Találatok a következő kifejezésre: Ha egy egy (84479 db)

Ha egy program 8 szálon fut, akkor egy i7 4770k sokkal jobban teljesít-e egy i5 4670k-nál? Mert ugye az i7 is 4 magos, de mégis 2 szála van egy magnak, akkor egy ilyen helyzetben a dupláját tudja adni?

Legjobb válasz: 2 szála van egy magnak=A Hyper Treading [link] A HT max a teljes mag 30%-kát tudja visszaadni. De igen, egy 8 szálat kihasználó progiban (pl.: Render) jobb a 4770K.

2 szála van egy magnak=A Hyper Treading [link] A HT max a teljes mag 30%-kát tudja visszaadni. De igen, egy 8 szálat kihasználó progiban (pl.: Render) jobb a 4770K.
A kérdező hozzászólása: Tehát nekem akkor egy 4670k elég lesz-e 2 darab gtx 780ti-hez? Ha már olyan sokkal úgysem jobb az i7?
Hát azért arra inkább 4770k. De minek kell neked 2 a világ legjobb VGAjából?
A kérdező hozzászólása: most még csak érdeklõdök.

Ha egy lassan 3 eves gyerek nem beszel, csak par szot, es sokszor halandzsazik (olyankor azt hiszi, hogy o beszel), es egyszeru kerdesre nem tud valaszolni, es nem is erti, akkor azzal van egy kis baj, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem meg de, van egy kis baj. Nem a beszéddel, azt valóban sokan késõbb kezdik, hanem az értéssel. Ha valaki 3 évesen nem ért egy egyszerû kérdést (pl. hol a fejed), azzal igenis foglalkozni kell. Elsõ körben hallásvizsgálatot csináltatnék, ha az negatív, mennék tovább.

