérni, hogy milyen csodálatosak, a másik felük közömbös, és van egy nagyon kicsi réteg, és tenyleg nem olyan sokan, akik felkapkodják a gyerekeket, és közben a kutyákkal ijesztgetik, ha rosszalkodik, majd a nagykutya jól megharapja. Na ez azért nem esik jól. Én ugy gondolom, hogy látják a kutyákon, hogy nyugodtask, és néznek annyira normálisnak, hogy nem viszek két fenevadat a szigetre.
A kérdező hozzászólása: Kedves okostojás" 17:52..miértis vennének ki a zsebemböl 30 ezret? mert nem hagyom, hogy megdögöljön a kutyûm 40fokba? igen tényleng semmit nem tudok."amugyis kert városba lakok nem pofázhatnak bele pláne nem a redvás cigányok"nem kéne a kutyámhoz rugni a labdát és talán nem ilyedne meg.
Nem vagyok "okostojás", csak tudomásul veszem azokat az elõírásokat, amik betartásával probléma nélkül járok közterületen a kutyáimmal.És nem vagyok ezzel egyedül. Ha a rendelet kosarat ír elõ, akkor azt kell használni. Lehet, leéled az életedet és nem találkozol közteressel sosem. Legyen szerencséd. Nem fog megdögleni 40 fokban a kutya, ha megfelelõ méretû a kosár.
A kérdező hozzászólása: senki se sétáltatja szájkosárala kutyáját én miért tenném? mert a kedves retek roma"ugat érte?majd ha a kis szar kutyákon is lesz én is rá teszem addig meg nem
Ez ám az értelmes hozzáállás, csak így tovább!! ÉS lehetõleg lelkesedj ugyanígy a helyesírásért is!! : P Nem értem, miért kell ebbe "A cigányokat" belekeverni, gondolom te is olyan habzó szájú, agya nulla, tucatbarom vagy...
A kérdező hozzászólása: meg a jo édes anyád is.elöb irtam le , hogy miért takarodj el inen ha csak a pofádat tudot jártatni senki nem kiváncsi rád..állitom, hogy neked is kis szar kutyáid vannak.
óó, én(akinek írtad a választ) eddig nem írtam, szóval ne azonosíts elõttem lévõkkel!
A kérdező hozzászólása: mért ne mert megsértem kicsiny lelkivilágodat?
Ez aztán értelmes párbszéd! Mi a tökömért nem lehet ezen a rohadt oldalon normálisan megvitatni valamit!??? Nem is ismeritek egymást! Milyen jogon szidkolóztok itt???
A kérdező hozzászólása: ilyen jogon, hogy nem fogom magam hagyni, hogy egy magát okosnak hivõ beképzelt puddli sértegessen"
A szájkosár nyáron tényleg nem praktikus...mellesleg nekem szólt, egy olyan rendõr, kinek a póráz végén ott hörgött, vicsorgott a német juhásza a kutyámra, szájkosár nélkül...na akkor, hogy is van ez?? :) De azt én is utálom, mikor megyek az utcán és a szabadon rohangáló kutyák, odarohannak hozzám, meg ugrálnak rám és mikor odébb emelem õket, még a gazdi van felháborodva, hogy merem magamról leszedni a dögét...
Póráz és szájkosár az érdekes dolog... szájkosarat én se szeretem, és igazából meg se tudom mondani mikor láttam utoljára szájkosárral sétáltatott kutyát. Póráz meg szerintem alap, hogy mérettõl függetlenül kell. A húzkodós pórázt meg legszívesebben betiltanám sétáltatáshoz szerintem rövid póráz kell, jöjjön szépen a lábam mellett... aztán a kutyafuttatón hadd menjen póráz nélkül! basszus, hat óra, menni kell vizslát kergetni. Nem érdemes bosszankodni, kutyára vigyázzunk, konfliktushelyzeteket minimalizáljuk, megjegyzéseket és rosszalló tekinteteket meg figyelmen kívül hagyjuk...
Kedves 17:52, remélem ha ennyire tudatában vagy annak, hogy milyen körülmények között sétáltathatsz kutyát, akkor azt is tudod, hogy azt is meg kell oldani, hogy a kedves eb ne férjen a kerítéshez, sem a csengõhöz, hogy ne tudjon senkit megharapni... :S Csak azért mondom, mert mifelénk hiába van ez szabályozva elvileg vagy mi, mégsem tudok kutyás házakba becsengetni, mert leharapnák a kezemet...(bár mifelénk úgy gondolják, hogy a póráz is csak ajánlás... -.-")
A kérdező hozzászólása: akkor is unalmas , hpgy a szaos kis öleb neki ugrik a kutyámnak az nem baj meg majdnem megharapja mert ugye a retek flexikel sétálni" de ha az enyém oda kapna akkor én lennék a hibás.
Nekem amstaffom van és ahol én lakom egy csomó boxer, pitbull, amstaff, bull terrier gazda van és ahogy én tapasztalom az emberek 99%-a azt mondja, hogy jajj de szép vagy jajj de aranyos és inkább csak a kisgyerekes anyukák tojnak be és a gyerek elé ugranak ha elmegyünk mellettük a kutyámmal. Én egyébként sokkal aranyosabbnak tartok egy ilyesmi fajtát és nem ijedek meg tõlük.
Elsõ vagyok :P Igen nekünk is staffinak neki ugrik csivi..:) és igen a staff és egyéb nagytestûek tényleg szépek, kedvesek stb *.* De a picurok meg olyan kis bizalom keltõek..:D És valódi bohócok õk is csak meg kell nevelni :)
A kérdező hozzászólása: én röhelyesnek és szánalmasnak tartom a kiskutyásokat" mikor a szöke kapja fel a kis fifikéjét")yorski) és szalad ki a világbol mert a boxerem épp futkos
Mert van ez a hülye sztereotípia, mi szerint minden nagyobb testû, vagy erõsebb testfelépítésû kutya vérengzõ vadállat, ellenben a kistestû kutyák mindig édesek... Holott sokszor egy kis zsebkutya elõbb menne neked vagy a kutyádnak, mint a 30 kilós... Akik ismerik a kutyákat úgysem ilyenek, a többiekkel nem kell foglalkozni, te tudod, hogy hülyék és ez a lényeg. :)
Engem még nem láttál eszerint. Egy yorki vagy pincsi vagy mit tudom én milyen táskacirkáló nem kelti fel az érdeklõdésem, ellenben egy boxer... megdobban a szívem minden pillantásától:)
kicsibõl is nagyból is van, ami neked ugrik (bár szerintem kicsik között sokkal több az agresszív) csak nem ugyanaz lesz a végeredmény, ha egy csivava ront neked, mintha egy boxer.... Sétáltassad pórázon (amúgy is utálom mikor valaki szabadon engedi az utcán a kutyáját, nem érdekel, hogy õt mennyire nem bántja, idegenekkel szemben akkor sem kiszámítható, ha emg meg vagy róla gyõzõdve hogy a légynek sem árt, akkor sem szabad másra ráerõltetni) és akkor nem lesz baj... ^^ Ha valaki fél a nagyobb testû kutyáktól az a szíve joga, te meg(itt általánosan beszélek nem kifejezetten rólad, szóval ha rád nem illik, akkor ne vedd fel!) tegyél pórázt meg szájkosarat a kutyára..
A kérdező hozzászólása: porázon sétáltatom nem fogok rá szájkosarat tenni minek? az a kutyának nem séta hanem kinzás. tacsi gazdi..azért nem éppen lehet kiskutyás vagy de egy tacsko vadászkutya mintsem fufuka akit ölbe kapni mert fuj szél"
félreértés ne essek, én utálom a kiskutyákat, mert szerintem gusztustalanok, inkább hasonlítanak patkányra (Nekem egy gyönyörû szép leonbergerem volt..) Ráadásul van az utcánkban egy undorító kis dög, aki folyton nekünk ront, ha hazafelé megyünk, mert kifér a kerítésen... Na én nem tudnék állatokat bántani, mert imádom õket, de ez kiváltja belõlem a gyilkos indulatokat... XD Én csak arról beszélek, hogy megértem, ha valaki fél a nagytestû kutyáktól, meg úgy általában a kutyáktól, nem az övé, nem tudhatja mire számíthat, bármit is bizonygat a gazdi (elõzõ voltam, a túlsokszóismétlõs:D)
Kedvesem, majd ha kivesznek a zsebedbõl cirka 30 000 Ft-ot, teszel rá szájkosarat.A nyakörv, póráz nem kínzás? Vagy azt sem használsz? Kutyás vagyok, méghozzá nagytestûim vannak. De olyan helyen, ahol több ember közlekedik, van rajtuk kosár ás póráz is. Mert ez a szabály. Mert nekem jogom van kutyát sétáltatni, a másik embernek joga van tartani tõle.Azt, hogy féljenek tõlük, pedig megelõzöm a "beöltöztetéssel".
Azért természetesen vannak normális kistestû kutyát tartó gazdik, csak sajna sokan vannak, akik nem is kutyaként kezelik õket... :/ Én is látok olyanokat nap mint nap. A múltkor is vittem a 20 kgmos (szóval nem egy hataaalmas példány) keverék kutyámat és jött velünk szembe egy pasi, két spicc vagy spicc keverékkel, õk póráz nélkül, én pórázzal. A kutyám rögtön ment volna barátkozni, mivel egy elég szûk járdán mentünk el egymás mellett, erre mi a reakciója a gazdinak? Nyakörvüknél fogva megfogta mind a két kutyát és egy két méterrel arrébb tette tõlünk. Pedig a két kutyus is érdeklõdõ volt, semmi agresszió. Mondom hú de kedves vagy... -.-"
ez neki is szólt.

