Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak a (5638 db)

Felszínes, túlságosan sokat ad mások véleményére, nem bízik önmagában.
Szerintem viszont okos, mert próbál minél változatosabb lenni az öltözködés terén. És nem hinném, hogy azért csinálja, hogy azt mondják hogy sok van neki.
Egy ilyen lányt ismertem, na õ elég beképzelt volt. Folyton csak a divatról, és a ruhákról beszélt... na meg magáról, ami talán a legnagyobb gondja lehetett. Mit vegyen fel nap, mint nap... Õ folyton a tesója ruháiba illegett-billegett, mert a testvére már dolgozott, és volt pénze ruhákat ruhákra halmozni, bár értelmét nem láttam a tömérdek méregdrága holmijának, amik nem is voltak túl tartósak, na ennyit errõl.... Gondolom nem mindenki ilyen, ez csak egy eset a sok közül. :)
Nekem a volt osztálytársnõim folyamatosan cserélgették a ruháikat, akinek volt kisebb/nagyobb lány tesója, azzal is. Nekem nem volt tesóm, a barátnõim pedig más stílusban öltözködtek, mint én, így kimaradtam belõle. Én max. anyum ruháit vittem el néha. Az viszont nem volt rossz, amikor úgy éreztem, hogy a szekrényemben nem találok olyat, amihez épp kedvem lett volna, így átmentem hozzá :D Szóval szerintem családon belül, ha a testvéreknek nincs ezzel gondjuk, és alkalmanként barátnõk közt, teljesen rendben van. Persze ne állandóan, és ne azért, hogy mások azt higgyék rengeteg ruhája van.

Ha egy csak a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?

Legjobb válasz: Ha egy csaj a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?

A kérdező hozzászólása: Ha egy csaj a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?
1.Érdekelte, h bejön e neked, tetszett neki, h bámulod. 2.Szimpatikus vagy neki, vagy lehet több is van.
Vagy csak minél elõbb le akar fektetni.
Hazudnak persze, ugyanígy jártam én is egy sráccal. Kb szerelmet vallott én meg elhittem hogy oda van értem közben meg sehol semmi. Hazudozók.
A kérdező hozzászólása: azóta nem keresett a pasi csajok, ne higyjétek el a pasik egy szavát sem, mert mind hazudik kivétel nélkül
A kérdező hozzászólása: úgy kezdte ha nem akarok komoly kapcsolatot akkor ne is találkozzunk
szerintem le akar fektetni ha mar az elején ilyen komoly dolgokat ígérget h gyerekek meg nagy családi kertes ház :D
De ha már valakit le akar fektetni, akkor csak olyat akar, aki bejön neki. Logikus h egy bányarémmel nem fekszenek össze:D
A kérdező hozzászólása: amúgy meg családot akar, feleséget meg gyerekeket)
A kérdező hozzászólása: hát nem nyálas, és nem is nyáladzik semmit....talizunk....de nem nyáladzik, ez a mondata volt eddig a "legnyálasabb"..szóval tényleg nem dumálgat mindenfélét a "cél" érdekében) köszönöm a válaszokat
Nem tudom, én ilyet biztos, hogy nem mondanék senkinek, még ha igaz lenne, akkor se. A "szerelem elsõ látásra" érzés szerintem nagyon megtévesztõ. Egy hét múlva majd azt fogja mondani, "ja, hát, bocs, szerelem volt elsõ látásra, de már elmúlt"...
de igen, mondja, pláne ha le akar fektetni, akkor a csillagos eget is lehazudja, és nagyon szépen tud nézni olyankor. Persze vannak kivételek, és respect nekik!!
De gyerekek! Miért lenne kamu?:D Ok nélkül nem mondja h bejön neki. -.-" 10:09-es.
vagy nagyon érzelmes és nyálas figura, vagy nagyon nagy kamugép. ezt csak te tudod eldönteni, mert te ismered. Nézed az így jártam anyátokkalt-? Na õk pár részben pont ezt a kérdést feszegették, és egyaránt volt példa mind a két figurára. Ted Mosby, és Barney Stinson.
Nyilván nem akarná lefektetni, ha "nem jönne be" neki ;)
Sztm tényleg bejössz neki, de az elsõ válaszolónak igaza van valamennyire. De sztm egy pasi, csak úúgy nem mondja egy csajnak h "bejössz". Ha egy csaj nem tetszik nekik akk ... keresnek másikat:) Szóval, igen lehet h elindult benne valami..
Amit az elsõ mond, van benne vmi..
nekem nem vallott szerelmet, de egy éve vagyunk eggyütt, sõt semmit semmondott csak hogy jo vagyok, meg szép , ennyi.


