Találatok a következő kifejezésre: Ha egy bámulja a (21 db)

nem tudom, de inkább gyûjtsél hangyát
Te egy UFO vagy, tudom és kész, ne próbálj magyarázkodni.
Szerintem b*zi
gyéb, mint a gmail beállításaiban ;)
amatör! hogy segitsünk ilyen komplex ügyben, ha nem adod meg legalább a korod/nemed ?

Ha egy pasit sokáig bámulok, és ő visszanéz rám és figyelni kezd, honnan tudjam h felkeltettem e az érdeklődését vagy csak azt nézi h kieze a lúzer ronda csaj aki nyomulni próbál? !

Legjobb válasz: azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)

azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)
A kérdező hozzászólása: tudom, csak mindig félek az elutasítástól, hogy beégek
nem tudsz a szemében olvasni, az mindent elárul. Minden ember szeme "beszél"
Mosolyogj rá, ha visszamosolyog akkor tetszel neki. Lehet õ is fél az elutasítástól, küldj kissebb jeleket. Erre a legjobb példa a mosoly.

Ha egy lány állandóan bámulja a gipszemet, az jelent valamit?

Az alkarom van csak gipszben, a munkahelyemen az egyik csaj viszont észrevettem, hogy állandóan azt bámulja. Csak a gipsz érdekes neki szerintetek vagy én is? :)

Legjobb válasz: Kitûnõ kérdés! :D Szerintem kérdezd meg tõle! :D

Kitûnõ kérdés! :D Szerintem kérdezd meg tõle! :D
Szeretne õ is egyet.
Lehet hogy aláakarja írni neked vagy ilyesmi >< Elég hülyén hangzik de kérdezd meg tõle hogy nem írná-e alá.
Kérd meg, hogy írja rá a telefonszámát! :)
lehet kíváncsihogy történt vagy látrajtavalami furit...:DDD

Miert bamult a srac, ha most par hete jott ossze egy csajjal?

Ezelott par honappal megprobalt felszedni egy srac, de en kicsit visszautasito voltam. Most par hete meglattam egy csajjal; mikor eszrevett a srac rogton ramnezett es engem bamult. Majd visszajott 2x arra a helyre, ahol voltam, es akkor is vegig engem bamult.

Legjobb válasz: Biztos azért nézett, mert nem tudta a szemét egy pillanatra sem levenni rólad, mert annyira, de annyira álomszép, gyönyörû, felejthetetlen, felûlmúlhatatlan, mindenkit túlragyogó szépség vagy..

