Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak egyszer mosom meg (4 db)

Ha egy nap csak egyszer mosom meg a fogam (este), akkor hány percig sikáljam?

Legjobb válasz: Szia,ugye 1 nap 3x mossuk meg és kb. 3-4 percig kell mindenhol. Ha te csak este,akkor szerintem csak sikáld,amíg bírod.5 perc.

Szia, ugye 1 nap 3x mossuk meg és kb. 3-4 percig kell mindenhol. Ha te csak este, akkor szerintem csak sikáld, amíg bírod.5 perc.
Bármeddig sikálhatod, nem lesz elég! Biztos, hogy a környezeted (suliban, munkahelyen, család, barát/barátnõ) örül neki, hogy egész nap a szájszagodat kell szagolnia? Persze az lenne ajó, ha midnen étkezés után fogat mosnál, de ez napközben elég nehéz lenne. Legalább reggel és este ne hagyd ki! Még ha te nem is érzed a sajátodat, de borzasztó visszataszító a szájszag.
Sziasztok! Itt mindenki azt írja naponta 3x igen úgy kellene én nem hiszem el hogy TI naponta 3x megmossátok a fogatokat! Amúgy pedig a kérdésre a válasz szerintem egy 5-6 perc bõven elég...
Amennyiben valakinek "szájszaga" van, jó, ha felkeresi orvosát. A szájszag jelenléte jellemzõen fogbetegség, de egyéb "bélrendszeri" betegségek is okozhatják. Az egészésges fogazatú és "szervû" embernek nincs szájszaga. (Azaz kellemetlen szájszaga)
Mind1 a szájszag! Naponta legalább kétszer kell. én sem értettem ha este megmosom reggel minek, de muszáj mert este savak és egyebek jönnek fel a gyomorból, amely rontja a fogakat. Napi kétszer 3 perc! nemsok, mindenkinek belefér az idejébe!
Figyu! Legalább kétszer kell naponta fogat mosni. KÉTSZER!!! Plusz nem ártana fogselymezni. Az egyik hozzászólnak üzenem, hogy miért mosson fogat reggel ha tiszta a szája: Hááát a reggeli nem "piszkolja" a fogakat?? :) Én legalábbis nem hagynám ki a reggelit semmi pénzért. Szájszag: állítólag tök normális jelenség, mert éjjel azok a bacik szporodnak el a szájban, amelyek oxigén nélkül is tudnak létezni. Ezek árasztják a kellemetlen szagot állítólag.
Újabb verzió: napi 2x két percig! Különben elkoptatod a fogzománcod.Fontos, hogy körkörösen moss fogat elõször alul bentrõl kifelé haladva, majd felül szintén, a fogak rágófelületét is megmossuk.Legfontosabb az alsó fogsor belsõ oldala mert itt rakódik le a legtöbb lepedék.
de ne ész nélkül sikáld, mert kopik a fognyak
Reggel este 2-3 perc
Na, végre több infó a hajadról. A fésülködést így már megértem :)
Hát ez konkrétan az én hajamat kinyírná. Fõleg a mindennapos olajozás és a fésülködés hiánya, de NEM árultad el, hogy milyen típusú hajra végzed mindezt.
A kérdező hozzászólása: Miért nyírná ki? Száraz, göndör hajam van...
Attól függ, hogy milyen a hajad. A teával öblítés az jó és én is szoktam minden nap hajolajjal kenni. Hajvíz? Mármint minden egyes nap leöblíted valamivel? Én ezt kihagynám a helyedben. Miért nem fésülködsz? Nem zavar hogy kócos leszel egy idõ után? A heti 1x-i hajmosás jó, ha nem zsírosodik a hajad. Én heti 2x mosom, mert a 3. nap már nagyon zsíros.
"Miért nyírná ki?" Talán mert az ÉN hajam nem göndör és száraz?
A kérdező hozzászólása: Ez a hajvií, bele kell maszírozni a fejbõrbe. http://www.drogeriemarket.cz/public/dbimg/big-fe544dda-37e7-..
Köszi a linket. Én úgy tudom, hogy ez hajszesz és hajmosás után kell használni. Nekem is volt ilyenem.

