Találatok a következő kifejezésre: Ha egy azt kerdi (14 db)

Ha egy szolgáltató nyomtat nekem többoldalas dokumentumot, akkor nem az az alap, hogy vagy megkérdi, hogy egy vagy kétoldalasra szeretném-e? Vagy ha nem kérdi meg, akkor a kétoldalas az alap?

ti találkoztatok már olyannal, hogy többoldalas dokumentumot alapból úgy nyomtatják, hogy egy lapra egy oldal? Nem elég hogy a papír árával lehúznak, meg mit kezdjek vele, de még a környezetet sem kímélik! nincs erre valami szabály, vagy irányadó elv?

Legjobb válasz: Hogy a büdös francba érhetsz rá ezen kattogni? Van neked életed? Azon mit értesz, hogy lehúznak a papír árával?

Hogy a büdös francba érhetsz rá ezen kattogni? Van neked életed? Azon mit értesz, hogy lehúznak a papír árával?
Szerintem alapból nem fognak ezzel foglalkozni, mivel a papír nem egy olyan húdedrága dolog. Ha tényleg zavar a pénzlehúzás meg a környezetszennyezés (engem is zavarna), akkor legközelebb kérdd meg õket, hogy két oldalasra nyomtasság és nem lesz semmi probléma :) 1. Nem csak azok a dolgok fontosak az életben, amik neked is azok.
Persze, különbözünk, de ez már nem is csak groteszk, ez maga az absztrakt élet. Tényleg megnézném azt az embert, aki ezért képes kiírni egy kérdést, vagy végsõ esetben még intézkedni is. Szeretnék belelátni a fejébe, a gondolataiba, mert egyelõre úgy érzem, mintha nem is egy fajba tartoznánk.

Előfordulhat, ha egy lányt egyértelműen "kérdőre vonok" amiatt, hogy mik ezek a jelzések és nem mondja meg az igazat, hanem el kezd terelni?

Tegyük fel, hogy akar t?lem valamit, bejövök neki és tereli a témát, hogy csak szeretné, ha egyszer?en csak jóban lennénk.

Legjobb válasz: Igen... Sõt ha egy lánynak bejössz és csak szimplán kérdõre vonod majdnem biztos hogy ezt fogja tenni, mivel elõször te valj vagy sehogy...vagy igazat mondott, vagy bejössz neki

Igen... Sõt ha egy lánynak bejössz és csak szimplán kérdõre vonod majdnem biztos hogy ezt fogja tenni, mivel elõször te valj vagy sehogy...vagy igazat mondott, vagy bejössz neki
A kérdező hozzászólása: Írj privit. ;)
Engem érdekelne...
A kérdező hozzászólása: Ez egy speciális eset, ide meg nem akarom leírni, épp ezért írtam, hogy akit érdekel annak priviben elküldöm.
Egy lány soha nem fogja neked így direktben megmondani. Legközelebb óvatosabban közelíts a témához, adj te is jeleket, figyeld a reakcióit, beszélgess vele és így legalább tényleg ki is tudod deríteni, hogy mit akar.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, kapcsolatban van és lehet nem akarja kockára tenni.
Lehet, h zavarba jött, h így nyíltan rá kérdeztél.
Ha egy lánytól ilyesmit kérdezel, 50% az esély rá, h igazat mond.
A kérdező hozzászólása: Áh, ez ennyire nem egyszerû. Priviben leírhatom, ha érdekel.
Tuti fél, hogy neked nem tetszik és akkor az elég kellemetlen. Mindenképp neked kell kezdeményezned. Ha csak nem vagy leszbikus.

Idiótán fog hangozni, de komolyan kérdem. Nos ha egy párna cimkéjén az van, hogy nem tisztitható vizzel akkor mivel szedjem ki a foltot? Vegyileg sehogy nem tisztitható elvileg. Bársony féle anyagból van.

