Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alszik velünk a (19 db)

Ha egy hétig velem alszik a 4 hónapos kisfiam megszokja?

Apuka erre az id?re elutazik dolgozni egy másik városba és gondoltam beköltöztetem a manót mellém. Nagy ritkán szokott velünk aludni, de mindig a kiságyában alszik éjjel. Átszokna?

Legjobb válasz: Szerintem nem az én lányom 5 hónapos koráig velünk aludt utána átettem a kiságyba és azóta is ott alszik, és nem hisztizik

Szerintem nem az én lányom 5 hónapos koráig velünk aludt utána átettem a kiságyba és azóta is ott alszik, és nem hisztizik
Biztos, jobban fog tetszeni neki, de 6 honapos kor alatt meg nem nehez a babakat atszoktatni. Lehet hogy par napba beletelik azert. Fugg a babad szemelyisegetol is. Az en fiam is epp 4 honapos. O a kezdetektol velunk alszik. Neha atteszem a kisagyaba, de nagyon tudomast sem szerez rola, ugyanugy alszik tovabb, ot nagyon nem erdekli, h hol alszik.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor arra a kis idõre mellém költözik az úr :) boldog babázást nektek!!

Volt 2 epilepsziás rohama a kiskutyámnak, azóta bennt alszik velem a szobában, ha megint rohama lenne ott legyek. Kicsit kezd fárasztó lenni, alig alszom, ha kinn hagyom a házában, és ott jön rá egyedül a roham, nem lesz semmi baja?

Ezért nem merem kinn hagyni,nehogy baja legyen. Ráadásul néha az anyja a fejénél fogva akarja cipelni,gondolom fáj neki mert sír. Kinn hagyjam estére?

Legjobb válasz: Szia! Amint tudod vidd el orvoshoz a szüleiddel. Nem vicc! Nekünk tavaly hunyt el a Németjuhász kutyánk egy epilepsziás roham miatt.Valószínûsíthetõ hogy régebb óta volt neki ilyen,csak pont soha nem láttuk.Egyik nap nagy roham tört rá,felhívtuk az állatorvost rögtön,mert szörnyû állapotban volt,azt mondta mindjárt indul hozzánk,mialatt jött még 2 rohama volt (amúgy 2éves volt a kutyus).Sajnos már nem tudtuk megmenteni,mire odaért szegény meghalt=( Ha elöbb észrevesszük,vagy elöttünk jelentkezik ez a rángatózásos dolog,lehet hogy nem halt volna meg,vagy ha gyorsan berakjuk az autóba és mi visszük el.Nagyon sajnálom szegényt=( Szóval ti ne halogassátok!!!