Most akkor nem kapok majd egyszeri anyasági támogatást? Azt olvastam itt egy válaszban, hogy a kerületi támogatást csak akkor kapom meg, ha abba a kerület is jártam védőnőhöz, mint ahova be vagyok jelentve.

Nekem a lakcímkártyámon 12. kerület van, de most épp a 13. kerben lakunk és ide járok véd?n?höz, mert a 12.kerbe azt mondták hogy ?k nem fognak ide átjárni, miután megszületett a gyerek, úgyhogy inkább itt kezdjek el járni. De a támogatáshoz meg állítólag véd?n?i igazolás kell, ez igaz? Most akkor jelentkezzek át ide, vagy menjek el egyszer a 12.keres véd?n?höz?

Legjobb válasz: a kerületi támogatást az a kerület adja, ahol laksz, és ahová a baba is be van jelentve. Az egyszeri anyaságihoz meg kell igazolás arról, hogy 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Ha ez csak a dokitól van az is jó, ha csak a védõnõtõl van pecsét a terhesgondozásról, az is jó. Hogy a pecsételõ védõnõ a 12. vagy a 13. kerületben van, az teljesen mindegy.

a kerületi támogatást az a kerület adja, ahol laksz, és ahová a baba is be van jelentve. Az egyszeri anyaságihoz meg kell igazolás arról, hogy 4 alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Ha ez csak a dokitól van az is jó, ha csak a védõnõtõl van pecsét a terhesgondozásról, az is jó. Hogy a pecsételõ védõnõ a 12. vagy a 13. kerületben van, az teljesen mindegy.
Az elsõ és az utolsó 3 én voltam;)
Más az egyszeri anyasági és más a 11.kerületben lévõ támogatás, mert ott olvashattad a védõnõs dolgot. Egyszeri anyaságihoz az orvos általi igazolás kell majd, amit szülés után ad ki. Nemtudom, hogy a 12. vagy a 13.kerületben van e ilyen kerületi támogatás. MÁS a két dolog.
A kérdező hozzászólása: Jó-jó tudom, csak elírtam. :)
Az öregségi nyugdíj:) Jelenleg az öregségi nyugdíjminimum összege 28500.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, fõleg az utolsónak a linket! :) Vajon mennyi lesz 2011-ben ez a "teljes örökségi nyugdíj három és félszerese"?
Ja a gyerek anyakönyvi kivonata meg abban a kerületben készül el ahol a kórház van.Az ott lévõ anyakönyvi hivatal intézi.
11ker az speckó igen. A gyerek automatikusan az anya állandó lakcímére lesz bejelentve.Nem kell semmi beleegyezõ nyilatkozat, legalábbis nekem nem kellett amikor a fiamat szültem és rokonnál volt az állandóm.
A kérdező hozzászólása: Ok, tehát a 11. kerület az valami speckó dolog... értem. És akkor nekem mindent a 12.-be kell majd intéznem igaz, és ki tudja, hogy ott van-e bármi plusz kerületi támogatás. Egyébként a baba automatikusan oda lesz bejelentve, ahova az anya van? Mert az a nagyi lakása, és akkor gondolom tõle is kell valami papír, vagy tulajdoni lap, beleegyezés, vagy ilyesmi, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem értem.. írtam nekik e-mailt, azt mondták, az összeg 57ezer, dehát az nagyon más mint 28500.- nak a 3, 5 szerese... :(


Most szedem a BRUTAL MUSCLE ON-T és napi kétszer kellene fogyasztanom, reggel és edzés után. De én csak edzés után használom napi egyszer. De a hatása meg marad ha egy nap, nem kétszer hanem egyszer használom? Ugyan olyan hatása lesz?

Legjobb válasz: Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.

Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.
A tojásnak, csirkemellnek hatása van? A lényeg hogy meglegyen a 2 g/ttkg fehérje!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!