Találatok a következő kifejezésre: Ha egy csak (8623 db)

Ha egy csak a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?

Legjobb válasz: Ha egy csaj a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?

A kérdező hozzászólása: Ha egy csaj a szeme sarkából figyel, de közbe mást hallgat mert valaki beszél hozzá, akkor miért engem figyelt?
1.Érdekelte, h bejön e neked, tetszett neki, h bámulod. 2.Szimpatikus vagy neki, vagy lehet több is van.
Felszínes, túlságosan sokat ad mások véleményére, nem bízik önmagában.
Szerintem viszont okos, mert próbál minél változatosabb lenni az öltözködés terén. És nem hinném, hogy azért csinálja, hogy azt mondják hogy sok van neki.
Egy ilyen lányt ismertem, na õ elég beképzelt volt. Folyton csak a divatról, és a ruhákról beszélt... na meg magáról, ami talán a legnagyobb gondja lehetett. Mit vegyen fel nap, mint nap... Õ folyton a tesója ruháiba illegett-billegett, mert a testvére már dolgozott, és volt pénze ruhákat ruhákra halmozni, bár értelmét nem láttam a tömérdek méregdrága holmijának, amik nem is voltak túl tartósak, na ennyit errõl.... Gondolom nem mindenki ilyen, ez csak egy eset a sok közül. :)
Nekem a volt osztálytársnõim folyamatosan cserélgették a ruháikat, akinek volt kisebb/nagyobb lány tesója, azzal is. Nekem nem volt tesóm, a barátnõim pedig más stílusban öltözködtek, mint én, így kimaradtam belõle. Én max. anyum ruháit vittem el néha. Az viszont nem volt rossz, amikor úgy éreztem, hogy a szekrényemben nem találok olyat, amihez épp kedvem lett volna, így átmentem hozzá :D Szóval szerintem családon belül, ha a testvéreknek nincs ezzel gondjuk, és alkalmanként barátnõk közt, teljesen rendben van. Persze ne állandóan, és ne azért, hogy mások azt higgyék rengeteg ruhája van.

Mi lehet az oka annak, ha egy - csak - anyatejes baba egyszer csak nem kakil?

Kb. 6 napja nem kakil, holott eddig naponta 3-szor-4-szer is. Most vagyunk 4 hónaposak. Azóta nem megy, mióta abbahagytuk az Espumisan cseppeket - de lehet ezzel nincs összefüggésben. Én sem kajolok másként, ez sem lehet baj. Sok rostosat eszem, és rengeteget iszom.

Legjobb válasz: szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.

szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.
Pusztán a fejlõdési ugrás, illetve ennek következménye - azaz - az összes anyatejet hasznosítja a kis szervezete, beépül minden fehérje stb. Ne aggódj, ez természetes dolog. Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy kb. 8-10 nap ez, míg normális, hogy nem kakil, pont fent említett okok miatt.
Az én kislányom kb. 3 hónapos kora óta 4-5 naponta kakil, addig mindennap 1-3 kakis pelus is volt. Ha nem nyûgös, nem fáj a hasa, akkor nem kell vele foglalkozni. Csak jól hasznosul az elfogyasztott anyatej. Ebben elég kevés rost van és nagyon könnyen felszívódik. Mondom, ha mellette nincs más panasz, akkor minden rendben. Az anyatejes babáknál ez nem ritka dolog. Minden jót!
telefonon mond el az orvosnak
Azt hiszem gyorsan vidd orvoshoz.És nem sír, és nem szenved?Akár bélcsavarodása is lehet.Miért hagytad abba a cseppeket?Itasd, fõleg kamillateával.

Ha egy "csak rendelésre" elérhető számítógép alkatrészet szeretnék venni, kb. hány nap alatt hozzák el?

Legjobb válasz: 2+1+ amíg az üzletbe megérkezik. Komolyan ennyire egyszerû vagy, hogy inkább felteszed itt úgy a kérdést, hogy azt sem írod meg, hogy magyar, online, vagy külföldi cégrõl van szó, ahelyett, hogy írnál egy levelet az üzletnek?

2+1+ amíg az üzletbe megérkezik. Komolyan ennyire egyszerû vagy, hogy inkább felteszed itt úgy a kérdést, hogy azt sem írod meg, hogy magyar, online, vagy külföldi cégrõl van szó, ahelyett, hogy írnál egy levelet az üzletnek?
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszi :)

Milyen banknál érdemes folyószámlát nyitnom, és kártyát igényelnem, ha egyedül csak arra akarom használni ezt, mert muszáj, mert ide kapom a fizetésem?

