Találatok a következő kifejezésre: Ha egy bámulja (30 db)

Van egy ferfi, az elejen erdeklödött irantam, tudtam, ereztem h tetszem neki. Konkretan sose lett kimondva, sms-eket irt, kerdezgetett, ha talalkoztunk bamult, figyelt, nagyon kedves volt. Mi zajlik most benne?

Egyre jobban közelebb kerültem hozza. Ugy ereztem, hogy batoritasra van szüksege, ezert küldtem neki egy sms-t, amiben kcisit furan, de bevallottam az erzeseim. Azt valaszolta, hogy nem akar visszaelni az erzeseimmel. Ne ertem, hogy most mi van. Ez 2 hete volt, azota nem jelentkezik. En mar nem fogok jelentkezni. De ugy erzem megörülök. Miert kezdemenyezett, ha most meg nem el a lehetöseggel? Meggondolta magat? Kellemetlen szamomra, nemsokara fogunk talalkozni egy közös rendezvenyen. Nem tudom ezek utan hogy viselkedjek vele...

Legjobb válasz: Érdeklõdött, csak nem úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Értékeld, hogy legalább bevallotta burkoltan, hogy csak egy dolgot akar tõled, és mivel te közölted, hogy másra vágysz, õ inkább eltûnik. Jobb lenne, ha csak kihasználna? Felejtsd el és soha többé ne vallj szerelmet ilyen körülmények között. A legjobb, ha tényleg nem jelentkezel, csak rontanál a helyzeteden.

