Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak testi (38 db)

Lányok! Mennyire számít nektek ha egy férfinek sportos teste van? Csak a külsőt nézve, aki nem kimondottan jóképű hanem csak átlagos fizimiskájú az sportos testtel tudja kompenzálni ezt a hátrányt? (190cm magas)

http://www.google.hu/imgres?q=robert+buckley&um=1&hl=hu&sa=N.. 100%-ot alapul véve, mennyit számít neked a sportos férfi test?

Legjobb válasz: "Egy magas átlagos arcú sportos srác lehet-e vonzó?" Hát persze! Én szeretem a sportos testalkatú srácokat, mindig is ilyen pasik jöttek be. De az se jó ha egész nap a konditerembe dekkol,nem jár más az eszibe mint a teste. Ugye te nem vagy ilyen?;-) Ráadásul te még szép magas is vagy!! Az meg hogy ki kimondottan jóképû az ízlés kérdése. Lehet hogy egy "átlagos"srác az én szemembe a legjobbkepûbb fickó az egész világon.Amúgy mennyi idõs vagy?

"Egy magas átlagos arcú sportos srác lehet-e vonzó?" Hát persze! Én szeretem a sportos testalkatú srácokat, mindig is ilyen pasik jöttek be. De az se jó ha egész nap a konditerembe dekkol, nem jár más az eszibe mint a teste. Ugye te nem vagy ilyen?;-) Ráadásul te még szép magas is vagy!! Az meg hogy ki kimondottan jóképû az ízlés kérdése. Lehet hogy egy "átlagos"srác az én szemembe a legjobbkepûbb fickó az egész világon.Amúgy mennyi idõs vagy?
Adok magamra és fontos számomra hogy ezt a pasi is megtegye, legyen kigyúrva. Persze a belsõ a legfontosabb, de ha meglátom mégse a belsõjét látom meg benne hanem a külsõt, elsõre mindenki ez alapján ítél. Egy kigyúrt felsõtest nagyon vonzó tud lenni, sokkal férfiasabb mint egy sovány vagy elhízott test látványa.
csatlakozom az elõttem szólókhoz, az összbenyomás számít. Nekem volt már kisportolt, és kevésbé sportos fiúm is. Mindegyik elégedett volt magával, tehát ha õk jól érzik magukat úgy ahogy vannak, én nem szólok bele, az õ testükrõl van szó. egy férfi nem az izmaitól férfi, a férfiasság valami egészen mélyrõl jövõ tulajdonság, amit jó esetben egybõl megéreznek a nõk és mindenki utánuk fordul :P
Engem iszonyatosan vonz, ha egy pasi sportol. azaz nem egy agyonkoxozott állat, hanem arányos, sportos, izmos...az sme hátrány, ha a feje nem taszító. De egy átlagos arcú, barátságos, vicces, sportos testû srác nekem 100%-ig bejön. Mindent visz :) /megjegyzem, még jobban tetszenek az ilyen srácok, mint a hû de jóképûek, azoktól túlságosan zavarba jövök. az ilyen fiúk mellett önmagam lehetek :D /
Sosem volt sportos testû pasim és nem is nagyon érdekelnek. Félreértés ne essék: nem arról van szó, hogy kifejezetten taszítanának, hanem szimplán csak teljesen lényegtelen kérdésnek tartom. Illetve, a "sportos pasik" hajlamosak nyafkák, kényeskedõk, magukkal és a külsejükkel túl sokat foglalkozók és egoisták lenni, így valószínûleg ezért sem vonzanak elsõre különösebben. (most nehogy nekem essenek a sportos, de nem nyafka, egoista, atb. pasik, mert tudom, hogy az elõzõ egy általánosítás és nem is gondolnám, hogy mindegyik ilyen, tisztelet a kivételnek, szimplán csak van egy ilyen jellegû - egyébként megalapozott elõítéletem - ezért sem keltik fel elsõre a figyelmem ezek a pasik, de természetesen ez csak elsõ benyomásról beszélek)
Szia! Nálam az összbenyomás számít, külsõ, személyiség, kisugárzás. Ha ezekhez még pluszban sportos, az csak hab a torta tetején. Nemcsak, mert jól néz ki, hanem, mert aki sportol, az ad magára, jó esetben minden területen. De nálam abszolút nem "elvárás". Ezért én a 100%-ból mondjuk 40%-ot írok. Ja, és ez a sportos testre értem, a kigyúrttól valamiért irtózom...nem tudom miért:)
A kérdező hozzászólása: igen, nyilván a külsõ az elsõ ami látszik az emberbõl és ha az nem kelti fel a másik fél érdeklõdését akkor minden hiába. a kérdés pont ez, hogy elrugaszkodva a belbecstõl egy magas átlagos arcú sportos srác lehet-e vonzó?! köszönöm az eddig válaszokat, remélem jön még.
egy pasi nézhet ki úgy mint Brad Pitt, de ha bunkó/ semmi humorérzék/ büdös (xD) akkor senkit sem érdekel a teste... [kivéve ha modellkedik... vagy ha valamelyik csaj a s*ggfejekre bukik]
én kifejezettena se gg ét nézem a többit nem 20
A kérdező hozzászólása: http://www.noimagazin.hu/article.php?articleid=1339

