Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alszunk a (182 db)

Ha napközben alszik a baba, és épp meghalljátok, hogy nyom egy fosit, mit csináltok?

Felébresztitek, és tisztába teszitek, vagy megvárjátok amíg felkel? :-))

Legjobb válasz: Szia! Ha alszik akkor megvárom amíg felkel. Természetesen ha ébren van akkor rögtön kicserélem a pelust.

Szia! Ha alszik akkor megvárom amíg felkel. Természetesen ha ébren van akkor rögtön kicserélem a pelust.
Megvárom míg felkel. :)
Szia! En sajnos fel kell ebresszem, mert altalaban ha jon a kaki, akor ki is folyik, de altalaban alszik is vissza.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi, én sem keltem fel. :-))
Szia! Én nem hagyom abban a pelusban aludni még 1-2 órát biztos neki sem jó meg hát ne pirosodjon ki vagy csípje neki a kis popsiját.Nem állok neki ébresztgetni de elkezdem tisztába tenni és sokszor fel sem ébred rá.Ha mégis akkor is hang nélkül tûri és egybõl vissza alszik.Tényleg csak pár percet hagyom benne hátha nyom még hozzá egy kicsit annál többet nem.Másfél hetes a kisfiam lehet azért is alussza végig nem tudom a nagyobb babáknál ez mennyire müködik.

Mit szeret jobban egy srác, ha ő alszik a barátnőjénél vagy ha a lány alszik nála?

Lehet?leg fiúk válaszoljanak!

Legjobb válasz: Erre nincs általános válasz. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy mindehol szeret a barátnõjével aludni :P Ez egyén és környezet függõ, pl hogy egyedül lakik-e vagy családdal, család hogy viszonyul ehhez és a barátnõhöz stb stb. F/24

Erre nincs általános válasz. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy mindehol szeret a barátnõjével aludni :P Ez egyén és környezet függõ, pl hogy egyedül lakik-e vagy családdal, család hogy viszonyul ehhez és a barátnõhöz stb stb. F/24
Is-is De ez több mindentõl is függ, pl hogy a szülõk otthon vannak e ...
Mindegy hogy hol, mindegy hogy mikor, mindegy, hogy hogyan, csak egy a lényeg: VELE!
Szerintem meg azért, mert hazai terepen van :) tudja, mi hol van, ismeri a lakást mint a tenyerét, egy pillanat alatt elõ tud varázsolni valamit a kedvese számára... de ha a lánynl van, ott idegen minden, és kicsit feszélyezve is érezheti magát...
SZTEM ezt a nö válassza meg mert a nyugodt tiszta v rendes körülmények jobban hozzájárulnak az orgazmushoz de ha csak dugni akartok akkor ott a kocsi is jo
Általában ebben a fiúk merészebbek, és õk inkább egyfelé figyelnek (nem zavarja õket annyira a környezet) - tehát inkább a lánynál legyenek. Kivétel, ha a fiú sokkal félénkebb, vagy valami miatt a lánynál rosszabb a helyzet.
Örülök, ha elmegyek itthonról. Egy srácban hamarabb föllép ez a vágy.
A lényeg, hogy hol zavartalanabb a dolog. Ha egyforma, akkor inkább nálam, mert itt bármire szükségem van, tudom, hol találom, akár egy óvszer, akár egy kóla, vagy tiszta törölközõ. Kellemetlen volt pl, mikor a nyitott galérián volt a barátnõm ágya, alattunk az öcsikéé, és mindig panaszkodott a szülõknek, hogy milyen hangosan kefélünk. De mikor egyedül élõ nõm volt, akkor ott lehetett meztelenül mászkálni a lakásban, nem kellett felöltözni, ha kimentem a konyhába inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D Megerõsítettetek:D:D Szép napot nektek:D

Ikresek! Hogyan oldjátok meg az esti alvást, ha az egyik alszik, a másik meg hangosan sír és zavarja?

Cicin alszanak el mindketten. Eddig nem volt gond, ha megébredtek picit, szépen visszaaludtak. Pár napja a lányom mikor leteszem a kiságyba felsír hangosan. Ha felveszem és babusgatom, sose fog egyedül elaludni, ha meg hagyom sírni, zavarja a tesót. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Nem zavarja a tesót, ha az álmos. Nekem simán alszik a másik. Hozzá vannak szokva egymás jelenlétéhez, sirásához, stb. Hagyhatod nyugodtan.