A kérdező hozzászólása: munkaügyben beszeltem vele azota..ha akarta volna masra is terelhette...en mar enm hozom ezt elö...ö a ferfi, neki kellene ezek utan lepnie, ha akarna engem..nem???
A kérdező hozzászólása: de ilyet utoljara 14 evesen lattam, hogy behülyitek valakit....egy felnött ferfi ezt miert csinalja??!!! ez most neki mire volt jo?? jobban alszik?..komolyan szanalmas..fogalmam sincs h mit gondolhat...de igazatok van nem is erdekel...egyszer azt is irta h hianyzok..ja latom mennyire.
Igen, így szokták csinálni. A legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted ezt az embert, csak te fogsz sérülni. Jobb most kiszállni, mielõtt komolyabbak lesznek az érzelmeid. Az meg csak a mesében van, hogy majd közben beléd szeret meg ilyesmi... szerintem.
A kérdező hozzászólása: DE a legnagyobb h nekem eszem agaban se volt vele barmit is elkepzelni..Ö KEZDTE egy eve..ö vonta fel magara a figyelmet..en az elejen eszre se vettem.ö kezdett el bizalmasabb lenni... NEM EN
A kérdező hozzászólása: meg rosszul esik..teljesen elveszi az önbizalmam :(
A kérdező hozzászólása: jo ezt most idegessegemben irtam :(...
Te sem vagy felnõtt nõ a megnyilvánulásaid alapján. Borzasztó nehéz ezt elfogadni, az biztos, de azzal, hogy lehúzod magad ("még szexre sem kellek"), sajnáltatod magad, még nem érsz el semmit. Adj egy kis idõt magadnak, amíg kisiránkozhatod magad, aztán vegyél egy nagy levegõt és lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: nem tudok tullepni sajnos...ez a csend azt jelenti h szexre se kellek????!!1 ez milyen mar...akkor minek erdeklödött...tiszta nevetseges..felnött ferfi..persze..
A kérdező hozzászólása: ne mar :) moaz a valtozat nem lehetseges h nem tudja eldönteni h mit szeretne??
Ez utóbbi is igaz lehet.... a megoldás, hogy a kérdezõ gyorsan lépjen túl ezen. :) Egyébként pedig sima szexért is lehet hónapokon keresztül közeledni a nõhöz, ha egyszerre több project is folyamatban van.
Manipulál téged, játszik veled, mert hagyod. Tényleg egy ilyen emberre van szükséged? Lehet, hogy megrekedt a 14 évesek szintjén, de csak akkor csinálhatja ezt, ha van hozzá játszótársa is...
A kérdező hozzászólása: hat nem lesz neki..ha esetleg irna vagy hivna akkor majd irok ide .....en nem jelentkezek nala többet..csak munka ügyben..elvileg oktoberben kell nala "hivatalosan" bejelentkeznem, a papirjaimat kell alairnia....bleeee
Én beszélnék vele! Már csak azért is, hogy megnyugodjon a lelkem... Ha nem teszed, valószínûleg örökre bánni fogod! Van úgy hogy egy nõnek kell lépnie, akár, többször!
A kérdező hozzászólása: oda pedig nem irtam :) most mar hagyom..nem hivom..
Mintha az NLC-én is olvastam volna a dilemmát!? Hívd fel és kérd meg hogy beszéljétek meg!
A kérdező hozzászólása: jo..igazad van..dolgozni se tudok..nincs ertelme..
ne a férfit...hanem ezt az egész rágódást...hova vezet? sehova. Elég gyorsan kiismerem az embereket, szándékaikat. Aki nem megfelelõ, azt elkerülöm. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: :) es te leszarod a Tiedet? :)
sz#rd már le az egészet... légy férfi! :)
A kérdező hozzászólása: :) szerintem nem fog...mar arra gondoltam ma reggel h felhivom h tisztazzam vele..es hogy felejtse el amit irtam...jaaaaaj..nem tudom mit csinaljak., a munka miatt kellemetlen:(
Sorstárs vagyok: nyugi, jelentkezni fog. Én már kezdtem elfelejteni, erre megint hívogat. Megõrülök!!! Ilyen nincs.. ez valami új divat?
Tökéletesen ugyanez az én helyzetem is, azzal a különbséggel, hogy mi ráadásul elég jó barátok is vagyunk (vagy voltunk, nem tudom). Sajnos én sem tudom megfejteni, hogy mi volt ez, ugyanígy eltûnt. Az én helyzetemet az nehezíti, hogy többször találkozunk majd nemsokára baráti körben és nem tudom kikerülni. Elég rossz rádöbbenni, hogy félreértelmeztél egy olyan férfit, akit akár szerethetsz is. :( Jó lenne tudni a valódi okot, hogy miért csinálják ezt.
Arra tippelnék, hogy volt más is a képben és az lett a befutó. Kispados lettél.
Szerintem hülyeség, hogy csak szexet akar. Akkor minek közeledne hozzá hónapokon át?? Ez logikátlan. Inkább az a kérdés, hogy barátként nézett-e rá, vagy nõként? Ha nõként, miért nem lépett? Szerintem van valaki az életében, én a magam esetében arra gondoltam. A sorstárs :]