Szia! Amint tudod vidd el orvoshoz a szüleiddel. Nem vicc! Nekünk tavaly hunyt el a Németjuhász kutyánk egy epilepsziás roham miatt.Valószínûsíthetõ hogy régebb óta volt neki ilyen, csak pont soha nem láttuk.Egyik nap nagy roham tört rá, felhívtuk az állatorvost rögtön, mert szörnyû állapotban volt, azt mondta mindjárt indul hozzánk, mialatt jött még 2 rohama volt (amúgy 2éves volt a kutyus).Sajnos már nem tudtuk megmenteni, mire odaért szegény meghalt=( Ha elöbb észrevesszük, vagy elöttünk jelentkezik ez a rángatózásos dolog, lehet hogy nem halt volna meg, vagy ha gyorsan berakjuk az autóba és mi visszük el.Nagyon sajnálom szegényt=( Szóval ti ne halogassátok!!!
Az epilepszia az idegrendszer betegsége. Azt nem tudom, kölyökkutyákkal mi a helyzet, az én kutyámnál felnõtt korában vettem észre, hogy rángatódzik. Az orvos mondta, hogy epilepsziás és naponta kell gyógyszert szednie. Egyébként érdekesnek találom az állatorvos véleményét, hogy azt a bizonyos gyógyszert akkor kell beadni a kutyusodnak, amikor rohama van. Ha ilyenkor teszel valamit a szájába, akár meg is fulladhat tõle. Mennyire bízol az orvos szakértelmében? Én lehet, hogy keresnék egy másik orvost...
Az én kutyusomnál 6 évesen jelentkezett elöször az epilepsziás roham.Azonnal orvoshoz vittem és kaptam egy kimondottan kutyák, macskák részére kifejlesztett étrendkiegészitö tablettát, ami a rendszeres adagolással lecsökkentette a rohamok számát évi kettö-háromra.Roham esetén végbélbe kap egy tubusbol gyogyszert és szinte azonnal csökken a görcsös roham.15 perc és ujra ö a legjobb házörzö, mert azonnal szolgálatba helyezi magát önként dalolva.Imádom a fejét.Amit ez mellé nekem is meg kellett tanulni hogy nem engedhetem meg a szélsöségeket neki.Tul sok intenziv birkozás, játék velem, hatalmas agresszio ha a kerités mellett elmegy egy idegen kutya.
ha az orvos 6 hetes kutyának tablettát adott és azt mondta hogy akkor add be neki mikor rohama van akkor én keresnék egy másik orvost. logikus gondolkodással legalábbis :S kipróbáltad már beadni úgy neki? szerencsére az én német juhászomnak nem volt soha rohama
Nem kéne aludni, hanem elvinni orvoshoz. Mennyi idõs, hogy az anyja még cipelni tudja?
Nem beszélek hülyeséget, nekem is volt epilepsziás kutyám. De olvasd el még egyszer a kérdést: a kölyköt az anyja a fejénél fogva cipeli. Mennyi idõs lehet? 8-10 hetes? Vajon mire számíthat, ha már most epilepsziás? Azt is írtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy kiskölyöknél elõjön az epilepszia, amirõl eddig hallottam legkorábban 1-2 éves koruk körül. Ezért egyáltalán nem biztos, hogy az. Ezért kellene megvizsgáltatni egy hozzáértõ orvossal.
11.29-es!Kérlek ne beszélj hülyeséget, az én kutyám 4 éve él ezzel a betegséggel és összesen kb.6-8 rohama volt.Mint az elözöekben is leirtam napi rendszerességel kapja az étrendkiegészitöjét, és a hangulati állapotát figyelemmel kisérem.Öket a negativ hatásoktol kimélni kell, de meg lehet tanulni vele együtt élni.Az én kutyusomat látnád nem gondolnád hogy ezzel a betegséggel élünk évek ota, ÉS MÉG NAGYON SOK ÉVÜNK LESZ EGYÜTT.
A hatósági állatorvos meg tudja nézni az oltási könyvben, hogy mikor lett beoltva a kutyád. Vidd egy normális orvoshoz, akinek van rendelõje. Cseppet sem biztos, hogy egy kölyökkutyának epilepsziás rohama van. Ha tényleg, az, az komoly baj, számíthatsz rá, hogy szenvedések és állandó orvosi kezelés mellett élhet még 1-2 évet.
A kérdező hozzászólása: nem próbáltam, mert még nem volt azóta rohama, szerencsére. Nem voltam itthon, mikor itt volt az orvos, mamám azt mondta, így mondta neki az orvos. Egyébként hatósági állatorvos.
A kérdező hozzászólása: természetesen voltunk orvosnál. 6 hetes egyébként. kapott tablettát, amit akkor kell neki beadni, ha rohama van. német juhász. de nappal sem vagyunk mindig vele, éjszaka meg lehet, h észre sem veszem....nem tudom mit tegyek
NE!!! semmiféleképpen !!!ha megint elõ jön neki és nem tudsz róla, szegény kutyus ott marad....
A kérdezõnek: Kíváncsi lennék hogy a kutyus milyen kivizsgálásokon sorozatán ment át, mert ugye csak akkor adunk tablettát amikor már tudjuk hogy honnan/mitõl indul ki a roham. Okozhatja vírus, máj, vese, daganat, mérgezés kalciumhiány stb. Hát, én is elgondolkodnék azon hogy elég lelkiismeretes-e az állatorvosod! Sajnos az én kis csivavámmal/8éves/ is hasonló cipõben járunk, nemrégiben volt a második rohama, szörnyû volt! Eddig túl vagyunk a vese, máj, szívultrahang, vérkép vizsgálatokon, hála az égnek minden negatív. Nagyon bízom benne hogy nem lesz több, de ha mégis, Pesten van egy nemzetközileg elismert doktornõ, /kutyák epilepsziájával foglalkozik/ akivel már megbeszéltük hogy visszük hozzá.