Ha egy fiú folyton azt mondogatja hogy milyen jó testem van akkor csak le akar fektetni?

A fiú 16éves, én 17

Legjobb válasz: Igen. Nagyon jó tested van;-)

Igen. Nagyon jó tested van;-)
Igen le akar fektetni :D
Ronda vagy. De nem baj mert én is. Lefekszel velem?
Számodra ez nem egyértelmû?
Maga oan csinos nõ-e! Blokkolnám :D

Ha egy baba Down-kórral születik, az már a születés pillanatától látszik rajta, vagy csak később jelennek meg a Down-kór tipikus testi jegyei az arcán?

Legjobb válasz: Elviekben az ultrahangon is fel tudják fedezni, ha down-kóros a pici, bár erre azt mondta az UH-os, hogy van olyan fajtája, ami nem látszik, tehát nem 100% az sem, viszont egy jó támpont, ha az UH-on mindent rendben találtak (gondolom az esetedben alaposabban nézték a down kórra vonatkozó jegyeket), egy picit talán megnyugodhattok. Szurkolok!

Elviekben az ultrahangon is fel tudják fedezni, ha down-kóros a pici, bár erre azt mondta az UH-os, hogy van olyan fajtája, ami nem látszik, tehát nem 100% az sem, viszont egy jó támpont, ha az UH-on mindent rendben találtak (gondolom az esetedben alaposabban nézték a down kórra vonatkozó jegyeket), egy picit talán megnyugodhattok. Szurkolok!
Tarkóredõ-, orrcsont méretei rendben voltak?
Az elején lehet látni, fõleg aki látod már ilyent mert a kicsinek "mongolos" szemei vannak.
ez látszik már születésekor is!megkérdezhetem hogy mért kérdezed?
Gratula!!!! :)
Jajj de jó!!! Nagyon sok boldogságot!!
Gratulálok :)
ja és nagyon nagyon gratulálok is a babához!!! :) )))))
gondoltam rátok, nagyon örülök nektek! további jó egészséget és sok boldogságot nektek!! :)
A kérdező hozzászólása: EGÉSZSÉGES!!!!!! A világ legboldogabb embere vagyok. Köszönöm nektek az együttérzést, szurkolást. Szép az élet tádám-tádám...
Sok boldogságot! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm!!!! Csak sajna hasfájós... Ne legyek telhetetlen, igaz? Ez legyen a legkevesebb... A középsõ fiamnál is kibírtuk azt a 10 hetet, mire kinõtte, ugyanis hiába vettem mindenféle csodaszert a patikában, nem használt semmi. Meg kellett várni, hogy megérjen a bélrendszere. Mindenkinek a lehetõ legjobbakat kívánom: Rita
Hurrrráááá
Nagyon nagyon gratulálok az egésszéges babádhoz, és minden tiszteletem nektek! A hasfájás pedig nem tart örökké! :-)
Gratulálok, sok örömet, egészséget, boldogságot a babucihoz!!!:) )) Én tudtam, hogy minden rendben lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok. Épp most jöttünk a kórházból, ahol magánrendelésen persze jó pénzért teljes körû UH-os vizsgálatot csináltattunk nála. Nem azért, mert még mindig nem hittük el, hogy egészséges, hanem azért mert a két bátyjánál is megcsináltattuk. Így vagyunk nyugodtak... És most már papírunk is van róla, hogy MAKK egészséges!
Jólvan, örülök hogy egészséges! Minden jót nektek!
Megkérdezhetem, hogy egy ilyen vizsgálat mennyibe kerül? Nem vagyok érintett, csak kíváncsi vagyok. Sok boldogságot a babához.
Akkor további szép kismamás napokat! Drukkolunk Nektek!! Biztos minden rendben lesz!!
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem, mivel programozott császármûtét lesz, a doki július 30-ára tervezi a mûtétet. Ha addig meg nem indul magától... Köszönöm mindenkinek az érdeklõdést, ha épségben hazajöttünk és leszek már olyan jól, hogy gép elé üljek, mindenképpen megírom az "eredményt".
Hogy vagy, megszületett már a babád? :)
A kérdező hozzászólása: Rossz lett a kombinált és rá még rosszabb az integrált teszt eredményem hónapokkal ezelõtt. De olyan késõre kaptam idõpontot a genetikai tanácsadóba, hogy ott azt mondták, hiába szúratom meg magam, már nem tudnak mindent 100 %-osan kiszûrni, így nem vállaltuk a vetélés kockázatát, rábíztuk magunkat a sorsra... Egy héten belül szülök, és nincs olyan óra, hogy eszembe ne jutna vajon egészséges e kicsinyke magzatom? Hát ezért kérdeztem... Köszönöm a választ, remélem azért nem saját tapasztalatból írtad.
