Találatok a következő kifejezésre: Ha egy beteszek (143 db)

Talán rossz a videokártyád. Veszel egy másikat.
A kérdező hozzászólása: a vidikártya nem rossz mert anyámék gépében mûködik lehet elrontottam az alaplapot vagy a bios-ban valamit nem tudom

Fűtés szakértőknek! Ha egy fás kazán mellé beteszek egy puffertárolót ami HMV előállításra is alkalmas és ez mellé még egy indirekt tárolót az lehetséges?

Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy megéri egy HMV-s puffer után még egy indirekt tárolót kötni. Azért szeretném így, mert nyáron csak árammal készíteném a használati meleg vizet, télen azonban nem kéne árammal, hanem a kazánból. Remélem érthető vagyok és nem tűnök komplett idiótának!

Ha egy vadmacska mellé beteszek szelíd cicákat, bántják egymást?

Kaptam egy vad kiscicát (kb 2-3 hónapos), be kellett zárni pár napra, mert elég vad, és elszökne, ha megfognám megharapna. Azon gondolkodtam, hogy szelídíthetném meg. Van még esély rá vagy már elég nagy hozzá? Ha szelíd kiscicákat tennék be mellé, bántaná ?ket? Vagy összebarátkoznának,mert elég egyedül van a vad kiscica most? Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Mi anno amikor kaptunk kiscicát, ugy szeliditettük, hogy a wc mellett csináltunk neki helyet és ott lakott. Ott ugye néha pár percre találkozott velünk és pár nap után megszokta, és magától kijött hozzánk. Elsõ napokba persze fujt meg minden, de utána egyre jobban megszokott minket. Utána már ölünkbe aludt, tehát teljesen megszelídült :) Õ nem tudom mennyi idõs volt, lehet kisebb..:/ Am más cicákat nem hiszem, hogy bántana.Max ha kan-kannal verekedne össze, de azok is csak amikor ivarérettek lesznek.

Mi anno amikor kaptunk kiscicát, ugy szeliditettük, hogy a wc mellett csináltunk neki helyet és ott lakott. Ott ugye néha pár percre találkozott velünk és pár nap után megszokta, és magától kijött hozzánk. Elsõ napokba persze fujt meg minden, de utána egyre jobban megszokott minket. Utána már ölünkbe aludt, tehát teljesen megszelídült :) Õ nem tudom mennyi idõs volt, lehet kisebb..:/ Am más cicákat nem hiszem, hogy bántana.Max ha kan-kannal verekedne össze, de azok is csak amikor ivarérettek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Õ már elég nagy:S de megpróbálom megszelídíteni, csak nem engedik szüleim h lakásban tartsam, szóval a teraszon van egy nagyobbfajta ketrecféleségben pár napig. Így adunk neki enni meg beszélünk hozzá, kedvesek vagyunk hozzá, és pár nap múlva megpróbáljuk majd elengedni, hátha nem szökik el. Most szegény nagyon szomorú h el lett választva a családjától, és megsimogatni nem merem, mert barátom ujját véresre harapta pedig nem bántotta:( úgyhogy most csak etetni meg beszélgetni tudok vele. Köszi a választ, akkor úgy tûnik van remény.:)
Viszont ha így teraszon tartod, akkor várnék egy-két hetet legalább az elengedéssel :D Utána biztos nem szökik el, a kaja miatt. Napközbe meg úgyis elfog járkálni, az normális dolog náluk :D


Töltöttem le egy pár dvd borítót és 300x199-es a mérete. De ha ezt beteszem a nero borító szerkesztőbe akkor nagyon homályos lesz mert gondolom kicsi a mérete. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: semmit. kicsi a kép, kevés rajta az információ. szerezni kell egy nagyobbat, vagy csinálni egy sajátot. a dvd tok mérete kb. 13x18 cm. a rendes nyomtatás 300 dpi-nél kezdõdik, ez 300 képpont 1 inch-en, ami 2,54 cm, azaz egy jóminõségû dvd borító (egy oldal, a hátlap és a gerinc a még plusszban) kb. 1500x2100 képpontos képnél kezdõdik.

semmit. kicsi a kép, kevés rajta az információ. szerezni kell egy nagyobbat, vagy csinálni egy sajátot. a dvd tok mérete kb. 13x18 cm. a rendes nyomtatás 300 dpi-nél kezdõdik, ez 300 képpont 1 inch-en, ami 2, 54 cm, azaz egy jóminõségû dvd borító (egy oldal, a hátlap és a gerinc a még plusszban) kb. 1500x2100 képpontos képnél kezdõdik.
Lehet, hogy csak a thumbnailokat mentetted el? Próbáld innen letölteni, lehet hogy regisztrálni kell: http://www.coversclub.cc/index.php?option=com_covers&Itemid=31

Ha hörcsögnek beteszek egy faházat, szét fogja rágni?

