Találatok a következő kifejezésre: Ha egy azt mondja, hogy meg (185 db)

Ha egy lány azt mondja, hogy meg akar ismerni de nem feltétlen kell neki barát azt miért mondja? Azt is mondta h nem akar csalódni. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.

Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.
szerintem is adj egy eselyt magatoknak foleg ha tetszik a lany. tenyleg ne eld bele magad tulsagosan mert akkor nem lesz csalodas a vege de ugynakkor a dolog jol is sulhet el. Sok sikert!!!!

Ha felvesznek egy szakra főiskolán de utólag azt mondom hogy még sincs kedvem oda menni jövőre ismét jelentkezhetek államilag támogatott szakokra?

Én most bejelöltem 3 helyet az E-felvin ahová szeretnék tanulni. Igazából az 1. helynek örülnék a másik kettőben nem lennék biztos hogy el akarnám kezdeni, akkor lehet hogy ugy döntenék hogy 1 évig nem megyek és javítok az érettségin és majd jövőre megpróbálok valami mást. Szóval ha most felvesznek egy szakra de mégsem akarok oda menni akkor mondhatom hogy nem megyek, és jövőre ismét jelentkezhetek állami államilag támogatott képzésre?

Legjobb válasz: Az, hogy felvesznek az annyit jelent, hogy megvan a pontszámod, és lehetõséged van beiratkozni. Ha nem teszed, akkor kövektezõ alkalommal újra jelentkezhetsz. De az a legkorrektebb, hogy ahova nem akarsz menni, azt nem jelölöd meg, mert mások Miattad csúszhatnak le a ponthatárról.

Az, hogy felvesznek az annyit jelent, hogy megvan a pontszámod, és lehetõséged van beiratkozni. Ha nem teszed, akkor kövektezõ alkalommal újra jelentkezhetsz. De az a legkorrektebb, hogy ahova nem akarsz menni, azt nem jelölöd meg, mert mások Miattad csúszhatnak le a ponthatárról.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem sem egyszerû. Van egy célom ahová menni akarok, a másik kettõ amit megjelöltem azok tartalék megoldások. Ha az elsõ helyre nem vesznek fel, akkor majd mérlegelnem kell hogy elmegyek-e a 2. vagy 3. számon megjelölt helyre.... de ebben még nem vagyok biztos. Ezért jelöltem meg õket.
Én sem örülnék tiszta szívvel a második helyezettemnek, habár ugyanaz a szak, mint az elsõ, csak másik egyetem. A harmadik szakot a postán írtam be, mielõtt feladtam volna a jelentkezésemet, mert rám jött a félsz, mi van, ha a másodikba sem vesznek fel. Remélhetõleg nem lesz harmadik hely ebbõl, az végül is furcsa is lenne, mert tavaly több pont kellett oda, mint az általam másodiknak jelölt helyre. Na de oda lehet, hogy be sem iratkoznék, nagyon kiakadnék, ha csak oda jutnék be.
egy marék az egyik kezed, két marék a két kezed összetéve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Nem tartod idegesítőnek, ha egy alul öltözött egyénnek azt mondod, hogy "Meg fogsz fázni", aztán te fázol meg, ő meg röhög rajtad?

És még azt meri mondani, hogy C vitamin

Legjobb válasz: :D hát ez jó, de én nem szoktam mondani, csak nekem mondják és hát meg is fázok, most is beteg vok :(

:D hát ez jó, de én nem szoktam mondani, csak nekem mondják és hát meg is fázok, most is beteg vok :(

Mit jelent ha egy fiu azt mondja hogy meg fog engem kostolni?

Legjobb válasz: Meg szeretne dugni :)

Meg szeretne dugni :)
Láttad a Bárányok Hallgatnak címû filmet?
ezt a szexre értik...xd
Pasziánszozni akar.
ki fog nyalni
aki csókot szeretne az mást is....
nem csak csókra gondolt hidd el beszeretné vinni a macit a málnásba:)
Tiszta bugyit mindenesetre vigyél :D
na vajon?
A kérdező hozzászólása: Nem nem lattam...miert? Amugy nem fog megdugni meg semmi mivel csak haver.. Nem lehet hogy csokra gondolt?
Egy kannibállal van dologd.

