Találatok a következő kifejezésre: Ha egy alapja (206 db)

Ha egy alap 50-es robogót átalakítanak 70-esre, és minden más marad, akkor mi lesz az eredmény? (fogyasztás, Valós (! ) végsebesség)

Azért kérdezem mert nekem is van egy Yamaha robogóm, vegyesen 3,5 litert fogyaszt. Mikor vettem akkor azt mondták hogy 70-es,(azért mondták szerintem, mert nem működik az önindító és erre fogták.) 70km/h a végsebessége 82kg alatt, mint gyárilag. GPS-el lett mérve nem csal a km óra sem, de ez a sebesség teljesen reális, az Aerox is ennyit visz, csak a km órája 70-nél 90-95-öt mutat.. aki ért a témához az úgy is tudja, nem kell magyaráznom, a 13-14 éves okoskodók meg kíméljenek, hogy megy a kis pö.csköszörűjük fojtás nélkül 90-nel megy...

Legjobb válasz: Nagyon sok értelme nem lesz, nem lesz sokkal erösebb. Sokkal több eröt ki lehet hozni egy jól beállított karbival, és egy kipuffogóval, na meg kuplungszettel.

Nagyon sok értelme nem lesz, nem lesz sokkal erösebb. Sokkal több eröt ki lehet hozni egy jól beállított karbival, és egy kipuffogóval, na meg kuplungszettel.
A kérdező hozzászólása: ezeket én mind tudom, nem ez volt a kérdés
Még lemaradt, hogy nem vagyok 14-éves, és oka van az imént leírt okoskodásomnak. Egyszerûen idegesítõ a hozzáállásod (gondolok arra, hogy kérdezek valamit, és lökjétek a válaszokat, úgyse tudtok segíteni, de azért megbocsátok ezért. Flegmának tûnik a kérdés, és az értelmetlennek titulált rövid és velõs válaszomra a reakciód is. Nagyjából azt tudom belõle kivenni, hogy te most kemény 15-16 éves vagy, akinek van személyazonosságija, jogsija, motorja, de a kis 13-14-évesek neki ne okoskodjanak... Vicces :) ) 18/f (annyk ellenére, hogy hivatalosan felnõtt vagyok //hurráá, már nem tartozok a 16-17-éves kölkök táborába//, mindenem megvan, talán még több is, próbálok nem elszállni magamtól...)
A kérdező hozzászólása: És amúgy nem tudom hogy jön ide hogy mid van meg... ki a [email protected] érdekel?

Ha egy alap simsonba Arol 2T helyett inkább Castrol Power 1 Racing 2T kevernék, változna valamit a motor teljesítménye?

Egyébként a Castrol több mint 4-szer annyiba kerül,

Legjobb válasz: ~700 Ft fél liter Arol, tehát azt állítod, több, mint 2800Ft egy liter Castrol? :) Nem tudom hol laksz, de itt Kecskeméten 2000 körül veszem a Repsolt, a Castrolt meg max 2200-ért. De mindegy, nem ezt kérdezted. A teljesítmény szerintem nem változna, maximum nem füstölne, kenne is, és jó lenne az illata. Jó olajat egyébként sem azért teszünk a motorba, mer'attól olyan k*rva erõs lesz, hanem azért, hogy meghosszabbítsuk annak élettartamát.

