Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak testi kapcsolatot (4 db)

Ha egy fiú csak testi kapcsolatot akar egy lánytól, akkor lehetséges hogy féltékeny legyen egy olyan fiúra, akivel a lány elment beszélgetni? Vagy ott már érzelem is van?

Van egy fiú aki tetszik nekem nagyon, én is tetszek neki de nem tudom pontosan hogy mit akar t?lem (lehet hogy csak testi kapcsolatot).

Legjobb válasz: Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.

Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.
egyet értek az elõttem szólóval. mindenképpen érdemes megbeszélni. én úgy jártam, hogy nem beszéltük meg, belezúgtam, de nem tudtam kiigazodni rajta.egyszer azt éreztem többet akar, aztán meg hogy csak barátként szeret.5 évvel késõbb egy szilveszteri bulin vallotta be, hogy azóta is szeret, de akkor már késõ volt, mert volt barátom, akivel õ is jóban volt.Igaz döglõdött a kapcsolat, de úgy éreztük nem tehetjük ezt meg vele.

Szerintetek az nagyon gáz ha egy 18éves lánynak nincsen szüksége párkapcsolatra, hanem csak testi kapcsolatra?

18éves vagyok lány. volt már egy pár kapcsolatom de sose éreztem azt hogy nekem szükségem lenne a kapcsolatra. van egy srác akivel néha össze járunk és ennyi és nekem ez jó nekem nem kellenek a kötötttségek. Más lány meg ugy örül hogy ha barátja van meg minden. Szerintetek nem vagyok normális?

Legjobb válasz: antiszociális vagy a férfiakkal, de azért vannak szükségleteid, mi?

