Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak 1 színt (2 db)

Ha egy állat csak 1 színt (pl zöld) lát, akkor színvak, vagy nem?

Egyrészr?l lát egy színt, tehát nem vak rá, de mivel csak 1 színt lát, ezért nem tud különbséget tenni a színek között, tehát mégis csak színvak, maximum a fekete-fehéret és a zöldet tudja megkülönböztetni.

Legjobb válasz: Színvak De olyan nincs hogy csak egy színt lát mert akkor vak lenne. Minden állat minimum 2 színben lát. A fekete-fehér sem egy színbõl áll.Mert ott vannak benne az árnyalatai is pl:a szürke.

Színvak De olyan nincs hogy csak egy színt lát mert akkor vak lenne. Minden állat minimum 2 színben lát. A fekete-fehér sem egy színbõl áll.Mert ott vannak benne az árnyalatai is pl:a szürke.
Tulajdonképpen színvak, de csak úgy "félig".
Gondolom fekete-fehér, meg egy szín. Mint a régi, újraszínezett Zorro.
Ez melyik állat?
A kérdező hozzászólása: Delfin, de asszem a vizilónak is csak 1 féle csap található a szemében, meg még kitudja minek. A második válaszolónak: ha nem tudsz válaszolni, akkor talán nem kéne kötözködni, pléne ha nem is értesz hozz. A szemnek a fekete a a fény hiányát jelenti, nem külön színt; továbba a fehéret, mint fényt értette, de akkor a kedvedért így mondom: fény-fény hiánya. Ez önmagában nem szín, tehát igenis van olyan, hogy egy állat csak egy színt lát, pontosabban csak egyféle tipusú csap van a szemében, ami ugye egy adott hullámhosszú fény (azaz szín) érzékeléséért felelõs...

Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!