Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alszik (317 db)

Nem gáz ha háton alszok többször? 35 hetes vagyok és az utóbbi napokban egy fokkal jobban alszok! De arra kelek sokszor hogy háton de így a jó most! Elvileg nem lehet de ha csak így alszok jól?

Nem árt a kicsikének?? Tudom hogy elnyomhatja a f? ereket...

Legjobb válasz: Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama,de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:))) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km

Szia!Én is ugyanígy vagyok valahogy a napokban jobban alszom és a hátamon:) Valahol meg azt olvastam hogy ahogy kényelmes úgy aludjon a kismama, de én is hallottam már arról hogy ha háton alszunk elnyomjuk a fõ ereket....ki tudja!Én sokat alszom és pihenek a hátamon eddig nem volt belõle gond szerintem MÁR nem is lesz:) )) Boldog babavárást és könnyû szülést:) 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is olvastam ha úgy kényelmes aludjunk háton:) .Neked is könnyû szülést:) ! Csak már ott járnánk!!
Szia!En 36 hetes vagyok es pihenni delutanonkent csak haton szoktam , soha nem volt gond.

Kisfiam 13 hos. Pici kora ota egyedul alszik, 3honapja viszont annyira rosszul alszik hogy ejjelente soxor 5x6xebred inni (alltalaban tejet). Szornyen faraszto. Azon gondolokodom hogy milenne ha kozenk vannem a nagy agyba szerintetek?

kulon szobaban van nem messze tolunk ajto nincs,de allandoan rohangalok ejszaka mert ebred.

Legjobb válasz: Nem kell megtanitanom egyedul aludnom mivel egyedul alszik el szepen.Nemtudom mi lehet de lassan mar alvajaro leszek.Az en fiam mar megszokasbol csinalja vagy foggalmam nincs.Nem az elalvassal van gond hanem az ebredesekkel

A kérdező hozzászólása: Nem kell megtanitanom egyedul aludnom mivel egyedul alszik el szepen.Nemtudom mi lehet de lassan mar alvajaro leszek.Az en fiam mar megszokasbol csinalja vagy foggalmam nincs.Nem az elalvassal van gond hanem az ebredesekkel
Én nem tenném. Szerintem jobb megoldás-nálunk bevált-hogy megtanítotam egyedül alaludni. Azóta nem ébred éjjel. (Aludj jól, gyermekem c. könyv)
Nálunk is ugyanez a helyzet. Nekünk nincs gond az elalvással, mert szépen elalszik a saját szobájába a saját ágyába egyedül, az elsõ perctõl a saját szobájába alszik nekünk is. De mostanába én is 3x4x átjárok hozzá, mert sít, és néha olyan fájdalmasan, rosszat álmodhat, vagy a foga lehet nem tudom, de még ilyen sose volt, eddig nagyon jó alvó volt és még csecsemõkorába se kellt fel ennyiszer. Én biztos nem veszem magunkhoz, mert nem tudnék úgy nyugodtan aludni és ha eddig külön volt akkor már nem is változtatok ezen. Nekem nem eszik, csak a cumit kell visszaadni neki, vagy iszik egy kicsit. Abban reménykedek, hogy vége lesz lassan ennek a szakasznak is jön majd a jól alvó szakasz:)
nálunk is pont ez a helyzet, nálunk is velem vagy a férjemmel alszik, felváltva, hogy ki bírja jobban :-) ne aggódj majd elnövik, ha majd azt látom, hogy mellettünk nyugodt és alszik végig rendszeresen éjszakákat, akkor visszateszem a saját ágyba, de amíg minden éjjel ilyen sokszor felriad csak magadat készíted ki, ráadásul amióta velünk van, azóta hamarabb megnyugszik, így sem õ sem mi nem kelünk fel teljesen és nem vagyunk annyira kimerültek, ráadásul õ is kiegyensúlyozottabb is....

Jó ha egy hat hetes csecsemo egesz nap alszik? Eszik es alszik! Ez normalis?