11honapos fiam egyedul alszik el a kisagyaban mar pici kora ota. Az ejjel is elaludt de kb 11kor iszonyat sirasra kelt es azota nem hajlando a kisagyban maradni uvolt ha beleteszem. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:)! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.

Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:) ! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Az ejjel sima agyon aludtunk vele, ugy nem volt gond, de amint tettem volna be a kisagyba visitott szegenykem


Ha egy szobában alszik velünk a babánk, kell neki légzésfigyelőt venni?

Legjobb válasz: Én a saját megnyugtatásom miatt, tuti, hogy vennék! :)) Kérdezd meg a védõnõt.

Én a saját megnyugtatásom miatt, tuti, hogy vennék! :) ) Kérdezd meg a védõnõt.
Nem biztos, hogy felébredne az ember arra, ha nem lélegzik a baba, mivel azt nem hallod álmodban (hacsak nem horkol :-) Én használtam légzésfigyelõt, és nagyon hasznos! Nem olcsó, de ha meg tudjátok venni, érdemes egyet beszerezni.
Ha sok pénzetek van, vegyetek. De szerintem fölösleges, csak ha a kórházban mondják, hogy van rá eshetõség, hogy szükség van rá.
Én nem veszek.Édeasapám mondta, h annakidején õ is olyan ébren aludt, és minden kis nyikkanásra felébredt.Sokszor elõbb, mint édesanyám. Neked kell érezni, h szükséges-e!Ezt mi nem mondhatjuk meg.Ha te ettõl nyugodtabban fogsz aludni, akkor vegyél.
Azoknak, akik szerint felesleges: Nemrég történt a közvetlen környezetemben egy eset: a baba egészségesen született. Idõre, természetes, komplikációktól mentes szüléssel. Semmi baja nem volt, idõben hazamentek a kórházból. Egyik este anyuka lerakta aludni a 10 hetes babáját. Késõbb egyszer ránézett. A baba nem lélegzett. Felkapta, öltözködés nélkül magához szorítva rohantak a kocsihoz, majd a kórházba. Megmentették, az orvos szerint nem sokkal azelõtt történt a baj, hogy észrevették és az volt a szerencséje, hogy magához szorítva szaladtak, mert így akaratlanul is folyamatosan nyomogatta a kicsi mellkasát. A kórházból az orvos már csak azután engedte el õket, hogy apuka bevitte a légzésfigyelõt. Itt egy egészségesen született babáról van szó, aki ezt leszámítva azóta is egészséges. A bölcsõhalál pont attól veszélyes, hogy váratlanul, egészséges babákkal történik, minden elõzmény nélkül. A pici nyikkra, vagy mozdulatra fel lehet ébredni, de arra, hogy csendesen egyszercsak nem vesz levegõt, sajnos nem. Nekem van légzésfigyelõm. Ha sosem veszem hasznát, akkor jó. Lehet mondani, hogy felesleges, engem nem érdekel.
Igen. Ha nekem babám lesz, én biztosan fogok neki venni egyet, hiszen - mint ahogy mondják - az ördög nem alszik. Mi viszont igen, és nem valószínû, hogy bárki is õrízné a baba álmát éjjel-nappal. Az meg külön jó, ha sosem kapcsol be, és erre "dobom ki" a pénzt, nem pedig marhaságokra. (Mégiscsak a gyerekedre költöd) És ha már nem kell használni, el is lehet adni. Én jó ötletnek tartom a légzésfigyelõt, megkönnyíti a mindennapokat, és sok felesleges aggódástól megszabadít bennünket.

