Találatok a következő kifejezésre: Ha egy beteszek a (113 db)

Töltöttem le egy pár dvd borítót és 300x199-es a mérete. De ha ezt beteszem a nero borító szerkesztőbe akkor nagyon homályos lesz mert gondolom kicsi a mérete. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: semmit. kicsi a kép, kevés rajta az információ. szerezni kell egy nagyobbat, vagy csinálni egy sajátot. a dvd tok mérete kb. 13x18 cm. a rendes nyomtatás 300 dpi-nél kezdõdik, ez 300 képpont 1 inch-en, ami 2,54 cm, azaz egy jóminõségû dvd borító (egy oldal, a hátlap és a gerinc a még plusszban) kb. 1500x2100 képpontos képnél kezdõdik.

semmit. kicsi a kép, kevés rajta az információ. szerezni kell egy nagyobbat, vagy csinálni egy sajátot. a dvd tok mérete kb. 13x18 cm. a rendes nyomtatás 300 dpi-nél kezdõdik, ez 300 képpont 1 inch-en, ami 2, 54 cm, azaz egy jóminõségû dvd borító (egy oldal, a hátlap és a gerinc a még plusszban) kb. 1500x2100 képpontos képnél kezdõdik.
Lehet, hogy csak a thumbnailokat mentetted el? Próbáld innen letölteni, lehet hogy regisztrálni kell: http://www.coversclub.cc/index.php?option=com_covers&Itemid=31
Esély (ha elenyészõ is) mindig van, de kísértsd csak a sorsot.
Most akkor hány lökés is volt?
A kérdező hozzászólása: 2.. Nagy ra az esely? Hiszen elovaladek nem volt..
2 lökésért elõ se venném
Esély a terhességre mindig van. De ami a nagyobb gond, hogy ha kiveszed és száraz, akkor az a csaj nem igazán kívánhatott téged..

Nekem van egy Mercury TV Tuner Card-om, amit ha beteszek gépbe, akkor tudok rajta TV-t nézni(persze az antennát is rá kell kötni), régebben jó volt, most vírusos lett a gép, újra lett telepítve, és ha beteszem a TV-kártyát, nem érzékeli. Mit tegyek?

Nem tudtok segíteni, már több helyre is próbáltam betenni, de amikor föltelepítem a progiját, kiírja hogy nincs benn a Tuner.

Legjobb válasz: Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.

Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.
A kérdező hozzászólása: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.mercury-pc... Ilyen van nekem.
Milyen Op. rendszer van a gépen?(vírus elõtt is ilyen volt?)
Ezt a kérdést inkább a "számítástechnika-hardver" csoportnál tedd inkább fel, hátha több választ kapsz.
A kérdező hozzászólása: Xp Professional Szervizcsomag 3.
Ugyan ezzel az op rendszerrel mûködött a vírus elõtt is hibátlanul?
A kérdező hozzászólása: Persze.


Talán rossz a videokártyád. Veszel egy másikat.
A kérdező hozzászólása: a vidikártya nem rossz mert anyámék gépében mûködik lehet elrontottam az alaplapot vagy a bios-ban valamit nem tudom
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam alkohollal, de nem meny.
Nekem is van egy Mercury, de nincs hozzá progi amivel nézhetem, mivel úgy kaptam, tudnál segíteni? küldeni egy progit, vagy mi a pontos neve, hogy letölthessem ha lehet? kérlek?! - írj privit
Tipp: >Telepítés után feltettétek a géped összes drivereit, különös tekintettel az alplapit-chipsett-et? >Vedd ki a kártyát, tisztogasd meg a csatl.felületet, és dugd vissza, lehet, hogy csak nincs érintkezése!
A kérdező hozzászólása: gy

Ha kivan sütve az xboxom és kiírok dvd-re egy játékot beteszem a konzolba az utána hogy reagál?

Ugyan úgy beolvassa mint ha eredeti lenne? Gondolok itt a menüre stb... Hogy működik ez a dolog? Letöltöm a játékot, kiírom beteszem a konzolba olvassa és megy is? Nincsenek itt más formátumok? Ilyenekre nem kell figyelni? Ha az enyémnek 250 a hdd-je akkor rá is tudom másolni a játékot és nem kellesz a dvd-ket cserélgetni?

Legjobb válasz: Hali! 1.Igen ugyanúgy beolvassa mintha eredeti lenne 2.Igen beteszed és már megyis 3.de kell figyelni mert a géped gondolom PAL régiójú akkor nem viszi a NTSC-s játékokat csak a PAL régiójút Csak arra kell figyelni hogy a flash bírjae a játékot. ha flash 2.0ás van akkor gta 5 másolt lemezt betennéd azt írná ki hogy disc error please clean the disc, ha 3.0 akkor elindul ennyi.A hddre felmásolhatod de ugyanúgy kérni fogja a lemezt.

Hali! 1.Igen ugyanúgy beolvassa mintha eredeti lenne 2.Igen beteszed és már megyis 3.de kell figyelni mert a géped gondolom PAL régiójú akkor nem viszi a NTSC-s játékokat csak a PAL régiójút Csak arra kell figyelni hogy a flash bírjae a játékot. ha flash 2.0ás van akkor gta 5 másolt lemezt betennéd azt írná ki hogy disc error please clean the disc, ha 3.0 akkor elindul ennyi.A hddre felmásolhatod de ugyanúgy kérni fogja a lemezt.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!

Ha van egy HP patronom, amiben nincsen chip, és utántöltve beteszem a nyomtatóba, akkor tudok vele nyomtatni?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni pontosan milyen számú patronról van szó. Általában mûködhet.

Jó lenne tudni pontosan milyen számú patronról van szó. Általában mûködhet.

Van egy filmem amin magyar és angol nyelv van de ha átállítom angolra és beteszem a videoszerkesztöbe akkor ujra megyar lesz! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hol állítod át? Ha egy lejátszóban, az csak ott érvényes. Ha elsõdleges nyelv a magyar, akkor az magyarul fog megszólalni, míg az angol nyelv megjelenítése opcionális lesz. Ha nincs szükséged az egyik nyelvre, akkor távolítsd el, és akkor nem fog bezavarni. Itt a legfelsõ hozzászólást kövesd: http://forum.wikitech.hu/viewtopic.php?t=32538

Hol állítod át? Ha egy lejátszóban, az csak ott érvényes. Ha elsõdleges nyelv a magyar, akkor az magyarul fog megszólalni, míg az angol nyelv megjelenítése opcionális lesz. Ha nincs szükséged az egyik nyelvre, akkor távolítsd el, és akkor nem fog bezavarni. Itt a legfelsõ hozzászólást kövesd: http://forum.wikitech.hu/viewtopic.php?t=32538
560.000, -
Korrigálnám az elõzõ válaszolót. A 7%-os EBKM ugye egy év múlva plusz 700.000 Ft-ot jelentene. A 700.000-bõl viszont le kell vonni a kamatadót, ami MÁR NEM 20%, hanem 16 %, tehát 112.000 Ft megy el kamatadóra. 700.000-112.000=588.000 Ft-od lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha berakok 20.000.000Ft-ot, a kamatjából havi 100.000FT ra számíthatok amibõl már meg is tudnék élni meló nélkül? De jó is a gazdagok sora. Mostmár csak potom 20 Millára volna szükségem valahonnan:(
De 20 év múlva 20 millió már nem sok mindenre lesz elég! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!