Legjobb válasz: Ilyen egy állati szerencsés anyuka kisbabája :))) Nekem terhesség alatt mindenki azt mondta, hogy a babák csal esznek és alszanak. Nálunk nem jött be, õ sokat sírt :) De ismerõsömék babája ilyen volt. Õ más másfél éves lesz és a mai napig nyugis és jó gyerek :) Kisfiam meg ördög :)

Nyugodj meg!Ez teljesen normális.:-)
örülj kaptál egy kisangyalt
Ilyen egy állati szerencsés anyuka kisbabája :) )) Nekem terhesség alatt mindenki azt mondta, hogy a babák csal esznek és alszanak. Nálunk nem jött be, õ sokat sírt :) De ismerõsömék babája ilyen volt. Õ más másfél éves lesz és a mai napig nyugis és jó gyerek :) Kisfiam meg ördög :)
persze hogy.
nem irónikus volt, a válasz, csak azt mondtam, hogy egyenlõre még mást nem tud csinálni.
mivel olvasni még nem tud, igen, ez normális
Mit vártál még egy 6 hetes csecsemõtõl mit csináljon?
Hát figyelj, nem jó, de ez van. Neki most biztos az alvásra van szüksége. Lehet, hogy 1 hét múlva meg majd azt kérdezed, hogy normális, hogy egy 7 hetes csecsemõ nem alszik nappal? Amúgy eddig nem aludt mindig, csak most?
A kislányom koraszülött volt, semmi baja nem lett szerencsére, de 3 hónapos koráig csak evett és aludt! Aztán 3 hónaposan végigaludta az éjszakát, és akkor kezdõdött az élet nála :D!
Az én babám is ilyen volt!Gyakorlatilag kb 3 hós koráig így nézett ki a történet:szopizott, büfizett, tisztába tettem majd aludt is kb szûk órát volt fent de inkább 40-45 percet!Ebbõl állt a napunk!Ja és éjszaka is csak 1x kelt az elején! Bár õ a pocimban is szinte mindíg aludt sõt most is jó alvó baba pedig már 22 hónapos!Éjszaka 11-12 órát alszik délben pedig 2-3 órát!Viszont mikor fent van akkor nagyon aktív, energikus!
Juj, de jó neked, az enyém sokat sírt.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon keves, es neked sem lehet valami konnyu!!!
Az én kislányom is így volt. 3 Hónapos koráig alig volt ébren. Volt, h napokig írtam, h pontosan hány percet tölt ébren, aztán elmentem a gyerekorvoshoz, h biztos vmi baj van a babánkkal, azért ilyen aluszékony. Azt mondta, h semmi gond, lesz ez még máshogy, addig viszont ne említsem a többi anyukának, mert sok irigyem lesz :) ) Most 9 hónapos, olyan, mint akit felhúztak és napközben 3X 30 percet alszik össz-vissz.
A kérdező hozzászólása: Orulok es koszonom, tenyleg egy angyal, meg a neve is!!! Gabriel :)
A kérdező hozzászólása: Nem ironikus valaszokat varok, bocsi!!!
A kérdező hozzászólása: Amiota megszuletett nagyon jo baba, sosem sir, eszik, alszik! Elobbi gyermekeknel sajnos rossz tapasztalatokkal rendelkezem, nagyon rossz siros csecsemok voltak! Azt hittem most megint igy jarok-genetikai orokoltseg, de kellemeset csalodtam.Aggodalmambol kerdeztem, azt hittem ez nem normalis dolog, esetleg valami betegseg van a josag es nyugodsag hattereben!
Teljesen normális, kisangyalkád született. Ugy mint nekem, aztán ha jobban érdekli a világ akko már fent lesz többet. Vissza sírod még ezt...

Mennyi az esélye, hogy vmilyen fertőzést elkapok a palota pincsimtől, ha egy ágyban alszom vele? Arra figyelek, hogy a lábamnál feküdjön.

Legjobb válasz: Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.

Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.
elõttem szólónak: tartsd meg a véleményed :) a kérdezõnek: szerintem semmi bajod nem lesz tõle én minden nap a pincsimmel alszok és sose volt semmi bajom tõle pedig a fejemnél alszik mert a párnán szeret aludni :D Ha egészséges a kutyád nem bélférges akkor semmi bajod nem lesz tõle. Ha meg a lábadnál fekszik akkor meg fõleg nem. Ez most olyan hogy ha egyszer ráviszi a bacikat vagy bármit a szõrére akkor azt ugyanúgy el tudod kapni tõle simogatással ha nem az ágyadba fekszik. Már pedig olyan gazdi nincs aki sose simogatja a kutyáját (vagy ha igen akkor annak nem való kutya)
Nekem sosem jutott el az agyamig, hogy egy épeszû ember hogy képes a tiszta ágynemûbe állatot engedni. A kutya nyalja a se**ét, meg mindenét, ami aztán a szõrére kerül, az ember simizi és aztán azt sem tudja, mi kerül a kezére, testére, akárhova. Félelmetes számomra, ne haragudjatok, de szerintem gusztustalan dolog egy ágyban aludni egy állattal. Nyeled a szõrét, a mocskos kis fenekét ráteszi a párnára, ahova a fejedet hajtod. Szerintem ha ráülsz Te Magad a párnádra, azután sem szívesen tennéd oda valakinek a fejét, hát még egy kutya feneke után... A szeretetet máshogy is ki lehet fejezni az állat iránt.
Nekem Lizi drága mellettem alszik semmi bajom nem volt. Lényeg figyellj hogy tiszta legyen és normálisan legyen féregtelenítve!
nem lesz bajod. de azért gondold végig, késõbb is jó lesz-e, ha veled alszik a kutya pl. ha párod lesz vagy ilyenek (nem tudom hány éves vagy). olyankor kifejezetten zavaró lehet, ha ott van egy állat az ágyban...
Nyugodtan aludj vele :) kutya bajod sem lesz :D
mi is a kutyikkal alszunk.semmi bajunk.sokan elitélik de kit érdekel, nem õk alszanak velük. tévedés, h nem fertõzhetik egymást, a kutya az embert tényleg nem, de tõlem a kutyám elkapta a hasmenés-hányásos virust.könnyen elkapnak minden ilyesmit!
én 5 éve alszom egy ágyba a kutyámmal és semmi bajom pedig a fejemnél alszik
Semmi bajod nem lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Ha a féregtelenítésre figyelsz (háromhavonta kell pár tablettát venni és beadni neki), akkor semmi baj nem lesz. A kutyák és az emberek nem kapják el egymás nyavalyáit. (kivétel a veszettség, de gondolom, nyilvánvalóan oltva van:) )
a kutyák könnyen hordozhatják a bélférget. aminek a petéje veszéjes ami a kutya popóján van és nyalogataj, rá nyalja a szörére és te megsimogatod , és utánna nem figyelsz és szemedhez nyulsz és bekerül a pete a csemedbe, ahol ha kikel vakságot okoz. én nem raknám fel az ágyra, a kutya akkor is koszos ha tisztán tartod, leviszed sétélni poros koszos lesz. aztán szaga is van a leg szagtalanabb ebnek is. szörszálak mindenhol.
Undorító, tedd a fejedhez a kutyát, miért nem nyalod ki egybõl a fenekét?

Hogy kezelitek gyermeketek, ha a szokásos 2, 5 óra helyett csak felet-egyet alszik, és hihetetlen kezelhetetlen egész délután?

Állandóan fájdalmat okoz, harap, rúg, csíp, tépi a hajam, visít, semmi nem jó neki, nem eszik, nem iszik, nem lehet vele bírni, de elaltatni sem....

Legjobb válasz: Szia! Séta? Játszótér? Nem tudom mekkora a babád, az enyém 11 hónapos. Néha õt is elkapja a hév, és az hiszi mindent szabad. Ilyenkor én leülök vele, megfogom, és elmondom, hogy ilyet ne csináljon. Ritkán hat :) de a hisztit általában abbahagyja. Ha végképp semmi nem használ, és látom hogy fáradt, beteszem a kiságyba megitatom megpuszilom, és kimegyek (már egyedül alszik el régóta). Hagyom elaludni. Néha sír mikor kimegyek, de ráhagyom ilyenkor. Séta sokat használ. Kicsit kimegyek vele, rohangálunk egy két kört, és jobb kedve lesz. Ha énekelk attól megnyugszik. Kifli vagy keksz? Imádja majszolni, és sok vélt/valós sérelmére gyógyír :) Hát nálunk ennyi dolog válik be. Üdv :)