Szerintem meg de, van egy kis baj. Nem a beszéddel, azt valóban sokan késõbb kezdik, hanem az értéssel. Ha valaki 3 évesen nem ért egy egyszerû kérdést (pl. hol a fejed), azzal igenis foglalkozni kell. Elsõ körben hallásvizsgálatot csináltatnék, ha az negatív, mennék tovább.
A 3 éves gyerek is meg fog tanulni beszélni, cska nem a szüleitõl, hanem a gyerektársaitól, ha oviba megy. A csecsemõ pedig lát, csak nem jól! Nagy különbség, hogy foltokat látsz fekete fehérben, vagy nem látsz semmit! "Az elsõ hónapban az újszülött alig észleli a fényt, látása nem képes megkülönböztetni a színeket, többnyire csak árnyékokat lát. Kedveli az erõs kontrasztokat, különösen a fehér-feketét, s nem lát 20-35 centiméternél messzebbre, ez viszont elég ahhoz, hogy felismerje annak a személynek az arcát, aki az ölében tartja. A csecsemõ fejlõdésével együtt a látása is fejlõdni fog."
Ha valóban nem ért totál semmit az tényleg baj.A beszéd annyira nem. 4 éves a kisfiam, sokat foglalkozunk vele, még sem beszél. Kérdeztem még a 3 éves kontrollon a dokit, azt mondta ha hall és ért mindent akkor nem probléma, majd elkezd beszélni, csak lusta. Voltam vele a nevelési tanácsadóban, onnan elküldtek hogy õk így nem foglalkoznak vele, majd ha az oviban sem indul meg a beszéd, akkor az óvoda küldi. Tökéletesen megért mindent a fiam, ha kérem hogy mutasson meg valamit, megteszi.Ha kérdezek valamit, egyértelmûen reagál.Ha van kedve, van hogy olyan a hangulata hogy "hagyjál már a tesztelésekkel, meg tudod te is hogy hol a kezem", akkor bizony nekem sem válaszol. A szomszédnak, meg ismerõsöknek akikkel meg napi kapcsolatba van, és amúgy jóba is van velük, azoknak nem válaszol, vagy nagyon ritkán.
A 11. vagyok Ne haragudj, nem tudtam végig olvasni az utolsó kommentedet. A szülõfalumban is van egy anyuka, aki egész terhessége alatt dohányzott és ivott, sõt sörbe mártott cumit adott az alig fél éves gyereknek, mert attól jobban alszik. Fél éves kontrollon alkoholt találtak a gyerek vérében (!!!). Most már 20 éves a fiú, szellemileg fogyatékos, 10 éves gyerek szintjén van, már nem fog tovább fejlõdni. Nagy az esély, hogy a szomszédodnál is ez lesz a gond.
Nem. Vannak ilyen késõn beszélni kezdõk. Sok híres gondolkodó életrajzában olvasható, "3 éves koráig nem beszélt". Mindent ért - és biztosra akar menni, majd szól..:)
A kérdező hozzászólása: kedves utolso! Az oviban a tobbi 3evesnek miert kell tudnia beszelni, ha az enyem pl.nem tud?nem ertem.Ha minden szulo igy gondolna, akkor az egesz orszag analfabeta lenne, ellentmondassz sajat magadnak...csak ugy kerdezem...es mi szerepe a szulonek a gyerek eleteben akkor???majd az oviban megtanul mindent?nem ertek egyet veled, de mindegy.Es a csecsemo latasarol csak annyit, hogy en is anya vagyok, es tisztaban vagyok vele, hogy mennyire lat egy ujszulott, de a no lehulyezett, amikor olyan kijel;entest tettem, hogy nem lat ugymond tisztan egy csecsemo, mert o meg van rola gyozodve, hogy amint anyankbol kibujunk, mar bocs a kifejezesert, mar rendesen latunk.
mar ne haragudj, de az en fiam is lassan 3 eves, es kb, ennyit mond, mint az a gyerek akit irtal.ennek ellenere rengeteget foglalkozok vele, es beszelek hozza stb.szerintem genetika, vannak kesön beszelö gyerekek.es sajnos a beszedet nem lehet kikenyszeriteni, tapasztalat.
egyetértek a 6-tal , saját tapasztalat is- Az nagyon nagy baj, ha nem beszélnek eleget kedvesen, szeretettel a kisgyerekkel - valóban sérült lesz, ha csak praktikus dolgokat hall, vagy értelmetlenséget, vagy (kimondani is szörnyû) trágárságokat! És attól is, ha gépekre bízzák az õrzését-rv, rádió, stb- az ember az embertõl tanul beszélni- kell igazi jelenlét hozzá. De, Kérdezõ, az hogy azt kérdezed "mit csinál anyuka" -és nem felel, lehet, hogy azért mert ellenszenves vagy neki, és nem akar, 3 éves már jó kis masszív akarattal rendelkezik. Meg mutasd a testrészeid stb. A vizsgáló szakember -játszik vele és játék közben beszélget, nem pedig faggatja vagy vizsgáztatja a kicsit.
Szerintem az hogy még nem beszél, annyira nem nagy baj. De kommunikálnia már kellene és meg kellene értenie dolgokat. Én most abból indulok ki, hogy a mi nagylányunk downos, most kezdte az ovit (integráltan), egy hete. A beszédben le van maradva, de minden mást tud. Ismeri a testrészeit, kanállal eszik, pohárból iszik, mosakodik, orrot fúj, segítséggel még, de öltözködik, kommunikál annak ellenére, hogy kevés szavat mond ki tisztán és sok mindenre saját szavakat, hangokat használ. Ha valaki nem érti, megmutatja. Érti az utasításokat is. Sokat halandzsázik, mintha õ bent a kis fejében értelmesen mondaná, csak bla - bla jön ki a száján. De mi járunk logopédushoz és sokat foglalkozunk vele. A "vizsgáztatós" kérdésekkel tényleg nem fogod szóra bírni, játékosan kell. Ha megkérdezhetem: miért tetted fel a kérdést? Lépni szeretnél a kisgyerek érdekében?

Szerintetek baj ha egy egy éjszakás kalanddal indul egy kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha te vagy a lány, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy te milyen egy céda vagy, hogy mindjárt elsõ este... Ha te vagy a fiú, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy neked õ csak a sexre kell, semmi másra.