~700 Ft fél liter Arol, tehát azt állítod, több, mint 2800Ft egy liter Castrol? :) Nem tudom hol laksz, de itt Kecskeméten 2000 körül veszem a Repsolt, a Castrolt meg max 2200-ért. De mindegy, nem ezt kérdezted. A teljesítmény szerintem nem változna, maximum nem füstölne, kenne is, és jó lenne az illata. Jó olajat egyébként sem azért teszünk a motorba, mer'attól olyan k*rva erõs lesz, hanem azért, hogy meghosszabbítsuk annak élettartamát.
A kérdező hozzászólása: Itt az Arol 680Ft 0, 5L, a Sprint meg 1500Ft. Nem sok az árkülönbség. Inkább akkor már Mol Sprintet veszek bele! Köszi.
kgpassat - a Stihl olajjal mi a probléma ? ez érdekelne..
FlashBackjb Bár nem engem kérdeztél, de konkrétan ez: http://totalbike.hu/technika/motordoktor/2012/09/20/lancfure..
Köszi, ugyanezt linkeltem volna én is.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy én még tettem hozzá egy kis Arol 2T-t, :) nem nagyon bíztam a stihl olajban! De ettõl nem volt olaj zárlatos a gyertya.
Én Stihl olajjal járok, mert az van itthon. Az elõzõ tulaj nem tudom milyen olajat használt. A hengerfej és a dugattyú kormos volt amikor szétszedtem, de nem volt rajta vastagon csak éppen a felszínén. Volt már szétszedve az egyik láncfûrész is, annak picit kevesebb korom volt a dugóján. Gondolom azért mert jobban felmelegszik a fûrész hengere mint a Simsoné, és jobban eltudja égetni az olajat. Szétszedés után megtakarítottam a dugattyút és a hengerfejet. Azóta 2 tank keveréket kijárattam már belõle, de a koromréteg még nem kezdett el visszaépülni.
És akkor mit érdemes kérni a boltban/ kúton azon kívül hogy 2T ? Gondolok itt az elégésre meg a kenésre is. Márka ? Fajta ?? :D
Repsol Scooter 2T, Elf Moto 2 XT Tech
Már nagyon régi a kérdésed azért válaszolok. KIZÁRÓLAG teljesen szintetikus olajat használj. Bármely ismertebb márka termékét nyugodtan veheted és használhatod. A Castrol Power 1 racing a legjobb kétütemû olaj, erre sok teszt és tanulmány létezik. Nem rakódik le a koksz(nem keletkezik olajsár), a gyûrûk nem tudnak leragadni!!! Ez egy nagyon elõnyös tulajdonsága. Jelentõsen meghosszabbítja az "életét". Persze ha nem tekered szét hidegen, mert a melegítés a kétütemûre is igaz, minden benne lévõ körülmény üzemi hõmérsékletre van tervezve. Szintetikus legyen az olaj. Ez a lényeg. A power 1 -rõl olyat is hallottam hogy az ásványi olaj által "lerakott" kokszot, sarat, szennyezõdést képes feloldani és eltávolítani. Nem lehetetlen de magam nem láttam ilyet. Remélem segítettem.
Csak ha gagyi olajjal használod, akkor max 2 havonta vedd le a hengert, és takarítsd ki szépen az addigra kb a koxtól 2mm-esre szûkült kipufogónyílást :)
Arolt, Stihl olajat felejtsd el. Legalább egy Mol Sprintet adj a gépnek, nemrég vettem 1900 Ft-ért, sõt, volt most egy akció a kúton, ha kettõt veszel, darabja 1500. Kb. annyi, mint az Arol, és hasonlítsd össze a két olaj minõsítéseit. De ha olcsón hozzájutsz, akkor Repsol Scooter 2T.
A kérdező hozzászólása: Azért is kérdem mert itt ezeket írják! http://www.olaj24.hu/T/castrol-power-1-racing-2t-ketutemu-mo.. Ára meg több mint 3000!
Egy motornak nem a kenõolajtól nõ a teljesítménye!
Csak a benzinre szánt pénzed fogyna gyorsabban, a motor teljesítménye nem nõne. A szériaállapotú Simsonok kenési igényeit az Arol is ki tudja elégíteni, hiába töltesz bele jobb olajat, nem fog annyival csökkenni a belsõ súrlódás, hogy észrevedd.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez kamu: "A motor rendkívül érzékenyen reagál a gázmarkolattal kiadott parancsokra, kifogástalanul gyorsul"
Nem lesz érezhetõen jobb tõle, egyrészt ez reklámszöveg, a Simson jól beállítva elég érzékeny gyárilag, mint minden kétütemû, másrészt ez nem versenytechnika... Az Arolnak egyetlen nagy hátránya van, hogy sok lerakódást csinál a modernebb olajokhoz képest. A 2000 forint környéki olajok megfelelnek a célnak. Nem kell egybõl versenyolajat venni, a sima is megteszi.
A kérdező hozzászólása: És ez? http://www.mol.hu/moto/MOL-Dynamic-Sprint-2T.php
Ez már egy fokkal jobb. Az ásványi olajakkal csak az a gond hogy tiszta dzsuva lesz a kipufogó, amitõl majd csökken az erõ. Ilyenkor kiégeted, és mehet tovább.
A kérdező hozzászólása: Nekem most kétütemû stihl van benne 1:40-es. Elõtte Arol 2T volt benne. Egyébként ezzel -> (stihl) nem jön ki annyi olajsár, mint az Arol-lal.
A kérdező hozzászólása: Csak kipróbáltam. :) Most akarok venni olajat, akkor inkább Dinamic Sprint-et mint Arol?
Egy simsonak az arol is tökéletes, viszont egy jobb fajta olajjal tisztább lesz a motor. Teljesítmény nem fog nõni.