1 vagyok.kérdezö!sajnálom, nagyon nehéz lehet most neked, remélem nem lesz beteg a kicsid!nem, nem saját tapasztalatból írtam hál isten, de láttam beteg újszülöttet, és látszott rajt.egyébkét nem rosszindulatból kérdeztem a miértet.de remélem a kérdezö nem értett félre!
Már a születéskor is látszik, mivel nekik jellegzetes arcuk van. Ultrahangon is látszhat esetleg, de annak kevesebb a valószínûsége. Ha többet akarsz tudni a Down-kórról és a downos gyerekekkel való együttélésrõl: http://szirkababa.blogspot.hu/
A kérdező hozzászólása: A tarkóredõ 2, 8 mm lett, de az orrcsont látható volt. 4 D-s UH-on is szép volt a pofija, bár ez szerintem relatív. Köszönöm a válaszokat.
Azért is észre lehet venni a születés pillanatában, mert õk inkább egymásra hasonlítanak mint a rokonokra. http://www.google.hu/imgres?q=down+kor%C3%B3s+baba&um=1&hl=h..
Akkor jók a méretek, mert a tarkóredõ 3mm alatt van és az orrcsont is látható.Annak idején nekem is rossz lett az elsõ teszteredményem, igaz már a 2. jó lett, de az orrcsontméret is súrolta a határt/3mm/.Ezért végigizgultam a maradék pár hónapot, de lásd itt fekszik mellettem egy makk egészséges kisfiú!:) Fõ a pozitív gondolkodás:)
Nekem annak idején azt mondta a nõdoki, ha a tarkóredõ olyan 90%ban elárulja, ha gond van. Orrcsont megtévesztõ, lehet ugyanúgy egészséges babának is kicsi orrcsontja. Kérdezõ! Mki egészséget babát szeretne....de talán a fejlõdési rendellenességek közül a down-kór az egyedüli, amelyik nem teszi "boldogtalanná" a családot. Õk mindig mosolyognak, bolondoznak...nem magas az értelmi színvonaluk ugyan...de hatalmas a szívük....Ezt csak leírtam.
A down-os szülõk között járja egy mondás, mely szerint Isten hat nap alatt megteremtette a világot, a hetedik nap megpihent, a nyolcadik napon pedig megteremtette a down-osokat, hogy szeretetet hozzanak a Földre.
Bocsánat:17.39-es vagyok.Nem az orrcsontméret, hanem a tarkóredõ méret súrolta a határt a 3mm-rel.
Egyik ismerõsöm ikreket szült, az egyik down-os volt.Látszott rajta persze hogy az, lassabban tanult meg mindent mint a testvére, de nagyon aranyos kedves kisgyerek.
Nekem is az jutott eszembe hogy tulajdonképpen nem betegség , genetikai rendellenesség. És ez nem a szavakon lovaglás hanem érdemben mást jelent. Nem az élete van veszélybe, vagy fájdalmai vannak az sokall rosszabb lehet. Ez egy állapot a mellet boldog lehet mindenki.Persze reméljük a legjobbakat de a rosszabb eset sem tragikus.Boldog babázást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, amiket írtatok, az igencsak szívbe markoló. Tudjátok a bátyám enyhe szellemi fogyatékos, a szülés következtében fellépõ hosszú ideig tartó oxigénhiányos állapot miatt. De!!! A legszeretetreméltóbb ember, akit valaha ismertem, jószívû, kedves, mosolyog, boldog ember. Attól függ, milyen családban nevelkedik. A mi kis Gergõnk, akármilyennek születik, úgy fogadjuk el, ahogy van, és nagyon nagy szeretetben neveljük fel. Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
Szia! Természetesen egy teljesen egészséges kisbabád fog születni! :-) Csak, hogy tudd, ha valakinek Down-os kisbabája születik, azt rögtön ahogy kibújik a baba, az orvosnak közölnie kell, általában ezt mondják: 21-es kromoszóma rendellenesség. vagy csak annyit, hogy 21-es. Ebbõl az anyuka is tudja, hogy down-os a babája, bár általában ez már nem meglepetés. Ezt csak azért mertem leírni Neked, hogy miután hamarosan megszületik, azután már ne aggódj ezen, ne kezd el a babádat mustrálni, hogy hordoz e tüneteket. Ha "baj" lenne azt nyomban közölnék veled. Minden jót, könnyû szülést Neked, és csodálatos életet kívánok a kisbabádnak:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
A kérdező hozzászólása: 7000 ft volt, egy nagyon jó hírû gyerekgyógyász professzor magánrendelésén a ceglédi kórházban.