Szerintetek nagyon nehéz barátnőt szerezni egy csúnya, sovány, nem magas fiúnak, ha ő csak a vékony vagy normális súlyú lányokhoz tud vonzódni?

Sokan mondják, hogy a kövér csajoknál lenne sok esélyem, de nem tudok hozzájuk vonzódni valamiért. Tényleg csak nekik kellene a fajtám?

Legjobb válasz: Csak annyira, mint egy kövér, hájas, csúnya lánynak, ha a jó alakú pasikhoz vonzódik.

Csak annyira, mint egy kövér, hájas, csúnya lánynak, ha a jó alakú pasikhoz vonzódik.
De király vagy, hogy ocsmány létedre egy rohdtul nem hozzád illõ lány után vágysz....szállj le a földre csávó
A kérdező hozzászólása: Azért lennék bukó, mert nem vonzódm a kövér lányokhoz?! Ez nekem új, érdekes, ti csajok csúfolhatjátok a fiúkat kedvetekre vagy alázhatjátok meg, aki bepróbálkozik nálatok, de nem az esetetek. Ti akkor mik vagytok?!
Öreg, az alacsonyság , értsd <175 cm az eleve kizáró ok.. sajnos így van ez 25/f/170cm
A kérdező hozzászólása: 15-ös, tapasztaltam, hogy rühellik a fajtánkat. Nyílván nem is itt kérdeznék, ha kellenék a lányoknak a külsõm ellenére is. Azon viszont nagyot röhögtem, k hogy a csajok gerjednek a dagadt, mackós állatokra. Elég gáz ízlésetek van. :D
A soványság ellen tudsz tenni, a csúnyaság az adott de azzal is lehet mit kezdeni bizonyos határok között. Legyél magadra igényes aztán akkor jobb partikat foghatsz ki.
Figyelj. Csak keresgess az oldalon. Nem egyszer találkoztam olyan kérdéssel, ahol a 158 cm-es törpikének 185cm-s pasik kellettek. Jó legyen egy ilyen, de tömegesen?!.. Az utcán is ezt látom, a tõlem 10cm-rel alacsonyabb lányok/nõknek majdnem mindegyike ilyen 180-190cm-es férfiakkal flangál.. És még õk mondják, h nem számít a magasság... persze.
Jó, ronda vagy ez egy dolog. Ahogy itt lejön, bunkó és rosszindulatú is. A kérdésedbõl úgy néz ki élhetetlen, tehetetlen is. Akkor mégis mi az a tulajdonságod, amivel meg akarsz hódítani egy vékony, helyes lányt? A "nekem ilyen barátnõ KELL" nem elég ám.
12-es vagyok és igen továbbra is bunkónak tartalak. Ha valóban annyira ronda lennél tudhatnád "hol a helyed". A külsõ nem minden. Nem(csak) aszerint kell párt választani. Lehet neked sovány csajod de lehet hogy soha sem fogja neked megadni azt a szeretet amire vágysz (nem mintha megérdemelnéd) És igen nagy elvárás egy kövérnek a változás. Tudod te mennyire szar egy endomorf (lassú anyagcsere, gyorssabban növekvõ zsírréteg stb.)testalkattal élni? Egész életében be kell tartania egy hülye diétát és ha pl. ünnepség akármi által kiesik akkor naponta órákat edzeni hogy ne rakódjon le, mások szeme láttára kedvükre zabálnak anélkül hogy aggodniuk kelljen. Eltod képzelni hogy ehhez mennyi energia és önuralom kell és mindez csak azért hogy ilyen Te-félék-nek megfeleljen?