Nem zavarja a tesót, ha az álmos. Nekem simán alszik a másik. Hozzá vannak szokva egymás jelenlétéhez, sirásához, stb. Hagyhatod nyugodtan.
Szia! Nekem kicsi iker húgaim vannak, sajnos azt kell mondjam, anya sokszor hagyta, hogy felsírják egymást, mert mi nem találtunk jobb megoldást. Úgy emlékszem, hogy ez nem volt sok idõ (idõszak), aztán valahogy "összenõttek". Remélem érted. :) 23/L
Én nem a cicin altattam el õket.Hanem szopi után mindkettõ ment a kiságyba. Ha felébredt valamelyik, akkor sem vettem fel, csak megsímogattam, vagy kapott teát és visszaaludt. Tapasztalatom szerint, ha az egyik felébredt, a másik akkor is felébredt nemsokára, ha az elsõ nem sírt.
Egyrészt az esetek nagy többségében nem ébresztik fel egymást-az enyémek legalábbis simán aludtak, ha a másik sírt mellettük-, másrészt ha felveszed és babusgatod, akkor is tud majd késõbb egyedül aludni, saját, 4x-es tapasztalat.:) Én mindig a legkisebb ellenállás irányába mentem alvásnál, mert nagyon rosszul viselem az éjszakai mûsort, , sosem hagytam sírni õket, kicsit sem.Már 2 évesen minden gond nélkül elaludtak maguktól, és átaludták az éjszakát.(Tudom, h egyéb módszerekkel ez hamarabb is bekövetkezhetett volna, de nekem ez így volt jó.:)
Barátnõmnek ikrei vannak, nagyon sokat voltam nála segíteni. Az egyik baba úgy néz ki önállóbb hogy alszik szépen, a másik pedig igényli a közelséged. Õ mindig hagyta aludni a az egyik fiút, a màsikat pedig ringatta vagy rajta aludt, s mikor jó mélyen bealudt vissza tudta tenni a kiságyba. Most hogy már nagyobbak a bújósabb fiú úgy alszik el hogy simogatja az anyukàját, a másik pedig elalszik szépen. Ha van erõd ringasd vedd fel, még nagyon igényli a közelséged, õ egy ilyen személyiség lesz, és így csak egy gyerek sír nem kettõ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mostmár 2 éjjel jobb volt. nem hagytam sírni, mert sajnáltam, meg a fiam éberebb alvó és zavarja a zaj. fordítva ez nincs így. szerintem ez a nagy meleg is oka a rossz alvásnak, meg a foguk is készülõdik.

Ha a deguk minden kis zajra felébrednek akkor miért van az, hogy az egyik alszik a másik meg tekeri a mókuskereket és nem ébred fel a másik?

...de a többizajra meg felébrednek...

Legjobb válasz: Azt a zajt már megszokta, úgymond természetesnek veszi, nincs jelentõsége számára, így simán alszik mellette.

Azt a zajt már megszokta, úgymond természetesnek veszi, nincs jelentõsége számára, így simán alszik mellette.
Ahhoz a zajhoz hozzászoktak, természetesnek veszik. Hogyha zavar Téged, hogy minden apró zajra felébred, akkor a legjobb, ha hozzászoktatjátok ezekhez a "környezeti tényezõkhöz". :)

Ön mit szólna ha egy haverja a táborban ráverné az ondóját az ön hajára, miközben alszik?

Legjobb válasz: Nos, ez igazán kellemetlenül érintene. 19/Férfiú

Nos, ez igazán kellemetlenül érintene. 19/Férfiú
Ön hogy dönt? Iszik, vagy vezet?
Azt, hogy ne magázz Ilyen haverjaim pedig nincsenek. Normális emberekkel veszem körbe magam.
Netán önnel történt meg az eset, és nem tudja hogyan reagáljon?
Hat kerem ez ugy zajlana le hogy, odamennek a szobanforgo fiatalemberhez, megkoszorulnem a torkomat, majd hatarozott mozdulattal jol [email protected]
Inkább a húga szájába verjed!
ez egy jó ötlet, de addig ne verd ki, tartogasd, hogy minél nagyobb legyen a bosszú
És még csak a hátizsákjába sem pisáltál bele? Szegény húgát ne bántsd, õ nem tehet róla.
nem vicces történet közvetlenül a válaszom fölött ^
Hidd el nekem az XDDDDDD Mivel megtörtént, és ismerem mindkét srácot mert haverjaim(Na jó egyik már nem mert buz.ult)
Hahahahaha Hahahahahha Bár velem is volt hasonló.Egyik haverom egy másik haverjával elment kiverni az erdõbe együtt.Február volt mindketten kabátban.Levetették a kabátot, erre az egyik meggondolta magát a másik meg verte tovább.Aki meggondolta magát kérlelte a havert hogy menjenek vissza a házba de az csak verte tovább.Hihetetlen de a másik haver ráverte az elõzõ haver földön levõ kabátjára, és emez fázva ballagott haza.Aztán a legec.izett kabátú haver panaszkodott nekem.Azóta nem barátkozunk vele.De azon azért besírtam mikor mondta:Lege.cizte a kabátom XDDDDDD
Kapásból agyonverném.
Nem válaszölónét akartál mondani?
A kérdező hozzászólása: De a kérdezõné le akar fejni belõlem, nem tarthatom vissza több hónapig.
A kérdező hozzászólása: Igen, velem történt ez a kellemetlen dolog. :/ Arra gondoltam, hogy én a húgának a hajába verném bosszúból, jövõre.
Intelligens lehet a haverod....
Csak annyit mondok: felnõtt.
jó szexelést
attól függ, hogy mióta vannak együtt a barátjával :) 1-2 szülõ nem nagyon díjazza :d mert félti a picike kis lányát :D
Semmi közük hozzá. 18 évest majd eltiltanak nem? Ki is röhögheted õket.
Mindenkinek máshogy reagálnak a szülõk :) de 18 éves vagy, már felnõtt...szerintem nincs ebbe semmi :)
Felnõtt emberek azt csinálnak, amit akarnak. Maximum viselik a következményeit.