Az a problémám hogy a processzorom túl melegszik már újra pasztásztuk a hűtőt ki kitisztítottuk most simán alapjáraton jó de ha egy alap játékal játszok vele akkor kb 15-20 perc és leáll mi lehet a baj?

Legjobb válasz: köszönöm szépen a választ de átalakítunk egy intel hüttöt ami rézmagos és egybõl meg oldódott a probléma. Csak azt nem értem hogy éveken keresztül jó volt és most nem na mnd1.

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ de átalakítunk egy intel hüttöt ami rézmagos és egybõl meg oldódott a probléma. Csak azt nem értem hogy éveken keresztül jó volt és most nem na mnd1.
Rendesen a helyén van az a hûtõborda?
A kérdező hozzászólása: Igen a borda rendesen a helyén van már vagy 20-szor elenöriztem.


Miket kell megvennem egy alap sminkkészlethez és mennyi pénzzel induljak neki, ha a M. A. C-ban szeretnék vásárolni?

Legjobb válasz: Hát attol függ kinek mi az alap:)Valakinek egy alapozonál megáll a dolog valakinek nem.Én azt mondanám h egy jó alapozó,hozzá megfelelõ puder,szemhéjfesték,cerka,spirál és egy szájfény ha szereted.Mondjuk a natur szinek a legjobbak mert azt mindenhol tudod használni,utcai viseletre is.Aztán majd ha ez megvan akkor jöhet a pirosito,a különbözõ szinü szemfestékek,rúzsok stb.Ha nem nagyon sminkeled magad az alapozo,puder és spirál mindenképp.Ezekkel már szépen javithatsz a kinézeteden. http://hu.strawberrynet.com/makeup/mac/?trackid=1048102136&g.. Egy huszast vigyél magaddal szerintem. Amúgy nem tudom h nagyon ragaszkodsz e ehez a márkához,de ami még jo az a clinique.(hasonlo árkategoria) De ami talán kicsit olcsobb és jo az szerintem a loreal.