Biztos azért nézett, mert nem tudta a szemét egy pillanatra sem levenni rólad, mert annyira, de annyira álomszép, gyönyörû, felejthetetlen, felûlmúlhatatlan, mindenkit túlragyogó szépség vagy..
Mert megteheti...
A kérdező hozzászólása: A srac 30 eves, en pedig 18. Hat masok szerint szep vagyok, "jo csaj", de en nem vagyok teljesen megelegedve magammal.
Jaa h 30 éves. (Téged akk jól saccoltak h 18 v.) Mondom még 1x nem akarok paraszt lenni, de egy 30 éves pasas bizony nem a két szép szemedért akart téged. Jobban ismerve kicsit a dolgokat én azt javaslom keress vmi korban hozzád közelebb állót. (nem tom. pl ha gimis vagy még akk. vmi fõiskolás ürgét.) Mert sajnos tapasztalatból tom h a 18 éves csajnak nem a 18 éves fiú kell.:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a kor szamit. Ha nem tudnam, hogy 30 eves 25-nel tobbnek nem mondanam. Mas vele egykoru ferfiakra teljesen maskepp nezek, meg ha nincs is feleseguk. Egy faluban lakom a sraccal es biztosan tudom, hogy rendes. O se ugy keresi a baratnot maganak, hogyXY eves legyen, hanem aki megtetszik neki.
Jól van te tudod. Remélem össze fog majd jönni. de nem értelek egy dologban, de mind1.
Biztos csak fel akart vágni elõtted, hogy van már csaja...
A kérdező hozzászólása: Melyik az az egy dolog, amiben nem értesz engem?
Akarod most õszintén azt a pasit v. nem? Szerelmes v. belé?
A kérdező hozzászólása: Ha nem akarnám, akkor nem tölteném azzal az idömet, hogy itt kérdezõsködök!
Na akk még viszont mindig nem értem h miért ijedtél be a nyomulásán. Esetleg õ lenne úgy az elsõ...?
Hogy nézel ki jól? Ill. megmondanád h te meg a csávó milyen idõs? Mert bár lehet h az elsõ kommentembõl 1 parasztnak tûnõk, de szeretnék 1 normális véleményt adni akár hiszed akár nem. A baj csak az h túl keveset "tudok". Picit írhatnál még errõl.
A kérdező hozzászólása: Nem az olelestol ijjedtem meg, hanem attol, ahogy o viselkedett. Alig ismertem es nagyon nyomulosnak tunt(legalabbis nekem). Nem mondtam neki semmit; mikor mar ott tartottunk, hogy odahajolt hozzam, meg a derekam fogdosta, egyszeruen fogtam magam, felalltam es otthagytam.
16:38-as válaszoló véleménye: Édesem. Hány éves vagy? Ilyet még életembe nem hallottam, hogy valaki egy ölelés miatt megijed. Elmondod h mit mondtál a fiúnak amivel "leráztad"?
Akkor tesztelte, hogy féltékeny lettél-e
valszeg bejössz neki, veled lenne szívesebben, de azér mégiscsak kell valakit tömni
XDD
nézte a reakciódat. ha arra vagy kíváncsi, hogy megint be akar-e próbálkozni, akkor arra a válaszom, hogy nem valószínû, csak tesztelni akarta, hogy féltékeny vagy-e. egyébként meg nem ismerlek sem téged, sem a srácot, sem a szituációt, úgyhogy fogalmam sincs. de ne kezdj el ábrándozni arról, hogy majd odamegy a srác, szerelmet vall és megmondja, hogy csak féltékennyé akart tenni, de még mindig téged akar, mert az nem fog összejönni. viszont téged idegesít a dolog, úgyhogy elérte a célját...
Milyen érdekes addig nem kellett amíg nem volt barátnõje, de most hirtelen h elérhetetlen kéne mi? Elmondom neked h csak azt akarta h lásd túl van rajtad és te egy kicsit szenvedj. Én is csináltam ezt, mi fiúk az ilyen lányokat utáljuk a legjobban h csak akk kellek már neki mikor összejöttem valakivel...
A kérdező hozzászólása: Akkor is kellett, mikor nem volt senkije, de megijjedtem, mikor elkezdett olelgetni illetve mikor megfogta a derekamat meg a karjaimat maszirozgatta. Megjegyzem, hogy o nem te vagy kedves; nem viselkedik olyan butan, mint te! Mar bocsi!
Az, hogy amikor fel akart szedni és te nem foglalkoztál vele az sérti egy férfi egóját, ezért valszinû az a csaj nem érdekli annyira mint amennyire te érdekelnéd, de azért megmutatta, hogy " na tessék sz*pdki van csajom"
turbo véleménye: Ez egy "bosszú" volt. Mondjuk télleg érdekes h akk nem kellett a gyerek.
attól, hogy 25nek néz ki és rendes, még harminc éves és -bocsánat az általánosításért, tudom, hogy nem mindenkire igaz- ezért nem kell meglepõdni, hogy ezek a módszerei. megszoksz vagy megszöksz, mást nem tudok erre mondani.
Mire alapozod, hogy tényleg nem tetszel neki?
Honnan veszed hogy nem tetszel neki?
Ha le akar vele feküdni, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Most ez a viselkedes csak azt jelentheti, hogy csak le akar fektetni? Semmi esely ra, hogy tenyleg tetszem neki?

Mit jelent az, ha egy érett férfi folyamatosan a melleimet bámulja?

Legjobb válasz: azt hogy meg szeretne kúrni!