Szerintetek az beteges ha egy ember a másikat nézi miközben alszik?

pl. a csaj ott alszik a csávójánál és a fiú nézi, mikor elaludt... vagy fordítva) :)

Legjobb válasz: Nem, miért lenne beteges? Ez tök jó dolog.

Nem, miért lenne beteges? Ez tök jó dolog.
A kérdező hozzászólása: istenem xD
Nemazxd èn rèszegen húztammwg eg csalyom alvás közbe szèpcsenbe!:D job vlt mint a rendes:D
Nekem a koliban szobatársam csinálta ezt anno, õ már rég felkelt, én még nagyban aludtam, õ meg lesett az ágyam mellett állva. (3.szobatársam mesélte)
Szerintem ez tök rendben van.
A kérdező hozzászólása: :DD
Francba, már lelõtték az Edwárdos poént, pedig nekem is ez jutott eszembe...:D Egyébként szerintem semmi gáz nincs benne, de csak ha tényleg ismerik egymást, mint az általad írt példában is. Egy idegen vagy egy vámpír ne bámuljon, miközben nagyban horkolok. :DD
A kérdező hozzászólása: xdxdxd ok
Szevasz Edward! na ezen besírtam XD
Akkor beteges, ha valaki betör Hozzád, miközben alszol (olyan ember, akit nem is ismersz) és õ egész éjjel bámul 5 centirõl. Na az beteges. Amúgy szerintem teljesen normális, ha egy szerelmes férfi/nõ, a párját figyeli alvás közben.
Szevasz, Edward! Amúgy, nem. Mi ebben a beteges?
A kérdező hozzászólása: pártolom, mert én is szeretem csinálni :P csak páran ezt nem normálisnak gondolják..
Ha egy szerelmespár egyik tagja csinálja ezt a másikkal akkor tök normális, egyáltalán nem beteges. De azért ha egy idegen bámul alvás közben az már kicsit az
Normálisnak látszik, egy határig az is, de egyébként nem. Idegen ember esetében pedig nagyon beteges, mert nagyon erõs félelmet kelt abban, akit álmában-aludva néznek. (Általában fel is szoktak rá ébredni.)

Szerintetek gáz, hogy ha egy fiú a cicájával alszik?

sziámi cica.