Az igaz, hogy ha szexelek egy csajjal és azt mondom, hogy még szűz voltam, örülni fog?

Legjobb válasz: Én örülnék ha nekem adta volna a szüzességét :) 16/l

Én örülnék ha nekem adta volna a szüzességét :) 16/l
A kérdező hozzászólása: értem. még én is szûz vagyok, bár lett már volna alkalmam rá, mégsem akartam, mivel õk nem olyan "normális " lányok voltak. és tényleg jó érzés lehet tudni azt, hogy örökké megmaradok neki és õ is nekem, éppen ezért sem akarom akárkivel elveszteni.
Mivel én még szûz vagyok örülnék neki ha akivel elveszteném, neki is én lennék az elsõ, szóval mindketten emlékeznénk a másikra örökké :) Ha egy pasinak a nemtom hanyadik lennék nem maradnék az emlékeiben miközben õ a számomra mindig különleges lenne :) remélem ez értelmes volt :D 16/L
Nem. Úgyis azt fogják hazudni, hogy igen, de férfiatlan puhap.cs leszel a szemében.
Én is úgy gondolom nõként, ahogy az utolsó írta. Valakinek bejön, ha szûz pasival lehet, de engem nem vonz ez a szerep. Szeretem, ha egy pasi irányít és határozott az ágyban (is) és erre egy szûz nem igazán képes.
hát ha hazudsz neki akkor tuti h nem fog örülni. mellesleg sztem a legtöbb lánynak jobb egy tapasztaltabb fiúval, mint egy olyannal akinek csak sejtései vannak róla, h mit csinál.
Én nem, mert nem szeretem a szüzeket...
És az is vagy, vagy csak hazudnál neki hogy jobban szeressen?
Igen és csóválja a farkát!
csajfüggõ..
ne szex után mondd el hanem még elõtte! :) én örülnék neki, az én barátom is szûz volt (én is):)

Fiúk, lányok véleményeket légyszi! Ha egy pasi azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tőlem, át akarja gondolni a kapcsolatunkat, mit jelent?

Neki van más, de nem szereti, fél viszont lépni, hogy mért, nem tudja megmondani. Azt mondja sokat jelentek neki. Elment pár hétre és azt mondta átgondolja a dolgokat. Szokott írni sms-t, stb. Viszont én ált. kérdezgetem válasz sms-ben, hogy nem is hiányzom neki, stb? Erre nem ír. Õ azt szokta mondani az ilyenekre, nem akar veszekedni, de fontos vagyok neki.

Legjobb válasz: Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.

Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.
szerintem egyszerûen nem meri megmondani, hogy ennyi volt. Neki kényelmes lenne ha te mondanád, hogy vége.
Én a helyedben nem keresném pár napig. Aztán felhívnám, és igen vagy nem válasz elé állítanám. (igen esetén a másik nõvel MINDEN kapcsolatot meg kell szakítania)
Nézd: egy ötsoros kis beírásból nehéz messzemenõ következtetéseket levonni; én leírtam, ami elsõnek eszembe jutott. VÉLEMÉNYEKET kértél, nemde? Ennek ellenére tudomásul vettem, amit nekem címeztél, és nem tartom kizártnak, hogy a fiú komolyan gondolta, amit mondott. Ebben az esetben viszont ha azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat, akkor az azt jelenti: még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat. Ez is egy lehetõség, és akkor nincs mirõl beszélni: várj türelemmel. Üdv! Zsoel (26)
Gondolkozz azon, hogy a saját viselkedésben talált-e vmilyen problémát, pl. féltékenység, hiszti...stb. Valami oka biztosan van, ha gondolkodnia kell a kettõtök kapcsolatán. Írod, hogy van láthatáron egy másik lány, akit nem szeret, akkor miért van? Próbáltátok közösen megbeszélni a dolgaitokat? Kinek mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem? Mennyi ideje jártok? Ha fontos lennél neki, akkor nem próbálkozik másnál. Nem kellene hívnod/sms-ezned pár napig, ha hiányzol, jelentkezni fog, ha nem el kellene felejtened.Tudom, hogy ez nem könnyû, de én nem várnám meg azt az sms-t, melyben szakít velem. Sajnálom, hogy csalódás ért!
Miért kezdesz egy olyan pasival akinek van valakije? Nem félsz, hogy veled is ugyanezt fogja csinálni, mint a jelenlegivel? Amúgy meg miért nem írja, hogy hiányzol neki, ha azt tudja mondani, hogy fontos vagy neki?
Érzésem szerint ez tipikus példája annak, amikor egy férfi két vasat tart a tûzben (vagy stílszerûbben fogalmazva: egy vasat tart két tûzben) Azért "fél" lépni, mert a két lány - és járulékos alkatrészeik - több, mint az egy, és egyiket sem akarja elveszíteni (de aligha a belsõ értékeitek miatt). Ez így nagyon kényelmes, hogy neked azt mondja: igazából nem szereti a barátnõjét, fontos vagy neki stb., de "nem akar veszekedni" (magyarul hagyd õt békén, amikor éppen nem kíván meg; ezért nem ír vissza, mert esze ágában sincs komolyan összejönni veled). A barátnõjét meg alkalmasint éppen az ellenkezõjével hülyíti: veled nincs semmi komoly kapcsolata, csak haverok vagytok, õt szereti stb. Sajnos ez így mûködik: a férfiak általában szeretnek háremet gyûjteni maguk köré, a nõk viszont teljes mértékben birtokolni akarják a férfit. Szóval szerintem lépj ki ebbõl a másodhegedûs szerepbõl, mert neked itt gyaníthatóan nem terem babér. Megpróbálni a fiút elhódítani szerintem nem sok értelme van, mivel az általad leírtak alapján valószínûleg eléggé ragaszkodik a barátnõjéhez (ez az "átgondolom a dolgot" egy nagy vaker duma), te meg csak a fent leírtak miatt kellesz neki. Hagyd faképnél (attól legalább sérül egy kicsit az egója), és keress egy kedves, rendes fiút, aki tényleg csak téged fog szeretni (hidd el, akad ilyen is). Üdv! Zsoel (26)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Itt is az a helyzet, hogy biztosat a bizonytalanért. Én folyamat szekálom, hogy mikor tud már dönteni, mert így mindenkinek rossz. Igaza van az utolsó hozzászólónak, hogy nem kéne írnom neki pár napig, véglis tegnap sem írtam és õ rámírt. Csak hiányoltam azt, hogy kedveseket írjon. Én értem, hogy folyamat melózik, megy, stb. csak nekem több kell. :(. Õ azt mondta, még amikor folyamat együtt voltunk, hogy velem akar lenni, még szex nélkül is, mert velem érzi legjobban magát. De akkor mért nem tud lépni? /erre azt mondta, ha nem veszekednék folyton, lehet már tudott volna.../
A kérdező hozzászólása: Zsoel! Az egész egy barátságból indult, és "sajnos" ez lett. Nem csak a szex miatt van velem, ezt biztosan tudom... fõleg, hogy ha veszekszünk, egyikünknek sincs kedve... amúgy 24 órából 10-et min. együtt vagyunk és komolyan mondom, senkivel sem voltunk így meg. Egyikünk sem :S
A kérdező hozzászólása: Jólvan. Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Megmerné mondani, ha ennyi lett volna. Amúgy nemrég hívott és mondta, hogy hiányzom neki, és azért nem tud soxor visszaírni, mert pakolnak, mennek, stb... szóval azért örülök neki, hogy nem csak egy jóbarát már, hanem annál sokkal több :)
Ne dõlj be, mellé duma. Az embernek arra van ideje, amire akarja. Egy SMS bármikor belefér, egy hívás fõleg. Csak lehet, hogy romlik a sansz a másiknál, melegít kicsit Téged is.
igen!
alap:D
Mikor hallottál egy pasi szájából olyat, hogy járnék vele. Nálunk ez a kifejezés a jó csajra ennyi
én szktam mondani h járnék vele... de ez ritka, azt h megdugnám gyakrabban használom én is:)
Ha egy férfinak külsõre bejön egy lány, akkor Tetszik neki, ha ismeri is és kívül-belül bejön neki, akkor Szerelmes belé. És a primitív, erkölcstelen hímnemûeknél a 'dugnám' annyit tesz, hogy tetszik neki az adott lány, ellenben ha erkölcsös lenne, akkor sem akarna járni az adott lánnyal, mivel nem ismeri.
Azt mondom, hogy "De megdugnám!" az azt jelenti, hogy meg meg! De ha olyan mint amire gondoltam akkor szívesen "járnék" vele, hogy többször is megtehessem!:)
A megdugnámmal egy kicsit profánabb módon fejezzük ki hogy testileg vonzó. mivel egyéniségre még nem ismerjük, ezért csak a testi dolgokban fejezzük ki magunk. mert hát azt ugye hosszú lenne elmondani hogy: "nézd milyen szép lány! ha az egyénisége egyezik az elvárásaimmal akkor szívesen kezdenék vele párkapcsolatot."