Legjobb válasz: Akkor kisvödörben kevés vízben "ultra" paszta, vagy valami erõs szõnyegtisztító-szerbõl verj habot, és azt dörzsöld bele az anyagba, majd kiskefével átdörzsölöd, és utána ha megszáradt, "porszívózd ki". (Nem biztos, de esetleg)

Akkor kisvödörben kevés vízben "ultra" paszta, vagy valami erõs szõnyegtisztító-szerbõl verj habot, és azt dörzsöld bele az anyagba, majd kiskefével átdörzsölöd, és utána ha megszáradt, "porszívózd ki". (Nem biztos, de esetleg)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már megoldottam hasonló módon :)

Ha egy pasi ilyet ír (idéz) nekem, akkor vajon mennyire komoly érzések lappangnak benne? Fiúktól kérdem, hogy próbáljak meg minnél közelebb kerülni az agyatokhoz

"Az vagy nekem, mi testnek a kenyér

Legjobb válasz: Ebbõl nem fogsz megtudni semmit csak azt, hogy nem primitív a srác... Figyelj, mert valaki kedves, mert édes, még tud egy rohadt, õrült állat lenni sajnos. Ismerd meg jobban...

Ebbõl nem fogsz megtudni semmit csak azt, hogy nem primitív a srác... Figyelj, mert valaki kedves, mert édes, még tud egy rohadt, õrült állat lenni sajnos. Ismerd meg jobban...
ha ezt Shakespeare írta volna neked, akkor van egy rajongód.. de ha csak idéz valaki egy jól ismert verset, az egy olcsó húzás szerintem :) de persze az is lehet, hogy ennél jobb megoldást nem talált arra, hogy elmondja mit érez... bár ilyenkor egy "szeretlek" szerintem többet mond :)
Szép vers...de ez nem az õ gondolata. Nekem az tetszik, hogy ha a saját érzéseit írja le. 23/l
A kérdező hozzászólása: Akkor nem eredeti, ergo nem sok komolyság fordult meg a fejében amikor ezt leírta nekem... :(
Nem gondolnám komolytalannak, mert akkor nem írt volna semmit. Vette a fáradtságot, elolvasott pár verset, és a neki tetszõt leírta számodra. Csak jobbnak látta ezt a módszert. Ha gondolod köszönd meg neki a verset, mondd el neki, hogy mennyire örültél neki, de annak még jobban örülnél, ha a saját gondolatait írná le. Az személyesebb
Linkelhette azért is, mert véletlen rátalált erre a versre. Inkább beszélgess vele és majd kiderülnek a dolgok.

A baratnomnek epp most jott meg a baja. Es azt kerdi tolem h ienkor ha gumi nelkul csinaljuk akkor terhes lehet e. terhes lehet egy lany akkor amikor epp havi baja van?

Legjobb válasz: hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!

hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!
Igen!
Igen. Vagy meddõ lehet, ha nem védeketek, könnyen elkaphat valamit. De még óvszerrel is, mert ugye benne is vannak baktériumok, amik szex során a méhébe juthatnak. Tehát 5 napot simán kibírtok szex nélkül, szerintem! Attól még összebújás lehet, meg akár õ is kielégíthet téged, ha úgy megfelel mindkettõtöknek. :)
igen lehet.
És még csúnya betegségeket is összeszedhet! Tudod, ilyenkor belül õ egy nyitott seb. Talán inkább próbálkozz ilyenkor más testréssel, amelyik nem vérzik.
megvan rá az esély, spontán peteéréssel. bár ennek kicsi az esélye, de inkább gumi, minthogy egy 1000+x. (x tart a végtelenbe)kérdés arról hogy: lehet e terhes...
hát eddig soha nem lettem se terhes, se semmi bajom nem lett, ettõl még azt csináltok amit jónak láttok N
Mi is csináljuk, mikor megvan - hiába, jobban kívánom a szexet, meg most mit kell ezen fennakadni -, de gumiban, és csak akkor, ha tudom, hogy nem fogom összevérezni a fél világot.
Igen. Nagyon is lehet terhes. Szedjen tablettát és akkor bármikor csinálhatjátok! Külföldön imádják ilyen napokon a zuhany alatt csinálni, mert akkor semmi nem lesz maszatos (az ágyban).