azt hogy meg szeretne kúrni!
1. Szerintem szép melled van. 2. Ez NEM érett csak idösebb férfi, de szellemileg még 16 éves szinten van. 3. A férfitöl elég bunkóság, de ne foglalkozz vele.
Az érett és éretlen férfiak, leplezetten, vagy leplezetlenül, általában szívesen bámulják a nõi melleket.
Persze. De pofátlanul, kocsányon lógó szemmel inkább a fiatal kamaszok, és a .... szokták. Én akár rögtön megdícsérem, bókolok, azután inkább igyekszem nem csorgatni a nyálamat... :-)
Sajnos nehéz ellenállni a nõi mellek látványának. Azért a legtöbbünkbe szorult annyi jómodor, hogy feltûnés nélkül nézelõdjünk és nem folyamatosan.
Egy érett férfinek már rá kellett volna jönnie arra, hogy egy nõ nem csak mellekbõl áll, arca is van. Szerintem bunkóság rá nézve, elismerés a melleidre nézve.
Olyan melled van, hogy még egy 80-as szintû paladin sem tud ellenállni neki! Egyébként meg nem tudom... volt már olyan, hogy két idõsebb nõvel ültem egy munkahelyen. Bejött egy férfi, beszélgettek, majd kiment. Utána az egyik nõ mondta a másiknak, hogy a férfi végig a mellét bámulta. Apropó: fénykép?
*vagy egy 80as szintû nightelf rouge sem.
A kérdező hozzászólása: én 21 vagyok, õ 35...
Tovább akar élni (forrás: http://www.themedguru.com/20091206/newsfeature/stare-boobs-l.. ) Vagy csak csúnya az arcod. De a legvalószínûbb, kapaszkodj meg, a legvalószínûbb, hogy pénisze van a roh­adéknak, csak te ezt eddig nem tudtad/nem vetted figyelembe. ui.: Tölts fel képet azokról a mellekrõl, úgy könnyebb lenne eldönteni ;)
Tegnap közös elfoglaltságunk volt egy lánnyal, aki sûrûn testközelbe került. (Nem szex. :) ) Azt vettem észre, hogy a mellét bámulom. Ezt szerintem õ is kiszúrta. Tetszik nekem ez a lány, amit õ is tud. Tegnap jöttem rá, hogy nagyon jó mellei vannak, és nem akartam, de egész egyszerûen nem tudtam megállani, hogy ne bámuljam. Ilyen a férfi természet. De lehet van rá más magyarázat is. Olvastam testbeszéd könyvben: Háromféleképpen lehet viselkedni valakivel, akivel beszélgetsz. A hivatalos nézés, amikor a fõnök mondja, hogy valamit meg kell csinálni, akkor a két szemed és a homlokod közötti háromszöget nézi, mert õ parancsol (ugyanezt csinálják azok is, akik lenéznek valakit). Második a társalgási viszony. A két szemed és a szád közti háromszöget figyeljük közben a másik embernél. A harmadik: az intim viszony. Ha valaki tetszik, ez a háromszög megnyúlik lefelé, nagyjából a köldökig, vagy ágyékig. És hát óhatatlanul ott van félúton a lány melle... :D 27f
mennyire érett? hány éves, és te mennyi vagy? amúgy a válasz: tetszik neki a melled! 15/L
Hát nem a leg illedelmesebb, de ha annyira tetszik neki, vagy érdekesnek találja? Na, de komolyan ! Ez lehet egy egyszerü érdeklödés jele.Lehet egy sexisztise atakk.De lehet kezdödö demenc ! Ha öszinte és nem túl agressziv , akkor felejtsd el. Ès nyugodtan ki is fedheted pl.Van nekem arsom is ! Bár finoman , mert vannak disznók , akik erre még intenzivebbé vállnak.
meg akar ...ni, mégis mit jelenthet? és jók a cicijeid.
zavar. igen. 17L
Hát eléggé zavarba ejtõ meg idegesítõ...
Engem zavarna, ha tetszem jöjjön oda és mondjon vmit, ha nem jön oda ne bámuljon.
hát ha a fenekem bámulja, nem nagyon szoktam észrevenni, ha pedig észreveszem, akkor ugyis abbahagyja XDDD ha szemeznek velem, nem szeretem, mert elpirulok, vagy elkacagom magam, és nem bírom abbahagyni : D 15*L
hát nem szoktam észre venni h nézik de szemezni nem tok nagyon mert mindig elröhögöm magam :D
nekem jól esik :D
Nem, az azt jelenti, hogy pasi. :)
Nem, csak szereti a mellekt nézegetni! Elvégre pasi!
A 2 mellednek biztosan sikere van :)
A melleidnek van nála sikere! Szálj rá, hogy te is ott vagy! :P
Ez velem is éleg sokszor elõfordul, szerintem félsikered van, külsõleg biztos bejössz neki.;) pusz
Ha nem csak egy futó pillantás... :-) Szerintem amelyik fickó nem nézi meg a melled, annak valami komolyabb gondja van... vagy egy szexistennõ barátnõje :-)

A fiúk azt hiszik, hogy ha "titokban" bámulnak egy lányt, akkor a lány nem veszi észre?