Legjobb válasz: egyáltalán nem

egyáltalán nem
Miért te ku.rog.atni akarod szegény macskát szerintem édes mindeggy hogy milyen cicávan alszol!Feltéve ha nem meleg a macska! :) Elõzõ válaszoló voltam.Asszem.
Hát bocs. nem én tehetek róla XD Tehát: Minek az neked? Kérdezem mégegyszer. xDDD
na??? :D
A kérdező hozzászólása: A cicu neve brúnó :) . De ha lehet inkább privátba.
xDD Brúnó ez szép név *.* (jóvan :D) Bocsii :P
am. ne nekem mondd xDD Ha akar ír :D
Nem hiszem, hogy túl higiénikus egy macskával/állattal együtt aludni...
Lehet tisztább mint te. Vagy pár embernél. Amúgy meg szard le ki mit mondd hogy "ciki" e. Zseniális állatok a macskák. Minden téren.
Egyáltalán nem gáz, mi hárman osztozunk az ágyon.A férjem , a macsek és én.Amúgy a macska nem nõies állat, aki ezt gondolja még nem látott macskát vadászni és harcolni sem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
én is a macskával alszok csak asszony mindig morgolódik ha éjjel felkel a macska és rohadt hangosan dorombol a takaró alatt, de akkor se engedem hogy kirakja 24/f
egyetértek azokkal akik ezt mondták: sztem aranyos ^-^ ííímádom a cicákat :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Okéé, tehát aranyos vagyok xD...
:) Nem vagyok homo nem a kérdezõnek írtam hanem a 13/L-nak nem toom a környéken hülyék a lányok! :D
kérdezõ: XD Jóvolt :D Mi a neve a cicusnak? (hanembaj)
csak ha kandúrral :D
Szerintem nem!Nekem is van egy cicám fiú rövid szõrû (szerintem keverék)!!!!Én is vele aludnék és vele is szoktam csak hát a kályha jobban melegíti!De este bebújik hozzám!Csak amikor becsalom vagy behozom elszökik! 13/F
szerintem ez olyan aranyos :D :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Kihagytam: lányok véleményére vagyok kiváncsi :D. Így utólag rájöttem jobban is megfogalmazhattam volna :D.
Szerintem aranyos. Én 2 kutyával alszok. ;) 22/L
:D ez olyan aranyos *.* Én is a cicámmal aludnék de nem lehet :( Szerintem nem gáz, semmi ciki nincs benne 13/L Inkább kedves :) *.*
A kérdező hozzászólása: Ja igen... 4 hónapos a cica. És remélhetõleg nem lesz meleg. xD
xD Uccsó voltam hát reméljük :)
A kérdező hozzászólása: Bocs srác, de 1: írtam, hogy csak lányok. 2: nem vagyok homo. Sajnálom :/.
Bocs nem XD De most komolyan: Minek az neked???? XD
Vagy ezt a kérdezõnek írtad?? Mert akkor bocsi*.* XD
A kérdező hozzászólása: Ok... Kedves 13/f ne itt, ajánlanám http://www.tarskereso.hu :D
Dehogy gáz! :D Szerintem is nagyon aranyos! Nekem is van egy cicám, lassan 15 éves, és csak azért nem alszunk együtt, mert kicsi az ágyam és félek, hogy amikor álmomban forgolódok, véletlenül lelökném, amit szerintem nem venne jó néven. xD De egy nagyon kis édes, hízelgõ, játékos, zabálnivaló dög. :D Tisztelem Benned, hogy így szereted a cicákat! :) Õk a világ legjobb fej lényei! :D 25/L

Mit szoltok ahhoz ha egy anya a 17 éves fiával alszik?

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek van egy 23 éves lánya, õ is az anyja mellett aludt még 18 évesen is. De ott a szülõk elváltak, és egy ideig csak ketten volt az anya és a lánya. Viszont az ismerõsömnek (az anyának) 13 éve van élettársa, akivel együtt él, tehát nem értem, hogyan is mûködött ez a dolog... Fiúnál persze egy kicsit más a helyzet... Azt tudom, hogy a lányon most látszik, hogy túl szorosan kötõdik az anyjához, képtelen önálló döntéseket meghozni...