Ez tök olyan, mintha én írtam volna. Ugyanazt tettem, 2 hétig semmi válasz. Majd ráírtam, erre elkezdett újra keresni, és talán többet mint elõtte. Most már havonta 1-2 alkalommal hív csak, mivel csop.társam volt, így már nem látom. De soha nem jöttem rá, mit akart tõlem.
A kérdező hozzászólása: azt irtam, hogy szamomra is megmagyarazhatatlan erzes ez..nem tudom..stb...nem vallottam szerelmet..10 evvel idösebb nalam..en se vagyok mar fiatal..csak egy lepest szerettem volna tenni..most meg ugy jön ki mintha szerelmet vallottam volna?????? :( ha meg csak szexet akar.honnan tudja h en benne lennek e vagy nem ..
Igen, csak azt az egyet. Elég egyértelmû... miután szerelmet vallottál, lelépett. Amúgy még szerencsés vagy, hogy egyáltalán lelépett kihasználás nélkül és még szólt is, hogy miért! Sokak csak úgy eltûnnek, aztán te meg gondolkodhatsz, hogy mi volt a baj. A rendezvényen próbáld meg elkerülni, de ne feltûnõen. Ha mégis a közeledbe kerül, próbálj meg vele lazán pár szót váltani, de ne legyél se bunkó, se érzelmes. A legfontosabb: te ne keresd a társaságát! Tudom, nehéz, de legalább a maradék önbecsülésed ne veszítsd el.
Elég egyértelmû hogy csak megfektetni akart.
Mit írtál néki abban az sms-ben? Mert ha csak valami "szívesen megismernélek közelebbrõl" típusú vallomás volt, az nem ok arra, hogy felszívódjon...
Egyetértek. És korrekt volt az ipse, hogy ezt megírta. Ha újra összefutsz vele, szerintem lehetsz vele természetes, esetleg kérdezz rá, hogy pontosan mi lett volna a szándéka.
Ezt azt jelenti hogy õ csak szexet akart, de te szerelmet vallottál ezért visszalépett, mert legalább volt benne annyi hogy nem vert át téged.
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted csak azt az egy dolgot akarta?? de nem lett az se kimondva..köszi a valaszt..egesz nap ragondolok..nagyon rosszul erzem magam ettöl az egesztöl...
Ha találkoztok szerintem tisztázzátok. Felnõtt emberek vagytok elvégre. Mondd el , hogy te úgy értelmezted a jeleit, hogy õ kapcsolatot szeretne veled kezdeményezni ami neked sem lett volna ellenedre, és azt hitted csak egy kis bátorításra van szüksége azért írtad azt a kissé elhamarkodott kijelentéseket tartalmazó sms-t. De örülsz hogy tisztáztátok ezt az ügyet és reméled hogy nem megy ez a kis félreértés a munka vagy mittomén milyen kapcsolat rovására.
A kérdező hozzászólása: a legszebb benne hogy afönököm...marmint nem a közvetlen szerencsere..alatta van meg 4 kisfönök......tiszta hülye vagyok..hülyet csinalt belölem :(
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat..DE akkor se ertem..:( :( miert kell "kodolva" beszelni? mondja meg h csak szexet akar es akkor majd en eldöntöm h akarom vagy nem..miert dönti el ö elöre???
A kérdező hozzászólása: nem alazom meg magam...azota nem is irtam..es nem is fogok..es ö se fog erröl tudni
Ha teljesen meg akarod alázni magad, akkor jó úton jársz. Nem baj, ha szenvedsz, csak õ ne tudjon róla lehetõleg.
A kérdező hozzászólása: volt h egesz ejjeleket smseztünk..mikor talalkoztunk megerintett..TUDOM h tetszettem neki..ennyire nem lehet hülye..most meg a nagy csönd.....most taktikazik??? szerencsere egy evben kb.. 2szer talalkozunk "hivatalosan"..ugy latszik ö nem is akar ennel többet..
#16 Ezt általánosságban írtam, ti mindent túl komolyan vesztek. Õ csak meg akart dugni. Semmi többet. Te csak beképzelted, hogy õ is beléd van zúgva. De nem. És igen megijedt attól, hogy félreértelmezted és ez után már nem akar megdugni. Kb ennyi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: nem igaz..nem akarok hazasodni :) csak nem ertem hogy ilyenkor miert lep vissza egy ferfi!!!!! ha nem tetszem akkor miert csinalta ezt???? megijedt???? vagy mi...
Én is arra gondoltam, amire a 10-es. Lehet hogy azóta került valaki a képbe... 5ös voltam
Nem hülye vagy csak nõ. Ti minden kis kettyintésre való felkérést házassági ajánlatnak vesztek.
A kérdező hozzászólása: hat ez az..több mint 1 eve megy ez....
Érdeklõdött, csak nem úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Értékeld, hogy legalább bevallotta burkoltan, hogy csak egy dolgot akar tõled, és mivel te közölted, hogy másra vágysz, õ inkább eltûnik. Jobb lenne, ha csak kihasználna? Felejtsd el és soha többé ne vallj szerelmet ilyen körülmények között. A legjobb, ha tényleg nem jelentkezel, csak rontanál a helyzeteden.

