Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak egyszer (251 db)

Van annak értelme, ha egy héten egyszer egy nap nem eszek semmit csak iszom?

minden héten böjtölnék egy napot

Legjobb válasz: én viszont azt olvastam, hogy igenis van értelme, mert heti egy napot hagyjuk pihenni a szervezetet. és jót tesz neki. meg egy nap alatt nem lesz ám senkinek semmi baja. hogy vágná tönkre magát. egy nap alatt éppen kiürül talán az elõzõ napi kaja. fogyást ne várj a dologtól, de szerintem semmi bajod nem lesz tõle,és ha jól esik a közérzetednek, akkor csináld nyugodtan.de mindenképp igyál elég folyadékot. 3 liter, és mehet zöldséglé is.

én viszont azt olvastam, hogy igenis van értelme, mert heti egy napot hagyjuk pihenni a szervezetet. és jót tesz neki. meg egy nap alatt nem lesz ám senkinek semmi baja. hogy vágná tönkre magát. egy nap alatt éppen kiürül talán az elõzõ napi kaja. fogyást ne várj a dologtól, de szerintem semmi bajod nem lesz tõle, és ha jól esik a közérzetednek, akkor csináld nyugodtan.de mindenképp igyál elég folyadékot. 3 liter, és mehet zöldséglé is.
Jézusom honnan szalajtottak titeket? Méghogy pihenni kell a szervezetnek? Akkor pihensz, ha eleget alszol! A pihenés nem arra vonatkozik hogy nem eszel...FACEPALM Ne hallgass a baromságokra! Minden nap enni kell, vitamint, fehérjét, kis szénhidrátot és kis zsírtartalmú ételeket!
Nincs értelme, mert vércukor csökkenésed lehet meg egészségileg is tönkre vághatod magad így. És a szervezetednek minden nap szüksége van valamilyen tápanyagra. Ha igazán fogyókúrázni akarsz akkor javaslom hogy egyél többször keveset ezt a megoldást sokan dicsérik és sportolj is mellette valamit.
Nincs, sõt egyszer csak megelégelsz és jól bezabálsz..

Ha egy férfit egyszer már gyávaságomban finoman, , leállítottam" (pedig tetszik), akkor hogyan tudnám jelezni felé, hogy meggondoltam a dolgot, csak akkor kicsit gyorsnak találtam a tempót?

Azóta is sokat beszélünk, és érzem, hogy ő még mindig ÚGY néz rám, de már kicsit visszafogottabb lett, emiatt kicsit félek, hogy kezd lemondani rólam, és én most jöttem rá, hogy ezt nem szeretném...Lehet, hogy már túl késő? Tudnátok valamilyen tanácsot írni, hogy hogyan tudnám újra ,,meghódítani''? 20/L

Legjobb válasz: Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N

Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N
8-as velemeny.
Talán ezt mondd el neki :D Fõleg ha õ már megtette, nem hiszem, hogy õ úgy érezte akkor, hogy ezzel "megalázza" magát, neked sem kéne ezt érezni. Az, hogy vállalod az érzéseid sosem rossz dolog szerintem, azt meg nem hiszem, hogy késõ lenne. Maradjatok kettesben, esetleg hívd el valahová, fogd meg a kezét, öleld meg, ilyesmi mûködhet. Sok sikert.
Villantsál epres bugyit.
amit az elsõ kommentelõ írt fogd meg a kezét, mosolyogj rá meg ilyenek...ha sokáig húzod az idõt majd rámegy valami másik csaj!
legyél túl nyomulós, ha kell neked megteszed ha meg gyáva maradsz akkor vess magadra
A kérdező hozzászólása: Rendben, de hogyan? Tudnátok konkrét dolgokat írni? Nem akarok túl nyomulós lenni...
most neked kell gyors tempóba rá hajtanod :)
Most sztem megérdemelné, h te nyomulj, ennyi jár, pedálozz kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem hasznosítani õket:)

Mi lehet az oka annak, ha egy - csak - anyatejes baba egyszer csak nem kakil?

Kb. 6 napja nem kakil, holott eddig naponta 3-szor-4-szer is. Most vagyunk 4 hónaposak. Azóta nem megy, mióta abbahagytuk az Espumisan cseppeket - de lehet ezzel nincs összefüggésben. Én sem kajolok másként, ez sem lehet baj. Sok rostosat eszem, és rengeteget iszom.