8-15 hetes yorki kutya mennyi időt alszik át a nap 24 órájából kb? Mennyit játszak vele egy nap? Megszokott hogy néha játszás után a kutyám elvonul aludni és ha elalszik van amikor 3-4 óra hosszát is alszik?

Legjobb válasz: Nincs kikötés.Mindegyik más h alszik.Am a miénk 5hóapos,és játék,séta,evés után szokott aludni.Am éjszakát végig aludja,nappal meg úgy össz. 2ésfél órát alszik. /pici cutte/

Nincs kikötés.Mindegyik más h alszik.Am a miénk 5hóapos, és játék, séta, evés után szokott aludni.Am éjszakát végig aludja, nappal meg úgy össz. 2ésfél órát alszik. /pici cutte/
igen, ez normális.õk még olyanok, mint a pici babák.sokat aszanak.ha megunja a játékot, azt ugyis látod rajta.
Szia! Milyen tündériek a yorkik ilyen picinek(persze késöbb is azok! :-))! Nekem a yorkim már 2 éves de a párommal nagyon is emlékszünk, h amikor ilyen picivolt, rengeteget aludt! Sokkal többet mint amenyit ébren volt és alig-alig játszott velünk! Ahogy nagyobblett egyre kevesebbet aludt és többet akart játszani de még ma se az a játékos fajta! Szerintem olyanok mint az emberek, egyéniségek! Mindegyiknél más és más! De az biztos, h egytõl-egyig imádnivalók! Dia

Mennyi az esélye, hogy vmilyen fertőzést elkapok a palota pincsimtől, ha egy ágyban alszom vele? Arra figyelek, hogy a lábamnál feküdjön.

Legjobb válasz: Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.

Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.
elõttem szólónak: tartsd meg a véleményed :) a kérdezõnek: szerintem semmi bajod nem lesz tõle én minden nap a pincsimmel alszok és sose volt semmi bajom tõle pedig a fejemnél alszik mert a párnán szeret aludni :D Ha egészséges a kutyád nem bélférges akkor semmi bajod nem lesz tõle. Ha meg a lábadnál fekszik akkor meg fõleg nem. Ez most olyan hogy ha egyszer ráviszi a bacikat vagy bármit a szõrére akkor azt ugyanúgy el tudod kapni tõle simogatással ha nem az ágyadba fekszik. Már pedig olyan gazdi nincs aki sose simogatja a kutyáját (vagy ha igen akkor annak nem való kutya)
Nekem sosem jutott el az agyamig, hogy egy épeszû ember hogy képes a tiszta ágynemûbe állatot engedni. A kutya nyalja a se**ét, meg mindenét, ami aztán a szõrére kerül, az ember simizi és aztán azt sem tudja, mi kerül a kezére, testére, akárhova. Félelmetes számomra, ne haragudjatok, de szerintem gusztustalan dolog egy ágyban aludni egy állattal. Nyeled a szõrét, a mocskos kis fenekét ráteszi a párnára, ahova a fejedet hajtod. Szerintem ha ráülsz Te Magad a párnádra, azután sem szívesen tennéd oda valakinek a fejét, hát még egy kutya feneke után... A szeretetet máshogy is ki lehet fejezni az állat iránt.
Nekem Lizi drága mellettem alszik semmi bajom nem volt. Lényeg figyellj hogy tiszta legyen és normálisan legyen féregtelenítve!
nem lesz bajod. de azért gondold végig, késõbb is jó lesz-e, ha veled alszik a kutya pl. ha párod lesz vagy ilyenek (nem tudom hány éves vagy). olyankor kifejezetten zavaró lehet, ha ott van egy állat az ágyban...
Nyugodtan aludj vele :) kutya bajod sem lesz :D
mi is a kutyikkal alszunk.semmi bajunk.sokan elitélik de kit érdekel, nem õk alszanak velük. tévedés, h nem fertõzhetik egymást, a kutya az embert tényleg nem, de tõlem a kutyám elkapta a hasmenés-hányásos virust.könnyen elkapnak minden ilyesmit!
én 5 éve alszom egy ágyba a kutyámmal és semmi bajom pedig a fejemnél alszik
Semmi bajod nem lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Ha a féregtelenítésre figyelsz (háromhavonta kell pár tablettát venni és beadni neki), akkor semmi baj nem lesz. A kutyák és az emberek nem kapják el egymás nyavalyáit. (kivétel a veszettség, de gondolom, nyilvánvalóan oltva van:) )
a kutyák könnyen hordozhatják a bélférget. aminek a petéje veszéjes ami a kutya popóján van és nyalogataj, rá nyalja a szörére és te megsimogatod , és utánna nem figyelsz és szemedhez nyulsz és bekerül a pete a csemedbe, ahol ha kikel vakságot okoz. én nem raknám fel az ágyra, a kutya akkor is koszos ha tisztán tartod, leviszed sétélni poros koszos lesz. aztán szaga is van a leg szagtalanabb ebnek is. szörszálak mindenhol.
Undorító, tedd a fejedhez a kutyát, miért nem nyalod ki egybõl a fenekét?