Lányok! Ha folyamatosan bámulok egy csajt, és észre is veszi, de ő nem néz rám, az azt jeleni, hogy nem tetszem neki?

Legjobb válasz: lehet hogy félénk. Viszont ha szemezel egy csajjal, nem jelenti azt hogy tetszel neki. Ez a nõi logika.

lehet hogy félénk. Viszont ha szemezel egy csajjal, nem jelenti azt hogy tetszel neki. Ez a nõi logika.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit jelent :D?
elsõ vagyok. Nem tudni.
ha mosolyog akkor bejossz neki, ha semmi akkor semmi :D
óóó

Ha egy nõt sokáig bámulok akkor azért néz rám mert látja hogy nézem? Vagy bejövök neki?

Legjobb válasz: Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])

Én általában csak azért nézek vissza, mert látom, hogy a másik néz. Sajnos akkor sem merek "flörtölõsen" nézni vagy rámosolygni, ha nekem is tetszik, mert nagyon félénk vagyok és ideges leszek ha valaki néz... (@[email protected])
elõször is észreveszi, hogy nézed, azért. látnád jelekbõl, hogy tetszel neki. ha pl. elmosolyodik...
A kérdező hozzászólása: de ha éreztem azt a bizonyos 'szikrát' mikor találkozott a tekintetünk?
Folyamatosan ne bámuld, mert az rémisztõ és baromi idegesítõ is tud lenni. Ha a szemedbe néz, akkor mosolyogj te rá. Vagy veszi a lapot és visszamosolyog, vagy pedig azt hiszi hogy hülye vagy. Hát ez ilyen...:-)

Ha egy fiúnak tetszik egy lány, szemeznek, bámulja, akkor mit akar tőle?