Egy ismerõsömnek van egy 23 éves lánya, õ is az anyja mellett aludt még 18 évesen is. De ott a szülõk elváltak, és egy ideig csak ketten volt az anya és a lánya. Viszont az ismerõsömnek (az anyának) 13 éve van élettársa, akivel együtt él, tehát nem értem, hogyan is mûködött ez a dolog... Fiúnál persze egy kicsit más a helyzet... Azt tudom, hogy a lányon most látszik, hogy túl szorosan kötõdik az anyjához, képtelen önálló döntéseket meghozni...
Nem igazán egyértelmü a megfogalmazásod. Pontosabban mit jelent, hogy "anya a 17 éves fiával alszik". Egy szobában? Egy ágyban, de külön takaroval? Egy takaro alatt? Vagy netán a szexre értetted? Ne várd, hogy mi értelmezzük. Kérlek pontosits!
Csak pár esetben normális. 1. Ha a gyerek beteg és állandó felügyeletre van szüksége. 2. Ha olyan helyzetbe került, hogy csak 1 szoba van és csak egy ágyra tellik. 3. Ha magának az Anyukának kell valamiért állandó felügyelet és nincs senkije csak a fia.
És az normális, hogy a 31 éves fiútestvér a 27 éves lánytestvérével alszik egy ágyban? Kocsira telik, márkás ruhákra telik, de külön ágyra nem telik az amúgy mindkét dolgozó szülõnek...... Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el.
Hát tényleg nem normális.
Az baj. A gyereknek nincs semmi keresnivalója a szülõk ágyában, kicsinek sem, nagynak sem. CSak baj forrása. Megzavarja a pszichoszexuális fejlõdést.
Nem normális. De szerintem te is tudod.
lenne külön ágya a fiúnak? mert ha nem, mert csak egy 15 nm-es kis lyukban laknak, akkor megértem de egyébként ha lenne hely, akkor beteg lehet a gyerek vagy az anyja
Szerintem nem normális dolog. Akkor természetesen elfogadható, ha csak 1 ágy van a lakásban, de egyéb esetben nem.
Szerintem az 1. és a 3. pontben sem elfogadható a dolog. Alhatnak 1szobában külön ágyban is. Az pedig kicsit hihetetlen számomra, ha nem telik 1 ágyra, vagy matracra. Olyat el tudok képzelni, hogy 1 szobában laknak, de akkor vesznek legalább 1 matracot, amit napközben össze lehet hajtogatni. (8-10ezerbe kerül újonnan, használtan pedig jóval olcsóbb.)
Nagyon gáz.
Hú, hát nem tudom mit szólnék.. mindenesetre nem tudom miért teszik, nem ismerem õket. Nem is akarok ítélkezni, de remélem nem arról van szó, ami elsõre ugrott be mikor elolvastam a kérdést.. mert sajnos van "olyan" is...
Nem érdekel, hogy mit csinálnak azok ott ketten, de nekem hányingerem lett.
13:28 te beteg vagy, az allando egyutt alvas es az "odafekszem hozzajuk neha" nem ugyanaz
Én harminc éves létemre én is elheveredek a szüleim ágyán, szombat délutánonként, együtt nevetni, beszélgetni. Vagy ha apám korábban elmegy, "befészkelek" az õ helyére, anyám meg újságot olvas, beszélgetünk. Azonban a kérdezõnél konkrétan arról van szó, hogy egy tizenhét éves, nem beteg fiú állandó jelleggel egy takaró alatt alszik az anyjával. Írta itt valaki, hogy "rögtön arra kell gondolni, hogy minden szülõ pedofil". Nem, nem kell erre gondolni. De szemet se nagyon kéne hunyni. Ha valaki egy ilyenre azt mondja, hogy "ááá, csak egyedül érzi magát a srác, vagy az anya", na, az a nem normális. Igenis elég gyanús, hogy ott etyepetye van anyukával. És amennyiben egyikük se szorul ápolásra, és volna lehetõség külön alvásra, akkor bizony az a normális, hogy erre azt mondjuk: ITT VALAMI NEM STIMMEL.
30 éves ismerõsöm egy ágyban alszik 22 éves (még mindig gimnazista, enyhén lüttyõ) öccsével. Szerintem ez se normális, a srácnak csaja van, ha a csaj megjön, a srác a nappaliban alszik barátnõvel.
egyebkent en meg 34 vagyok (ferfi) es a nalam 3-4 evvel idosebb unokatestveremmel (no) szoktam egyutt aludni, amikor latogatoba megyek hozzajuk es a mivel a matracon tul hideg kihuzzuk a dupla agyat es ott alszunk persze kulon takaro van mindenkinek... neha egy erlelt galambot is kilibbentek a takaro alol az iranyaba... ez igy nem ciki... :-) mi jot rohogunk rajta:D de hogy allandoan az anyjaval alszik valaki 17 evesen, na a az beteg (jo tenyleg ha csak 1szobas lakas van 1 dupla aggyal es nincs penzuk/helyuk 2 kisebb agyra...ideiglenesen esetleg, de tuti hogy utanajarnek, inkabb legyen egy hasznalt de sajat agyam, le lehet takarni valami szivaccsal vagy tripla lepedovel egy hasznalt agyat is)
egyik ismerõsömnek (lány 19) féléve meghalt az édesapja. azóta a lány, az anyuka és a húga is egy ágyban alszanak. (pedig mindenkinek van külön szobája/ágya)
Igen is van olyan anyagi helyzet, hogy egy kis lukba egy kis ágy van és azon alszik egy család. És nincs 8-10 ezer forintjuk plusz ágyakra, mert az nekik mondjuk egy heti kajapénzük és párizsira meg zsömlére kell a pénz, mert baromi szegények. Van ilyen. Ettõl még nem beteg állatok. Persze normál anyagi körülmények között számomra is furcsa a dolog, és most nem az anyai kötõdés miatt, mert neki a gyerek úgyis mindig újszülött baba marad, hanem inkább a fiú miatt. Engem zavarna, hogy anyámmal alszom.
