Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ajánlatot tenne a (4 db)

Ha egy milliomos ajánlatot tenne a párodnak, hogy nagyon kívánja, s csak egy éjszakára szeretné megkapni, mekkora összegért "prostituálnád" a szerelmed? Feláldoznád a közös boldogságotokért?

Legjobb válasz: Ilyenre még gondolni sem mernék. Én lennék netán élete elrontója? Ha õ úgy döt, hogy megteszi, akkor tegye meg szabad akaratából, de nehogy már nekem kelljen dönteni arról, hogy mennyire szúrja el az életét. Ugyanis egy ilyen dolog után tuti nem maradna köztünk az a felhõtlen viszony. Valaki úgyis haragudna a másikra. Inkább éljünk szegényebben, de bolgogabban.

Ilyenre még gondolni sem mernék. Én lennék netán élete elrontója? Ha õ úgy döt, hogy megteszi, akkor tegye meg szabad akaratából, de nehogy már nekem kelljen dönteni arról, hogy mennyire szúrja el az életét. Ugyanis egy ilyen dolog után tuti nem maradna köztünk az a felhõtlen viszony. Valaki úgyis haragudna a másikra. Inkább éljünk szegényebben, de bolgogabban.
Persze.....Pénz beszél kutya ugat!
Ha fogsz egymilliárd svájci frankot, és még ezerszer megszoroznád az összeget magával, kijönne egy olyan összeg, amin amerikát meg kínát is megvehetném egyszerre, kétszer..... de.. Ennek az összegnek az ezerszereséért sem mennék bele az ajánlatba, sõt ha akkor lenne az üzlettõl függetlenül annyi kessem és csak annyiért lehetne elintézni, hogy valaki kinyírja ezt a bizonyos alakot, és a hozzájuk hasonlókat, hát erre költeném. De a páromat 1 másodpercre sem adnám kölcsön és semmi ilyesmi.
Nincs az az összeg! Nem bírnám elviselni, hogy egy másik faszival van. A hideg is kiráz a gondolattól!
Ki van zárva, bármennyit is ajánl. Nem áldoznám fel a közös perceket. Keressen mást erre a célra.
1ezresért viheti:)
ha õ is beleegyezne, én engedném. sõt, örülnék egy ilyen ajánlatnak. 1 millióért is odaadnám, persze vmi magas összeggel kezdeném az alkudozást... amúgy meg nem hiszem h ez a veszély fenyegeti:D pedig szeretem meg minden naa... megteszi, és utána el is felejtjük az éjszakát, nem vagyok féltékeny típus.
Soha!Semennyi pénzért nem engedem hogy más lány karjaiba kerüljön a pasim!Nagyon féltékeny tipus vagyok és még azt sem szoktam jó szemmel nézni ha valamelyik lány ránéz a barátomra.
Nincs az a penz amiert felaldoznek egy ekkora boldogsagot!!! Igy jo ahogy van! Dolgozunk kemenyen, nap mint nap, de egymasert!
Nem is tudom....talán 5-10 millió...de csak, mert tudnám, hogy utána meg tudná a pénzbõl valósítani az álmait...
Ha õ tényleg a szerelmem, nincs az a pénz, amiért más karjába lökném.Ha õ szívesen benne lenne, elgondolkodnék, h kell-e egy ilyen pasi nekem...
Egy szép kertes házért meg egy jó autóért miért ne? Nekem nem menne rá a boldogságom. Csak szex és más semmi...
Nekem is rögtön a Demi Moore-film jutott eszembe... Én semmiképpen nem tudnék megbocsátani a páromnak, és részemrõl ott vége is lenne a dolognak. A pénz nem motivál, mert nemcsak hogy nem boldogít, de boldogságot sem lehet rajta venni, ellentétben azzal, amit manapság az agyadba akarnak nyomni a médiumok. Inkább maradok szegény, de egyenes gerincû!
nézd meg a tiszteségtalan ajánlatot. ez szerintem minden normális párnál hasonlóan zajlik le. ugye függ az anyagi háttártöl ( a filmben éppen nagy anyagi gondjuk volt és ezért próbálkoztak a szerencsejátékkal is) a milliomos személyétöl is. de az biztos hogy utánna nagy változás lenne. a kapcsolat valamilyen szinten (ha nem teljesen ) megromlana.
Ezt mindenkinek a saját erkölcsi felfogása alapján kell eldönteni. Ha még nem láttad volna, figyelmedbe ajánlom a Tisztességtelen ajánlat c. filmet, Demi Moore és Robert Redford fõszereplésével. Választ ad a kérdésre..
a-a, én ezt halálosan komolyan írtam. Talán ha nem szeretném a páromat, de én nem fogok csak úgy feleségül venni valakit hacsak nem vagyok reménytelenül szerelmes belé....