Mit gondoltok? Ha egy par lefekszik meg azelot mielott ugymond "dulna a szerelem". Majd utana par honappal tenyleg ugy erzik h szerelmesek az tenyleg szerelem vagy csak iszonyatos testi vonzalom?

Ugymond a pasi nem tudja szetvalasztani a ket dolgot:hogy igazan szereti e a lanyt, hogy a csaj mellett mig a vilag kitart vagy csak kimondhatatlanul kivanja?Nem tudom eleg erthetoen fogalmaztam e...csaj vagyok,jol megvagyunk a baratommal,de neha nagyon elgondolkodom ezen.nagyon szeretem ot.

Legjobb válasz: Nem mindegy mind a kettõ jõ dolog mert összetart titeket és itt csak ez számít nem? Amúgy csak kérdezz rá hogy õ mit érez.

Nem mindegy mind a kettõ jõ dolog mert összetart titeket és itt csak ez számít nem? Amúgy csak kérdezz rá hogy õ mit érez.
"a pasi nem tudja szetvalasztani a ket dolgot:hogy igazan szereti e a lanyt, hogy a csaj mellett mig a vilag kitart vagy csak kimondhatatlanul kivanja?" Ezt a pasid mondta, hogy nem tudja szétválasztani, vagy Te találtad ki? Az, hogy nem ígérget a távoli jövõre nézve, önmagában nem ok az aggodalomra, elég, ha azt tudja, és annak megfelelõen viselkedik, hogy most és a közeljövõben illetve amíg lehet Veled szeretne lenni. Ne érts félre, azért az gáz, ha egyértelmûen arra utal, hogy nem Veled képzeli el a (távoli) jövõt, meg ha olyasmirõl beszél, hogy biztos lesz még más partneretek, stb. - de ha úgy van vele, hogy nem beszél errõl, majd alakul, az önmagában nem baj. Sõt jobb is, mint ha üres nagy szavakkal dobálózna.
likra hajt
A kérdező hozzászólása: egyutt vagyunk, nem csak sex...voltak felre ertesek, dehat mindenhol vannak...az a baj velem h en is bekepzelek dolgokat amik neha tenyleg nem igazan ugy vannak...
Én a hagyományos sorrend híve vagyok, elõbb legyenek szerelmesek, aztán feküdjenek le. Ha csak az egyik szerelmes, az nem elég. Te most rendesen jársz ezzel a fiúval, vagy csak szexeltek? A leírt kételyekre adott okot a partnered?
A kérdező hozzászólása: szoval nekem nem eleg ha csak kivan engem
A kérdező hozzászólása: elso valaszolonak:nem, egyaltalan nem mind1, mivel szeretem ot es szamomra minden ami vele kapcsolatos nem sexre alapszik
Nálunk is hasonló a helyzet, mint az elõzõnél. Amúgy meg miért is ne alakulhatna ki az elsõ szex után a szerelem? Ezen az oldalon csomóan azt írják, hogy ha lefekszel vele akkor r.ibancnak fog tartani és csak annyira kellesz neki. Ez részben igaz, de azért nem minden esetben.