antiszociális vagy a férfiakkal, de azért vannak szükségleteid, mi?
A kérdező hozzászólása: Utolso két csajszinak! Köszönöm a válaszokat mostmár legalább tudom hogy ezzel nem vagyok egyedül.
hát ilyen elég sok van... úgy hívják ribanc...
A kérdező hozzászólása: azért már ribanc lennék mert nem várom egy köcsög pasinak a telefonjait hogy azt kérdezgesse hogy hol vagyok mit csinálok kivel vagyok . sajnálom:(
ez nem ribancság, inkább az a ribi aki azt mondja hogy szeret közben meg 3 haveroddal kefél..
utolsó, ott a pont!
Figyelj, én pontosan így vagyok ezzel, néha furcsán néznek rám, lebunkóznak, de engem nem tud megnyerni ez a jajjj párom így, kicsim úgy, szívemszerelmecsakatiéd az életem dolog. Egyszerûen élni akarok, felszedni lányokat, de nem akarok kötöttséget, fiatal vagyok.
amúgy 19/F voltam
A kérdező hozzászólása: én is igy vagyok vele én sem szeretem a kötöttségeket. azzal a külömbséggel hogy nem szedek fel mindig mást hanem van egy srác akivel szoktam csinálni és nekem az pont elég nem is kell több. de én lány vagyok a férfiaknál ugy érzem megengedett hogy mindig mást szedjenek fel:) :)
Én 20 éves vagyok (lány) és kb ez a helyzet velem is. Mondjuk én nem állnék ellen ha jönne valaki, de nincs rá szükségem (és inkább remélem is hogy mostanában nem lesz semmi szerelmi kalandom). Macera és nem az hogy én olyan nagyon elfoglalt vagyok, de egy kapcsolatba áldozni kell, adni, meg kell élni, benne kell lenni stb én meg önzõ vagyok és ezért nem tudom feladni a terveimet (most éppen külföldön élek, de pár hónap múlva megint költözök :) ). Gondolom egy fiú sem adna fel mindent és hagyná magát vonszolni országokon keresztül :D Nekem jó így, és amíg te is így vagy vele addig ebben nincs semmi gáz! Normális vagy :D
én is csaj vagyok, 18 és ugyan ez a helyzet velem. kaptam már emiatt hideget-meleget(voltam már istennõ és voltam már ribanc is mások szemében), de a testiséget sokkal izgalmasabbnak tartom, ha nem kötõdik érzelmekhez. ez van.
én is így vagyok , bár én a szexet sem érzem létszükségletnek. De egy párkapcsolatban nem bírok meglenni. Elõzõ barátomat egy hét után dobtam. Mostanival pár hete vagyunk együtt, néha van szex is, de már nem akarom ezt az egészet. Eggyel fiatalabb vagyok nálad mondjuk :) 17/L
Nyugi:) Van még idõd.szórakozz, bulizgass:) Gondolom szexuális kapcsolatos sem volt még.
én a testi kapcsolaton, a szexuálisra asszociáltam(elsõ vok)
Hivj fel xd
A kérdező hozzászólása: De volt már szexuális kapcsolatom pont hogy csak a szexuális kapcsolat kell nekem és nem a párkapcsolat.
Miért ne lennél normális? Én ugyanilyen vagyok, csak fiú, és egy-két évvel idõsebb, mint te. Én sem érzem szükségét az ún. "párkapcsolatnak." Rengeteg idõ és energia befektetés a nagy semmiért. Persze lehet, hogy nekem könnyebb egy kicsit, mert ha egy csaj mondja azt, hogy "nem akarok kapcsolatot, de vannak bizonyos szükségleteim", akkor az már csakis ribanc lehet. Úgyhogy ne törõdj mások megjegyzéseivel!
szüleid elváltak?
A kérdező hozzászólása: elsönek. vannak bizony mint mindenkinek de ezzel szerintem semmi baj nincs:)
A kérdező hozzászólása: miért olyan fontos az hogy elváltak-e a szüleim. de igen elváltak én nem ismerem az apámat letagadott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
egy normalis kapcsolat nem lehet macera, stb stb. nah latod!most jon a hatul utoje annak, hogy hamar kezdted.ugyanis, ha 18 evesen kezdted volna , akkor biztos, hogy nem kene MAR testi kapcsolat. mar leirtam joparszor, hogy nem vagyok az ilyen kapcsolatok ellen, de ne ilyen hamar.majd a huszas eveidben.
Mert a lányok többsége kapcsolatra is vágyik, nem csak szexre.
senki szemében nem bûn, csak nincs kedve hozzá másnak. csak neked, te kanos fiúka.... sorry. nem jössz be nekik, jobbat keresnek
Azért nincs benne ebben egy rendes lány, mert nem akarja, hogy ribinek nézzék/bélyegezzék meg. Továbbá mivel a legtöbb lánynak fáj az elsõ, ezért félelmetes is, és ezt az tudja felülírni, ha érzelmileg is kötõdik a sráchoz. Ha neked valami várhatóan fájna/kellemetlen lenne a szexben, te sem tekintenéd játszadozásnak.
em bûn, vannak ilyen lányok.
Ez túl szép lenne barátom xD
A kérdező hozzászólása: Vannak már tapasztalataim, szeretek is lányokat tanítgatni csóktól kezdve bármin át. Csak mostanság nem találok erre fogékony tini lányokat. Én szeretek kényezteteni lányokat, örömet szerezni nekik és magamnak is, ettõl mindig beindulok. Viszont nagyon nem szeretném lekötni magam kapcsolatósdival, még túl fiatal vagyok én ehhez.
Nem bûn, csak egy átlagos, félén tinilány még ahhoz is gyûjti a bátorságot, hogy csókot adjon a barátjának...Ismeretlennel való szex ennek fényében naná, hogy nem vonzza õket, és ez így van jól. Tapasztaltként is sérülhetsz, ha nem vigyázol (lelkileg értem), nemhogy zöldfülûként.

A csajok nagy része miért imádja ha egy kapcsolatba a pasi visz szinte mindent bele (auto, lakas) es nekik csak a testuket kell beleadniuk?

A kornyezetemben akiket ismerek abbol 22 párnál szinte mindent a pasi adott bele a kapcsolstba es csak 6 olyan párt ismerek ahol s làny volt a tehetosebb es 5 part ismerek ahol hasonlo volt a ket fél anyagi helyzete. Ezt szamoltam ossze es furcsallom a dolgot.