Az ingatlanosok trükkje, hogy olcsóbban hirdetik, mint ahogyan megegyeztünk, arra számítva, hogy majd örülünk egy ajánlatnak. Ez a szerződésben foglaltaknak ellentmond. Mit lehet tenni, ha ezzel megkárosítanak?

Több ingatlanirodával vagyunk kapcsolatban, és az ingatlanosok meg a vevő is egymást és a neten az árakat figyelik. Így ha az egyik becsületes ingatlanoson keresztül jn egy ügyfél, és azt látja hogy mások olcsóbban hirdetik ugyanazt, akkor nyilván lealkudja, mert nehéz lenne neki megmagyarázni, hogy máshol miért olcsóbb. Konkrétan mi ezzel százezret veszítettünk, mert az egyik iroda ennyivel olcsóbban hirdette, és így ennyivel olcsóbbról indult az alkufolyamat is egy máshonnan érkezett vevővel. Lehet emiatt perelni és kártérítést követelni? Egyébként a szerződés nem kizárólagos, és mint minden irodánál a fizetés csak sikeres ügylet után történik, de ettől függetlenül a szerződésben foglaltakhoz tartaniuk kéne magukat, hiszen mi is ha megszegjük, fizetnünk kell.

Legjobb válasz: Bonthatsz szerzõdést azzal, amelyik a szerzõdésben foglaltaknál is olcsóbban árulja. Illetve rájöhetsz, hogy nem érdemes több ingatlanost megbízni.

Bonthatsz szerzõdést azzal, amelyik a szerzõdésben foglaltaknál is olcsóbban árulja. Illetve rájöhetsz, hogy nem érdemes több ingatlanost megbízni.
A kérdező hozzászólása: a szerzõdés bontás nyilvánvaló, de nem ez volt a kérdés. Ezzel a húzásával meg is károsított, és az a kérdés hogy polgári peres eljárásban vagy hogyan érdemes érvényesíteni a jogaimat. Örülnék, ha a kérdésre válaszolna valaki és nem úgy egyébként szólna hozzá a témához. Elõre is hálásan köszönöm
Akkor most nagyon a kérdésre fogok válaszolni (de szerintem a valódi válasszal kevésbé leszel okosabb, mint az elõzõvel). Igen, lehet. Az már kérdéses, hogy a pert megnyered-e illetve ha igen akkor mekkora kártérítésre számíthatsz. Az is kérdéses, hogy a kártérítés mértéke (már amennyiben megnyered a part és megítélnek kártérítést) fedezi-e az ügyvédi költségeidet - illetve a perrel járó hajcihõt.

Betegesen félek a betörésektől. Ha egyedül vagyok itthon, és megtörténik, mit kell tennem? Ha van fegyvere? Ha nincs? Jó, ha van nálam kés vagy valami? Mit ajánlatok? 13/l