De feltudnám képelni az ilyen bunkó parasztokat mint te. Semmilyen lányt sem érdemelsz még a kövéreket sem.
"A nõknek nem feltétlenül hátrány, ha egy pasi testesebb. Én is szeretem a pocakos férfiakat" hát persze ha bankszámlája is testesebb
" bár dagadt disznó volt, mégis alacsonyabb a modelalkatú csajtól" A nõknek nem feltétlenül hátrány, ha egy pasi testesebb. Én is szeretem a pocakos férfiakat. A sovány csúnyább. Nagyon sok nõ kb. olyan gusztustalannak látja a nagyon sovány, nagyon alacsony pasikat, mint a pasik nagy része a nagyon kövér nõket. Hogy értsd.
A kérdező hozzászólása: Akkor minek jár minden jó csaj egy undorító, guszztustalan sráccal?! Nem egy ilyet láttam már, sõt olyat is legutóbb, hogy a csávó, bár dagadt disznó volt, mégis alacsonyabb a modelalkatú csajtól. Jó, nekem nem vonzóak a kövér emberek, szerintem ez nem nagy elvásár, nem úgy, mint amit mások várnak, hogy legyen tökélets nagy melle meg segge a csajnak és legyen tökély, Szerintem nehogy már nekem ne lehessen csak annyi kérésem, hogy ne legyen egy igénytelen kövér disznó a csajom.
egyátalán nem lesz nehéz...vagyis ez tõlled függ! Én például most egyátalán nem akarok csajozni ( pedig van aki tetszik, és van akinek én tetszem)...szóval a hozzáállástól is függ
Hát igen nehéz lesz. Sok csajnak nem kell ilyen pasi, pl nekem sem.
Ha nem minõsítenéd le magad ennyire, és helyénlenne az önbecsülésed az már félsiker lenne. A másik fele meg már adja magát, ha megvannak a belsõ értékeid :) ) !! :D:D
a csúnya az relatív... inkább a sovánnyal van baj, ugyanis a legtöbb lányt (köztük engem is) feszélyez, ha nehezebb a srácnál (ha meg a srác mindig megnyugtatja, elöbb-utóbb elhízik) de ezen ugye tudsz segíteni :D
nincs csúnya ember, csak önbizalom hiányos
Óóóó pont ismerek egy ilyen srácot :) 170 cm 60 kiló ronda, ultragyökér sõt még büdös is... Mégis lenyúlta a kiszemeltemet... XD

Ha egy vonat a menetrend szerint csak másodosztályú kocsikkal közlekedik, de mégis besoroznak egy elsőosztályút. Akkor másodosztályú jeggyel az első osztályra is lehet ülni?

Legjobb válasz: Igen, ilyenkor másodosztályúként közlekedik az 1. osztályú kocsi. A Desirókon ez rendszeres pl., bár ott nem egész kocsiról van szó, hanem csak egy kis kocsiszakaszról.

Igen, ilyenkor másodosztályúként közlekedik az 1. osztályú kocsi. A Desirókon ez rendszeres pl., bár ott nem egész kocsiról van szó, hanem csak egy kis kocsiszakaszról.

Szerintetek, ha csak buszkesegbol visszautasitottam az exem bartasagat, akkor komolyan vegyem ha egyik naprol a masikra eltunik?