Szia! Séta? Játszótér? Nem tudom mekkora a babád, az enyém 11 hónapos. Néha õt is elkapja a hév, és az hiszi mindent szabad. Ilyenkor én leülök vele, megfogom, és elmondom, hogy ilyet ne csináljon. Ritkán hat :) de a hisztit általában abbahagyja. Ha végképp semmi nem használ, és látom hogy fáradt, beteszem a kiságyba megitatom megpuszilom, és kimegyek (már egyedül alszik el régóta). Hagyom elaludni. Néha sír mikor kimegyek, de ráhagyom ilyenkor. Séta sokat használ. Kicsit kimegyek vele, rohangálunk egy két kört, és jobb kedve lesz. Ha énekelk attól megnyugszik. Kifli vagy keksz? Imádja majszolni, és sok vélt/valós sérelmére gyógyír :) Hát nálunk ennyi dolog válik be. Üdv :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:-) 14 hós lesz enni imád, de nem tartom jónak, ha eszik nagyon étkezések között. A séta jó, csak én is sokszor hulla vagyok, mert 11 hetes várandós vagyok, ájuldozok ebben a melegben. Letettem aludni, fél óra sírás után apa kivette, nem aludt el vele sem. Most kapott dinnyét, kicsit talán jobb, csak bízom benne, hogy kibírja fürdésig.. Várok további ötleteket:-)
Nálunk ilyenkor csak a séta hat, akkor lenyugszik. 11 hónapos lesz. Ilyenkor hamarabb fürdetem meg, van hogy már fél 7-kor, és utána picit játszik, és mehet aludni.

11honapos fiam egyedul alszik el a kisagyaban mar pici kora ota. Az ejjel is elaludt de kb 11kor iszonyat sirasra kelt es azota nem hajlando a kisagyban maradni uvolt ha beleteszem. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:)! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.

Szia! Nem lehet, hogy a foga jön??? Ha megpróbálnád a válladon elaltatni, becsempészni az ágyba és ha nem ébred fel akkor elképzelhetõ, hogy a fogai miatt van ez a probléma! Lehet, hogy ez az idõjárás is bántja, vagy a hasa fáj, nem tudom evett-e valami új dolgot?! Esetleg még az is lehet, hogy már nem szeretne az rácsos ágyba aludni, hanem egy sima ágyon. Az én kislányom, legalábbis már két hónapja alszik sima ágyon, nem a kis rácsos ágyába:) ! Boldog babázást kíván egy 13 hónapos kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Az ejjel sima agyon aludtunk vele, ugy nem volt gond, de amint tettem volna be a kisagyba visitott szegenykem

Mit szeret jobban egy srác, ha ő alszik a barátnőjénél vagy ha a lány alszik nála?

Lehet?leg fiúk válaszoljanak!

Legjobb válasz: Erre nincs általános válasz. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy mindehol szeret a barátnõjével aludni :P Ez egyén és környezet függõ, pl hogy egyedül lakik-e vagy családdal, család hogy viszonyul ehhez és a barátnõhöz stb stb. F/24

Erre nincs általános válasz. Amit biztosan kijelenthetünk, hogy mindehol szeret a barátnõjével aludni :P Ez egyén és környezet függõ, pl hogy egyedül lakik-e vagy családdal, család hogy viszonyul ehhez és a barátnõhöz stb stb. F/24
Is-is De ez több mindentõl is függ, pl hogy a szülõk otthon vannak e ...
Mindegy hogy hol, mindegy hogy mikor, mindegy, hogy hogyan, csak egy a lényeg: VELE!
Szerintem meg azért, mert hazai terepen van :) tudja, mi hol van, ismeri a lakást mint a tenyerét, egy pillanat alatt elõ tud varázsolni valamit a kedvese számára... de ha a lánynl van, ott idegen minden, és kicsit feszélyezve is érezheti magát...
SZTEM ezt a nö válassza meg mert a nyugodt tiszta v rendes körülmények jobban hozzájárulnak az orgazmushoz de ha csak dugni akartok akkor ott a kocsi is jo
Általában ebben a fiúk merészebbek, és õk inkább egyfelé figyelnek (nem zavarja õket annyira a környezet) - tehát inkább a lánynál legyenek. Kivétel, ha a fiú sokkal félénkebb, vagy valami miatt a lánynál rosszabb a helyzet.
Örülök, ha elmegyek itthonról. Egy srácban hamarabb föllép ez a vágy.
A lényeg, hogy hol zavartalanabb a dolog. Ha egyforma, akkor inkább nálam, mert itt bármire szükségem van, tudom, hol találom, akár egy óvszer, akár egy kóla, vagy tiszta törölközõ. Kellemetlen volt pl, mikor a nyitott galérián volt a barátnõm ágya, alattunk az öcsikéé, és mindig panaszkodott a szülõknek, hogy milyen hangosan kefélünk. De mikor egyedül élõ nõm volt, akkor ott lehetett meztelenül mászkálni a lakásban, nem kellett felöltözni, ha kimentem a konyhába inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D Megerõsítettetek:D:D Szép napot nektek:D

Melyik jobb ha cicin alszik el a baba vagy ha egy cumisüveg kakaóval?