Szerintetek mennyire kínos vagy elítélendő ha egy 6 éve elvált apa a 15 éves lányával a havonta kevés találkozáskor eleget téve lánya kérésének egy franciaágyban, természetesen két takaró alatt együtt alszik vele?

Legjobb válasz: Hát, ha a lánya sokszor aludt így vele, akkor egyiküknek sem lehet kellemetlen, max az apa új barátnõjének. Én nem foglalkoznék vele különösebben ahány ház, annyi szokás. Szerintem pár év és a leányzó kinövi ezt.

Hát, ha a lánya sokszor aludt így vele, akkor egyiküknek sem lehet kellemetlen, max az apa új barátnõjének. Én nem foglalkoznék vele különösebben ahány ház, annyi szokás. Szerintem pár év és a leányzó kinövi ezt.
szerintem ez aranyos
Ez kettejük dolga, ha nekik nem probléma, vagy máshogy nem megoldható, akkor szerintem nincs semmi kivetnivaló benne. 54/N
22.13 as vagyok, igen elolvastam és k....ra nem h ez mért kérdés? mi a tök lenne? semmi, örülök neki h neked ez a problémás szívesen cserélnék veled! 20/f amúgy
összebújva vagy csak egymás mellett amúgy?
második válaszoló vagyok, 19F
2 változat. 1 vagy pedofil és a lány nem meri elmondani. 2 lehet, hogy a lány is gerjed az apára és 1 húron pendülnek. 20f
Hát én 23 éves nõ vagyok, de ha úgy adódna, hogy apukámnál aludjak (szoktam nála lenni, de igazán csak otthon szeretek aludni), semmi kifogásom nem lenne, hogy egy ágyban aludjunk, fõleg francia ágyban. Persze külön ágynemûkkel.Õ az apám, az egyik legközelebbi hozzátartozóm. Hozzám tartozik, belõle vagyok. Nem igazán értem az ilyen jellegû kérdéseket... :S 23N az apukám 43 éves, ha ez számít valamit.
Ha egyedül élsz, az alkalmankénti együtt alvás nem baj, de ha van párkapcsolatod, és együtt éltek a hölggyel, akkor ez így nem jó. A gyereknek a családon belül megvan a saját helye, és a hölgynek is.
A 40 éves férjem néhány hete aludt el a lányával a tévé elõtt, úgy, hogy a lánya átölelte és a mellkasán volt a feje. A férjemnek annyiból nem tetszett, hogy mire felébredtek, elég szép nyáltócsa maradt a mellkasán :)
Semmi gond nincs vele. Úgyis nemsoká eljön az idõ, amikor majd a lányod nem fogja igényelni, mert õ már "felnõ" - és ez így van rendjén :) 20/L
Amikor még ott töltöttem a hétvégéket apukámnál, én is egy franciaágyban aludtam vele, ugyanis nem volt máshol hely. Volt hogy még a húgom is ott aludt. Külön takaróval természetesen. Semmi gond nem volt belõle, semmiféle perverz gondolata nem volt egyikünknek sem, még mielõtt elváltak is aludtam apukámmal, amikor berúgott és kérte, hogy maradjak ott, míg elalszik, mert nem szeret egyedül aludni (anyukám ilyenkor a másik szobában aludt).