Hát attol függ kinek mi az alap:) Valakinek egy alapozonál megáll a dolog valakinek nem.Én azt mondanám h egy jó alapozó, hozzá megfelelõ puder, szemhéjfesték, cerka, spirál és egy szájfény ha szereted.Mondjuk a natur szinek a legjobbak mert azt mindenhol tudod használni, utcai viseletre is.Aztán majd ha ez megvan akkor jöhet a pirosito, a különbözõ szinü szemfestékek, rúzsok stb.Ha nem nagyon sminkeled magad az alapozo, puder és spirál mindenképp.Ezekkel már szépen javithatsz a kinézeteden. http://hu.strawberrynet.com/makeup/mac/?trackid=1048102136&g.. Egy huszast vigyél magaddal szerintem. Amúgy nem tudom h nagyon ragaszkodsz e ehez a márkához, de ami még jo az a clinique.(hasonlo árkategoria) De ami talán kicsit olcsobb és jo az szerintem a loreal.
MAC-be alap sminkcuccokért 30-40 alatt el se menj. Vásároltam már ott, nagyon jó minõség, de nem a legolcsóbb. szerintem ha nagyon kezdõ vagy, akkor fölösleges ilyen árba beruházni mindenre, mert ha nem értesz hozzá, akkor a drága termék is tud rossz lenni. elõször nézz szét drogériában, vásárolj be ott, pl manhattan, astor, stb.aztán ahogy jössz bele a dolgokba, úgy cseréld fokozatosan egyre jobb termékekre az addigiakat. egyébként ami szerintem alap kellék: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, néhány szemhéjpúder, szemceruza, esetleg rúzs, vagy szájfény. http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo egy magyar videó, ami segíthet.
Hát nálam szempillaspirál, szemceruza, a hozzá való hegyezõ alapozó, korrektor, púder, púderecset, semleges bõrszínû, fekete, szürke és fehér szemhéjpúder, a hozzá való ecset, ajakápoló balzsam, szájfény. Ha mac kozmetikumokat akarsz mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.
én azt hallotam, hogy a MAC tusnál jobb a 290-es lora :$
Attól, mert a youtube dugig van MAC-kel, az nem jelenti azt, hogy az a legjobb. Persze, jó, de egyáltalán nem mindenben; egy csomószor jobb dolgokat vettem az Essence-tõl, mint a MAC-tõl, ami azért elég nagy szó. Szóval nem csak a márka a lényeg, egyébként szerintem az Essence, a L'Oréal, a Chanel és a Clinique a legjobb, de egy egyén függõ, szerintem elõször kírséletezgess, hogy neked mi a legjobb.
a sigma csak itthon ilyen drága, netrõl feleannyiba kerül...
Szerintem meg az Art Deco-nál igenis van a te világos színû bõrödhöz való, de Isadorában is. Ezek olcsóbbak.
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen a M.A.C.-ben szeretnék vásárolni.Már sokat kutakodtam utána és szempillaspirált nem onnan veszek, mert nem nagyon dicsérik.De szinte minden másban igen.Már elejétõl fogva jót szeretnék kenni a bõrömre.És már nézelõdtem drogériákban és a douglasban is, de sehol nincs az én világos bõrömre alapozó.Olvastam azt is, hogy 15.000Ft-ért kisminkelnek ott és azt az összeget le is vásárolhatod.Akkor maximum azt csinálom, hogy 2-3-szor elmegyek sminkeltetni és akkor profiktól tanulok és vásárolok.Már van 5ecsetem még hány darab kell?Ezeket ajándékba kaptam az unokatesómtól aki Angliába él, de nem tudta, hogy még nem sminkelek(ezek M.A.C-es ecsetek).De azt mondta, hogy csak utazó szett, Tartan Tale A Lady&Her Tricks a neve.És köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Aki a lorát írta: nekem van lora tusom, és annak ellenére, h szeretem a lora cuccokat, a tus csalódás volt...kontrétan egyben le tudom húzni a szemhéjamról, mint a matricát...

Két kérdés. A zebrák fehér alapon fekete csikosak vagy fekete alapon fehér csikosak? A másik ha egy pohár félig van töltve akkor félig televan vagy félig üres?

Legjobb válasz: 1.) fekete alapon fehér csíkosak. Ezt onnan tudhatod, hogy az úton is így van festve. Ez nem véletlen. 2.) A pohár szájának síkjától az alja fele értelmezett, a Föld gravitációja által enyhén módosult térrész 50%-ban levegõ (10,5% o2, 39% N2 0,5% egyéb) és 50%-ban dihidrogén-monoxid által telítõdött.

1.) fekete alapon fehér csíkosak. Ezt onnan tudhatod, hogy az úton is így van festve. Ez nem véletlen. 2.) A pohár szájának síkjától az alja fele értelmezett, a Föld gravitációja által enyhén módosult térrész 50%-ban levegõ (10, 5% o2, 39% N2 0, 5% egyéb) és 50%-ban dihidrogén-monoxid által telítõdött.
Három válasz. Igen. Nem. Talán.
fehér alapon fekete csíkosak asszem' a 2. kérdésre meg: az lenne a helyes szóhasználat rá hogy félig teli.
Az 1-nak van igaza. De a válaszok tetszés szerint felcserélhetõk is.
Értesítselek róla, ha új válaszod érkezik? :)
A zebrákon hosszú, elnyúlt szürke és sötétlila pöttyök vannak, de te optikailag feketének és fehérnek csalódod õket:D That's all.:)
*csíkoknak:)

Sátrat készítenek 6 db egyenlő szárú háromszög alakú vászondarabból. Mennyi vásznat használnának fel, ha egy-egy egyenlő szárú háromszög alapja 1, 2 m, szára 2, 0 m? Milyen magas a kifeszített sátor?

