Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alszunk a babával, (34 db)

Sokan alszanak egy ágyban a babával? Mennyi idős koráig? Ha elkezd mászni mit csináltok, hogy nem essen le?

Legjobb válasz: Darázsfészekbe nyúlsz!!! Sokan ellenzik a babával egy ágyban alvást. Lehet, hogy kapsz majd hideget, meleget. A kislányom 11 hónapos múlt és még nem aludt a kiságyában, pedig van neki. A franciaágy egyik oldalán áll leesésgátlóként. Óriási kanapé párnákkal körbepárnázom miután elaludt, aztán késõbb én is melléfekszem. Még sosem ébredt fel alvás közben úgy, hogy elindult volna, ilyenkor nyûglõdik, sír, ha felébred. Bemegyek, megnyugtatom. Éjjel többször szopik, sokszor kell hajnaltól megsimogatni, akkor alszik tovább. Reggel, ha felébred, elkezd gagyarászni, engem piszkálgatni, olyankor sem lefelé vezet az elsõ útja.

Darázsfészekbe nyúlsz!!! Sokan ellenzik a babával egy ágyban alvást. Lehet, hogy kapsz majd hideget, meleget. A kislányom 11 hónapos múlt és még nem aludt a kiságyában, pedig van neki. A franciaágy egyik oldalán áll leesésgátlóként. Óriási kanapé párnákkal körbepárnázom miután elaludt, aztán késõbb én is melléfekszem. Még sosem ébredt fel alvás közben úgy, hogy elindult volna, ilyenkor nyûglõdik, sír, ha felébred. Bemegyek, megnyugtatom. Éjjel többször szopik, sokszor kell hajnaltól megsimogatni, akkor alszik tovább. Reggel, ha felébred, elkezd gagyarászni, engem piszkálgatni, olyankor sem lefelé vezet az elsõ útja.
Nálunk ugyan az van, int az utolsóéknál csupán kisfiúval. :) Bébiõrt mindig bekapcsolom, ha nem vagyok még az ágyban, mellette így hallom ha megébred.De tényleg ha felkel, mindig csak sír, nyöszörög, nézelõdik.Elég álmos még ahhoz, hogy ne induljon meg lefelé.
Az én manóm hol itt alszik, hol ott. Tulajdonképpen a saját ágyában alszik el, de aztán ha éjjel felkel, és sokadik próbálkozásra sem tudom visszaaltatni (pl. mostanság fogzáskor) akkor bizony beteszem hozzánk, a franciaágyba középre. Ha simán visszaalszik éjjel, akkor is felkel olyan 5 körül, mikor a papa kel, és megy dolgozni. Na, olyankor tuti átkerül mellém, és így alszunk reggel 8-ig. A párom tesz az ágy szélére, mellé a földre párnákat, de még nem esett le. Amúgy is, ha felkel, nem akar lemászni, elõször mutogat, hogy kapcsoljuk be a tv-t. Megnézünk 1-2 mesét, és utána kelünk fel. Ja, 1 évesek vagyunk.
Falnál volt a nagyágy, õ aludt belül, mi kívül. Nem esett le.
Én nem aludtam egy ágyban a kisfiammal, de a sógornõm igen, fél éves koráig. Õ azt mondta, hogy a baba bármely rezdülésére felébredt, az ágy meg úgy volt elrendezve, hogy csak akkor tudott volna leesni, ha rajta (anyukán) átmászik. Azt mondja, semmi gondjuk nem volt az együtt alvásból, és fél évesen is viszonylag hamar hozzászokott a saját ágyhoz. Nem tudom, én ennek ellenére a következõ babámmal sem szeretnék egy ágyban aludni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem terveztük az együtt alvást, sõt elleneztem is nagyon, de ez lett. Sokszor még így is nehezen alszik el.
Az elsõvel együtt aludtam 12-17 hónapos koráig. A második gyerekkel egy éjszakát sem.
Mi matracon alszunk, így nem olyan nagy baj, ha leesik. A kisfiam így is folyton lemászott, így 8 hónapos korától nem tudtunk együtt aludni. A kislányom 9 hónapos, már õ is mászik, de vele nincs ilyen probléma, álmában nyugton van.