Legjobb válasz: szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.

szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.
Pusztán a fejlõdési ugrás, illetve ennek következménye - azaz - az összes anyatejet hasznosítja a kis szervezete, beépül minden fehérje stb. Ne aggódj, ez természetes dolog. Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy kb. 8-10 nap ez, míg normális, hogy nem kakil, pont fent említett okok miatt.
Az én kislányom kb. 3 hónapos kora óta 4-5 naponta kakil, addig mindennap 1-3 kakis pelus is volt. Ha nem nyûgös, nem fáj a hasa, akkor nem kell vele foglalkozni. Csak jól hasznosul az elfogyasztott anyatej. Ebben elég kevés rost van és nagyon könnyen felszívódik. Mondom, ha mellette nincs más panasz, akkor minden rendben. Az anyatejes babáknál ez nem ritka dolog. Minden jót!
telefonon mond el az orvosnak
Azt hiszem gyorsan vidd orvoshoz.És nem sír, és nem szenved?Akár bélcsavarodása is lehet.Miért hagytad abba a cseppeket?Itasd, fõleg kamillateával.

Ha egy lány egyszer azt mondta, hogy csak barátként tekint rám abból lehet még valami több a későbbiekben?

Legjobb válasz: nemigazán - Sokkal több esélyed van egy olyannál is aki például elküld a p.cs.ba.