Sztem semmi baj nincs vele, amíg bizonyos határokon belül történik a dolog... de nálatok nem az a helyzet, ahogy látom, csak egy ágyban alszotok. Most ezek szt a szegény családok nagy része is abnormális, ha csak egy ágyon tudnak aludni... -.-...
Még annyit, hogy a lányok sokszor apásak. (Én is az vagyok.)
A barátodnak van lánya? Nekem kicsit se volt furcsa a kérdés, lévén, hogy nekem van apukám, és mikor pici voltam bizony megfürdetett, aludtunk együtt, meg hasonlók. Szerintem ebben nincs semmi perverzió vagy kivetnivaló, még most is van, hogy elalszom apám mellett a francia ágyon, ha filmezünk. Mikor pici voltam, 3-an is elfértünk, igaz ritkán aludtam szüleimmel (általában akkor, amikor rosszat álmodtam), de sose jutott eszembe, hogy apukám úgy nézzen rám, mint egy nõre. Hisz én a lánya vagyok. (elsõ voltam)
22.21 aki ebbe kivetni valót talál azt nyugodtam el lehet küldeni a francba, nekem is elváltak a szüleim és megesik h ágyhiány miatt szülõ mellett alszom. nem érzem h bûn lenne
A kérdező hozzászólása: Az apa én vagyok és kritikával illetett egy barátom a fenti dolog miatt.Én nem éreztem és nem érzek benne semmi kivetnivalót, de szerettem volna tudni tõlem független emberek véleményét.
Elsõ vagyok, 24/N.
A kérdező hozzászólása: olvasd már el a kérdést kérlek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket de kérlek tegyétek oda hogy hány évesek és milyen nemûek vagytok.Szeretném úgy értékelni a válaszokat.
Szerintem nem kínos. Havonta, 2 havonta, vagy ritkábban szoktam haza menni édesapámhoz. Általában külön alszunk, mert nála is van szobám (elváltak a szüleim), de van amikor fogom a takaróm és átcuccolok apu mellé, mert õ akkor is az én apukám akárhány évesek vagyunk. Amikor meg anyáéknál vagyok és mondjuk a férje elmegy horgászni a haverjaikkal, anyu meg otthon marad, mert megyek, akkor mindig együtt alszunk. Persze nem minden haza látogatásnál alszunk együtt, de néha igen. 21/L

Baj ha egy 1 éves baba nem ragaszkodik egyik játékához sem? Úgy értem hogy szereti a játékait, de nem alszik plüssállattal, és nincs olyan játéka amit hiányolna ha esetleg nincs vele.

Legjobb válasz: Szerintem nem baj,már csak kislányomból kiindulva.Neki sincs kedvenc,mindennek tud örülni,de estére egyiket sem hiányolja,pedig van az ágyában,de ha kiveszem is ugyanúgy elalszik.Inkább csak rácsvédõnek vannak bent:-)Kiegyensúlyozott,jókedvû leányzó.