Doktornő mondta h mérjem egy hétig a babám, mert nem hizik. Ha eszik-alszik s néha csak 2ora mulva mérem az is ok?

kiváncsi a dokin? h a mennyiséggel v a min?séggel lehet a baj.néha sirdogál a baba,s olyan mintha id?vel feladná és vár kicsit. néha viszont álomba zuhan. ilyenkor nincs szivem még a mérlegeléssel bolygatni,mert akkor tuti kimegy az álom a szeméb?l. ha pl egy orá szundi után teszem mérlegre mikor ébred az is jó? mutat többletet szopi elötthöz képest. vagy ahhoz hozzá kéne még adni kicsit mert alváskor "elillan", feldolgozódik vmennyi? vagy inkább birjuk ki ezt a hetet és igenis tegyem rá szerintetek rögtön ha édesen alszik is? KÖSZI

Legjobb válasz: nem értem miért paráztat a doki.... ha van tejed a gyerek boldog nem tudom miért biztat mérésre ... magadtól biztos nem mérnéd. nyár van ha õ azt várja hogy ugyanúgy egyen egy baba mintha nem is 35 C lenne odakinnt akkor õ is egy a tankönyves dokik közül.. mérd tedd rá amikor kérte hogy pontos adatod legyen de ne vedd szivre ha nem hizik mert szegénynek is melege van. normális jelenség mint ahogy felnõtteknél is az.

nem értem miért paráztat a doki.... ha van tejed a gyerek boldog nem tudom miért biztat mérésre ... magadtól biztos nem mérnéd. nyár van ha õ azt várja hogy ugyanúgy egyen egy baba mintha nem is 35 C lenne odakinnt akkor õ is egy a tankönyves dokik közül.. mérd tedd rá amikor kérte hogy pontos adatod legyen de ne vedd szivre ha nem hizik mert szegénynek is melege van. normális jelenség mint ahogy felnõtteknél is az.
Mekkora súllyal született, mennyi idõs, eddig mennyit hízott?
Azonnal mérd meg evés után. off: egyébként sem jó, ha azt szokja meg, hogy evés közben alszik el, tapasztalat...
Az anyagmegmaradás törvénye szerint - természetesen ha nem pelenkázod, stb. - akkor ugyanannyi lesz a súlya alvás után is, mint elõtte. Ha kaki lett belõle, az sem baj, mindegy, hogy bent volt-e vagy kint. Izzadni nem izzad mérhetõ mennyiséget ennyi idõ alatt. Elillan? Hová? :) Ne aggódj... a doki meg minek paráztat, fõleg olyannal, hogy MINÕSÉGI gond lehet a tejjel. Ilyen nem létezik szerencsére.
Én minden evés elött, után mérem a babámat.S szerintem nem mindegy kint vagy bent van az a kaki. Volt már olyan hogy hamizik, cicit kiköpte erölködött kakilt egy OLTÁRI nagyot:D és szopizott tovább és a végén 50gr-al kevesebb lett a mérlegeléskor.. Lehet hogy rövid ideig van cicin és azért nem jut eléggé a hátsó tejhez. Szerintem ha mélyen alszik akkor is tedd mérlegre(én igenis ezt mondom..ha mélyen alszik nem fog felébredni)
Kevesebb a szoptatás után, mint elõtte... na ezért nem érdemes túlzottan bízni a mérlegben. :) A tejed MINÕSÉGÉVEL semmi gond nincs! Hogy a MENNYISÉGÉVEL van-e, azt pedig nem a babamérlegbõl fogod egyértelmûen tudni, hanem más egyéb jelekbõl együttesen! Hogy ezek mik, a szakirodalmakban megtalálhatod, pl. itt: http://www.lll.hu/szfuzet/keves_tej
mennyi idõs, nem a fogától van??
símán lehet a foga... mi is így kezdtük a fogzást.. nem nyáladzik jobban nappal??? nem látsz rajta bármi fogzásra utaló jelet?
A kérdező hozzászólása: 4 és fél
A kérdező hozzászólása: dede mindent beakar kapni és ráakar harapni mintha kiskutyus lenne, ::) Ti mit csináltatok?hm?
Adj neki (hûthetõ)rágókát és nézd meg az ínyét.Ha duzzadtnak, vagy pirosnak, vagy fehérnek ítéled, az bármelyik lehet a fogzás tünete.Ha fáj kend be Dentinox géllel, és adj neki Chamomilla ch15 homeós bogyót.2 gyerekes anyuka


Nagy baj, ha csak az egyik oldalra fordított fejjel alszik a babám?