Azt mondtam neki, hogy nem tudok a baratja lenni, mert persze szeretem meg en ot es ugy erzem, hogy atvert engem nagyon a kapcsolatunk folyaman. 32 L

Legjobb válasz: Ha átvert akkor ezt érdemli..ha nem akor meg lehettek jóba

Ha átvert akkor ezt érdemli..ha nem akor meg lehettek jóba
A kérdező hozzászólása: hatarozottan atvert csak o nem ugy fogja fel mert jatszodott az erzeseimmel meg ha neki csitultak is

Ha egy egyetemre a ponthatárt éppenhogy elérem, akkor nehezebb bent maradni? Vagy utána már nem számítanak a pontok, csak hogy bekerültem?

Attól tartok, hogy ha a pontjaim a ponthatár fölött lesznek, de mégis kiesek az egyetemr?l, mert másoknak több pontja van. Ha teljesítem a megszabott dolgokat akkor bent maradhatok?

Legjobb válasz: Ha már bejutottál, ne agyalj ilyesmin. Minden csak tõled függ, hogy bent is maradsz-e. Egy nálad jóval több pontot elért ember is simán kibukhat.

Ha már bejutottál, ne agyalj ilyesmin. Minden csak tõled függ, hogy bent is maradsz-e. Egy nálad jóval több pontot elért ember is simán kibukhat.
utána már nem számítanak a pontok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Még van egy évem, eddig nem foglalkoztam vele, de most hogy egy kicsit jobban beleástam magam, rámtörtek a félelmek, hogy mi lesz... De majdcsak jólesz:D
Én majdnem lecsúsztam a felvételin az egyetemen, ahová menni szeretem volna és mostanra évfolyam elsõ lettem, minden attól függ, hogy tanulsz vagy sem:)
Elõzõ vagyok, bocsánat a nyelvtan hibák miatt:$

Mit tegyek, ha egyre hosszabbak a ciklusaim és nyákos folyást is csak ritkán, egy-egy órácskára érzek?

Babát szeretnénk. :)

Legjobb válasz: Miért nem próbálod ki az ovu tesztet? Ha rendszertelenek a ciklusaid, akkor nagyon nehéz belõni az ovu idejét. A nyákomat én is csak rövid idejig érzem. Hajnalban reped meg állítólag, nekem mégis este 10 órakor volt tojásfehérje állagú. Különben sem biztos, hogy félidõben van.

Miért nem próbálod ki az ovu tesztet? Ha rendszertelenek a ciklusaid, akkor nagyon nehéz belõni az ovu idejét. A nyákomat én is csak rövid idejig érzem. Hajnalban reped meg állítólag, nekem mégis este 10 órakor volt tojásfehérje állagú. Különben sem biztos, hogy félidõben van.
Szerintem menj el egy jó nõgyógyászhoz és vizsgáltasd ki magad. UH-ból, vérvételbõl sok minden kiderül. Nálam pl nem voltak rendben a hormonszintek, elõbb azokat kellett megfelelõ szintre hozni. A doki szerint próblkozhattunk volna így is eredménytelenül, de így megspóroltuk magunknak azt az idõt.
Jo az SSD es meg 3 ev garanciat is adnak! Megeri megvenni!!!
A kérdező hozzászólása: köszi mert néztem h sima hdd winyó 1terabájt 17000ft és rájöttem nem kell nekem aniy mert csak wowozok meg lolozok semi más nem érdekel meg érdekelt soha, és 120giga elég siman fõleg h jó netem van letölrök 1 fil 5perc aztan letörlöm szal elég ennyi hely és azt hallotam h nagyon gyors lesz a gép tõle mit gondolsz??
Vedd meg nyugodtam az SSD és nagyon hasznos dolog, a legrégibb, csigalassú gépekbõl is álomsebességet varázsol elõ. Kb 20mp a bekapcsolás, nincs töltögetés, azonnal megnyílnak a rátelepített programok, nem melegszik és hangtalan.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem tudod a STREAM jobb lesz tõle?
attól függ mit írt:)
Igen :-)
velem ezt jatszotta el 2-3 hetig utana kozolte velem hogy mi nem is illunk ossze es hogy nem kivancsi ram. ennyit az ilyen dolgokrol. termeszetesen ez a valaki remelhetoleg nem ilyen
Akár az is lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!