Ha egy fiu azt kerdi h lekefudnek vele, azt mire es h gondolja?

Legjobb válasz: jézusom.. ilyen kérdéseket.. nyilván meg akar baszni már elnézést a kifejezésért de hát ilyet .. lol

jézusom.. ilyen kérdéseket.. nyilván meg akar baszni már elnézést a kifejezésért de hát ilyet .. lol
Jézusom. Már a gyerekek is ezt a lapot böngészik???
:D:D azta
Szét akar baszni. Mi ezen a bonyolult? Minek írsz ki ilyen kérdéseket? Mit vársz ettõl?
jártok vagy nem? ha nem akk csak megakar baszni..... viszont ha egy jó ideje jártok már szeretitek egymást akkor nem csak azért..
A kérdező hozzászólása: Looooool
Le akar fektetni, aztán szia. Más nem kell neki.
A kérdező hozzászólása: hat gondoltam h ...
Szeretne veled szexuális aktus létesíteni! Másképp: Meg akar dugni! El akarja venni a szüzességed! Ha ilyet kérdezel, akkor egyelõre mondj még nem-et! Szerintem.
Hát ez döbbenetes. Könyörgöm, hány éves vagy? Belenétél valami sexuális felvilágositásba? Azt hitted, hogy csak szépen mentek és lefeküsztök és hajnalig egymás karjába álmodtok, csok, ölelés vagy dugás nélkül? Jézus Mária

Van egy haverom (nincs nete ezért én kérdem) akit "megáldott az ég" bőrgombával. Amit orvos írt fel az nem hat, sem a Canesten. Hallottam, hogy a vizelet (saját) egy megoldás. Ez igaz és ha igen mit kell tenni?

Legjobb válasz: Nem kellene vizelettel mégjobban befertõzni, mert ilyen gombás fertõzéskor a saját vizelet sem tiszta...a pisi az a szemölcsöt, fökényt tudja gyógyítani..a gombás fertõzést sterilen kell kezelni. A canesten egy kamu enyhe kezdõdõ esetekre jó lehet, de ahová már orvosi kenõcs kell ott nem hat. A gombás fertõzések nagyobb része (az enyhébb esetek) a gyógyszertárakban vény nélkül kapható gombaellenes szerekkel (krémekkel, spray-kel, ecsetelõ szerekkel, hintõporral) általában hatékonyan gyógyítható. Ezeket a tisztálkodás után gondosan szárazra törölt bõrfelületen naponta kétszer kell alkalmazni. A gyógyulást gyorsítja, ha a lábujjakat gézcsíkokkal elválasztják egymástól. A kezelés idõtartama a fertõzés súlyosságától függ, de fontos tudnivaló, hogy a tünetek elmúlta után is legalább 8-10 napig alkalmazni kell a gombaellenes szereket, mivel, ha túl korán hagyják abba, a fertõzés könnyen kiújulhat. Súlyosabb esetben, ha a beteg állapota egy-két héten belül nem javul, bõrgyógyászhoz kell fordulni, aki radikálisabb gombaellenes szereket ír fel, és általában a külsõleg alkalmazott és a szájon át szedhetõ gombaellenes szerek kombinációját rendeli. Ha a panaszok hosszabb ideig fennállnak (pl. cukorbetegség esetén), célszerû a lábbelik rendszeres fertõtlenítése: erre a célra a formalin 10-20 százalékos oldatát ajánlják. Ebbõl kéthetenként egy kis vattadarabra öntve kell a cipõbe tenni, és lehetõleg egy napon át benne hagyni. Fontos: a cipõket a formalinos fertõtlenítés után legalább 2 napig szabad levegõn szellõztetni kell! Ha a fertõzés már a körömre is kiterjed, nem várható gyors gyógyulás: a megbetegedett köröm csak az új növekedésének ütemében tehetõ gombamentessé, akár 7-8 hónapig is eltarthat, míg "kicserélõdik". A szájon át szedhetõ gyógyszerek egy részét nem kell addig szedni, amíg a teljes lenövés meg nem történik, mert a megfelelõ dózis bevétele után még hosszabb ideig hatnak. Egyéb hatásos szerek lehetnek: Allga San lábbalzsm, hintõpor CitrocseppCitroplus -ezek biotermékek így herbáriákban kaphatók, esetleg rossmann, dm. gyártó: naturprodukt. Ha 2-3 hét alatt nincs enyhülés vissza kell menni a dokihoz,mert lehet félre diagnosztizálták a dolgot és egyéb dologról van szó.