Ha te vagy a lány, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy te milyen egy céda vagy, hogy mindjárt elsõ este... Ha te vagy a fiú, akkor az elkövetkezendõ idõben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy neked õ csak a sexre kell, semmi másra.
mièrt ilyenbol lehet kapcsolat??hàt nem azèrt egy èjszakàs mert ott akkor utàna vège van?!??
A kérdező hozzászólása: akkor úgy fogalmazok, ha szexel indul a kapcs
Passz, sráctól függ. Én 3. randin szexeltem barátommal, másfél éve járunk.
ez tènyleg emberfuggo.èn elso randin soha...mondjuk 4 hèt utàn is lehet dobni valakit...tehàt attol fugg mit akar toled.vagy Te tole..
egyszer volt ilyen, hogy neten beszéltünk, elsõre találkoztunk, volt szex és 4 évig jártunk, azóta se jött össze
lehet igen! sokan mondják h aki elsõre odaadja magát az egy [email protected] aki az is de sokan nem.
Én mindig a lehetõ leghamarabb lefeküdtem az illetõkkel, és a legtöbb esetben kialakult belõle kapcsolat. Akkor nem lett több, ha mégis visszavonulót fújtam a kapcsolat kezdeményezésére.Szóval nálam ez nem volt baj és jelenleg sem az!
Nem minden esetben baj. Én egy fesztiválon jöttem össze a jelenlegi párommal. Egy éjszakás kalandnak indult, de reggel elkérte az elérhetõségeimet. Még az este felkeresett és azóta is nagyon jól kijövünk.

Hogyan tanulhatok meg táncolni? 16 éves vagyok és nem tudok, de szeretnék megtanulni, pl ha egy-egy buliba elmegyek akkor azért nem árt.

Nagyon gyorsan tanulok, sok mindent sportoltam már és eddig mindenben tehetséges voltam. Viszont táncolni még úgy igazából meg se próbáltam. AZ interneten nincs valami tanulóvideó? Napi egy órám lenne gyakorolni. Légyszi segítsetek, nagyon fontos 16/f

Legjobb válasz: Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)

Véleményem szerint, ha buliba mész, arra nem tudsz "tanulni" ott érezned kell a zenét és úgy mozogjon a tested, hogy saját magát irányíthassa. Nem kell egy betanult koreográfiára mozogni mindig. Menj el és nézd meg, hogy a többiek hogy táncolnak ( mozdulatokra értem) és próbálj meg valami hasonlót csinálni. Na persze nem úgy, hogy odaállsz a másik pasi mellé és pontosan ugyanazt csinálod mint õ. Viszont ha különbözõ táncokat szeretnél megtanulni vagy órákra szeretnél járni (pl. hiphop, break, esetleg standard táncok), az is egy másik dolog. Buliban improvizálni kell és lényeg, hogy jól érezd magad ;)
a lányeg h. legyen ritmus érzéked, bár van barátnõm akinek nincs mégis mindig táncol a bulikon és senki nem röhögi ki és fiúkkal is szokott táncolni, csak a ritmusra kell mozgatni a tested, kezed lábad, stb.Ha tényleg konkrét tánc érdekel akkor vannak tanfolyamok és tánciskolák, ott kezdõknek is indítanak órákat.
Azért nem árt, ha buli elõtt otthon gyakorolsz egy kicsit. Észrevehetõ a kezdõk bizonytalansága... Rengeteg mozgás elleshetõ a videókról. Sok fiú teszi fel magát, hogy milyen ügyesen táncol. Valóban nagyon jól mozognak. Ha tanulsz tõlük és begyakoroltad magad, hihetetlenül élvezni fogod a táncot, magabiztos leszel és ez nagyon jól fog kamatozni. A lányok imádják az ilyen táncos fiúkat, - szét fognak szedni. Bár sokkal több fiú lenne jó táncos... Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm mindenkinek a válaszokat!!! ;)

Claustrofóbiás vagyok és ha egy liftben vagyok egyedül akár 2 percig is rám tör a fóbiám a barátnőim tudnak róla próbálnak mindig velem maradni ha ilyen helyekre megyünk ahol a fóbiám rámtörhet de mit tegyek ha egyedül maradok?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb, amit tehetsz, hogy elhiteted magaddal, hogy a fóbiád már "elmúlt" és amikor beszállsz a liftbe, megpróbálod elfoglalni valamivel magad, amíg felér. Így biztos könnyebben túléled a liftezést, és egy idõ után a fóbiád is végleg elmúlik.