nemigazán - Sokkal több esélyed van egy olyannál is aki például elküld a p.cs.ba.
Nem. Egy lány csak akkor fog összejönni veled, ha külsõre tetszel neki, és ha így lenne, alapból nemcsak barátként tekintene rád.
Utolsó...haggyad máááááár, talonba tetted. Nagyon jól tudtad, hogy beléd fog esni.
A saját pl. én is mondtam, h nem tudok csak haverként tekinteni rá és ez késõbb se változott, sose biztattam!, szegény meg belém szeretett így a haverságnak is annyi lett. Ahhoz meg kellett volna fognia valami benne, de semmi! Szal csak óvatosan.
Az hülyeség hogy akkor leszel egy lánynak a barátja ha szeret veled lenni meg bír csak nem jössz be neki külsõre! Nekem a legjobb barátom lány és elmondom neked hogy mind a ketten bejövünk egymásnak csak úgy alakultak a dolgok hogy nem tudtunk összejönni és így kialakult egy mély barátság.
02-01 22:51-nak Eskü akkor még meg sem fordult a fejemben ez a lehetõség! Meg volt akkor volt pasim tudta! Azóta rég felnõttem, és nem tennék ilyet!! Épp azt szoktam mondani most lennék újra 18-22é a mostani agyammal!
Na nézzük csak :) ! Szerintem fölösleges reménykedned már bocsi de egy lánynál akkor lesz barát egy srácból ha nagyon bírja a társaságát jól elvan vele jól eltudnak dumálni egyet értenek de a lánynak nem jön be a külseje és nem érez iránta testi vonzalmat . Sajnálom de ez a dolog nem fog megváltozni soha de soha !
de nem feltétlen FRIENDZONED. Próbálkozz 3 év múlva, lehet, hogy akkor jobban nézel ki és majd be is jössz neki... :DD Van X srác aki régen bejött nekem, de már nem, de most nagyon szeretem, mint barátot, de arra gondoltam, pár év után simán összejönnék vele, mert most még olyan kis gyerekes, de késõbb ez változni fog, tehát... Másik eset. Van egy srác akinek bejövök, én meg nagyon bírom, és hát tulajdonképpen nem tudom eldönteni, hogy most bejön-e vagy sem... (gáz, tudom) Elején úgy voltam vele, hogy nem érdekel, csak barát, de most hogy alig beszélünk, és mindig más lányokkal lóg, kicsit féltékeny lettem, és újra azt akarom hogy hívjon el randizni, vagy valami ilyesmi.:D
1. vagy azt jelenti hogy nyomulj egy kicsit és bizonyíts egy kicsit te férfiállat 2. vagy semmi esélyed
Bocsánat, friendzone.
Nem akarlak lelombozni haver, de ez kemény firendzone :S
sztem nem.
Ez fõleg rajtad múlik, és azon, hogy hogy állsz hozzá, illetve mit teszel annak érdekében, hogy más kategóriába rakjon. :) 23/F
A legjobb kapcsolatok mindig barátságból születnek. Egyébként most derült ki épp, hogy az egyik barátomnak tetszem, és eddig tényleg csak barátként tekintettem rá, de mióta ezt tudom, már többször is elgondolkodtam a dologról, és lehetne belõle valami. (bár sajnos ennél bonyolultabb a dolog) De ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem mindenki változhat, és ez ugyanígy van az érzelmekkel is. (mellesleg ez a barátom külsõre egyáltalán nem jön be, csak a stílusát bírom, meg azt, hogy jókat tudunk ökörködni/beszélgetni, õgyhogy amit valaki korábban írt, hogy egy lány csak külsõ alapján ítél, az nem mindenkire igaz, csak a felszínes kis pi**ákra, akiknek más nem számít) 20L
Jegyeket bérleteket!
en ossze szarnam magamat es csak ulnek es neznem ahogy elmegy a kocsijaval kozben tocsognek a szarban o.O
Biztos nem azt, hogy gyere hozzám közelebb, engedd, hogy elérjelek téged! Egyébként ezzel a kérdéssel nõzéshez szeretnél tanácsot?? Gondolom most a külsõre gondoltál az álmaid nõje alatt... Egyébként bármit lehet mondani neki, vagy tetszik vagy nem. Van akinél elég csak telefonszámot kérni vagy mondani, van aki szerencsés és olyan helyzetbe kerül, hogy lesz alkalom a kommunikációra stb... Beszélgetni kell. De ha nincs helyzet, tudni fogja mit akarsz tõle és vagy tetszik neki vagy nem.
kérdezd meg mennyi az idõ mondd hogy otthonhagytad a mobilodat aztán azt, hogy merrefelé mész elkísérhetlek e aztán hogy van e kedved moziba jönni velem valamikor végül, hogy mi a telszámod
-Szia!Kérdezhetek valamit?-Szia!Igen.-Annyiféle jegy van itt, vonal jegy, meg szakasz jegy, melyiket kell kilyukasztanom, ha ide, meg ide megyek?-Bocs a kérdésért, de 10 éve nem ültem villamoson. Ez a múltkor történt velem, amikor szervizben volt a kocsim. Elnevetgéltem vele kicsit aztán rohantam tovább.
Te fingottál?
Én próbálkoztam már utcai ill. tömegközlekedési leszólítással. Nagyon udvariasan, könnyeden, figyelmesen, frappánsan, nem erõltetetten vagy bunkó nyomulós módon. A tapasztalat az, hogy az efféle ismerkedési módszer sikeressége 0%. A nõk egyszerûen nem szeretnek utcán, tömegközlekedési cuccon ismerkedni, még akkor is ha más alkalommal vagy más helyen szimpatikus lennél neki és órákig csevegnétek stb. Volt hogy olyat szólítottam le, aki engem is megnézett elõtte érdeklõdve, kicsit kacéran, de az õ válasza is az volt jajbocsisietekneharagudjdekösziazértaranyosvagy volt. Szóval ha nem akarsz sok felesleges nem-et hallani, meg beégni egy busznyi fültanú elõtt, akkor ne strapáld magad ezzel.
Az utolsóhoz még hozzátenném, hogy nem azért nem ismerkedünk utcán, mert annyira zárkózottak vagyunk. Hanem egy átlagos kinézetû csaj is annyi beszólást kap a bunkó állatoktól kezdve a munkásokkal, hogy kb már félünk kimenni az utcára.. A csinos vagytól elkezdve az 'alád verném'-ig.. Rohadtul megalázó tud lenni..

Ha egy antibiotikumot egyszer kell csak bevenni, de 3 napig hat, akkor meddig kell kiegészítő védekezést alkalmazni?