Hiába fordítom, visszafordul.. 2 hónapos

Legjobb válasz: Szia! Jobb, ha mindkét oldalára forgatod a fejecskéjét, hogy szimmetrikus legyen a koponyája. A legjobbakat! 19 hetes kismami

Szia! Jobb, ha mindkét oldalára forgatod a fejecskéjét, hogy szimmetrikus legyen a koponyája. A legjobbakat! 19 hetes kismami
Nekem is midíg visszafordította a fejét a lányom.Többször igazítsd. Szép babázást.
Az én babám is ezt csinálta, de csúnyán el tudják feküdni a fejecskéjüket és nem akartam, hogy deformálódjon a buksija, úgyhogy az oldalán fektettem. Õ szeretett is az oldalán aludni, magától is oda fordult. A háta mögé tettem egy párnát, így nem tudott vissza dõlni, minden szopi után váltogatva tettem le aludni.
Nálunk un. ferdenyakkal született (volt egy kis csomó a nyakán, ami csak tapintással volt érezhetõ), ezért nem fordította balra a fejecséjét. Ezt azóta Dévényes masszázzsal helyrehozták, most már mind két oldalra fordítja. Nálatok nincs nyakprobléma? Mindenképp próbáld átfordítani a fejét. Adrimami
A kérdező hozzászólása: Van egy kis gümõ, érzek valamit a füle alatt, amelyik oldalán nem alszik.. de fordul arra, és ha ébren van, tartja azon az oldalon a fejét, csak aludni alszik a másikon. Tehát nem hinném, h fájna neki, de már amúgy is birizgálta a fantáziám az a csomócska, mi lehet, és normális-e, ????
Lehet, hogy nálatok is hasonló a probléma. Nézesd meg gyerekorvossal, ortopéd orvossal! Nálam rövid köldökzsinór miatt valószínû ferdén feküdt a baba (uh-n nem látták), plusz "rohamos" szülésem volt, ez is okozhatta!
A kérdező hozzászólása: Hoyg érted azt, h rohamos? Én is gyorsan szültem..ha erre gondolsz. És köszi, hogy válaszolgatsz!

Ha egy szobában alszunk a babával, hogyan lehet megoldani a sexelést?

Lehet vmi "kára" abból a babának, ha tudattalnul meglát,meghall minket? Ha nem is lát meg, mert a rácsvéd? v más takar, de hallani, azért hallhat....Ti, h oldjátoke ezt meg?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba?

Mennyi idõs a baba?
BARÁTAIMNAK 7 HETES A BABA SZERINTEM Õ MÉG NEM ÉRZÉKEL SEMMIT, LEGFELJEBB ÖRÜL, MERT HALLJA A SZÜLEIT. SZERINTEM 2 ÉVES KORI ILLETVE AMÍG NEM TU RENDESEN BESZÉLNI NEM BAJ HA HALLJA, DE AZÉRT JOBB HA 1ÉVES KORA UTÁN MÁR NEM LÁTJA, MERT MEGIJEDHET, HOGY APA BÁNTJA, VAGY KISAJÁTÍTJA ANYÁT, DE HA EZ ÍGY VAN SÍRÁSSAL FOG JELEZNI, HOGY NEKI EZ NEM TETSZIK!
Olyankor kell szeretkezni mikor alszik, és ha lehet halkan.Figyeld, ha felébred, sajna "no szex" míg vissza nem alszik.Mi így oldjuk meg.
Mi nem csináljuk a szobánkban, mert nekünk is ott van a pici.Mikor elalszik, akkor épp ott ahol vagyunk.A nappaliban, a fürdõkádban, a konyhaban vagy másik szobában.Nekünk ez így teljesen jó és izgalmas!!Egyszer próbáltuk az ágyunkban, de egyikünknek sem ment, mert tudtuk, hogy ott a pici.Azt nem tudom, hogy káros-e, ha látja vagy ha hallja, de szerintem ne csináljátok, ha õ is ott van.
Nem zavarja a babát, és nem okoz neki semmilyen kárt :) Ha titeket zavar, akkor csináljátok másik helységben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok tanácsot...a babika még bennem van, de akkor a segítségeitek tükrében majd megoldjuk... :O)) Jó babázást és jó "férjezést" Nektek! :O))
Én költöztem be a babaszobába :)
Nem tudom mekkora a baba, de ha még egészen kicsike átmenetileg a mózeskosár is megteszi.
Bölcsõ? Az kisebb mint egy normál kiságy.
Vannak kisebb kiságyat is, pl. IKEA. De sokan át rendezik a azobát, kiraknak egy két bútort, hogy beférjen a kiságy!
5. vagyok! Köszi a lepontozást! Én csak leírtam a véleményemet ezzel a témával kapcsolatban... Mások vagyunk, más véleményen! Az én lányom születésétõl fogva külön alszik és 8hetes kora óta átalussza az éjszakát! este 7-tõl reggel 8ig! :) Igazatok van, szoktassuk a gyereket magunkhoz, had keljen az a gyerek éjjel és had szokjon anyuhoz, h utána még 5-6 évesen is velünk aludjon... Nem tudom... De szerintem a különlét sokkal jobb, mint együtt én is és a baba is jobban alszik... Nem hiszem, h bármi köze lenne a kötõdéshez, a lányomat imádom és õ is engem, ugyan úgy összebújunk a mai napig napközben és szeretgetjük egymást! Az éjszaka a pihenésrõl szól, nem arról, h rettegjek, h felkeltem, vagy összenyomom, vagy én nem alszok jól... Na és a szexuális életem sem szeretném ha tönkre menne! Bocsi, lehet önzõnek hangzik, és le fogtok cseszni, de én így gondolom és ez az egészséges!!!!!
Velem alszik :-)
Miért akarod, h veletek aludjon??? Miért nem teszed külön szobába? Vagy nincs másik szoba? Mert ha nincs, én biztos inkább a nappaliba kihúzható ágyon aludnék és a gyereknek pedig megcsinálnám a szobánkat! A lányom az elejétõl külön szobában alszik... Van légzésfigyelõnk, így nem aggódtam/aggódok! Szerintem a babának is jobb a külön szoba!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Én nem pontoztam le senkit. Van külön szoba, de ott a nagyobbik gyerköc alszik és nem szeretném ha éjjel zavarná õt a kicsi. Amúgy én sem az ágyamban altatnám , mert félek hogy megütöm vagy megnyomom alvás közben, meg nem is kényelmes. Az ágyam mellett altatom. A mózeskosár nagyon jó ötlet, KÖSZI!
A kérdező hozzászólása: Jah, 4 hetes a babám. Igény szerint szopizik, így párszor kelünk éjszaka :) !
5, 8. válaszadó: olvasd el a kérdést, és rájössz miért lettél lepontozva. Nem azt kérdezte a kérdezõ, hogy "mit gondoltok, melyik a jobb: külön, vagy egy szobában aludni". Igazi fájdalom, amikor a butaság agresszióval és szorgalommal párosul :D

