Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alszik velünk a babánk, (1 db)

Ha egy szobában alszik velünk a babánk, kell neki légzésfigyelőt venni?

Legjobb válasz: Én a saját megnyugtatásom miatt, tuti, hogy vennék! :)) Kérdezd meg a védõnõt.

Én a saját megnyugtatásom miatt, tuti, hogy vennék! :) ) Kérdezd meg a védõnõt.
Nem biztos, hogy felébredne az ember arra, ha nem lélegzik a baba, mivel azt nem hallod álmodban (hacsak nem horkol :-) Én használtam légzésfigyelõt, és nagyon hasznos! Nem olcsó, de ha meg tudjátok venni, érdemes egyet beszerezni.
Ha sok pénzetek van, vegyetek. De szerintem fölösleges, csak ha a kórházban mondják, hogy van rá eshetõség, hogy szükség van rá.
Én nem veszek.Édeasapám mondta, h annakidején õ is olyan ébren aludt, és minden kis nyikkanásra felébredt.Sokszor elõbb, mint édesanyám. Neked kell érezni, h szükséges-e!Ezt mi nem mondhatjuk meg.Ha te ettõl nyugodtabban fogsz aludni, akkor vegyél.
Azoknak, akik szerint felesleges: Nemrég történt a közvetlen környezetemben egy eset: a baba egészségesen született. Idõre, természetes, komplikációktól mentes szüléssel. Semmi baja nem volt, idõben hazamentek a kórházból. Egyik este anyuka lerakta aludni a 10 hetes babáját. Késõbb egyszer ránézett. A baba nem lélegzett. Felkapta, öltözködés nélkül magához szorítva rohantak a kocsihoz, majd a kórházba. Megmentették, az orvos szerint nem sokkal azelõtt történt a baj, hogy észrevették és az volt a szerencséje, hogy magához szorítva szaladtak, mert így akaratlanul is folyamatosan nyomogatta a kicsi mellkasát. A kórházból az orvos már csak azután engedte el õket, hogy apuka bevitte a légzésfigyelõt. Itt egy egészségesen született babáról van szó, aki ezt leszámítva azóta is egészséges. A bölcsõhalál pont attól veszélyes, hogy váratlanul, egészséges babákkal történik, minden elõzmény nélkül. A pici nyikkra, vagy mozdulatra fel lehet ébredni, de arra, hogy csendesen egyszercsak nem vesz levegõt, sajnos nem. Nekem van légzésfigyelõm. Ha sosem veszem hasznát, akkor jó. Lehet mondani, hogy felesleges, engem nem érdekel.
Igen. Ha nekem babám lesz, én biztosan fogok neki venni egyet, hiszen - mint ahogy mondják - az ördög nem alszik. Mi viszont igen, és nem valószínû, hogy bárki is õrízné a baba álmát éjjel-nappal. Az meg külön jó, ha sosem kapcsol be, és erre "dobom ki" a pénzt, nem pedig marhaságokra. (Mégiscsak a gyerekedre költöd) És ha már nem kell használni, el is lehet adni. Én jó ötletnek tartom a légzésfigyelõt, megkönnyíti a mindennapokat, és sok felesleges aggódástól megszabadít bennünket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Családi fotózás babával? Árban mi a jó?

Nekünk 10 ezerért akart csinálni egy csajszi, az sok? Cd-t is adna.

8

7 hónaposnak hányszor főzitek ki a cumisüvegét?

11

Ki ért ezzel egyet?

Kis vidámság a hétvégére:)

4

Ti levágnátok a haját? Kép lent.

http://kepfeltoltes.hu/view/131018/DSC_0137_www.kepfeltoltes..

26

10 hónaposomnak hogy adjam a sedatif pc-t alvászavarra?

az oké,hogy összetörve,2 csepp vízben feloldva..de reggel-este??

12

1 éves nagyfiút hogyan lehet fejleszteni?

1 hónapja már jár szépen. Felfedezi a világot, a zenét nagyon szereti, persze ha lát hozzá képet még jobb. Valami olyasmit tudnátok mondani, amit ilyenkor szoktak egy kisgyerekkel csinálni?
Tapasztalt anyukák, védőnők véleményére lennék nagyon kíváncsi.

3

Mennyi Cebion cseppet adtok egy nap 14 hónapos babátoknak?

11

Mit lehet kezdeni egy 7 hós babával aki evés közben a kezét a szájába tömi?

Rettenetesen macerás ez a hozzátáplálás dolog... Kezdem megutálni...
Az ebédet már kiváltottuk. Kisfiam jó evő, ezzel nincs gond, viszont kb 100ml után (amit gyönyörűen eszik) feszt a szájába rakja a kezét és képtelenség bejutni kanállal a szájába. Biztos hogy éhes még, mert ha kiszedem a kezét a szájából akkor már nyitja is hogy dugjam a kanalat.
Hogy lehetne leszoktatni? Az egy dolog hogy minden tiszta kaja, a kajás kis kezével még a hajába is beletúr, kész káosz az egész, de olyan nehéz is a maradék 150milit beletuszmákolni a gyerekbe... Egyszerűen nem értem hogy az elején hogy lehet hogy ilyen szépen eszik, a felénél meg csak a keze érdekli, a kaja alig.
Szívem szerint lekötözném a kezét... :) Akkor meglenne oldva a probléma.
(Természetesen nem kötném le a kezét!)

3

Hogy telik egy napotok 2-4 hónapos babátokkal?

Férjetek mikor van otthon, mennyit segít?

1

4 hónapos baba ehet céklát?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!