A wc papír gurigákat mint szét szokta rágni. Most csinálok neki egy szép kis fa házat, de nem szeretném ha szétrágná. Olyat,amilyet a boltokban is lehet kapni. Ezeket szét szokták rágni?

Legjobb válasz: Elõbb-utóbb igen. Olyankor meg lehet javítani, foltozgatni... Aztán csinálsz egy másikat, ezt meg bennhagyod mászókának.

Elõbb-utóbb igen. Olyankor meg lehet javítani, foltozgatni... Aztán csinálsz egy másikat, ezt meg bennhagyod mászókának.
Meg fogja rágni, ez normális dolog, fõleg ha ilyen lapokból csinálod, azt szereti nagyon szétrágni. Ha tartósat akarsz akkor kerámiaház kell neked. Vagy a vastagabb fát kevésbé rágja el... pl ilyesmit csináltam neki, eddig nem akarta megrágni nagyon http://d3d71ba2asa5oz.cloudfront.net/73000340/images/tr6171s.. Ja és vannak ilyen fogkoptató kockák neki berakva, azt jobban szereti.
A kérdező hozzászólása: nagyon szép:) nagyon tetszenek ezek a házikók
Nálunk a fa kérgét kezdte ki, de nem rágta szét.
nekem megrágta a kókuszdió házát, de ez normális, így is koptatja a fogát. de jobb ha veszel neki a kisállatkereskedésben fogkoptató követ, az is tudja rágcsálni! :)

Ha egy java appletben beteszek egy gombot, azt hogyan tudom levenni?

Legjobb válasz: A .java fájlból tudod kiszedni, és újra le kell fordítani .class-ba

A .java fájlból tudod kiszedni, és újra le kell fordítani .class-ba
Igen, mûködni fog tökéletesen csak tuningolni nem tudod.
Nekem egy p61-usb3-b3 gigabyte alaplapban dolgozik. Azon kívül hogy no tuning és no Intel® HD Graphics tökéletesen ki tudod majd használni.

Szerintetek ha egy tálba teszek hideg homokot és beteszem a tengerimalacoknak hogy hűsiti őket az jó vagy rossz?

Nem tudom hogy jó e neki a homok vagy nem?

Legjobb válasz: 1 tipp azt a homokot vedd ki mert belélegzi és megfulad 2 ha tetszik nekik ha nem engedj a kádba olyan 24-25 fokos vizet és rakd bele öket had uszkáljanak :D nekem is volt sajnos nemmrég elhalálozott :(

1 tipp azt a homokot vedd ki mert belélegzi és megfulad 2 ha tetszik nekik ha nem engedj a kádba olyan 24-25 fokos vizet és rakd bele öket had uszkáljanak :D nekem is volt sajnos nemmrég elhalálozott :(
A kérdező hozzászólása: okok!Köszi a választ!:)
Nehogy berakd õket a kádba úszni! Tudnak ugyan, de nem szeretik! A homok tényleg nem a legjobb ötlet, inkább egy hideg csempe, vagy járólap kell nekik a ketrecbe, vagy fagyassz vizet egy flakonba és tekerd be egy rongyba. Azt tedd be hozzájuk!
nekem volt az enyém szerette :) nem mindegyik szereti de 1 probát megér egyébként

Facebook-on ha egy állapotnál @-cal beteszem egy ismerős nevét, azt hogyan tudom átírni másra, úgy, hogy továbbra is az ő profilját linkelje be?

azt ismerem, hogy ki lehet törölni pl a vezetéknevet, úgy is m?ködik

Legjobb válasz: nem hiszem... a becenevet le lehet titkosítani?

A kérdező hozzászólása: nem hiszem... a becenevet le lehet titkosítani?
Szerintem ilyen dolgot nem lehet.
A kérdező hozzászólása: láttam már
Szerintem sem lehet, max annyit, hogy kitörlöd a vezetéknevét.
A kérdező hozzászólása: tudok mutatni konkrét ilyet
nem lehet átírni. amit te láttál, az az, hogy néhányan beírnak becenevet, és azt beírva is felismeri.
igen. ott van becenév alatt, be lehet pipálni, hogy megjelenjen-e az oldalon
A kérdező hozzászólása: jam az más :)

Ha minecraftben beteszek egy ilyen modot az csak egy új világban jelenik meg?

pl egy olyan modot ami új érceket ad hozzá

Legjobb válasz: Ami új érceket ad az csak olyan helyen lesz amit a mod berakása utá generált a játék. Szóval, lesz a régi world-ön is csak nagyon messze.

Ami új érceket ad az csak olyan helyen lesz amit a mod berakása utá generált a játék. Szóval, lesz a régi world-ön is csak nagyon messze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!