A legegyszerûbb, amit tehetsz, hogy elhiteted magaddal, hogy a fóbiád már "elmúlt" és amikor beszállsz a liftbe, megpróbálod elfoglalni valamivel magad, amíg felér. Így biztos könnyebben túléled a liftezést, és egy idõ után a fóbiád is végleg elmúlik.
Nekem ugyanez volt a problámám 2 éve és rettegtem ha liftre gondoltam, kikzárólag csak mással szálltam be, egyedül soha.De egyszer el kellett költöznöm 3 hónapra a 10. emeletre és kénytelen voltam szembenézni a félelmemmel, az 1 pár alkalommal majd kiugrott a szívem, izzadt a tenyerem, majd meghaltam a félelemtõl, de minél többször csináltam annál jobb lett mert láttam h nem történik semmi baj. És ma már csak nevetek az egészen. és bármely liftbe simán beszállok egyedül is. Úgyhogy, nézz szembe a félelmeddel és tedd meg gyõzd le amitõl félsz és nem fogsz többé másoktól függeni. Sok sikert! Nehéz lesz, de megéri!
szia! nem tudom, mennyire engedheted meg magadnak, de javaslom a kineziológust!én a bogaraktól féltem nagyon hosszú évekig, már úgy éretzem, senki nem tud rajtam segíteni, meg nem eleinte elég szkeptikus is voltam ezzel szemben, de bevált!csak arra figyelj, hogy lelkiismeretes, nem pénzhajhász szakembert keress!
Én felmentem a 10.re lifttel úgy hogy közben megálltam félúton, de a második rész iszonyat volt.Lefelé megkértem azt akihez mentem, hogy jöjjön le velem.
Én nem megyek lifttel, ha egyedül vagyok. Ha valaki más is beszáll velem, akár idegen is, akkor addig megyek, ameddig õ és ha kiszáll, kiszállok én is. :) Egyébként lépcsõzök, a tizedikre. Kétszer beszorultam, egyedül és majd megõrültem, borzasztó volt, csak ment fel-le és amikor végre megállt, akkor is két emelet között, tehát még jobban beparáztam. Inkább elkerülöm, nehogy még egyszer ez legyen. Nagyon féltem. Amikor nyelv vizsgázni voltam, a hatalmas szótárakkal inkább fellépcsõztem, minthogy a liftbe beszálljak. Tehát kerüld el a félelmet és inkább lépcsõzz. :)
Ne menj lifttel, hanem lépcsõzz.
Igen, nem menj lifttel. Nekem is hasonló problémám van, én mindig attól félek a liftben, hogy megáll menet közben, vagy két szint között nyitja ki az ajtót "a falban" és úgy marad, ezt én is úgy oldottam meg, hogy ha 20 emeletet kell, akkor annyit lépcsõzök és próbálom kerülni a liftet.

Függ egy ramtol hogy milyen alaplapba jo? Vagy ha csak nagyobb a ram mhzje (1600) mint aamit az alaplap tamogat (1333) akkor lefog csokenni arra nem? Es akkor 1333 dolgozik? De mivan akkor ha egy egy kisebb mhz dolgozik mint amit az alaplap tamogat?

egy ati radeon hd 6850 es egy kingston 4 gb ddr3 1333 mhz ram belemegy egy asus m5a97 le r2 be? ha nem . tudnatok olyan alaplapot mondani ahol egy fx 6300 az ati radeon hd 6850 es a ram 1333mhz 4 gb jo egyutt.

Legjobb válasz: Jó bele,de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?

Jó bele, de inkább ezt a lapot vedd. http://www.pcx.hu/termek/asus-m5a97-r2-0-alaplap-110758 HD6850 megvan már?
A kérdező hozzászólása: Jaja megvan!
A kérdező hozzászólása: Gondolom más videokártyát ajánlottál volna de én még megvagyok elégedve ezzel is.

