Találatok a következő kifejezésre: Ha egy akcióztunk (2 db)

Ha egy hete akcióztunk ugye még a héten nem mutatna ki semmit a terhességi teszt? Jövő héten kellene menstruálnom. Melyik a legmegbízhatóbb teszt és mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.

amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.
szerintem felesleges akkor, mert nem biztos hogy kimutatja még, olyan alacsony hcg szint ha terhes is vagy. mondjuk ha elmarad onnantol 5 nap. mert a beágyazódás közvetlen a menstruáció elött van és jó pár nap meddigre a hcg szinted akkora hogy egy érzékeny teszt is kimutatja. felesleges pénzkidobás ha az elsö nem mutat kis emmit, aztán másnap már halvány a csík, aztán meg 4 nap már mutatja.
a beágyazódás az konkrétan a peteérés után 8 nappal van, ami után egy hét lenne a mensiig nagyjából addigra felmegy ahcg úgy hogy kimutassa 29 napos ciklusomon 30. napon mutatta, mert nem jött meg. Nem vita, mert lehet másnál eltér, de a tesztek nagy százaléka az elmaradt mensi utáni napon 99%-os biztonsággal ad eredményt.

Menstruálás előtt egy héttel, ha görcsöl a hasam, attól még lehetek terhes? Félidőben akcióztunk...

Legjobb válasz: Nekem két héttel elötte görcsölt és egy héttel hamarabb megjött közben a teszt pozitív!

Nekem két héttel elötte görcsölt és egy héttel hamarabb megjött közben a teszt pozitív!
Nekem 3 napja görcsöl, ma vagyok a 23. napon, de ma csak néha fájdogált, a görcsök elmúltak. Passz, nemtudom mi lehet ez! Szokott neked görcsölni ilyenkor már? Nekem igen, ezért nem nagyon bízom most a dologban, hogy sikerülhetett... :-(
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szoktam odafigyelni a görcsökre... Most csak azért figyelek, mert már 3x akcióztunk félidõben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!