Járni akar vele?Hogy alakulnak ki a dolgok?

Legjobb válasz: vagy azért is bámulhatja, mert a lánynak feltûnõen nagy bogár ment a szemébe, amit nem lehet nem észrevenni : D

vagy azért is bámulhatja, mert a lánynak feltûnõen nagy bogár ment a szemébe, amit nem lehet nem észrevenni : D
Valószínûleg tetszik neki a lány, de nem jelenti azt, hogy járni akar vele. Ha tényleg komolyan gondolja a dolgot, akkor kezdeményezni fog. Neked akkor nem kell csinálnod semmit, csak kimutatnod, hogy kölcsönös a vonzalom;) Viszont, ha beszari a csávó akkor neked kell kezdeményezned, döntsd el, hogy megéri-e...

Ha egy fiatal csinos nõ felsõkategóriás autót vezet akkor az egyeseket miért zavar, féltékenyek, vagy egyéb ok? Miért bámulnak be többen az ablakon, ha jobb kocsit vezetek?

többször hallottam olyanokat, hogy biztos prosti, vagy épp lehúzza a pasiját. miért nem gondol arra senki, hogy esetleg az apjáé az autó? (mert dolgozni még fiatal)

Legjobb válasz: Szerintem az autót nézik.

Szerintem az autót nézik.
Az elsõ dolog ami ilyenkor a pasik eszébe jut: biztos sokat kellett [email protected] érte. És az esetek többségében ez igaz is.
Nem hiszem hogy zavarja õket, csak azt gondolják. Jól megdolgozott érte.. A szájával mondjuk. És valjuk be ez minden minimum 2. ilyen autót vezetõ nõre igaz! Ahogy olvasom rád is, mert aki magával van ennyire eltelve azt biztos nem az eszéért fizetik. :D
Sokan szerintem arra is gondolnak, hogy apuci kislánya mindent megkap és emiatt lehet esetleg a bámulás.
A kérdező hozzászólása: sajnos valóban nincs jobb dolgom, elég unalmas életem van, de ez jó ötlet, legközelebb megkérdezem.
nekem soha nem jutna eszembe ilyen - akkor nem tudod mirol maradsz le! ... akkor se, mert nem illik... ki nem szarja le mi az illendo es mi nem? Ha atnezek a masik autoba es egy jokepu csavo ul benne, akkor nezem tovabb. Ha felem fordul, atmosolygok. De forditva is sokszor elofordult. O nezett, en oda neztem es lattam hogy normalis, visszamosolyogtam. A sittes kepu, bunozo fejueket elkerulom. En is felso kategoriaju autot vezetek (nem apue, hanem megdolgozom erte, irodaban, nem pedig a kanapen... meg mielott vkinek eszebe jutna ilyesmi) es uton utfelen atneznek mert eloszor a kocsit latjak, aztan latni akarjak a sofort is es ha az egy fiatal no, akkor nem tudjak levenni a tekintetuket. Engem ez nem zavar. Te miert foglalkozol vele? Nincs jobb dolgod? Hallgass zenet, enekelj, figyeld a forgalmat, akarmi. Jobbat tudok: Legkozelebb kerdezd meg! Huzd le az ablakot es szolj at: miert bamulsz ennyire? Hidd el, jobb valaszt fogsz kapni a kerdesedre mint itt!
Ha velem találkoznál így, annyit látnál, hogy a csóka hosszan néz, hatalmasat sóhajt azzal a félreérthetetlen, lemondó sóhajjal, amit kizárólag a legjobb nõk kiváltsága élõben megtekinteni. Miközben én csak annyit gondolok: de kár lesz ezért a szép autóért!
A kérdező hozzászólása: az egy dolog hogy bepillantok, de nem bámulok meg senkit. még ha az utcán sétálok akkor se, mert nem illik! sajnálom, hogy nem sikerült felfognod, itt nem arról van szó, hogy megnéznek, hanem feltûnõen bámulnak.
"nekem soha nem jutna eszembe ilyen." Te talán szemellenzõvel közlekedsz, mint a lovak? Nem nézel meg 1 pasit se, nem nézel meg 1 kirakatot se, nem nézed más cipõjét, óráját, ruháját, stb. Gratulálok, ha így sikerült téged nevelni.
A kérdező hozzászólása: nah én nem akadok ki csak nem értem miért kell megnézni ki vezet, és ha tetszik akkor bámulni. nekem soha nem jutna eszembe ilyen.
Látnak egy jó kocsit, és akkor már látni akarják, hogy ki vezeti, és meglátnak egy csajt, az olyan ledöbbentõ. Aztán elindul az agy, hogy hogyan, mibõl? Egy jól szituált ember arra gondol, hogy joggal vezeti, és nincs tovább misztifikálva a dolog. Lényeg a lényeg, te sem vagy jobb náluk. Õk bámulnak, te meg ezen kiakadsz, ugyanaz a szint.
Na most kibukott a sznob fruska!
Mégis honnan tudod, hogy nem az autót nézik? Pont te írtad, hogy yarissal meg se néznek. Én rengeteget utazok férfiakkal egy kocsiban, mindenhol az autókat nézik meg, nem azt, ki vezeti.
A kérdező hozzászólása: elsõ, nem az autót nézik, mert azért pl egy x5 nem egy lamborghini, és sokszor mellém is gurulnak, ha direkt kicsit elõregurulok, hogy ne nézzen. úgy néz ki a férfiaknak imponál a jó nõ-drága kocsi kombináció :D
Bennem van empátia sok ember iránt, nem jutott eszembe még senkivel szemben sem hogy esetleg szétette a lábát valakinek, én kinézem egy dögös nõbõl hogy igen is, elvégzi érte a maga melóját, legyen az esküvõi ruha szalon, ékszerüzlet. Szóval kedvesem ne húzd fel magad, ezeken a dolgokon mert ahol nincs Miami, ott igen is mindig kifog nézni az átlag réteg, aki a többséget képviseli! 21F
Jaja, megsejtenek némi rutint... :) Vagy a példádnál maradva, amikor a porschés fickó néz, nyilván bepróbálkozik, nyilván olyannál, aki nem biztos, hogy a pénzére fog utazni. Ki akarja deríteni, hogy vetted vagy kaptad.