Legjobb válasz: Eltartott magánkrváknak hívják õket.

Eltartott magánkrváknak hívják õket.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék gyereket sohasem és ezt közlöm a leendõ barátnõmmel is. Mivel egyre több nõ sem szeretne gyereket, így ezzel nem szokott gond lenni.
Abban talán egyetértünk, hogy nem a férfi fog gyereket szülni, és ha majd a babát szoptatja a szeretett nõ, te fogsz pénzt keresni, nem? Számomra az, hogy mi többször 9hónapra hatalmas terhet cipelünk, nagyon sokat nyom a latba. És ha komolyan, egy életre tervezünk egy férfival, családdal, biztonsággal, ahhoz ez kell. Nem? Mi ezen olyan csodálni való? És igen, mi meg letesszük a házimunkát, sajnálom, ha neked ez mást jelent ha a nõ csinálja, és ha a pasi csinálja, csak azért mert a nõknél ez természetes volt eddig. De ettõl még ugyan az a munka marad. Nem? Amúgy én ugyan úgy elfogadom és díjazom ha a nõ keres többet, nem gondolom, hogy ez a férfi dolga! Nem is várnám el a páromtól, hogy õ keressen többet, de nem hiszem, hogy ezen problémázni kellene. Nyilván örül a nõ, ha ilyen szerencsés, hogy ilyen párja van, aki mellett anyagi biztonságot IS (!!!) élvezhet. Ez van.
Ha egy nõ elvár ilyesmit, azzal nem is érdemes kezdeni. Ha meg ennek ellenére a pasi kezd vele, mondván majd megváltozik... késõbb ne sírjon a szája, hogy a nõ nem a sper...ját szívja hanem a pénzét.... Nálunk pl az én részemrõl volt ház. Tehát az ahol lakunk. A férjem költözött ide. Kocsink nincs mert tök feleslegesnek tartjuk, helyette inkább kaját veszünk. Mert ha lenne kocsi, akkor választani kéne a fenntartása és a benzin, vagy kaja... és amúgy sem tud egyikünk se vezetni. A háztartásba meg mindketten beleteszünk mert mindketten dolgozunk. Mikor nekem nem volt munkám, a férjem tartott el, igen, de én dolgoztam itthon. Most már megosztjuk a házimunkát is. És ennyi.
Abba még nem gondoltál bele, hogy egy nõ tud egy lakásból otthont csinálni? Vagy a ház körüli placcból kertet? Õszintén: nálatok otthon ki dolgozik többet a házban, anyud vagy apu? És itt most a porszívózás, mosogatás fõzés is munkának értendõ!!! Amúgy szerintem egy kapcsolatban el kell osztani a feladatokat. Lehet, hogy a párom a dupláját, vagy a tripláját keresi annak a pénznek, amit én tudok hazavinni. Ezért most el kéne hagynom? Vagy inkább törõdjek bele, hogy õ okosabb és tehetségesebb, mint én, és segítsem abban, hogy még jobban kamatoztatni tudja a képességeit? Ha csak az anyagi oldalát nézed, persze igazságtalannak tûnik a dolog. Ha csak az érzelmit, akkor pont a nõk vannak hátrányban. 2-3 gyerek mellett apa elmehet a haverokkal fél délután sörözni, de egy nõnek onnantól nincs magánélete. Szóval próbáld meg egészben nézni, ki mit ad bele egy kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Csak más a helyzet, ha egy nõ keres jobban és a pasinak kell tepernie, hogy ne legyen nagy a különbség, és más a helyzet, ha a pasi, mert azt a nõk és sok mindenki más is természetesnek veszi.
10, és? mi is pont így vagyunk, csak nõben. :P
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar ha egy nõ, mint a párom jobban keres nálam. Nem lennék frusztrált. Cserébe mosnék, takarítanék, kertészkednék stb. Fõzni nem tudok, tehát azt az egyet nem vállalnám.