Kérdeztem az orvost, de össze-vissza beszélt...egyszer azt mondta, h nem is kell semmi, elég a tabi, aztán következ? másodpercben, hogy 1 napig, aztán megint, hogy nem is kell...nem nagyon volt a helyzet magaslatán szegényke:D

Legjobb válasz: OFF : Nekem ez a kérdés pont úgy hangzott mint egy matek szöveges feladat :) ON : Bocs de nemtok segíteni

OFF : Nekem ez a kérdés pont úgy hangzott mint egy matek szöveges feladat :) ON : Bocs de nemtok segíteni
A kérdező hozzászólása: ja, és felírt egy másik gyógyszert is, amit végül is nem váltottam ki, mert elõbb hátha elég az egyalkalmas (így mondta az orvos), de arra meg azt mondta, hogy csak addig kell kiegészítõ, amíg azt szedem (5 nap), ezért nem tudom, hogy most mi van...
A kérdező hozzászólása: XD
Az antibiotikumnak mi köze a fogamzásgátláshoz? A kérdés úgy hangzik mintha a témakörbõl összeszedtél volna pár szót és egy mondatba helyezted õket. Van rendes tabletta, amit rendszeresen szedsz és van a 3 napos tabletta ami onnan kapta a nevét, hogy a védekezés nélküli szex után legkésõbb 3 nappal el kell kezdeni szedni és akkor nem eshetsz teherbe. Ha pontosítasz jönnek nálam okosabbak a témában és megmondják a tutit.
A kérdező hozzászólása: Szedek fogamzásgátlót, és emellé betegség miatt kellett bevennem antibiotikumot, ami csökkenti a fogamzásgátló hatását. Így már remélem egyértelmû.
Igen érthetõ. Sztem biztos ami biztos jobb az óvatosság. Nem szabad játszani a tûzzel. Inkább 3-4 napig legalább gumi. Az a tuti, különben azon fogsz parázni, hogy mi van ha...

Ha egy hónapban egyszer látja a kisfiam a nagyszüleit, meg fogja őket ismerni később? Sajnos ők nem jönnek, csak akkor látják az unokát, ha mi visszük.

Ezek a férjem szülei. Kicsit rosszul esik, mert a boltos nénit is jobban ismeri mint ?ket. Anyukámat hetente látja, van hogy többször is jön, mindig hoz neki gyümölcsöt, játékot vagy valamit. Szerintetek anyumhoz jobban fog ragaszkodni?

Legjobb válasz: Én az anyai nagyszüleimet évente háromszor láttam.Messze laktak(360 km).Mégis jobban szerettem õket, mint az apai nagyanyámat, akit hetente, sõt a nyarakat is nála kellett sajnos töltenem.

Én az anyai nagyszüleimet évente háromszor láttam.Messze laktak(360 km).Mégis jobban szerettem õket, mint az apai nagyanyámat, akit hetente, sõt a nyarakat is nála kellett sajnos töltenem.
5-8 hónapos korukban a babák (a tieitek mekkorák?) kb 3-4 napig képesek az arcokat megismerni. Ezért sír 1 hónap után! Nálunk anyutól sírt (2 hetente jön, nem lakik messze) anyósomat kicsinek is megismerte, mert minden csütörtökön jön fürdetni, vasárnap mi megyünk át (kb 2 utcára laknak anyutól :) ) Most 11 hós.
Szia! Az én szüleim is havonta kéthavonta látják a kislányomat, de megismeri õket, már nem sír szerencsére. Anyósomékat meg elég sûrûn látja, hetente, õket jobban megszokta, de szeretni egyformán szeret mindenkit a lánykám!! Boldog gyermeknevelést kíván egy éves kislány anyukája.
Természetesen meg fogja õket ismerni késõbb, ha picit nagyobb lesz. Nekem az apám szüleivel egy városban laktunk, az anyám szülei messzebb, ritkán találkoztunk. Mégis az anyám szülei voltak a kedvenc nagyszüleim (már ha illik ilyet mondani). Természetesen pár hónapos baba még nem fogja azt sem megismerni, akit 2 hetente lát, ez késõbb alakul ki. Ne aggódj emiatt.
10 hónaposan már inkább megismeri. Az fiam 9 hónapos volt mikor látta a papáját, most 10, 5 hónapos mikor megint találkoztak és megismerte egybõl, mosolygott rá meg huncutkodott:)
Mintha csak én írtam volna. Ugyanez van nálunk is. Anyósomék 10 percnyire laknak tõlünk, de felénk se néznek, csak ha mi hívjuk õket, akkor kb havonta egyszer eljönnek. Anyukámék kb hetente látják a fiamat. Most már 10 hós a fiam, kisebb korában volt olyan, hogy anyósomat ahogy meglátta elkezdett sírni (nem ismerte meg), anyósom persze csodálkozott. Anyuékat sokkal korábban elkezdte felismerni, mosolygott rájuk, stb. Most már anyósékat is megismeri, de szerintem jobban kötõdik az én szüleimhez.
Szerintem nem sajnos. Nálunk anyósomék is és az én szüleim is elég messze laknak tõlünk (kb. 300km) és még aktív dolgozók. Õk is csak havonta tudnak jönni babázni és soha nem ismeri meg õket. :-( De csak kb. 30 percig óvakodik tõlük, néha sír is, utána viszont már ölbe vehetik, nevet rájuk, stb. De tényleg nem lehet kiszámítani. Én is jobban szerettem az anyai nagymamámat, akit évente egyszer láttam, mint az apait, akit hetente.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 6 hós a fiam!