Ha egy pasit sokáig bámulok, és ő visszanéz rám és figyelni kezd, honnan tudjam h felkeltettem e az érdeklődését vagy csak azt nézi h kieze a lúzer ronda csaj aki nyomulni próbál? !

Legjobb válasz: azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)

azért látszik, hogy ki az aki érdeklõdve néz és ki az aki ilyen miaFvan nézéssel... Mondjuk mosolyogj rá és ha visszamosolyog az jó jel :)
A kérdező hozzászólása: tudom, csak mindig félek az elutasítástól, hogy beégek
nem tudsz a szemében olvasni, az mindent elárul. Minden ember szeme "beszél"
Mosolyogj rá, ha visszamosolyog akkor tetszel neki. Lehet õ is fél az elutasítástól, küldj kissebb jeleket. Erre a legjobb példa a mosoly.

Ha egy fiú nem akar a lánytól semmit, akkor miért bámulja állandóan, miért keresi a társaságát? Miért kell félrevezetni a lányt? Mikor ő meg beleszeretett a fiúba

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.

Szerintem megõrültek a fiúk (tisztelet a kivételnek). Nagy társaságban ugyan az a fiú szemezett velem (jó pár hete heti 1-2 alkalommal. 8-ból 7x õ kezdeményezett szemezést. Eleinte nem is tetszett. Vagy 5-6 alkalom után figyeltem fel. Volt, hogy 10-12mp-es is volt és csillogtak a szemei. Iszonyúan. Kis ráncolódás a szeme alatt. Olyan õszintének tünt. Nincs senkije. Erre késõbb kiderült, hogy nem akar semmi (egy nem-el lerendezte). Megjegyezem, hogy rá néhány percre már újra követett a szemével. Nem értem, de nem is érdekel már. Nem tudom mire jó ez neki, mert nemcsak simán rámnéz, hanem ha mp-ig tart, míg zavarba nem hoz..... Szóval inkább menekülök tõle. Nem hiszem hogy ennyire félénk lenne, inkább jó játék voltam. Pedig nem olyan tûnik. És nem vagyunk már gyerekek (30-asok).
A legvalószínûbb, hogy téves a diagnózis, és nagyon is akarna valamit, csak a gátlásai miatt nem mer kezdeményezni, esetleg nincs ötlete, hogy tegye. Van más lehetõség is. Például az, hogy tényleg nem akar semmit, csak legelteti a szemét. Teljesen érthetõ, ha van mit nézni a lányon.
Attól, hogy látja rajtad még nem feltétlen "kell" lépnie. Valószínûleg ahhoz félénk, hogy kezdeményezzen, vagy bevallja mit érez irántad. Légy türelemmel.
Honnan tudod, hogy nem akar tõled semmit sem? Lehet nem mer közeledni feléd!
olyannak* (félreírtam)
"akkor miért bámulja állandóan" Lehet hogy csak kancsal és úgy tûnik mintha a lányt nézné...
Szia, nálam is ez a szitu, szerintem is csak azért nem lép, mert megszokta, hogy nem kell csinálnia semmit, a lányok mindent megtesznek helyette. Amúgy elég idegõrlõ egy állapot tud lenni :-/
mert biztos megszokta, hogy a lányok kezdeményeznek nála, a kisujját sem kell mozdítania...
A kérdező hozzászólása: szerintem látja rajtam hogy mi van és akkor miért nem lép?
Még annyit, hogy közelrõl meg lesüti a szemét, mintha rám se merne nézni. És akkor mégis azt mondta valakinek, hogy nem akar semmit. Gondolom csak nem lódintott? No legyen az már az õ baja! No mind1 már elmúlt. Még jó hogy nem tápláltam érzelmeket. Csak utálom, ha játszanak velem.

A fiúk azt hiszik, hogy ha "titokban" bámulnak egy lányt, akkor a lány nem veszi észre?

Legjobb válasz: az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \

az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \
Én hát..még nem vettek észre...xDDD
Az elsõnek igaza van. Tudunk úgy bámulni, hogy észre se vegyétek, de más esetben meg direkt figyelemfelkeltésnek szánjuk, és várjuk, hogy észrevegyétek és küldjetek valami "választ" rá.
Amikor kicsi voltam, egyszer beszólt egy lány az utcán, hogy mit bámulsz:D
Ugyanez fordítva is igaz!
Örülj annak hogyha bámulnak!
figyelj kérdezõ..tegnap..2csajnak kilátszódodt a ...puncija... eléggé szppen megnéztem...xDDDD és nem hinném h észrevettek volna..fõleg h egyik feküdt..és nem felém nézett másik mondjuk szembejött velemxD
teljes mértékben azt hiszem, mivel akiket eddig néztem, direkt úgy csináltam h ne vegye észre, és tényleg nem vette észre :)
A kérdező hozzászólása: Hát pedig lehet érezni, hogy valaki bámul.
Nem számít. Jó nézni és kész. Ha meg észre veszi, van jel is.
Szerintem a fiuk nem is tudják, hogy mennyire feltünõen tudnak bámulni.:D
A kérdező hozzászólása: Bocsánat párban
Tengerimalac szakértõ nem vagyok, de a legtöbb állatból kiindulva ez sose tesz jót nekik. Szinte depressziós tüneteket okozhat.
A kérdező hozzászólása: Azért választottam õket külön mert a nöstény másodszorra vemhes és épp megszülettek az elsõ alombol a kicsik 3-4 hét mulva már látszik hogy hogy nemsokára megint jönnek a kölyökök és nem szeretnék ennel az alomnál több picit
Patt helyzet nagyon :( lehet akkor hogy jobb ha szét vannak választva habár szegény hím elég kanos lehet

Ha egy lány állandóan bámulja a gipszemet, az jelent valamit?

Az alkarom van csak gipszben, a munkahelyemen az egyik csaj viszont észrevettem, hogy állandóan azt bámulja. Csak a gipsz érdekes neki szerintetek vagy én is? :)

Legjobb válasz: Kitûnõ kérdés! :D Szerintem kérdezd meg tõle! :D

Kitûnõ kérdés! :D Szerintem kérdezd meg tõle! :D
Szeretne õ is egyet.
Lehet hogy aláakarja írni neked vagy ilyesmi >< Elég hülyén hangzik de kérdezd meg tõle hogy nem írná-e alá.
Kérd meg, hogy írja rá a telefonszámát! :)
lehet kíváncsihogy történt vagy látrajtavalami furit...:DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!