Én nem akarok átutalni erről sehova, sem kölcsönt felvenni, tehát semmi mást nem akarok, mint amikor megérkezik a fizetésem azt felvenni. A legolcsóbb megoldást szeretném választani, melyik bankot ajánlják a sok közül, ezekkel a feltételekkel, illetve milyen kártyát? Én soha nem nyitottam számlát, semmilyen ismeretem erről nincs.

Legjobb válasz: Ha budapesti vagy, akkor a Gránit Bsnk-ot.

Ha budapesti vagy, akkor a Gránit Bsnk-ot.

Szerintetek az előny ha egy csak jól szopik és jó az ágyban?

én nem k**va. Helyes csaj.

Legjobb válasz: Hát ha ezért jössz vele össze akkor meg is érdemled...

Hát ha ezért jössz vele össze akkor meg is érdemled...
Gondolom nem hátrány.. de azért ne gyere össze vele..
Persze, hogy elõny. Álszent dolog lenne azt mondani, hogy nem.
igen. toljad minden este.
Az ismerkedésnél nem elõny, hacsak nem szopással mutatkozik be. Kapcsolatban igen, de addig el is kell jutnia.
Elõny, ha mással nem csinálja, csak veled! Persze a gyakorlatot valahol meg kellett szereznie. Viszont ezt ne olvasd a fejére, mert csak az számít, mi történt azóta, mióta együtt vagytok. Ne foglalkozzatok egymás elõéletével és akkor minden oké lesz! Adjad neki amikor csak teheted!

Egy internetes játékban ha két felhasználóm van és az egyiket csak az egyik gépről a másikat csak a másik gépről viszem akkor a rendszer nem észleli, hogy két ip mindig ugyanarról az előfizetésről lép be?

Legjobb válasz: De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)

De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)
A kérdező hozzászólása: akkor a laptomról segíthetem a gépen lévõ felhasználót és nem szûri ki

Miért van az, hogy ha egy férfi csak szexelni akar a nővel akkor az tök normálisnak veszik, de ha a nő akar csak szexet akkor már rögtön ribanc lesz?

Legjobb válasz: Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.

Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.
Mert az emberek retardáltak, nem tûnt még fel?
Azért, mert a pasik egóját b*ssza az, ha õ csak egy fütyi a nõ szemében.
Én nem veszem tök normálisnak, ha a férfi csak szexet akar és fordítva se, mert ez kihasználás kategória. Le lehet pontozni.
Ilyen a mai világ.
Igen, ezt meg kell szokni.
Én pl. becsülöm és tisztelem azt a nõt aki be meri vallani, hogy épp csak szex kell. A nagy kérdés, hogy hol vannak ilyen nõk?:)
Én mindkettõt megvetem, de am ha 1 nõ nem akarja h leribancozzák akk nem terpeszt mindenkinek, vagy nem híreszteli. Meg is van oldva.
sztem az a kihasználás, ha hazudozik, hogy így meg úgy szeret, közbe csak dugni akar
Most gondolj csak bele. Ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy jó kulcs nem igaz?! De ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, akkor az pedig egy szar zár ugye?

Korai hogy ha egy hatodikos (12/L) sminkeli magát? Már mint korai lenne, hogy ha csak szájfénnyel meg szempillaspirállal sminkelném magam?

Legjobb válasz: Ennyit szerintem használhatsz, én megengedném, de ne mindennap!:) A szájfényt mondjuk csak ünnepekkor, vagy amikor olyan kedved van.A szempillaspirállal is vigyázz, mert én azt hallottam, hogy roncsolja a pillákat és kihullhatnak. Azért túlzásba ne vidd, mert a kevesebb néha több!:) Egy darabig még csak ennyit használj szerintem, késõbb, már ha tényleg öregedni fogsz akkor használj egy kis szemceruzát, stb.:) Azért kipróbálhatod nyugodtan, csak megtapasztalni, hogy milyen, de utcára szerintem még ne menj vele, koravénnek néznél ki. Szép napot!:)