Legjobb válasz: Szerintem ugyan az a kettõ. De én egyiket sem helyeslem, mert ha a baba nem az ágyában alszik el, akkor ha kinyitja a szemét, megilyedhet, hogy hogy is került oda. Legalább is az én babám ilyen.

Szerintem ugyan az a kettõ. De én egyiket sem helyeslem, mert ha a baba nem az ágyában alszik el, akkor ha kinyitja a szemét, megilyedhet, hogy hogy is került oda. Legalább is az én babám ilyen.
Ha pici el alszik a cicin. De inkább evés után aludjon el a kezedben és tedd le az ágyába aludni. Milyen kakaót akarnál neki adni?
Egyik sem jó! Ha már látod, hogy nem szopozik, leveszed és beteszed a kiságyába aludni.
Mennyi idõs a babád?
Nálunk cicin aludt el/alszik el mindhárom. és most nincs gond az alvásukkal (külön ágyban, külön szobában, végigalusszák az éjszakát/kívéve a legkisebbet, mert õ még csecsemõ). A kakaó azért nem jó, mert a benne levõ cukor rontja a fogakat/fogkezdeményeket, és e mellett tartalmaz élénkítõ anyagot, hasonlót, mint a tea és a kávé. Én csak reggel adtam nekik kakaót.

2, 5 hónapos babám egy percig sincs el magában. Ha nem alszik, akkor folyamatosan ott kell lenni mellette, játszani, énekelni neki, ölben fogni. Változik ez a késõbbiekben?

Nap közben alig alszik, így szinte egész nap vele kell lennem. Ha nem vele foglalkozok, már üvöltve ordít. Egyedül babakocsiban van el, de ha megáll alatta, akkor megint megy a sírás. Nem ártok a fejlõdésének, ha folyamatosan vele vagyok? Fel tudja így is fedezni a világot maga körül, így is jó lesz a mozgásfejlõdése? Nem korlátozza a jelenlétem?

Legjobb válasz: Minimálisan javul. Fiam is ilyen volt, most 16 hónapos de nincs el egyedül 10 percnél tovább csak ha alszik. Mozgásfejlõdést nem befolyásolt nálunk, 1 évesen már járt.

Minimálisan javul. Fiam is ilyen volt, most 16 hónapos de nincs el egyedül 10 percnél tovább csak ha alszik. Mozgásfejlõdést nem befolyásolt nálunk, 1 évesen már járt.
természetesen nem ártasz neki. Van pihenöszékek? lehetöleg rezgös kéne abban lehet el is lenne, vagy hintában. Vannak ezek a speckó hinták amiben már ujszülöttként is bele lehet tenni, azt nagyon szokták szeretni. Jókat tudnak benne aludni is.
A kérdező hozzászólása: Pihenõszékben is csak úgy , marad meg, ha ott vagyunk mellette, beszélünk hozzá, éneklünk neki, csörgõket mutogatunk neki, mert az sem elég, ha csak simán ülünk mellette, illetve az sem jó, ha játékhídjára felrakjuk a játékokat. A rezgést nem szereti, rémült arcot vág, ha rezeg alatta.
akkor a hinta még jó megoldás lehet.
Szia, nem igazán, legalábbis nem gyökeresen. Amúgy nem ártasz azzal, ha sokat foglalkozol vele, sõõõõt! A fejlõdésében nagy segítségére vagy, mert több a kontaktus. Állandóan hallja a hangod, a beszédet, több az érintkezés, és a mondókák nagyon hasznosak! Ugyanilyen a lányom. Lassan 1 éves lesz, de csecsemõ korától igényelte a foglalkozást. 9 hónapos kora óta jár, elõtte 2 hónapig mászott, mindenre kíváncsi, mindent megért. Csak el kell fogadni, hogy a te gyermeked az aktívabb kategóriába tartozik, és ha így kezeled, könnyebb lesz mindkettõtöknek. Hajrá! :)

Az normalis ha egy 15 eves gyermek szinte minden nap alszik par orat? Mert en mar azon is gondolkodtam h elviszem valamilyen orvoshoz nehogy kideruljon hogy van valami baja.