Mennyit kell aludnia egy 7 hetes babának? A ti babátok mennyi alszik? Normális, ha össz-vissz napi 10 órát alszik?

Sajnos egy fertõzés miatt nagyon aluszékony baba volt, még enni sem kelt fel. Úgy néz ki, talán sikerült legyûrni a betegséget (kop-kop), viszont most alig alszik. Egész nap fent van. Ha nem megyünk babakocsizni, akkor még ennyit sem alszik. Ez normális? Nem nyûgös különösebben, igényli a társaságot, de nem sír, nem fáj a hasa, egyszerûen nézelõdik, gügyörészget és élvezi ha a kezünkben van.

Legjobb válasz: valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.

valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.
én 1 hétig voltam kòrhàzban mert sok vért vesztettem. a baba végig aludt. alig volt ébren. na itthon viszont alig aludt .nappal kb 3x fél òrát aludt.
Hát a lányom is kb ennyit aludt ennyi idõsen:( fáradt és nyügi is volt emiatt:( Aztán -sokat támadott suttogót próbáltam a magam módján-, szépen kialakítottuk az "alvási rituálét" szépen lassan hozzászokott az alváshoz) de nehéz volt, én sírni soha nem hagytam. Egyébként minden gyerek más, ha el van nem nyügi, akkor ne streszelj ezen!
én örülnék ha a fiam 10 órát tudna nappal aludni, de csak fél, max 1 órákat alszik alkalmanként evés után. amúgy meg egy darabig elvan magában, beszélget a plüsseivel vagy a zenélõforgóval, aztán jön a kétségbeesés hogy anya hol van, akkor kézben elnézelõdik egy darabig aztán már jön megint az evés és ez megy nappal. éjjel szerencsére kialussza a 4-5 órát. vasárnap lesz 6 hetes

Hogy lehet raszoktatni a babat, hogy egyedul elaludjon? Az olemben elalszik hason, majd ha hasra fektetem alszik, de ha hatara egybol felebred

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Gondolom, még pici. Miért nem alhat hason, úgy tûnik, neki az jön be, nem kell forgatni. A fiam 5 hónapos, születése óta hason alszik. Háton 20-30 perc múlva felébred, hason 6-7 órát alszik éjjel.