nálunk is ez volt és több, mint 7 hónapja vagyunk együtt. kb 4 hónapja "dúl a szerelem":)
Sok párt ismerek, akik elõször lefeküdtek pár nap után most pedig már eljegyezték egymást mert szerelmesek. Nem biztos h a testi vonzalomat érez. Bár az is elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: nem szokott dobalozni a szavakkal...de mikor egy kicsit is pias elmondja h mindent el tudna kepzelni, az egesz eletet velem...persze jozanon is mondta de nem vagyunk az a par akik minden nap elmondjak egymasnak h mennyire szeretlek...en sem es o sem..persze szeretem
Mert a lányok többsége kapcsolatra is vágyik, nem csak szexre.
senki szemében nem bûn, csak nincs kedve hozzá másnak. csak neked, te kanos fiúka.... sorry. nem jössz be nekik, jobbat keresnek
Azért nincs benne ebben egy rendes lány, mert nem akarja, hogy ribinek nézzék/bélyegezzék meg. Továbbá mivel a legtöbb lánynak fáj az elsõ, ezért félelmetes is, és ezt az tudja felülírni, ha érzelmileg is kötõdik a sráchoz. Ha neked valami várhatóan fájna/kellemetlen lenne a szexben, te sem tekintenéd játszadozásnak.
em bûn, vannak ilyen lányok.
Ez túl szép lenne barátom xD
A kérdező hozzászólása: Vannak már tapasztalataim, szeretek is lányokat tanítgatni csóktól kezdve bármin át. Csak mostanság nem találok erre fogékony tini lányokat. Én szeretek kényezteteni lányokat, örömet szerezni nekik és magamnak is, ettõl mindig beindulok. Viszont nagyon nem szeretném lekötni magam kapcsolatósdival, még túl fiatal vagyok én ehhez.
Nem bûn, csak egy átlagos, félén tinilány még ahhoz is gyûjti a bátorságot, hogy csókot adjon a barátjának...Ismeretlennel való szex ennek fényében naná, hogy nem vonzza õket, és ez így van jól. Tapasztaltként is sérülhetsz, ha nem vigyázol (lelkileg értem), nemhogy zöldfülûként.

Lányok, zavar titeket ha egy pasinak nem szőrös a teste, csak a végtagjai? (Nem azért mert borotválja, hanem mert nem nő rajta szőr)

Legjobb válasz: 3 naponta az nekem sok, kb. hetente 1szer szoktam. Bár nekem pajesz vonalban nõ egy 2 cmes csíkban az állig, meg a nyakamon egy kevés és bajusz, ami középen nem nõ. Volt egy osztályttársam, aki megborotválkozott reggel, délutánra már borostás volt az arca. 23/F