Szerintem nem baj, már csak kislányomból kiindulva.Neki sincs kedvenc, mindennek tud örülni, de estére egyiket sem hiányolja, pedig van az ágyában, de ha kiveszem is ugyanúgy elalszik.Inkább csak rácsvédõnek vannak bent:-)Kiegyensúlyozott, jókedvû leányzó.
nálunk sincs ilyen kedvenc. nem látom, hogy hátrány lenne.
3 fiam van.Egyik sem ragaszkodott semmilyen játékához. Szerintem nem baj.
az én lányom is 1 éves. neki sincs kedvence
Az én fiam 2 és fél éves. Sokáig neki sem volt (csak a cumi), és én is hiányoltam ezt. Amint beletörõdtem, kapott egy plüss mickey egeret, és az lett a kedvenc, a cumiról akkortájt szokott le. Azóta kedvenc egy kockás fülû nyúl, egy süni, egy elefánt, és az egér. Ha nincs a közelben (kis séták alkalmával nem, de hosszabb távon igen), keresi a kedvenc buszát, és az épp aktuális jármûvet, de a plüssök állandók. Így most 4 állatkát hordunk mindenhova, bele se merek gondolni, mi lenne, ha eltûnne egy, kimosni is kész cirkusz. Szóval örülj, amíg nincs ilyene:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok! Valahol olvastam hogy fontos a pszichés fejlõdés miatt, de nem igazán írt ennél bõvebbet.
Szerintem egy picit az.
A kérdező hozzászólása: Hogy önállósuljak ha anyám alig enged valahova? Mindig hívogat, hogy hol vagyok menjek haza.
A kérdező hozzászólása: A barátnõmnek se mertem elmondani de nálunk volt egyszer mikor rám jött a roham és akkor tudta meg.
Pánikroham?! Ha nem kamu, ezzel ne szórakozz apukám, én tudom mi az a pánikroham, szinte moccanni se tudsz. Mindenesetre javasolok egy jó pszichiátert, mert ez nem egészséges, se a rohamok, se az együttalvás, se az önállóság mentességed.
Szerintem gáz.
A kérdező hozzászólása: Hidd el nem kamu. :(
A kérdező hozzászólása: De õk nyugtatnak meg ha simogatnak ha rajtam van a pánikroham.
miért nem hívtad át a csajt is a szüleidhez?:D amúgy apád miért nem mondta hogy takarodj vissza a csajodhoz?
Jesszus, nincs az a társfüggõ kapcsolat, amiérrt veled maradnék. Kidobtalak volna abban a percben. A csajod helyett anyu?!
Szerintem ez kamu, ilyen ember nincs
Eléggé.
Igen, de ez nem kérdés! Tessék végre önállósodni. Legyen önálló akaratod, mégha az ellenkezik a szüleidével. Én mindig meghallgatom, mit mondanak, aztán vagy betartom vagy nem. Az együttalvás meg übergáz. Ilyen idõsen a csajunkkal, nem az anyánkkal alszunk.....
A kérdező hozzászólása: A volt barátnõmnek rosszul esett mikor egyedül hagytam az ágyban és átmentem a szüleimhez.
26 éves vagyok és otthon lakom, így értelemszerû, hogy néha megkérnek valamire, amit meg KELL csinálnom. De ettõl eltekintve, már kb 7-8 éves korom óta nem aludtam a szüleimmel. Ez a kérdés nekem most ilyen WTF?
Nyilván érzelmi kötelék fûz még hozzájuk...egyfajta lelki köldökzsinór. csakhogy ezt szép lassan le kell bontani, mert hosszútávon nem egészséges...se nekik sem neked. Persze kell legyenek emberek akikben bízol és akikhez kötõdhetsz, de ez miért nem a barátnõd?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!