Találatok a következő kifejezésre: Ha egy bámulja a mellem (2 db)

Nem, az azt jelenti, hogy pasi. :)
Nem, csak szereti a mellekt nézegetni! Elvégre pasi!
A 2 mellednek biztosan sikere van :)
A melleidnek van nála sikere! Szálj rá, hogy te is ott vagy! :P
Ez velem is éleg sokszor elõfordul, szerintem félsikered van, külsõleg biztos bejössz neki.;) pusz
Ha nem csak egy futó pillantás... :-) Szerintem amelyik fickó nem nézi meg a melled, annak valami komolyabb gondja van... vagy egy szexistennõ barátnõje :-)

Mit jelent az, ha egy érett férfi folyamatosan a melleimet bámulja?

Legjobb válasz: azt hogy meg szeretne kúrni!

azt hogy meg szeretne kúrni!
1. Szerintem szép melled van. 2. Ez NEM érett csak idösebb férfi, de szellemileg még 16 éves szinten van. 3. A férfitöl elég bunkóság, de ne foglalkozz vele.
Az érett és éretlen férfiak, leplezetten, vagy leplezetlenül, általában szívesen bámulják a nõi melleket.
Persze. De pofátlanul, kocsányon lógó szemmel inkább a fiatal kamaszok, és a .... szokták. Én akár rögtön megdícsérem, bókolok, azután inkább igyekszem nem csorgatni a nyálamat... :-)
Sajnos nehéz ellenállni a nõi mellek látványának. Azért a legtöbbünkbe szorult annyi jómodor, hogy feltûnés nélkül nézelõdjünk és nem folyamatosan.
Egy érett férfinek már rá kellett volna jönnie arra, hogy egy nõ nem csak mellekbõl áll, arca is van. Szerintem bunkóság rá nézve, elismerés a melleidre nézve.
Olyan melled van, hogy még egy 80-as szintû paladin sem tud ellenállni neki! Egyébként meg nem tudom... volt már olyan, hogy két idõsebb nõvel ültem egy munkahelyen. Bejött egy férfi, beszélgettek, majd kiment. Utána az egyik nõ mondta a másiknak, hogy a férfi végig a mellét bámulta. Apropó: fénykép?
*vagy egy 80as szintû nightelf rouge sem.
A kérdező hozzászólása: én 21 vagyok, õ 35...
Tovább akar élni (forrás: http://www.themedguru.com/20091206/newsfeature/stare-boobs-l.. ) Vagy csak csúnya az arcod. De a legvalószínûbb, kapaszkodj meg, a legvalószínûbb, hogy pénisze van a roh­adéknak, csak te ezt eddig nem tudtad/nem vetted figyelembe. ui.: Tölts fel képet azokról a mellekrõl, úgy könnyebb lenne eldönteni ;)
Tegnap közös elfoglaltságunk volt egy lánnyal, aki sûrûn testközelbe került. (Nem szex. :) ) Azt vettem észre, hogy a mellét bámulom. Ezt szerintem õ is kiszúrta. Tetszik nekem ez a lány, amit õ is tud. Tegnap jöttem rá, hogy nagyon jó mellei vannak, és nem akartam, de egész egyszerûen nem tudtam megállani, hogy ne bámuljam. Ilyen a férfi természet. De lehet van rá más magyarázat is. Olvastam testbeszéd könyvben: Háromféleképpen lehet viselkedni valakivel, akivel beszélgetsz. A hivatalos nézés, amikor a fõnök mondja, hogy valamit meg kell csinálni, akkor a két szemed és a homlokod közötti háromszöget nézi, mert õ parancsol (ugyanezt csinálják azok is, akik lenéznek valakit). Második a társalgási viszony. A két szemed és a szád közti háromszöget figyeljük közben a másik embernél. A harmadik: az intim viszony. Ha valaki tetszik, ez a háromszög megnyúlik lefelé, nagyjából a köldökig, vagy ágyékig. És hát óhatatlanul ott van félúton a lány melle... :D 27f
mennyire érett? hány éves, és te mennyi vagy? amúgy a válasz: tetszik neki a melled! 15/L
Hát nem a leg illedelmesebb, de ha annyira tetszik neki, vagy érdekesnek találja? Na, de komolyan ! Ez lehet egy egyszerü érdeklödés jele.Lehet egy sexisztise atakk.De lehet kezdödö demenc ! Ha öszinte és nem túl agressziv , akkor felejtsd el. Ès nyugodtan ki is fedheted pl.Van nekem arsom is ! Bár finoman , mert vannak disznók , akik erre még intenzivebbé vállnak.
meg akar ...ni, mégis mit jelenthet? és jók a cicijeid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!