Nem kellene vizelettel mégjobban befertõzni, mert ilyen gombás fertõzéskor a saját vizelet sem tiszta...a pisi az a szemölcsöt, fökényt tudja gyógyítani..a gombás fertõzést sterilen kell kezelni. A canesten egy kamu enyhe kezdõdõ esetekre jó lehet, de ahová már orvosi kenõcs kell ott nem hat. A gombás fertõzések nagyobb része (az enyhébb esetek) a gyógyszertárakban vény nélkül kapható gombaellenes szerekkel (krémekkel, spray-kel, ecsetelõ szerekkel, hintõporral) általában hatékonyan gyógyítható. Ezeket a tisztálkodás után gondosan szárazra törölt bõrfelületen naponta kétszer kell alkalmazni. A gyógyulást gyorsítja, ha a lábujjakat gézcsíkokkal elválasztják egymástól. A kezelés idõtartama a fertõzés súlyosságától függ, de fontos tudnivaló, hogy a tünetek elmúlta után is legalább 8-10 napig alkalmazni kell a gombaellenes szereket, mivel, ha túl korán hagyják abba, a fertõzés könnyen kiújulhat. Súlyosabb esetben, ha a beteg állapota egy-két héten belül nem javul, bõrgyógyászhoz kell fordulni, aki radikálisabb gombaellenes szereket ír fel, és általában a külsõleg alkalmazott és a szájon át szedhetõ gombaellenes szerek kombinációját rendeli. Ha a panaszok hosszabb ideig fennállnak (pl. cukorbetegség esetén), célszerû a lábbelik rendszeres fertõtlenítése: erre a célra a formalin 10-20 százalékos oldatát ajánlják. Ebbõl kéthetenként egy kis vattadarabra öntve kell a cipõbe tenni, és lehetõleg egy napon át benne hagyni. Fontos: a cipõket a formalinos fertõtlenítés után legalább 2 napig szabad levegõn szellõztetni kell! Ha a fertõzés már a körömre is kiterjed, nem várható gyors gyógyulás: a megbetegedett köröm csak az új növekedésének ütemében tehetõ gombamentessé, akár 7-8 hónapig is eltarthat, míg "kicserélõdik". A szájon át szedhetõ gyógyszerek egy részét nem kell addig szedni, amíg a teljes lenövés meg nem történik, mert a megfelelõ dózis bevétele után még hosszabb ideig hatnak. Egyéb hatásos szerek lehetnek: Allga San lábbalzsm, hintõpor CitrocseppCitroplus -ezek biotermékek így herbáriákban kaphatók, esetleg rossmann, dm. gyártó: naturprodukt. Ha 2-3 hét alatt nincs enyhülés vissza kell menni a dokihoz, mert lehet félre diagnosztizálták a dolgot és egyéb dologról van szó.
Nem tudom mennyire hatásos, de kisuvegbe elteszed a saját vizeleted (reggeli elsõ!!! ez nagyon fontos!!), utana fulpiszkaloval peldaul felecseteled.

Mennyire veszi az ki hülyén magát, ha a volt osztálytársamtól kérdem meg, hogy tudna-e ajánlani nekem egy jó nőgyógyászt?

El akarok menni az enyémt?l, viszont másik dokit nem ismerek, magán dokit meg nem szeretnék.