Ha egy egy 1, 5 éves gyereket, rábíz az anya egy 16 éves gyerekre, az bűncselekmény?

A gyermek védelembe vétele már elkezd?dött a gyámhatóságon,de ha a gyámügy tájékoztatás kap arról hogy a bölcsödéb?l rendszeresen gyermek viszi haza a gyereket akkor lesz valami?

Legjobb válasz: Nem tudom milyen törvényi szabályozás alá esik, de ha valakitek 16 évesen nincs annyi esze, hogy képes legyen vigyázni egy gyerekre néhány órán keresztül, az azért elég rossz.

Nem tudom milyen törvényi szabályozás alá esik, de ha valakitek 16 évesen nincs annyi esze, hogy képes legyen vigyázni egy gyerekre néhány órán keresztül, az azért elég rossz.
ma 18:14 ezt te mondod de senkit nem érdekel és nincs is így vagy ha így van, akkor is körberöhögnek
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én értem, de engem a jogi háttere érdekelne.És van amikor 13 évesre van bízva.Hányja veti a sors szegényt.
Mitõl lenne bûncselekmény te marha? Azzal az utasítással bízza rá, hogy öld meg?
"de engem a jogi háttere érdekelne." Az ne érdekeljen, mert a magyar jog egyrészt marhaság, másrészt nincs érvényben. Ma Magyarországon egyetlen olyan törvény sincs, amely ne illegitim módon alkotódott volna meg. tehát érvénytelen mind.

C#-ban ha van egy pl 50 elemű listám, és írok egy l. Remove (2) (kitörtli a kettes indexű elemet) akkor a többi elemnek visszacsúszik eggyel az indexszáma, vagy marad mindenki a helyén, és akkor lesz egy lyuk?

választ el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Removes the first occurrence of a specific object from the List<T>. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cd666k3e.aspx

Removes the first occurrence of a specific object from the List<T>. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cd666k3e.aspx
Csak halkan jegyzem meg minden bántás nélkül, hogy én a helyedben az ilyesmit kipróbálnám. Egyrészt sokat tanulsz az ilyen apróságokból, másrészt a végére tisztában leszel a mûködésével.
Lefordítom az elsõ válaszoló kommentjét. A Remove nem az adott indexû elemet törli, hanem a megadott elem elsõ elõfordulását. A listának nincsen indexe! Lehet egy listához hozzá csatolni egy felsorolót és utána hivatkozhatsz, hogy az n. indexû elem, de az nem az elemek indexe lesz, hanem a lista n. eleme. Amúgy mélységesen egyet értek az elõzõ hozzászólóval (17:44),
ha a kettes indexût szeretnéd kitörölni, használd a List<T>.RemoveAt metódust (és igen, "csúsztatja" a többit :D)

Sátrat készítenek 6 db egyenlő szárú háromszög alakú vászondarabból. Mennyi vásznat használnának fel, ha egy-egy egyenlő szárú háromszög alapja 1, 2 m, szára 2, 0 m? Milyen magas a kifeszített sátor?

Legjobb válasz: vászon: van egy egyenlõ szárú háromszöged melynek ismered az alapját és a 2 szárát. Húzd be az alaphoz tartozó magasságot. Így kapsz két derékszögû háromszöget, melynek az átfogója 2m, egyik befogója 0,6m. innen számolhatod a magasságot, majd a területet. Ezután beszorzod hattal. Sátor magassága: Mivel 6 egyforma lapból csinálnak sátrat, ezért a sátor alakja egy gúla lesz, ami még ráadásul szabályos hatszög alapú. Csinálj rajzot és egybõl meglátod. A szabályos hatszög felbontható 6 kis szabályos háromszögre, melynek 1-1 oldala pontosan 1,2m. Ezután veszel egy kis cikkelyt a gúládból. Ez oldalról nézve egy derékszögû háromszög, ahol a magasság a háromszög egyik befogója, a másik a kis háromszög egyik oldala (1,2m), az átfogó pedig a 2m-es él. Pitagorasz tétellel innen is tudod számolni a magasságot.