Nos..olvashattad a sokféle véleményt a kérdésedre. Akkor én kérdeznék.... Mi közöd hozzá? Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik. Magánéletben mindenki a saját értékrendje szerint él.
"Mi közöd hozzá? Miért is kell mások életével foglalkozni? Mindenki élje a saját életét, ahogy neki tetszik. Addig, amíg nem nyíltan tesz olyat, ami netán a többségnek nem tetszik. " Ilyet még az állatok se tesznek. De én meg azt kérdezem: miért is kell ehhez hozzászólnod? Mindenki hadd kérdezzen, ami neki tetszik. A többségnek nem árt.
Semmit. Az lenne a durva, ha szexelnének. Amúgy meg azt csinálnak, amit akarnak. Én is aludtam már egy ágyban anyukámmal (mondjuk én nõ vagyok). Fõleg, hogy abban a szobában volt a tévé. Aztán lepontozhattok és jöhettek a túlspilázott pszichológiai hülyeségeitekkel, váljék egészségetekre. Ennyi. :)
Azt , hogy ha a fiu ráébred , hogy az anya mien sexi akkor felálló szerszámmal fog mellette feküdni és minig a sex fog az agyában járni még ha az anyjárol is van szó. Minden fiú felyében megfordúl, hogy az anya izgalmassan tud hatni a saját gyerekére.
ismerek oylan fiukat akik a chat.hun azt hirdetik , hogy rá vannak gerjedve az anyára mondjuk anyámrolálmodom néven , vagy anyaizgat, vagy anyutis ilyen nevekkel vannak fenn
Körülbelül 7-8 éves korom óta nem feküdtem egy ágyban a szüleimmel. Nem is akartam soha, kellemetlenül éreztem volna magam, most meg pláne. Még egy szobában sem aludnék velük. Szerintem nem normális. És igen, lehet a túlzott kötõdésrõl van szó, de egy 17 éves fiúnak már illene elkülönülni és saját intim szférát kialakítani. Akik meg írták, hogy befészkelõdnek a szüleik mellé tévét nézni, az egy teljesen más dolog, és az még egészséges. A két dolgot nem lehet összehasonlítani.
Nekem a 42 éves unokatesóm(lány) alszik az anyjával.Van külön szoba és külön ágy, de jobban érzi magát anyucival.Van ilyen :D
22 éves lány vagyok és ha apukám sokáig dolgozik befekszem anyukám mellé.Elõtte megmasszírozom a hátát vagy ahol éppen fájdogál, de ha megjön édesapám megyek a helyemre.Van olyan is hétvégén ha együtt a család befészkeljük magunkat és nézzük közösen a tv-t.Nem tartom ezt a részét betegesnek, de pl. el nem tudnám képzelni, hogy a kamasz öcsém ( vagy akár pár év múlva) anyukánkkal aludjon... az már gáz lenne.ha megszeretgette este, mehet a saját szobájába és ennyi...
A kérdező hozzászólása: Egy szobában, egy ágyban, egy takaro azt nem tudom..elég közvetlen a kapcsolatuk...
kifogások kifogások... szerintem pedig csak 1 elfogadható oka van.. ha szeretõk
Öcsém most 17 éves és szerintem elõbb aludna a földön, a kádban, vagy erkélyen, semmint anyával. Szóval nem, nem normális.
Hát nem tudom... Az is lehet, hogy félnek egyedül, félnek, hogy valaki betör vagy ilyesmi...
Nem normális ez a világ, hogy rögtön arra kell gondolni hogy biztos szeretõk. Esetleg csak jó a kapcsolatuk, vagy 1000 más oka lehet. Kinek mi köze hozzá. Én még 20 évesen is volt hogy odafeküdtem anyuék közé, mert szeretem õket, és jól éreztem magam ott. Semmi baj a szexualitásommal, van férjem és két gyönyörû lányom. A barátnõm 19 éves fia is van hogy bebújik az anyjáék mellé reggel, és onnan tévéznek, a másik 3 gyerekkel együtt. Akkor biztos minden ilyen szülõ pedofil, és dug a gyerekével. anyám, de sok hülye van!!!
13:28 teljes mértékben egyet értek!
Abnormális..... Szólnék szociális munkásnak nézzen be hozzájuk.Ha ez tényleg igaz nagyon gáz a gyerekre nézve....
Én meg hozzád küldeném a pszichológust, mert te nem vagy normális!!
23 évesen, mikor hazaköltöztem szakítás után, eltöltöttem egy éjszakát anyám szobájában, külön ágyban, mert csak így nem sírtam át az éjszakát, nem voltam egyedül. De ez, amit a kérdezõ feltett, elég abszurd.. biztos, hogy nem egészséges egyik fél sem.
13.28 nem arról van szó, hogy ott nézi a tvt.Hanem, hogy ott alszik egy takaró alatt......Hát ez nem normális.Mikor mink is haza megyünk látogatóba én is odafekszem a szüleim ágyára, van hogy középre a gyerekekkel.Ruhában.Hozzáteszem.Ès úgy tvzünk.De ne hogy már együtt aludjon a 17 éves fiú az anyjával.Valahol van egy normális határ!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is furcsa volt mikor megtudtam, csak ezért tettem fel a kérdést.
Nagy az Isten állatkertje, minden lehetséges!
Szia! Volt párom 27 évesen az anyjával aludt, persze nem egy ágyban... de volt saját szobája.. ketten laktak .Mondjuk az anyja elég beteges teremtés volt.Amint én megjelentem a képben errõl sürgõsen leszoktattam.( utált is érte az anyósjelölt)Éjszakára nyitva hagytuk az ajtót, ha véletlen rosszul lesz a mama akkor meghalljuk.Éjjel ha valamelyikünk felébredt megnézte jól van-e.... de nem tartom normálisnak akkor sem a közös szundikálást, csak ha állandó felügyeletre szorul az édesanyja.A mi esetünkben szerencsére nem volt így.. de hát mindent túl kell dramatizálni... rossz szokás. Amúgy meg minden eset különbözõ.Ha szíved választottja az illetõ és nincsenek fizikai akadályai a külön szobának vagy alvásnak, akkor sürgõsen intézkedj szerintem..
Konkrétabban?