Legjobb válasz: Akinél egy ilyen kérdés nem fér bele a barátságba manapság, az hót-prûd lehet... Sztem egyáltalán nem ciki, nyugodtan kérj tanácsot tõle.

Akinél egy ilyen kérdés nem fér bele a barátságba manapság, az hót-prûd lehet... Sztem egyáltalán nem ciki, nyugodtan kérj tanácsot tõle.
elsõ válaszolóval egyet értek! hiszen minden lánynak hölgynek elõbb utóbb menni kell... :D és lehet hogy ajánl egy jó orvost!
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi, akkor megkérdezem :D

Aki volt ilyen szituban valaha, attól kérdem: milyen az, ha a pároddal vagy és összefuttok egy olyan sráccal/lánnyal, akivel korábban volt szexuális kapcsolatod?

Mit érzel, teszel te? És a párod?

Legjobb válasz: Sztem, ha a párod is tudja hogy volt vele szexuális kapcsolatod akkor mind kettõtöknek kissé kellemetlen a dolog, ilyenkor nem illik leállni és elkezdeni beszélgetni vele az élet nagy dolgairól, egyszerûen odaköszönni hogy hello és tovább menni..:)

Sztem, ha a párod is tudja hogy volt vele szexuális kapcsolatod akkor mind kettõtöknek kissé kellemetlen a dolog, ilyenkor nem illik leállni és elkezdeni beszélgetni vele az élet nagy dolgairól, egyszerûen odaköszönni hogy hello és tovább menni..:)
Szerintem meg abszolút semmi különös módon nem kell felfogni. Régi ismerõs, ami volt, az volt, réi ismerõs a múltadból, ezen már párod sem tud segíteni, ellenben el kéne fogadnia. Persze, nem kell leállni jópofizni fölöslegesen, de nem kell másképp kezelni, mint a szomszéd nénit.
semmi extra nincs benne szerintem... ami volt az volt. nyugodtan lehete vele beszélgetni is meg minden, csak persze nem kell túlzásba vinni a dolgot :)

Ha ki akarunk menni Bécsbe egy napra, elég az angol nyelvtudás? Vagy ott mindenféleképpen németül kell tudni? Azért kérdem, mert németből nem vagyok valami jó.

Legjobb válasz: Elég ha németül tudsz kérni, köszönni, megköszönni és elnézést kérni. Angolul már mindenhol tudnak.

Elég ha németül tudsz kérni, köszönni, megköszönni és elnézést kérni. Angolul már mindenhol tudnak.
Bécs nagy részén még a magyarul is értenek, nem mellékesen sok magyar dolgozik a szolgáltatóiparban.
Nyugodtan mehetsz angollal is, azt majdnem mindenki érti ott is (kivéve a magyar vendégmunkásokat...).
Elég az angol, bár ha csak 1 napra mész, még a mutogatás is elég:) Én pár éve Olaszországban jártam, 1 hetet voltam ott, tengerparti város, és nem viccelek, 10 emberbõl 1 ha beszélt angolul. Volt ahol hülyének néztek h miért akarok angolul beszélni. Szerencsére az osztrákoknál azért ez nem így van.
Egy napra, ha vásárolni mégy: Mariahilfer-strassze = elég a magyar nyelv is. Mi vittük a szótárt, beléptünk az üzletbe, még meg sem szólaltunk, szó szerint egyetlen szót sem, a tulaj közölte, nem kell a szótár, mert beszél magyarul. Utcán leszólítanak magyarul, hogy mit akarsz venni, mert õ mutatja az üzletet (=üzletkötõk, a bevitt vásárlók után kapnak a tulajtól jutalékot). Szóval nem kell kétségbe esned!
elég az angol!sokan kézzel lábbal mutogatnak, ugyhogy te az angollal simán elboldogulsz!:-) jó utat!
Egy napra gyakran kiugrom Bécsbe, eddig az angol mindig elég volt. Vásárlás, evés-ivás, turizmus területén szinte mindenki beszél angolul. Jó utat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!