Mennyi idõs? Gondolom, még pici. Miért nem alhat hason, úgy tûnik, neki az jön be, nem kell forgatni. A fiam 5 hónapos, születése óta hason alszik. Háton 20-30 perc múlva felébred, hason 6-7 órát alszik éjjel.
A mennyi idõs kulcsfontosságú, bár finoman már kicsi korban is lehet szoktatni. Tedd az ágyába, és 2 percenként menj oda, vígasztald meg, simogasd, vedd fel, majd tedd vissza. Elvileg 4-5 nap alatt "megtanulja", hogy ilyenkor mit "vársz" el tõle. Na meg akkor tedd hasra, ha úgy alszik!:-)
Tedd hasra nyugodtan! Kisfiam 4 napos korától hason alszik (amióta csak hazajöttünk a kórházból). Ha szépen átfordítja a fejét, a bölcsõhaláltól sem kell félned, illetve ha nagyon izgulsz emiatt, szerezz be légzésfigyelõt, ha nincs (kölcsönözni is lehet már, nem muszáj venni).
... kislányom azóta alszik el magától, mióta megtanult átfordulni a hasára. hason ugyanis alszik akár 12 órát is éjjel... szóval ha elég idõs a babád és ügyes akkor magától fog ha szeret tényleg hason lenni.

2, 5 hónapos babám egy percig sincs el magában. Ha nem alszik, akkor folyamatosan ott kell lenni mellette, játszani, énekelni neki, ölben fogni. Változik ez a késõbbiekben?

Nap közben alig alszik, így szinte egész nap vele kell lennem. Ha nem vele foglalkozok, már üvöltve ordít. Egyedül babakocsiban van el, de ha megáll alatta, akkor megint megy a sírás. Nem ártok a fejlõdésének, ha folyamatosan vele vagyok? Fel tudja így is fedezni a világot maga körül, így is jó lesz a mozgásfejlõdése? Nem korlátozza a jelenlétem?

Legjobb válasz: Minimálisan javul. Fiam is ilyen volt, most 16 hónapos de nincs el egyedül 10 percnél tovább csak ha alszik. Mozgásfejlõdést nem befolyásolt nálunk, 1 évesen már járt.

Minimálisan javul. Fiam is ilyen volt, most 16 hónapos de nincs el egyedül 10 percnél tovább csak ha alszik. Mozgásfejlõdést nem befolyásolt nálunk, 1 évesen már járt.
természetesen nem ártasz neki. Van pihenöszékek? lehetöleg rezgös kéne abban lehet el is lenne, vagy hintában. Vannak ezek a speckó hinták amiben már ujszülöttként is bele lehet tenni, azt nagyon szokták szeretni. Jókat tudnak benne aludni is.
A kérdező hozzászólása: Pihenõszékben is csak úgy , marad meg, ha ott vagyunk mellette, beszélünk hozzá, éneklünk neki, csörgõket mutogatunk neki, mert az sem elég, ha csak simán ülünk mellette, illetve az sem jó, ha játékhídjára felrakjuk a játékokat. A rezgést nem szereti, rémült arcot vág, ha rezeg alatta.
akkor a hinta még jó megoldás lehet.
Szia, nem igazán, legalábbis nem gyökeresen. Amúgy nem ártasz azzal, ha sokat foglalkozol vele, sõõõõt! A fejlõdésében nagy segítségére vagy, mert több a kontaktus. Állandóan hallja a hangod, a beszédet, több az érintkezés, és a mondókák nagyon hasznosak! Ugyanilyen a lányom. Lassan 1 éves lesz, de csecsemõ korától igényelte a foglalkozást. 9 hónapos kora óta jár, elõtte 2 hónapig mászott, mindenre kíváncsi, mindent megért. Csak el kell fogadni, hogy a te gyermeked az aktívabb kategóriába tartozik, és ha így kezeled, könnyebb lesz mindkettõtöknek. Hajrá! :)

Hogy lehet megtanítani a babát egyedül elaludni? Még csak 3hetes, éjjel cici után rögtön lerakom akkor alszik is 3-3órákat, de nappal nem tud elaludni csak ha babusgatjuk, altatjuk. Túl kicsi még, vagy lehet már tenni valamit az ügy érdekében?

Ha leteszem aludni azonnal sír,hiába nyugtatom,addig csönd van,de ahogy távolodom újrakezdi.

Legjobb válasz: Mi 2,5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?

Mi 2, 5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?
Én ennyi idõs korában az ágyába tettem, símogattam a buksiját, és mellette ültem, míg nem éreztem, hogy tényleg alszik. Cumit is kapott, ha már nem szívta, akkor már aludt, akkor ott hagytam. Egy idõ után már nem igényelte a símogatást, csak a cumit. Most már (3 hónapos) csak akkor van simike, ha valami miatt zaklatott, és egyszerûen nem bír elaludni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õt megnyugtatni csak úgy lehet ha felveszem, különben sír és ahogy visszateszem bömbõl.Próbáltam magamon altalni járkálok, ringatom..ahogy visszateszem újra sír.Telejesen el vagyok keseredve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!