Ennyit szerintem használhatsz, én megengedném, de ne mindennap!:) A szájfényt mondjuk csak ünnepekkor, vagy amikor olyan kedved van.A szempillaspirállal is vigyázz, mert én azt hallottam, hogy roncsolja a pillákat és kihullhatnak. Azért túlzásba ne vidd, mert a kevesebb néha több!:) Egy darabig még csak ennyit használj szerintem, késõbb, már ha tényleg öregedni fogsz akkor használj egy kis szemceruzát, stb.:) Azért kipróbálhatod nyugodtan, csak megtapasztalni, hogy milyen, de utcára szerintem még ne menj vele, koravénnek néznél ki. Szép napot!:)
http://m.cdn.blog.hu/iq/iqlight/image/2012/03.16/iq%20%282%2.. Ez egy olyan kép, amin röhögni szoktak. Szerinted...?
12 évesen azt sem tudtam, hogy mi az a smink.
Korai bizony! 12 évesen még teljesen felesleges, viszont elég gáz az utcára.
szerintem nem :)
jajj istenem!Nem hazsnos válaszokat adtatok!Biztos ilyen 16 évesek válaszoltak.Én 13 vagyok és én már 11 éves korom óta sminkelem magam.Vagyis matt rúzs, szájfény, spirál, korrektor..:) és te is nyugodtan.) Azonban a mi korosztályunk se menõzésbõl kezdett el sminkelni, hanem mert azt mondták csúnyák, és önérzetbõl:) Szóval nyugodtan :)
szia elöttem szóló, én voltam akinek azt a 19 éves dolgot mondtad:) Szerintem nincs korhoz kötve a szempillaspirál, se a labellók, korrektor:) Nekem szükségem volt rájuk mert patis voltam, és repedezve volt a szám:) És ez egyáltalán nem sok:)
labelló és szájfény nem ugyanaz...
A kérdező hozzászólása: és az csúnya, ha csak alul van szemceruza? /nem akarok, csak néha próbálgatom itthon:$/
nem mondanám, hogy csúnya, de nem mindenkinek áll jó, és ráadásul elég nehéz tényleg szépen megcsinálni
Szerintem nem gáz. Ha halványan kifested a körmöd az se gond. Nálunk az osztályba/iskolába 13 éves lányok festik a hajukat, melír, és ombre.. Valaki meg fullba. Aztán mûköröm, kint a pi****uk meg a csö***ük. És magassarkúba járnak. 13-14 évesen. Ja és 2 kb simnk rajtuk. Szóval a 12 éves kategóriába lazán belefér: halványan a körmöd kifesteni mondjuk átlátszóval, vagy halvácsn rózsaszínnel, pder az arcodra, pici szempillaspirál, és szájfény és vasalhatod a hajadvagy gönörítheted. szerintem 12 évesen a mai világba ez az alap... Aztán 14-15 évesen szemhéj, és haladhatsz felfelé:) ) ne halgass rjáuk, õskorban élnek, és még az õ világukba a felnõttek sem sminkelték magukatxDDDD ha egy belevaló csaj vagy felvállalod a sminket, nyilván nem kell úgy kinézni int egy r/banc, de etõl fggetlenül amikot felsoroltam azokat már tehetsz magadra;))) hajrá
nyugi egyáltalán nem vagy elkésve vele, sõt várhatsz is még néhány évet... akik meg 5.-ben már agyonsminkelik magukat, háát nézd meg õket, hogy mi lesz velük mondjuk érettségikor! öregebbnek fognak kinézni mint a saját anyjuk.. visszatérve rád: szerintem simán hétköznap nem kell, semmi, csak ünnepekkkor, vagy ha valamiért különleges napod van ;) 16/L
Én 12 éves vagyok és matt szájfényt meg pici csillámport használok.Volt olyan osztálytársam aki ötödikbaen mûkörömmel meg szemtussal járkált sztem az a sok de egy pici csak nem lehet baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Majd még meglátjuk, fõleg anyukám véleménye számít :/
Szerintem is korai még én 16 vagyok és még csak most kezdtem el sminkelni magam..mondjuk nekem sajnos nagyon rossz bõröm volt kisebb koromba teli voltam patikkal meg miteszerekkel és hegekkel szóval nekem nem is szabadott:/
Ó ezek a mai fiatalok, pedig én is csak 22 vagyok. :D Akkor egyezzünk meg az általános nyolcadikban szempillaspirál ügyileg, na? ;D
A kérdező hozzászólása: Gimi?! :) Már általánosban nyolcadik osztályban ritka ha valaki NEM sminkeli magát. Már mint az én sulimban. A válaszokat köszönöm.:D
Szerintem szájfény simán mehet, de szempillaspirált inkább csak gimiben. :)
A kérdező hozzászólása: azért nem vagyok emo..:D meg barna a hajam ;) igazából szemceruzát nem is tudok használni :$ remeg a kezem.xd meg a sulinkba is van olyan lány aki velem egy korú és mûköröm meg kifestett szemöldök stb..:) én csak szempillaspirált használnék!
Elõttem szólónál a pont:) Nem azt kell nézni mi hány évesek vagyunk, hanem azt, hogy a korosztály milyen. Nagyon sokan fullra kifestik magukat, hajfestés, mûköröm minden ilyen. Ezek a hülyeségek. Amit te mondasz egészen elég, és jól mutatós, a szemhangsúly mindig jó :)

Ha egy fiú sokáig szűz, akkor miért feltételezik, hogy csak mert nem találta meg az igazit?