B*z*s ha egy fiu a fiu haverjánál alszik?

egyik haverom áthívott magához és megkért hogy aludjak nála, de apám amikor mondtam neki leb*zizott meg mondta hogy s*ggbe k*ki is lesz stb, de semmi ilyen nem lesz nem vagyok meleg, és sztem ez nem b*z*s dolog, szerintetek? apámnak igaza van?

Legjobb válasz: Ez tényleg b#zis, de attól is függ, hogy milyen körülmények között fogtok lenne. Lehet hogy te nem vagy b#zi, de talán esetleg a barátod az.

Ez tényleg b#zis, de attól is függ, hogy milyen körülmények között fogtok lenne. Lehet hogy te nem vagy b#zi, de talán esetleg a barátod az.
Dehogy b*zis:DDDDD Én lány vagyok , de sok fiú barátom van akik alszanak egymásnál és egyik se b**i
dehogy b*zis. rengeteg srác alszik egymásnál, ez tök természetes. legjobb barátaimmal együtt is alszom néha, akk sincs semmi.
Én tankolás után be sem megyek fizetni, ha nem nõ van a kasszánál, mert az búzás. Inkább fizetés nélkül elhajtok!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na, nálunk is volt pár ilyen. Legjobb barátommal akivel jóban-rosszban együtt voltunk sokszor aludtunk egymásnál tizenévesen is. Nekik volt egy külön kis házuk amit sokszor kiadtak, de volt olyan hogy üresen állt. Sokszor volt hogy egy-egy buli után nem mentem haza, hanem odamentünk és még kockultunk vagy bevágtuk a szunyát. Volt olyan nem is egyszer hogy a bátyja és annak a haverja 1 órával késõbb beállítottak szintén egy buliból ott aludni. Sokat aludtam ott különbözõ okok miatt, de egyszer sem volt semmi meleg dolog. Szüleim is tudták hogy ott vagyok, mégse gondoltak ilyenre. Õ is aludt nálunk, volt olyan hogy félt hazamenni, mert az apja full részegen verte otthon a családot. Ezért õ olyan este 11 és éjfél között hívott fel hogy nincs hol aludnia, és nem-e jöhet be. Természetesen beengedtem és gyorsan megágyaztam neki, majd másnap együtt mentünk suliba.(Hozzá kell tenni, hogy tél volt és nagyon hideg. Amúgy nyáron nem egyszer aludt az utcán, hiába mondtam hogy jöhet hozzánk nyugodtan bármikor, szüleim is szívesen látták.) Eddig senkinek se jutott az eszébe ezek alapján hogy bármi b*zisat csináltunk volna, és nem is történt semmi. Apud egy kicsit sokat gondolkodik hülyeségeken.
figyelj szerintem semmi meleg nincs benne ha egymásnál alszotok. csak a macso pasik gondolják. ne foglalkozz apád elszexualizált megnyilvánulására,
Fúj milyen apa lehet az ilyen? Undorító.... És egy mocskos homofób.
A kérdező hozzászólása: De amugy nem olyan nagyon durvan b*zizott le nevetett meg minden, de ereztem hogy komolyan gondolja xdd de am amikor a gyereknel aludtam egy agyba aluttunk vagyis ikyrn kihuzhato kanapen, es egyszer este arra kelek hogy en az oldalamon fekszek a fal fele õ meg baromi kozel hozzam a farkával. Felem xDDDDDD itt anyiira furcsaltam hogy ibkabb gyorsan vissza aludtam reggel fogtam fel hogy milyen helyzet volt xD
Azt mondtad, a földön alszol. Hogyhogy mégiscelébe mèsz az ilyen helyzeteknek? Lehet apád sejt valamit, és elõbb utóbb tényleg lesz valami köztetek. Na de akkor sincs probléma. A bzis dolgok miatt már csak a hülyék ítélkeznek!
Én a magam részérõl meleg vagyok, de a barátaim nagy része hetero. És nem egyszer volt olyan, hogy egy hetero fiúval aludtam egy ágyban, és eszem hetedik ágában sem volt vele kikezdeni, vagy bármi. Apád homofób, és hülye, ha engem kérdezel, te meg iszonyatosan kiváncsi. Ha komolyan félnél a haverodtól, és ettõl az egész dologtól, akkor nem teremtenél szántszándékkal olyan helyzeteket, amik félreérthetõek. Szerintem, ha elõhoz belõled érzéseket (márpedig szerintem elõhoz), akkor próbáld ki vele, vesztenivalód nincs.