Legjobb válasz: az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \

az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \
Én hát..még nem vettek észre...xDDD
Az elsõnek igaza van. Tudunk úgy bámulni, hogy észre se vegyétek, de más esetben meg direkt figyelemfelkeltésnek szánjuk, és várjuk, hogy észrevegyétek és küldjetek valami "választ" rá.
Amikor kicsi voltam, egyszer beszólt egy lány az utcán, hogy mit bámulsz:D
Ugyanez fordítva is igaz!
Örülj annak hogyha bámulnak!
figyelj kérdezõ..tegnap..2csajnak kilátszódodt a ...puncija... eléggé szppen megnéztem...xDDDD és nem hinném h észrevettek volna..fõleg h egyik feküdt..és nem felém nézett másik mondjuk szembejött velemxD
teljes mértékben azt hiszem, mivel akiket eddig néztem, direkt úgy csináltam h ne vegye észre, és tényleg nem vette észre :)
A kérdező hozzászólása: Hát pedig lehet érezni, hogy valaki bámul.
Nem számít. Jó nézni és kész. Ha meg észre veszi, van jel is.
Szerintem a fiuk nem is tudják, hogy mennyire feltünõen tudnak bámulni.:D

Ha éppen bámulok egy szép lányt erre rámnéz, akkor kapjam el a szemeimet vagy nézzem tovább?

Fiu vagyok, és elgondolkoztam ezen.

Legjobb válasz: Én nem elkapni szoktam, hanem lassan továbbmozdítani a tekintetemet, mintha csak körülnéztem volna.

Én nem elkapni szoktam, hanem lassan továbbmozdítani a tekintetemet, mintha csak körülnéztem volna.
Akkor gondolkozz tovább, kedves kérdezõ, majd úgy pár nap múlva már elkezdhetsz jegyzetelni (lesz mit), aztán írj belõle könyvet.Legyen az a címe, hogy "Ha éppen bámulok egy szép lányt erre rámnéz, akkor kapjam el a szemeimet vagy nézzem tovább?"...
Ha értelmes a tekinteted, akkor mindkét opció jó lehet. Az is hízelgõ egy módon ha zavarba jösz tõle, meg az is ha szemezgetsz vele.
A kérdező hozzászólása: és ha visszautasit? és ha màst szeret? szerintem ennél azért tobb jel kell...
Szia! Lány vagyok, és szerintem ha bejön neked a csaj, akkor igenis, nézz a szemébe! És hívd randira...
Nézd tovább. De a szemébe. És várd meg amíg el nem kapja. Ne úgy nézd, mint egy pszichopata, de ne is úgy mint egy tejbetök.
20:55 vagyok 21:17 hát sztem jobb ha nem tudja :D
A kérdező hozzászólása: De olyankor mindig elröhögöm magam, õ is, l azt õ kapja el!
De miért csináljátok ezt?Ha tetszik nem akarjátok hogy õ is tudja?Amúgy meg szerintem ne kapd el rögtön.
20:39 (20:06-os vagyok) úgy kell azt! :D én is vagyok már legalább olyan szinten :D
Remélem, nekem is sikerül.
20:01, 20:06 Én is pont így csinálom, igen elterjedt módszer lehet. De én már olyan tökélyre fejlesztettem, hogy még nem akadt senki, aki azt feltételezte volna, hogy azért találkozott a tekintetünk, mert tetszik.
20:01 én is ezt szoktam :D ügyesen kell h ne szúrja ki :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok izomagyu kigyurt páwa, akkor most igen vagy ne? Lányok?
A kérdező hozzászólása: jolvan na, nem értek az ilyenekhez, csak 15 éves vagyok, gondoltam zavarba hozzhatja ha nézem mint egy szatir.
Címnek kajak jó. Egyébként ha nem tuskó kigyúrt páwa vagy, akkor ne. Nah meg az a lénytól is függ:D
Nyugi, nem fog visszautasítani téged senki. Mivel meg se adod neki az alkalmat. Tehát no para. És így legalább nekem több valószínûséggel lesz az illetõ a barátnõm. Thanx bro'

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!