Legjobb válasz: vászon: van egy egyenlõ szárú háromszöged melynek ismered az alapját és a 2 szárát. Húzd be az alaphoz tartozó magasságot. Így kapsz két derékszögû háromszöget, melynek az átfogója 2m, egyik befogója 0,6m. innen számolhatod a magasságot, majd a területet. Ezután beszorzod hattal. Sátor magassága: Mivel 6 egyforma lapból csinálnak sátrat, ezért a sátor alakja egy gúla lesz, ami még ráadásul szabályos hatszög alapú. Csinálj rajzot és egybõl meglátod. A szabályos hatszög felbontható 6 kis szabályos háromszögre, melynek 1-1 oldala pontosan 1,2m. Ezután veszel egy kis cikkelyt a gúládból. Ez oldalról nézve egy derékszögû háromszög, ahol a magasság a háromszög egyik befogója, a másik a kis háromszög egyik oldala (1,2m), az átfogó pedig a 2m-es él. Pitagorasz tétellel innen is tudod számolni a magasságot.

vászon: van egy egyenlõ szárú háromszöged melynek ismered az alapját és a 2 szárát. Húzd be az alaphoz tartozó magasságot. Így kapsz két derékszögû háromszöget, melynek az átfogója 2m, egyik befogója 0, 6m. innen számolhatod a magasságot, majd a területet. Ezután beszorzod hattal. Sátor magassága: Mivel 6 egyforma lapból csinálnak sátrat, ezért a sátor alakja egy gúla lesz, ami még ráadásul szabályos hatszög alapú. Csinálj rajzot és egybõl meglátod. A szabályos hatszög felbontható 6 kis szabályos háromszögre, melynek 1-1 oldala pontosan 1, 2m. Ezután veszel egy kis cikkelyt a gúládból. Ez oldalról nézve egy derékszögû háromszög, ahol a magasság a háromszög egyik befogója, a másik a kis háromszög egyik oldala (1, 2m), az átfogó pedig a 2m-es él. Pitagorasz tétellel innen is tudod számolni a magasságot.

Ha egy szolgáltató nyomtat nekem többoldalas dokumentumot, akkor nem az az alap, hogy vagy megkérdi, hogy egy vagy kétoldalasra szeretném-e? Vagy ha nem kérdi meg, akkor a kétoldalas az alap?

ti találkoztatok már olyannal, hogy többoldalas dokumentumot alapból úgy nyomtatják, hogy egy lapra egy oldal? Nem elég hogy a papír árával lehúznak, meg mit kezdjek vele, de még a környezetet sem kímélik! nincs erre valami szabály, vagy irányadó elv?

Legjobb válasz: Hogy a büdös francba érhetsz rá ezen kattogni? Van neked életed? Azon mit értesz, hogy lehúznak a papír árával?

Hogy a büdös francba érhetsz rá ezen kattogni? Van neked életed? Azon mit értesz, hogy lehúznak a papír árával?
Szerintem alapból nem fognak ezzel foglalkozni, mivel a papír nem egy olyan húdedrága dolog. Ha tényleg zavar a pénzlehúzás meg a környezetszennyezés (engem is zavarna), akkor legközelebb kérdd meg õket, hogy két oldalasra nyomtasság és nem lesz semmi probléma :) 1. Nem csak azok a dolgok fontosak az életben, amik neked is azok.
Persze, különbözünk, de ez már nem is csak groteszk, ez maga az absztrakt élet. Tényleg megnézném azt az embert, aki ezért képes kiírni egy kérdést, vagy végsõ esetben még intézkedni is. Szeretnék belelátni a fejébe, a gondolataiba, mert egyelõre úgy érzem, mintha nem is egy fajba tartoznánk.

Ha megamixet hallgatok, jó hallom hogy megy mindig egy alap loop? Én is akarok csinálni egyet. Pro-toolst kezdtem el használni

kezdõ vagyok ilyen téren.