Dehogyis, én meg a legjobb barátnõmnél szoktam néha aludni, sõt úgy hogy egymás mellé van tolva két ágy. Na most akkor mi leszbik vagyunk? :D Apád látens meleg, ezért jut mindenrõl ilyesmi eszébe.
apád ezzel elárulta magát, hogy 2 fiú kapcsolatában mindjárt erotikus tartalmat lát. ez õt nagyon frusztrálja, hogy ezt nem élheti meg. a pszichológiában projekciónak hívják. rád vetíti ki vágyait, amit õ nem tudott/nem mert régebben megélni. azért lát bele 2 fiú kapcsolatába erotikát, mert õ erre vágyik, ez izgatja a fantáziáját. édesapád látens meleg, és nem fogadja e saját magát, ezért van homofób megnyilvánulása. Javaslom számára egy pszichológus felkeresését, hogy ezt a belsõ konfliktust fel tudja oldani.
Apáddal valami nincs rendben...
A kérdező hozzászólása: én azért megyek át mert vannak ott kis huskyk és azokat nézem meg :D csak megkérdezte hogy akarok-e ott aludni, én benne vagyok, és am van a gyerekben egy kis bihajlam(nem kicsi) egyszer beisvalotta de engem nem zavar, és ha rámhajtana kedvesen lerázom, de nem fog ugyse :D :D
Ez annyira hülyeség, miért buz*s az ha egy fiú átmegy a haverjához? Ezzel az erõvel egy lány is leszb*nek titulálhatnának amikor a barátnõjével pizsi partiznak. Ha normális, "jóban-rosszban" féle barátság van köztetek akkor meg normális.. Beszélgettek csajokról, iszogattok meg ilyesmi..ez szerintem fiús dolog..nem értem miért ilyenek az emberek..mindenkit egybõl lebuz*znak.-.-"
egyáltalán nem az :D az én legjobb fiúhaverom is (lány vagyok) szokott a haverjainál aludni, és õszintén eddig eszembe sem jutott, hogy b*zulnának :D
Szerintem ez butaság... az, hogy ott alszol haverodnál, attól még nem fogtok kefélni is.. faterod eléggé szûklátókörû.. :D vagy csak azt hiszi hogy meleg vagy.. fogadok nem is ismer mi? na mindegy. Szóval simán aludj náluk, és abszolút nem b**is dolog.. pláne ha külön ágyban is alszotok.. :)
Nem, csak az apád homofób, ezért aztán mindenbe b*z*ságot lát bele. Részvétem! Pontosan ez a történet mutatja meg, hogy mi a baj a homofóbiával, és miért nevezik teljesen jogosan fóbiának (irracionális, indokolatlan félelem). Férfiak közötti bizalmas, személyes, érzelmeket is magában foglaló barátságban semmi beteges nincs. Ha két férfi együtt alszik (jó , azért nem egy ágyban) abban semmi beteges nincs. Mégis a m*l*gekkel szembeni ellenérzések miatt minden ilyen megnyilvánulás megbélyegezetté válik.
ha majd hátulról megtámasztanak akkor ne csodálkozz
A kérdező hozzászólása: nem joban rosszban barát :D inkább csak elhülyülünk a suliban azt ennyi :D és persze biztos külön ágy :D ha nem akkor földön alszok :D
Ha két utcával arrébb lakik és bármikor könnyedén hazamehetsz, akkor fura. Ha elmész hozzá és nem tudsz már hazajutni, vagy buliztok és nem lesz kedved már éjjel mászkálni, akkor teljesen rendben van.
Apád látens meleg. Felizgatja a huszonévesek közeli kapcsolata és dühíti hogy kimarad belõle. Így ad hangot neki.
A kérdező hozzászólása: Ez a baratom eppen nem, de egy masik.az igen de o meg szerintem eselytelen vagy nem is tudom... de mar mindegy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!