Hogyan tanulhatok meg táncolni? 16 éves vagyok és nem tudok, de szeretnék megtanulni, pl ha egy-egy buliba elmegyek akkor azért nem árt.

Nagyon gyorsan tanulok, sok mindent sportoltam már és eddig mindenben tehetséges voltam. Viszont táncolni még úgy igazából meg se próbáltam. AZ interneten nincs valami tanulóvideó? Napi egy órám lenne gyakorolni. Légyszi segítsetek, nagyon fontos 16/f

Legjobb válasz: Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)

Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)
a lányeg h. legyen ritmus érzéked, bár van barátnõm akinek nincs mégis mindig táncol a bulikon és senki nem röhögi ki és fiúkkal is szokott táncolni, csak a ritmusra kell mozgatni a tested, kezed lábad, stb.Ha tényleg konkrét tánc érdekel akkor vannak tanfolyamok és tánciskolák, ott kezdõknek is indítanak órákat.
Azért nem árt, ha buli elõtt otthon gyakorolsz egy kicsit. Észrevehetõ a kezdõk bizonytalansága... Rengeteg mozgás elleshetõ a videókról. Sok fiú teszi fel magát, hogy milyen ügyesen táncol. Valóban nagyon jól mozognak. Ha tanulsz tõlük és begyakoroltad magad, hihetetlenül élvezni fogod a táncot, magabiztos leszel és ez nagyon jól fog kamatozni. A lányok imádják az ilyen táncos fiúkat, - szét fognak szedni. Bár sokkal több fiú lenne jó táncos... Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!