Legjobb válasz: legtöbb esetben igen. van egy alap, és arra pakolják rá az acapellákat, stb...

legtöbb esetben igen. van egy alap, és arra pakolják rá az acapellákat, stb...
o.k.
méretarányosan
és vágd ketté egy függõlegessel, hoyg eg y téglalapot, és egy egyenlõ szárú 3szöget kapj! A 3szögre befogói 6 cm-sek. A vízszinteset vondd le a16-ból!
Lerajzoltad? Mert csak akkor érted meg, ha látod.
Kézzel rajzolj, nem kell vonalzó! a 16 cm legyen A és B csúcs között! A-tól D-ig fölfele legyen merõleges 6 cm oldal! B-tõl húzz kb 45%-ban egy egyenest C-be. és CD oldalt kérded, ami párhuzamos AB oldallal. Most húzz C
Nme szerkesztenui kell! Rajzold le kézzel, de a 45°-ra azért figyelj, és szólj nekem, ha lerajzoltad! Aztán tárgyalhatunk!
10 cm rajzold le
A kérdező hozzászólása: Lerajzoltam.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, és nagyon szépen köszönöm. :)
AB -FB= 16cm-6cm= 10 cm
Akkor FC is 6 cm, mert egyenlõ szárú derékszögû 3szg
CFAD egy téglalap, mert mnden szöge deréskszög. A téglalap szemben levõ oldalai egyenlõek. AD=CF=6cm
Innen tudjuk, hoyg a két befogója egyenlõ hosszú. Vagyis CF=FB
Egyik 45°, másik 90°, akkor aharmadik, ami C csúcsnál van, az is 45
CF párhuzamos DA és merõleges a másik két oldalra. CFB háromszöget nézd. Mekkorák a szögei?
...most húzz C csúcsból az AD oldallal párhuzamost a 16 cm oldalig. Ahol eléri , az legyen F pont!
A kérdező hozzászólása: De hogy jött ki a 10 cm?
A kérdező hozzászólása: Szerkesztéssel nem jó, számolással kell!
Szívesen!

Mit gondoltok arról, ha egy lány alapjában véve félénk, visszahúzódó, de ha úgy adódik a helyzet, akkor kinyitja a száját, és megvédi magát, úgy hogy ezt ki sem néznék belőle?

Ez a félénkség valamilyen álca? Vagy tényleg lehet ilyen valaki,hogy ha kell akkor nagy szája lesz,és mindig megvédi magát?

Legjobb válasz: Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen csajok.Nem hiszem hogy álca lenne,sok olyan ember van aki alapjában véve csendes,félénk,de ha meg kell védenie magát akkor kinyitja a száját.Senki sem szereti ha [email protected]ák,ez természetes!

Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen csajok.Nem hiszem hogy álca lenne, sok olyan ember van aki alapjában véve csendes, félénk, de ha meg kell védenie magát akkor kinyitja a száját.Senki sem szereti ha [email protected]ák, ez természetes!
Régen én is ilyen voltam.De rájöttem felesleges a másikkal vitatkozni, ki õ hogy adjak a véleményére?Fontos nekem az az ember?Segített nekem az életben bármiben is?Ha NEM a válasz akkor ráhagyok mindent, aztán annak hord le aminek akar, meg azt gondol amit akar.Az jó ha az ember kiáll magáért, de szerintem az a legidegesítõbb a másik számára ha le sem [email protected] amit mond, nem válaszolunk arra amit mond, vagy amit beszólt!Otthagyjuk szó nélkül, vagy elrendezzük egy aha válasszal.Mindíg az a gyengébb aki ad a másik véleményére!Én tudom milyen vagyok, az összes hibámmal együtt, úgyhogy bárki mondhat rám bármit, [email protected]!És ez borzasztóan zavarja a másikat.:-)
Ha csak nem rólad van szó akkor az a véleményem: nem biztos hogy azt látod ami van. Attól hogy valaki visszahúzódó és csendes, még nem biztos, hogy félénk is, csak pl szeret így lenni, magában, fárasztja a sok ember, beéri kevés baráttal, figyelni szeret stb, de közben nem félénk, ezért lepõdnek meg amikor megévdi magát mert félreértik.
A kérdező hozzászólása: ÉS arról mit gondolsz, hogy az illetõ magában tartja a dolgokat, igen megvédi magát, kiáll az igazáért, de ha az illetõ késõbb ráteszi valamivel a pontot az i-re, akkor még jobban kiosztja?
A kérdező hozzászólása: De akkor apait, anyait belead..
én visszahúzódó vagyok, utálom az embereket, de próbálok tisztelettudó lenni, amíg a türelmem engedi. tehát meg tudom érteni. és szerintem is magadról beszélsz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!