Legjobb válasz: Én is aludnék.Ha engednék.:( volt 2 hét a multok amikor majdnem összestem amikor hazaértem,de anyuék nem engedtek aludni:S.Utána meg kitalálták,hogy vmi bajom van[szerintem azt hitték,hogy drogozom,mert azzal kapcsolták össze,hogy pár perccel késõbb mentem haza ami max.10 perc volt]utána meg semmi.és ez egyre többször van.mármint az alvás igény. Szerintem azért alszik ennyit,mert fejlõdésben van.:) 13/L

Én is aludnék.Ha engednék.:( volt 2 hét a multok amikor majdnem összestem amikor hazaértem, de anyuék nem engedtek aludni:S.Utána meg kitalálták, hogy vmi bajom van[szerintem azt hitték, hogy drogozom, mert azzal kapcsolták össze, hogy pár perccel késõbb mentem haza ami max.10 perc volt]utána meg semmi.és ez egyre többször van.mármint az alvás igény. Szerintem azért alszik ennyit, mert fejlõdésben van.:) 13/L
15 évesen én is aludtam majdnem minden délután :) Sõt, olyan is volt, hogy hazaértem 3kor, fél négy fele elaludhattam, este kilenckor felkeltem, elintéztem "folyóügyeimet", és utána aludtam másnap reggelig :) És az iskola igenis fárasztó, nem lehet azt modani rá, hogy "nincs mitõl elfáradnia". 23/L
Miért ne lenne normális?? Én meg nagyon keveset alszok, reggel 6.kor már kinyilika szemem, teljesen mindegy mikor fekszem le. Van, hogy 4 órát alszok összesen.
A 8 órát legegészségesebb egyhuzamban lealudni, ha délutánonként is alszik az sem baj, mert a növekedési hormon alvás közben termelõdik, csak legyen benne rendszeresség, mert felborul a bioritmusa.
Nyugi.Én máig, ha fáradtan érkezek haza a suliból ledõlök és pihenek(fekszek vagy alszok).Sztem normális.Csak el ne késsen sehonnan.:)
Én is leszoktam dõlni pihenni, viszont nem hülyeség hogy megfordul egy anya fejében, hogy ebben más is lehet. Ami most így hirtelen eszembe jut, az pl lehet vas hiány, de a lime-kórnak is az egyik legfontosabb tünete a túlzott fáradtság. Én 20 éves vagyok, általában szoktam pihenni délután pár órát, de nem is mindig alszom el, inkább csak tv-zek is fetrengek. Amikor beköszöntött a jobb idõ most a tél után, reggel fáradtan keltem, nyúzott voltam suliban, egész délutánt átaludtam, tanulni csak egy keveset, majd aludtam tovább. Aztán eljött az az idõ, hogy délután aludtam, aztán csak hajnali 1-2 körül tudtam elaludni, így jött az ördögi körforgás, hogy egyfolytában fáradt voltam. Több tünetem is jelentkezett még, ami miatt vény nélkül kapható vastablettát, illetve vitaminokat kezdtem szedni, végig csináltam egy kúrát, és most simán kialszom magamat éjszaka. Persze amíg orvoshoz nem mentek, addig ne adj csak max vitamint a gyerekednek, én évek óta küzdök a vashiánnyal, így tudom mik a tünetei nálam, tudom mikor van rá szüksége a szervezetemnek. Lehet hogy csak egyszerû fáradtság, de egy vérvétel sosem árt! :)
én is alszok minden délután ha hazaérek :D sõt még ha hétvégén nincs dolgom akkor is ledõlök pihenni :D 16L
En 17 vagyok de ugyanezt csinalom:D Nem minden delutan mondjuk, de neha kidolok, es olyankor alszom jopar orat. Az iskola igenis faraszto, foleg ha van pl nyolc oraja egy nap. Hidd el, hogy iszonyatosan leszivja az ember agyat.
meddig van fent este? nem lehet, hogy késõ éjjelig netezik mondjuk? az öcsém csinálta ezt, és másnap persze tök kóma volt :) mondjuk nem 15 évesen
Neki, ennyi az alvás igénye!!! Ettõl, még nem hiszem, hogy bármi baja lenne!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de a lányom nem 1-1, 5 órát alszik hanem olyan 3 órákat és nincs is mitõl elfáradnia.
Szia! Én is szerettem aludni (amig sulis voltam) ebéd után 1-1.5 órákat! Semmi bajom nincs! Sõt, kellene is pihenni napközben is mindenkinek (ha, megtehetnénk)!
csupán annyi, hogy fáradékonyabb, amire hazaérek a suliból én is nagyon fáradt vagyok, igaz nincs idõm alduni, mert kell tanulni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!