Legjobb válasz: Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F

Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Jaaj nem kell ezt annyira túllihegni... mindig legyen a zsebedbe vagy a közeledbe a ha nagyon félsz állítsd be a rendõrséget gyorshívóra és kész. Ha meg is akarod támadni legyen a szobádba valami vastag bot vagy csõ (nekünk pl vastag kábeldarab van) esetleg egy bicska is lehet (nekem is van). De nagyon sok minden jó lehet akár gázspray vagy valami hajlakk. Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok de ha van rá pénz cseréltessétek ki a zárakat erõsebbre (nekünk olyan van, hogy ha be van zárva le se lehet nyomni). Ha nagyon komolyan gondoljátok akkor az ajtót is ki lehet cserélni biztonságosra. Fel lehet rakni ilyen biztonsági láncot is ami a panelházakba van. Emelett ablakokra biztonsági rácsot felrakni, szögesdrótot a kerítésre, kamerákat felszerelni. Attól függ mennyi pénzt szántok rá. Rengeteg mindent lehet csinálni amivel egy betörõ kétszer is meggondolja, hogy biztos ide akar e betörni. Sok sikert! 14/F
A kérdező hozzászólása: De ha nincs nálam mobil?
Kés vagy ilyesmi csak akkor legyen nálad, ha tudod és hajlandó is vagy használni. Tehát készen kell állnod beledöfni a szemébe pl. Egyébként hamar elveszik tõled, és ellened fordítják. Szóval inkább hanyagold a kést, mert a válaszaidból ítélve te nem az a fajta ember vagy, aki készen áll beledöfni egy kést a rablóba :) Ahogy már írták bújj el, és hívd a rendõröket.
A kérdező hozzászólása: Riasztónk nincsen... MÈG!
"azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve" Jó, hogy szóltál , akkor a kiskapun megyek be. :P
Nincs riasztó a házatokban? Ha nincs, szereltessetek fel egyet. Hozzánk is betörtek kétszer (nem ugyanabba a házba). Nekünk van ilyen pánik-gomb, amit ha benyomsz rögtön jönnek a biztonságiak és a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Mert mi suliban azt tanultuk, hogy mindig visszahívnak, hogy igaz e... De jó, már valamennyire megnyugodtam.
Emiatt ne aggódj: AZONNAL ugranak, ha egy kislányhang a segélyhívó. Tapasztalatból mondom, ilyenkor nem foglalkozunk azzal, hogy valódi-e a hívás.
A kérdező hozzászólása: Ok. De lehet, hogy nem is hisznek gyereknek. Meg még egyszer vissza hívnak, hogy igaz e, én meg addigra rég ki leszek nyírva.
Zárkózz be és hívd a rendõrséget, hogy valaki van a házban. 10 percen belül ott lesznek, csak addig kell csendben elbújnod. Egy mobiltelefon elõbb megmenti az életedet, mint egy kés..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 21 éves, fiú létedre nem nagyon van mit félned. :D De nekem a 150 centimmel 40 egynéhány kilóval... Azért van külömbség. Nekünk meg pár hónapja 1 éjszaka alatt 6 házba betörtek. Pedig ez csak falu. És akinek egyszer sikerül, többször is meg fogja próbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Te is lány vagy?
meggyógyítanám! És hazaküldeném
Ha nõ lenne és jól nézne ki, megpróbálnám megfektetni és persze másik orvoshoz passzolnám mert ugye saját beteggel etikátlan! :D
Úgy szét kúrnám a kakálóját hogy két hétig nem bírna menni és lenne oka visszajárni.
Elmennék egy orvoshoz, mi visz rá, hogy újra és újra hasonló tartalmú kérdéseket tegyek fel a GYK-n.
a 80 éves beteges Sanyi bácsi épp egy ápolónõt döntöget mikor benyit az orvosa. -Na de Sanyi bácsi, vigyázzon, még meghal! -Na és, ha meghal, hát meghal.
Nem tudom, de ha orvos lennék, tuti nem azzal tölteném az idõmet, hogy hülyeségeket kérdezek a gyik.hu-n.
Érdekes módon nem látom a kérdezõ reakcióját! Azért leírhatná az esetét!!!
A kérdező hozzászólása: én csak általánosságban kérdezem
tegnap 20:11 Arról álmodozol hogy 40-es testes muffokat döngetsz a mûtõasztalon? :D Ilyenre nem sok esélyt látok. :D Ilyen csak a pornófilmekben van. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!