Lányok, ti elmennétek randira egy sráccal, ha előtte csak egyszer találkoztatok? 20/F

Egyik nap, 10 órát dolgoztunk egymás mellett, (sztem) jól elvoltunk együtt, és eléggé bejön a csajszi.Felvettem facebookon, de nem vagyok híve a chatelésnek egy lánnyal, inkább személyesen szeretek beszélgetni vkivel.Ha elhívnám randira, szerintetek eljönne?Õ 21-22 év körül van.

Legjobb válasz: #2 vagyok azért mert a neten sok a ferdítés és szerintem ezt te is nagyon jól tudod... személyesen meg meglátja az arcmozgásokat, látja mikor hazudik, mikor õszinte... ezért vagyok nagyon ellene a netes ismerkedésnek, senki nem õszinte :)

#2 vagyok azért mert a neten sok a ferdítés és szerintem ezt te is nagyon jól tudod... személyesen meg meglátja az arcmozgásokat, látja mikor hazudik, mikor õszinte... ezért vagyok nagyon ellene a netes ismerkedésnek, senki nem õszinte :)
Nem tehetek róla, hogy neked még csak ilyenben volt részed. :DD Nyilván én is az élõ dolgokra szavazok elsõsorban. Nem ez ellene akartam érvelni. De ha épp nem taliznak, miért ne beszélne vele neten?
ez hülyeség #1 a netes ismerkedés csak a szexrõl szól, akárki akármit mond... komoly kapcsolat nincs benne, én csak úgy hívom "netpóráz" ugyanis itt bárki bármikor nyomon követhet... adom a kérdezõ látókörét hogy személyesen intézi el a dolgokat, régimódi de még mindig hatásos :)
Én elmennék randira olyannal is, akivel elõtte még nem találkoztam. De akkor mondjuk elõtte neten színvonalas csevejeket váltottunk. Szerintem a 21. században kicsit te is ráerõltethetnél a netes csevejre, mert sok jó sülhet ki belõle - persze csak ha jó a fogalmazókád... Amúgy meg nyilván ha bejött a srác, elmennék vele 10 óra után randira... Viszont mégjobban tetszene ha elõtte beszélgetne velem akár az undok face-en...
Szerintem próbáld meg elhívni. A társkeresõ lányok, akik neten keresnek, nincs sok idejük mindenkivel randizni, ezért válogatnak. De mivel ez a lány nem "aktív keresõ" ezért szerintem örül, hogy nem vakrandira (netes) hívod, hanem élõben akarsz vele találkozni.
persze...
nem hiszem, mert még nem is ismered... Bár mondjuk egy randin megismerhetnéd.... Szerintem egyszerûen menjetek el teázni, vagy kávézni, vagy mit tudom én ahol egy kicsit jobban megismerhetitek egymást. Sok sikert :)

Egy ló felismeri a lovasát, ha az csak egyszer lovagolt még rajta?

Tehát ha egyszer találkozik valakivel, azt már nem felejti el?

Legjobb válasz: Nem ismeri fel. Vagyis hosszú idõ után nem. Másnap még esetleg.