3 naponta az nekem sok, kb. hetente 1szer szoktam. Bár nekem pajesz vonalban nõ egy 2 cmes csíkban az állig, meg a nyakamon egy kevés és bajusz, ami középen nem nõ. Volt egy osztályttársam, aki megborotválkozott reggel, délutánra már borostás volt az arca. 23/F
Örülj neki hogy a hátad meg a segged nem szõrõs, elég undorító tud lenni.... 21L
Se mellkas se intim hely se hónalj se semmi? :O Amúgy ha hónalj nem szõrõs az nem gáz)sõt, akkor irigyellek is), az intim hely nem nagy baj ha nem szõrõs, bár a kicsit szõrõs jobban bejön, a mellkas meg ha dzsungeles, akkor tud szexi is lenni szõrösen, de az se gáz annyira csupaszon.Ne félj, ha valaki szeret, nem fogja az zavarni hogy "nincs szõröd" 18/L
Minden nõ más, és amint látod soknak bejön. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy vagy teljesen legyen szõrös a pasi (mondjuk a hátszõrt már nem tartom kifejezetten vonzónak, de az úgyis viszonylag ritka), vagy teljesen szõrtelen. A felemást nem szeretem. Egyébkén nálam az érintetlen szõrös a nyerõ.
A majomemberek meg örülnek, hogy nincs két bringacsengõ a mellhasukon. Nemcsak a nemiszervekben különbözik a férfi és nõi test, bár ezt kár ecsetelnem, annak aki majomemberezik!
Én nem szeretem a szõrös pasikat. Örülj ha te nem vagy majomember XD 25L
tök jó! nem kell a szõr!
Engem nem zavar... sot egy kicsit jobban is szeretem!
A kérdező hozzászólása: Természetesen borotválom az arcomon, szakállam nõ csak és bajusz, 3 naponta borotválom:)
Egyébként szerintem még fiatal vagy, majd 5-6 év múlva szerintem sokkal szõrösebb leszel ám. :) 10 év múlva meg mégjobban. :D Az arcodon ha csak kevés van és gyenge és zavar, borotváld csak, attól megerõsödik. :) Szerintem mondjuk nagyon szexi egy kis szakáll. :D
A kérdező hozzászólása: Egy kicsi szõr sincs, semmi.
Ha természetesen ilyen azzal semmi baj. De azért csak van valami ritkás piheszõrzet nem? Az az undorító, ha le van borotválva a mellkasa, háta, attól viszolygok.
A kérdező hozzászólása: 19:)
Mennyi idõs is vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Intim helyen nõ szõr, de rövidre vágom, a hónaljamon is nõ, ott meg teljesen leborotválom, de a mellkasomon, a hasamon, a hátamon nem nõ szõr, a seggemen sem, a hátamon sem és az arcomon alig nõ:s
egyáltalán nem zavarna, sõt tetszene is :) 20/L

Ha egy fiú csak testi kapcsolatot akar egy lánytól, akkor lehetséges hogy féltékeny legyen egy olyan fiúra, akivel a lány elment beszélgetni? Vagy ott már érzelem is van?

Van egy fiú aki tetszik nekem nagyon, én is tetszek neki de nem tudom pontosan hogy mit akar t?lem (lehet hogy csak testi kapcsolatot).

Legjobb válasz: Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.

Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.
egyet értek az elõttem szólóval. mindenképpen érdemes megbeszélni. én úgy jártam, hogy nem beszéltük meg, belezúgtam, de nem tudtam kiigazodni rajta.egyszer azt éreztem többet akar, aztán meg hogy csak barátként szeret.5 évvel késõbb egy szilveszteri bulin vallotta be, hogy azóta is szeret, de akkor már késõ volt, mert volt barátom, akivel õ is jóban volt.Igaz döglõdött a kapcsolat, de úgy éreztük nem tehetjük ezt meg vele.

Nagyon gáz, ha egy fiú csak olyan lányoknak kellett még eddig, akik messze éltek tõle, vagyis távkapcsolatról van szó, mert itt a környéken valamiért nem jön össze egy megfelelõ szimpi lány sem, akivel kölcsönös lenne a testi vonzalom is?

Pontosabban egy szép lány volt a nyáron, de egész életemben még csak, akivel úgy tûnt nem vagyunk rondák egymásnak vagy õ csak elfogadta, hogy így nézek ki, ahogy... De amúgy egy ánnyal sem jövök ki a környéken, ellenben neten meg olyan jól el tudok dumálgatni lányokkal, hogy nem egyszer volt már, hogy megkértek menjek le hozzájuk, mert szeretnének látni és még olyan ajánlatot is kaptam, hogyha leutazok szexelnek velem. Nem értem a környéken miért nincs szerencsém, talán túlságosan félénk elmélkedõs fiú vagyok az a baj?:/

Legjobb válasz: Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb,hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be,hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..

Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb, hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be, hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..
A gyerek problémát jelenthet, de tõled is függ, hogy ezt a férfi hogyan értékeli.
Csúnya dolog de 1-esnek igaza van! Amúgy kinek mi, van aki beleszeret és elfogadja gyerekkel együtt van aki csak megdugja azt ágyõ.
Szerintem nem. Szülõvárosomban ismerek látásból egy kb. 40 körüli nõt, de 20 éves lányokat megszégyenítõ módon néz ki. :) Alakra csodás, arcra is, és kapaszkodj: 3 gyermeke van már. Fiatal srácként amikor meglátjuk a haverommal, mindig csorgatjuk a nyálunkat rá. Iszonyatosan bombanõ.
Engem sokkal inkább vonz egy gyerekesanyuka mint egy sima nõ, mert ott a gyerek-e tehát biztos rendes, törõdõ, szeretni tudó... Ha gondolod ismerkedhetünk... :)
az ilyen nõket a legkönnyebb megkapni, aztán ejteni is. szeretem ezt a kategóriát.
Hát ez ciki, ennyi idõsen még simán talál olyat, akinek nincs gyereke. 30 fölött már kénytelenek beletörõdni, akkor már kisebb a választék. Valóban jobb ha óvatos leszel, mert inkább csak a szexre hajtanak az ilyen fiatal anyukákkal a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Én kapcsolatban élek, csak érdekel a válasz. :)
AKivel én akarok õszejõni gyerkes csaj az 22 tõk fura. Nálla ez tartos kapcsinál se zavarna. De másnál igen. A Szexnél nem zavarna de tartosnál igen ha szinglit is kaphatok. Ahoz hogy komolyan járjak egy gyerekes csajal érzelem kell. F/23
Van amelyik anyuka 3 gyerek után is oltári szexi tud lenni független a korától, van aki fiatalon is, akár egy gyerek után is úgy néz ki, h bottal sem nyúlnék hozzá. ;)
Õ komkrétan a gyerekre kérdezet rá és azt is leszõgezte hog y ateste ugyan ojan vagyis ugyan anyira szexi de a gyerek elriasztja himeket tõlle.
A kérdező hozzászólása: 21 :)
Azért az se mindegy, hogy hány éves az az anyuka. :)
Semmi bajom a fiatal anyukákkal és még szingli is vagyok. :) F-30
4! igaza van szexre gyorsabban találsz, ez tuti N
A kérdező hozzászólása: Én nem az önbizalomhiányos, mindenképpen-pasit-akarok-fogni kategóriára gondolok. Hanem csak simán, egy pasi hogy lát egy fiatal, szép anyukát?
Igen a gyerek az kompilikációs tényezõ nem akarjuk más kõlyõkét nevelni. De mondjuk vagy egy gyerekes nõ akivel õszeakarok jõni régóta csak neki nem kellek. Másnáll zavarna elégé a lene egy hasonló gyereknélkul és gyerekes tõk ismeretlenek ajor a gyerektelent választanám.
Guglizz rá: MILF.
A kedvenc témám pont. Nem, és nem a válasz. Azt vettem észre, hogy a gyerekes anyukák nagyképûek, és bunkók, mert ha van pasi aki azt hiszik megfogták az isten lábát, /igazából egy idiótát aki eltartja/ ha meg nincs, akkor nagyon gyorsan talál egy másik idiótát, akik pont a gyerekes anyukákra buknak, abból talán csak kamaty lesz, meg még egy gyerek, de hát mit számít eggyel több vagy kevesebb. Szóval ha én meglátok egy gyerekes anyukát, ökölbe szorul a kezem, hogy itt van egy újabb élõsködõ.

Ha egy lánynak jo a teste, szép az arca de mondjuk nem annyira nagyok a mellei vagy/és a puncijával is csak annyi a baj, hogy kilógnak a kisajkak akkor azért egy átlag srác kiábrándul?

Légyszi fiuk irjanak...szóval ha jártok egy csajjal és nagyon nagyon kívánjátok,teljesen beindít akkor a fönt leírtak kiábrándítanak ha 'arra' kerül a sor?És utána egyb?l szakítotok is vele?

Legjobb válasz: Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)