Mintha saját elhatározásából lenne az. Szerintem az esetek 90%-ában arról van szó, hogy a fiú olyannyira ronda vagy félénk, hogy senkinek se kell. Ha valaki nekem olyat mond, hogy "majd megtalálod az igazit", vagy "el?bb-utóbb mindenkinek lesz valakije" eléggé ki tudnak hozni a sodromból.

Legjobb válasz: -én is olyan vagyok aki egy komoly kapcsolatot szeretne .... de mikor beérném csak szexel is bárcsak az lenne de sajnos még arra se kellek :(...... de van mikor csak arra vagyok , hogy kicsit összebújva a fotelben megnézhessek egy filmet egy lánnyal vagy legalább szép séta hol átkarolhatom vagy csak simán fognám a kezét és úgy sétálhatnánk...... -23f vagyok még csók sem volt sem egy randi csak olyan találka hol elõre kijelentették jó de ne értsem félre csak baráti talira jön és nem többre......

-én is olyan vagyok aki egy komoly kapcsolatot szeretne .... de mikor beérném csak szexel is bárcsak az lenne de sajnos még arra se kellek :(...... de van mikor csak arra vagyok , hogy kicsit összebújva a fotelben megnézhessek egy filmet egy lánnyal vagy legalább szép séta hol átkarolhatom vagy csak simán fognám a kezét és úgy sétálhatnánk...... -23f vagyok még csók sem volt sem egy randi csak olyan találka hol elõre kijelentették jó de ne értsem félre csak baráti talira jön és nem többre......
Sztem inkább azért, mert ronda. Ronda fiú a ronda lányoknak se kell, tapasztalat.
Igenis van olyan, hogy az igazit várja! Az én párom 20 felett vesztette el a szüzességét velem, a szerelmével. És nem azért, mert csúnya lenne, mert nagyon jóképû férfi. Számtalan lehetõsége lett volna rá, és volt, hogy a célegyenesben gondolta meg magát, mert nem tudta megtenni olyannal, akihez nem kötõdött érzelmileg. Mikor szerelmes lett belém, akkor érezte elõször, hogy velem meg tudja tenni, mert szeret. Azóta is együtt vagyunk, több, mint 4 éve. Szóval attól még, hogy ti nem hallottatok egy ilyen esetrõl sem, attól még létezik. Vannak olyan érzelmes férfiak, akik szerelembõl tudják csak megtenni.
Ronda szot kerlek ne hasznaljatok, mert nincs olyan! Inkabb a nem joeputhasznaljatok. Mert van akinek nem esik tul jol.
Ez inkább a lányokra igaz. De az képtelenség, hogy a lányok jobban néznék a külsõt. Maximum a fiúk szerényebb adottságú lánnyal is beérik, de akkor is jobban számít az. A lányok pedig válogatósak. De az az érzésem, hogy fiúból sokkal több nyomi van a világon, és õk már berendezkedtek erre. Szóval, a válasz, hogy elsõre nem is ezt feltételezik! A mai közgondolkodás szerint a már kb. eminensnek számít az igazit váró fiú. (különben sem "várni" kell :P) 24/f/szûz
Amúgy nem elég kevesen nézik a külsõt, nálam is a külsõ csak másodlagos, és ezzel nem csak én vagyok így szerintem! Elsõdleges szempont a belsõ érték, és ha valaki bunkó vagy bármilyen negatív tulajdonsággal bír azokat természetes, hogy mindenki megpróbálja elkerülni.
A kérdező hozzászólása: 8:47, akkor a párod a maradék 10%
A nok sokkal inkabb nezik a kulsot mint a ferfiak, ez teny. Nem feltetelezik. Csak udvariassagbol ezt mondjak es nem azt hogy bunronda vagy ides fiam.
Ahogy írjátok. Aki nem néz ki jól annak alig van esélye a lányoknál. Én is tapasztaltam sajnos :(
Továbbá családi háttér, erõs vallási értékek, félelem a felelõsségtõl?
Bocsi elirtam, ~nem jokepu
Hát magamból kiindúlva de amugy is . Nincs olyan hogy egy srác azért marad szüz mert várja az igazit. jólmondod azért van ez mert félénk vagy ronda. DE inkább félénk mert ha ronda akkor is talál magának olyan partnert akinek ez teccik mert a lány se túl szép.
Utolsó, márpedig a lányok sokkal inkább a külsõre mennek. Csak nézz szét, hány ronda lányt látsz jóképû fiúval, és hány szép lányt ronda fiúval!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!