Nem ismeri fel. Vagyis hosszú idõ után nem. Másnap még esetleg.
Nem!
Csak akkor, ha valami nagyon csúnya dolgot mûvelt vele, magyarul iszonyúan fél tõle.
Akkor is megismerheti, ha nagyon pozitív élménye kötõdik hozzá.
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. hány alkalom után ismeri fel? :)
Attól is függ, hányan lovagolják. Egy iskolalónak, amelyen naponta 4-5 ember ül, nagyon hosszú idõbe telik, hogy emlékezzen valakire. Ahogy a Tescoban az eladó sem emlékszik mindenkire, mert ahhoz túl sok embert lát nap mint nap. Még ha valaki minden nap nála fizet, akkor is hosszú idõbe telne, míg megjegyezné az illetõt, és ahogy már írták, akkor is kell valami jellegzetes vonás vagy élmény, amely emlékezetessé teszi az illetõt: akár pozitív, akár negatív értelemben. Ha viszont csak 1-2 ember lovagol rajta, akkor hamar megjegyez. Mondjuk ha van egy ló, amelyen a gazdáján kívül csak te lovagolsz, mondjuk heti kétszer, akkor pár hét után már emlékezhet rád.
attól függ mit és mennyit
Nekem volt ilyen, hogy 1-szer ettem egy nap (tüszõs mandulagyulladás miatt, mert nem bírtam nyelni, még a folyadék is alig ment le), azt is csak azért, hogy az antibiotikum hasson amit felírtak a mandulámra. 1 hét alatt 3 kg ment le és nem jött vissza azóta sem (ez júniusban történt).
napi 1x étkezés mellé konditerem bruhhahahahahahaha bírom amikor valaki elméletben eltervez valamit, de gõõõõze nincs a dolgokról napi 1x étkezés hosszútávon hízáshoz vezet (jó tudom, te nem hiszed el, mert te szakértõ vagy a témában) plusz napi 1x étkezéssel nem bírod a konditermet. na de mindegy úgyis meglátod és úgysem fogysz ezzel a módszerrel (legalábbis tartósan nem)
"ha meghosszabbítanám egy hónapra ezt az étkezési módszert, az nem lenne jó? mennyit lehetne így fogyni 1 hónap alatt?" - Semennyit, mert úgysem bírod ki. A mentõk visznek el elõbb.
ennyi sportolás mellett csak el fogsz ájulni, ha nem eszel, és bírni sem fogod
A kérdező hozzászólása: nekem az nagyon jó lenne, mert kb.10kg feleslegem van fogok sportolni is: edzõteremben súlyzós edzés (kis súlyok, több ismétlés) + 1-1, 5 óra kardió (bicikli/futás) - ezt heti 5* és hetente kb. 3* úszni is szeretnék ha meghosszabbítanám egy hónapra ezt az étkezési módszert, az nem lenne jó? mennyit lehetne így fogyni 1 hónap alatt?
hát, nem tudom amúgy, szerintem egy hét alatt nem lehet túl sokat fogyni, max 1-3 kilót... még ha sportolnál is mellette akkor is több idõ kell hogy valami látványos eredmény legyen.
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok a visszahízós típus... múlt héten nem ettem 1 napig és még mindig tartom a súlyom
és mennyit hízik vissza a koplalás után?
A kérdező hozzászólása: vagy 30g zabpehely magvakkal, gyümölcsökkel vagy 1 szelet almatorta vagy 30g kuszkusz zöldségekkel vagy 30g hajdina csirkemellel, zöldségekkel akármi!!!!!
A kérdező hozzászólása: pl. két sonkás kifli zöldséggel vagy párolt zöldségek csirkemellel (1 tál) vagy 1 tál leves/fõzelék vagy 10db háztartási keksz+alma stb.
Nekem is volt ilyen, vagy tüszõs mandulagyulladás miatt, vagy csak azért, mert kíváncsi voltam, hogy napi 1 étkezéssel mennyit lehet fogyni! Csak kudarcba fulladt, mivel utána a sav kimarta a gyomrom, és rettentõen fájt, ráadásul reggelente szédültem a megfelelõ táplálék hiányában.. Szóval inkább reggel egyél, ne sokat, de akkor is! Egyél délben, de utána már csak másnap reggel! Szerintem ez így nem rossz.. és nem olyan önpusztító, mint a napi 1 evés, sõt még a vitaminhiány miatt /ami a napi egy étkezéssel bekövetkezhet/ a hajad mennyisége sem fog csökkenni! Remélem tudtam segíteni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!