Nekem semmi bajom a régi modellel, ha kell eltartok egy nõt. Aki persze cserébe biztosítja úgymond az otthon melegét nekem, törõdés, szeretet, ügyintézés, házimunka, kaja, szex. Na meg persze az ápoltság, szóval jól nézzen ki, végülis én is igényes vagyok magamra. Aki meg nem tud eltartani egy nõt, és ezen pampog, azt gyengének tartom. Akkor az keressen magának egy hozzáillõ emancip .ncit, velük is van épp ugyanannyi baj, mint a magukat eltartató plázacicákkal. És ezt amúgy mi sem mutatja jobban hogy még manapság is egy férfi frusztrált ha a csaja/felesége jobban keres nála, és erre ahogy látom sokszor a kapcsolat is rámegy. 23/F
Most mi van? Egyrészt, mit számít, hogy ITT A GYÍKON mit beszélnek? Másrészt, persze, ez lenne a tökéletes világ, de sajnos ez sok esetben nem megvalósítható. Azonban ha már itt tartunk, hogy ki mit lát, én még mindig azt látom, hogy a nõ fõz többet, a nõ mos, a nõ takarít többet, a nõ vásárol be.. Hm? Azért szerintem másban is oda tudjuk rakni magunkat, ha épp pénzben nem. Szerintem az a lényeg, hogy egy kapcsolatban kb. egyensúlyban legyenek a dolgok, mindkét félnek megfeleljenek a dolgok. NEM? Ne ítélkezz kívülrõl. Honnan tudod, azok a nõk mit tesznek, és mit nem? És ha netán keveset is tesznek, nem neked kell szeretned õket. Szerintem törekedj arra, hogy a saját kapcsolatodban megtaláld a békét! HM?
"Te ezt így látod." = õk ezt így látják. :D Azért remélem, ki tudod bogozni, mit akarok mondani. :D
" az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia" Te ezt így látod. Az általad említett 22 pár nem így látja. Az õ dolguk. Egyébként én annyira nem is ezt tapasztalom, én inkább úgy veszem észre, hogy általában egy kapcsolatban a néhány évvel idõsebb félnek van több mindene. Szinte minden pár, akit ismerek és a nõ az idõsebb, a nõ vitt többet a kapcsolatba.
"De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni" Te eleg fiatal lehetsz, ha egy no mond vmit, azt nem kell mindig szo szerint venni! :)
Vaqy a penz miatt, vagy pedig amiatt, ami a penz mögött van. Mert akik meg tudjak szedni magukat, azok altalaban nem teszetosza puhap_csök.
A kérdező hozzászólása: De itt a gykn az osszes lany az egyenlosegrol beszel hogy mind a két félnek egyforman kell beleadnia mindent ed kozosen kell a jovot megteremteni
Mert nektek ennyi is elég? HA NEM TETSZIK, NE LEGYÉL ILYEN LÁNNYAL! No de neked még is ilyen nõ kell, miattuk szomorkodsz! De fura, nem mindenki ilyen, észrevetted? Akkor miért nem CSAK ÕK érdekelnek? Másrészrõl ha te nem tudod, üzenem, még mindig nincs teljes egyenlõség nõk és férfiak terén munka és fizetés lehetõségek terén!
Azt hittem most a 22 ismerõsödrõl beszélünk. :D + ott van 6 + 5... Te válassz nálad jobban keresõ lányt, ha ennyire zavar... Ennyi, aztán hagyd meg, hogy más is olyat válasszon magának, amilyet akar. Van akinél ez dönt, van akinél nem. Szerintem az is szánalmas, hogy te ezt lesed. Elvileg felnõtt emberek vagyunk, el tudja dönteni mindenki, hogy kell-e neki egy "pénzlesõ" nõ, vagy sem. :D Szerintem te kívülrõl baromira nem látsz annyira mélyen bele 33 pár kapcsolatába, és hogy ott a nõ csak a testét adja-e bele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!