Ha most azt mondja, hogy nincsen ideje egy komoly kapcsolatra, akkor később még megváltozhat a véleménye? (fiúk véleménye kéne)

Most fog végezni az egyetemen, rengeteg vizsga meg stb van neki és azt mondta, hogy nem lenne most ideje egy kapcsolatra. Mondtam neki hogy én nem igénylem őt a nap 24 órájában, de azt mondta hogy neki lenne rossz érzés, hogy ha nem tud annyi időt velem tölteni amennyit szeretne. Én mondtam neki, hogy nekem inkább az fájna ha más is lenne neki, és azt mondta, hogy biztos hogy nem lesz más, ezt meg is ígéri. Igazából most ilyen jön, itt alszik aztán másnap délután haza megy állapot van. De ha kimegyek elé mikor jön, akkor kézen fogva sétál velem a nyílt utcán, ölelget, csókolgat rögtön amikor meglát. Esténként sokat beszélgetünk mindenféléről. Családjainkról,barátainkról,egyetemről. Nem csak szexelünk hanem szeretget is. Éjszaka szoktam érezni hogy csak úgy betakargat, oda bújik hozzám, megsimogat. Igazából kb 3 naponta így is találkozunk és egy egész éjszakát meg egy fél napot együtt vagyunk, ennél többet én sem biztos hogy igényelnék így egy kezdeti kapcsolati szakaszban. Plusz még ha egyikőnknek sem lesz más az életében akkor nem igazán értem, hogy miért ódzkodik vagy mitől fél, miben változna a dolog ha kapcsolatban lennénk. 20L (fiú 22)

Legjobb válasz: Nem, nyilván soha életében nem lesz ideje komoly kapcsolatra. Te retardált vagy?

Nem, nyilván soha életében nem lesz ideje komoly kapcsolatra. Te retardált vagy?
Figyi drága ez pofon egyszerû most végez az egyetemen és õ szeretné a legjobbat kihozni magából ami érthetõ. Ha úgy viselkedik veled ahogy mondtad akkor valószínû, hogy a vizsgák után össze fogtok jönni. De ez csak az én véleményem lehet az is a háttérben hogy azért viselkedik így mert nincs ideje arra hogy minden napra más csajt fûzzön és kell neki egy biztos pont ahol letudja vezetni a feszkót és amint végzett a vizsgákkal elhanyagol téged és újra csajozni kezd. :D Csak hülyülök biztos összejöttök.
Hát. Én lány vagyok, de ugyanezzel a helyzettel személyes tapasztalat: a vizsgái után is talált indokot, hogy miért nem és aztán fél után hagytam annyiban, mikor már a rózsaszínfelhõs elmémnek is világossá vált, hogy semmi komolyat nem akar. Szerintem emberfüggõ amúgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!