vászon: van egy egyenlõ szárú háromszöged melynek ismered az alapját és a 2 szárát. Húzd be az alaphoz tartozó magasságot. Így kapsz két derékszögû háromszöget, melynek az átfogója 2m, egyik befogója 0, 6m. innen számolhatod a magasságot, majd a területet. Ezután beszorzod hattal. Sátor magassága: Mivel 6 egyforma lapból csinálnak sátrat, ezért a sátor alakja egy gúla lesz, ami még ráadásul szabályos hatszög alapú. Csinálj rajzot és egybõl meglátod. A szabályos hatszög felbontható 6 kis szabályos háromszögre, melynek 1-1 oldala pontosan 1, 2m. Ezután veszel egy kis cikkelyt a gúládból. Ez oldalról nézve egy derékszögû háromszög, ahol a magasság a háromszög egyik befogója, a másik a kis háromszög egyik oldala (1, 2m), az átfogó pedig a 2m-es él. Pitagorasz tétellel innen is tudod számolni a magasságot.

Miért van az h. ha egy pasi lefekszik 4 csajjal akk. mindenki azt gondolja, h hű micsoda menő pasi, de ha egy csaj fekszik le 4 pasivl akk a többségnek az a gondolkodása h az a csaj egy k. va?

pedig a csajok is szerethetik ugyanúgy a szexet,és az izgalmat nem??

Legjobb válasz: Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P

Legyél öntudatos és büszke, mint a férfiak! Te is nyugodtan hangoztasd ennyi erõvel, hogy neked meg nem kéne egy olyan pasi, aki x számú csajba bedugta a farkát, illetve "k*rvázd" le te is õket. Lányok, tanuljunk a pasiktól!:P
Természetesen! Ha nincs senkid és úgy csinálod akár naponta más pasi fordulhat meg Nálad, senkinek semmi köze hozzá. Inkább dicsérendõ hogy tapasztalatokat szerzel, mert ha jó vagy a szexben azt egyik pasi sem fogja rossz néven venni. Ehhez viszont tudni kell, ha a csajod jól csinál valamit valószínû eleget gyakorolta, erre sokunk nem gondol, pedig kéne! P2
Nemtudom , de nekem pl. nemkéne egy csaj akit agyonhasználtak és ennyi :)
Utolsó én megértelek, ezt nem konkrétan neked írtam, hanem amelyik férfi ezt csinálja, de õ meg lek*rvázza a lányokat ugyanezért.
ez azért van, mert a pasikban ott van a vadászösztön. ha x csajjal lefeküdt, akkor sikeres. viszont egy csaj, õneki nem ennek kéne a fõ szempontnak lennie. de ne értsd félre, nem ítélem el az ilyet, sõt. kipróbálnám ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) 1ébként nem arra gondoltam h minden szembejövõ pasival lefekszik egy csaj, hanem aki(k) bejön(nek) neki
Én sem dugtam be x számú lányba :D Amúgy az nem zavar ha szerelembõl megtette , pl a barátnõmnél is csak az az egy eset idegesített a múltjában , amikor csak úgy megtette. És meg is bánta. Persze a múltja szóval nem változtathat rajta senki , és már a jövõt kell nézni , de biztos nem tudtam volna elviselni , ha megcsinálja ezt vagy 4 pasival még. Szerintem :)
Ahhoz hogy egy pasi 4 kurv.. öö lánnyal le tudjon feküdni, ahhoz normál esetben kell a lány beleegyezése is.Itt mutatkozik meg hogy minden..ööö nagyon sok lány qrva. A nõ a befogadó.És ha már sok férfit fogadott be, akko õ egy qrva és kész:D. A tapasztaltság amúgy sem a partnerek számától függ normál esetben, hanem a mennyiségtõl.
Nyugi nem kell megijedni én arról a pasiról aki lefekszik x csajjal legfeljebb azt gondolom h 1 f*sz, viszont a lányok is attól még ribancok maradnak fõleg , ha gyors egymásutánban van az a 4 pasi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!