Nekem is kilógnak a kisajkaim, és a melleim is kicsik, de a barátomnak így tetszem, ahogy vagyok. Szal ne parázz, hidd el, jó vagy így! :)
Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)
ha kilógnak a kisajkak az csak még izgatóbb nem óvodást akarok ott lent. a kis cici meg 1 dolog az is tetszene nekem. 25/F
Kiábrándít? Épp ellenkezõleg. Aki ezért otthagy meg sem érdemel.
Nem tudom, hogy érted, de mivel nincs összeforrva a kettõ, ezért külön :D
Az az igazság, hogy ha valaki tetszik, akkor az azért amilyen! A mell mérete szerintem abszolút nem fontos. Nekem volt már nagy mellû barátnõm meg nagyon kicsi is! Ha csak azt nézzük melyik tetszik jobban akkor azt kell mondjam, hogy a kisebbek. A punci... legutóbbi barátnõmnek olyan volt a puncija szerintem mint amilyenre te gondolsz...és eddig az tetszett a legjobban!!! Sokkal nagyobb és több orgazmust tudott produkálni mint akiket eddig megismertem. Hallottam már olyat, hogy párhuzamot vontak e 2 dolog közt. a válsz: nem nem és nem ;)
Szia kérdezõ! Gondolkodásod tényleg elég gyerekes, BÁR én is gondolkoztam ilyeneken, sõt, mai napig gondolok rájuk, elvégre a nõk a kedvesüknek akarnak megfelelni mindenben maximálisan, ellentétben a legtöbb férfival, aki magának/esetleg nem olyan fontos neki a párja véleménye, mint nekünk nõknek. Legalábbis én ezt vettem észre eddig, még csak 20 éves vagyok, szóval nem sok tapasztalatom van. A szép arc minden férfinál nyerõ. Akármilyen "kanok", az arc általában fontosabb nekik, bármelyik másik testrésztõl, azt nézik meg elõször. Kivétel persze olyan kirívó esetek, mikor a nõnek akkora tõgyei vannak, hogy eltakarja az állát is, meg a derekát is. Szerintem ebben az esetben még mi, nõk is a mellét néznénk elõször, pedig nekünk nem fontos annyira. Ha megvan a szép arc, és nagyjából arányos a test (mert persze ez csak majd késõbb csupaszon derül ki), akkor minden rendben van. A punci már tényleg nem fontos. A legtöbb nõnek nagyobbak a kisajkai, sõt, a legtöbbnek egyik nagyobb is, mint a másik. Ez természetes, az a funkciója, hogy mégjobban védje a hüvelyt, mint a nagyajkak. Ezért "lóg ki", és ezért "hajtogatható" sokszor egyik a másikra. Ne hasonlíts magad egy pornófilmben/erotikus képen látott nõhöz, akin retusálást és nagy valószínûséggel plasztikai mûtéteket is végrehajtottak. Azért olyan szép "formás" puncijuk van, mert kivágták nekik a kisajkuk nagy részét. Aminek rengeteg hátránya van, elõnye pedig csak annyi, hogy néhány embernek jobban tetszik. Sajnos mostanában már rutinmûtét, nem is drága. Nem értem, miért szaporodott el ez a dolog, fõleg fiatal lányok körében... Csak, hogy kicsit megnyugodj: nekem húsos nagyajkaim vannak, az egyik kisajkam nagyobb, mint a másik, és a nagyobb ki is lóg, de nem vészes. Barátom imádja szívogatni, harapdálni, gyûrögetni. És jó érzés nekem is. :) 20/L
Szia! Tudom hogy sablon(!), de akkor is leírom: ha tetszik egy lány akkor azért tetszik mert azért amilyen. Amúgy szerintem ez a kismell nagymell ugyanaz a kategória mintha azért szakítana velünk fiúkkal valaki hogy kicsi a péniszünk, de ez csak az én véleményem. 15/F
A kilógó kisajak szép! Szebb, mint a nem kilógó. Mellméret, meg ha nem túlságosan kicsi, akkor nem számít. Szóval a válasz: Nem!
Nem akarlak megsérteni, de Téged a gondolkodásod miatt hagynálak ott. Elég buta a kérdésed. Tippem szerint 14-16 éves lehetsz, szóval még megérhetsz, van esélyed ;) A mellméret nem számít, maximum abban, hogy egy nagy mellû nõt elõbb észreveszünk. Ha meg minden rendben van, és elõkerülnek a nemi szervek, nagyon hülyének kell lennie egy fiúnak, hogy kiábránduljon, szakítson a lánnyal. Az ilyen maximum guminõt érdemel. A rövid válaszom: nem.
Hát..valahogy igy képzelem el énis!De figyelj külön szivogatja az ajkakat vagy egyben?:D NpNg
szia én pont az ilyen puncira gerjedek és a mellméret nem lényeges.kérdés hogy jó volt-e neki veled a szex?
Én csaj vagyok és nekem is ilyen és az a tapasztalatoom ha szeret a fiú akk nem érdekli hanem élvezz! te ettõl vagy különleegesebb! Légy büszke! Sya
Nálam csak az ilyen punci a nyerõ, ha kicsik a kisajkai a csajszinak nem is kezdek vele kapcsolatot.Én mindig megkérdezem elõre, hogy mekkora, hogy senki se csalódjon késõbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!